Ziua Logo
  08:07, duminica, 25 septembrie 2022
 Cauta:  
  Detalii »

Politica

2007-02-15

Comentarii: 9, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Un Agricultor
2007-02-15 08:04:05

Lavinia

Bravo! Sincer bravo! Buna actrita Lavinia Sandru. Cozmin, maestru al demagogiei, bine scolit in arta manipularii opiniei publice ii scrie textele, iar Lavinia, ca o buna subordonata si actrita ce este, recita si inghite pe nerasuflate tot ce-i pune Gusa la dispozitie. Oare Lavinia isi aminteste scrisorile deschise adresate, pe rand, liderilor PSD prin anul 2004? Nu le scria personal Cozmin Guse si Lavinia le infia semnandu-le? Pentru cei care te cunosc nu faci nici doua parale! Apropos, veniturile tale de bugetara (prezentatoare la Circul Bucuresti si din 2000 deputat) ti-au permis sa suporti cheltuielile sederii tale pre si postnatale la Bruxelles? Dar sa achiti costurile din maternitatea de lux, din acelas oras, prilejuite de nasterea odraslei tale?
Sa auzim de bine!

ionion
2007-02-15 08:55:00

"Monica Macovei si-a luat vila " ? asta-i buna... si ce era sa-si ia ? racheta ? ndc

................

Gicuta a lu' nea Nuta
2007-02-15 11:00:45

Despre credibilitatea Laviniei...

Incep sa am serioase indoieli privind credibilitatea vicepresedintelui unei formatiuni cu 2 reprezentanti in Parlament ; pare sa nu mai fie spusa in bascalie, ingrijorarea manifestata de femeile din cadrul PD vizand timpul acordat de Lavinia bebelusului sau. Inseamna c-o crezi prea naiva pe dna Macovei sa se doar gandeasca la asa ceva in timpul acestui mandat de ministru. Lavinia draga, eu cred ca-s multe in neregula in tarisoara noastra, iti inteleg ingrijorarea, doar cred ca te lasi prea mult folosita pe post de goarna, de catre unii de care nici tu nu esti sigura ca spun lucruri adevarate. Ce-ar fi sa reflectezi mai mult, inainte de-a iesi la ,, atac'' cu gaselnite de-astea... Aminteste-ti si ce s-a spus despre casa in care locuiesc parintii dnei ministru. Puteai sa zici si tu ceva de genul, ca dna Macovei a baut de bucurie, dupa ce-am castigat in fata Moldovei. Te-ar fi crezut mai mult poate cititorii... Asa insa...Apropo, ce mai zice dl. Gusa de periculoasa apropiere a Romaniei de SUA, in detrimentul Rusiei ,,prietene'' ?

catalin_mattei
2007-02-15 11:02:55

Domnule Agricultor...

nasol dar macovei a declarat ca este adevarat doar ca banii ii are din activitatea de dinainte de a fi ministru.. probabil ca a avut salariu mare la ONG

alwis46
2007-02-15 11:14:22

Vanatoare cu tinta fixa.

Este mai mult decat distractiva cruciada pornita de Lavinia Sandru contra Monicai Macovei si incriminarea acesteia pentru ca-si ia o casa.
Bun, poate ca veniturile ministrului nu sunt suficiente, chiar Lavinia sandru spune ca salariul de ministru nu i-ar permite Monicai Macovei sa ia un credit de la banca.
Daca doamna ministru a factu vreun smen, sa fie cercetata.
Lavinia Sandru ar trebui sa fie tot atat de vehementa si sa ia cuvantul in plenul camerelor si sa ceara cercetarea si celorlalti politicieni si guvernanti care in ciuda veniturilor lor din functii au acum averi de milioane de dolari in conturi, au case nenumarate, paduri intregi, mosii cat vezi cu ochii, lacuri, masini cat pentru trei garaje, colectii de obiecte de arta si alte comori.
Daca tot este pe dezvaluiri, deputat lavinia sandru, pe cand o interpelare de acest gen in Plenul Parlamentului ?
Ce, Monica m,acovei este acum calul de bataie si este singura persoana care-si cumpara sau si-a cumparat ceva peste limitele venitului ?
Astept cu interes luarea de cuvant a domniei voastre Lavinia Sandru !

andad
2007-02-15 13:56:42

pentru cei care se prefac

ca nu inteleg despre ce e vorba.
- Lavinia Sandru joaca intr-adevar un rol. Foarte greu. Nu oricine ar avea curajul apoape sinucigas de a spune ce spune ea. Sa nu uitam ca ea a fost "vocea" care i-a demascat pe Vadim, pe Mona, pe Stolojan,iata acum pe Macovei. Sigur, inaintemergatorul e Gusa. El deschide calea, Lavinia e doar vocea lui Gusa catre noi. Stim toi asta. Sa nu fim ipocriti. Ceea ce este de remarcat insa, e faptul ca Lavinia si-a saumat in deplina cunostinta de cauza rolul pe care il joaca. Din 100 de femei 99 nu ar fi facut-o!
-rolul pe care Gusa si Sandru il joaca impreuna, acum, este acela de a canailza electoratul dezamagit al Aliantei, catre PIN , intr-o forma de alianta cu PNL. Electoratul nu trebuie lasat sa mearga spre PSD pentru acest partid nu s-a reformat. Hrebenciucii sunt tot acolo. Asteapta. Ca serpii sub frunze. Asteapta prada
-pe cale de consecinta, cei doi PINi trebuie ajutati in conturarea acestei strategii politice. Altfel ne vom trezi din nou, cotropiti de PSD.

catalin_mattei
2007-02-15 13:58:56

Uimire... marea justitiara a recunoscut...

marea justitiara a recunoscut ca a dat un aconto pt achizitionarea unei vile de lux.. apoi a inceput cu explicatiile cum de are bani.. asta este! a avut salariu mare la ONG! ce spuneau cei care se luau de Soros?.. pai se vede ca isi plateste bine oamenii.... ma uitam la o alta doamna care lua mare aparare doamnei macovei.. o doamna corpolenta.. daca nu ne aducem aminte este fostul director al societatii de radioteleviziune de pe vremea cdr.. cea care a scris si scenariul unei piese de teatru a carei caracter anti-religios a fost criticcat la unison.. cine este ea?//

Tereza Popa
2007-02-15 15:12:32

iaca cine vorbeste...

serafica si ingenua doamna Sandru trebuie neaparat sa se bage in seama si gaseste periodic cite un subiect de aparitie in media...
So what ca cineva fie si un ministru, doreste sa stea intr-o casa ??? Unde e problema ??? Inteleg sa fi achitat tot, cu singe rece, dar - numai avansul ??? Dna Macovei, rusine ! Nu prea va stiti la facut bani ! Nici macar 2 nunti nu ati facut, caci deh, mai picau si de acolo de-unele, de altele...

Theodor Constantinescu
2007-02-15 21:36:23

NU ESTE VILA, ESTE DOAR O CASA SI NU SI-A LUAT-O, I-A VENIT PRIN INTERMEDIUL MISA, PRIN CALATORIE ..

... ASTRALA .
Va anuntz "ca cine" se mai ia de Dansa, are de a face cu mine ... :)):)):))
Deja ma incearca puternice curiozitazti, starnite de unele scrieri admirative desigur, nu stiu cat de veridice ... :)):)):)).
Nu imi ramne, ca sa imi gasesc linistea spiritual-taoist-astrala, decat sa procedez precum Mesterul Arghezi:
SA PIPAI SI SA URLU : ESTEEEE !
Am auzit ca are si geamuri multe, pentru vederi panoramice ... :)):)):))
Vila, desigur ...
Ca ochelarii, de regula se poarta pe nas.


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2022 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00546 sec.