Ziua Logo
  03:25, duminica, 27 septembrie 2020
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-12-31
Evreu-rus din Rusia (...@yahoo.com, IP: 89.47.58...)
2009-01-03 17:50
Teroristii au expediat din Israel un raportor special ONU, profesorul (evreu) Richard Falk

Profesorului Richard Falk, un "controversat" raportor special ONU, care a comparat practicile israelienilor cu cele ale nazistilor, i-a fost interzisa intrarea in Israel si a fost imbarcat intr-un avion si expediat numaidecat din tara , ptr "crima" facuta anul trecut, cand a pus semnul egal intre tratamentul aplicat de Israel palestinienilor din prezent si tratamentul aplicat evreilor de catre nazisti in timpul Holocaustului.
Israel s-a mai plans (indeletniciriile sale preferate: sa se autovictimizeze pe de o parte si sa masacreze copii de pe cealalta parte) ca profesorul Falk a investigat doar violarea drepturilor palestinienilor de catre Israel, dar nu a semnalat nici o incalcare a drepturilor israelienilor de catre palestinieni.
Organizatia ptr drepturile omului, Adalah Monday a trimis de urgenta o scrisoare oficialilor israelieni prin care le-a cerut sa ridice interdictia profesorului Falk, pe care a denumit-o drept "o incalcare severa a drepturilor populatiei civile palestiniene care traieste sub ocupatie israeoliana, o populatie careia ar trebui permisa protectia sub legile umanitare internationale".
Obligatia Israelului ca membru al ONU si ca semnatar al conventiilor internationale ptr drepturile omului este de a respecta munca reprezentantiilor ONU, sa le permita sa-si indepplineasca misiunea fara frica de repercusiuni".

http://www.haaretz.com/hasen/spages/1046838.html

nellu din Sharon City (...@012.net.il, IP: 89.34.194...)
2009-01-03 18:07
Re: Teroristii au expediat din Israel un raportor special ONU, profesorul (evreu) Richard Falk

La 2009-01-03 17:50:00, Evreu-rus a scris:

> Profesorului Richard Falk, un "controversat" raportor special ONU,
> care a comparat practicile israelienilor cu cele ale nazistilor


Nu vad problema daca faceai o statistica a numelor purtate de evrei si de nemti vedeai ca au acelasi nume.Si poporul german s-a considerat pur arian in cadrul R de 1000 de ani .Si evreii se considera puri .Asa ca obisnuinta devine o a doua natura.Asa ca ce te obosesti sa faci comparatie ?

Si ce s-a intampalt dupa 1945 ? Fiecare putere de la rusi,americani ,englezi....au spalat sanvantii germani ,fizicienii,......etc si i-au integrat in societatea lor.Asa ca ce te deranjeaza si tot vii cu fel de fel de comparatii ca evreii sunt ca nazistii? La vremea cand o putere noua ii va dori ii va spala de toate pacatele si ii vor folosi asa cum si altii au folosit criminali de razboi.(deveniti peste noapte nobili cetateni).

Si cum si nazistii tai de israelieni au si ei cateva realizari technologice si premii Nobel iti garantez ca nici unul din criminalii tai de razboi nu va ramane somer.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2020 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00646 sec.