Ziua Logo
  18:31, miercuri, 30 septembrie 2020
 Cauta:  
  Detalii »

Social

2008-11-28
andreifodor din Milano (...@ieo.it, IP: 85.18.64...)
2008-11-28 17:43
domnule Eufrosin, vezi ca si rusii tot cu vaccinuri au scapat, bolile nu au disparut,

din pacate. Mancarea, apa , toaleta, etc. au rolul lor, dar epidemiile se verifica si in aceste conditii.
Despre linkuri pe care ni le tot dai de cateva zile: ti-am explicat care este valoarea lor, care este situatia reala, nu vrei sa intelegi, bine, e treaba dumitale.
As dori si eu sa ajungem la ziua in care vor fi disparut toate bolile, dar din pacate fiintele vii sunt mult diferite de piesele de masina, si chiar si alea sfarsesc des la mecanic, pentru ca se uzeaza.
Scriai de diversi "specialisti" care au vindecat cancerul cu un tratament simplu. Cancerul nu e o pana de cauciuc, si acolo ai nevoie de cricuri diferite, in functie de marimea masinii, sunt sute de boli cu origine ( etiologie) si mecanisme de actiune diferite, nu vor avea un singur tratament. Pentru unele este important factorul genetic, pentru altele virusurile, pentru altele substante toxice. Pentru nici o forma si pentru nici un stadiu tratamentele nu au o eficienta de 100%, astfel ca preventia ramane cea mai eficienta si mai putin costisitoare. Asa cum si alte boli au putut fi controlate prin vaccinari, infectia cu HPV, care este la baza a peste 90% din cancerele de col uterin, poate fi controlata prin vaccin. restul: virusul herpes genital, fumatul sunt co-factori in procesul de promotie, nu in initierea bolii, ca si HPV.
Dar evident cele de mai sus nu iti spun nimic, daca pentru dumneata bolile nu mai exista, sunt doar medicii care se duc pe furis noaptea si le injecteaza oamenilor. Noroc cu pseudovindecatorii in care crezi si i-a promovat...vezi ca unii au murit de cancer cu toata cura lor, care rezolva toate problemele.
dar probabil nici asta nu e adevarat, nu-i asa. Adevarul este doar unul, il stiu doar cativa, care au un semn de sus, dar nu ii intelege nimeni...


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2020 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00668 sec.