pe biata Siguranta Nationala.
Care e acum atacata masiv--cu acceptul oficialilor (politie, mai) !!!!!!!!!!!!!!!!!
- in scoli-de droguri intrate in tara, cu ajutorul oficialilor de la granita (cum altfel sa fie explicate in curtea scolilor),
- in tara- de proxeneti adunind carne vie si trecind-o granita cu acordul oficialilor de la granita, sau folosind-o in tara sub reclame 'inocente ca...body massage',
- etc.
Atentionez, ca isteria publica creata de orice lege care atenteaza la libertatile cetatenesti este national-nociva pe termen lung, fiind ea insasi perceputa de cetateni ca un oficial terorism.
In 2002, deja se simtea public presiunea initiata de 'patriot act''.
Dealungul Istoriei, intre (aparare extrema pentru) Siguranta si Libertate, omul a ales totdeauna Libertatea- regardless of the risks.
In plus, extremismul "masurarii comunicarii intre oameni' abia arata terorismului ca e bine ce face ca, uite, da rezultate, conduce la masuri publice extreme care terorizeaza toate natiile chiar prin oficialii lor.
Adresarea de catre oficialii lumii a CAUZEI Terorismului si Dialogul cu Teroristii, ramin singura cale spre succesul mondial al indepartarii lui.
Un documentar despre Afganistan arata infricosetoare statistici:
- majoritatea PIB e facut din 'exportul drogurilor';
- 80% din drogurile lumii provin din Afaganistan.
- cele mai mari culturi 'agricole' pe zeci de ha fiecare sint cu...MACI.
Nu vad ca oficialii lumii adreseaza pe ultima- care e cea mai importanta sursa pentru chiar existenta afganului cetatean. Sau, acesti oficiali vor dor...razboi?!
Romania a cheltuit recent, anual, 80 miliarde euro... cu 'militaria' in Afganistan.
Ce s-ar fi facut cu 80 miliarde in Afganistan--pentru schimbat sursa vietuirii bietilor afgani-cetateni?
Nu mai spun ce s-ar fi facut cu cele 80 miliarde euro, aruncate degeaba in Afganistan, daca erau folosite pentru imbunatatit hrana romanilor--- prin nasterea agriculturii sec. 21 acasa, deci si a competitiei pe produse---singura Competitia care ar reduce pretul alimentelor.
Acum pretul pietii agricole e facut de samsarii produselor agricole-- intermediarii intre producatorii straini (practicind agricultura sec. 21) si cumparatorii romani-cetatenii (mentinuti oficial astfel, in sec. 19). |