Ziua Logo
  23:17, duminica, 23 ianuarie 2022
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2009-12-04
rosu ovidiu (...@yahoo.com, IP: 79.112.88...)
2009-12-04 11:38
FANTOMA COMUNISMULUI?NU .COMUNSIMUL IN CEA MAI PURA SI INUMANA PERSONALIZARE,GEOANA MIRCEA.

Imi argumentez cele spuse:
1. Geoana MIrcea a spus obsesiv aseara ca in trei zile el va fi presedintele ROmaniei ,asta inainte ca electorAtul sa se pronunute.NUMAI ASASINUL COMUNIST CEAUSESCU NICOLAE SE STIA ALES INAINTE DE ALEGERI.
2.Pe parcursul intregii confruntari Geoana Mircea a mintit permanent , cea mai mare minciuna a lui a fost Johannis pe care-l flutura ca pe o bucata de carne pe sub nasul unor caini flamanzi, caini inlocuiti cu electoratul romanesc.
3.A avut nerusinarea sa ademeneasca electoratul cu raiul financiar bancar care pana acum a fost accesibil doar infractorilor corupti PSD-ti, credite luate la minut, pentru afaceri care nu vor fi ,deoarece in timpul guvernarii PSD-PDL-te(PCR-te)peste 120000 de firme au fost deja falimentate din vina impozitului forfetar,impozit pe care zice mincinosul Geoana mircea ca-l va desfiinta tardiv si fara a mai readuce in activitate firmele falimentate.
3.Momentul Popa Nicolae, Geoana mircea a facut dovada celei mai abjecte minciuni, a spus ca nu-l cunoaste pe Popa nicolae ca si cum nu el ar fi fost exminsitru de externe ca si cum nu el a declara ca este prietenul apropiat a lui SOV PE CARE-L VIZITEAZA SI IN MIEZ DE NOAPTE.POPA NICOLAE ESTE CEL MEI BUN PRIETEN AL LUI SOV DECI SI A LUI GEOANA MIRCEA, CARE ATUNCI CAND A AFIRMAT CA" NU-L INTERESEAZA POPA" SI-A arata dispretul fata de arestArea prin INTERPOL a acestui infrActor deja condamnat la 15 ani de inchisoare , dIspretul fata de justitie si implicit fata de Uniunea Europeana A CARUI PRINCIPIU FUNDAMNETAL ESTE SUPREMATIA LEGII.
In ceea ce-l priveste pe Basescu Traian acesta a dovedit ca este un mincinos calm,stapan de sine ,bun manipulator al maselor , a promis ca va distruge coruptia , dar din grupul sau faceau parte si corupti.
Geoana Mircea a jurat stramb si pe Biblie si a dovedit ca nu stie sa-si faca nici macar cruce , crucea lui se incheie undeva la prohab , nu in dreptul inimii, iar Biblia ii frigea mana ,o tinea nu lipita de Biblie si deasupra Bibliei cu cativa milimetri, comunIst criminAl kgb-ist.Nu voi alege pe nici unul,Dumnezeu sa apere Romania, dar GEoana MIrcea inseamna distrugerae totala a Romaniei.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2022 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00942 sec.