Ziua Logo
  18:30, miercuri, 30 septembrie 2020
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2009-11-02

Comentarii: 41, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

spaiu'
2009-11-01 22:11:43

Se mai indoia cineva...

ca in spatele circului nu e decat o imensa afacere?

tovmatei
2009-11-01 22:40:36

Explicatii...

Poate ni se explica cum in bulgaria sunt 50.000 de studenti bolnavi de gripa noua...?
Voi sunteti sanatosi...? Cred ca nici nu au in Bulgaria 50.000 studenti.
In Ucraina sunt 150.000 bolnavi si 48 decese
Adica 0,3 la mie...practic nimic ...
Spaima este raspandita in mod voit..astfel ca vaccinul sa fie acceptat.
Nu va intrebati cam de ce aceasta presiune..?
Ce mai contine acest vaccin...?
Si mai sunt intrebari...
Cum naiba de au aparut cazuri in scoli fara sa existe pacientul sursa..vectorul de infectare..?
Peste tot a aparut de undeva...de la un calator..de la un strain..etc..
Aici nu...direct in scoli...
Atentie ca pute rau....
SRI-ul nu stie nimic...?
Nu ne mai apara nimeni de derbedei..?

Socrate
2009-11-01 22:56:37

Elementar.Virusul gripei noi apare prin generatie spontanee * Re: Explicatii...

E adevarat ca se poate ca aceasta generatie spontanee sa fie telecomandata.
Suntem in secolul XXI, nu-i asa ?

La 2009-11-01 22:40:36, tovmatei a scris:

> Poate ni se explica cum in bulgaria sunt 50.000 de studenti bolnavi de
> gripa noua...?
> Voi sunteti sanatosi...? Cred ca nici nu au in Bulgaria 50.000
> studenti.
> In Ucraina sunt 150.000 bolnavi si 48 decese
> Adica 0,3 la mie...practic nimic ...
> Spaima este raspandita in mod voit..astfel ca vaccinul sa fie
> acceptat.
> Nu va intrebati cam de ce aceasta presiune..?
> Ce mai contine acest vaccin...?
> Si mai sunt intrebari...
> Cum naiba de au aparut cazuri in scoli fara sa existe pacientul
> sursa..vectorul de infectare..?
> Peste tot a aparut de undeva...de la un calator..de la un
> strain..etc..
> Aici nu...direct in scoli...
> Atentie ca pute rau....
> SRI-ul nu stie nimic...?
> Nu ne mai apara nimeni de derbedei..?
>

Alcor
2009-11-01 23:11:40

Lumea....

...trebuie sa mai uite de criza economica, de efectele ei dezastruoase, de faptul ca guvernele, in afara de vorbe, nu ne prea "cadorisesc" cu nimic altceva si-atunci o tin lant cu gripa porcina.Aceasta, spre deosebire de gripa aviara care a izbucnit in zona rurala din China, a izbucnit in plin centrul capitalei mexicane.De ce nu se intreaba sefii de guverne cati morti se inregistreaza in fiecare minut din cauza foamei????

Evreu-rus
2009-11-01 23:51:36

ZECE MINCIUNI referitoare la GRIPA PORCINA promovate in MASS-MEDIA (cititi si luminati-va)

"Conform articolului Ten Swine Flu Lies Told de the Mainstream Media:
"Principalele canale mass media sunt angajate in ceea ce noi, americanii, numim "minciuni pe fata" in legatura cu gripa porcina. Pare a fi adevarat cu aceasta problema mai mult decat cu altele si mi-a devenit evident in ultima perioada cand un coleg de-al meu - un autor de editoriale la un sindicat al ziarelor nationale - mi-a spus ca editorialul lor despre remediile naturale impotriva gripei porcine a fost respins de ziarele din toata tara. Multe ziare au refuzat sa publice editorialul si, in locul acestuia, au pus publicitate la "clinicile cu vaccinuri gratuite".
Se pare ca media este atat de strans legata de cei ce desfasoara vaccinarile incat vor face aproape totul pentru a dezinforma publicul. si aceasta include si minciuna in legatura cu vaccinurile impotriva gripei porcine.
Sunt zece minciuni de baza ce continua a fi spuse de catre canalele principale de media (MSM) in legatura cu gripa porcina si cu vaccinurile impotriva gripei porcine.
Minciuna 1 - Nu se folosesc adjuvanti in vaccinuri
Am fost intervievat recent de reprezentantii unui mare canal de stiri, cand reporterul a spus aceasta grozavie: nu sunt folositi adjuvanti in vaccinurile impotriva gripei porcine, a spus el!
L-am asigurat ca adjuvantii au fost, intr-adevar, o parte importanta a remediului vaccinarii si ca au fost folositi excesiv de companiile de medicamente pentru a "extinde" stocul de vaccinuri. Nu este un secret. Dar el a insistat ca i s-a spus in mod direct de catre reprezentantii unei companii farmaceutice ca nu au fost folositi deloc adjuvanti. Iar el i-a crezut! Deci tot ce va fi publicat de acum inainte de acest canal de stiri in legatura cu vaccinul impotriva gripei porcine pleaca de la premisa ca nu exista deloc adjuvanti in vaccinuri.

Minciuna 2 - Gripa porcina este mai periculoasa decat gripa sezonala
Aceasta minciuna incepe in sfarsit sa se clarifice. Recunosc faptul ca in primele zile ale acestei pandemii chiar si eu am fost ingrijorat ca ar putea sa fie un ucigas global. Dar dupa ce am observat efectul foarte blajin pe care virusul l-a avut asupra oamenilor in lumea reala, a devenit clar ca aceasta reprezenta o gripa blanda, nu mai periculoasa decat una sezoniera.
Cu toate acestea, MSM continua sa promoveze virusul H1N1 ca fiind foarte periculos, inducand frica in mintile oamenilor si incurajandu-i sa se grabeasca sa se vaccineze pentru o gripa ce nu are nici o probabilitate sa ii omoare mai mare decat fonfaiala obisnuita din timpul iernii.

Minciuna 3 - Vaccinurile protejeaza impotriva gripei porcine
Aceasta este cea mai mare minciuna dintre toate, iar media o promoveaza foarte mult. Ei insita ca vaccinarea protejeaza impotriva gripei porcine. Dar este complet fals. Chiar daca vaccinul produce anticorpi, nu este acelasi lucru ca imunitatea reala obtinuta de la un virus activ, in special daca virusul se modifica (asa cum se intampla adesea).
Asa cum am aratat intr-un articol recent, vorbind statistic, probabilitatea ca americanii sa fie loviti de fulger este de 40 de ori mai mare decat sa fie salvati de catre vaccinul impotriva gripei porcine.

Minciuna 4 - Vaccinurile sunt sigure
Si cum ar putea sa stie cu adevarat un jurnalist acest lucru? Nici un vaccin nu a fost supus unei adevarate testari pentru o durata stabilita a fi relevanta. "Siguranta" acestor vaccinuri nu este mai mult decat speranta.

MSM, de asemeni, nu doreste sa aflati ce contin vaccinurile. Cateva din vaccinuri sunt compuse din fragmente virale ce se dezvolta in maimutele africane bolnave. Daca suna incredibil, cititi adevarata poveste aici : http://www.naturalnews.com/026779_s...

Minciuna 5 - Vaccinul nu este obligatoriu
Auziti aceasta minciuna tot timpul: vaccinarea impotriva gripei porcine este voluntara, spun ei. Dar nu este adevarat, daca esti angajat intr-un loc unde vaccinurile sunt mandatate. Sunt milioane de americani carora li se spune de catre angajatorii lor ca daca nu se vaccineaza vor fi pur si simplu concediati. Este adevarat, in special in domeniul celor angajati in sistemul de sanatate si invatamant.

Evreu-rus
2009-11-01 23:52:54

ZECE MINCIUNI referitoare la GRIPA PORCINA promovate in MASS-MEDIA (PARTEA 2)


Minciuna 6 - Daca te vaccinezi este un lucru bun pentru sanatatea ta
In realitate, un vaccin mai degraba iti dauneaza decat sa te ajute. Conform unui expert virusolog, rata actuala de mortalitate in urma infectarii cu virusul gripei porcine este mai joasa de 0.007 procente. Acest lucru inseamna ca virusul H1N1 ucide mai putin de o persoana din 100 000. Chiar daca vaccinul functioneaza, sa spunem 10 procente din timp, ar trebui sa se vaccineze un milion de oameni pentru a preveni o moarte din cauza gripei porcine.
Si pentru a vaccina un milion de oameni inevitabil ai rani sau ucide mai multi oameni, doar din efectele secundare ale vaccinului! Riscul tau net de decese va creste prin vaccinul impotriva gripei porcine.

Minciuna 7 - Vaccinul nu este compus din "virusi activi slabiti"
Cand vaccinurile impotriva gripei porcine au fost anuntate prima data acum cateva luni, au fost descrise ca fiind realizate cu "virusi activi slabiti". Acest lucru a fost mentionat direct in documentele CDC, printre alte surse.
Acest lucru aparent a speriat presa americana si de atunci informatia a fost scoasa din orice discutie in legatura cu vaccinarea. Acum, jurnalistii se vor certa cu tine si vor sustine ca vaccinurile nu contin deloc virusi activi slabiti.
Doar ca ei se inseala. Vaccinurile sunt intr-adevar facute cu "virusi activi slabiti". Un vaccin se face astfel: iei un virus activ, apoi il slabesti ("atenuezi") si il injectezi in oameni.

Minciuna 8 - Spalati-va, spalati-va, spalati-va mainile (pentru a evita expunerea)
Aceasta idee de a-ti spala mainile de sute de ori pe zi este bazata pe presupunerea ca ai putea sa eviti expunerea la virusul gripei porcine. Dar nu este practic. Virusul este acum atat de raspandit incat toata lumea este cu siguranta expusa la acesta prin aer daca nu prin alte modalitati. Aceasta idee de a evita expunerea la virusul gripei porcine este un nonsens. Conversatia ar fi trebuit schimbata la modalitati de a supravietui la expunere printr-un sistem imun sanatos.
Bineinteles, spalatul mainilor este o idee foarte buna intr-un spital. stiri recente arata ca doctorii sunt prea ocupati ca sa isi mai spele mainile incat astfel se raspandesc tot felul de microbi prin spitalele din intreaga lume.

Minciuna 9 - Copiii sunt mai vulnerabili in fata gripei porcine decat adultii
Aceasta este doar o minciuna pe fata, dar se foloseste pentru a se vinde vaccinurile. in momentul de fata, vaccinarile vizeaza in primul rand scolarii.
Dar adevarul este ca gripa porcina este extrem de blanda la copii. "Este mai blanda la copii", spune Dr Marc Lipsitch de la Universitatea Hravard. "Este una dintre stirile cu adevarat bune referitoare la aceasta pandemie." Reuters chiar a avut curajul sa anunte aceasta stire, dar majoritatea canalelor de stiri inca mai spun ca cei mai vulnerabili sunt copiii.

Minciuna 10 - Nu mai este nimic de facut in afara de vaccinare si Tamiflu
Aici media minte prin omisiune. Canalele media principale pur si simplu refuza sa promoveze orice stire in care se vorbeste despre folosirea vitaminei D, ceaiurilor anti-virale sau remediilor naturale pentru a te proteja impotriva gripei porcine. in MSM sunt numai doua optiuni: vaccinurile si Tamiflu. Asta este. Nu exista alte optiuni in realitatea lor fictiva.
De ce media se teme atat de mult sa spuna adevarul in zilele acestea? De ce rapoartele despre gripa porcina nu pot vedea lumina zilei... doar pentru ca mentioneaza lumina soarelui si vitamina D ca remedii pentru gripa porcina? Marea industrie farmaceutica detine atat de mult monopolul asupra mass mediei incat nici o stire adevarata despre gripa porcina nu mai poate strabate.
Trebuie sa fie cu adevarat deprimant sa muncesti pentru mass media. Chiar si reporterii pe care ii cunosc nu mai pot suporta. Ei admit ca adevarul rar iese la iveala.
In ultimii ani, am avut oferte de angajare in domeniul mass media. Ei doreau sa imi plateasca un salariu format din sase cifre si spatele unui birou unde puteau sa controleze tot ce faceam. Nu mai trebuie sa spun, am respins ofertele. Daca nu as putea sa spun adevarul aici, la NaturalNews.com, nu ar avea sens sa mai vorbesc deloc.
Nu este vina reporterilor care muncesc acolo. in cea mai mare parte ei sunt de acord cu ceea ce spun eu. Este vina corporatiei ce este indreptata spre profit , unde stirile reprezinta vanzari si nu informarea cu adevarat a oamenilor.

Media a contribuit in fiecare zi la raspandirea ignorantei in mijlocul poporului american referitor la subiectul vitaminei D si a remediilor naturale impotriva gripei porcine, remedii ce pot reduce fatalitatea acesteia. Mai degraba decat sa informeze cititorii MSM si-a propus sa ii prostesca pe oameni si facand acest lucru media si-a ratat misiunea cea adevarata si si-a tradat auditorii pe care pretinde ca ii serveste."

http://www.urbaniulian.ro/2009/09/23/zece-minciuni-privind-gripa-porcina-spuse-de-mass-media-centrala/

contraevreu-rus
2009-11-02 00:11:15

Re: ZECE MINCIUNI referitoare la GRIPA PORCINA promovate in MASS-MEDIA (PARTEA 2)

Scrie cel mai mare mincinos pe forum,tu ai devenit constinta forumistilor PINOCHIO,nu vezi ca ti-a crescut nasul din Bucuresti pana la St Petersburg.
La 2009-11-01 23:52:54, Evreu-rus a scris:

>
> Minciuna 6 - Daca te vaccinezi este un lucru bun pentru sanatatea
> ta
> In realitate, un vaccin mai degraba iti dauneaza decat sa te
> ajute. Conform unui expert virusolog, rata actuala de mortalitate in
> urma infectarii cu virusul gripei porcine este mai joasa de 0.007
> procente. Acest lucru inseamna ca virusul H1N1 ucide mai putin de o
> persoana din 100 000. Chiar daca vaccinul functioneaza, sa spunem 10
> procente din timp, ar trebui sa se vaccineze un milion de oameni
> pentru a preveni o moarte din cauza gripei porcine.
> Si pentru a vaccina un milion de oameni inevitabil ai rani sau
> ucide mai multi oameni, doar din efectele secundare ale vaccinului!
> Riscul tau net de decese va creste prin vaccinul impotriva gripei
> porcine.
>
> Minciuna 7 - Vaccinul nu este compus din "virusi activi
> slabiti"
> Cand vaccinurile impotriva gripei porcine au fost anuntate prima
> data acum cateva luni, au fost descrise ca fiind realizate cu "virusi
> activi slabiti". Acest lucru a fost mentionat direct in documentele
> CDC, printre alte surse.
> Acest lucru aparent a speriat presa americana si de atunci
> informatia a fost scoasa din orice discutie in legatura cu
> vaccinarea. Acum, jurnalistii se vor certa cu tine si vor sustine ca
> vaccinurile nu contin deloc virusi activi slabiti.
> Doar ca ei se inseala. Vaccinurile sunt intr-adevar facute cu
> "virusi activi slabiti". Un vaccin se face astfel: iei un virus
> activ, apoi il slabesti ("atenuezi") si il injectezi in oameni.
>
> Minciuna 8 - Spalati-va, spalati-va, spalati-va mainile (pentru a
> evita expunerea)
> Aceasta idee de a-ti spala mainile de sute de ori pe zi este bazata
> pe presupunerea ca ai putea sa eviti expunerea la virusul gripei
> porcine. Dar nu este practic. Virusul este acum atat de raspandit
> incat toata lumea este cu siguranta expusa la acesta prin aer daca nu
> prin alte modalitati. Aceasta idee de a evita expunerea la virusul
> gripei porcine este un nonsens. Conversatia ar fi trebuit schimbata
> la modalitati de a supravietui la expunere printr-un sistem imun
> sanatos.
> Bineinteles, spalatul mainilor este o idee foarte buna intr-un
> spital. stiri recente arata ca doctorii sunt prea ocupati ca sa isi
> mai spele mainile incat astfel se raspandesc tot felul de microbi
> prin spitalele din intreaga lume.
>
> Minciuna 9 - Copiii sunt mai vulnerabili in fata gripei porcine
> decat adultii
> Aceasta este doar o minciuna pe fata, dar se foloseste pentru a se
> vinde vaccinurile. in momentul de fata, vaccinarile vizeaza in primul
> rand scolarii.
> Dar adevarul este ca gripa porcina este extrem de blanda la copii.
> "Este mai blanda la copii", spune Dr Marc Lipsitch de la
> Universitatea Hravard. "Este una dintre stirile cu adevarat bune
> referitoare la aceasta pandemie." Reuters chiar a avut curajul sa
> anunte aceasta stire, dar majoritatea canalelor de stiri inca mai
> spun ca cei mai vulnerabili sunt copiii.
>
> Minciuna 10 - Nu mai este nimic de facut in afara de vaccinare si
> Tamiflu
> Aici media minte prin omisiune. Canalele media principale pur si
> simplu refuza sa promoveze orice stire in care se vorbeste despre
> folosirea vitaminei D, ceaiurilor anti-virale sau remediilor naturale
> pentru a te proteja impotriva gripei porcine. in MSM sunt numai doua
> optiuni: vaccinurile si Tamiflu. Asta este. Nu exista alte optiuni in
> realitatea lor fictiva.
> De ce media se teme atat de mult sa spuna adevarul in zilele
> acestea? De ce rapoartele despre gripa porcina nu pot vedea lumina
> zilei... doar pentru ca mentioneaza lumina soarelui si vitamina D ca
> remedii pentru gripa porcina? Marea industrie farmaceutica detine
> atat de mult monopolul asupra mass mediei incat nici o stire
> adevarata despre gripa porcina nu mai poate strabate.
> Trebuie sa fie cu adevarat deprimant sa muncesti pentru mass media.
> Chiar si reporterii pe care ii cunosc nu mai pot suporta. Ei admit ca
> adevarul rar iese la iveala.
> In ultimii ani, am avut oferte de angajare in domeniul mass media.
> Ei doreau sa imi plateasca un salariu format din sase cifre si
> spatele unui birou unde puteau sa controleze tot ce faceam. Nu mai
> trebuie sa spun, am respins ofertele. Daca nu as putea sa spun
> adevarul aici, la NaturalNews.com, nu ar avea sens sa mai vorbesc
> deloc.
> Nu este vina reporterilor care muncesc acolo. in cea mai mare parte
> ei sunt de acord cu ceea ce spun eu. Este vina corporatiei ce este
> indreptata spre profit , unde stirile reprezinta vanzari si nu
> informarea cu adevarat a oamenilor.
>
> Media a contribuit in fiecare zi la raspandirea ignorantei in
> mijlocul poporului american referitor la subiectul vitaminei D si a
> remediilor naturale impotriva gripei porcine, remedii ce pot reduce
> fatalitatea acesteia. Mai degraba decat sa informeze cititorii MSM
> si-a propus sa ii prostesca pe oameni si facand acest lucru media
> si-a ratat misiunea cea adevarata si si-a tradat auditorii pe care
> pretinde ca ii serveste."
>
> http://www.urbaniulian.ro/2009/09/23/zece-minciuni-privind-gripa-porcina-spuse-de-mass-media-centrala/
>

Evreu-rus
2009-11-02 00:49:37

Re: ZECE MINCIUNI referitoare la GRIPA PORCINA promovate in MASS-MEDIA (PARTEA 2)

La 2009-11-02 00:11:15, contraevreu-rus a scris:

> Scrie cel mai mare mincinos pe forum,tu ai devenit constinta
> forumistilor PINOCHIO,nu vezi ca ti-a crescut nasul din Bucuresti
> pana la St Petersburg.

Nu este neaparat nevoie sa ma crezi DUMNEATA. De fapt, esti cam ultimul om caruia i-as cere sa sa dea crezare comentariilor mele.

contraevreu-rus
2009-11-02 01:43:34

Re: ZECE MINCIUNI referitoare la GRIPA PORCINA promovate in MASS-MEDIA (PARTEA 2)

Nici nu ma intereseaza minciunile care le postezi zilnic,ai inceput sa crezi singur orice propaganda si minciuna care o scri,boala mintala de care suferi numai cu medicamente din Israel o poti vindeca.


La 2009-11-02 00:49:37, Evreu-rus a scris:

> La 2009-11-02 00:11:15, contraevreu-rus a scris:
>
> > Scrie cel mai mare mincinos pe forum,tu ai devenit constinta
> > forumistilor PINOCHIO,nu vezi ca ti-a crescut nasul din Bucuresti
> > pana la St Petersburg.
>
> Nu este neaparat nevoie sa ma crezi DUMNEATA. De fapt, esti cam
> ultimul om caruia i-as cere sa sa dea crezare comentariilor mele.
>

M_D_L
2009-11-02 07:09:49

60000 de morti

Cred ca va mai amintiti de manipularea grosolana la care s-a dedat presa occidentala in decembrie 1989. Cine a mancat rahat o data, va manca in continuare.

Romanul Antimason
2009-11-02 08:13:44

marea minciuna a psihozei gripei

se creeaza campania prin care sa ne oblige sa ne vaccinam , ca apoi sa ne bage ei toate porcariile in corp, eventual si niste cipuri odata cu vaccinul asta

si asta numai din cazua lojelor masonice

Cuantic
2009-11-02 08:27:06

Re: 60000 de morti

Nu mai bate campii !!!

Presa occidentala (ca si cea romaneasca, dealtfel) nu a facut decat sa preia
ad literam afirmatia facuta de completul care l-a judecat pe Ceausescu.

Se pare ca cel care manipuleaza esti chiar dumneata... if you see what i mean.

M_D_L
2009-11-02 08:47:41

Re: 60000 de morti

La 2009-11-02 08:27:06, Cuantic a scris:

> Nu mai bate campii !!!
>
> Presa occidentala (ca si cea romaneasca, dealtfel) nu a facut decat sa
> preia
> ad literam afirmatia facuta de completul care l-a judecat pe
> Ceausescu.
>
> Se pare ca cel care manipuleaza esti chiar dumneata... if you see what
> i mean.
>
>

Mananci ce nu trebuie ! La postul de radio Europa Libera s-a vorbit despre "cei 60000 de morti de la Timisoara" inca de prin 22 decembrie.

Cuantic
2009-11-02 09:33:52

Re: 60000 de morti

Repet, vorbesti aiurea !

Nr. de 60000 a fost mentionat pt. prima data in procesul Ceausescu. Citeste aici ca sa-ti reamintesti: http://www.timisoara.com/newmioc/51.htm

Cat despre insulta pe care mi-ai adresat-o as fi vrut s-o faci fata in fata si nu pe forum. Te asigur ca ti-as fi bagat vorbele inapoi pe gat cu tot cu dintii aferenti.

Si nu te mai obosi sa-mi raspunzi. Din pct. meu de vedere discutia e incheiata, mai am si altele de facut decat sa ma cert cu tot felul de neaveniti pe forumuri.

Zamucles
2009-11-02 09:56:14

Pt. Cuantic

La 2009-11-02 07:09:49, M_D_L a scris:

> Cred ca va mai amintiti de manipularea grosolana la care s-a dedat
> presa occidentala in decembrie 1989. Cine a mancat rahat o data, va
> manca in continuare.
>

Nu ai dreptate. In seara de 20 decembrie '89 s-a mentionat aceasta cifra la E.L. mentionand ca provine din surse Jugoslave. Auzita personal.

M_D_L
2009-11-02 10:01:42

Re: 60000 de morti

La 2009-11-02 09:33:52, Cuantic a scris:

> Repet, vorbesti aiurea !
>
> Nr. de 60000 a fost mentionat pt. prima data in procesul Ceausescu.
> Citeste aici ca sa-ti reamintesti:
> http://www.timisoara.com/newmioc/51.htm
>

Lasa-ma cu ce scriu securistii prin ziare, ca sa nu mai stie tineretul cum s-au desfasurat actiunile diversioniste din '89.
S-a vorbit despre 60000 de morti inca din timpul ravoltei de la Timisoara. Ascultam emisiunile de la Radio Europa Libera in fiecare seara. Atunci m-am bucurat ca-l dau jos pe Ceausescu, pentru ca stiam ce ne pregatesc vesticii si nu banuiam ca Romania va deveni o colonie a lor, o piata de desfacere, fara industrie si saracita la limita suportabilitatii.

> Cat despre insulta pe care mi-ai adresat-o as fi vrut s-o faci fata in
> fata si nu pe forum. Te asigur ca ti-as fi bagat vorbele inapoi pe gat
> cu tot cu dintii aferenti.

Ai o reactica tipica securistilor. Asa te-au invatat in timpul scolii de la Baneasa.


haiduc
2009-11-02 11:36:58

Adevarul despre Vaccinul Gripei Porcine

Vizionati aici Adevarul despre Vaccinul Gripei Porcine.
Va rog sa trimiteti acest video mai departe in asa fel sa-l poata vedea cat mai multa lume.

Adevarul despre Vaccinul Gripei Porcine!

http://www.youtube.com/watch?v=ak7s0sBYzfA

Doamne ajuta.the
2009-11-02 12:08:45

Re: Lumea....

Gargantua
2009-11-02 13:30:32

Gripa porcina, subiect de presa si nimic altceva!

Am discutat cu medici si cu oameni care au facut boala: pentru numele lui Dumnezeu, NU ESTE NICI UN RISC! E o gripa ca oricare alta, chiar mai usoara decat majoritatea, nu moare decat cineva care are alta boala incurabila si nu se ingrijeste suficient, lucru ce se intampla si in cazul unei gripe obisnuite. Asadar, intreaga panica intretinuta de presa si de autoritati este un nou prilej de castigat bani de catre marii producatori de medicamente, cu ajutorul oficialilor corupti din tari precum Romania, Bulgaria etc. Acum se verifica acest lucru, intrucat se anuntase ca Institutul Cantacuzino a finalizat vaccinul anti-virus si ca acesta va fi distribuit gratuit in noiembrie, acum, "inexplicabil", trebuie sa cumparam. Curat murdar, nu-i asa?

Roger
2009-11-02 13:51:21

Cu antic sau cuantic

Fata de 60... sunteti un infinit mic.
La radio s-a anuntat ca o femeie, cam de 60+23 de ani, a murit.
S-a specificat clar ca moartea a provenit numai din cauza PORCINEI.
Cred si eu, a mangaiat porcul, l-a pupat-n bot si apoi l-a mancat.

Si copilasul meu m-a intrebat:
-Ce s-a intamplat ca se vorbeste si se scrie mereu si peste tot de gripa porcilor?
-Este la fel ca si gripa aviatica?

Raspuns: MINCIUNI, MINCIUNI, MINCIUNI, MINCIUUUUUUUNI

Ghita Bizonu'
2009-11-02 13:55:00

Re: cuantic .. atunci din vest au venit o multime de cestii ciudate

inclus cifra de 60.000 morti. Incuks ca la Timisoara dupa inoptare daca aprindeai o lumina in camera prieai niste glonate in geam ... Cestia cu cadavrelele torturate din cimitirul saracilor si femeia insarcinata spintecata ( asa ma face si acu sa ma intyrtrreb cat de pe bune erau stirirle de la Kwangju da tu nu stii despre ce scriu ).
Si cestia cu copii sugari exangvinati ca sa faca tramnsfuzii lu Ceasca ... deh tara lu Dracula.
Ani de zile dupa aia Timisoara a insemnat presa manipulata sa zizca prostii.
Si am pe undeva un articolas al unei belgience : Nu am vazut nimic la Timisoara .
Era la Timisoara exact in timpu evenimentelor. Cand s-a intors "acsa" a descoperit ca ea care fusese la Timisoara nu stia nimic .. ceilalti o "informau". Pe urma s-a vorbit de o Kurdisoara ( adica curzii gazati de Sadam ...

sorge
2009-11-02 15:47:22

Pseudo -aviara loveste din nou !

Sa se autovaccineze ,sa ne lase pe noi si copii nostri in pace .

Shadow
2009-11-02 15:53:01

Re: Gripa porcina, subiect de presa si nimic altceva! e fals

> Am discutat cu medici si cu oameni care au facut boala: pentru numele
> lui Dumnezeu, NU ESTE NICI UN RISC! E o gripa ca oricare alta, chiar
> mai usoara decat majoritatea, nu moare decat cineva care are alta
> boala incurabila si nu se ingrijeste suficient, lucru ce se intampla
> si in cazul unei gripe obisnuite. Asadar, intreaga panica intretinuta
> de presa si de autoritati este un nou prilej de castigat bani de catre
> marii producatori de medicamente, cu ajutorul oficialilor corupti din
> tari precum Romania, Bulgaria etc. Acum se verifica acest lucru,
> intrucat se anuntase ca Institutul Cantacuzino a finalizat vaccinul
> anti-virus si ca acesta va fi distribuit gratuit in noiembrie, acum,
> "inexplicabil", trebuie sa cumparam. Curat murdar, nu-i asa?

nu e o gripa ca oricare alta. Mor si oameni care nu au nici o boala incurabila, chiar in plina tinerete. Tratamentul pt gripa normala nu te ajuta (organismul nu reuseste asa des sa elimine singur virusul) de aceea e nevoie de antivirale. Sunt multe laboratoare care au definitivat vaccinul. Si nu cred ca Institutul cantacuzino este pe "lista scurta".

M_D_L
2009-11-02 16:15:42

Re: Gripa porcina, subiect de presa si nimic altceva! e fals

La 2009-11-02 15:53:01, Shadow a scris:

> nu e o gripa ca oricare alta. Mor si oameni care nu au nici o boala
> incurabila, chiar in plina tinerete.

Inseamna ca pe langa gripa porcina au imprastiat si alt virus. Sunt chititi sa reduca populatia mondiala la 500 de milioane.

Evreu-rus
2009-11-02 16:28:02

Re: Gripa porcina, subiect de presa si nimic altceva!

La 2009-11-02 13:30:32, Gargantua a scris:

> Am discutat cu medici si cu oameni care au facut boala: pentru numele
> lui Dumnezeu, NU ESTE NICI UN RISC! E o gripa ca oricare alta, chiar
> mai usoara decat majoritatea, nu moare decat cineva care are alta
> boala incurabila si nu se ingrijeste suficient, lucru ce se intampla
> si in cazul unei gripe obisnuite. Asadar, intreaga panica intretinuta
> de presa si de autoritati este un nou prilej de castigat bani de catre
> marii producatori de medicamente, cu ajutorul oficialilor corupti din
> tari precum Romania, Bulgaria etc. Acum se verifica acest lucru,
> intrucat se anuntase ca Institutul Cantacuzino a finalizat vaccinul
> anti-virus si ca acesta va fi distribuit gratuit in noiembrie, acum,
> "inexplicabil", trebuie sa cumparam. Curat murdar, nu-i asa?

Vaccinul este periculos:
-vaccinurile in sine pot fi periculoase, in special vaccinurile din germeni atenuati sau noile vaccinuri recombinate din acizi nucleici ( cum este si in cazul gripei porcine), acestea avand un potential de a genera tulpini virulente prin recombinare iar acizii nucleici recombinati pot cauza maladii autoimune.
-creste riscul de astm: un studiu pe 800 copii suferind de astm a aratat ca cei care au fost vaccinati anti-gripal au efectuat un numar ridicat de vizite la doctor si la camera de urgenta datorita problemelor cauzate de astm. Acest studiu a fost confirmat de un raport din 2009 care arata ca, copii cu astm care au fost vaccinati cu FluMist ( vaccin antigripal) au prezentat un risc de 3 ori mai mare de spitalizare;
-sindromul Guillain-Barre: este o boala autoimuna care cauzeaza paralizia bratelor si picioarelor si, in cazuri rare, a intregului corp. In unele cazuri, GBS a dus insa la paralizie completa sau chiar la moarte;
-o sursa majora de toxicitate a vaccinurilor antigripale o constituie adjuvantii, substante care au menirea sa amplifice actiunea vaccinurilor: cele mai multe vaccinuri au un continut periculos de mare de mercur sub forma de thimerosal (un conservant letal) de 50 de ori mai toxic decat mercurul insusi. O doza destul de mare poate cauza disfunctii pe termen lung la nivel imunologic, senzorial, neurologic, motor si comportamental. Otravirea cu mercur duce la autism, sindrom de atentie deficitara, scleroza multipla, deficiente de vorbire si limbaj. Un alt adjuvant comun pentru vaccinuri este hidroxidul de aluminiu care cauzeaza alergie si soc anafilactic. Cei mai multi adjuvanti noi incluzand MF59, ISCOMS, OS21, AS02 si AS04 sunt mai toxici decat hidroxidul de aluminiu. Unele doze de vaccin vor contine squalena cauzatoare a sindromului razboiului din golf si a altor disabilitati.
Vaccinul este ineficient:
-numeroase studii arata ca vaccinurile anti-gripale protejeaza putin sau deloc si nu exista motive sa credem ca vaccinul impotriva gripei porcine va fi diferit;
-la copiii sub 2 ani eficienta vaccinurilor de tip inactiv a fost similara cu efectul placebo;
-la copii peste 2 ani vaccinurile prin spray nazal continind virusi de virulenta redusa si vaccinurile injectabile continind virusi morti previn intre 59 si 82 % din imbolnaviri. Prevenirea altor boli asemanatoare gripei a fost de numai 33-36 %.
-Vaccinurile de gripa sunt la fel de nefolositoare pentru adulti si batrini, dind protectie redusa sau deloc impotriva unei game de imbolnaviri, inclusiv a pneumoniei.
http://apologeticum.wordpress.com/2009/09/17/vaccinul-si-gripa-porcina-analiza-unui-doctor-specialist/

Eufrosin
2009-11-02 16:28:41

Cum sa neutralizezi un vaccin

Cel mai bine e sa nu-l primesti. Daca prin natura meseriei insa, sunteti fortati sa il primiti, exista o modalitate simpla, eleganta si eficienta pentru neutralizarea lui, inainte ca acesta sa intre in circuitul sangvin, declansand prapadul:

http://eufrosin.wordpress.com/2009/11/02/cum-sa-neutralizezi-un-vaccin/

Eufrosin
2009-11-02 16:33:21

Re: Explicatii...

Tari intrebari, excelent rationamentul. Cat despre SRI, hihihihihihi....!

Misiunea lor este de a acoperi aceasta marsavie! Serviciile romane de informatii nu mai lucreaza cam de multisor in interesul poporului care ii plateste si caruia i-au jurat credinta, cel putin la cele mai inalte nivele. Mai exista agenti profesionisti si mai ales patrioti, dar rezultatele actiunilor lor nu se vadesc niciodata. Munca lor e deturnata in alte scopuri.

Cand "tradare si slugarnicie" pare sa fie consemnul curent, sa nu ne asteptam ca ei sa faca ceva intr-adevar folositor tarii.


La 2009-11-01 22:40:36, tovmatei a scris:

> Poate ni se explica cum in bulgaria sunt 50.000 de studenti bolnavi de
> gripa noua...?
> Voi sunteti sanatosi...? Cred ca nici nu au in Bulgaria 50.000
> studenti.
> In Ucraina sunt 150.000 bolnavi si 48 decese
> Adica 0,3 la mie...practic nimic ...
> Spaima este raspandita in mod voit..astfel ca vaccinul sa fie
> acceptat.
> Nu va intrebati cam de ce aceasta presiune..?
> Ce mai contine acest vaccin...?
> Si mai sunt intrebari...
> Cum naiba de au aparut cazuri in scoli fara sa existe pacientul
> sursa..vectorul de infectare..?
> Peste tot a aparut de undeva...de la un calator..de la un
> strain..etc..
> Aici nu...direct in scoli...
> Atentie ca pute rau....
> SRI-ul nu stie nimic...?
> Nu ne mai apara nimeni de derbedei..?
>

Tudor190
2009-11-02 16:54:35

Re: Gripa porcina, subiect de presa si nimic altceva! e fals

La 2009-11-02 16:15:42, M_D_L a scris:

> Inseamna ca pe langa gripa porcina au imprastiat si alt virus.

Nu exista nici un virus al gripei porcine cum nu exista alte asa zise virusuri!
Verificati singur ce este asa de greu! Eu n-am gasit nimic care sa demonstreze asa ceva. Toate lucrarile, adica lucraturile "stiintifice" pornesc de la premiza ca virusii exista fara a cita macar lucrarea-sursa primara.
Intrebati medici (cu toate ca nu ei sint specialistii cii micro-biologii) si o sa ramineti surprins! Am intrebat si iata unele monstre: (a) un medic specialist de la infectiooase a recunoscut ca n-a vazut in viata ei dar ca... , (b) un doctorand in hepatita C (doctor probil intre timp) a spus ca nu crede ca acea comisie va fi interesata de acest detaliu din moment ce se stie ca treaba-i acceptata, (c) un medic generalist a zis ca isi aminteste ca parca in anul II le-a aratat ceva dar nu stie sigur ce etc.

> Sunt chititi sa reduca populatia mondiala la 500 de milioane.

Este posibil dar din fericire pentru noi nu prin micor-organisme pentru ca nu sint patogene: cind a fost si unde utilizata arma biologica? Niciodata pentru ca nu exista! S-ar parea ca vor sa inoculeze microcipuri (vezi saitul Hitachi cit de mic sint deja) si se zice ca fiecare vaccinu are cod de bare unic!

PS Cautati Stefan Lanka pe internert!
Cititi acest interciu cu epidemiologul Tom Jefferson: http://www.spiegel.de/international/world/0,1518,637119,00.html


Tudor190
2009-11-02 16:56:24

Does vaccinating make sense?

No! Because vaccinating is comprehensive fraud. It has never been possible to create diseases with relevant microbes. In the year 1882, the bacteriologist Robert Koch started scientific fraud on political orders. As neither he himself nor others managed to cause the purported diseases with bacteria, he produced, in totally insane and cruel animal experiments, "similar symptoms" and assessed this as proof for the ability to infect someone. All those who vaccinate refer to these experiments from the 19th Century.

Yes! If one accepts and approves that the governments of the world irreversibly implant nerve poisons such as mercury, aluminum, solvents etc by bypassing detoxification with vaccination. These nerve poisons provoke gradual to manifest stupidification, development disturbances of all kinds, paralysis and death of the vaccinated and serve to break the will of human beings. If the reactions to vaccines go beyond the average, then the law speaks of "vaccine damage".

No! Because ‚the ability to infect’ was exclusively defined as poisoning by scientific medicine (Virchow, Max von Pettenkofer, Rush, Klein and others) which has recognized diseases objectively correct between poisoning, deficiency and brain functions. And the latin name for poison, for example in water through faeces, decay poisons in food and from corpses is Virus.Experiments were carried out publicly which have disproven the statements about "infection" through microbes and vaccination.

Yes! If one accepts and approves that "vaccinating" has turned the human being into an easily manipulatable object who now believes that health does not result from onself, but requires a strong state and its pharma industry. Because the one who allows to be vaccinated, will allow anything and will no longer notice that he/she is being poisoned and killed with antibiotics, chemotherapy, irradiation, gen technology etc.

No! Because none of those "viruses" that claim to make you ill, like smallpox, polio, hepatitis, aids, ebola, measles, mumps, rubella and tic viruses has ever been seen, isolated and proven as existent. State medicine invented these "viruses" in order to conceal vaccination and medication damages. This fact can easily be checked by anyone. There is no publication in scientific literature in which a scientist states and proves that he isolated and characterized the relevant virus out of a sick person. Relevant text books present, with fraudulent intention, models and photographs of cells as ‚viruses’. Any amateur can learn, within a couple of days, the isolating, photographing and characterizing of viruses which exist – and which are all harmless.

Yes! If one accepts and approves that by way of "vaccinating" in the Third World, massive "population control", speak euthanasia, was and is executed. The vaccines there contain pregnancy hormones to prevent conception, gentech activated nuclein acid to sterilize males as well, plutomium with which whole tribes have been poisoned, etc. If the same nerve poisons are contained in these vaccines as in this country, then in a much higher concentration, up to 100 and 1000-fold. The resulting "vaccine damages", acute liver failure and resulting whole boody bleeding will then be termed "ebola", "marburg", "crimea-congo", "lassa" infection etc or as "Aids".

No! Because even since Pasteur, no vaccine contains what it claims to contain: viruses or parts thereof! If one enquires at the responsible authorities, the answer is given that this is a company secret of the manufacturer which has to be protected by the state. The health authorities, medical association and physicians conceal that each vaccine contains poisons, such as mercury, aluminum, solvents etc. Without which the "serum" would never produce a reaction! Inserts are generally not distributed.

Yes! If one accepts and approves that the CDC and EIS and therefore the Pentagon manipulate the national health authorities through the WHO, and created through parliaments the legal frame to suspend civil rights any time and anywhere.A nd who execute a psychoterror, which is proven to result in ill health, against their own people by making dishonest statements about biowarfare, e.g. anthrax, pox, polio etc.

No! Because all numbers shown by the state show clearly that "vaccinations" never had any influence on falling numbers of diseases, quite to the contrary. This is an easily uncovered fraud of those in favor of vaccinations in the production of statistics. The same goes for the definition of the various "infectious" diseases. These are constantly changed in order to proof, on one hand, the success of "vaccinations", such as the change of the definition of "smallpox" and "polio" to show their disappearance and on the other hand to invent new "infectious diseases", such as AIDS.

Yes! If one accepts that genocide happens in your own country, because the German penal code defines "vaccination" as genocide: "Who, with the intention to wholly or partly destroy a national, racial, religious or ethnic group as such, impose living conditions which are suitable to effect their physical destruction wholle or partly will be punished with life long imprisonment. In lesser cases, the punishment is no less than five years." Appeal!

Those who continue to recommend, execute or allow vaccination, following these statements of facts. The advice is that the facts stated in this flyer will be checked by the reader. The simplest way to do this is to ask the relevant authorities for a scientific publication in which a scientist states and proves that he has isolated and shown the relevant illness causing "virus" taken from an ill person. This is called the compliance with the First Koch Postulate, which medicine states contrary to better knowledge.

The law here demands proof according to the current state of science and technology. Therefore, proving the existence of a "virus" that causes disease requires the thermionic microscopic photograph of the isolated virus and the biochemical characterizing of the virus components. As such a proof does not exist anywhere, it becomes clear that the nerve poisons in the vaccines are intentionally implanted in the population. With this wanted deception and poisoning of the population, every citizen is obliged to file charges with the police against executioners and those involved in vaccinations. Please make copies of this

Solitude
2009-11-02 18:07:25

Nu va prostiti!


http://www.youtube.com/watch?v=-MTSXd_vHDM&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=6DksXB6rdmE
http://www.youtube.com/watch?v=Kh_6X6C2Icc

Daca nu intelegeti, folositi google translate sau intrebati pe cineva!
Nu e ceva de speriat, dar nu e de joaca!

Tudor190
2009-11-02 18:37:16

Vaccin patentat inca din 2007!

H1N1 Vaccine Patent Filed Before the Virus Was Spread!
Kistner Pharm filed the patent of H1N1 vaccine on 28 AUG 2007 before the virus was spread!
This is the US Patent office document:
Go to Page 7 #0056 and see for yourself!
http://www.theoneclickgroup.co.uk/documents/vaccines/Baxter%20Vaccine%20Patent%20Application.pdf
How could the vaccine come before the virus?
Don’t believe me, look it up for yourself!

Tudor190
2009-11-02 18:42:09

Un cometariu pertinent

You will have to do that, to dig out the truth, and to stop that vaccination is being used to depopulate. This old dogma of immunization that just doesn’t work has to be cleared, people/politicians, have to get enlighten about this in what they blindly believe. The whole virology is build around postulates that have never been proofed for nearly 100 years, and can’t be proofed. This whole pseudo science virology is just there to justify all the contradictions it creates.

Why do retroviruses in the 70th were invented? Cause Genetic science was build until then then, on the believe that the DNA in a cell is some kind of static thing. That only RNA can be generated from DNA not the way round! But evolutionary Genetics has proven that there was at first RNA from which DNA was recreated. And this they have observed in the 70th that RNA is transcribed back into DNA, the reverse transcription. And they had to invent an exceptional rule to protect the world of science they worked for. And that exception rule was that this RNA was not from the host organism itself, but from an exogenic virus that invades the cell, breeds there and destroys it. Never been proven.

So when they tried to explain cancer through a virus infection, they observed that there was reverse transcription going on in the whole body all over the place, and when they tried to stop it, they must admit that this had not any influence on the cancer. So they quickly had to give up this idea. But then this drug was taken out of the drawer again with birdflu, as an anti-retroviral drug. It stops the enzyme reverse protease to transcribe RNA back into DNA, which is a repair process, observed in phyto planktons that those RNA material "viruses" live in coexistence with the cells and it has never been observed that they do something harmful. So in fact Tamiflue prevents the organism, the DNA of the cells from repairing himself/itself. There can be discovered so many frauds in that pseudoscience virology based on:
- arbitrariness of symptoms
- arbitrariness of diagnosis
-arbitrariness of detection methods/test methods, (CPR, lol is not even recommended from the designer for virus diseases diagnosis, check how they proceed there, for quantitative analysis, they use a multiplication analysis tool..) the way of reproduction (virus morphology based on the chicken embryo model , lol still in use check what is done there and how they try to justify it what they do there, lol)
- and much more…

It’s time that people get enlightened about this lethal fraud that has always been used to kill people.
Goethe wrote in Faust 300 years ago: "Medicamentul era gata. Oamenii mureau./Dar nimeni nu-ntreba: se face vreunul sanatos?/Astfel cu infernalele tertipuri/Prapad facuram prin aceste vai, mai fioros,/Decit facuse ciuma. Insumi dat-am din otrava/La mii de oameni. To?i s-au stins./Si-acum vazusi, cum suntem ridica?i in slava, /Noi, noi netrebnicii si ucigasii! "
And it’s still the same world, the unabashed murderers the practitioners are praised. This has to be stopped, if you can stop that medicine is being misused for politics, then politics has a chance to recover. "The domination of the Pseudo-Science must be overcome by means of a Social science which is characterized by its obligation to truthfulness and by the possibility to verify it and to control its actions. The language of the present university medical science reveals that in it, an uncontrolled democratically-lawfully prevailing orthodoxy stands in the foreground, when the Orthodox Medicine Practitioners and the State are referring, as justification for their actions, to the dominant opinion of medical science to which we supposedly have to submit even if this prevailing orthodoxy maintains that the babies are brought by the stork or that the earth is flat. We have however no reason to complain. It is us who tolerate this Governmental behaviour. Anyway, nobody should wonder if he continues to accept that we must surrender ourselves to this prevailing orthodoxy. As we are doing now faced with the absurdity of the Bird Flu allegations, if he then wakes up one morning and with horror realizes that he is dead. Killed by that prevailing orthodoxy which he as a citizen of a democratic state built on law has tolerated. In a democratic state built on law, the bird flu panic would be just as impossible as would AIDS and vaccinations. We the citizens must create the constitutional state. Then not only AIDS but also the pseudoscience and the bird flu will have no chance. I can only say: Check things out! Use your reason! "
Dr. Stefan Lanka

NormanFinkel5
2009-11-02 19:24:00

Re: Nu va prostiti! / Pai nu ne lasam... Cum a fost aia cu DASHLE si ANHRAXUL in 2001?

NormanFinkel5
2009-11-02 19:26:02

Erratum: ANTHRAXul , nu ANHRAXUL. Sorry.

Erratum

Atamild
2009-11-02 20:00:16

Re: Explicatii...

La 2009-11-01 22:40:36, tovmatei a scris:

> Poate ni se explica cum in bulgaria sunt 50.000 de studenti bolnavi de
> gripa noua...?
> Voi sunteti sanatosi...? Cred ca nici nu au in Bulgaria 50.000
> studenti.
> In Ucraina sunt 150.000 bolnavi si 48 decese
> Adica 0,3 la mie...practic nimic ...
> Spaima este raspandita in mod voit..astfel ca vaccinul sa fie
> acceptat.
> Nu va intrebati cam de ce aceasta presiune..?
> Ce mai contine acest vaccin...?
> Si mai sunt intrebari...
> Cum naiba de au aparut cazuri in scoli fara sa existe pacientul
> sursa..vectorul de infectare..?
> Peste tot a aparut de undeva...de la un calator..de la un
> strain..etc..
> Aici nu...direct in scoli...
> Atentie ca pute rau....
> SRI-ul nu stie nimic...?
> Nu ne mai apara nimeni de derbedei..?
>
Adevarul este ca gripa a aparut peste noapte si vaccinul la fel, ca si cum pe amandoua le-a inventat cineva, insa nu exista dovezi. Daca aceasta gripa este intr-adevar periculoasa? Cine si de ce are interes sa vaccineze oamenii aiurea?

Tudor190
2009-11-02 20:21:24

Gripa porcina ataca la televizor! (George cusnarencu) Partea I-a

Dupa ce ca sunt obligat sa-mi intre in ochi afisele electorale ale lui Basescu cu referendumul lui, acum sunt obligat sa tremur in casa si de frica gripei noi, zise porcine. Sunt obligat sa infrunt paranoia provocata de ea. Povestea nu e noua.
Si Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) este pe post de raspandac global al catastrofei planetare. Numai ca "avertismentele" catastrofice ale OMS nu sunt doar gesturi nevinovate, responsabile si altruiste, ci au puternice conotatii economice si politice. Cu alte cuvinte, OMS s-a pus in slujba marilor interese politice (unii zic ca ale SUA), iar vectorul este tocmai cartelul mass-media mondiale. Tinta: populatia lumii. Pana acum, am avut campania mondiala a OMS privind gripa aviara. Prin intermediul mass-media mondiale, OMS a lansat avertismentul catastrofic dupa care o pandemie de gripa aviara (care, oricum, nu se transmite la om!) va ucide jumatate din populatia planetei! Aviara a disparut si, o data cu ea, cateva duzini de oameni morti despre care nu s-a confirmat si din sursa independenta ca au murit de gripa aviara. Cum incalzirea fusese facuta, si efectul planetar analizat, era timpul pentru o actiune de anvergura cu urmari mai profunde. Pentru aceasta, a fost pregatit planul "gripa porcina". Nu mai zabovesc asupra lansarii initiale a campaniei care a implicat mai intai Mexicul, apoi SUA. Nivelurile de risc au fost crescute de OMS de la o saptamana la alta, pana s-a ajuns la pandemie! Asta, in timp ce cazurile nu depaseau 5.000 in toata lumea! Cine avea interesul pentru o asemenea zarva? OMS a anuntat ca Planeta este in pericol, sute de milioane de morti urmand sa umple cimitirele! Statele lumii au fost atent monitorizate, calculele au fost comunicate saptamanal de OMS, ajungandu-se la situatia in care numarul cazurilor si al mortilor (neconfirmati independent) sa fie calculate la unitati: ieri 1.576 de cazuri in lume, azi, 3.582 si asa mai departe. Ieri, 23 de morti, azi 3.753 si asa mai departe! Se lasa impresia ca este vorba despre un fel de ciuma neagra! Cand... nu e vorba decat despre o gripa si nimic mai mult! Gripa de sezon, cu care chiar specialistii sunt de acord ca seamana, face anual, numai in SUA, peste 40.000 de morti si nu am auzit in ultimii 20 de ani, de pilda, de comunicate ale OMS care sa decreteze starea de pandemie! Sa amintim ca, in 1976, cand au fost inregistrate doar cateva cazuri de gripa porcina in SUA, au fost vaccinati aproapje 50 milioane de oameni si se dorea vaccinarea intregii populatii! Au existat atunci aproape un milion de cazuri de imbolnaviri si morti suspecte care au fortat Senatul american sa opreasca vaccinarea obligatorie! Acum, se incearca acelasi lucru, doar ca la scara mondiala, fara a se informa populatia ce contin vaccinurile, ce efecte secundare au si fara a fi testate mai multi ani la rand! Nu e de mirare ca lumea nu e de acord cu vaccinarea. Daca unii analisti independenti din SUA au avertizat ca aceasta politica de declarare a pandemiei de catre OMS urma sa fie folosita politic chiar de guvernul SUA pentru o ingradire a drepturilor cetatenesti (dupa modelul 11 septembrie 2001), acum exista o certitudine: ca urmare a pandemiei declarate de OMS, guvernul SUA chiar a declarat stare de urgenta medicala! Pana la o noua lege in care cetatenilor sa le fie interzise unele drepturi cetatenesti si noi reguli de convietuire sa fie promulgate, nu ar mai fi decat un pas. OMS, ca vector al industriei groazei, si-a facut datoria! Iata cam ce inseamna aceasta stare de urgenta medicala in SUA: Cand contaminarea depaseste un anumit prag, structurile sanitare vor exploda, iar sectiile de reanimare vor fi nevoite sa faca alegeri. Liniile-ghid pentru aceasta teribila discriminare au fost astfel dezvaluite. Patru categorii de pacienti vor fi primele sacrificate: cei din categoria Do Not Resuscitate - cum sunt numiti cei care au dat dispozitie in testamentul lor biologic ca vor sa se sustraga oricarei folosiri perseverente a terapiei -, varstnicii, pacientii cu dializa si cei cu patologii neurologioce grave. In aceste cazuri, daca epidemia depaseste un prag critic, autoritatile sanitare vor putea "impiedica internarea in structuri spitalicesti sau nega folosirea de aparate artificiale de respirat", potrivit New York Times.
Ca sa nu mai spunem ca ar putea fi decretata vaccinarea obligatorie sau interzicerea intrunirilor cetatenesti. Si, de acolo, din SUA, moda s-ar putea propaga in toate statele democratice. De aceea, nu ne mira iesirea intempestiva a unui domn, prof. dr. Adrian Streinu Cercel, secretar de stat portocaliu care, la o zi dupa ce comisarul european pentru Sanatate, Androulla Vassiliou, anunta ca 30% din populatia UE ar putea fi afectata, in lunile urmatoare, de virusul A/H1N1, declara si el cu nevinovatie: 7 milioane de romani s-ar putea imbolnavi de gripa porcina si 150.000 de romani sunt in pericol de moarte! Si, totusi, sa fie clar, nu este vorba despre ciuma si nici despre holera! Desi OMS ar putea dezvolta in viitorul apropiat acest subiect. In fond, pandemica gripa seamana cu ne-pandemica gripa de sezon: simptomele sunt cele ale unei raceli obisnuite: temperatura 37,5-38 de grade, curge nasul, tuse si o stare generala proasta de la inceput, care se accentueaza. Si atunci, de ce aceasta paranoie, de unde aceasta pandemie? De ce tocmai acum, pentru o gripa pandemica care nu se deosebeste de gripa de sezon, trebuie sa stea oamenii in casa? Doar pentru ca, in plina criza economica, in care strategii mondiali au prevazut miscari sociale de amploare, miscari care ar putea fi interzise sub amenintarea cu sanctiuni dictate de starea de urgenta medicala? (va urma)

Tudor190
2009-11-02 20:22:48

Gripa porcina ataca la televizor! (George cusnarencu) Partea II-a

(continuare)
In Romania, zeci de mii de oameni au avut gripa de sezon pana acum. Si eu, si familia mea. Poate am avut gripa porcina. Sau poate nu. N-am fost spitalizati, nu ne-a inregistrat nimeni si nimeni nu ne-a intrebat de sanatate. Atunci, de ce vuiesc televiziunile despre cazuri fantomatice de gripa porcina, despre internari si supravegheri, ba chiar si despre dezinfectari cu aburi calzi!, cand pe ecrane nu apare nici un bolnav? Cu ce scop, asadar, se umfla paranoia gripei porcine? Eu, unul, astept un raspuns. (Sfirsit)

dorinP
2009-11-02 20:34:45

Re: Gripa porcina, subiect de presa si nimic altceva! e fals

Tudore, mesaje de genul scrise de tine cu teoriile acestea cel putin ciudate ar putea intra in categoria mesaje comandate pentru discreditarea celor care nu au incredere in vaccin sau in stirile raspindite de OMS sau de diversele guverne. Nu cred ca as putea sa-ti gasesc o alta scuza pentru ceea ce insisti sa publici de citva timp.

Daca te amuza teoriile de genul acesta fa un efort si incearca sa construiesti ceva care sa stea in picioare. Informatiile nu lipsesc asa ca ai toate conditiile sa brodezi o istorie mult mai credibila.

Iti dau doua exemple de informatii pe care ai putea sa le folosesti:

http://www.cbsnews.com/stories/2009/10/21/cbsnews_investigates/main5404829.shtml

Swine Flu Cases Overestimated?

[...]
In late July, the CDC abruptly advised states to stop testing for H1N1 flu, and stopped counting individual cases. The rationale given for the CDC guidance to forego testing and tracking individual cases was: why waste resources testing for H1N1 flu when the government has already confirmed there's an epidemic?
[...]
While we waited for CDC to provide the data, which it eventually did, we asked all 50 states for their statistics on state lab-confirmed H1N1 prior to the halt of individual testing and counting in July. The results reveal a pattern that surprised a number of health care professionals we consulted. The vast majority of cases were negative for H1N1 as well as seasonal flu, despite the fact that many states were specifically testing patients deemed to be most likely to have H1N1 flu, based on symptoms and risk factors, such as travel to Mexico.
[...]
Exista chiar o diagrama cu datele reale culese in statele incapatinate care au continuat sa-si testeze cetatenii suspecti de gripa
Florida 8853 confirmati 17%
California 13704 confirmati 2%
Alaska 722 confirmati 1%
Georgia 3117 confirmati 2%

****************************************************
Alte stiri interesante care pot sa-ti dea material de rontait
http://rense.com/general88/bax.htm

Has Baxter Released A
BioWeapon In Ukraine?
By David Rothscum

Evidence appears to suggest that Baxter International may be responsible for a new deadly outbreak of viral pneumonia in Ukraine.

(http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=newsarchive&sid=aTo3LbhcA75I) In February of 2009, Bloomberg reported that Baxter "accidentally" sent vaccine material containing both live Avian bird flu and seasonal influenza to multiple laboratories worldwide. A laboratory decided to test the vaccine on its ferrets and the ferrets all unexpectedly died.

(http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=newsarchive&sid=aTo3LbhcA75I) http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=newsarchive&sid=aTo3LbhcA75I

It must be noted that Baxter has made a "mistake" like this before. (http://www.aegis.com/news/re/1996/RE960283.html) Blood products produced by Baxter once containd HIV. Thousands of haemophiliacs died due to this, and many went on to infect their spouses.

http://www.aegis.com/news/re/1996/RE960283.html

Later in the year, a bizarre story emerged on the internet. The news was full of reports on (http://www.huffingtonpost.com/2009/08/14/man-suspected-of-making-t_n_259330.html) a man named Joseph Moshe who was arrested after a hours long standoff with the police because he had supposedly made threats against the White House. The man was able to withstand multiple rounds of tear gas...which left L.A. police officers amazed.

However, the internet community was very skeptical of the true reasons behind the man's arrest. Comments on the Huffington Post website immediately began pouring in about an unreported side to this story, namely that Joseph Moshe was a Mossad Agent who specialized in biological warfare and who called into a radio show to warn people about a biological weapn that was being made by Baxter international that would be spread through vaccine and would cause a plague upon its release.
[...]
(http://www.biomedexperts.com/Profile.bme/78637/Moshe_Bar-Joseph) Moshe's biomed profile appears to confirm his position as a microbiologist. Furthermore, this page with Baxter's contact information for its Ukraine office confirms that Baxter has a presence in the Ukraine.

http://www.biomedexperts.com/Profile.bme/78637/Moshe_Bar-Joseph

(http://www.stevequayle.com/dead_scientists/UpdatedDeadScientists.html) It must also be noted that massive numbers of microbiologists have been dying bizarre deaths. This case of what appears to be a brave man who sacrificed it all to bring us this message may explain why so many microbiologists have been murdered. The fact that this man managed to predict an outbreak of highly lethal influenza in a place where we would least expect it, 2 months before it a actually occured, lends credence to his claim that Baxter International is responsible for the outbreak and shows that top microbiologists can pose a problem to the people responsible for this ongoing disaster.
[...]
La 2009-11-02 16:54:35, Tudor190 a scris:

> La 2009-11-02 16:15:42, M_D_L a scris:
>
> > Inseamna ca pe langa gripa porcina au imprastiat si alt virus.
>
> Nu exista nici un virus al gripei porcine cum nu exista alte asa zise
> virusuri!
> Verificati singur ce este asa de greu! Eu n-am gasit nimic care sa
> demonstreze asa ceva. Toate lucrarile, adica lucraturile
> "stiintifice" pornesc de la premiza ca virusii exista fara a cita
> macar lucrarea-sursa primara.
[...]

Tudor190
2009-11-02 20:40:33

Gripa porcina ataca la televizor! (George Cusnarencu) - comentariu

Ce nu stie Cusnarencu este ca ciuma si holera n-au fost pandemii declansate de vreun virus (oricum astia sint inventii, sint inexistenti) sau vreun micro-organism.
De pilda marea ciuma bubonica nu a lovit toata Europa si a aparut in sudul Europei ca urmare a unor cataclisme naturale (eruptie vulcanica si cutremur plus iarna neobisnuit de grea) ce a dus la prabusirea structurilor sociale si instalarea anarhiei si panicii. Productia agricola fusese de citiva de asemenea ani foarte slaba. Cifrele cu mortii sint desigur umflate sa dea bine.
Ingradirea libertatilor si in specccial limitarea liberei circulatii (carantina) nu este o stratagema noua adoptata de clica conducatoare.

Tudor190
2009-11-02 20:49:52

Re: Gripa porcina, subiect de presa si nimic altceva! e fals

La 2009-11-02 20:34:45, dorinP a scris:

> Tudore, mesaje de genul scrise de tine cu teoriile acestea cel putin
> ciudate ar putea intra in categoria mesaje comandate pentru
> discreditarea celor care nu au incredere in vaccin sau in stirile
> raspindite de OMS sau de diversele guverne. Nu cred ca as putea
> sa-ti gasesc o alta scuza pentru ceea ce insisti sa publici de citva
> timp.

Eu am mai spus ca ma caiesc de trei ori pe zi timp de trei saptamini daca cineva aduce dovada existentei virusilor. Acest lucru, daca l-ai putea face, ar termina toata discutia si ar demonstra fara tagada ca tot ceea ce scriu, trebuie sa repet luat de la altii, este lipsit de orice logica si simbure de adevar.
Poti cita o lucrare ce demonstreaza ca virusul respectiv exista? Ma indoiesc, eu ma zbat de citiva ani.

> Daca te amuza teoriile de genul acesta fa un efort si incearca sa
> construiesti ceva care sa stea in picioare. Informatiile nu lipsesc
> asa ca ai toate conditiile sa brodezi o istorie mult mai credibila.

Repet nu eu brodez ci altii mai calificati si mai destepti. Unul este virusologul Stefan Lanka. Nu cred ca Streiunu Cercel este calificat sa-l combata; doctorii nu sint specialisti in micro-biologie. in plus asta n-are nici merite medicale-profesionale de a ajuns acolo ci eventual politice. La fel cu restul angajatilor din MS.
Am pus ceva in engleza mai sus in care se spunea ca atita timp cit pseudo-stiinta este esoterica si nu poate fi verificata de populatie ceva nu este in regula. De ce tin secret farmaceuticele ce pun in vaccinuri? De ce un laborator de cu microspcop electronic (probabil orice facultate, uneori chiar liceu) nu poate verifica un virus dinmoment ce se stie cum sa fie izolat, identificat adica la ce sa te astepti?

> Iti dau doua exemple de informatii pe care ai putea sa le folosesti:

O sa verific adresele cu pricina.

Atamild
2009-11-02 21:03:40

Un virus care se transmite nu numai de animal la animal

Ci de la porc la om, si vaccinul e si pentru porci si pentru oameni?
matilda


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2020 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01052 sec.