Ziua Logo
  22:50, vineri, 25 septembrie 2020
 Cauta:  
  Detalii »

Externe

2007-12-08
Mache din Illinois (...@gmail.com, IP: 71.34.25...)
2007-12-08 22:57
Erata

De fapt articolul putea sa se rezume la urmatoarele:

"Excelenta sa dl. ambasador al Federatiei Ruse la Bucuresti a organizat o reprezentatie de dresura chinologica. Dl. ambasador a fost reprezentat de secretarul III al ambasadei, dl. Alecsandr Vasiliev, care a coordonat un numar de dresura plin de maiestrie al pekinezilor Albert Kovacs si Florin Constantiniu.

Publicul de toate varstele a fost umplut de bucurie de tumbele iscusite ale celor doi catelusi cu limbutele roz atarnade pline de voiosie."

P.S. :
1. Fara indoiala ca un diplomat care face propaganda unuia din partidele din tara sa la o manifestare oficiala in tara in care se afla in misiune, este o aparitie absolut normala in lumea civilizata.

2. "...indiferent de neregulile care au existat, de sansele inegale pe care le-au avut partidele" alegerile au fost cat se poate de libere. Interzicerea bancurilor cu unul din candidati si arestarea contracandidatilor in timpul alegerilor sunt ingrediente necesare ale democratiei.

3. Citez: <<Popularitatea lui Putin n-a avut-o nici unul dintre fostii lideri comunisti ai Rusiei", a declarat Constantiniu. >>. Aici pekinezul nostru se inseala amarnic. TOTI leader-ii rusi se bucura de o popularitate nemaipomenita atunci cand sunt la putere. Dupa aia, incepe povestea cu greaua mostenire istorisita cu patos de urmatorul leader plin de popularitate...

4. Chestia cu zidul nu m-ar deranja foarte tare. Singurul lucru de care trebuie sa ne asiguram e ca nu ne aflam pe aceeasi parte a zidului in care se afla Rusia...


« Rezultatele cautarii     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2020 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00639 sec.