Ziua Logo
  22:29, vineri, 5 martie 2021
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2009-12-31
B.Vasile din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 86.55.100...)
2009-12-31 09:31
Noi, romanii !

Parca sintem blestemati. Sintem ca nisipul. Nu ne putem uni decit la ananghie. Altfel sintem numai pe cont propriu. In alte timpuri ne coagulam in jurul marilor platforme industriale. Atunci era mai usor.Aveam anumite scopuri sociale. Eram toti la fel. Acum acele platforme nu mai sint. Le-am vindut sau le-a mincat rugina. Am devenit un popor de paznici la bogatia altora. Uneori a unora dintre noi. Putini, ce-i drept.De la astia se mai si fura .Dar putin. Nici hotii nu prea mai au de lucru la noi. Majoritatea pleaca pe afara.Acolo unde sintem desconsiderati. Noi ca popor cu conducerea noastra cu tot. Cineva trebuie sa spuna celor ce au functii de raspundere in statul asta ca ne-au facut de risul Europei. Sintem datorita modului lor imbecil de a privi politica la un pas de un zguduitor faliment statal. Si asta din vina exclusiva a clasei politice. Poate atunci cind tara va fi pe taraba , poate ne vom uni din nou ca sa salvam ce mai putem salva.SRS vorbea de asiatici si de realizarile lor. Credeti ca romanii nu ar munci? Acum din pacate nu prea mai au unde. Si nu mai au scopuri sociale . Au numai dorinte individuale ca si Basescu , Udrea ,EBA, Nastase, Geoana si toti ceilalti. Tuturor li se filfiie , domnilor. Si noua de asemenea.Niciodata nu vom progresa asa. Sa fim sanatosi in noul an 2010, stimatii mei concetateni !!!

Nicky2 din Canada (...@live.com, IP: 76.68.57...)
2009-12-31 22:53
Re: Noi, romanii !

La 2009-12-31 09:31:48, B.Vasile a scris:
Au numai dorinte individuale ca si Basescu , Udrea ,EBA, Nastase, Geoana si toti ceilalti. Tuturor li se filfiie , domnilor. Si noua de asemenea.Niciodata nu vom progresa asa. Sa fim sanatosi in noul an 2010, stimatii mei concetateni !!!

Bai Vasile, te-a atins ramolismentul.
Ai pus-o pe Udrea si pe EBA, persoane relativ fara importanta, si ai omis rechini lacomi si feroce ca Patriciu, Antonescu, Hrebenciuc, Moliceanu.
Ce esti tu? Ramolit sau complicele hotilor cei mari?


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2021 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00874 sec.