Ziua Logo
  01:57, duminica, 11 aprilie 2021
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2008-12-05
Tudor190 (...@yahoo.com, IP: 198.28.128...)
2008-12-05 18:33
Copilasi, inca va mai jucati cu partiduletel in nisip?

Vad ca aveti o placere copilareasca de a face si desface guverne: care cu care, ce-a zis ala si al-lalt, ce zice tacerea lui base si alte copilarii.
Ar fi cazul sa va maturizati ca va sta rau, tare rau, cu minte de copil in straie de adult.

Care-i diferenta intre Geoana si Tariceanu, sau intre Nastase si Boc?. Dar intre platformele partidelor? Parca unul isi zicea social-democrat dar s-a trezit popular. Altul isi spune (inca) social democrat dar este cel mai liberal (mai liberal - in sens destructiv - ca si Nastase nu s-a mai vazut). Altul isi spune liberal (prin noi insine) dar pentru doi galbeni o vinde si pa masa.

Nu a avut nici o importanta din 1989 incoace ce partid a fost la putere sau ce presedinte si parlament am avut; Romania a fost desfintata dpdv economic, romanii trimisi unde si-a intarcat mutu iapa, familili nu se mai fac si cele existente se desfac (vezi alt articol la rubrica noutati careia nu stiu de ce-i spune news...saraca limba romana!), copiii din ce in ce mai putini, scolile scot semi-analfabeti pe banda rulanta (pe vremuri chiar si ultimul liceu profesional scotea un om cit de cit calificat,acum toate-s umaniste si vai nu stiu amaritii de absolventi nici sa insurubeze un bec dar stiu de andeera esca), poti vorbii vrute si nevrute dar cine sa te asculte, poti vota cu cine vrei dar iese cine trebuie, poti fi contra ca ei decid invers (vezi intrarea in mUE si OTAN), violenta este incurajata, frica este omniprezenta, speranta a murit...dar ce-mi bat gura cu prostii, aici este groapa cu nisip.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2021 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00711 sec.