Ziua Logo
  08:17, miercuri, 17 august 2022
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2007-01-05
andad (...@yahoo.com, IP: 86.34.220...)
2007-01-05 17:10
Cine e urmatorul?

Interesanta analiza domnule SRS. Comparatia, desi fortata, poate induce in constiinta publica ideea ca Basescu este un dictator si un autoritarist ce trebuie lichidat politic. Ceea ce in parte , este corect. Din pacate, Basescu este doar un politician lipsit de viziune, la fel ca toti cei care au condus pana acum Romania. El are doar vedenii: dusmani ori aliati inchipuiti, axe, grupuri de interese, gaozari, securisti, etc

Personal astept caracterizarea viitorului presedinte:unul care va intelege ca Romania poate fi mielul bland care suge la doua oi ( nu licurici!). La fel cum, acelasi viitor presedinte , nu va incerca sa ne convinga ca propriile grupuri de interese sunt mai legitime decat ale partenerilor/opozantilor sai politici, ci sunt pur si simplu grupuri de interese economice si politice care decid soarta natiei. De preferat, in bine!

Si personal am chiar o propunere, pe care in nenumarate randuri am avansat-o pe acest forum: Cozmin Gusa! El pare a fi calauza de care Romania are nevoie, dar mai ales calauza noii clase politice ce va conduce in viitor tara.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2022 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00684 sec.