Ziua Logo
  Nr. 4686 de sambata, 7 noiembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2009-11-07

Comentarii: 310, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Davidescu vasile
2009-11-06 21:33:55

Postatorii il sustin pe Dl. pe Basescu

Postatorii il sustin pe Dl. pe Basescu

Frati romani,

Am avut pana acuma presedinti comunisti si criptocomunisti(Ceausescu,Iliescu),am avut un presedinte care a luat functia drept o decoratie,care a inslelat sperantele noastre (E.Constantinescu).

Acuma avem pentru prima data un presedinte care se declara ,,servitorul poporului,,,un presedinte activ care pune tot ce are mai bun pentru a ridica din noroi tara noastra.

O poate face singur.Evident ca nu.Daca nu va fi sprijinit,daca romanul va ramane,ca deobicei pasiv vom pierde ultima sansa de a iesi dinmocirla comunista,din psihologia mioritica,din psihologia custii in care am fost tinuti.

Dusmanii sunt puternici si furiosi.L-ati vazut pe Iacubov cum ameninta,ati vazut ce pateste Dna Macovei si toti cei care vor sa reformeze si modernizeze romania.

Deschid aceasta discutie pentru a sprijini pe presedintele nostru,care vrea binele tarii dar are nevoie de sprijinul poporului.

Exista obstacole nu numai din partea coruptilor sau opozitiei neloiale dar si a inertiei generale,a obisnuintei romanilor cu raul,credintei ca ,,asa ne este scris,,.

Deci sa purcedem sa sprijinim pe Dl.presedinte Basescu.


Sunt de acord ca Dl.Basescu are nevoie de incurajarea celor buni,celor care cred in viitor.
Iata un motto pentru acest viitor erou al neamului romanesc:

Asa dar ce este noul? Inainte de toate curaj si,apoi otrava unei temporare infrangeri a spiritului.A crede ca noul se impune de la sine numai pentru ca este nou,se dovedeste o ideie falsa.Nu toti oamenii unei epoci urca,simultan si tinandu-se de mana,spre psicurile ei.A urca pe piscurile noi ale unei epoci inseamna inclestare dramatica,platita mai intai de creatorul ei.Dupa care,asemenea unei reptile epoca naparleste.Si chiar daca oamenii toti ,ai unei epoci,ajung sa inteleaga si sa traiasca noul,ceea ce a fost vechi inca mai lasa urme.Mai lasa cicatrici.
Dar aceasta este o poveste atat de veche incat nici nu ma mai mir ca fiecare generatie o invata de la inceput.
Al.Caprariu:"Primavara Scandinava",ed.Dacia,1980

Basescu are nevoie de sprijinul popular.Nimeni nu poate fi atat de puternic incat sa se lupte cu hidra comunisto-securisto-corupta.

Basescu este o sansa pentru romania.Nu numai pentru a intra im UE,pentru a fi respectati in NATO dar si pentru a ne schimba imaginea noastra de romani,de a nu vedea ca doar strainii pot.

Aici cred ca in primul rand este interesat tineretul.Emigrarea nu poate cuprinde pe toti,locul nostru este aici.Dar trebuie sa fie un loc care sa ne faca sa fim mandri.

Dece ia mai multe masuri,dece este mai implicat in viata tarii Basescu intanmpina o opozitie tot mai mare,care poate deveni criminala.Demult la noi ura nu se mai manifesta civilizat.De aceea Basescu trebuie sa aiba sprijin.El nu este Constantinescu care isi savura maretia si grandoarea.El este un muncitor,un om care a acceptat greaua sarcina de a fi acolo unde pericolul este mai mare,de a se confrunta cu raul.

Ati vazut hidra ranita(Iacubov) cum ameninta in disperarea sa.Sa nu credem ca cei ca iacubov dorm si ca viitorul tarii este asigurat doar pentru ca basescu este in fruntea tariiAm auzit critici cind basescu s-a exprimat pentru o politica mai agresiva a Romaniei fata de amenintarile din lumea actuala,alaturi de NATO sau USA.
Cine are indoieli asupra justetei acestei atitudini ii recomandam sa-l citeasca pe Cioaran si care arata ca un popor care nu stie sa se apere,sa devina chiar agresiv va fi in umbra istoriei,chiar va disparea.Ce credeti ca statul roman s-a creat din mila marilor puteri.Daca nuparticipam la primul rasboi mondial aveam Romania mare,daca nu introrceam armele contra Germaniei in al 2-lea aveam Ardealul de Nord.
In istorie nimic nu se da la pacatosi,nimic nu se da de pomana.Pentru acestia este buna doar sclavia, doar servitutea.
Cu prudenta si inteligent,doctrina lui Basescu va fi benefica pentru intregirea tarii.Ati vazut ce a faczt doar o vizita in Basarabia!

Este reconfortant sa ai un presedinte ca Basescu.
De la presesintele "invins" si care a dat gata partidul care l-a propulsat,la presedintele vechii gandiri marxiste,astazi avem un presedinte care se declara"invingatorul" vechilor nomenclaturisti.
Acest presedinte de talent,acestpresedinte norocos,in 2 luni a facut cat nimeni nu se astepta.
Preluand o adevarata ofensiva in exterior,Basescu aduce servicii tarii noastre redandu-i demnitatea printre tarile lumii.Cele spuse de Buch nu sunt complezente ci o apreciere obiectiva fata de o mare personalitatea europeana.A fi prietenul Americii este un lucru de mare importanta.
Basescu merge apoi la timisoara pentru a aniversa 15 ani de la declaratia de la Timisoara.Cine a mai pomenit de punctul 8 al acestei declaratii in cei 15 ani.Nimeni.
Sa il ajute Dumnezeu pentru a deveni omul providential pentru acest popor oropsit.
Succes domnule presedinte!
In ultima vreme am urmarit presa si TV.Rar mi-a fost dat sa vad atata reavointa fata de dl.Presedinte Basescu.
A fost primit la Casa Alba si numit prieten,aliat privilegiat,om care a dat un sfat bun lui Bush.
Credeti ca a fost motiv de mandrie nationala,ca o tarisoara ca a noastra este primita prin vrednicul ei presedinte de maniera aceasta.Nu
Cica Bush si-a batut joc de el,ca ceea ce a spus spune la sute de sefi de state care il viziteaza,ca nu a obtinut nimic de la FMI iar cand s-a anuntat ca a obtinut ca' a fost o mita a lui Bush,ca de fapt omul merituos este Stolojan.
Ce poate invata tineretul de la acesti oameni,multi pretinzandu-se cu staif,comentatori,ziaristi,presedinti de uniune a ziaristilor,comentatori cu pretentie.
Daca ar fi facut niste straini sau unguri,sau ucrainieni da,desi numeni nu s-a compromis sa spuna asa ceva.

Davidescu vasile
2009-11-06 21:34:23

Discutii intre postatorii pro-Basescu

Discutii intre postatorii pro-Basescu
Domnule presedinte,
Nu este vorba de a va da sfaturi dar fiind o discutie publica,acest punct de vedere trebuie expus.
Este jalnica aceasta trasatura de caracter a romanilor.Cand cineva face ceva,so pe el,nu trebuie sa faca,este rau,jalnica traasatura de caracter nationala.
La fel si pentru Dna.Macovei,Dl.Popescu,Seres etc,in loc sa-i incurajeze pentru ca pentru prima data cineva face ceva realmente echitabil pentru tara,acesti neoameni nu fac altceva decat sa insulte:fata lui Basescu e mafiota,Dna Macovei fiica de sefcurist,Basesvcu a furat flota,are case luate pe nedrept etc.
Rusine domnilor.Daca ati fi dusmani ai tarii v-as intelege.Asa suntesi doar niste psihopati,niste sociopati care ve-ti muri de invidie.
Pacat ca cu relele voastre obiceiuri molipsiti tineretul,care fie vorba intre noi,incepe sa va calce pe urme.
Oare asa se intampla la alte natiuni mari sau mici ale lumii?
Nu conteaza partidul,tara romaneasca nu este divizata dupa partide.Cine este roman stie ce si cand sa critice si asta face bine conducatorului,desi domnii....desi criticati nu s-au simtit.
Ce jale pe acesti oameni care nu pot vedea decat prin ochelarii calomniei,invidiei,a unui interes meschin,poate.

Ceea ce se intampla la noi de la instalarea noului guvern ingrijoreaza.Se iau masuri antipopulare,evident de a lasa greaua sarcina pe umerii saracimii(greutatea impozitului pe consum,unde Catarama mananca-consuma-ca si Vasile de la tara dar castiga evident diferit).
De asemenea economia creste dar nu si nivelul de trai.Se intreaba lumea,unde se duc banii?
Nu exista nici o mila fata de saracime,care stiti ca este 66% din populatia votanta a tarii.
Am auzit pe multi regretand ce au votat,desi PSD prin coruptie era intolerabil.
Dar mai este o problema.Saracimea nu vrea prea mult,o bucatica de paine si o asigurare a sanatatii.
la sanatate PNL a facut un lucru desagreabil.Numirea lui cinteza ca ministru doar dupa aspectul fizic si un aer de inteligenta a fost o greseala enorma care va duce Alianta in lunga opozitie.
Acest om practica genocidul batranilor.A inceput cu desfiintarea cabinetelor medicilor pensionari si apoi s-a pus pe pensionari,pana la adevarat genocid(morti la cozi,sectorul sanitar prost condus prin incapacitate,ciubuc peste tot,doar pielea a mai ramas pe batrani si saraci).
Credeti ca veti mai putea apela la votul a 6 milioane de pensionari,chiar daca inainte de alegeri vetui da la "viermii acestia" (care vor mai ramane vii-acolo un 5-10%).
Sa stiti ca daca va bazati pe prostia si uitarea oamenilor gresiti.
Noi avem nevoie de un adevarat partis social-democrat.Alianta dv.cu PNL a fost buna atunci,acuma va duce de rapa.Acesti Dendy ai politicii,bogati,plini de ei nu pot fi iubiti decat de patronii pe care ii servesc.Ei sunt doar Cinteza la patrat,unii incompetenti,altii ca Cinteza rai.
Eu zic sa reflectati,Dle.Basescu.
Sunteti un mare politician dar trebuie sa o deovedeiti in practica

Cred ca antevorbitorul are multa dreptate.Daca va continua cu nechemati ca Cinteza in tara noastra se va creia un teren minunat pentru proliferarea unui partid comunist.
CXa sa fiu sincer chiar ma mir ca nu a fost speculata aceasta lipsa de umanitate a regimului iliescu si din pacate si acuma,mai ales prin alunecosii si adesea inconstientii liberali.
Daca P.D.alege un ministru ca monica macovei,exemplu de daruire,decizie,sacrificiu,PNL alege un ministru ca Cinteza,incompetent,lipsit si de simtul comun (popular bunul simt) care practica genocidul batranilor.Nu stiu daca si proprii parinti ii trateaza la fel.
Cinteza este o grea piatra de moara pentru alianta DA.O va simti alianta la alegeri.

Bravo Domnule Basescu,
In sfarsit avem un adevarat presedinte,un presedinte care rezolva,care actioneaza.
El ataca coruptia in justitie,in sanatate.Si nu o face declarativ,ci concret.
Cred ca trebuie sa sprijinim pe acest om,pe dna.Macovei pentru ca si ei sunt oameni iar rezistenta si ura contra lor sunt mari.
In sfarsit,cineva rezolva nu minte!

Basescu nu este Dumnezeu ci om.

Este singura institutie care functioneaza in tara noastra.

In timp ce guvernul derapeaza,in timp ce liberalii cred ca pot face ce vor in tara,in timp ce agresiunea contra cetatenilor de catre liberali este tot mai absurda,singurul care isi respecta promisiunile si care indreptateste sperantele electoratului este Basescu.

Basescu trebuie sprijinit.Daca il pierdem pe el va fi nevoie de decenii pentru a se mai repeta acest fenomen.

Sa judecam,sa rationam.

Basescu trebuie sprijinit de popor,de presa,de societatea civila,chiar daca uneori pare ca face unele gafe.Nu este sfant dar este un mare politician.

Dle Presedinte,
Cititi presa,solicitati SRI,nu se mai poate cu Cinteza.
Va rugam a-l demite imediat pe acest impostor,sponsorizat de firmele de medicamente,autorul genocidului batranilor,cel care nu respecta legea si pe proprii lui colegi pensionari le-a luat titlul de medic(legea 306/2004,art,17,paragraf 4 nu este reespectata de acest nemernic.
Shadow
2009-11-06 21:46:00

Re: Discutii intre postatorii pro-Basescu nea nelu te-ai descris perfect

> Discutii intre postatorii pro-Basescu
> Domnule presedinte,
> Nu este vorba de a va da sfaturi dar fiind o discutie publica,acest
> punct de vedere trebuie expus.
> Este jalnica aceasta trasatura de caracter a romanilor.Cand cineva
> face ceva,so pe el,nu trebuie sa faca,este rau,jalnica traasatura de
> caracter nationala.
> La fel si pentru Dna.Macovei,Dl.Popescu,Seres etc,in loc sa-i
> incurajeze pentru ca pentru prima data cineva face ceva realmente
> echitabil pentru tara,acesti neoameni nu fac altceva decat sa
> insulte:fata lui Basescu e mafiota,Dna Macovei fiica de
> sefcurist,Basesvcu a furat flota,are case luate pe nedrept etc.
> Rusine domnilor.Daca ati fi dusmani ai tarii v-as intelege.Asa suntesi
> doar niste psihopati,niste sociopati care ve-ti muri de invidie.

nea nelu de "obarsia sanatoasa" te ocupi matale de o gramada de vreme exact in stilul comunist. E drept ca pt asta ai tot felul de mentori asa zisi intelectuali ca "biju" morar sau "patrasconiu". Invidia da am remarcat-o exact la pdlaci. Cum nu au argumentatie o dau pe "obarsie sanatoasa", tratamente pt "ceilalti" (mereu ei personal nu au nevoie), etc. Si asta pt "interesul" vostru de grup, meschin, ipocrit si atat de "omenesc".

> Ceea ce se intampla la noi de la instalarea noului guvern
> ingrijoreaza.Se iau masuri antipopulare,evident de a lasa greaua
> sarcina pe umerii saracimii(greutatea impozitului pe consum,unde
> Catarama mananca-consuma-ca si Vasile de la tara dar castiga evident
> diferit).

interesant mod de a vedea lucrurile. Sa-ti spun ca am auzit exact fraza cu "mancatul" la un declarat comunist de unde lucrez? Si ala abera ca ajunsi la "casiera" cand platim ce "consumam" fiecare ala cu "venit mai mic" trebuie sa plateasca mai putin pt aceeasi marfa.

> De asemenea economia creste dar nu si nivelul de trai.Se intreaba
> lumea,unde se duc banii?
> Nu exista nici o mila fata de saracime,care stiti ca este 66% din
> populatia votanta a tarii.
> Am auzit pe multi regretand ce au votat,desi PSD prin coruptie era
> intolerabil.

mai corupti si in acelasi timp mai incompetenti decat pdlacii nu erau. si ca idee asa nivelul de trai a scazut in guvernarea boccie nu inainte. E drept ca matale nu le ai cu cifrele.

> Dar mai este o problema.Saracimea nu vrea prea mult,o bucatica de
> paine si o asigurare a sanatatii.
> la sanatate PNL a facut un lucru desagreabil.Numirea lui cinteza ca
> ministru doar dupa aspectul fizic si un aer de inteligenta a fost o
> greseala enorma care va duce Alianta in lunga opozitie.

asta e tot un comentariu de acum o "eternitate"? Intre timp cinteza e bine mersi la pdlaci in partid si cu functie in administratie.

> Acest om practica genocidul batranilor.A inceput cu desfiintarea
> cabinetelor medicilor pensionari si apoi s-a pus pe pensionari,pana
> la adevarat genocid(morti la cozi,sectorul sanitar prost condus prin
> incapacitate,ciubuc peste tot,doar pielea a mai ramas pe batrani si
> saraci).

iar vrei sa-ti formeze "coada" la cabinet guvernul nea nelutu? Asa "liberal" esti tu mai? Mare gradina.

PS. Si sa-ti mai spun ceva. pe basec sau pe stolo sau pe cine vrei tu poti sa-si scrii cu "minuscula" dar sa scrii Romania cu minuscula demonstreaza exact "ingustimea" de spirit a dtale.
Succesuri de la eba inventatoarea de "scaune electrice" pt batrani.

Ghita Bizonu'
2009-11-06 21:53:09

Re: ce are de gand sa-si dea demisia si sa-si retraga candidatura ? Asta in onoarea proclamatiei

nu de alta. ca comunist este din famelie. Fonctie a avut. Si una din aia cu aprobare de la Sicoritate ....

brebenel
2009-11-06 22:29:38

Re: Discutii intre postatorii pro-Basescu

La 2009-11-06 21:34:23, Davidescu vasile a scris:

>Dna Macovei fiica de
> sefcurist

Corect, sef curist
>Basesvcu

- corect Ba-sexu
a furat flota,are case luate pe nedrept etc.

vetui da la "viermii
>acestia" (care vor mai ramane vii-acolo un 5-10%).
??????????? abscons ! Ti se bulucesc ideile si bietul neuron sucomba.


.Acesti Dendy ai
> politicii

- Dendy, hai? e probabil aia de papa beftec? Lasa pe Secspir in pace dobitoc sfertodoct!

> Cred ca antevorbitorul are multa dreptate

- Care antevorbitor, Mitica? Ai deja dedublarea personalitatii? Schizo.......etc


> Este singura institutie care functioneaza in tara noastra.

- Cum se face atunci ca postezi zilnic?
>
>
>

Petre S
2009-11-06 22:30:13

Davidescule, sau cum PM te cheama, delirezi!

Gata, s-a terminat cu voi si canalia voastra securista. S-ar putea ca aia din '89 sa se termine in '09. Si voi,leprelor la fel.

timiseu
2009-11-06 22:53:24

davidescule taicaaaaa!!!!!

davidescule taica !!!! iar te-ai facut ca porcu' cu dracu ala de basescu ?
iarasi ai fost la o ,,drojdie'' cu ,,betivanul '' ala?
ti-am spus taica ca toti care se incurca cu netrebnicul ala de basescu n-o patesc bine !, ti-am spus...
si uite in ce hal ati ajuns si tu si el?
dar ce-o sa maiajungeti ,taica, aoleu vai de capul vostru....csi cine va bagat crasma in cap.....

Radu Dragan
2009-11-06 23:11:20

Re: davidescule taicaaaaa!!!!!

Domnule timiseu de unde ai fii ....
Bega nu e cheiul Dambovitei
dar poate pentru dumneta
Dambovitza e Bega
dupa limbaj asa se vede...
ori scoti tot ce e mai "bun" in dumneata
ca altceva? de unde...


La 2009-11-06 22:53:24, timiseu a scris:

> davidescule taica !!!! iar te-ai facut ca porcu' cu dracu ala de
> basescu ?
> iarasi ai fost la o ,,drojdie'' cu ,,betivanul '' ala?
> ti-am spus taica ca toti care se incurca cu netrebnicul ala de basescu
> n-o patesc bine !, ti-am spus...
> si uite in ce hal ati ajuns si tu si el?
> dar ce-o sa maiajungeti ,taica, aoleu vai de capul vostru....csi cine
> va bagat crasma in cap.....
>

miticar
2009-11-06 23:30:58

BASESCU, CREATORUL HAOSULUI TREBUIE TRIMIS PE MARE!

Fara manipularea electoratului sarac cu duhul, Basescu n-ar intra nici in turul doi! Chiar asa, cat mai toleram manipularea electoratului? Nu ajung cei 20 de ani, de prostire, invocati de Brucan? De ce nu spunem clar electoratului ca, fara un solid punct de sprijin, va fi la infinit in bataia vantului manipularii? Oamenii de buna credinta din aceasta tara si care au capacitatea separarii Binelui de Rau, oricat de deghizat ar fi Raul, au datoria sfanta sa-si ajute semenii alegatori, sa iasa din postura de "frunza-n vantul" manipularii! Oare isi merita numele de intelectuali toti aceia care privesc cu pasivitate cum semenii lor sunt manipulati sau, si mai rau, care contribuie la sporirea confuziei, ce constituie terenul ideal pentru manipulare? Niciun om, oricat ar fi de instruit si informat, nu va putea sa spuna ca el a votat candidatul cel mai bun pentru Romania! Caci, pentru orice alegator, cel mai bun candidat pentru Romania, este acela al partidului care reprezinta cel mai bine comunitatea etnica sau sociala careia ii apartine respectivul alegator! De aici, in mod logic, rezulta ca cel mai corect, cel mai drept si cel mai reprezentativ vot, este VOTUL COMUNITAR (etnic sau social). Asta inseamna ca fiecare comunitate, etnica sau sociala, are DATORIA sfanta de a da voturile alegatorilor sai CANDIDATULUI partidului care reprezinta acea comunitate, mai bine decat celelalte partide! Deci, in primul tur, comunitatea maghiara are DATORIA de a vota CANDIDATUL partidelor etniei sale! Comunitatea celor saraci are DATORIA sa voteze CANDIDATII partidelor STANGII politice, caci acestea reprezinta interesele comunitatii celor saraci, mai bine decat restul! Astfel alegatorii comunitatii celor saraci vor trebui, ca in primul tur, sa voteze pe unul dintre cei trei candidati ai STANGII politice, respectiv Mircea Geoana, Sorin Oprescu si Vadim Tudor. Comunitatea celor bogati are DATORIA sa voteze CANDIDATII partidelor DREPTEI politice, caci acestea reprezinta interesele comunitatii celor bogati, mai bine decat restul! Si aici alegatorii comunitatii celor bogati vor trebui, ca in primul tur, sa voteze pe unul dintre cei trei candidati ai DREPTEI politice, respectiv Basescu, Antonescu si Becali. In al doilea tur, toti alegatorii care apartin comunitatii celor saraci, inclusiv cei de etnie maghiara, au DATORIA sa voteze CANDIDATUL stangii politice intrat in finala. Asemanator trebuie sa procedeze si alegatorii care apartin comunitatii celor bogati, inclusiv cei de etnie maghiara, adica au DATORIA sa voteze CANDIDATUL dreptei politice intrat in finala. Daca cei ce inteleg mecanismul manipularii electoratului, de catre mass-media si de minciunile din campania electorala, doresc lichidarea manipularii si a tuturor mizeriilor care ne "inunda" in campaniile electorale, atunci au datoria sa promoveze VOTUL COMUNITAR(etnic si social), care "pulverizeaza" manipularea si in consecinta face inutila cheltuirea unor sume exorbitante pentru realizarea unei manipulari cat mai nesimtite! De ce este necesara folosirea criteriului apartenentei la o COMUNITATE in stabilirea optiunii de vot? Pentru ca altfel, fara niciun criteriu, votam bezmetic, ca orbetii, intrebandu-ne:"Eu cu cine votez?". Ideea de a vota pe X ca este destept, curat, uscat, etc., este tembela, deoarece doar Dumnezeu ar putea spune ca X este mai bun ca Y. Alegatorii, oricata pregatire ar avea si oricat ar fi de informati, vor alege subiectiv! Daca la aceasta categorie de alegatori lucrurile stau astfel, ce se poate spune despre alegatorii mai putin pregatiti si neimformati? Ca sunt prada sigura a manipularii, daca nu-si fac din apartenenta la comunitate un " solid punct de sprijin"! Apartenenta la comunitate trebuie sa fie pentru orice alegator "catargul" de care sa se lege, precum Ulise, pentru a nu ceda "cantecelor de sirena", ale MANIPULATORILOR!!! Trebuie sa gandeasca fiecare si sa se intrebe, cat de tampit trebuie sa fiu eu, alegator ce apartin comunitatii celor saraci, pentru a vota candidatul dreptei politice, care reprezinta interesele celor bogati? Daca din motive personale, peste care nu pot sa trec, nu pot vota CANDIDATUL comunitatii mele, atunci nu merg la vot pentru a nu-mi trada comunitatea! Vreti un exemplu de separare intre STANGA si DREAPTA? Amintiti-va de Legea care impiedica mafiile imobiliare sa arunce in strada familiile sarace, din casele cumparate cu buna credinta. STANGA a initiat-o si a sustinut-o, iar DREAPTA si Basescu s-au batut pana-n panzele albe, ca sa apere interesele mafiilor imobiliare! Dumnezeu sa-i rasplateasca pe toti cei ce-si folosesc RATIUNEA cu care El i-a inzestrat! BLESTEMATI SA FIE TOTI CEI CE MANIPULEAZA CU BUNA STIINTA!!!

miticar
2009-11-06 23:37:08

O POVESTE CARE POATE "TREZI" PE BASESCIENII RECUPERABILI!

PENTRU PUPINCURISTII BASESCIENI !
Urmariti mai jos o poveste transmisa de un desen animat din 1985 si REFLECTATI!
----"Intr-un sat (care poate fi Romania!), un sarlatan a simtit ca poate profita de prostia acelor locuitori. In fiecare seara se urca pe dealul de langa sat si producea niste zgomote infioratoare, ce ingrozeau locuitorii, iar a doua zi le spunea acestora ca pe deal exista un monstru (care poate fi coalitia Grivco!), care ii va manca pana la unul, daca nu il recunosc pe el stapan absolut, caci doar el ii poate veni de hac monstrului! Dupa indelungi targuieli batranii satului se invoiesc sa-l recunoasca pe sarlatan drept stapan absolut, iar acesta se urca pe deal, incepe sa produca acele urlete infioratoare, mimeaza o lupta si in final, din varful unei stanci arata locuitorilor "pielea" monstrului pe care l-a si jupuit, dupa care o arunca in paraul ce curgea pe la baza stancii! Toata lumea era fericita ca a scapat de monstrul infricosetor, sarlatanul devenea stapan absolut peste toata suflarea satului, dar…niste tineri mai neincrezatori pornesc pe cursul paraului pentru a vedea cu ochii lor pielea "monstrului"! N-au mers prea mult, caci la o cotitura au gasit agatata in niste crengi "pielea" cautata! Surpriza a fost totala cand au vazut ca "pielea" aratata de sarlatan era de fapt o "manopera" a acestuia realizata din nenumarate petice! Cu "pielea" in bat tinerii se intorc in sat si il alunga cu pietre pe "salvatorul" sarlatan!"----

da de ce
2009-11-06 23:58:55

Davidescu-Avramescu e la post!

Spera sa-si pastreze ciolanul, dar se inseala!

Huhu Ciu
2009-11-07 00:06:42

''Stimate'' Comunistule, chiar nu ti-e rusine sa puti a comunism, pe Internet???????

La 2009-11-06 21:33:55, Davidescu vasile a scris:

> Postatorii il sustin pe TOV. pe Basescu
>
> Frati romani,
>
> Am avut pana acuma presedinti comunisti si
> criptocomunisti(Ceausescu,Iliescu SI BASESCU),am avut un presedinte care a luat
> functia drept o decoratie,care a inslelat sperantele noastre

Nicky2
2009-11-07 00:07:36

Re: Postatorii il sustin pe Dl. pe Basescu

Bizonule, iar dai cu mucii in fasole.Ce dracului, nu stii ce e aia o CACOFONIE?

Huhu Ciu
2009-11-07 00:08:01

''Stimate'' Comunistule, chiar nu ti-e rusine sa puti a comunism, pe Internet???????

La 2009-11-06 21:34:23, Davidescu vasile a scris:

> Discutii intre postatorii pro-Basescu
> Domnule presedinte,
> Nu este vorba de a va da sfaturi dar fiind o discutie publica,acest
> punct de vedere trebuie expus.
> Este jalnica aceasta trasatura de caracter a romanilor.Cand cineva
> face ceva,so pe el,nu trebuie sa faca,este rau,jalnica traasatura de
> caracter nationala.
> La fel si pentru Dna.Macovei,Dl.Popescu,Seres etc,in loc sa-i
> incurajeze pentru ca pentru prima data cineva face ceva realmente
> echitabil pentru tara,acesti neoameni nu fac altceva decat sa
> insulte:fata lui Basescu e mafiota,Dna Macovei fiica de
> sefcurist,Basesvcu a furat flota,are case luate pe nedrept etc.
> Rusine domnilor.Daca ati fi dusmani ai tarii v-as intelege.Asa suntesi
> doar niste psihopati,niste sociopati care ve-ti muri de invidie.
> Pacat ca cu relele voastre obiceiuri molipsiti tineretul,care fie
> vorba intre noi,incepe sa va calce pe urme.
> Oare asa se intampla la alte natiuni mari sau mici ale lumii?
> Nu conteaza partidul,tara romaneasca nu este divizata dupa
> partide.Cine este roman stie ce si cand sa critice si asta face bine
> conducatorului,desi domnii....desi criticati nu s-au simtit.
> Ce jale pe acesti oameni care nu pot vedea decat prin ochelarii
> calomniei,invidiei,a unui interes meschin,poate.
>
> Ceea ce se intampla la noi de la instalarea noului guvern
> ingrijoreaza.Se iau masuri antipopulare,evident de a lasa greaua
> sarcina pe umerii saracimii(greutatea impozitului pe consum,unde
> Catarama mananca-consuma-ca si Vasile de la tara dar castiga evident
> diferit).
> De asemenea economia creste dar nu si nivelul de trai.Se intreaba
> lumea,unde se duc banii?
> Nu exista nici o mila fata de saracime,care stiti ca este 66% din
> populatia votanta a tarii.
> Am auzit pe multi regretand ce au votat,desi PSD prin coruptie era
> intolerabil.
> Dar mai este o problema.Saracimea nu vrea prea mult,o bucatica de
> paine si o asigurare a sanatatii.
> la sanatate PNL a facut un lucru desagreabil.Numirea lui cinteza ca
> ministru doar dupa aspectul fizic si un aer de inteligenta a fost o
> greseala enorma care va duce Alianta in lunga opozitie.
> Acest om practica genocidul batranilor.A inceput cu desfiintarea
> cabinetelor medicilor pensionari si apoi s-a pus pe pensionari,pana
> la adevarat genocid(morti la cozi,sectorul sanitar prost condus prin
> incapacitate,ciubuc peste tot,doar pielea a mai ramas pe batrani si
> saraci).
> Credeti ca veti mai putea apela la votul a 6 milioane de
> pensionari,chiar daca inainte de alegeri vetui da la "viermii
> acestia" (care vor mai ramane vii-acolo un 5-10%).
> Sa stiti ca daca va bazati pe prostia si uitarea oamenilor gresiti.
> Noi avem nevoie de un adevarat partis social-democrat.Alianta dv.cu
> PNL a fost buna atunci,acuma va duce de rapa.Acesti Dendy ai
> politicii,bogati,plini de ei nu pot fi iubiti decat de patronii pe
> care ii servesc.Ei sunt doar Cinteza la patrat,unii
> incompetenti,altii ca Cinteza rai.
> Eu zic sa reflectati,Dle.Basescu.
> Sunteti un mare politician dar trebuie sa o deovedeiti in practica
>
> Cred ca antevorbitorul are multa dreptate.Daca va continua cu
> nechemati ca Cinteza in tara noastra se va creia un teren minunat
> pentru proliferarea unui partid comunist.
> CXa sa fiu sincer chiar ma mir ca nu a fost speculata aceasta lipsa de
> umanitate a regimului iliescu si din pacate si acuma,mai ales prin
> alunecosii si adesea inconstientii liberali.
> Daca P.D.alege un ministru ca monica macovei,exemplu de
> daruire,decizie,sacrificiu,PNL alege un ministru ca
> Cinteza,incompetent,lipsit si de simtul comun (popular bunul simt)
> care practica genocidul batranilor.Nu stiu daca si proprii parinti ii
> trateaza la fel.
> Cinteza este o grea piatra de moara pentru alianta DA.O va simti
> alianta la alegeri.
>
> Bravo Domnule Basescu,
> In sfarsit avem un adevarat presedinte,un presedinte care rezolva,care
> actioneaza.
> El ataca coruptia in justitie,in sanatate.Si nu o face declarativ,ci
> concret.
> Cred ca trebuie sa sprijinim pe acest om,pe dna.Macovei pentru ca si
> ei sunt oameni iar rezistenta si ura contra lor sunt mari.
> In sfarsit,cineva rezolva nu minte!
>
> Basescu nu este Dumnezeu ci om.
>
> Este singura institutie care functioneaza in tara noastra.
>
> In timp ce guvernul derapeaza,in timp ce liberalii cred ca pot face ce
> vor in tara,in timp ce agresiunea contra cetatenilor de catre liberali
> este tot mai absurda,singurul care isi respecta promisiunile si care
> indreptateste sperantele electoratului este Basescu.
>
> Basescu trebuie sprijinit.Daca il pierdem pe el va fi nevoie de
> decenii pentru a se mai repeta acest fenomen.
>
> Sa judecam,sa rationam.
>
> Basescu trebuie sprijinit de popor,de presa,de societatea civila,chiar
> daca uneori pare ca face unele gafe.Nu este sfant dar este un mare
> politician.
>
> Dle Presedinte,
> Cititi presa,solicitati SRI,nu se mai poate cu Cinteza.
> Va rugam a-l demite imediat pe acest impostor,sponsorizat de firmele
> de medicamente,autorul genocidului batranilor,cel care nu respecta
> legea si pe proprii lui colegi pensionari le-a luat titlul de
> medic(legea 306/2004,art,17,paragraf 4 nu este reespectata de acest
> nemernic.
>
>
>
>
>
>

cosor ion
2009-11-07 00:10:18

untene ti-ai pierdut

ori ce demnitate,cit despre bunul simt,nu mai vorbim.faci aalize superficiale fara sa spui ca totusi este o lupta politica,poate daca vrei chiar intre mafioti.sigur in toate partidele sunt mafioti,unii mai mari decit alti,care lupta sa ajunga pe cei mai mari.deci hotia si minciuna este regula in actuala noastra clasa politica,incit s-au speriat sicei de la FMI,UE etc si totul pentru ce?poti sa ne spui?

Nicky2
2009-11-07 00:11:11

Re: Davidescu-Avramescu e la post!

La 2009-11-06 23:58:55, da de ce a scris:

> Spera sa-si pastreze ciolanul, dar se inseala!

Absolut, ciolanul este de mult promis la PNLSD-UDMR! +PC!
Sint curios cine va lua maduva !!

Nicky2
2009-11-07 00:13:27

Re: O POVESTE CARE POATE "TREZI" PE BASESCIENII RECUPERABILI!

La 2009-11-06 23:37:08, miticar a scris:

> PENTRU PUPINCURISTII BASESCIENI !
> Urmariti mai jos o poveste transmisa de un desen animat din 1985 si
> REFLECTATI!
> ----"Intr-un sat (care poate fi Romania!), un sarlatan a simtit
> ca poate profita de prostia acelor locuitori. In fiecare seara se
> urca pe dealul de langa sat si producea niste zgomote infioratoare,
> ce ingrozeau locuitorii, iar a doua zi le spunea acestora ca pe deal
> exista un monstru (care poate fi coalitia Grivco!), care ii va manca
> pana la unul, daca nu il recunosc pe el stapan absolut, caci doar el
> ii poate veni de hac monstrului! Dupa indelungi targuieli batranii
> satului se invoiesc sa-l recunoasca pe sarlatan drept stapan absolut,
> iar acesta se urca pe deal, incepe sa produca acele urlete
> infioratoare, mimeaza o lupta si in final, din varful unei stanci
> arata locuitorilor "pielea" monstrului pe care l-a si
> jupuit, dupa care o arunca in paraul ce curgea pe la baza stancii!
> Toata lumea era fericita ca a scapat de monstrul infricosetor,
> sarlatanul devenea stapan absolut peste toata suflarea satului,
> dar…niste tineri mai neincrezatori pornesc pe cursul paraului
> pentru a vedea cu ochii lor pielea "monstrului"! N-au
> mers prea mult, caci la o cotitura au gasit agatata in niste crengi
> "pielea" cautata! Surpriza a fost totala cand au vazut
> ca "pielea" aratata de sarlatan era de fapt o
> "manopera" a acestuia realizata din nenumarate petice! Cu
> "pielea" in bat tinerii se intorc in sat si il alunga cu
> pietre pe "salvatorul" sarlatan!"----

Hm, altceva mai destept n-ai gasit?
Cu prostia asta nu poti convinge nici macar un penal!

Huhu Ciu
2009-11-07 00:13:40

Postatorii il sustin pe Dl. pe Basescu / Bizonu a spus pe forum ca el inadins scrie cu cacofonii.

La 2009-11-07 00:07:36, Nicky2 a scris:

> Bizonule, iar dai cu mucii in fasole.Ce dracului, nu stii ce e aia o
> CACOFONIE?
>

Arogantu'
2009-11-07 00:21:23

Mai ai frati pe-acasa ? Ca pe internet ... sanse in scadere ! ndc


La 2009-11-06 21:33:55, Davidescu vasile a scris:

> Postatorii il sustin pe Dl. pe Basescu
>
> Frati romani,
>
> Am avut pana acuma presedinti comunisti si
> criptocomunisti(Ceausescu,Iliescu),am avut un presedinte care a luat
> functia drept o decoratie,care a inslelat sperantele noastre
> (E.Constantinescu).
>
> Acuma avem pentru prima data un presedinte care se declara
> ,,servitorul poporului,,,un presedinte activ care pune tot ce are mai
> bun pentru a ridica din noroi tara noastra.
>
> O poate face singur.Evident ca nu.Daca nu va fi sprijinit,daca romanul
> va ramane,ca deobicei pasiv vom pierde ultima sansa de a iesi
> dinmocirla comunista,din psihologia mioritica,din psihologia custii
> in care am fost tinuti.
>
> Dusmanii sunt puternici si furiosi.L-ati vazut pe Iacubov cum
> ameninta,ati vazut ce pateste Dna Macovei si toti cei care vor sa
> reformeze si modernizeze romania.
>
> Deschid aceasta discutie pentru a sprijini pe presedintele nostru,care
> vrea binele tarii dar are nevoie de sprijinul poporului.
>
> Exista obstacole nu numai din partea coruptilor sau opozitiei neloiale
> dar si a inertiei generale,a obisnuintei romanilor cu raul,credintei
> ca ,,asa ne este scris,,.
>
> Deci sa purcedem sa sprijinim pe Dl.presedinte Basescu.
>
>
> Sunt de acord ca Dl.Basescu are nevoie de incurajarea celor buni,celor
> care cred in viitor.
> Iata un motto pentru acest viitor erou al neamului romanesc:
>
> Asa dar ce este noul? Inainte de toate curaj si,apoi otrava unei
> temporare infrangeri a spiritului.A crede ca noul se impune de la
> sine numai pentru ca este nou,se dovedeste o ideie falsa.Nu toti
> oamenii unei epoci urca,simultan si tinandu-se de mana,spre psicurile
> ei.A urca pe piscurile noi ale unei epoci inseamna inclestare
> dramatica,platita mai intai de creatorul ei.Dupa care,asemenea unei
> reptile epoca naparleste.Si chiar daca oamenii toti ,ai unei
> epoci,ajung sa inteleaga si sa traiasca noul,ceea ce a fost vechi
> inca mai lasa urme.Mai lasa cicatrici.
> Dar aceasta este o poveste atat de veche incat nici nu ma mai mir ca
> fiecare generatie o invata de la inceput.
> Al.Caprariu:"Primavara Scandinava",ed.Dacia,1980
>
> Basescu are nevoie de sprijinul popular.Nimeni nu poate fi atat de
> puternic incat sa se lupte cu hidra comunisto-securisto-corupta.
>
> Basescu este o sansa pentru romania.Nu numai pentru a intra im
> UE,pentru a fi respectati in NATO dar si pentru a ne schimba imaginea
> noastra de romani,de a nu vedea ca doar strainii pot.
>
> Aici cred ca in primul rand este interesat tineretul.Emigrarea nu
> poate cuprinde pe toti,locul nostru este aici.Dar trebuie sa fie un
> loc care sa ne faca sa fim mandri.
>
> Dece ia mai multe masuri,dece este mai implicat in viata tarii Basescu
> intanmpina o opozitie tot mai mare,care poate deveni criminala.Demult
> la noi ura nu se mai manifesta civilizat.De aceea Basescu trebuie sa
> aiba sprijin.El nu este Constantinescu care isi savura maretia si
> grandoarea.El este un muncitor,un om care a acceptat greaua sarcina
> de a fi acolo unde pericolul este mai mare,de a se confrunta cu
> raul.
>
> Ati vazut hidra ranita(Iacubov) cum ameninta in disperarea sa.Sa nu
> credem ca cei ca iacubov dorm si ca viitorul tarii este asigurat doar
> pentru ca basescu este in fruntea tariiAm auzit critici cind basescu
> s-a exprimat pentru o politica mai agresiva a Romaniei fata de
> amenintarile din lumea actuala,alaturi de NATO sau USA.
> Cine are indoieli asupra justetei acestei atitudini ii recomandam sa-l
> citeasca pe Cioaran si care arata ca un popor care nu stie sa se
> apere,sa devina chiar agresiv va fi in umbra istoriei,chiar va
> disparea.Ce credeti ca statul roman s-a creat din mila marilor
> puteri.Daca nuparticipam la primul rasboi mondial aveam Romania
> mare,daca nu introrceam armele contra Germaniei in al 2-lea aveam
> Ardealul de Nord.
> In istorie nimic nu se da la pacatosi,nimic nu se da de pomana.Pentru
> acestia este buna doar sclavia, doar servitutea.
> Cu prudenta si inteligent,doctrina lui Basescu va fi benefica pentru
> intregirea tarii.Ati vazut ce a faczt doar o vizita in Basarabia!
>
> Este reconfortant sa ai un presedinte ca Basescu.
> De la presesintele "invins" si care a dat gata partidul care l-a
> propulsat,la presedintele vechii gandiri marxiste,astazi avem un
> presedinte care se declara"invingatorul" vechilor nomenclaturisti.
> Acest presedinte de talent,acestpresedinte norocos,in 2 luni a facut
> cat nimeni nu se astepta.
> Preluand o adevarata ofensiva in exterior,Basescu aduce servicii tarii
> noastre redandu-i demnitatea printre tarile lumii.Cele spuse de Buch
> nu sunt complezente ci o apreciere obiectiva fata de o mare
> personalitatea europeana.A fi prietenul Americii este un lucru de
> mare importanta.
> Basescu merge apoi la timisoara pentru a aniversa 15 ani de la
> declaratia de la Timisoara.Cine a mai pomenit de punctul 8 al acestei
> declaratii in cei 15 ani.Nimeni.
> Sa il ajute Dumnezeu pentru a deveni omul providential pentru acest
> popor oropsit.
> Succes domnule presedinte!
> In ultima vreme am urmarit presa si TV.Rar mi-a fost dat sa vad atata
> reavointa fata de dl.Presedinte Basescu.
> A fost primit la Casa Alba si numit prieten,aliat privilegiat,om care
> a dat un sfat bun lui Bush.
> Credeti ca a fost motiv de mandrie nationala,ca o tarisoara ca a
> noastra este primita prin vrednicul ei presedinte de maniera
> aceasta.Nu
> Cica Bush si-a batut joc de el,ca ceea ce a spus spune la sute de sefi
> de state care il viziteaza,ca nu a obtinut nimic de la FMI iar cand
> s-a anuntat ca a obtinut ca' a fost o mita a lui Bush,ca de fapt omul
> merituos este Stolojan.
> Ce poate invata tineretul de la acesti oameni,multi pretinzandu-se cu
> staif,comentatori,ziaristi,presedinti de uniune a
> ziaristilor,comentatori cu pretentie.
> Daca ar fi facut niste straini sau unguri,sau ucrainieni da,desi
> numeni nu s-a compromis sa spuna asa ceva.
>
>

Huhu Ciu
2009-11-07 00:26:15

Acest haos in care se afla tara si ruinarea economiei noastre se datoreaza guvernarii Basescu de 11

luni, guvernul Boc e in realitate guvernul Basescu!

Huhu Ciu
2009-11-07 00:27:28

Re: Acest haos in care se afla tara si ruinarea economiei noastre se datoreaza guvernarii Basescu de 11

Si Basescu mai are nerusinarea sa mai candideze la presedintie!!!!!La 2009-11-07 00:26:15, Huhu Ciu a scris:

> luni, guvernul Boc e in realitate guvernul Basescu!
>

Sobru.......
2009-11-07 00:53:12

Re: Davidescu-Avramescu e la post!

Cretinul "nichi" scrie cica din canada. Multi cretini acolo?

Arogantu'
2009-11-07 01:17:08

Ha, ha, ha - Nutzy ot Pleshcoi undercover !

http://www.ciutacu.ro/articol/udrea-iesi-afara-turcescu-vrem-banda/

Radu Dragan
2009-11-07 01:45:50

Re: Ha, ha, ha - Nutzy ot Pleshcoi undercover !

Ce jargon domnule
Cred ca ai incercat
sa iesi din el
dar e
greu
stii de ce?
pentru ca asa cum scrii asa gandesti
si gandesti asa cum scrii
Pai? cum altfel?
Si cum limbajul vine de pe Dambovitza
nici macar dumneta cat de
Arogant esti
stii
ca sunt shanse din ce in ce mai
mici si mia mici
pai?
esti in involutie
ca si apa Dambovitei
intra curata in oras
si iese asa cum ies vorbele dumitale.
Pai cum altfel?
O zi buna acolo pe chei ...
cu pritenii
limbricaru si untaru


La 2009-11-07 01:17:08, Arogantu' a scris:

> http://www.ciutacu.ro/articol/udrea-iesi-afara-turcescu-vrem-banda/
>

cercetas
2009-11-07 01:48:00

BASESCU E PORCU CONSTITUTIEI

mucegait in atitudini de sfidare infantila
care se pisa pe ea de Constitutie
care nu respecta oamenii
plin numai de sfori
un om de nimic!

Arogantu'
2009-11-07 02:06:11

Re: Ha, ha, ha - Nutzy ot Pleshcoi undercover ! - Bey Dragane, mai sint cretini in Patagonia ? ndc


La 2009-11-07 01:45:50, Radu Dragan a scris:

> Ce jargon domnule
> Cred ca ai incercat
> sa iesi din el
> dar e
> greu
> stii de ce?
> pentru ca asa cum scrii asa gandesti
> si gandesti asa cum scrii
> Pai? cum altfel?
> Si cum limbajul vine de pe Dambovitza
> nici macar dumneta cat de
> Arogant esti
> stii
> ca sunt shanse din ce in ce mai
> mici si mia mici
> pai?
> esti in involutie
> ca si apa Dambovitei
> intra curata in oras
> si iese asa cum ies vorbele dumitale.
> Pai cum altfel?
> O zi buna acolo pe chei ...
> cu pritenii
> limbricaru si untaru
>
>
> La 2009-11-07 01:17:08, Arogantu' a scris:
>
> > http://www.ciutacu.ro/articol/udrea-iesi-afara-turcescu-vrem-banda/
> >
>
>

buratino
2009-11-07 03:15:00

Ciuciulica

esti infantil rau de tot. ce tot ii dai inainte cu comunismu' shi putoarea? in Romania de azi nu mai e vorba de comunism, bre. e vorba de lupta intre citeva gasti de mafioti la umbra unor ideologii obscure. unii se dau liberali, altii conservatori, altii democrati samd. toti lupta pt. ciolan, sint pusi pe capatuiala shi pe jumulit. nu te-ai prins ca nu intereseaza pe nima' binele Romaniei shi al romanilor?

pesedeii au furat cit au putut, acu' fura shi pedeleii ce-a mai ramas shi in curind vor venii altii sa fure in continuare in timp ce tu te uiti ca fraieru' la ei.

buratino
2009-11-07 03:33:43

dezastru galactic, nea Untene

nu va mai da FMI banu'.
hai sa ne plingem de mila shi sa gasim un tap ispasitor.
n-ar fi mai bine sa puneti naibii mina pe munca shi sa mai lasati milogeala? cit vreti sa mai traiti din imprumuturi?

da de ce
2009-11-07 03:38:40

Re: Davidescu-Avramescu e la post!

Avraam... David... Avramescu, Davidescu... Trageti concluziile!

La 2009-11-06 23:58:55, da de ce a scris:

> Spera sa-si pastreze ciolanul, dar se inseala!
>

Sobru.......
2009-11-07 03:59:49

Re: Davidescu-Avramescu e la post!

Totusi nu cred ca imbecilul ala de Avramescu e asta care insira pomelnicele astea prefabricate. Cretinul Avramescu tine sa fie original, sa aiba opinii si sa le sustina, dementul se crede destept, e isteric, intra in polemica, e dezaxat si nu suporta sa fie contrazis

da de ce
2009-11-07 04:03:39

Re: Davidescu-Avramescu e la post! Imbecilii... stii...

Sunt toti la fel! Imbecili!

La 2009-11-07 03:59:49, Sobru....... a scris:

> Totusi nu cred ca imbecilul ala de Avramescu e asta care insira
> pomelnicele astea prefabricate. Cretinul Avramescu tine sa fie
> original, sa aiba opinii si sa le sustina, dementul se crede destept,
> e isteric, intra in polemica, e dezaxat si nu suporta sa fie contrazis
>

MarianS01
2009-11-07 04:41:38

Re: Postatorii il sustin pe Dl. pe Basescu sa nu cada lat sub masa

La 2009-11-06 21:33:55, Davidescu vasile a scris:

> Postatorii il sustin pe Dl. pe Basescu
>
> Frati romani,
>
> Am avut pana acuma presedinti comunisti si
> criptocomunisti(Ceausescu,Iliescu),am avut un presedinte care a luat
> functia drept o decoratie,care a inslelat sperantele noastre
> (E.Constantinescu).

Si un scandalagiu notoriu (Basescu).

MarianS01
2009-11-07 04:51:31

Pasarica ta-i Cinteza?

Cinteza de-un an este parlamentar basescian.
Alianta de care vorbesti a murit acum 3 ani.
Mai schimba si numele cu unele mai actuale ca vorbesti de ministri care de vreo patru ani nu mai au calitatea asta.

Ai ramas incremenit in timp?

MarianS01
2009-11-07 04:55:32

Re: BASESCU E PORCU CONSTITUTIEI

La 2009-11-07 01:48:00, cercetas a scris:

> mucegait in atitudini de sfidare infantila
> care se pisa pe ea de Constitutie
> care nu respecta oamenii
> plin numai de sfori
> un om de nimic!
>

Te rog, fara jigniri.

Porcul, un animal atat de nobil, nu merita jignit prin punerea alaturi de Basescu.

MarianS01
2009-11-07 05:09:38

"Mobilizarea blondelor" - ultima sansa a pedelacilor

La 2009-11-07 01:17:08, Arogantu' a scris:

> http://www.ciutacu.ro/articol/udrea-iesi-afara-turcescu-vrem-banda/
>


Ajunsi in criza de laudatori (care fug precum sobolanii cand se scufunda corabia), pedelacii isi mobilizeaza blondele.

FB
2009-11-07 05:35:49

Haos .ro numele tau e

Basescu .E nebun de legat face totul in ciuda celorlati.Numai sa fie impotriva tuturor .Mai are si tupeul sa spuna ca asta e propunerea ..PDL .De cand un partid ( fie si cu cei mai multi deputati )minoritar vine cu propunerea P,ministrului si nu majoritatea parlamentara ? Ca am inteles pana si Basescu a recunoscut ca da exista o majoritate .A priceput acuma cand n-a trecut propunerea de p,ministru .Ce va descoperi poate mai tarziu e ca el nu *numeste * ci propune .Ca sie numit trebuie sa intruneasca niste conditii .Sa poata fi validat .
Cat despre Negoita ,*gospodarul * sect 3 e valabil ce zice Laura A .Daca afost capabil sa se exchibitioneze in fata ei e clar ca omul are o problema .
daca tot nu ti-e deajuns femeia si chemi o curva la tine ,te sui pe ea .Nu faci minuni de astea ...

sorge
2009-11-07 06:11:29

De ce Patriciu l a vrut pe A ntonescu ?

La ce s a gindit Patriciu cind l a ales pe Antonescu ?
Ce calitati de conducator a vazut la el .
De condus conduce Patriciu , nu i ramine lui Antonescu decit sa cistige alegerile .
Y 'll y a comme un default .

Huhu Ciu
2009-11-07 07:07:35

Re: De ce Basescu l-a vrut pe Boc, acum pe Negoita ?

La ce s a gindit Basescu cind l-a ales pe Boc si Negoita?
Ce calitati de conducatori a vazut la ei, sunt doar doi papa-lapte, marionete.
De condus conduce BASESCU , nu le ramine decit sa
execute ordinele.


Huhu Ciu
2009-11-07 07:18:40

Guvernul Basescu, cel mai prost din istoria Romaniei, a distrus economia tari si a adus HAOS in RO.

, a adus haos inimaginabil!!!!!

Hotii cei mai mari, pedelistii trebuie schimbati cu hoti mai mici, altfel pedelistii cu Basescu-n frunte distrug coplet si definitiv Romania si economia ei !!!La 2009-11-07 03:15:00, buratino a scris:

> esti infantil rau de tot. ce tot ii dai inainte cu comunismu' shi
> putoarea? in Romania de azi nu mai e vorba de comunism, bre. e vorba
> de lupta intre citeva gasti de mafioti la umbra unor ideologii
> obscure. unii se dau liberali, altii conservatori, altii democrati
> samd. toti lupta pt. ciolan, sint pusi pe capatuiala shi pe jumulit.
> nu te-ai prins ca nu intereseaza pe nima' binele Romaniei shi al
> romanilor?
>
> pesedeii au furat cit au putut, acu' fura shi pedeleii ce-a mai ramas
> shi in curind vor venii altii sa fure in continuare in timp ce tu te
> uiti ca fraieru' la ei.
>

Huhu Ciu
2009-11-07 07:22:43

Re: Ha, ha, ha - Nutzy ot Pleshcoi undercover ! / 100% SIGUR a fost E. Udrea la telefon cu Turc

Turcescu, dar a mintit ca nu e ea, incredibil !!!La 2009-11-07 01:17:08, Arogantu' a scris:

> http://www.ciutacu.ro/articol/udrea-iesi-afara-turcescu-vrem-banda/
>

Huhu Ciu
2009-11-07 07:29:55

Re: Davidescule, sau cum PM te cheama, delirezi! / Bineinteles ca delireaza, altceva nu poate si nu

stie.


La 2009-11-06 22:30:13, Petre S a scris:

> Gata, s-a terminat cu voi si canalia voastra securista. S-ar putea ca
> aia din '89 sa se termine in '09. Si voi,leprelor la fel.
>

gili
2009-11-07 08:05:13

Re: De ce Patriciu l a vrut pe A ntonescu ?

Cum inca nu ai aflat ?!
Vazi talica , tilharul asta de Paturiciu s-a gindit ca musai or sa se gaseasca o gramada de prosti care sa se intrebe " da de ce dom'le l-a vrut Patriciu pe Antonescu?" ...
Acuma , ce-i drept nu s-au gasit asa multi precum credea el , da sa stii de la mine ca d'aia a facut-o ...

B.Vasile
2009-11-07 08:44:56

Basescu =Carol al II lea

Tot asa proceda si fostul rege in perioada dictaturii carliste , punea sa faca guvern pe oricine-i trecea prin cap!!!

Onesti
2009-11-07 08:57:36

Ce nu intelege Axa Raului (ciupalacii Grivco)

Parlamentul Romaniei poate decide demiterea Guvernului Romaniei, daca se intruneste o majoritate care sa aprobe acest lucru, fie ca o face din motive politice, fie din motive personale, fie din motive clientelare....

Pana aici totul este absolut ok...e dreptul Parlamentului sa faca acest lucru...

Insa, suntem in DEMOCRATIE si puterile sunt impartite in stat, iar dreptul de a nominaliza Primul Ministru ii apartine Presedintelui, lui si numai lui...

Este vorba de un atribut al Institutiei Prezidentiale, fie ca la Cotroceni in viitor se vor regasi Crinutz, Basescu sau Vadim...la fel va trebui sa se procedeze....

Parlamentarii PeNaLi, impreuna cu tatucii lor PeSeDei... nu au decat sa tranteasca propunerea Presedintelui ori de cate ori doresc, dar sa nu-si bata joc de principiile de baza ale democratiei si de Constitutia Statului Roman, incercand sa numeasca un prim ministru printr-un DIKTAT....

Huhu Ciu
2009-11-07 09:30:55

Re: Ce nu intelege Axa Raului (ciupalacii Goldenblitz)


Suntem in DEMOCRATIE si puterile sunt impartite in stat, dar
dreptul de a nominaliza Primul Ministru ii apartine Presedintelui,
NUMAI TININD CONT DE PREFERINTA MAJORITATI PARLAMENTARE !

Este vorba de un atribut al Institutiei Prezidentiale, la
Cotroceni in viitor se va regasi Crin..., NU CA BASESCUl va trebui sa se procedeze!!!!!!!!!!!!!!

Parlamentarii PeDALi, impreuna cu tatucu lor BASESCU... nu au decat
sa se ZVIRCOLEASCA cit vor, dar sa nu-si bata joc de principiile de baza ale democratiei si de Constitutia Statului Roman, incercand sa numeasca un prim ministru printr-un DIKTAT prezidential impotriva majoritatii parlamentare de 65%!!!!!

Arogantu'
2009-11-07 09:36:48

"DIKTAT" ? Wow, ai invatat cuvinte noi ! Mai trebuie sa le si pricepi ... ndc


La 2009-11-07 08:57:36, Onesti a scris:

> Parlamentul Romaniei poate decide demiterea Guvernului Romaniei, daca
> se intruneste o majoritate care sa aprobe acest lucru, fie ca o face
> din motive politice, fie din motive personale, fie din motive
> clientelare....
>
> Pana aici totul este absolut ok...e dreptul Parlamentului sa faca
> acest lucru...
>
> Insa, suntem in DEMOCRATIE si puterile sunt impartite in stat, iar
> dreptul de a nominaliza Primul Ministru ii apartine Presedintelui,
> lui si numai lui...
>
> Este vorba de un atribut al Institutiei Prezidentiale, fie ca la
> Cotroceni in viitor se vor regasi Crinutz, Basescu sau Vadim...la fel
> va trebui sa se procedeze....
>
> Parlamentarii PeNaLi, impreuna cu tatucii lor PeSeDei... nu au decat
> sa tranteasca propunerea Presedintelui ori de cate ori doresc, dar sa
> nu-si bata joc de principiile de baza ale democratiei si de
> Constitutia Statului Roman, incercand sa numeasca un prim ministru
> printr-un DIKTAT....
>

Socrate
2009-11-07 09:38:24

Presedintele nu este o putere in stat!!! * Re: Ce nu intelege Axa Raului (ciupalacii Grivco)

Socrate
2009-11-07 09:41:46

Corect. Si tot de o Elena era vorba si atunci * Re: Basescu =Carol al II lea

La 2009-11-07 08:44:56, B.Vasile a scris:

> Tot asa proceda si fostul rege in perioada dictaturii carliste , punea
> sa faca guvern pe oricine-i trecea prin cap!!!
>

Socrate
2009-11-07 09:44:56

Pai noi vrem sa muncim, dar n-avem unde * Re: dezastru galactic, nea Untene

Nu vezi ce soamj avem ? Nu vezi cati romani muncesc in strainatate ?
Nu noi ne imprumutatm. Guvernul si presedintele.

La 2009-11-07 03:33:43, buratino a scris:

> nu va mai da FMI banu'.
> hai sa ne plingem de mila shi sa gasim un tap ispasitor.
> n-ar fi mai bine sa puneti naibii mina pe munca shi sa mai lasati
> milogeala? cit vreti sa mai traiti din imprumuturi?
>

the
2009-11-07 10:19:12

shadow, brebenel, miticar, petres, timiseu ... versus Basile

     Pagina  din 7      Pagina urmatoare

« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cercetarea lasa Curtea de Conturi perplexa (4326 afisari)
 Generalul Eremia umilit de Basescu (4088 afisari)
 HAOS.RO (2243 afisari)
 Cabinetul Negoita varianta primarilor 80% (1939 afisari)
 Masacru la US Army (1756 afisari)
 Sex in sala de sedinte! Camerele de supraveghere nu au ratat nici un moment - VIDEO (6300 afisari)
 Basescu nu l-a lasat pe Mircea Dinescu sa vorbeasca la Cetate: Eu la un miting organizat pentru mine nu il las sa ia cuvantul (VIDEO) (4620 afisari)
 Monica Columbeanu catre partenerul sau de la "Dansez pentru tine": Dintre noi doi, tu esti retardatul! (4487 afisari)
  Sondaj CCSB: Basescu va castiga primul tur al alegerilor, dar va pierde in cel de-al doilea tur (3879 afisari)
 Sexy Jessica Alba, batuta cu o curea peste fund inainte de o partida de sex nebun (FOTO/VIDEO) (3651 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02767 sec.