Ziua Logo
  19:18, miercuri, 30 septembrie 2020
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-08-12
saccsiv (...@yahoo.com, IP: 79.115.6...)
2008-08-12 14:41
Jocuri ...

In incercarea de a ne dumiri de ce s-a intamplat si mai ales pentru a putea lansa ipoteze asupra a ce va fi , sa facem o scurta incursiune in istorie

Zona are o importanta „ energetica „ deosebita inca din secolul 19 . In 1879 The Rothschild Banking Family of France construieste Transcaucasian Railroad pentru transportul petrolului

La peste o suta de ani distanta , se construieste Baku-Tbilisi-Ceyhan pipeline , ce porneste de la Marea Caspica , trece prin Georgia , Turcia si ajunge la Marea Mediterana . Ruta este ocolitoare , pentru a evita trecerea ei prin Iran . Problemele de constructie ii revin megacompaniei Bechtel , iar operatorii principali sunt BP si Chevron ( succesoare ale Standard Oil Rockefeller ) . Paralel cu ea , mai exista si South Caucasus Pipeline , al carei operator principal este tot BP .

Mikhail Saakashvili declara in 2003 ca toate contractele legate de conductele din zona Caspica sunt o chestiune de supravietuire pentru statul georgian .

Actualul presedinte georgian a ajuns la putere gratie celebrei revolutii portocalii ( care a cuprins mai multe state exsovietice plasate strategic pe axele « energetice « ) si despre care Casa Alba declara ca este cea mai importanta miscare din istoria moderna , considerand-o deschizatoare de drum si pentru alte state spre libertate , bla bla bla . Dar o revolutie portocalie nu apare din senin , este nevoie de un grup de elite care s-o sustina , este strict necesara formarea unui curent puternic de opinie si tot tacamul . Aici si-a adus concursul specialistul in societati deschise , George Soros .

Greii enumerati mai sus au stranse legaturi intre ei si interese comune . Iar probabil Mikhail Saakashvili ii considera prietenii sai .


Referitor la situatia din Georgia , Zbigniew Brzezinski declara :

"Din nefericire Putin a condus Rusia pe un drum care seam?n? �nsp?im�nt?tor de mult cu cel al lui Stalin ?i Hitler �n anii 1930. „

Si :

"O data si o data Rusia tot va pierde estul sau"

Sa vedem cine este personajul :

Zbigniew Brzezinski ( 1928 - ) , participant Bilderberg Group ( NOTA 1 ) , fost National Security Advisor , membru Council on Foreign Relations ( NOTA 2 ) , la ajutat pe David Rockefeller in fondarea Trilateral Commission ( NOTA 3 ) unde a fost si director .

A “ anticipat “ doua evenimente majore . Caderea Shah of Iran si invazia Afganistanului de catre URSS .

A avut un rol major in formarea Afghan mujaheddin network .

Intre 1987 si 1989 a servit in cadrul President's Foreign Intelligence Advisory Board .

A fost in consiliul de conducere al Freedom House , pe unde s-au mai perindat si Samuel Huntington , Donald Rumsfeld sau Paul Wolfowitz .

Co presedinte al American Committee for Peace in the Caucasus, impreuna cu Stephen J. Solarz si Alexander Haig .

A sustinut khmerii rosii si pe cel mai mare criminal pe care l-a creat STANGA : Pol Pot ( raportat proportinal la numarul populatiei cambogiene , acesta i-a depasit pe Hitler , Stalin si Mao luati lau un loc )

A fost emisarul american in zona Caspica pentru promovarea costruirii Baku-Tbilisi-Ceyhan Pipeline .

Este Foreign Policy Advisor al lui Barack Obama .


NOTE :


( NOTA 1 )

Sub impulsul lui David Rockefeller , Grupul Bilderberg se intruneste pentru prima data la Hotel de Bilderberg , de unde si denumirea , langa Arnhem , intre 29 si 31 mai 1954 . Emblematic pentru scopul si modalitatea de lucru a celor ce se intrunesc periodic la aceste intalnirile este declaratia de la 5 iunie 1991, a fondatorului David Rockefeller (din partea Council for Foreign Relations) , cu privire la prestatia presei fata de deciziile Bilderberg:

"Suntem recunoscatori conducerilor publicatiilor The Washington Post, The New York Times, Time Magazine si altor mari publicatii ai caror directori au participat la intalnirile noastre si au respectat promisiunea lor de discretie pentru ultimii 40 de ani. Ar fi fost imposibil pentru noi sa dezvoltam planul nostru global daca am fi devenit subiecti ai luminilor presei in toti acesti ani, dar lumea este mult mai sofisticata si mai pregatita acum sa inainteze spre o guvernare globala ..."

Istoricul infiintarii grupului , detalii despre initiatorii sai si o parte din lista participantilor puteti citi la :

http://saccsiv.weblog.ro/2008-04-14/343493/Bilderberg-lista-participanti.html


( NOTA 2 )

COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS (CFR) a fost creat in 1921 , primul ei director fiind Paul Warburg . Cei care au stapanit consiliul inca de la inceput sunt Rockefeller family , la infiintarea lui prin John D. Rockefeller, Jr. care l-a si finantat enorm . Finantarile au continuat prin Rockefeller Brothers Fund . In 1949 David Rockefeller devine cel mai tanar director al Council on Foreign Relations , pe care de atunci il stapaneste . De atunci si pana acum a initiat si pregatit figuri importante ale politicii internationale americane , TOTI obligatoriu membri ai consiliului . Printre ultimii : Condoleezza Rice si vice presidintele Dick Cheney . Detalii puteti citi la :

http://saccsiv.weblog.ro/2008-04-26/354251/COUNCIL-ON-FOREIGN-RELATIONS-%28CFR%29.html


( NOTA 3 )

Alti membri fondatori au fost Alan Greenspan si Paul Volcker, ambii fosti capi ai Federal Reserve system

Despre CREAREA FEDERAL RESERVE amintesc :

In 1907 Jacob Schiff declara intr-un discurs la New York ca fara o banca centrala care sa aiba un control adecvat , tara va aluneca inspre cele mai severe crize din istorie .

Dupa criza artificiala din 1907 , “ rezolvata “ de J. P. Morgan , in 1908 congresul il insarcineaza pe Nelson W. Aldrich cu descoperirea cauzelor si cu cautarea solutiilor pentru prevenirea crizelor …

Acesta , dupa o vizita la greii din finante banci europeni ( Rothschilds si prietenii ) , in noiembrie 1910 la Jekyll Island Club , se intalneste cu Paul Warburg ( Kuhn, Loeb & Co. ) , Frank A. Vanderlip ( din partea National City Bank of New York ) , Henry P. Davison ( din partea companiilor J. P. Morgan ), Charles D. Norton ( din partea First National Bank of New York), Benjamin Strong ( reprezentant J. P. Morgan) , in cel mai mare secret posibil , si pun bazele Federal Reserve , in conformitate cu intelegerea prealabila Aldrich , Warburg , JP Morgan , Rockefeller . Secretul era necesar deoarece opinia publica nu ar fi acceptat o “ banca nationala “ creata de banci private . De abia in 1913 este recunoscuta oficial de catre Woodrow Wilson , influentat fiind de Bernard Mannes Baruch .

http://saccsiv.weblog.ro/2008-04-29/356588/Federal-Reserve.html


Ghita Bizonu' (...@yahoo.com, IP: 86.107.234...)
2008-08-12 14:47
Re: Jocuri ...da uneori SUA is prea ifluentate de umorile particulare ale unora

HERUT din Piata Romana 1989 (...@yahoo.com, IP: 63.99.16...)
2008-08-12 14:49
Re: Jocuri ...


Baaa, ne-ai imbirligat creierii. Daca esti asa de destept raspunde-mi la doua intrebari :

1 : Cine l-a omorit, atunci, pe kenedy, ma ?

si ...

2 : Cum o cheama pe lil ?

Ai un coneac de la mine daca raspunzi egzact. Daca nu, ramine cum am vorbit : esti pe dinafara !

evreu mandru din israel din Israel (...@yahoo.com, IP: 84.109.85...)
2008-08-12 15:20
Re: Slava ...

Bumerang din Frankfurt (...@gmx.de, IP: 217.110.230...)
2008-08-12 17:11
Re: Jocuri ... da tu cu cine votezi?

Sa stiu si eu cu cine stau de vorba... ca de teorii ii plin podu'!

La 2008-08-12 14:41:27, saccsiv a scris:

> In incercarea de a ne dumiri de ce s-a intamplat si mai ales pentru a
> putea lansa ipoteze asupra a ce va fi , sa facem o scurta incursiune
> in istorie
>
>

roy din secrapadeziua.blogspot.com (...@hotmail.com, IP: 85.250.1...)
2008-08-12 20:54
Re: Jocuri ...


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2020 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00843 sec.