Ziua Logo
  18:47, marti, 14 iulie 2020
 Cauta:  
  Detalii »

Magazin

2009-11-24
Tudor190 (...@yahoo.com, IP: 198.28.128...)
2009-11-24 18:53
mi-a intors stomacul

Desigur broscarul nu este o singularitate nici a zilelor noastre. Acesti conducatori de carton sint de fatada pentru ca puterea reala este in miinile clicii invizibile...cel putin medatic. Noi oile bete de delectam cu cancanuri slabe gen femeile lui Basescu, gripa porcina etc cind pe la spate sint facute jocurile, sint influentate destine.

"Este in interesul nostru ca razboaiele sa nu urmareasca, daca se poate, cistiguri teritoriale. Razboiul fiind astfel mutat pe terenul economic, natiunile vor simti puterea stapinirii noastre si situatia va pune pe cei doi vrajmasi la dispozitia agentilor nostri internationali, care au mii de ochi pe care nici o granita nu-i poate opri. Atunci drepturile noastre internationale vor covirsi drepturile nationale, in adevaratul inteles al cuvintului, si ele vor guverna popoarele la fel cum reglementeaza dreptul civil al Statelor legaturile dintre supusii lor.

Administratorii, alesi cu grija din popor de catre noi dintre crestinii inconstienti cei mai slugarnici, nu vor fi niciodata oameni competenti pentru administratia tarii. In acest chip ei vor deveni niste papusi trase de ata de catre inteligentii si genialii nostri sfetnici, de catre specialistii nostri, crescuti si pregatiti inca din copilarie in vederea administrarii afacerilor lumii intregi. Voi stiti ca specialistii nostri si-au cistigat cunostintele necesare administrarii si punerii in practica a planurilor noastre politice, din experienta istoriei, din studiul tuturor evenimentelor importante."


« Rezultatele cautarii     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2020 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00588 sec.