Ziua Logo
  Nr. 4684 de joi, 5 noiembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2009-11-05

Comentarii: 121, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Arogantu'
2009-11-04 21:34:35

Calugariciule - am tabloul cu Hayssam printre berbecutzi !

Lasa timpeniile si uita-te la SINTEZA ZILEI.

Davidescu vasile
2009-11-04 21:35:48

Oligarhia controleaza Statul prin Cartelul mogulilor de presa

Oligarhia controleaza Statul prin Cartelul mogulilor de presa
Spectacolul din aceste zile din politica romaneasca ne arata,pentru cine se mai indoia,ca oligarhii si profitorii din politica nu vor ceda pierderea privilegiilor farqa lupta.
Toti,de la UDMR la PSD sau Falnicul PC al presedintelui fondator s-au unit pentru a scapa de cel mai mare pericol asupra averilor si manierii nepopulare de a face polica,deoarece nu mai pot suporta reformatori ca Boc sau Basescu.

Campaniile de presa,minciunile nu au dat rezultatele scontate asa ca lupta la baioneta a fost considerata ca singura care le mai poate amana disparitia.

Dece tot mai mult romanii sunt apolitici,neparticipativi,absenteisti la evenimentele politice mai ales electorale.
Romanii nu au experienta politicii,nu inteleg ca politica este arta de a conduce societatea.Din cauza sistemului oligarhic care a invadat viata politica si sociala a tarii romanii considera politica ca ceva dusmanos,ceva care trebuie evitat si pe care o plaseaza in studiile sociologice pe ultimul loc.
In ultimii ani,daca nu din 1989,romanii apar dominati de o stare de lehamite,de tendinta de a demisiona de la viata sociala,simtul civic in loc sa creasca,evoluiaza chiar invers pana la extremismul emigrarii,a demisiei in fata raspunderilor cetatenesti.
Discutia din aceste zile,mai ales pe tema justitiei,negarea unei justitii independente,a procurorilor independenti,suspiciunea permanenta ne argumenteaza parerea sociologilor ca traim intr-o societate bolnava,o societate care nu se poate desprinde de fenomenul anomic (anomie-lipsa de norme,de legi).
Fenomene ca decizii antipopulare ale unor partide si care au dus la o reactie negativa fata de evolutia sociala socheaza profund societatea civila,creind acea stare de lehamite pe care sociologii o numesc alienare sociale.Aceasta stare de lehamite,de sensatie ca nimic nu merge la noi bine si,daca ceva se face bine vine o institutie ,un politician si determina involutia societatii,uneori cu zeci de ani.
In politica romanul vede ca nimic nu serveste la nimic si alege mai degraba izolarea,emigrarea sau neparticiparea,adica ceea ce numim alienare sociala,alienarea de institutiile statului de drept cum ar fi justitia,parlamentul, partidele.
Alienarea cetatenilor fata de societatea in care traiesc este un fapt concret,palpabil zi de zi,si fenomenul devine dramatic intr-o societate in care tranzitia nu se mai sfarseste,in care nimic nu se mai poate face,nu mai poate progresa pentru ca organe ca parlamentul sau justitia sunt capabile prin omnipotenta lor sa determine o cale reactionara in folosul unei paturi oligarhice.daca pana prin anul 2000 politicienii sau protejatii lor dadeau tunuri(gen devalizare de banci,firme capuse,afaceri cu statul sau primariile),dupa aceasta data coruptia a devenit politica de stat,parlamentul face legi pentru a ajuta raptul,poiticienii,ministrii iau mita sau fura aproape pe fata,avand ca singur argument ca le sta in putere si nimeni nu-i poate pedepsi,chiar cand fapt este evidenta.
Candva,un mare sociolog(chiar Marx) spunea politicienilor din timjpul sau ca au introdus imoralitatea in popor deoarece adesea ei vad fapta si nu vad pedeapsa,alteori vad pedeapsa si nu vad fapta.
Acest lucru se petrece azi,chiar in societatea noastra iar imoralitatea este introdusa in societate.
Caci dece sa pedepsesti un hot pentru ca a furat o oaie si sa nu pedepsesti un ministru care fura milioane de euro.
Pe felii ,de fenomenul coruptiei se ocupa multi:ziaristii in primul rand care descriu absurditati greu de incadrat in normalitate,juristi coplesiti de avalansa delictelor,medici coplesiti de avalansa sinuciderilor,a toxicomaniilor si alcoolismului,profesori disperati,care cedeaza in fata elevilor si adesea pentru un succes lejer ajung la "juvenolatrie"(incep sa se comporte ei ca adolescentii).
Societatea noastra este bolnava,la fel ca si inainte de 2000,dar mai pregnant,politicienii nostri nu sunt competenti si sunt narcizici,ii preocupa doar puterea,acel asa zis sindrom al centaurului.
Iata ca vine cineva care are capacitatea de a organiza o justitie independenta pentru a lupta contra relelor sociale(violenta,drog,destramarea relatiilor din familie,excesul si pervertirea sexualitatii,cultul banului,misticismul,nu credinta in Dumnezeu),cultul superstitiilor de la zodiac la vraci sau ghicitori,sinuciderile etc,etc,demagogia politica,politica oligarhica,toate ca simptome ale tarii noastre in tranzitie de la comunism la capitalism.
Acesta este Presedintele tarii care se expune la toate pericolele,de la demitere la insulte zilnice numai pentru a da o sansa Romaniei.
Societatea ca si individul se pot imbolnavi si adesea boala lasa simptome,iar cele de mai sus sunt simptomele unei boli sociale,a unei grave boli sociale care nici nu stim la ce poate duce in final.
Reactia intelectualitatii noastre este desarmanta.
Daca excludem cativa intelectuali de marca(Liiceanu,Dinescu,Cartareascu, Plesu) intelectualitatea sau pretinsa intelectualitate romaneasca nu mai are nimic comun cu societatea romana.
Ziaristii se lasa platiti de oligarhii(numiti inspirat de Presedinte tonomate) care sunt de fapt dusmanii acestui popor care nu ar trebui sa se mai destepte,asa cum credeau si comunistii care si ei credeau ca sunt eterni .
Traim deci intr-o societate bolnava,o societate imbolnavita in care se petrec mereu fenomene anormale:furturi,tunuri in paguba statului,mica si mare coruptie.
Constienti sau nu,din rautate,nepricepere,avaritie, populatia acuza pe buna dreptate clasa politica.Aceasta clasa politica ne apare ca indolenta sau incapabila dar in acelasi timp avida de putere si in viziunea publica avida de imbogatire.
Foarte multi dirijeaza criticile legate de aceste fenomene catre partidele care guverneaza dar cred ca ceva se greseste.Opozitia,puterea locala sunt de asemenea implicate fie din actiune constient dirijata spre rau fie prin inactiune care duce la efecte similare.
In momentul de fata politica romaneasca s-a bipolarizat:Pro-Basescu si Anti-Basescu.
Ruperea cercului vicios nu se poate face decat prin promovarea unor partide noi (de tipul PL-D) si a politicienilor tineri sau care au dovedit ca sunt meritosi.O coalitie staga-dreapta are de asemenea un efect benefic.
Cine mai crede in romani si Romania asteapta ca poporul care s-a exprimat prin vot sa obtina acel viraj al polliticii catre interesele poporului.
Ei se vor exprima iar pe 6 decembrie,pentru ca soarta Romaniei este in pericol.

CALUGARU
2009-11-04 21:36:02

Ma uit, ma uit. Acum vorgheshte paranoicul de CeTePe !

La 2009-11-04 21:34:35, Arogantu' a scris:

> Lasa timpeniile si uita-te la SINTEZA ZILEI.
>

NormanFinkel5
2009-11-04 21:45:26

D'ala idiot mason si jidovit tradator de neam si tzara care manca kakat la Briucsel si suge sula jidanilor.
Ramane cum am stabilit.
Bai cred ca tot trec pe la tine sa-ti explic cum este aia cu capul plecat sabia nu-l taie dar ca iei muie si de la stapanii tai si de la aia ce nu vor sa fie house-nigger ca tine si pe care-i vinzi pe 30 de argintzi.

Conan___the___Barbarian
2009-11-04 21:49:39

Arogantu'
2009-11-04 21:59:30

Re: Ma uit, ma uit. Acum vorgheshte paranoicul de CeTePe ! - Te uiti pe dracu' ! ndc


La 2009-11-04 21:36:02, CALUGARU a scris:

> La 2009-11-04 21:34:35, Arogantu' a scris:
>
> > Lasa timpeniile si uita-te la SINTEZA ZILEI.
> >
>
>

the
2009-11-04 22:10:41

brebenel
2009-11-04 22:41:24

Re:Manipulatorul de serviciu (vasile) e alogen

La 2009-11-04 21:35:48, Davidescu vasile a scris:


> manierii nepopulare de a face polica,>
> Decede tendinta de a demisiona
> ,evoluiaza
>
de sensatie ca

> > narcizici> desarmanta.
meritosi.>
>
Logoree agramata, taticule! Blah-blah-blah! Pina si Gallagher scrie mai bine romaneste decit tine. Ai trecut prin scoli ca gisca prin apa (ori pe linga )sau ti-ai obtinut diplomele pe arginti . Si mai vrei sa ne moralizezi pe noi! Puti a comunism si a pirci . Mai spala-te neamule! Ala pe care il pupincuresti e deja un zombie. Poti sa-i sufli-n fesole,(sic) da coltul curind! Vesnica pomenire si cai mascati.

Huhu Ciu
2009-11-04 22:48:48

Stimate Comunistule, chiar nu ti-e rusine sa puti, a comunism, pe Internet???????

La 2009-11-04 21:35:48, Davidescu vasile a scris:

> Oligarhia controleaza Statul prin Cartelul mogulilor de presa
> Spectacolul din aceste zile din politica romaneasca ne arata,pentru
> cine se mai indoia,ca oligarhii si profitorii din politica nu vor
> ceda pierderea privilegiilor farqa lupta.
> Toti,de la UDMR la PSD sau Falnicul PC al presedintelui fondator s-au
> unit pentru a scapa de cel mai mare pericol asupra averilor si

gili
2009-11-04 22:59:14

Sa inteleg a masonii sunt neste idioti ?

Chiar dintre cei mai periculosi ...
Corect .
Acuma banui ca stiti , nu trebuie sa va mai spui io , ca si domnul Ba'secu apartine onorabilei institutii , n'asa?

the
2009-11-04 23:33:57

In fine, toata lumea a semnat condica de prezenta ...

Huhu Ciu
2009-11-04 23:44:02

Io cred ca Oprescu-i omu' lui Basescu pe care nu-l critica, cred ca are o intelegere secreta cu el.

Are rolul ca in turu intii sa ia voturi de la Antonescu si Geoana, asa cred.

Huhu Ciu
2009-11-04 23:51:25

Re: Sa inteleg a masonii sunt neste idioti ? / Sarmanu JAN DINU a fost tare dezamagit ieri, cind

l-ai anuntat ca idolul lui, Basescu, e mason.


2009-11-04 22:59:14, gili a scris:

> Chiar dintre cei mai periculosi ...
> Corect .
> Acuma banui ca stiti , nu trebuie sa va mai spui io , ca si domnul
> Ba'secu apartine onorabilei institutii , n'asa?
>

Socrate
2009-11-05 00:11:57

Eu cred ca Basescu si Geoana sunt intelesi * Re: Io cred ca Oprescu-i omu' lui Basescu...

.. si ca Oprescu este realmente independent..
Am si ceva argumente :
Geoana nu a sesizat CCR in cazul Nica - Blaga. Avea toate motivele. Conform Constitutiei, dupa revocare nu se poate numi un interimar. A sesizat justitia Nica, nu Geoana si PSD-ul.
Geoana, ca presedinte al Senatului, nu a sesizat CCR asupra conflictului constitutional dintre parlament si Presedinte. Un argument tare era ca Presedintele nu s-a consultat cu partidele asupra intentiei sale de a-l propune pe Croitoru CCR nu s-a pronuntat pe fond in cazul cu desemnarea premierului Tariceanu in acelasi mod ( decizia consultativa dinaintea suspendarii Presedintelui.
Al treilea argument, pozitia oscilanta in cazul lui Iohannis si al relatiilor cu PNL.
Al patrulea argument, decizia bizara cu bugetul Boc, putin pieptanat, votat de parlament, care scade presiunea exercitata asupra lui Basescu pentru a numi un prim-ministru care sa treaca prin parlament.
Desigur, exista un contrargument. Daca pierde, Geoana pierde si presedentia PSD.
Dar daca intelegerea este ca cel care castiga sa-l numeasca pe celalalt prim-ministru ? Contrargumentul cade, intrucat se va reface alianta PDL-PSD si
Geoana ramane presedintele PSD ( daca Basescu castiga ). Avizi de putere, PSD-istii ar accepta solutia care sa-i readuca la putere.
Eu cred ca aceasta intelegere secreta exista, deocamdata la nivelul varfurilor PSD-PDL.

La 2009-11-04 23:44:02, Huhu Ciu a scris:

> Are rolul ca in turu intii sa ia voturi de la Antonescu si Geoana, asa
> cred.
>

green day
2009-11-05 00:43:03

Idiotul feroce si conspiratia Parlamentului - Nu puneti stampila pe el

Idiotul asta feroce se pricepe la toate de la transporturi, turism, agricultura, FMI, virsusi si vacine, probleme constitutionale, referendumuri, cursul leului, terorism etc etc. Acest idiot feroce nu este vinovat de "greselile facute dupa 90" ci doar ceilalati. Desi a fost la putere vreo 15 ani din 20 idiotul feroce transcende polticienii si vorbesete despre ei ca despre niste straini cu care nu are legatura. Evident idiotul feroce este vinat de sute de parlamentari absolut degeaba. Pe asta nu trebuie pusa stampila.

green day
2009-11-05 00:50:41

Re: Io cred ca Oprescu-i omu' lui Basescu pe care nu-l critica, cred ca are o intelegere secreta cu el.

Nu m-as mira pt ca astia doi se potrivesc destul de bine. Amindoi vorbesc de parca tocmai au iesit din bodega, e drept ca Base e ceva mai vesel atunci cind nu plinge desigur. Amindoi pozeaza in independenti desi sint in sistem de 20 de ani. 20 ? Am glumit ,Base e de cel putin 45.
Amindoi sint genul cu poante de mitocan. Amindoi demagogi. Daca ar ajunge astia doi in finala s-ar putea chiar sa ma bucur daca iese Base. Aouleooooo ce-am zis!

La 2009-11-04 23:44:02, Huhu Ciu a scris:

> Are rolul ca in turu intii sa ia voturi de la Antonescu si Geoana, asa
> cred.
>

green day
2009-11-05 00:56:15

Re: Scuze pentru intirziere, am avut treaba da'...

vin miine mai devreme pe forum sa recuprez sa nu-mi scazi astea doua ore

CALUGARU
2009-11-05 05:23:53

Socrate

La 2009-11-04 23:44:02, Socrate a scris:Un argument tare era ca Presedintele nu s-a consultat cu partidele asupra intentiei sale de a-l propune pe Croitoru CCR nu s-a pronuntat pe fond in cazul cu desemnarea premierului Tariceanu in acelasi mod ( decizia consultativa dinaintea suspendarii Presedintelui.


______


Unde spune in constitutie ca presedintele trebuie sa le spuna majoritarilor in timpul consultarilor, numele primului ministru la care se gindeste ? Aici nu ai absolut dreptate. In rest, ai niste puncte interesante, de ce sa te mint. Mai trebuiesc gindite putin.

CALUGARU
2009-11-05 06:17:08

De risul curcilor : Johanis nu are voie, prin lege, sa fie prim ministru !

gili
2009-11-05 06:27:32

E , ca sa vezi ?!... Ca sa vezi de ce nu poti pune sfintia ta capu pe perina ...

Si chestia asta ti se trage tot de la ... de la aia de ai luat-o ieri , n'asa?
Tare si cu noduri ... Greu de inghitit .
Da cu ulei de candela sfintia ta .
Da cu ulei de candela , vezi sa nu fie prea fierbinte ... Merge ca unsa .

FB
2009-11-05 06:29:03

Re: De risul curcilor : Johanis nu are voie, prin lege, sa fie prim ministru !

cosor ion
2009-11-05 07:03:14

Re: De risul curcilor : Johanis nu are voie, prin lege, sa fie prim ministru !

boris mehr
2009-11-05 07:32:05

mi-a pl?cut cel mai mult, articolul este antologic, congratulations

akimottte
2009-11-05 07:43:16

Unteanu stam...pilangiul....

Pai vad ca si tu stampilezi impreuna cu kokalaru' alalaltu securist cu pulover roz-bonbon !
Stampilati nene de fo 6 luni de cred ca v-ati schimbat Daciile, n'asa ?
Si nu cu alte Dacii....
Dar voi sinteti niste stampilangii kajbeci, pentru ca Kioru' -bampor cistiga milion in suta !
Ce exemplu ne-ai dat....d'am cazut pa spate....in sect 2 o freaca aia....
Pai ba Pronosport se freaca peste tot , nu numa la sect 2 !
Si Sobrul o freaca ....nu l-ai citit ?.....el e PNL-ul peleului !
Sint sigur ca maniaku' nu-i hot dar a pus botu' ala buzat la la patricienii aia bine prajiti...de zici ca l-a dat troleibuzu' 87 cu cracii-n sus .
Administratia publica e de 20 de ani la fel.... acum te-ai trezit tu sa ne-atentionezi , Unteanule ?
La iliescu a fost la fel....la Tzapu' , mama-mama....la bulangiul ala hot de Tariceanu , nu mai vorbim....
Vi s-a pus pata pa Kior....da Kioru a ciordit cel mai ''elegant''....si ne-a promis ca-n al doilea mandat ne spune ce si cum cu bampoarele alea...
Cu cita boala aveti pa el....macar un vapor ...si tot iesea pin'acum....da vezi, nici macar un catarg nu puteti sa-i imputati !
Sint sigur c-o sa votezi cu Base.....ca si Sobru.......

akimottte
2009-11-05 08:03:24

Re: Calugariciule - am tabloul cu Hayssam printre berbecutzi !

Pai la tine nici nu m-asteptam sa ai f'un Baba pintre sintezele tale slobozite....La 2009-11-04 21:34:35, Arogantu' a scris:

> Lasa timpeniile si uita-te la SINTEZA ZILEI.
>

akimottte
2009-11-05 08:07:19

Re: Re:Manipulatorul de serviciu (vasile) e alogen

Gisca trece usor pe apa.....prin apa treci tu si mult mai greu....mai ales ca te keama si Brebenel sau stiu eu cine te mai cheama....


La 2009-11-04 22:41:24, brebenel a scris:

> La 2009-11-04 21:35:48, Davidescu vasile a scris:
>
>
> > manierii nepopulare de a face polica,>
> > Decede tendinta de a demisiona
> > ,evoluiaza
> >
> de sensatie ca
>
> > > narcizici> desarmanta.
> meritosi.>
> >
> Logoree agramata, taticule! Blah-blah-blah! Pina si Gallagher scrie
> mai bine romaneste decit tine. Ai trecut prin scoli ca gisca prin apa
> (ori pe linga )sau ti-ai obtinut diplomele pe arginti . Si mai vrei sa
> ne moralizezi pe noi! Puti a comunism si a pirci . Mai spala-te
> neamule! Ala pe care il pupincuresti e deja un zombie. Poti sa-i
> sufli-n fesole,(sic) da coltul curind! Vesnica pomenire si cai
> mascati.
>

akimottte
2009-11-05 08:09:17

Re: Stimate Comunistule, chiar nu ti-e rusine sa puti, a comunism, pe Internet???????

Hugiupak bik bag bog pak ...iar faci vocalize ?


La 2009-11-04 22:48:48, Huhu Ciu a scris:

> La 2009-11-04 21:35:48, Davidescu vasile a scris:
>
> > Oligarhia controleaza Statul prin Cartelul mogulilor de presa
> > Spectacolul din aceste zile din politica romaneasca ne arata,pentru
> > cine se mai indoia,ca oligarhii si profitorii din politica nu vor
> > ceda pierderea privilegiilor farqa lupta.
> > Toti,de la UDMR la PSD sau Falnicul PC al presedintelui fondator s-au
> > unit pentru a scapa de cel mai mare pericol asupra averilor si
>
>

gili
2009-11-05 08:15:15

Daca rahatul este stampilat "BASE" poate fi oricit de mult si de la oricine ...

Dinsii il inghit dupa cum se vede cu o pofta rar intilnita , n'asa?

gili
2009-11-05 08:17:19

Sarmanu JAN DINU nu a fost deloc dezamagit ...

Sarmanul JAN DINU si cei asemeni lui , pot inghiti orice daca vine de la Base .
De la masonerie pina la cel mai mare rahat .
Stampila "BASE" sa aibe ...

Goosie
2009-11-05 09:26:03

Matrozul beat de putere va fi debarcat cu toti slugoii lui !

Ma numar printre cei care au fost prostiti in 2004 de lacrmile de crocodil regizate ale matrozului securist.
In cei 5 ani care au trecut, din toate promisiunile marinarului nu ne-am ales decat cu nesfarsite scandaluri provocate de setea lui de putere, de a conduce tot ce misca in tara asta, de a fi numai el la putere.
Din acest motiv, dintre cei care i-au fost alaturi acum 5 ani, nimeni nu l-a mai suportat, cu exceptia acelor slugoi din PD si "intelectuali" sau ziaristi-lingai momiti cu functii banoase.
Marinarul securist a luat-o complet razna, e dezechilibrat psihic si beat de putere.
Ordinarul asta nu mai poate de Constitutie, de parlament, de cea mai elementara regula a democratiei, aceea ca o majoritate formata in parlament da primul ministru, el pune tot de la lingaii lui din PD, ca sa fie la putere.
Am o presimtire ca paranoicul asta insetat de putere (mai mult chiar decat de alcool) nu se va lasa dus din Palatul Cotroceni decat ca Ceausescu, cu picioarele inainte.
Credeam ca nu voi mai avea sentimentul asta de neputinta in fata unei veritabile dictaturi a unui politruc, pe care il aveam inainte de 1989.
Sunt sigur ca, daca ordinarul asta mai prosteste lumea sa-l voteze o data, va dizolva parlamentul si va modifica si constitutia, ca sa aiba puterea absoluta si sa-si aroge dreptul la inca 2 mandate.
Pentru el, democratia e doar o vorba goala, orice ar scrie in constitutie el intrepreteaza dupa bunul plac, pentru a-si asigura intreaga putere dictatoriala pentru el si clica de lingai si mafioti care-l inconjoara.
In momentul in care slugoiul Boc a refuzat categoric oferta STS de informatizare a sectiilor de votare, prin care se evita votul multiplu si voturile introduse in urne pe numele altora, a devenit evident ca Boc si Blaga au misiune clara de la Basinescu sa fraudeze masiv alegerile si sa-l scoata presedinte cu orice pret, indiferent de vointa electoratului.
Dar matrozul disperat dupa putere uita ca romanii pot vota mai mult impotriva lui decat pot fura slugoii lui.
De asemeni, paranoicul uita un lucru elementar: poti prosti pe toata lumea un timp, ii poti prosti pe unii tot timpul, dar nu poti prosti pe toata lumea la nesfarsit.
Romanii au inceput sa vada ca matrozul securist e disperat dupa un singur lucru, puterea, si il vor debarca in primul port electoral.

cicibebe
2009-11-05 09:33:54

La noi, ca si la altii, tampitii traiesc mai mult...

Dar la noi, ii mai si balacarim, fara sa ne uitam la noi insine!

Asadar, suntem un popor care va dainui peste secole... Probabil ca peste o suta de ani, daca moare actualul de 58 de ani, ne va pastori niscai stranepoti de-ai lui.

Si, dupa chipul si asemanarea acestuia, vom detine mini-buzdugane!

Arogantu'
2009-11-05 09:44:09

Calugariciule - ce lege era in vigoare la data respectiva ? Pacaliciule, ai luat teapa ! ndc

Arogantu'
2009-11-05 09:46:03

Re: La noi, ca si la altii, tampitii traiesc mai mult...- Fiecare basean va primi, la nastere,

un mini-buzdugan !

Ptiu, ptiu, ptiu - dinastia kiorilor !

La 2009-11-05 09:33:54, cicibebe a scris:

> Dar la noi, ii mai si balacarim, fara sa ne uitam la noi insine!
>
> Asadar, suntem un popor care va dainui peste secole... Probabil ca
> peste o suta de ani, daca moare actualul de 58 de ani, ne va pastori
> niscai stranepoti de-ai lui.
>
> Si, dupa chipul si asemanarea acestuia, vom detine mini-buzdugane!
>

Onesti
2009-11-05 09:47:38

RANJETUL GAOZARILOR....

Am ajuns la concluzia ca "Matrozul" nu este bun pt tara in acest moment....

Eu zic sa le pupam talpile Mega Onorabililor Vanghelie, Hrebenciuc, Nastase, Paturiciu, Nesimteanu....pt ca ei vor aduce miere si lapte in aceasta tarisoara.....

De ce nu credeti ca Mafiotii se pot cai ....si ca sufletul lor intunecat si cuprins de ura impotriva Romaniei nu se va intoarce si spre acest popor dupa ce isi vor face plinul cu cateva sute de milioane de euro, fiecare dintre ei ?

Arogantu'
2009-11-05 10:00:35

Re: Calugariciule - ce lege era in vigoare la data respectiva ? Pacaliciule, ai luat teapa !

ANEXA 1

LISTA cuprinzand functiile publice

I. Aparatul Guvernului si al Parlamentului
A. Functii publice de conducere
1. Secretar general al Guvernului
2. Secretar general al Senatului
3. Secretar general al Camerei Deputatilor
4. Secretar general adjunct al Guvernului
5. Secretar general adjunct al Senatului
6. Secretar general adjunct al Camerei Deputatilor
7. Sef departament
8. Director general
9. Director, director adjunct
10. Sef serviciu, sef sector, sef birou
B. Functii publice de executie
1. Consilier
2. Expert
3. Consultant

II. Aparatul propriu al ministerelor si al celorlalte organe centrale
A. Functii publice de conducere
1. Secretar general, secretar general adjunct
2. Director general, inspector de stat sef
3. Director general adjunct, inspector de stat adjunct
4. Director, inspector-sef
5. Director adjunct, inspector-sef adjunct
6. Sef serviciu, sef sector, sef birou
B. Functii publice de executie
1. Consilier, expert, consultant
2. Inspector de specialitate, referent de specialitate
3. Inspector

III. Servicii descentralizate ale ministerelor si ale altor organe centrale din unitatile administrativ-teritoriale
A. Functii publice de conducere
1. Director general, inspector-sef
2. Director general adjunct, inspector-sef adjunct
3. Director, director adjunct
B. Functii publice de executie
1. Consilier, expert, consultant
2. Inspector de specialitate, referent de specialitate
3. Inspector
4. Referent

NOTA:
Functiile publice specifice unor autoritati sau institutii publice centrale ori unor institutii subordonate acestora se stabilesc de conducatorii autoritatilor sau institutiilor respective, cu acordul autoritatilor ierarhic superioare si cu avizul Agentiei Nationale a Functionarilor Publici.

IV. Aparatul de lucru al prefectului si al autoritatilor administratiei publice locale
A. Functii publice de conducere
1. Secretarul judetului, secretarul municipiului Bucuresti, secretarul general al prefecturii
2. Secretarul municipiului, orasului, comunei
3. Sef departament
4. Arhitect-sef, arhitect-sef adjunct
5. Director general, director general adjunct
6. Director, director adjunct
7. Sef serviciu, sef birou, sef sector
B. Functii publice de executie
1. Consilier, expert, consultant
2. Inspector de specialitate, referent de specialitate; gradele II si III
3. Inspector, referent
4. Inginer agronom
5. Medic veterinar
6. Perceptor
7. Agent agricol.

NOTA:
1. Functiile specifice din aparatul de lucru al prefectului se stabilesc prin ordin al acestuia, cu avizul Agentiei Nationale a Functionarilor Publici.
2. Functiile specifice din aparatul de lucru al autoritatilor administratiei publice locale se stabilesc, la propunerea presedintelui consiliului judetean sau, dupa caz, a primarului, prin hotarare a consiliului judetean sau, dupa caz, local si cu avizul Agentiei Nationale a Functionarilor Publici.

http://legislatie.resurse-pentru-democratie.org/188_1999.php

Arogantu'
2009-11-05 10:05:28

Re: Calugariciule - am tabloul cu Hayssam printre berbecutzi !

Bey SLOBOZEAMA - da' nici moaca matrozului nu-mi rinjeste de pe pereti !

La 2009-11-05 08:03:24, akimottte a scris:

> Pai la tine nici nu m-asteptam sa ai f'un Baba pintre sintezele tale
> slobozite....
>
>
>
> La 2009-11-04 21:34:35, Arogantu' a scris:
>
> > Lasa timpeniile si uita-te la SINTEZA ZILEI.
> >
>
>

Arogantu'
2009-11-05 10:06:46

Ce-i, corcodele - a ajuns funia la par ? Tic-tac, tic-tac - inca 17 zile ... ndc


La 2009-11-05 09:47:38, Onesti a scris:

> Am ajuns la concluzia ca "Matrozul" nu este bun pt tara in acest
> moment....
>
> Eu zic sa le pupam talpile Mega Onorabililor Vanghelie, Hrebenciuc,
> Nastase, Paturiciu, Nesimteanu....pt ca ei vor aduce miere si lapte
> in aceasta tarisoara.....
>
> De ce nu credeti ca Mafiotii se pot cai ....si ca sufletul lor
> intunecat si cuprins de ura impotriva Romaniei nu se va intoarce si
> spre acest popor dupa ce isi vor face plinul cu cateva sute de
> milioane de euro, fiecare dintre ei ?
>
>
>

Huhu Ciu
2009-11-05 10:08:56

Re: RANJETUL GAOZARILOR PESELISTI....

La 2009-11-05 09:47:38, Onesti a scris:

Am ajuns la concluzia ca "Matrozul" nu este bun pt tara in acest
moment....

Eu zic sa NU le pupam talpile Mega Onorabililor COCOS, BOC,
Nastase, UDREA, RIDZI, VIDEANU.....pt ca ei NU vor aduce miere si
in aceasta tarisoara.....

De ce nu credeti ca Mafiotii se pot cai ....si ca sufletul lor
intunecat si cuprins de ura impotriva Romaniei nu se va intoarce si
spre acest popor dupa ce isi vor face plinul cu cateva sute de
milioane de euro, fiecare dintre ei ?

>
>

Huhu Ciu
2009-11-05 10:10:20

Re: RANJETUL GAOZARILOR PEDELISTI....

SI LISTA POATE CONTINUA...


La 2009-11-05 10:08:56, Huhu Ciu a scris:

> La 2009-11-05 09:47:38, Onesti a scris:
>
> Am ajuns la concluzia ca "Matrozul" nu este bun pt tara in acest
> moment....
>
> Eu zic sa NU le pupam talpile Mega Onorabililor COCOS, BOC,
> Nastase, UDREA, RIDZI, VIDEANU.....pt ca ei NU vor aduce miere si
> in aceasta tarisoara.....
>
> De ce nu credeti ca Mafiotii se pot cai ....si ca sufletul lor
> intunecat si cuprins de ura impotriva Romaniei nu se va intoarce si
> spre acest popor dupa ce isi vor face plinul cu cateva sute de
> milioane de euro, fiecare dintre ei ?
>
> >
> >
>
>

gili
2009-11-05 10:31:25

Nu se vor cai Onestiule , pentru simplul motiv ca nici Ba'secu al tau nu s-a cait ...

Dupa ce a sferetisit baritai flota , a 4-a ca marime din lume si a dat-o pe 16 dolari mai si latzi .
Numa ca , Ba'secu al tau a intrecut orice limita , atenteaza total la bruma de democratie care inca mai este in Tara si apoi din cind in cind hotii mai si trebuie schimbati . Fie si cu alti hoti , dar mai mici , dac altminteri nu se poate ...

PS

Ai totusi iata , posibilitatea de a vota cu Antonescu , despre care nu poti zice ca ar fi furat nici macar un capatii de atza , n'asa?

Huhu Ciu
2009-11-05 10:32:23

Re: Daca rahatul este stampilat "BASE" poate fi oricit de mult si de la oricine .../ Asa-i

La 2009-11-05 08:15:15, gili a scris:

> Dinsii il inghit dupa cum se vede cu o pofta rar intilnita ,
> n'asa?
>

catani
2009-11-05 10:36:32

Re: Stimate Comunistule, chiar nu ti-e rusine sa puti, a comunism, pe Internet???????

Giurgiu Crisan
2009-11-05 10:39:09

Re: Re:Manipulatorul de serviciu (vasile) e alogen

Giurgiu Crisan
2009-11-05 10:49:43

gili
2009-11-05 11:03:13

"Romanii trebuie sa stampileasca trei buletine de vot la alegerile din 22 noiembrie"

Corect ar fi fost "sa stampileze" si nu "sa stampileasca" , pe de o parte ...

Ie docoment ofitzial , ce dracu ?!...
Cu ... stampila care vas'zica !...

Pe de alta aprte indicatiile sunt clare : " sa staamplieasca TREI buletine de vot "

De ce trei si nu doua , de ce nu unul , sau chiar niciunul ?!
Astia ne si indica ce si cum si cit tre sa votam ?!

Adica io de un par ezamplu , ma duc la votare , dar am de gind " sa stampilesc" numai un buletin . Acela pentru presedinte . Pe celelalte nu pui mina si nici nu-i obligatoriu , dupa cum ne dau indicatii neispravitii ceia , pentru simplul motiv ca nu ma intereseaza un referendum idiot , fara folos si urmari , inutil , n'asa?

E , acuma te-ai prins ?

Ghita Bizonu'
2009-11-05 11:09:28

Calaugare , ia zi cine iaste cainele ce nu plaeaca de la macelarie ? Nu cumva PDL ul?

Cand mme Udrea a zis memorabilele vorbe le spunea in calitate de bashtab PDL , adica membru al PDL si ministru al PDL .
Acu o dai cotota ...

Huhu Ciu
2009-11-05 11:15:57

De risul curcilor : Johanis nu are voie, prin lege, / Acum a declarat Johannis, pe Realitatea TV

Socrate
2009-11-05 12:44:19

Onesti, nu vezi ca dl. Presedinte in persoana pupa talpile PSD-ului * Re: RANJETUL GAOZARILOR....

Nu vezi ca optiunea presedintelui este un guvern PDL-PSD ?

La 2009-11-05 09:47:38, Onesti a scris:

> Am ajuns la concluzia ca "Matrozul" nu este bun pt tara in acest
> moment....
>
> Eu zic sa le pupam talpile Mega Onorabililor Vanghelie, Hrebenciuc,
> Nastase, Paturiciu, Nesimteanu....pt ca ei vor aduce miere si lapte
> in aceasta tarisoara.....
>
> De ce nu credeti ca Mafiotii se pot cai ....si ca sufletul lor
> intunecat si cuprins de ura impotriva Romaniei nu se va intoarce si
> spre acest popor dupa ce isi vor face plinul cu cateva sute de
> milioane de euro, fiecare dintre ei ?
>
>
>

Onesti
2009-11-05 12:54:10

Re: Nu se vor cai Onestiule , pentru simplul motiv ca nici Ba'secu al tau nu s-a cait ...

Eu nu retin ca Base sa fie condamnat in Dosarul Flota....
Si nici cei noi ministri ai PSD-ului....care au administrat pagubos flota in '94, '95...nu stiu daca sunt in arest sau nu.....
In plus, Parlamentul asa cum este el in acest moment....de ce nu efectueaza o ancheta parlamentara in acest caz ?

Daca Basescu a furat ceva, la inchisoare cu el...
Nesimteanu....daca se regaseste semnatura lui pe Dosarul Sterling....la zdup cu el...
Paturiciu, daca se dovedeste ca a benefiat de ajutoare ilegale cand a primit Petromidia, la mititica cu el...
Crinutz, daca a ramas cumva repetent, timp de doi ani....sa isi faca retragerea de onoare din politica si sa se mai scolarireze putin....

S.A.M.D.....fara exceptie...La 2009-11-05 10:31:25, gili a scris:

> Dupa ce a sferetisit baritai flota , a 4-a ca marime din lume si
> a dat-o pe 16 dolari mai si latzi .
> Numa ca , Ba'secu al tau a intrecut orice limita , atenteaza
> total la bruma de democratie care inca mai este in Tara si apoi din
> cind in cind hotii mai si trebuie schimbati . Fie si cu alti hoti ,
> dar mai mici , dac altminteri nu se poate ...
>
> PS
>
> Ai totusi iata , posibilitatea de a vota cu Antonescu , despre
> care nu poti zice ca ar fi furat nici macar un capatii de atza ,
> n'asa?
>

Mefistoteles
2009-11-05 13:03:17

"Licaririle".......

     Pagina  din 3      Pagina urmatoare

« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Mossadul si Operatiunea "Livada" (2332 afisari)
 Curtea repara ce au stricat partidele (2211 afisari)
 Stampilim, Maria Ta! (1853 afisari)
 Israelul captureaza un vas iranian (1390 afisari)
 Croitoru a cazut pe versuri (1388 afisari)
 Fort Hood,Texas: Masacru in cea mai mare baza militara din lume - 12 morti si 31 de raniti (4586 afisari)
 Cititi cel mai tare banc din lume! (4079 afisari)
 Dupa 20 de ani: Autorul deturnarii Revolutiei, Ion Iliescu, se rafuieste cu cei care ii cer adevarul despre decembrie '89 (2870 afisari)
 Scandal la "Dansez pentru tine": Unii concurenti acuza juriul de aranjamente (VIDEO) (2314 afisari)
 Afla aici daca faci parte din categoria cu risc mare de infectie cu AH1N1! (2249 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01066 sec.