Ziua Logo
  Nr. 4444 de sambata, 24 ianuarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Opinii

2009-01-24

Comentarii: 6, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

muresanu
2009-01-24 10:46:51

Sigur ca da.

Degeaba ii ajutam pe Slavi.
Aia,cat or fi de Ortodocsi,Tot ne Omoara!
Sa nu uitam. Suntem LATINI !
Nu SLAVI !
Capisci?
Muresanu.

Victor Iosif
2009-01-24 20:11:26

In special

Hoholii.
Hai capito adesso!
Finalmente

Dacul
2009-01-24 22:56:51

La lupta!

"Ne batem! Blestem pe noi de nu ne batem!" spunea Nicolae Iorga acum mai bine de jumatate de veac. Nu ne-am batut si am pierdut... Istoria risca sa se repete, fratilor!

Dacul
2009-01-24 22:58:17

Pentru Muresanu:

Poate TU esti latin! Eu sunt Dac get-beget. Citeste istoria bine!

JMJ
2009-01-25 02:52:12

TARE CA PIATRA, IUTE CA SAGEATA... LA MULTI ANI!

Se vede ca sarbii nu s-au saturat de razboaie sau nu pricep ca persecutia fata de crestini atrage focul bombelor. Saul, pt ca persecuta Crestini, i-a trmis Iisus un traznet si l-a intrebat de ce-L persecuta. Trei zile a fost orb si bolnav, dar apoi i-a trimis Iisus un apostol de l-a vindecat si a devenit apoi marele evanghelist Sf. Paul. Dar pt a fi totusi salvat trebuie ca cineva sa se roage pt necredinciosi.
BOR ar dovedi ca este superioara acestor crestini sarbi limitati, invatand oamenii de la acea biserica, ca si pe cei din tara, sa recite Rozariul.
Sf. Feciaora recomandat Rozariul, atat in 1917 la Fatima, cat si in alte locuri precum Medjugorje, 1981, pt a fi evitat razboiul, sau pt a nu fi afectati in caz ca se produce (daca lumea nu intelege sa asculte de Dumnezeu).
Citirea Bibliei si Rozariul sunt armele de aparare ale crestinilor, dar si de INTARIRE SI REZISTENTA la diversele incercari ale vietii. Misiunea bisericii este sa-i indrume pe oameni pt a deveni ca PIETRE de rezistenta – cum a fost numit Iisus. M. Eliade scrie despre miturile iraniene cu copii de origine supranaturala nascuti dintr-o stanca (DE PETRA NATUS) – precum Mithra, " ca si antropomorful Ullikummi, frigianul Agditis, si un erou cunoscut al mitologiei osetine. Aceasta este si explicatia pentru care PESTERA JUCA UN ROL CAPITAL in Misterele lui Mithra. Pe de alta parte, dupa o traditie transmisa de Al-Biruni, in ajunul intronarii sale, regele part se retragea intr-o pestera iar SUPUSII SE APROPIAU SI IL VENERAU CA PE UN NOU NASCUT, mai precis ca pe UN COPIL DE ORIGINE SUPRANATURALA...
Regasim aceasta tema iraniana in LEGENDELE CRESTINE ALE NASTERII IN PESTERA DIN BETHLEEM inundata de LUMINA."
Tot de-aia si IISUS, CARE ERA STANCA, l-a delegat pe discipolul sau Simon : "Tu esti PETRU (PIATRA) si pe ACEASTA PIATRA VOI INTEMEIA BISERICA MEA."
De ce piatra? Pt ca PIATRA REZISTA SI LA FOC.
Dumnezeu i-a spus si lui Moise ca nimeni nu poate vede fatza Lui si sa traiasca, "dar te voi pune pe un tarm stancos, si te voi acoperi cu mana mea in timp ce trec.(Exodus 33:22)"
Dupa Inaltare, Iisus a trimis Sf. Spirit, sub forma LIMBILOR DE FOC, sa-i transforme si inspire pe discipolii Sai, spre a merge sa faca miracole si sa crestineze mai departe.
Deci acest FOC DIN CER poate insemna binecuvantari si miracole, iar cans se produc FURTUNILE SOLARE poate produce iritatie si atacuri de inima in randul celor ce nu-si manifesta iubirea fata de Iisus si devotiune pt Sf. Fecioara Maria , va produce razboaie, furtuni, grindina, etc. De-aia si Lucia zicea despre Secretul al 3-lea de al Fatima, ca pt unii va fi bine, dar pt altii rau.
La aparitia din 13 oct 1917, de la Fatima, a fost facut MIRACOLUL SOARELUI, cand s-a apropiat in zig zag de pamant de trei ori, si in cca 11 minute a uscat noroiul de pe camp si hainele celor 70.000 de oameni prezenti, din care multi au fost VINDECATI. Dar tot atunci, Sf. Fecioara a spus ca daca lumea nu se schimba va veni un razboi si mai mare, si ca SEMNUL va fi O LUMINA NEOBISNUITA de-asupra Europei.
O FURTUNA SOLARA a produs AURORA BOREALA deasupra Europei, pana in Maroc si America, la 4 feb, 1938, iar o saptamana dupa aurora, Hitler a fost promovat ca sef militar in Germania si o luna dupa asta marsaluia in Austria. Era o preluarea unei natii si in multe privinte inceputul celui de-al II-lea Razboi Mondial. Curand Hitler s- a intalnit cu Mussolini in Italia, unde a fost adoptata legislatie anti- evrei, si au fost progroms in Germania."
Deci, ei in loc sa gaseasca cai de integrarea evreilor, au adoptat legislatie contra lor – exact cum au facut si acum italienii adoptand legislatie contra tiganilor. Furtunile solare au fost foarte intense si prin 2000- 2001, cand s-a produs aurora boreala prin Europa si multe state americane, Canada, s.a.
Asa trebuie sa intelegem si cele zise de Iisus ca "Am venit sa aduc FOCUL SI CUM AS VREA SA FIE APRINS."
Ce trebuie sa intelegem este ca daca ne vom INTARI prin practicarea corecta a religiei si vom spune zilnic Rozariul si alte devotiuni, Focul de la furtunile Solare va avea o actiune benefica asupra noastra, iar pt cei ce sunt contra lui Iisus, a Sf. Fecioare si a crestinilor, vor suferi FOCUL RAZBOAIELOR, BOLI, FURTUNI, CUTREMURE, etc
Sf. PETRU ne spune: "Dar ziua Domnului va veni ca un hot; in ziua aceea, cerurile vor disparea cu un vuiet, elementele se vor distruge in FOC, la fel si pamantul cu taote lucrurile care vor fi gasite. Deci, daca toate acestea se vor distruge astfel, cat de sfanta si evlavioasa trebuei sa fie purtarea voastra, asteptand si grabind venirea zilei lui Dumnezeu in care cerurile vor fi distruse in foc, iar elementele, arzand, se vor mistui. Dar noi asteptam, dupa promisiunea lui, ceruri noi si un pamant nou in care va locui dreptatea."(2 Petru 3:10-13)
Asa ca fratilor, puneti mana pe rozariuri si biblie sa nu patim ca austriecii , care dupa ce au fost ocupati de Hitler, dupa razboi au mai intrat si armatele sovietice. Scria intr-o publicatie catolica, acestia s-au RETRAS dintr-o data, la 13 mai 1955, pt ca timp de 7 ani, 10% din austrieci au spus Rozariul zilnic pt plecarea soldatilor inamici. Multe astfel de miracole de eliberare sau incetarea razboaielor si incheierea PACII s-au obtinut la date de aniversarea aparitiilor Sf. Fecioare.

alexandrina
2009-01-25 03:46:13

Re: Pentru Muresanu:

Dacul are dreptate. Problema latinitatii noastre trebuie regindita. Strainii ne calca in picioare si ne fura istoria iar noi ne batem joc de Densusianu si de Jordanes.

La 2009-01-24 22:58:17, Dacul a scris:

> Poate TU esti latin! Eu sunt Dac get-beget.


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Ceausescu catre Kissinger: Nu, multumesc. Nu ma intereseaza. (5742 afisari)
 Cum a fost tradat Cuza-Voda (3898 afisari)
 Diaconescu a fost jecmanit in Ucraina (3298 afisari)
 Armata romana ocupa Budapesta (3075 afisari)
 Legea interceptarilor la Avocatul Poporului (1786 afisari)
 O profesoara din Cehia a devenit star pe internet intr-un film porno in care intretine relatii sexuale cu un tanar de 18 ani - VIDEO (7906 afisari)
 Obama, vizitat de un OZN in timpul ceremoniei de investire - VIDEO (7252 afisari)
 Pisici vii folosite ca momeală pentru a prinde rechini - VIDEO (4330 afisari)
 Scene de razboi la granita romano-ucraineana (2824 afisari)
 A murit fosta finalista Miss World care a ramas fara maini si picioare din cauza unei infectii  (2372 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00646 sec.