Ziua Logo
  Nr. 4507 de miercuri, 8 aprilie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2009-04-08

Comentarii: 3, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

realitate
2009-04-07 22:38:00

martirii si excrocii

Excrocii si martirii

Martirii sunt simbolurile unui sacrificiu in numele unui ideal. Si excrocii sunt tot niste simboluri, simbolurile sacrificarii elementelor care dau calitatea de om : constinta, caracter, moralitate, bun simt. Martirii raman in istorie, excrocii in memorie. In memoria urmasilor care le toaca banii, si a pagubitilor bolnavi de inima rea. In toata isteria asta cu Becali , nimeni nu-i cauta victimele, toti il compatimesc ii plang de mila.Mii de ignoranti care au cumparat terenuri intravilane si case , la preturi nereale, astronomice, preturi dictate de excrocheriile lui Becali si a altora ca el,il simpatizeaza, il vor in libertate. Reprezentantii Bisericii au profitat din plin de banii lui Becali si cum banii nu au miros , au construit biserici peste tot. Doar in locurile cele mai goale , in sufletele oamenilor, unde era mai necesar, n-au construt nimic. Acolo in sufletele enoriasilor , se putea construi fara bani , fara materiale de constructii. Era nevoie doar de modele, modele de preoti iubitori de menirea de preot, smeriti si umili. Si cum e foarte greu sa fi tu insuti un model, un martir, s-au gandit sa modeleze unul. Unul cu bani multi ca tot traim in lumea banului. Clopotele de la Baia Mare pana la muntele Athos bat fara incetare, ca-n vremuri de bejanie. Zeci de slujbe se tin intru salvarea neprihanitului Becali, urgisit astazi sa-si faca nevoile nu pe tronul lui de aur , ci pe un simplu WC-u turcesc. Egreu sa mai intelegi ceva din lumea de azi. Resemnat, iti vine un gand, acelasi cu al lui Eminescu: Cum nu vi tu Tepes Doamne / Ca punand mana pe ei / Sa-i imparti in doua cete / In zmintiti si in misei.....

Ghita Bizonu'
2009-04-08 09:51:20

Incompetenta in vanalansa ptr Gigi

A beneficiat de incompetenta procurorilor si a lui Bodu DJ . D'aia cazu un 2005 totu. Acuzele erau tembele
valiza alat dovada de tembelesim . Sa premiezi jucatorii daca castiga ? Asta este dare de mita ? Atunci contractele publicitare sunt luare de mita ! O sa caza fiindca este ridicola acuzatia .
Si inalu apoteotic sunt unele incalcri procedurale de acu. Daca Jiji va face plangere la Curtea Europena ca castiga . Nu, nu va castiga fiindca este nevinovat ci fiindca procuratura si judecatoarii is incompetetnti !!!! Am zis daca. ma rog bafta lor cea mare ar fi ca Jiji sa zica ca-l bate al de Sus ( mnai sus de vacselu) si sa zica ca Iov,,

bebi tanase
2009-04-08 16:40:25

Dosare mullte, justitie ZERO !

Deocamdata justitia din Romania bananiera stie sa fabrice dosare si sa le tina la dospire pentru vremuri mai grele! Desigur, starea aceasta de paralizie a justitiei se manifesta numai fata de cazurile "grele", nu si fata de infractiunile minore, care sunt rezolvate cu celeritate ! Mai ales daca inculpatii sunt varstnici, deoarece ei suporta mai bine detentia si nici nu se folosesc de trucuri de doi lei (vezi cazul Gorbunov) pentru a scapa din inchisoare.
Cat priveste dosarele lui Becali, se vede de la o posta ca Justitia este subordonata politicienilor si clanurilor, neexistand nicio sansa sa devina o institutie care sa faca dreptate in Romania. O sanctiune pe linie de justitie este pe teava la UE si va fi binevenita si pe deplin meritata.Bine ar fi sa aiba si efectul scontat!


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Bogdan Hossu tradeaza miscarea sindicala (2472 afisari)
 Case si terenuri scoase la vanzare de banci (2405 afisari)
 Ole, ole, Basarabie! (2302 afisari)
 Basarabenii se ridica din nou (2183 afisari)
 Tacerea oilor (1848 afisari)
 LIVE: Protestatarii s-au adunat din nou in centrul Chisinaului. Se scandeaza "Nu plecam" si "Iura si cu Vova ne-au furat Moldova" (3492 afisari)
 Sexul oral poate duce la cancer la gat (3377 afisari)
 Experiment secret intr-un centru social britanic: Sute de fetite au fost drogate si abuzate sexual in anii '70 (3086 afisari)
 Care "dusmani romani"? Fiul lui Voronin, Oleg, face afaceri bune in Romania (2526 afisari)
 Tata, amant si proxenet: Pentru ca tipam si strigam, imi punea o perna pe cap si continua... (2152 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00636 sec.