Ziua Logo
  22:20, vineri, 5 martie 2021
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2009-04-07
B.Vasile din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 86.55.100...)
2009-04-07 08:07
Justitia

Atita timp cit oameni de o periculozitate maxima , gen Don Costel, ajung sub protectia partidului prezidential in inalte demnitati publice, un om bogat dar cu gura sloboda, ajunge cu o usurinta dezgustatoare dupa gratii. Nu vreau sa intru in detalii sau in analiza cazului Becali. Trebuie sa plecam totusi de la ideea ca Becali
este in raporturi contractuale cu firma lui Smarandescu. Aceasta firma de protectie si paza are reguli precise de interventie in diverse cazuri potrivit acreditarii. De ce este facut Becali raspunzator de activitatea unei firme private in care nu este nici macar actionar? Becali si oamenii lui Smarandescu nu formeaza un clan interlop ca sa fie luati de justitie la gramada.Si mai e problema lasarii in libertate a clanului hotilor de masini din Chitila, fapt care ridica serioase semne de intrebare privind raporturile lor speciale cu politia si procuratura.
Oricum, pericolul este mare pentru imaginea de ansamblu a sistemului judiciar, multi dintre romani considerind din pacate ca biata noastra justitie nu este numai oarba dar si schioapa!!!!


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2021 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00654 sec.