Ziua Logo
  21:54, duminica, 11 aprilie 2021
 Cauta:  
  Detalii »

Procesul comunismului

2009-12-18
Aladin din york (...@optonline.net, IP: 69.123.99...)
2009-12-18 19:19
Dej-Ceausescu-Iliescu !!

Istorie comunista cu destul sange. Comunisti adevarati nu au fost NICIUNUL !! Intai pentru ca nu stiau ce era adevaratul comunism.
Toti erau niste CIOLANISTI !! si TRADATORI in fata inamicului secular RUSIA. Iar partidul lor era o MAFIE !! Intrarea in partid era o asociere cu cei ce o duceau bine si se facea cu acelasi scop !!
Scursurile societatii au gasit o modalitate de a parveni ! Cum ? prin JAF !
Restul era gargara,;proprietate socialista, averea poporului,drepturi egale
Ei avand toate drepturile. Au intrat in vilele celor bogati pe care in majoritate i-au ucis in inchisori.S-au instalat la conducere fara a fi calificati arogandu-si toate avantajele posibile. Si ca sa fiu mai scurt. Au regizat o revolutie pentru a inlatura pe analfabetul din scornicesti dar mai ales pentru a putea insusi in folos PERSONAL ceace au furat de la cei in drept cu tot felul de legi abuzive.Au devenit capitalisti-rosii !! fara a munci DOAR PRIN FURT !! Azi rad de voi si va ametesc cu alte idei. Capitalism !
La ora asta nu exista adevarat capitalism nicaeri in lume ! Nu credeti in capitalism e o gogorita. E o globalizare a jafului. Nu sunteti singurii jefuiti de jigodii. ce e grav la voi e, ca astia nu au nici un talent, sunt SHOBOLANI ROSII pusi pe trai bun !


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2021 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00626 sec.