Ziua Logo
  Nr. 4599 de miercuri, 29 iulie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2009-07-29

Comentarii: 188, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

ionion
2009-07-28 21:29:37

Stimati prieteni,

din pacate Romania trece printr-o criza dubla , cauzata nu numai de probleme economice , dar trece printr-o adanca criza de moralitate interne cauzata in primul rand de autorii loviturii de stat din decembrie 1989. Este pentru Romania o bomba cu explozie intraziata si daca nu veti sti prin fortele voastre proprii sa o scoateti la cap Romania se duce de rapa rau de tot pentruca din surse bine informate in Romania este pe cale de a se forma o forta noua politica si anume Partidul Comunist Roman.

Nimeni nu se baga acolo in Romania- faceti ce doriti si cum vreti, in 1947 v-ati luat singuri pe umeri o sarcina care se pare ca nu aveti destula abilitate mentala de a o duce pana la capat, dar in acelsi timp ingnorati pe cei care vor sa va ajute.

Dumnezeu sa va aiba in paza Lui !

Hantzy
2009-07-28 21:37:39

Coincidenta sau nu?

Udrea are si ea o scena scumpa!
http://www.realitatea.net/udrea-are-si-ea-o-scena-de-65-000-de-euro_574492.html

cetateanul turmentat
2009-07-28 21:55:18

Flota...subiect greu

Subiectul este extrem de greu de discutat, mai ales cand este discutat de oameni care nu il inteleg si il trateaza dupa perceptia lor.
Jaful aici a fost enorm si s-a desfasurat pe 2 directii principale:
-accesarea discretionara a liniilor de credit deschise Romaniei dupa 1989
-falimentare apoi a navelor si vanzare lor pe nimic, sau cedarea lor in calitate de nave arestate
Si nu cred ca este o simpla potrivire ca pe ambele linii gasim trimiteri la tandemul Traian si Mircea.
Cine vrea sa inteleaga mai bine fenomenul Flota, ar trebui sa se documenteze in interiorul bazei de date a sistemului (proiectarea si exploatarea). Exista oameni care au lucrat in acest sitem (din pacate din ce in ce mai putini), dar care cunosc lucruri si detin date esentiale pentru aceasta problema.
Stimati ziaristi dispusi sa informati corect poporul roman, sa-i cautati si sa nu-i ocoliti!

Davidescu vasile
2009-07-28 21:59:25

Basescu si ageamii politicii


Poate pare bizar dar mare parte a clasei politice care il uraste pe Dl. Basescu,de fapt,au devenit principalii popularizatori si artizani ai cresterii popularitatii lui.

Sa ne amintim doar de cativa ageamii celebri:Chiuariu care in plina campanie de demitere a presedintelui se repede asupra DNA si doreste schimbarea unui procuror care avea in studiu dosarele coruptiulor din politica,maniera in care Norica si-a baut paharul amar al lipsei de noroc cand era cat pe ce sa devina miniatru.,dl.Tariceanu care il contrazice permanent pe dl.Basescu pentru a dovedi liberalilor cine este Jupanul in Partid,ca sa nu mai vorbesc de dl.Geoana care gafeaza mereu,in PSD nimeni nu-l asculta dar este,chipurile cel mai mare dusman al dlui Basescu.

Daca as avea timp as face o lista imensa a celor care pretind ca il ataca pe dl.Basescu,dar in fapt,nu fac altceva decat sa contribuie la popularitatea Presedintelui.

Sa luam de exemplu vestita pastisa propagandistica a partidului Prezidential cand se vorbeste de PD-L.Pai cine ar putea cu atata insistenta sa aminteasca aproape obsesiv acest lucru decat politicienii din grupul 322.
Dar acest lucru este tocmai ceea ce vor cei din PD-L sa se acrediteze,ca ei sunt partidul Dlui Basescu,motiv pentru care tac molcom si profita doar de ceea ce fac acesti politicieni nestiuitori.

Insultele permanente,analizele in care Basescu este demonizat,legarea oricarui subiect de cat de rau este Basescu iata,cum spun psihologii,o saturatie a unor afirmatii care se transforma de fapt in contrariul dorit.

Sa nu mai vorbesc de obsesivele,casa din Mihaileanu,flota,dosarul de securitate si chiar promotorul domn Ciuvica care traeste doar pentru acest lucru,pana si reporterii de la posturile de TV au facut parca o adevarata alergie si discret opresc sau deviaza discutia,pentru ca insasi ratingul emisiunilor scade.In schimb dl.Basescu castiga.

Asa zisul rasboi in care Dl.Basescu este prezentat ca o persoana conflictuala esuiaza ca aranjament propagandistic atunci cand pretinsii pacifisti devin ei insasi indivizi care practica ura sau conflictul.
Faptul ca orice ar face dl.Basescu este comentat negativ sau chiar dezastruos are efect invers si atesta ca dl.Basescu a lovit acolo unde doare mai mult.

Unii politicieni chiar au remarcat nedumeriti ca dl.Basescu culege popularitate din orice,si atunci cand a spus tigantca imputita,si atunci cand arata grozaviile clasei politice sau a dezastrului politicii guvernului.

El devine credibil tocmai pentru ca spune lucrurile direct si cei vizati,in loc sa isi modifice politica trec la insulte,de parca din acest motiv esueaza politica lor pentru ca dl.Basescu critica permanent derapajele politice ale guvernului sau parlamentului.

Hotarat lucru,guvernantii actuali,ca de altfel in multe domenii nu cunosc psihologia nici pe cea individuala nici pe cea a maselor.Nu au experti si nici persoane calificate pentru
a-i sfatui.

Din acest motiv reactiile acestei clase politice sunt brutale,primitive,tin cont nu de ratiune ci de starea de ura sau manie in care nu pot accepta ca cineva le poate fi superior.

Ei se mira ca dl.Basescu este mereu in fruntea popularitatii si nu observa ca ei il ajuta copios.
In timp ce dl.Basescu are o inteligenta sociala masiva si o experienta de lider,poate insusita chiar in rolul de comandant de vas,in timp ce consilierii dumnealui sunt sclipitori de inteligentii ceilalti fac o politica,la intamplare,dupa cum vor muschii si glandele lor.

De mult timp,Occidentul si mai ales SUA au ridicat psihologia individuala si sociala la un rang pragmatic in toate domeniile de activitate.

La romani,psihologia este doar o moda,o ruda saraca.

Invatamantul psihologic este rudimentar,inclinatia de a invata psihologie nu exista,ba chiar psihologia este privita cu ura si nu depaseste aria unor consilieri psihologice in cateva domenii.

Pana atunci dl.Basescu va prospera in fata actualei clase politice pe care a facut-o sa lucreze practic pentru el si pentru partidul care l-a adus la putere pe Presedinte,PD-L.

Din pacate dezastrul politic pentru cei 322 este aproape si tara asteapta o alta clasa politica.
Tara nu mai poate avea rabdare ca dl.Nastase,Tariceanu sau Iliescu sa invete si putina psihologie.

Comunistii,pe care ii continua acesti pretinsi lideri,au desfiintat pur si simplu facultatile de sociologie si au redus invatamantul psihologic.Urmasii lor,acum politicieni nu mai au sansa unui nou inceput,asa ca,la fel ca si domnul Jourden se confrunta cu psihologia si sociologia fara sa stie,si ca si acesta fac proza fara sa stie,sustinand in fapt popularitatea dlui Presedinte Basescu.

Adrian v.D.
2009-07-28 21:59:27

o parere la un atac de luni...

Unul din Canada chiar crede probabil,penibil cum e si dupa ironia lui de doi bani ca eu,un cetatean german,liber de aproape 30 de ani,m-ar interesa luptele intre Basescu si Georgescu....Nu ma intereseaza care e mai putin comunist (v. si cazul liberalului Gheorghe Tatarescu si ce functie a avut sub stalinistii romani intre anii 1945-1947decembrie!)Ieri a fost salvat Nemirschi din fata Justitiei,de trupa psd(comunistii <hard>) si pnl(liberalii <light>),care iata pentru a cata oara se unesc si dau mana cu mana....(inca o dovada ca fara Basescu Statul de Drept...ar functiona,dar asa cum vor ei!ori cu,ori fara tot aia!)Tovarasi,asta nu inseamna ca sunt pd-ist!Nici nu ma intereseaza acest partid,nici nu stiu cine il conduce.Domnul Basescu prezinta un oarecare interes in masura in care reprezinta Romania si ii reprezinta pe toti romanii.Daca de maine e Popescu,fie!-dar unora nu le intra in....cap.Ei se cred pe baricade,si-i cred pe toti pe baricade,pe care unii nu vor sa le <cucereasca>....Eu le fac cadou!

Raman surprins de nebunia unora care ma tot ataca si cred ca o fac din lipsa... unei gradini(ieri am tuns gardul viu vreo doua ore,dupa servici-a fost o delectare,intre flori si gazon,aer curat ca in Stuttgart),in lipsa unei familii cu copii sanatosi(multumesc bunului Dumnezeu!);In rest,ce ma mai surprinde?-mai raman surprins doar in fata unui Auto Union(Audi)V16,TypCStromlinienwagen Avus,model 1937!(il gasiti pe www.traumautoarchiv.de/html/4019.html
Si poate mai raman surprins de cate un comunist care se crede tare destept....

Atamild
2009-07-28 22:08:02

Re: Stimati prieteni,

La 2009-07-28 21:29:37, ionion a scris:

> din pacate Romania trece printr-o criza dubla , cauzata nu numai de
> probleme economice , dar trece printr-o adanca criza de moralitate
> interne cauzata in primul rand de autorii loviturii de stat din
> decembrie 1989. Este pentru Romania o bomba cu explozie intraziata si
> daca nu veti sti prin fortele voastre proprii sa o scoateti la cap
> Romania se duce de rapa rau de tot pentruca din surse bine informate
> in Romania este pe cale de a se forma o forta noua politica si anume
> Partidul Comunist Roman.
>
> Nimeni nu se baga acolo in Romania- faceti ce doriti si cum vreti, in
> 1947 v-ati luat singuri pe umeri o sarcina care se pare ca nu aveti
> destula abilitate mentala de a o duce pana la capat, dar in acelsi
> timp ingnorati pe cei care vor sa va ajute.
>
> Dumnezeu sa va aiba in paza Lui !
>
De ce sperii oamenii? Mai bine roaga-te pentu ei, roaga-te sa aiba Dumnezeu mila de oameni cand va venii clipa aceia! Roaga-te, ca noi oamenii sa ne recunoastem greselile si sa nu mai le mai repetam, sa nu mai pacatuim.
Cartea mea preferata este Micul Print, mi-ar place sa o citeasca toti care fug de realitate, (se vor trezii la realitate citind).. este usor atat de usor citit! Da, si Noul Testament este usor de citit, trebuie numai vointa. Saint-Exupery, Antoine de, a fost nu numai autorul unei cartii miraculoase, a fost si un zburator, a pierit intr-un accident de avion. S-a prabusit cu avionul la varsta de 44 de ani in anul 944.
Matilda

Atamild
2009-07-28 22:09:49

Re: Stimati prieteni, Erata

La 2009-07-28 22:08:02, Atamild a scris:

> La 2009-07-28 21:29:37, ionion a scris:
>
> > din pacate Romania trece printr-o criza dubla , cauzata nu numai de
> > probleme economice , dar trece printr-o adanca criza de moralitate
> > interne cauzata in primul rand de autorii loviturii de stat din
> > decembrie 1989. Este pentru Romania o bomba cu explozie intraziata si
> > daca nu veti sti prin fortele voastre proprii sa o scoateti la cap
> > Romania se duce de rapa rau de tot pentruca din surse bine informate
> > in Romania este pe cale de a se forma o forta noua politica si anume
> > Partidul Comunist Roman.
> >
> > Nimeni nu se baga acolo in Romania- faceti ce doriti si cum vreti, in
> > 1947 v-ati luat singuri pe umeri o sarcina care se pare ca nu aveti
> > destula abilitate mentala de a o duce pana la capat, dar in acelsi
> > timp ingnorati pe cei care vor sa va ajute.
> >
> > Dumnezeu sa va aiba in paza Lui !
> >
> De ce sperii oamenii? Mai bine roaga-te pentu ei, roaga-te sa aiba
> Dumnezeu mila de oameni cand va venii clipa aceia! Roaga-te, ca noi
> oamenii sa ne recunoastem greselile si sa nu mai le mai repetam, sa
> nu mai pacatuim.
> Cartea mea preferata este Micul Print, mi-ar place sa o citeasca toti
> care fug de realitate, (se vor trezii la realitate citind).. este usor
> atat de usor citit! Da, si Noul Testament este usor de citit, trebuie
> numai vointa. Saint-Exupery, Antoine de, a fost nu numai autorul unei
> cartii miraculoase, a fost si un zburator, a pierit intr-un accident
> de avion. S-a prabusit cu avionul la varsta de 44 de ani in anul
> 1944.
> Matilda
>

gheorghe vlasceanu
2009-07-28 22:10:27

Basescu? Rusinea noastra nationala!

Deci, 4,5 miliarde ar fi costul lui F16, cu dobinzi vreo 8,5, si cu mentenanta, training si alte cele, vreo 13 miliarde in total. Pretul unui nou palat prezidential dinastia Basescu. E mai ieftina o celula. Ce altceva sa mai comentezi? Scirba? Mai rabdam putin. Cine isi inchipuie ca ei sunt tara gresesc. Statul roman este un jefuitor, nu produce nimic, nu face nimic, a ajuns, prin clica politicianista, un dusman al poporului care il justifica. O entitate aministrativa de jaf legal. Consuma prin jegurile nesatule ale unei camarile hulpave. Ce sa mai comentezi? Tara isi vede de treaba ei. Lumea nu mai plateste impozite ca nu mai are bani. Politistii sunt colectori de amenzi prin exces de zel. Traim intr-o lume de rahat. Mi-e cam sila de libertatea asta numai pentru unii. Libertate care se masoara in bani. E altceva? Parca regret epoca de aur. Eram prieteni cu vecinii, nu aveam TV, si cine spune ca se murea de foame este un dobitoc. Iar sloganul cu soia acum iese pe nas. Barem salamul ala era grozav. Cita mizerie in telectul atitor intelectuali de azi. Mai stie cineva de chinezul Li I Cean U? Basescule, Voronin isi pregateste valiza. Tu? Fa cel putin antrenament.

sorge
2009-07-28 22:10:34

1941-2009 Cruciada impotriva comunismului !!!!!

Romani ,va ordon treceti Prutul !
Sau in varianta dlui Rosca :cruciada impotriva lui Basescu .[in mai multe episoade]
Tara iti va multumi dle Rosca .
Sau cum se raspundea in serviciile secrete : servesc patria !
Servesti Patria dle Rosca ?

Hokusai san
2009-07-28 22:11:01

Comunistule, chiar nu ti-e rusine sa puti non stop, a comunism, pe Internet???????

La 2009-07-28 21:59:25, Davidescu vasile a scris:

>
> Poate pare bizar dar mare parte a clasei politice care il uraste pe
> Dl. Basescu,de fapt,au devenit principalii popularizatori si artizani
> ai cresterii popularitatii lui.
>
> Sa ne amintim doar de cativa ageamii celebri:Chiuariu care in plina
> campanie de demitere a presedintelui se repede asupra DNA si doreste
> schimbarea unui procuror care avea in studiu dosarele coruptiulor din
> politica,maniera in care Norica si-a baut paharul amar al lipsei de
> noroc cand era cat pe ce sa devina miniatru.,dl.Tariceanu care il
> contrazice permanent pe dl.Basescu pentru a dovedi liberalilor cine
> este Jupanul in Partid,ca sa nu mai vorbesc de dl.Geoana care gafeaza
> mereu,in PSD nimeni nu-l asculta dar este,chipurile cel mai mare
> dusman al dlui Basescu.
>
> Daca as avea timp as face o lista imensa a celor care pretind ca il
> ataca pe dl.Basescu,dar in fapt,nu fac altceva decat sa contribuie la
> popularitatea Presedintelui.
>
> Sa luam de exemplu vestita pastisa propagandistica a partidului
> Prezidential cand se vorbeste de PD-L.Pai cine ar putea cu atata
> insistenta sa aminteasca aproape obsesiv acest lucru decat
> politicienii din grupul 322.
> Dar acest lucru este tocmai ceea ce vor cei din PD-L sa se
> acrediteze,ca ei sunt partidul Dlui Basescu,motiv pentru care tac
> molcom si profita doar de ceea ce fac acesti politicieni
> nestiuitori.
>
> Insultele permanente,analizele in care Basescu este demonizat,legarea
> oricarui subiect de cat de rau este Basescu iata,cum spun
> psihologii,o saturatie a unor afirmatii care se transforma de fapt in
> contrariul dorit.
>
> Sa nu mai vorbesc de obsesivele,casa din Mihaileanu,flota,dosarul de
> securitate si chiar promotorul domn Ciuvica care traeste doar pentru
> acest lucru,pana si reporterii de la posturile de TV au facut parca o
> adevarata alergie si discret opresc sau deviaza discutia,pentru ca
> insasi ratingul emisiunilor scade.In schimb dl.Basescu castiga.
>
> Asa zisul rasboi in care Dl.Basescu este prezentat ca o persoana
> conflictuala esuiaza ca aranjament propagandistic atunci cand
> pretinsii pacifisti devin ei insasi indivizi care practica ura sau
> conflictul.
> Faptul ca orice ar face dl.Basescu este comentat negativ sau chiar
> dezastruos are efect invers si atesta ca dl.Basescu a lovit acolo
> unde doare mai mult.
>
> Unii politicieni chiar au remarcat nedumeriti ca dl.Basescu culege
> popularitate din orice,si atunci cand a spus tigantca imputita,si
> atunci cand arata grozaviile clasei politice sau a dezastrului
> politicii guvernului.
>
> El devine credibil tocmai pentru ca spune lucrurile direct si cei
> vizati,in loc sa isi modifice politica trec la insulte,de parca din
> acest motiv esueaza politica lor pentru ca dl.Basescu critica
> permanent derapajele politice ale guvernului sau parlamentului.
>
> Hotarat lucru,guvernantii actuali,ca de altfel in multe domenii nu
> cunosc psihologia nici pe cea individuala nici pe cea a maselor.Nu au
> experti si nici persoane calificate pentru
> a-i sfatui.
>
> Din acest motiv reactiile acestei clase politice sunt
> brutale,primitive,tin cont nu de ratiune ci de starea de ura sau
> manie in care nu pot accepta ca cineva le poate fi superior.
>
> Ei se mira ca dl.Basescu este mereu in fruntea popularitatii si nu
> observa ca ei il ajuta copios.
> In timp ce dl.Basescu are o inteligenta sociala masiva si o
> experienta de lider,poate insusita chiar in rolul de comandant de
> vas,in timp ce consilierii dumnealui sunt sclipitori de inteligentii
> ceilalti fac o politica,la intamplare,dupa cum vor muschii si
> glandele lor.
>
> De mult timp,Occidentul si mai ales SUA au ridicat psihologia
> individuala si sociala la un rang pragmatic in toate domeniile de
> activitate.
>
> La romani,psihologia este doar o moda,o ruda saraca.
>
> Invatamantul psihologic este rudimentar,inclinatia de a invata
> psihologie nu exista,ba chiar psihologia este privita cu ura si nu
> depaseste aria unor consilieri psihologice in cateva domenii.
>
> Pana atunci dl.Basescu va prospera in fata actualei clase politice pe
> care a facut-o sa lucreze practic pentru el si pentru partidul care
> l-a adus la putere pe Presedinte,PD-L.
>
> Din pacate dezastrul politic pentru cei 322 este aproape si tara
> asteapta o alta clasa politica.
> Tara nu mai poate avea rabdare ca dl.Nastase,Tariceanu sau Iliescu sa
> invete si putina psihologie.
>
> Comunistii,pe care ii continua acesti pretinsi lideri,au desfiintat
> pur si simplu facultatile de sociologie si au redus invatamantul
> psihologic.Urmasii lor,acum politicieni nu mai au sansa unui nou
> inceput,asa ca,la fel ca si domnul Jourden se confrunta cu psihologia
> si sociologia fara sa stie,si ca si acesta fac proza fara sa
> stie,sustinand in fapt popularitatea dlui Presedinte Basescu.
>
>
>

simiondan
2009-07-28 22:11:01

vocatia dezastrului

parca suntem blestemati. parca Cel de Sus ne-a incurcat si limba.
apologia dezastrului e cantata astazi, mai ceva ca pe vremuri cantarea Romaniei.

pur si simplu ai senzatia de sufocare. mizeria, manelismul , cocalarii, politicienii, hotia generalizata. pe toate programele tv, se intrec stupizii in figuri. critici acerbi a tot ce misca si ce nu misca.

din romania au disparut oamenii normali. daca faci greseala sa apesi pe telecomanda , ai impresia ca ai intrat in ospiciu.


brebe, basescu si criza. fata de primii doi, am aceleasi pareri. doi ciumeti ajunsi la varf. amandoi put . sunt precum scutecele neschimbate. o vorba spune ca politicienii ar trebui schimbati, precum scutecele. motivul ar fi acelasi.
hrebe si base, sunt foarte asemanatori. doi combinatori. nu vor cadea , nu vor fi prinsi la mijloc. sunt descurcareti, dar amandoi sunt precum sconcsii.

criza. am impresia ca deocamdata nu facem decat sa manelizam si criza.
daca hrebe spune ca se termina odata cu basescu, inseamna ca asa-i!

pe dracu. criza e in tot ceea ce s-a facut in romania dupa 89. nu ca inainte n-ar fi fost. a fost . suntem crizati ca natie.

unde ajungem? n-are importanta, scopul nostru e sa o luam razna. acceptam cu senitate sa fim mintiti, dupa ce acceptam incepem sa ne vaietam.

intotdeauna omul are de ales. depinde ce alege. sa fie sau sa aibe. alegem in veselie sa avem, si ne tanguim ca nu suntem! asta-i criza!

roy
2009-07-28 22:15:53

Va sa zica situatzia este catastrofalus

Cand il citeam pe FB, aveam impresia ca Romania a depasit multe tzari si inca un pic devine mare putere economica mare.

S-a intamplat ceva rau intre timp?

Hokusai san
2009-07-28 22:18:26

CORECT ''ca sfirsitul crizei va fi odata cu sfirsitul carierei politice a lui Basescu''!!!!!

Marinarul nu a facut nimic, doar a dat din gura criticind pe toti, sa dea impresia ca el e nepatat, un sfint desi nu e cu nimic mai bun decit ce pe care i-a criticat!!!!!

gheorghe vlasceanu
2009-07-28 22:19:02

Re: 1941-2009 Cruciada impotriva comunismului !!!!!

Mai Sorge,ai dreptate. Dar acum rahatul securisto futurist a ajuns la limita. Nesimtirea nu mai are limite de nicio parte. Gata! Din cite vad, numai o revolta populara ne poate scapa de Basescu. Altfel, centrifugarea Romaniei e pe cale sa se intimple. Vom fi vinduti pe bucati. Basescule, nene...

La 2009-07-28 22:10:34, sorge a scris:

> Romani ,va ordon treceti Prutul !
> Sau in varianta dlui Rosca :cruciada impotriva lui Basescu .[in mai
> multe episoade]
> Tara iti va multumi dle Rosca .
> Sau cum se raspundea in serviciile secrete : servesc patria !
> Servesti Patria dle Rosca ?
>

roy
2009-07-28 22:21:17

Re: CORECT ''ca sfirsitul crizei va fi odata cu sfirsitul carierei politice a lui Basescu''!!!!!

Mda... Dupa Basescu o sa vina un Fat Frumos care o sa scape Romania din situatzia in care se afla.

Noapte buna copii!
---------------------------------------------------------------------------------------------------


La 2009-07-28 22:18:26, Hokusai san a scris:

> Marinarul nu a facut nimic, doar a dat din gura criticind pe toti, sa
> dea impresia ca el e nepatat, un sfint desi nu e cu nimic mai bun
> decit ce pe care i-a criticat!!!!!
>

gheorghe vlasceanu
2009-07-28 22:22:43

Re: Va sa zica situatzia este catastrofalus

Cam este. Stii de mult, Roy, de asta. Problema nu e politica. Nici economica. E infractiune internationala. Inca se mai rabda. Pina in iarna cred. Si nu m-ar mira sa reinvatam grevele din 1933. Si tot la CFR.


La 2009-07-28 22:15:53, roy a scris:

> Cand il citeam pe FB, aveam impresia ca Romania a depasit multe tzari
> si inca un pic devine mare putere economica mare.
>
> S-a intamplat ceva rau intre timp?
>

Hokusai san
2009-07-28 22:23:08

Re: CORECT ''ca sfirsitul crizei va fi odata cu sfirsitul politic al lui Basescu''!!!!!

Io abia astept ca din Decembrie sa avem un nou presedinte al Romanie!La 2009-07-28 22:18:26, Hokusai san a scris:

> Marinarul nu a facut nimic, doar a dat din gura criticind pe toti, sa
> dea impresia ca el e nepatat, un sfint desi nu e cu nimic mai bun
> decit ce pe care i-a criticat!!!!!
>

Hokusai san
2009-07-28 22:28:04

Re: CORECT ''ca sfirsitul crizei va fi odata cu sfirsitul carierei politice a lui Basescu''!!!!!

In comparatie cu Basescu viitorul presedinte al RO, Crin Antonescu e aproape un Fat Frumos.uLa 2009-07-28 22:21:17, roy a scris:

> Mda... Dupa Basescu o sa vina un Fat Frumos care o sa scape Romania
> din situatzia in care se afla.
>
> Noapte buna copii!
> ---------------------------------------------------------------------------------------------------
>
>
> La 2009-07-28 22:18:26, Hokusai san a scris:
>
> > Marinarul nu a facut nimic, doar a dat din gura criticind pe toti, sa
> > dea impresia ca el e nepatat, un sfint desi nu e cu nimic mai bun
> > decit ce pe care i-a criticat!!!!!
> >
>
>

roy
2009-07-28 22:30:54

Re: Va sa zica situatzia este catastrofalus

Nu intzeleg. Ce trebuie facut ca situatzia sa se schimbe radical?

Oare un nou presedinte va scoate Romania din impas sau problemele sunt mult mai adanci?

La ce te referi cu "infractziunea internatzionala"?

---------------------------------------------------------------------------------------------

La 2009-07-28 22:22:43, gheorghe vlasceanu a scris:

> Cam este. Stii de mult, Roy, de asta. Problema nu e politica. Nici
> economica. E infractiune internationala. Inca se mai rabda. Pina in
> iarna cred. Si nu m-ar mira sa reinvatam grevele din 1933. Si tot la
> CFR.
>
>
> La 2009-07-28 22:15:53, roy a scris:
>
> > Cand il citeam pe FB, aveam impresia ca Romania a depasit multe tzari
> > si inca un pic devine mare putere economica mare.
> >
> > S-a intamplat ceva rau intre timp?
> >
>
>

Hokusai san
2009-07-28 22:35:36

Re: Coincidenta sau nu? / Comunistii-pedelisti sint obsedati de scene scumpe, sa se dea in spectacol

La 2009-07-28 21:37:39, Hantzy a scris:

> Udrea are si ea o scena scumpa!
> http://www.realitatea.net/udrea-are-si-ea-o-scena-de-65-000-de-euro_574492.html
>

marin2
2009-07-28 22:42:14

Ma indoiesc

Ma indoiesc ca actuala criza are prea multe cu Basescu, vreti sa va arat articole din ziare cand Basescu statea "in cusca de aur"? era izolat la Cotroceni. Hai sa lasam vrajeala, tara asta are probleme profunde, poporul fura de rupe, romancele s-ar culca cu orice cetatean strain daca are bani, da-i bisericos nevoie mare, poporul asta. Biserica se opune sa le studieze averile la preoti, asta inseamna ca pe langa protejarea imaginii mai protejeaza si hotii. Imi aduc aminte cine a protejat fara fisura imunitatea parlamentarilor corupti, psd si prm. Judetele psd au o istorie de saracie, dar si coruptia infloreste pe langa un baron local, care a stiut sa stoarca din acea saracie sute de milioane.

gheorghe vlasceanu
2009-07-28 22:45:12

Un joc greu

Basescu isi joaca ultima carte. Va fi condamnat. Pentru ca in infatuarea sa, cum scriam acum vreo 3-4 ani serviciile secrete, gata, il parasesc. E in degringolada totala. Ramine de vazut in curind cine il va trada primul. Blaga sau Videanu? Boc nu mai conteaza. Un maimutoi anacronic. Promisiunile venite prin emisari din afara ii dau sperante. Armata redusa la zero, politia e o cirdasie cumplita, finantele au pierdut orice speranta, justitia a ajuns sa crape dupa doi lei, ministerele misca hirtii fara sens, sanatatea costa bani fara contabilizare, in cash, invatamintul e terminat, agricultura e o specula perpetua, foamea se prefigureaza in iarna lui februarie. Un joc greu. Basescu are verde sa minta o tara. Si crede ca va cistiga.Cu toate sacrificiile lui de rahat. Vezi Udrea. De fapt, pe basescu il intereseaza o revolta sociala sa decreteze stare de asediu si sa o prelungeasca in criza.Nu credeti? Mai vedem.

gheorghe vlasceanu
2009-07-28 22:50:24

Re: Ma indoiesc

Mai Marine! unde traiesti?Oare nu crezi ca Basescu face ce vrea in tara asta?Esti putin pueril.


La 2009-07-28 22:42:14, marin2 a scris:

> Ma indoiesc ca actuala criza are prea multe cu Basescu, vreti sa va
> arat articole din ziare cand Basescu statea "in cusca de aur"? era
> izolat la Cotroceni. Hai sa lasam vrajeala, tara asta are probleme
> profunde, poporul fura de rupe, romancele s-ar culca cu orice
> cetatean strain daca are bani, da-i bisericos nevoie mare, poporul
> asta. Biserica se opune sa le studieze averile la preoti, asta
> inseamna ca pe langa protejarea imaginii mai protejeaza si hotii. Imi
> aduc aminte cine a protejat fara fisura imunitatea parlamentarilor
> corupti, psd si prm. Judetele psd au o istorie de saracie, dar si
> coruptia infloreste pe langa un baron local, care a stiut sa stoarca
> din acea saracie sute de milioane.
>

Ghita Bizonu'
2009-07-28 22:54:53

Hrebe greseste grav cand afirma ca cum

sfarsitul crizei va fi odata cu sfarsitul politic al lui Traian Basescu..
Criza tovarasi, domni, cetateni si indivizi va ramane bine mersi , grasa si frumoasa. ca SUA nu au avut basesc si tot is in criza. Lipsa de basesc a avut si UE da nu si de criza . SAMD ...
Insa vom avea de suportat in continuare deciziile lu Besolini . Imprumuiti de la FMI ne va azdtobi in curand. FMI prevede ca l-am luat ca sa avem motive sa luam si altele. Stie FMI ce zice !!
Peste cativa ani va trebui sa returnam. Cu ce?! Ca banii aia - miliarde- nu se duc in autostrazi . In drumuri. In calalizari. SAMD. Se duc nu stiu unde si vor aparea sub forma de Lamgorghini si Veyroane ....

Ghita Bizonu'
2009-07-28 23:06:20

Flota. Recurs la memorie . Flota romana.

cand Marita a pleact in primul drum spre Istambul Cezar Boliac a scrsi o poezie.
Carol I avea o manie cu flota - ca orice Hohenzolern . Ma rog neavnd bani de cuirasate ( s-a multumit doar cu Elisabeta si cateva monitoare ) s-a apleact cu nespusa dragoste spre flota comerciala. SMR era sa zic asa marota sa. SMR = Servicul Maritim Roman. Cand pe la 1900 gubernu a vrut sa bvanza liniile de pasageri Constanta - Hamburg si (parca) Constanta - Roterdam carol s-a opus ferm . Cele 2 linii erau creatia sa - negocierile fusesera purtate din ordinul sau , el insusi se implicase in ele, scrisese scrisori verilor sai incoronati , erau ALE LUI ca idee . Daca careva ar fi lasat un vapor SMR arestat printr-un port s-ar fi ales cu neagra dusmanie a regelui .
Inre cele 2 rezbeluri flota SMR s-a inoit cu Basarbia si Transilvania , perlele Marii negre (si a celei Marmara). Si in timpul razboiului au stat la dana la Isatmbul sa nu fie stricate de vreo mina, bomba , sa nu fie folosite ( puteau fi folosite si in calitate de crucisatoare auxiliare daca erau inarmate ! ).
Dupa razboi SMR a devenit Navrom. Rusii ne-0a rasluit ambele Basarabii (inclusiv nava!) . Insa flota comerciala a crescut , crescut . Era destul de maricica .
Si apoi iutye flota nu e flota !!
100 de ani de eforturi, griji , sacrificii cateodata au fsoat facute scrap (fier vechi ) sau au fost disparut ca la alba neagra ... 100 de ani de griji , 100 de ani de realizari continue indiferent de regim politic au fost aruncate la gunoi.
Ca era de stat. Da SMR ul pe vremea lu Carol I sau ferdinad al cui credeti ca era ?!

Ghita Bizonu'
2009-07-28 23:07:15

Re: si datoriile la FMi cine le va plati ?!

La 2009-07-28 22:18:26, Hokusai san a scris:

> Marinarul nu a facut nimic, doar a dat din gura criticind pe toti, sa
> dea impresia ca el e nepatat, un sfint desi nu e cu nimic mai bun
> decit ce pe care i-a criticat!!!!!
>

Ghita Bizonu'
2009-07-28 23:09:30

Re: vasilica ia zi cum mai stam cu dosaru tanrului mafiot obraznic ? Iaste ca nu e ?

cam cu asta am zis tot de porcurorii tai.
Insa acu se stinge becu la tribonel ca nu s eplateste curentu....

Ghita Bizonu'
2009-07-28 23:13:13

Re: sorge servesc patria era raspunsu prevazut de reglement cand ti se aduceau laude ...

si inca de ala militar.
Inclusiv armata de trupeti... striga Servesc Patria !!
ma rog strigai si io de 2 ori... si asta este chiar mare realizare tinad cont in ce companie debandata eram ... adunatura de golani si derbedei . Asa ca daca am fost remarcati pozitiv de 2 ori ... api a fost lucru mare !!

La 2009-07-28 22:10:34, sorge a scris:

> Romani ,va ordon treceti Prutul !
> Sau in varianta dlui Rosca :cruciada impotriva lui Basescu .[in mai
> multe episoade]
> Tara iti va multumi dle Rosca .
> Sau cum se raspundea in serviciile secrete : servesc patria !
> Servesti Patria dle Rosca ?
>

Atamild
2009-07-28 23:17:16

Re: Ma indoiesc

La 2009-07-28 22:50:24, gheorghe vlasceanu a scris:

> Mai Marine! unde traiesti?Oare nu crezi ca Basescu face ce vrea in
> tara asta?Esti putin pueril.
>
>
> La 2009-07-28 22:42:14, marin2 a scris:
>
> > Ma indoiesc ca actuala criza are prea multe cu Basescu, vreti sa va
> > arat articole din ziare cand Basescu statea "in cusca de aur"? era
> > izolat la Cotroceni. Hai sa lasam vrajeala, tara asta are probleme
> > profunde, poporul fura de rupe, romancele s-ar culca cu orice
> > cetatean strain daca are bani, da-i bisericos nevoie mare, poporul
> > asta. Biserica se opune sa le studieze averile la preoti, asta
> > inseamna ca pe langa protejarea imaginii mai protejeaza si hotii. Imi
> > aduc aminte cine a protejat fara fisura imunitatea parlamentarilor
> > corupti, psd si prm. Judetele psd au o istorie de saracie, dar si
> > coruptia infloreste pe langa un baron local, care a stiut sa stoarca
> > din acea saracie sute de milioane.
> >
>
>
''Undeva, in afara timpului

mi-am vindecat lucrurile de ochi,
de inima,
de maini,
si de picioare
si am iesit undeva
in afara timpului
sa ma recreez.
- Cea mai libera dintre toate e caderea,
mi-au spus. Nimeni nu te opreste,
poti sa cazi cat vrei.

- Cea mai cunoscuta dintre toate e durerea,
le-am spus. Nimeni nu te zambeste,
toti te dor - le-am spus -
si am iesit undeva
in afara timpului
sa visez. Ovidiu Florentin'''' ''

Hokusai san
2009-07-28 23:18:24

The, SRS face treaba foarte buna spune adevaruri, inceraca sa deschida ochii naivilor ignoranti !

Hokusai san
2009-07-28 23:21:55

Re: si datoriile la FMI in care ne-a inglodat marinarul si gasca lui pedelista, le va plati poporul

nu marinaru Basescu!2009-07-28 23:07:15, Ghita Bizonu' a scris:

> La 2009-07-28 22:18:26, Hokusai san a scris:
>
> > Marinarul nu a facut nimic, doar a dat din gura criticind pe toti, sa
> > dea impresia ca el e nepatat, un sfint desi nu e cu nimic mai bun
> > decit ce pe care i-a criticat!!!!!
> >
>
>

Giuseppe Cocos
2009-07-28 23:48:06

nu te amagii singur mai Stanescule, mai!

Basescu cistiga!

Ghita Bizonu'
2009-07-29 00:03:07

Re: pai vezi ma hohu ca criza continua si fara el ?!

La 2009-07-28 23:21:55, Hokusai san a scris:

> nu marinaru Basescu!
>
>
>
> 2009-07-28 23:07:15, Ghita Bizonu' a scris:
>
> > La 2009-07-28 22:18:26, Hokusai san a scris:
> >
> > > Marinarul nu a facut nimic, doar a dat din gura criticind pe toti, sa
> > > dea impresia ca el e nepatat, un sfint desi nu e cu nimic mai bun
> > > decit ce pe care i-a criticat!!!!!
> > >
> >
> >
>
>

vida clara
2009-07-29 00:19:06

Mai vlascene,daca o majoritate face o "revolta" si il voteaza...

...care majoritate sa faca o revolta sa-l dea jos?

vida clara
2009-07-29 00:29:10

Da,criza o sa se cam incheie cand si-o termina Basescu mandatul.

Al doilea.
De,dupa o istorie de carpaceala,poate-l ajunge si pe roman mintea din urma si da si PD-ului posibilitate sa guverneze.Ca odata si o data trebuia sa aiba si el sansa asta.Iar acesla sper sa fie doar un inceput,al unei lungi perioade,in care omenia sa se simta in Romania,ca la ea acasa.

katty1
2009-07-29 01:12:37

Re: Mai vlascene,daca o majoritate face o "revolta" si il voteaza...

La 2009-07-29 00:19:06, vida clara a scris:

> ...care majoritate sa faca o revolta sa-l dea jos?
>


Daca o majoritate il voteaza!!! Dar nu mai exista majoritatea aia! Basescu dumitale iubit si adulat e pe faras! Nu mai tine cu minciunile si manipularea.

PS. Nu e nevoie de nici o revolta sociala cind matrozul poate fi dat jos prin vot. La fel cum oamenii l-au dat jos pe Nastase tot asa vor scapa si de basica.

katty1
2009-07-29 01:14:07

Re: Da,criza o sa se cam incheie cand si-o termina Basescu mandatul.

La 2009-07-29 00:29:10, vida clara a scris:

> Al doilea.
> De,dupa o istorie de carpaceala,poate-l ajunge si pe roman mintea din
> urma si da si PD-ului posibilitate sa guverneze.Ca odata si o data
> trebuia sa aiba si el sansa asta.Iar acesla sper sa fie doar un
> inceput,al unei lungi perioade,in care omenia sa se simta in
> Romania,ca la ea acasa.
>
>

Cu cine vrei tu sa guverneze? Cu de alde Udrea, Ritzi, Placinta, Berceanu etc etc? Chiar nu mai ai jena?

vida clara
2009-07-29 01:14:47

Nu are voie ca ceausescu mai da-de-ce.

Doua mandate si gata.Ar fi fost doar 8 ani daca nu sapa bombonel groapa.
Dupa ce am vazut-o pe Elena la PE,mi-a venit o idee.Sa candidez si eu.Sa adaug si eu,ce am de spus,alaturi de cei asemeni mie.
Gata,ma apuc sa lucrez pt asta.In 4-5 ani,sunt acolo.

Danny
2009-07-29 01:26:28

Re: Hrebe greseste grav cand afirma ca cum

La 2009-07-28 22:54:53, Ghita Bizonu' a scris:

> sfarsitul crizei va fi odata cu sfarsitul politic al lui Traian
> Basescu..
> Criza tovarasi, domni, cetateni si indivizi va ramane bine mersi ,
> grasa si frumoasa. ca SUA nu au avut basesc si tot is in criza. Lipsa
> de basesc a avut si UE da nu si de criza . SAMD ...
> Insa vom avea de suportat in continuare deciziile lu Besolini .
> Imprumuiti de la FMI ne va azdtobi in curand. FMI prevede ca l-am
> luat ca sa avem motive sa luam si altele. Stie FMI ce zice !!
> Peste cativa ani va trebui sa returnam. Cu ce?! Ca banii aia -
> miliarde- nu se duc in autostrazi . In drumuri. In calalizari. SAMD.
> Se duc nu stiu unde si vor aparea sub forma de Lamgorghini si
> Veyroane ....

Bizonule nu prea am inteles ce vrei sa spui, dat am inteles ca esti la pamint cu ortografia.
Sint de acord cu tine ca sinteti disperati, ca pina veti ajunge la putere (5 ani !!) banii s-au cam dus cu criza si nu va mai fi mare lucru de furat, doar datorii de platit.
Cit priveste autostrazile, nimeni nu va mai egala vreodata performanta valetului repetent: 8 km in patru ani! Bucuresti-Ploiesti in treizeci de ani, fara criza si cu economia duduind! Excelenta perormanta!

Danny
2009-07-29 01:34:17

Re: Un joc greu

La 2009-07-28 22:45:12, gheorghe vlasceanu a scris:

Ramine de vazut in curind cine
> il va trada primul. Blaga sau Videanu? Boc nu mai conteaza. Un
> maimutoi anacronic. Promisiunile venite prin emisari din afara ii dau
> sperante. Bla bla bla !

Mai vlascene, sa fiu in locul tau as fi mai ingrijorat de primari liberali (adevarati!) o sterg in grup de la crinu' galbejit si repetent, sluga vechilului. Ca stii si tu ce zice primarul, satul il urmeaza.
Asa ca nu te mai freca grija de Basescu, s-o descurca el cumva. Dar tu?

Danny
2009-07-29 01:45:41

Re: vocatia dezastrului

La 2009-07-28 22:11:01, simiondan a scris:
...............Bla bla bla!...........

Dar ai uitat simiondane, sa ne spui cite ce ceva despre fat frumos, broscoiul galben. Si acolo un cuvintel frumos despre gionel -bombonel. Stiu ca iti e cam rusine dar macar o vorba bune sa meriti de la paturicu. Si de la lupul kgb-ist.
Hai, te rog!

Danny
2009-07-29 02:06:41

Re: Basescu? Rusinea noastra nationala!

La 2009-07-28 22:10:27, gheorghe vlasceanu a scris:

> Deci, 4,5 miliarde ar fi costul lui F16, cu dobinzi vreo 8,5, si cu
> mentenanta, training si alte cele, vreo 13 miliarde in total. Pretul
> unui nou palat prezidential dinastia Basescu. E mai ieftina o celula.
> Ce altceva sa mai comentezi? Scirba? Mai rabdam putin. Cine isi
> inchipuie ca ei sunt tara gresesc. Statul roman este un jefuitor, nu
> produce nimic, nu face nimic, a ajuns, prin clica politicianista, un
> dusman al poporului care il justifica. O entitate aministrativa de
> jaf legal. Consuma prin jegurile nesatule ale unei camarile hulpave.
> Ce sa mai comentezi? Tara isi vede de treaba ei. Lumea nu mai
> plateste impozite ca nu mai are bani. Politistii sunt colectori de
> amenzi prin exces de zel. Traim intr-o lume de rahat. Mi-e cam sila
> de libertatea asta numai pentru unii. Libertate care se masoara in
> bani. E altceva? Parca regret epoca de aur. Eram prieteni cu vecinii,
> nu aveam TV, si cine spune ca se murea de foame este un dobitoc. Iar
> sloganul cu soia acum iese pe nas. Barem salamul ala era grozav. Cita
> mizerie in telectul atitor intelectuali de azi. Mai stie cineva de
> chinezul Li I Cean U? Basescule, Voronin isi pregateste valiza. Tu?
> Fa cel putin antrenament.

Vlascene am vrut sa-ti raspund civilizat. Poate un pic ironic, chiar si o mica insulta, ba chiar si o incaierare (verbala, desigur!)
Dar cind am vazut ca plingi dupa ceausescu m-am lamurit. Nu meriti efortul.

dana
2009-07-29 02:47:40

CORECT ''ca sfirsitul crizei va fi odata cu sfirsitul carierei politice a lui Basescu''!!!!!

nu sunt de acord, criza economica nu are legatura cu basescu, cum nu are nici criza din franta cu sarkozy sau cea din Rusia cu putin si medvedev etc.. a, daca vorbim de o criza morala, de imagine, institutionala aici sunt de acord cu SRS, cel mai mare vinovat e basescu....nu va veni niciun fat-frumos care va pocni din palme si vom deveni mai albi si curati peste noapte, dar macar un pas inainte va fi facut in cazul unui crin antonescu, de exemplu

Virgil Ciuca
2009-07-29 04:37:08

Re: Stimati prieteni,.....Sa luam deci aminteAtentie la remarca Domnului Ionion : "criza de moralitate interna cauzata in primul rand de autorii loviturii de stat din 89"
iar mai apoi Domnaia sa continua taios "In Romania este pe cale de a se forma o forta noua politica si anume Partidul Comunist Roman"
aici eu cred ca ar fi trevbuit sa spuna ca este reactivat oficial, cu sprijinul USA fireste, Partidul Comunist Roman care a fost doar transformat in PSD...vezi coalizarea dintre Ziua si Herebenciuc. care ne aminteste de sloganul "securisti din toate tarile uniti-va" si astia nu trebuie sa se reuneasca caci nu aiu fost nicodata despartiti
Cazul lui Herebenciuc si un fost colaborator al securitatii ca instrument de represiune politica impotriva propiului ei popor...
Primind unda verde de la Washington si Tel Aviv vechii tovarasi de represiune isi dau mana si pun la cale lovitura finala prin care se intentioneaza inchemnunchierea totala a Statului Roman
"Voi ce-at indragit strainii manca-var inima cainii"...nu nu m-am autocitat dar este este un belestem eminescian putin adaptat la evenimentele zilei asa cum sunt torsionate de Ziua
Legea lustratiei ar fi fost solutia care ar fi salvat Romania si de criza economica dar si de criza de moralitate...

Virgil Ciuca

La 2009-07-28 21:29:37, ionion a scris:

> din pacate Romania trece printr-o criza dubla , cauzata nu numai de
> probleme economice , dar trece printr-o adanca criza de moralitate
> interne cauzata in primul rand de autorii loviturii de stat din
> decembrie 1989. Este pentru Romania o bomba cu explozie intraziata si
> daca nu veti sti prin fortele voastre proprii sa o scoateti la cap
> Romania se duce de rapa rau de tot pentruca din surse bine informate
> in Romania este pe cale de a se forma o forta noua politica si anume
> Partidul Comunist Roman.
>
> Nimeni nu se baga acolo in Romania- faceti ce doriti si cum vreti, in
> 1947 v-ati luat singuri pe umeri o sarcina care se pare ca nu aveti
> destula abilitate mentala de a o duce pana la capat, dar in acelsi
> timp ingnorati pe cei care vor sa va ajute.
>
> Dumnezeu sa va aiba in paza Lui !
>

Nashu
2009-07-29 04:58:51

Re: Da,criza o sa se cam incheie cand si-o termina Basescu mandatul.

La 2009-07-29 01:14:07, katty1 a scris:

> La 2009-07-29 00:29:10, vida clara a scris:
>
> > Al doilea.
> > De,dupa o istorie de carpaceala,poate-l ajunge si pe roman mintea din
> > urma si da si PD-ului posibilitate sa guverneze.Ca odata si o data
> > trebuia sa aiba si el sansa asta.Iar acesla sper sa fie doar un
> > inceput,al unei lungi perioade,in care omenia sa se simta in
> > Romania,ca la ea acasa.
> >
> >
>
> Cu cine vrei tu sa guverneze? Cu de alde Udrea, Ritzi, Placinta,
> Berceanu etc etc? Chiar nu mai ai jena?
>
>
Ushor, Maritzo!! Ce jena?
Ca (si) cand n-ai fi auzit de Chiuariu, Norica, Remesh. Ca de trupa aialalta de pitzigoi (Stanoaica ar fi pole position la "reprezentativitate") sa nu mai vorbim.
Relaxeaza-te, sa nu-ti cauzeze. Ca ceva jena s-ar cere cam peste tot. Mai ales...

vida clara
2009-07-29 05:21:26

Si cam cand zici tu mai katy ca a domnit nascase asta,de zici ca l-a dat popru jos?

Ca eu stiu ca n-a fost decat un parlit (parlit?) de prim ministru.
Pai primi ministri potzi sa ai si 5 intr-o legislatura care nu are 322 ,dupa cum gandestecapul actiunii,adica presedintele,ales prin majoritate (atentie,MAJORITATE) ELECTORALA.
Nu majoritate de-aia amorfa,in numele caruia vorbea nen-tu nicu,ci MAJORITATE ELECTORALA in care fiecare individ vorbeste in nume propriu,si da deci cu subsemnatu.

cosor ion
2009-07-29 06:04:41

este aproape terminat

uitati-va bine la el,i s-a marit gusa,ochii stau sa iasa din orbite,ceata s-a asternut peste creierul sau,aproape ca repeta ca un papagal din Guineea si tot nu se lasa.sigur ajunge pe mana doctorilor care nu mai au ce-i face

FB
2009-07-29 06:49:10

Re: este aproape terminat

La 2009-07-29 06:04:41, cosor ion a scris:

> uitati-va bine la el,i s-a marit gusa,ochii stau sa iasa din
> orbite,ceata s-a asternut peste creierul sau,aproape ca repeta ca un
> papagal din Guineea si tot nu se lasa.sigur ajunge pe mana doctorilor
> care nu mai au ce-i face
>
Banuiesc ca te referi la Excelenta Basescu.Ca alta persoana (litate) nu cred ca ar interesa .

FB
2009-07-29 06:51:42

Nu stiu de ce

dar incepe sa-mi placa Hrebenciuc asta .Un tip inteligent si care duce in spate PSD-ul .dupa iesirea la vatra a lui Iliescu si declansarea ur.......contra lui Nastase.

Hokusai san
2009-07-29 07:29:43

Re: este aproape terminat

Bai pupincurist inrait al lui Basescu, tu esti deja pe mina medicilor, a celor psihiatri!

Esti de o prostie nemaintilnita!pLa 2009-07-29 06:04:41, cosor ion a scris:

> uitati-va bine la el,i s-a marit gusa,ochii stau sa iasa din
> orbite,ceata s-a asternut peste creierul sau,aproape ca repeta ca un
> papagal din Guineea si tot nu se lasa.sigur ajunge pe mana doctorilor
> care nu mai au ce-i face
>

     Pagina  din 4      Pagina urmatoare

« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Bordel "all-inclusive" cu romance (3128 afisari)
 Fuga din realitate (2912 afisari)
 Mafia partidelor fura Cercetarea (2610 afisari)
 Lista lui Blaga: Udrea si Placinta (1764 afisari)
 Formula 1 in Romania (1489 afisari)
 Monica Belluci, tanara, la mare... Si topless! (3011 afisari)
 Cei care fac plaja in costum de baie sunt oripilati de nudistii care nu mai au locuri special amenajate (2220 afisari)
 Ce-ati zice de un guvern de tehnocrati, condus de o consiliera a presedintelui Basescu? (1989 afisari)
 Dani Otil a cerut-o de nevasta pe Mihaela Radulescu (1760 afisari)
 Baie de sange: scandal cu bate si cutite in centrul Capitalei! - VIDEO (1681 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01096 sec.