Ziua Logo
  06:38, joi, 7 iulie 2022
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2008-11-25
enzo din Bucuresti (...@pcnet.ro, IP: 82.76.6...)
2008-11-25 11:16
chiar asa ???????

Ca aspect important de forma, nu sunt de acord cu termenul "teorii majore ale conspiratiei" pe care l-ati utilizat. La recenta aniversare a unei crime, va aduc aminte dle Unteanu ca, presedintele Kennedy a fost asasinat ca urmare a unei CONSPIRATII reale, nu printr-o "teorie majora a conspiratiei", la fel cu alte evenimente indelung mediatizate. Abordarea termenului de "teorie" ma duce la gandul ca doriti sa sugerati (ca multi altii) cititorului ca, fiind vorba de o teorie, ea trebuie mai intai demonstrata in practica, pentru a deveni o realitate, ceea ce este fals si totodata va deconspira.
Daca ati fi vrut sa tratati subiectul articolului dvs dintr-un unghi mai realist, ar fi trebuit sa porniti de la intrebarea: cine a generat actuala criza mondiala si apoi sa aratati cititorului ca, toate crizele majore au plecat din acelasi punct geografic.
Practic, si dvs doriti sa ne aratati inca o data ca, shmecherii care conduc planeta (in numele cui ???????), nu mai sunt multumiti de actualul sistem (creat de ei), deoarece a aparut un "factor de rupere", introdus tot de ei (ca doar n-am fost si eu la Malta pe portavionul acela, in 1989).
Ideea fundamentala este ca, DUMNEZEU are planurile LUI, care nu coincid cu ale noastre, dle Unteanu si, mai mult ca sigur ca acestor shmecheri nu le va iesi pronosportul.

Europeanul (...@k.ro, IP: 91.15.79...)
2008-11-25 18:27
Pentru enzo

La 2008-11-25 11:16:31, enzo a scris:

> Ideea fundamentala este ca, DUMNEZEU are planurile LUI, care nu
> coincid cu ale noastre,


Judecata morala presupune evaluarea (si cel mai des autoevaluarea) unor comportamente si situatii prin raportarea lor la cerintele morale impuse de ambianta social-istorica a individului. Ea se formeaza prin invatarea sociala si insusirea critica a modelelor de conduita promovate de societate. Dezvoltarea morala este un proces activ de organizare a experientei in structuri cu semnificatie crescanda, prin care valorile morale sunt vazute dintr-o noua perspectiva.


http://de.youtube.com/watch?v=v3JR9QSB2Xo


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2022 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00694 sec.