Ziua Logo
  Nr. 4416 de marti, 16 decembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-12-16

Comentarii: 64, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Liviu2002j
2008-12-15 22:49:51

A derapat si la intalnirea aceea televizata ...

Cred ca este un gest care-l onoreaza ! Probabil si-a dat seama ca nu mai poate sa faca fata rechinilor asa ca i-a lasat pe lupii tineri ... Cat de bine va fi fara el vom vedea !!!

costy
2008-12-15 23:09:09

Re: A derapat si la intalnirea aceea televizata ...

La 2008-12-15 22:49:51, Liviu2002j a scris:

> Cred ca este un gest care-l onoreaza ! Probabil si-a dat seama ca nu
> mai poate sa faca fata rechinilor asa ca i-a lasat pe lupii tineri
> ... Cat de bine va fi fara el vom vedea !!!
>

Detaileaza pt. cei care nu au vazut intalnirea aceea, ca sa sa stiu
si eu cum a derapat!?

Si eu cred ca gestul l-a onorat, insa pe Base l-a bagat in ... hazna.

gili
2008-12-15 23:11:56

De ce s-a sucit ?!

Simplu ...
A primit ordin , n'asa ?

costy
2008-12-15 23:18:07

Re: De ce s-a sucit ?!/ ia sa vad , mai gili-fantili ce-ti poate asta noapte....

.... toba gandirii?


La 2008-12-15 23:11:56, gili a scris:

> Simplu ...
> A primit ordin , n'asa ?
>

Nimic, zero absolut...mi-am pierdut timpul in vant.

Liviu2002j
2008-12-15 23:25:33

Re: A derapat si la intalnirea aceea televizata ...

I s-a adresat o intrebare (de fapt el urma la rand !) si nu a inteles ca despre el este vorba desi era o chestie propusa in programul lui de guvernare !

Hokusai san
2008-12-15 23:34:27

O fi primit ordin de la stapinul lui, Basescu!!!!!

Ordinul se executa, nu se discuta!

costy
2008-12-15 23:43:00

Re: A derapat si la intalnirea aceea televizata ...

La 2008-12-15 23:25:33, Liviu2002j a scris:

> I s-a adresat o intrebare (de fapt el urma la rand !) si nu a inteles
> ca despre el este vorba desi era o chestie propusa in programul lui
> de guvernare !
>

Danke.

gili
2008-12-15 23:44:34

Costel , ce dracu mai ?!... Vrei sa ma faci sa-mi schimb parerea despre tine ?

Pai asa greu ie sa intelegi un lucru asa simplu ?

geoianc2000
2008-12-16 00:03:35

Rezistenta... ANTI FSN..!!!!!!!

Sunt convis ca GILI o sa ma atace... Nu-mi mai dau, deocamdata, demisia din PD-L.... revin!!!!!!!!!

Eufrosin
2008-12-16 00:17:07

MANIFEST. PENTRU ROMANIA!Frati Romani!

Au trecut 18 ani, de cand speranta de schimbare in bine, pe care o nutream cu totii, a fost inselata. Din timp in timp, ne-am incolonat frumos la urnele de vot, pentru
a-i alege pe cei a caror promisiuni ne hraneau inca dorinta de mai bine.
S-a perindat la conducerea tarii, intregul alfabet de partide, dar promisiunile lor s-au dovedit a fi mincinoase, iar declaratiile politicienilor, pura demagogie.

In 1989, lucrurile pareau minunate:

- Scapasem de tiranul comunist si de acolitii sai de prim rang.

- Datoriile externe ale tarii erau platite, iar Romania era un stat creditor.

- Baza industriala era foarte dezvoltata, chiar daca solicita modernizare.

- Agricultura si zootehnia, puteau asigura suficienta hrana pentru toti, prin eliminarea sau reducerea exporturilor.

- Somajul era aproape inexistent.

- Romania beneficia de simpatia intregii lumi.

- Entuziasmul nostru era gata sa faca minuni, canalizat in bine.

Cu ce ne-a fost rasplatita speranta de catre cei pe care i-am ales, e greu de crezut, chiar si acum, cand incepem sa intelegem.

1 - Tara a fost jefuita de avutiile sale - industrii grele si usoare, infrastructura agricola, mine si centrale, furnizori de gaze si curent electric, pana si flota de pescuit oceanic a Romaniei, au fost toate instrainate, la preturi de nimic, fie unora din afara, fie clicii de securisti, care a preluat fraiele economiei tarii, manand-o spre dezastru.

Ce nu au preluat ei, s-a instrainat, iar restul a fost vandut unor nemernici, care-au profitat din plin si rapid, casand fabrici intregi la fier vechi si punand muncitorii pe drumuri.

Ca urmare, din luna in luna, incalzirea, curentul si mancarea, devin tot mai scumpe, in timp ce profiturile patronilor si salariile angajatilor agentiilor guvernamentale ce le "supravegheaza", ating sume revoltatoare.

Muncitorii care castigau un salar decent, fie au plecat in strainatate, daca varsta le permitea, fie lucreaza pe mai nimic la "patron", fie s-au pensionat, traind la limita saraciei.

2 - Politicienii de profesie care s-au erijat in conducatori ai tarii, n-au facut altceva dacat sa-si foloseasca pozitiile, pentru a facilita jaful, in mod direct sau indirect, sau in cel mai bun caz, sa doarma, in timpul sedintelor.

Astfel, indiferent de clica aflata la putere, lucrurile au mers din rau, in mai rau, leul a fost devalorizat prin furt de catre clasa conducatoare, care a profitat din greu ca sa cumpere proprietati reale, cu bani obtinuti fraudulos din afaceri gen Caritas, la preturile de ieri, in timp ce oamenii de rand, si-au pierdut apartamentele, iar economiile lor au fost devalizate, astfel efectuandu-se un transfer urias de bogatie de la clasa de mijloc, catre caracatita securista ale carei tentacule au cuprins intreaga tara.

In cautarea unui trai decent, Romanii au fost nevoiti sa plece din tara, lasand in urma sotii, copii si bunici, familii rupte si destine triste, situatie care convine de minune guvernantilor, caci cu cat mai multi plecati inafara, cu atat mai slaba este presiunea asupra lor, pentru o schimbare adevarata. Intre timp, cu banii munciti din greu, Romanii de-abia isi mai cumpara un apartament in propria lor tara.

Am devenit si noi sclavii indatorati pe viata, ai unor banci straine si puse pe capatuiala.

3 - Justitia corupta pana in maduva, nu face decat sa calce peste cetateanul de rand, a carui sudoare este risipita de avocati, fara ca sa-i aduca castig de cauza.

Pensionarul care de foame fura mancare din magazin este pedepsit aspru, soferul amendat abuziv nu are nici un recurs real in curti, iar omul expropriat din casa lui de vechiul regim, a imbatranit asteptand sa i se faca dreptate.

Aceeasi justite, ii lasa in deplina libertate pe marii jefuitori ai avutiei nationale, pe criminalii care au furat miliarde in valuta forte si pe copiii lor, atunci cand in goana limuzinei de lux, ucid pe cate unul dinte noi, cei de rand.

4 - Statul jupoaie pur si simplu pielea de pe noi, prin taxele oneroase pe care le platim, la ora actuala, cele mai ridicate din Europa.

Fiecare institutie a statului poate impune taxe fara ca acestea sa fie legiferate, aducandu-ne in jalnica situatie de a avea de platit peste 600 de taxe in total.

Inca ne mai aplecam de mijloc la ghisee pentru a fi repeziti de un birocrat plictisit, inca mai stam la cozi interminabile ca sa platim facturile, inca mai suntem tratati cu dispret si batjocura de catre cei ale caror salarii le platim din banii nostri.

Toate astea sunt absolut inacceptabile, dar noi mai rabdam.

5 - Intre timp, ministrii si functionarii aceluiasi stat au intors privirea in alta parte, sau mai rau, au colaborat activ, la distrugerea invatamantului si a sistemului medical, ambele aflate in plin colaps.

In ce tara s-a mai auzit ca pacientii sa-si aduca de acasa bandajele si sa trebuiasca sa dea plicul cu bani pentru a fi bagati in seama, pe cand liceele si facultatile produc pe banda absolventi care au dificultati ducand la bun sfarsit o fraza?

Cum e posibil ca scolile primare sa fi devenit oaze ale traficantilor de droguri, iar copiii nostri sa fie batuti si chiar violati in locuri in care ar trebui sa fie in siguranta?

De ce sunt incurajati cei mai buni ingineri si doctori sa emigreze in tari straine, cand la noi este atata nevoie de ei?

De ce ii toleram pe nemernicii care perpetuaza si permit toate relele astea, ca mai apoi sa alegem altii ca si ei, pentru noi batjocuri si tradari?

6 - Cei investiti cu pazirea integritatii si avutiei nationale, nu fac decat sa-si incaseze salariile grase, sau se imbogatesc imens profitand de informatiile la care au acces, ocupand toate posturile cheie din economia nationala, in vreme ce tara este destramata fie fizic de catre miscari iredentiste pentru autonomie, fie spiritual, prin atacarea pe orice cai a credintei, traditiilor si culturii noastre.

Cine le da lor consemnul ca sa ii urmareasca, spioneze si hartuiasca cei care se opun distrugerii tarii, pe cand cei care-o distrug, sunt lasati in liniste si buna pace?

Cum e posibil ca sfintele icoane si religia in scoli sa devina obiecte de atac intr-o tara Crestinata acum 2000 de ani de insusi Sf. Apostol Andrei, iar pornografia sa devina"arta", subventionata de contribuabili, prin Institutul Cultural Roman ?

Cum ne-am lasat antrenati sa acceptam gunoiul ce se revarsa din televizor in camerele noastre, in timp ce noi ne credem informati si amuzati?

De cand au devenit "diversitatea", drepturile speciale pentru perversii sexuali si toleranta pentru excrocii alogeni, mai importante decat apararea scumpelor noastre traditii?

Plange tara rupta-n doua, iar lor le pasa daca ne conformam politicului corect impus dinafara?

Ce fel de monstri au acaparat pozitiile din care isi permit sa improaste cu noroi, in tot ce-avem noi mai sfant?

Cand ne vom trezi odata sa punem mana pe lopata si sa facem curatenia atat de necesara in ograda noastra cea mare- cand vom alunga sobolanii care arunca cu gunoi, din varfurile pe care s-au cocotat, cand vom curata balegarul afara unde apartine,
cand vom inlocui gramezile de mizerie cu rasaduri de flori ?

Voi incheia cu aceasta analogie:

Cum sa ne asteptam ca balta mizerabila sa se transforme intr-un elesteu limpede si curat, atata vreme cat aceeasi pesti amortiti, permit acelorasi broaste raioase sa ii convinga ca mocirla rau mirositoare si algele putrede sunt bune pentru ei?

Desteapta-te Romane!

geoianc2000
2008-12-16 00:19:56

Re: Rezistenta... ANTI FSN..!!!!!!!

La 2008-12-16 00:03:35, geoianc2000 a scris:

> Sunt convis ca GILI o sa ma atace... Nu-mi mai dau, deocamdata,
> demisia din PD-L.... revin!!!!!!!!!
>
>................................................................................................................................................ Gili, eu sunt primul ROMAN care s-a inscris in PD, dupa ce Presedintele ales, TB, a fost suspendat.... adica pe 19 aprilie 2007.

Atamild
2008-12-16 00:27:10

Ce de fumuri scheletice pe aici. E ceva in neregula, pareti asa de infometati, forumistilor.

Nu ma iau de voi, recitesc articolul. Din nou fumuri scheletice ce se inalta cu dinti :-) ca .. niste zimti spre crepusculul care vorbeste. Am crezut ca e fachir si poate sa stea pe zimti dinti, adica sa nu-i pese, sa nu-l doara..
Matilda

Alcor
2008-12-16 00:30:58

Daca Stolojan....

...a facut boc, nu inseamna ca este un erou! Omul asta a recidivat si cred ca are o anumita fragilitate pshihologica care il cam da peste cap cand ii este lumea mai draga !Basescu, desi putin trist, a castigat un premier cu care poate face orice si asta-i convine de minune.

geoianc2000
2008-12-16 00:32:56

Re: MANIFEST. PENTRU ROMANIA!

La 2008-12-16 00:17:07, Eufrosin a scris:

>
>
> Frati Romani!
>
> Au trecut 18 ani, de cand speranta de schimbare in bine, pe care o
> nutream cu totii, a fost inselata. Din timp in timp, ne-am incolonat
> frumos la urnele de vot, pentru
> a-i alege pe cei a caror promisiuni ne hraneau inca dorinta de mai
> bine.
> S-a perindat la conducerea tarii, intregul alfabet de partide, dar
> promisiunile lor s-au dovedit a fi mincinoase, iar declaratiile
> politicienilor, pura demagogie.
>
> >
> Desteapta-te Romane!
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
DESTEPTA-TE ROMANE!!!

Arcturus
2008-12-16 00:49:11

Re: De ce s-a sucit ?!

Nici vorba, asta e cea mai putin plauzibila varianta.La 2008-12-15 23:11:56, gili a scris:

> Simplu ...
> A primit ordin , n'asa ?
>

Razvratitul
2008-12-16 01:08:28

O... pardon, nominalizarea lui Boc la mana presedintelui. Vedeti stirea de luni, ora 13.51.

Hai, nu fiti lenesi ca merita!

Pinkie
2008-12-16 01:17:38

Face ca atunci cand a plecat la Banca Mondiala, pacat ca nu sunt mai multi ca el ...sa faca un alt partid ca astea 3 sunt de toata greatza .

Pinkie
2008-12-16 01:19:14

Re: Da, sigur , daca nu tii pasul cu rinocerii baroni din PSD esti sigur nebunsau macar labil ...

gili
2008-12-16 01:34:49

Bine ma ! Bravo ! De ce sa ... sa te atac ?!

Pai ce , io nu am facut si io destule prostii la viata mea ?
Treaba ta , sa fii sanatos !

lastexit
2008-12-16 03:35:24

ce visai

akimottte
2008-12-16 03:37:26

JR in varianta Dimbovita....

Poa' sa-mi spuna cineva cu cine sa lupta Greuceanu asta miku' inainte de lovitura se stat ?
ca cine stie....poate omu' e corect !
Oricum, fata de cap pa 2 oase e mult mai shukar !

lastexit
2008-12-16 03:38:51

Re: ce visai

akimottte
2008-12-16 03:41:48

Re: Rezistenta... ANTI FSN..!!!!!!!

Cine dreak sa te-atace pa tine ba geo 13-14 ?
Frumos , esti ca porku....destept ,tot ca el...ca doar tu ne-ai spus ca te-ai inscris si-n partid...n'asa ?
Pai vezi mon sher ?


La 2008-12-16 00:03:35, geoianc2000 a scris:

> Sunt convis ca GILI o sa ma atace... Nu-mi mai dau, deocamdata,
> demisia din PD-L.... revin!!!!!!!!!
>
>

akimottte
2008-12-16 03:51:29

Re: Ce de fumuri scheletice pe aici. E ceva in neregula, pareti asa de infometati, forumistilor.

Asa e caprioara mea , in doaua vorbe ai spus totul ... ca la gazeta de parete !
Ce bine-mi pare ca te-am regasit ...asa, zi-le la ciumetzii astia, pai ce mama drea...
Sarbatori fericite si atentie la vinator !


La 2008-12-16 00:27:10, Atamild a scris:

> Nu ma iau de voi, recitesc articolul. Din nou fumuri scheletice ce se
> inalta cu dinti :-) ca .. niste zimti spre crepusculul care vorbeste.
> Am crezut ca e fachir si poate sa stea pe zimti dinti, adica sa nu-i
> pese, sa nu-l doara..
> Matilda
>

akimottte
2008-12-16 03:56:18

Re: ce visai

mihail.d
2008-12-16 07:30:35

Stolojan este santajabil! Cu ce?

UNFORGIVEN
2008-12-16 08:11:08

Dr. EVIL and MINI ME !!!

Dr. Evil and Mini Me

Am senzatia ca assist la o comedie ieftina si prost jucata, cu personaje de success gen Dr. Evil si Mini Me.
Oamenii au votat PD-L la pachet cu premierul Stolojan si au primit in pachet obligatoriu PSD si acest Mini Me de Boc, asa cum pe vremuri, casa de comenzi iti baga in pachet pe langa Ness si BT si creveti vietnamezi. Oamenii au votat un technocrat finantist care sa gestioneze criza si au primit un filozof. Labil sau ferm, stiindu-l capos, ii dadusem lui Dragastolo trei luni pana la conflictul cu Basescu dar m-am inselat si a durat trei zile. Totusi Stolojan a avut dreptate in acest gest fara precedent european, pentru ca nu se poate sa guvernezi cu o echipa facuta de altii precum Becali si sa aplici un program de parteneriat de care nu ai fost intrebat ba sa mai dai socoteala de performante in fata unui consiliu COCOBOCO. Presedintele a facut pasul si l-a lasat pe Stolojan afara din joc trimitandu-l inapoi in teren via mama domniei sale decedata de mult. Toate au o limita numai presedintele nostru ales nu o vede, se crede singur la timona, la butoane, doar ca mouse-ul nu-i la el.

Viorica Ianc
2008-12-16 09:00:31

boala grava


Pare un Om bolnav si abatut !
De ce pesedistii nu agreaza pe Emil Boc ? Nu pot sa faca din el un nou Milica ?

acv99
2008-12-16 09:39:13

Re: MANIFEST. PENTRU ROMANIA!

La 2008-12-16 00:17:07, Eufrosin a scris:

>
>
> Frati Romani!
>
> Au trecut 18 ani, de cand speranta de schimbare in bine, pe care o
> nutream cu totii, a fost inselata. Din timp in timp, ne-am incolonat
> frumos la urnele de vot, pentru
> a-i alege pe cei a caror promisiuni ne hraneau inca dorinta de mai
> bine.
> S-a perindat la conducerea tarii, intregul alfabet de partide, dar
> promisiunile lor s-au dovedit a fi mincinoase, iar declaratiile
> politicienilor, pura demagogie.
>
> In 1989, lucrurile pareau minunate:
>
> - Scapasem de tiranul comunist si de acolitii sai de prim rang.
>
> - Datoriile externe ale tarii erau platite, iar Romania era un stat
> creditor.
>
> - Baza industriala era foarte dezvoltata, chiar daca solicita
> modernizare.
>
> - Agricultura si zootehnia, puteau asigura suficienta hrana pentru
> toti, prin eliminarea sau reducerea exporturilor.
>
> - Somajul era aproape inexistent.
>
> - Romania beneficia de simpatia intregii lumi.
>
> - Entuziasmul nostru era gata sa faca minuni, canalizat in bine.
>
> Cu ce ne-a fost rasplatita speranta de catre cei pe care i-am ales, e
> greu de crezut, chiar si acum, cand incepem sa intelegem.
>
> 1 - Tara a fost jefuita de avutiile sale - industrii grele si usoare,
> infrastructura agricola, mine si centrale, furnizori de gaze si
> curent electric, pana si flota de pescuit oceanic a Romaniei, au fost
> toate instrainate, la preturi de nimic, fie unora din afara, fie
> clicii de securisti, care a preluat fraiele economiei tarii, manand-o
> spre dezastru.
>
> Ce nu au preluat ei, s-a instrainat, iar restul a fost vandut unor
> nemernici, care-au profitat din plin si rapid, casand fabrici intregi
> la fier vechi si punand muncitorii pe drumuri.
>
> Ca urmare, din luna in luna, incalzirea, curentul si mancarea, devin
> tot mai scumpe, in timp ce profiturile patronilor si salariile
> angajatilor agentiilor guvernamentale ce le
> "supravegheaza", ating sume revoltatoare.
>
> Muncitorii care castigau un salar decent, fie au plecat in
> strainatate, daca varsta le permitea, fie lucreaza pe mai nimic la
> "patron", fie s-au pensionat, traind la limita saraciei.
>
> 2 - Politicienii de profesie care s-au erijat in conducatori ai tarii,
> n-au facut altceva dacat sa-si foloseasca pozitiile, pentru a facilita
> jaful, in mod direct sau indirect, sau in cel mai bun caz, sa doarma,
> in timpul sedintelor.
>
> Astfel, indiferent de clica aflata la putere, lucrurile au mers din
> rau, in mai rau, leul a fost devalorizat prin furt de catre clasa
> conducatoare, care a profitat din greu ca sa cumpere proprietati
> reale, cu bani obtinuti fraudulos din afaceri gen Caritas, la
> preturile de ieri, in timp ce oamenii de rand, si-au pierdut
> apartamentele, iar economiile lor au fost devalizate, astfel
> efectuandu-se un transfer urias de bogatie de la clasa de mijloc,
> catre caracatita securista ale carei tentacule au cuprins intreaga
> tara.
>
> In cautarea unui trai decent, Romanii au fost nevoiti sa plece din
> tara, lasand in urma sotii, copii si bunici, familii rupte si destine
> triste, situatie care convine de minune guvernantilor, caci cu cat mai
> multi plecati inafara, cu atat mai slaba este presiunea asupra lor,
> pentru o schimbare adevarata. Intre timp, cu banii munciti din greu,
> Romanii de-abia isi mai cumpara un apartament in propria lor tara.
>
> Am devenit si noi sclavii indatorati pe viata, ai unor banci straine
> si puse pe capatuiala.
>
> 3 - Justitia corupta pana in maduva, nu face decat sa calce peste
> cetateanul de rand, a carui sudoare este risipita de avocati, fara ca
> sa-i aduca castig de cauza.
>
> Pensionarul care de foame fura mancare din magazin este pedepsit
> aspru, soferul amendat abuziv nu are nici un recurs real in curti,
> iar omul expropriat din casa lui de vechiul regim, a imbatranit
> asteptand sa i se faca dreptate.
>
> Aceeasi justite, ii lasa in deplina libertate pe marii jefuitori ai
> avutiei nationale, pe criminalii care au furat miliarde in valuta
> forte si pe copiii lor, atunci cand in goana limuzinei de lux, ucid
> pe cate unul dinte noi, cei de rand.
>
> 4 - Statul jupoaie pur si simplu pielea de pe noi, prin taxele
> oneroase pe care le platim, la ora actuala, cele mai ridicate din
> Europa.
>
> Fiecare institutie a statului poate impune taxe fara ca acestea sa fie
> legiferate, aducandu-ne in jalnica situatie de a avea de platit peste
> 600 de taxe in total.
>
> Inca ne mai aplecam de mijloc la ghisee pentru a fi repeziti de un
> birocrat plictisit, inca mai stam la cozi interminabile ca sa platim
> facturile, inca mai suntem tratati cu dispret si batjocura de catre
> cei ale caror salarii le platim din banii nostri.
>
> Toate astea sunt absolut inacceptabile, dar noi mai rabdam.
>
> 5 - Intre timp, ministrii si functionarii aceluiasi stat au intors
> privirea in alta parte, sau mai rau, au colaborat activ, la
> distrugerea invatamantului si a sistemului medical, ambele aflate in
> plin colaps.
>
> In ce tara s-a mai auzit ca pacientii sa-si aduca de acasa bandajele
> si sa trebuiasca sa dea plicul cu bani pentru a fi bagati in seama,
> pe cand liceele si facultatile produc pe banda absolventi care au
> dificultati ducand la bun sfarsit o fraza?
>
> Cum e posibil ca scolile primare sa fi devenit oaze ale traficantilor
> de droguri, iar copiii nostri sa fie batuti si chiar violati in
> locuri in care ar trebui sa fie in siguranta?
>
> De ce sunt incurajati cei mai buni ingineri si doctori sa emigreze in
> tari straine, cand la noi este atata nevoie de ei?
>
> De ce ii toleram pe nemernicii care perpetuaza si permit toate relele
> astea, ca mai apoi sa alegem altii ca si ei, pentru noi batjocuri si
> tradari?
>
> 6 - Cei investiti cu pazirea integritatii si avutiei nationale, nu fac
> decat sa-si incaseze salariile grase, sau se imbogatesc imens
> profitand de informatiile la care au acces, ocupand toate posturile
> cheie din economia nationala, in vreme ce tara este destramata fie
> fizic de catre miscari iredentiste pentru autonomie, fie spiritual,
> prin atacarea pe orice cai a credintei, traditiilor si culturii
> noastre.
>
> Cine le da lor consemnul ca sa ii urmareasca, spioneze si hartuiasca
> cei care se opun distrugerii tarii, pe cand cei care-o distrug, sunt
> lasati in liniste si buna pace?
>
> Cum e posibil ca sfintele icoane si religia in scoli sa devina obiecte
> de atac intr-o tara Crestinata acum 2000 de ani de insusi Sf. Apostol
> Andrei, iar pornografia sa devina"arta", subventionata de
> contribuabili, prin Institutul Cultural Roman ?
>
> Cum ne-am lasat antrenati sa acceptam gunoiul ce se revarsa din
> televizor in camerele noastre, in timp ce noi ne credem informati si
> amuzati?
>
> De cand au devenit "diversitatea", drepturile speciale
> pentru perversii sexuali si toleranta pentru excrocii alogeni, mai
> importante decat apararea scumpelor noastre traditii?
>
> Plange tara rupta-n doua, iar lor le pasa daca ne conformam
> politicului corect impus dinafara?
>
> Ce fel de monstri au acaparat pozitiile din care isi permit sa
> improaste cu noroi, in tot ce-avem noi mai sfant?
>
> Cand ne vom trezi odata sa punem mana pe lopata si sa facem curatenia
> atat de necesara in ograda noastra cea mare- cand vom alunga
> sobolanii care arunca cu gunoi, din varfurile pe care s-au cocotat,
> cand vom curata balegarul afara unde apartine,
> cand vom inlocui gramezile de mizerie cu rasaduri de flori ?
>
> Voi incheia cu aceasta analogie:
>
> Cum sa ne asteptam ca balta mizerabila sa se transforme intr-un
> elesteu limpede si curat, atata vreme cat aceeasi pesti amortiti,
> permit acelorasi broaste raioase sa ii convinga ca mocirla rau
> mirositoare si algele putrede sunt bune pentru ei?
>
> Desteapta-te Romane!
> dA DAR IN 1989 NU AVEAM ASA CENZURA CA LA ZIUA

simiondan
2008-12-16 10:43:27

nu-i nici un medic pe aici?

s-a vorbit si s-a scris putin de diagnostic. cu ceva timp in urma, un ziar -gardianul parca, publica o convorbire cu un medic care ar fi fost in tema cu boala domnului stolojan. denumirea acestei boli, este oboseala cronica.
o cautare pe internet sau in literatura de specialitate, ne releva faptul ca aceasta boala este extrem de dificila. din principalele simptome ale acestei boli
doua mi-au retinut atentia. afectarea memoriei si starile confuze. de oboseala propriu zisa ce sa mai vorbim. expresia si mimica domnului stolojan , gesturile sale din ultimul timp, ne aratau un om afectat.

ii doresc sanatate domnului stolojan. totusi, avand in vedere faptul ca dansul stia de aceasta afectiune si nu numai dansul, desemnarea si acceptarea pozitiei de viitor premier, a fost o gresala de proportii. putea fi urata de tot, daca peste cateva luni , ne trezeam in plina criza cu un premier care a spuna - eu ma retrag nu mai fac fata.
ma mir totusi pentru faptul ca nici un medic nu l-a sfatuit pe stolojan
sau pe marinar. sa le spuna verde in fata ca nu-i de riscat cu asa ceva.

bazileus
2008-12-16 11:01:56

Clar ,Stolo este cam bolnav !

Ma mira totusi ca cei din anturaj sa nu fi vazut asta .Chiar TB sa nu fi stiut nimic si totusi sa-l propuna de PM.....treaba asta ma cam deruteaza,poate altii mai bine informati sa stie mai multe.Asa de multe motive se vehiculeaza incat te apuca ameteala totusi cea mai pluzibila este Sanatatea dl.-ui Stolojan.Se vede din avion ca n-o duce prea bine si este depasit fizic si psihic.De ce dreacu a acceptat de la inceput nominalizarea ?...sa tulbure si mai tare apele care oricum nu erau prea limpezi.

Marius Adrian Porojnicu
2008-12-16 11:01:57

Re: MANIFEST. PENTRU ROMANIA!

Sa nu ne'ndecembrim din nou cu sange:
Sa nu uitam ca inca tara plange!
Sa nu cadem din nou in plasa celui rau,
Sa nu mai maniem pe Dumnezeu !
==========================================

La 2008-12-16 00:17:07, Eufrosin a scris:

>
>
>.....................................................................................................
..........................................................................................................
> Cum ne-am lasat antrenati sa acceptam gunoiul ce se revarsa din
> televizor in camerele noastre, in timp ce noi ne credem informati si
> amuzati?
>
> De cand au devenit "diversitatea", drepturile speciale
> pentru perversii sexuali si toleranta pentru excrocii alogeni, mai
> importante decat apararea scumpelor noastre traditii?
>
> Plange tara rupta-n doua, iar lor le pasa daca ne conformam
> politicului corect impus dinafara?
>
> Ce fel de monstri au acaparat pozitiile din care isi permit sa
> improaste cu noroi, in tot ce-avem noi mai sfant?
>
> Cand ne vom trezi odata sa punem mana pe lopata si sa facem curatenia
> atat de necesara in ograda noastra cea mare- cand vom alunga
> sobolanii care arunca cu gunoi, din varfurile pe care s-au cocotat,
> cand vom curata balegarul afara unde apartine,
> cand vom inlocui gramezile de mizerie cu rasaduri de flori ?
>
> Voi incheia cu aceasta analogie:
>
> Cum sa ne asteptam ca balta mizerabila sa se transforme intr-un
> elesteu limpede si curat, atata vreme cat aceeasi pesti amortiti,
> permit acelorasi broaste raioase sa ii convinga ca mocirla rau
> mirositoare si algele putrede sunt bune pentru ei?
>
> Desteapta-te Romane!
>

alwis46
2008-12-16 11:33:41

De ce s-a retras Stolojan ?

Pai ne lamureste nimeni altul decat Marius Tuca, ba chiar, pe mult mai multe randuri, il completeaza eminentul analist de la Gagesti, cel care ne ameninta iar ca se retrage in bilblioteca, Ion Cristoiu.

http://www.jurnalul.ro/articole/141114/guvernul-din-plic---motivul-demisiei-lui-theodor-stolojan

http://www.jurnalul.ro/articole/141092/o-lovitura-de-teatru-previzibila

Daca tot se fac atatea manevre, puneti bre de un guvern de militari...macar astia stiu cel mai bine cum e cu menvrele.

alwis46
2008-12-16 11:51:43

Re: Stolojan este santajabil! Cu ce?

costy
2008-12-16 11:54:36

Re: De ce s-a retras Stolojan ?

La 2008-12-16 11:33:41, alwis46 a scris:

> Pai ne lamureste nimeni altul decat Marius Tuca, ba chiar, pe mult mai
> multe randuri, il completeaza eminentul analist de la Gagesti, cel
> care ne ameninta iar ca se retrage in bilblioteca, Ion Cristoiu.
>
> http://www.jurnalul.ro/articole/141114/guvernul-din-plic---motivul-demisiei-lui-theodor-stolojan
>
> http://www.jurnalul.ro/articole/141092/o-lovitura-de-teatru-previzibila
>
> Daca tot se fac atatea manevre, puneti bre de un guvern de
> militari...macar astia stiu cel mai bine cum e cu menvrele.
>
>


M-am repezit ca inecatul sa vad ce nu stiu io, dar stie satul,
iar dta, draga colega, ma trimiti la fituicile lui felix!?
Io pe astea nu le cetesc, draga alwita, imi stau in gat si-mi
provoaca greata.....

alwis46
2008-12-16 11:55:46

Lumeee, lumeee, soro lumeee...

C-asai lumea, trecatoare,
Unul naste, altul moare
Lumeee, soro lumeee.

Asa era un cantec odata pe care-l canta si Faramita Lambru.

Eh, unii cu boala si renuntarea, unii cu voia buna-n nas desi nu la Slitzu' Auriu.

http://www.atac-online.ro/15-12-2008/Ce-a-facut-Tariceanu-la-bulgari-sambata-noaptea.html

alwis46
2008-12-16 12:06:23

Re: De ce s-a retras Stolojan ?

Dom'le, mandea lectureaza toata presa in fiecare zi, chiar si fituicile cu specialitatea sport.
Despre "priceperea" lui Marius Tuca s-a dus vestea peste mari si tari pana la Caracal, cat despre Cristoiu, prea multe nu am de spus, dictatura inca nu s-a instaurat cum ne bate el la cap, dar cum ne bat si altii iar omul este liber sa-si verse oful si amarul fara sa fie in pericol ca "cine limba lunga are, cinci ani va sapa la sare".
Din cate vad si aici pe forum, dictatura este doar o expresie de dansii folosita, de aceia care scriu cum si ce le vine pe limba, gura si la tastatura.
Cu siguranta, exemplarele astea au uitat de "libertatea" existenta pe vremea "democratiei populare".


La 2008-12-16 11:54:36, costy a scris:

> La 2008-12-16 11:33:41, alwis46 a scris:
>
> > Pai ne lamureste nimeni altul decat Marius Tuca, ba chiar, pe mult mai
> > multe randuri, il completeaza eminentul analist de la Gagesti, cel
> > care ne ameninta iar ca se retrage in bilblioteca, Ion Cristoiu.
> >
> > http://www.jurnalul.ro/articole/141114/guvernul-din-plic---motivul-demisiei-lui-theodor-stolojan
> >
> > http://www.jurnalul.ro/articole/141092/o-lovitura-de-teatru-previzibila
> >
> > Daca tot se fac atatea manevre, puneti bre de un guvern de
> > militari...macar astia stiu cel mai bine cum e cu menvrele.
> >
> >
>
>
> M-am repezit ca inecatul sa vad ce nu stiu io, dar stie satul,
> iar dta, draga colega, ma trimiti la fituicile lui felix!?
> Io pe astea nu le cetesc, draga alwita, imi stau in gat si-mi
> provoaca greata.....
>

lastexit
2008-12-16 12:40:17

Re: quasimodo

inca un canadian prost care se baga in seama!

Omul din Himalaya
2008-12-16 13:25:05

Basescu prim-ministru

Sper ca nu e careva atat de fraier sa nu inteleaga acest lucru.
Faptul ca PSD accepta acest lucru arata ca tot o adunatura de lepre a ramas, doar ciolanul conteaza, fara sa aiba importanta cine l-a mai rontait si si-a lasat balele acolo.

Omul din Himalaya
2008-12-16 13:42:12

Re: MANIFEST. PENTRU ROMANIA!

Eufrosine, astia nu se mai dau dusi decat cu forta, te bagi?

Arogantu'
2008-12-16 14:01:46

Re: Stolojan este santajabil! Cu ce?

Arogantu'
2008-12-16 14:07:58

Re: Stolojan este santajabil! Cu ce? - Un supliment ...

Arogantu'
2008-12-16 14:39:15

Re: Costel , ce dracu mai ?!... Vrei sa ma faci sa-mi schimb parerea despre tine ?

Nu e greu, Gili.

E IMPOSIBIL ... fara ordin !

La 2008-12-15 23:44:34, gili a scris:

> Pai asa greu ie sa intelegi un lucru asa simplu ?
>

horiageo
2008-12-16 15:14:43

demisie la cererea lui Ba'secu

PD -istii au facut campanie aratand lumii tabloul lui Dragastolo, crezand ca in felul acesta vor atrage voturi mai multe dar s-au inselat. Si-au atras oprobiul public mai mult. In plus, putea sa fie cel mai bun acest Stolojan, dar Ba'secu avea nevoie de o muhaia, de o marioneta cum este acest miliBoc, o sluga din care securistul Basescu poate face absolut orice. Un ins fara personalitate, o rama, sau cel mai bine, un gandac de bucatarie. Practic securistul si-a numit in acest important post un patefon care va reda membrilor cabinetului exact ceea ce va spune securistul de la Cotroceni. Unui individ, cum este miliBoc, in popor i se mai zice: ,,Carpe-n-Cur''. Si asta spune totul.

alwis46
2008-12-16 15:22:01

Re: Stolojan este santajabil! Cu ce? - Un supliment ...la un supliment

costy
2008-12-16 15:56:43

Re: Lumeee, lumeee, soro lumeee...

La 2008-12-16 11:55:46, alwis46 a scris:

> C-asai lumea, trecatoare,
> Unul naste, altul moare
> Lumeee, soro lumeee.
>
> Asa era un cantec odata pe care-l canta si Faramita Lambru.
>
> Eh, unii cu boala si renuntarea, unii cu voia buna-n nas desi nu la
> Slitzu' Auriu.
>
> http://www.atac-online.ro/15-12-2008/Ce-a-facut-Tariceanu-la-bulgari-sambata-noaptea.html
>


Esti sigur ca nu ai dor dupe colegul de forum de peste balta
care a fost alungat de pe Ziua , coleg cu care te-ai cindanit -
daca nu ma insel- de catva ori?

Sa-ti spun io ce a facut calin sambata noaptea la bulgari,
s-a dus sa-si inscrie parcul auto la vecini.

Parca-l vad ca de la inceputul lui ianuarie 2009 o sa cante
prin wc-urile CD: da Base cu biciu-n mineeeeee,
ca n-am ascultat de tine..., unul din "slagarele" romicai
puceanu.

.Sobru.
2008-12-16 16:01:06

Re: Stolojan este santajabil! Cu ce?

"Draga Stolo" face parte din sistemul securist, asa ca poate sa aiba bube de care sa nu se fi aflat.
Cat priveste excrementul "alwis", cretinul asta o tine cu ale lui. Te intereseaza nevasta premierului cretinule? Candideaza la functii in stat?

costy
2008-12-16 16:10:07

fantili si inganfatu

Si care-i, ma rog mumos, esenta, logica acestui "ordin",
gugustiucii lu tata? Ia...sa va vad inteligenta, care, pare-se,
va curge pe urechi ca geandra.

PS: Explica-i gamaliei arogante ce inseamna geandra,
fantili, sa nu creada c-o fi ceva ca banu si-si sparge
tolomacul timpanu....

Arogantu'
2008-12-16 16:17:24

Militianu' Costicla da ordin !

- Soldat, du-te si uda florile din curte...

- Dar ploua afara domn' colonel.

- Nu-i nimic, iti iei umbrela

Arogantu'
2008-12-16 16:20:06

Alvitza - tu nu vezi ca altu-i subiectu' ? Ai facut o obsesie pe Tariceanu ?

     Pagina  din 2      Pagina urmatoare

« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Ceausescu ameninta URSS cu bomba atomica (5978 afisari)
 Guvernul Emil Boc (4831 afisari)
 Dreptate pentru generalul Iulian Vlad (4205 afisari)
 Efectul "draga Stolo" (3761 afisari)
 De ce s-a retras Stolojan (3604 afisari)
 Cu un san la vedere, Halle Berry ingroasa numarul vedetelor victime ale erorilor vestimentare (4122 afisari)
  Al Treilea Razboi Mondial incepe inainte de Craciun, iar Obama nu va apuca sa fie investit  (3731 afisari)
 Jennifer Aniston, prinsa ca poarta sfarcuri false! (3346 afisari)
 Atentie, bestiile se dezbraca! (3276 afisari)
 Avion ce efectua o cursa spre New York, disparut la 35 de minute dupa decolare (3263 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02000 sec.