Ziua Logo
  Nr. 4718 de marti, 22 decembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2009-12-22

Comentarii: 3, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Ghita Bizonu'
2009-12-21 23:23:38

Nu te mira atata tovarsele.. Ceasca a cazut fiindca devenise si ptr ei insuportabil

Uice - in blocu unde stau erau si niste ofiteri de MApN ... Nu stiu cum se descurcau cu haleala .. insa stiu cate caldura aveam tot blocu .... Ba se zvonea ca statea si unu de la Securitate ... tot atat caldura ... O familie de cunoscuti statea pe Calea Victoriei ... inclazire cu gaze .. ce era mai mica si mai mica decat aia de furnica ? Ei, da flacara de la gaz !! Si avea un vecin securist ..destul de important ... care avea tot atat gaze sa se incalzeasca !!
Asa ca atunci cand sa ingosat situatia au zis si ei da-l in **-** !!!
Cadea inainte daca resuseau sa se inteleaga intre ei .. insa .... insa le era firca . case turnau intre ei !!
Asa ca nu ma mir ca a cazut .. si as zice ca nu prea iute ( putea sa caza de la Timisoara daca comandantii armatei ziceau : Ba ! Destul ! bacanala s-a incheiat !!) as zice ca a cazut destul de greu ... mai greu ca altii , nu ?

M_D_L
2009-12-22 08:09:20

Acum douazeci de ani, am devenit o natiune libera ?

Ori sunteti dus cu pluta, ori sunteti platit sa scrieti asemenea tampenii.

Acum douazeci de ani am devenit o colonie a puterilor din Vest. Tara era independenta inainte de '89, cat de cat, atat cat isi putea permite. Romania era un stat bine organizat, cu o conducere care se opunea imperialismului din Est sau din Vest, cu armata si cu o industrie de armament, si cu o economie dinamica, bazata pe productia de bunuri materiale, cum este acum in tarile asiatice.
In prezent suntem intr-un mare rahat. Industria a fost rasa, ca in Argentina in timpul crizei provocata de FMI in anul 2001. Suntem in pragul revoltei sociale si ungurii sunt pe punctul de a rupe o parte importanta din teriroriul tarii. Nici armata puternica nu mai avem, ca sa ne aparam in cazul unei agresiuni.

temistocle temistocle
2009-12-22 21:20:11

Dle Dan Pavel va supraestimati...putintel

Puterea de a ne convinge. Am devenit o natiune care a scapat de un dictator.Asta ne a conferit sansa de deveni normali.Sinteti un tip educat si cu multa experiaenta de viata.Natiune normaala?De cind ?Din90"Toti avem dreptu;l de intelege prin normal ce vrrem.Exaltarea banateana nu se potriveste cu indulgenta moldoveana sau cu fatalismul dobrogenilor.Nu sinteti in masura sa stiti ce a vrut fiecare in 89.Va asigur.Nu puteti dicta sau macar indica cuiva ce sa creada despre 89 si ce astepta el de la revoultie .Din 90 a inceput ceea ce pina in 2005 a condus la moarte a 1 milion de romani .Plecarea peste granite a altor 3-4 milioane.Cei mai napastuiti si slabi au murit .Cei mai puternici sau disperati si au luat lumea in cap de foame.Asta va e ...natiunea normala?Dezincriminarea homalailor ,a adulteruluii,preconizata dezincriminare a prostituarii si drogului ?Cu astea chiar ne facem normali?Normal cred ca ar fi fost ca poporul sa fie consultat prin referendum asupra oricarei probleme de orientare sociala nu sa devina cobaiul altora dupa ce de abia scapase de fi cobaiul unora.Ceea ce s-a intimplat in 89 nu stiu dar dupa rezultatele a 20 de ani se pare ca nu este decit spre binele citorva profitori .Normalitate sa fii cea mai saraca tara si corupta tara din UE si omitind RM si din Europa?Povesti ce tin de foame doar polit tehnologilor si citorva politicieni astea cu KGB sau CIA.


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Republica lui Traian Basescu (3860 afisari)
 Basescu s-a intors cu pofta de schimbare (2870 afisari)
 Procurorii militari, salvatorii criminalilor din decembrie (2547 afisari)
 Alba-neagra cu F-16 second-hand (1726 afisari)
 Cu Baconschi inainte (1144 afisari)
 Mircea Badea, gol și cu pene in Piața Victoriei: Boc, trezește-te! Să faci o autostradă și mai mare (VIDEO) (8563 afisari)
 L'Express: Revolutia romana, o lovitura de stat data de armata (2860 afisari)
 Catherine Zeta-Jones, aproape goala pe Broadway (2687 afisari)
 Hrebenciuc catre Baconschi: Ce a vrut Papa Ioan Paul al II-lea sa spuna prin ''Romania este Gradina Maicii Domnului''? (2601 afisari)
 A murit handbalista Victorita Dumitrescu (2073 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00614 sec.