Ziua Logo
  Nr. 4537 de luni, 18 mai 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Marile Dosare

2009-05-18
Evreu-rus din Rusia (...@yahoo.com, IP: 89.47.58...)
2009-05-18 18:04
Tot ceea ce trebuie sa stiti despre Bildelberg si nu stiati inca

CLUBUL BILDERBERG este o elita exclusiv americano-europeana. El este inchis categoric pentru Asia, OM si Africa. New York Times, Financial Times, 3mari retele TV americane, toate au fost prezente la multe intruniri Bilderberg.
Participanti la reuniuni: politicieni, magnati, bancheri, diriginti ai industriei, asa-numiti ginditori strategici. Securitate draconica. Partyciparea mass-mediei este inexistenta.
Clubul Bilderberg are si o adresa: Leiden, Olanda.
Clubul Bilderberg a fost infiintat in 1954 de catre printul Bernhard. Bernhard a facut parte din partidul nazist si a fost membru al SS. Este cunoscut faptul ca Prescott Bush (bunicul lui Bush) a fost colaboratorul bancii WA Harriman & Co, care l-a finantat pe Adolf Hitler si pe nazisti, cu ajutorul lui Averell Harriman si a magnatului german Fritz Thyssen.
Clubul Bilderberg are relatii stranse cu Consiliul ptr Relatii Internationale, cu societatea Pilgrims, cu Comisia Trilaterala si cu Masa Rotunda, un grup de elita, britanic, fondat in 1910.
Membrii permanenti ai clubului Bilderberg sint Henry Kissinger, David Rockefeller, Nelson Rockefeller, Printul Filip al Marii Britanii, Robert McNamara (ministrul apararii in administratia Kennedy si fostul pres. al Bancii Mondiale), Valery Giscard D'Estaing, fost pres. francez, fostul ministrul american al apararii Donald Rumsfeld, Zbigniew Brzezinski si Alan Greenspan. Multe intruniri ale clubului Bilderberg au fost organizate de familia Rothschild.
Parintele Constitutiei Europene nu este altul decit membrul clubului Bilderberg Valery Giscard d'Estaing, care se cunoaste bine cu Kissinger.
Principalele interese: largirea continua a NATO, extinderea continua a EU spre est, delocalizarea in masa (a locurilor de munca), mari venituri ptr corporatii si mentinerea "superioritatii" militara a SUA.
Conform grupului Bildelberg, Iranului, Rusiei si Chinei nu trebuie sa li se permita sa devina concurenti ai SUA in Eurasia.
Membrii:
Unii membri din comitetului de conducere a grupului Bilderberg sunt membri si in CFR si in Comisia Trilaterala, oameni ca David Rockefeller, Edmund de Rothschild, William Bundy (planuitorul razboiului din Vietnam), Giovanni Agnelli (uzinele Fiat), Otto Wolf (industrias german, al carui tata l-a finantat masiv pe Hitler), Theo Somme (jurnalist german), Arthur Taylor (de la CBS), Niel Norlund (ziarist danez). In principal participantii la intrunirile grupului Bilderberg reprezinta interese bancare, megabancile din America si Europa ale lui Rockefeller, Rothschild, etc., participa alaturi de megacompaniile multinationale care, chipurile, se concureaza pe piata libera din occident. Participantii la conferintele grupului Bilderberg fac parte din guvernul american sub toti pres., democrati sau republicani. Fondurile provi de la fundatiile Carnegie ptr Pace Internationala, Ford, si Rockefeller. Adica in cele din urma de la contribuabilul american, care-si finanteaza astfel proprii calai.
Grupul Bilderberg este parte dintr-o conspiratie descrisa de catre Carrol Quigley, mentorul Presedintelui Bill Clinton, sub numele de Masa Rotunda, al carei brat american este CFR: "Exista si-a existat timp de-o generatie o retea internationala care opereaza intr-o oarecare masura in felul in care cei de extrema dreapta cred ca opereaza comunistii. De fapt aceasta retea pe care-o putem identifica ca grupul Mesei Rotunde, n-are nici o obiectie sa colaboreze cu comunistii, sau cu orice alt grup, si-o face adesea. Sefii de state comuniste adesea se opreau la sediul CFR de pe strada 68 Est, numarul 58, din New York, unde li se indica ce sa spuna la intrunirile lor la nivel inalt la Casa Alba, si unde erau filmati pentru ca sa-i vada sutele de milioane de spectatori."

Evreu-rus din Rusia (...@yahoo.com, IP: 89.47.58...)
2009-05-18 18:05
Imi cer scuze

Am gresit articolul. Se mai intampla.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Sedinta secreta a Guvernului mondial (6921 afisari)
 Austria scapa a doua scrisoare despre Basescu (6520 afisari)
 Scenariul B: Romania contraataca! (4169 afisari)
 Case si terenuri scoase la vanzare de banci (2274 afisari)
 Comunicatul Ambasadei (1692 afisari)
 Tito i-a lasat vaduvei 2 miliarde de dolari in conturile elvetiene. Asteptam banii lui Ceausescu! (2798 afisari)
 S-a razbunat pe amantul nevestei sale, incercand sa-i violeze sotia! (VIDEO) (2518 afisari)
 Mostenitoarea imperiului BMW cade a doua oara victima santajului sexual (2411 afisari)
 Incredibil: A cazut de la aproape 1.900 de metri si a supravietuit (FOTO/VIDEO) (1829 afisari)
 Au incalcat legea americana ce interzice sexul cu porcii spinosi si s-au ales cu inflamatii la organele genitale! (1581 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.06813 sec.