Ziua Logo
  Nr. 4396 de sambata, 22 noiembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Cultura

2008-11-22
Ion Caramache (...@aol.com, IP: 70.232.36...)
2008-11-22 17:05
Seductia adevarului

Este evident faptul ca cetateanul academician presedinte Eungeniu Simion are un suflet tare care nu poate fi sedus de adevar. Drept urmare, inseductibilul lector profesor circtic Eungeniu Simion ascunde intregul adevar prin dezvaluirea numai a unui adevar partial.
Scrie savantul de renume mondial Eungeniu Simion ca <<< Palade a parasit medicina curenta pentru biologie si a parasit, apoi, si tara, ca multi din generatia lui. >>>
Ceea ce nu scrie corespondentul academician universitar Eungeniu Simion este faptul ca George Palade a parasit tara deoarece era ginerele lui Nicolae Malaxa si, daca nu o parasea, avea toate sansele sa putrezeasca intr-o puscarie comunista, <<< ca multi din generatia sa >>> care nu au acceptat sa devina uneltele regimului comunist, spre deosebire de altii care au facut-o cu bucurie si, evident, contra cost.
Ceea ce de asemenea nu scrie, si ascunde, doctorul circtic Eungeniu Simion este faptul ca multi, nu numai din generatia lui George Palade, au parasit tara din cauza ca aceasta a incaput pe mina comunistilor si otrepelor lor, tovarasii de drum, intre care se numarau si un Sadoveanu si Calinescu care s-au dedat si in scris, si in fapt, la o serie de porcarii facute pentru ocupantii sovietici si regimul criminal comunist bashtinas instaurat de acestia. Nu se cheama porcarie, aceasta ascundere si deformare a adevarului ?

P.S.
O sintagma frumoasa :
"daca esti inger pe hirtie, atunci nu poti fi porc in viata reala" . Citat din cuvintarea academicianului circtic literar Eugeniu Simion la dezbaterea care a avut loc, din initiativa sa, pe data de 30 august 2006 la sediul Uniunii Scriitorilor din Romania.     « Comentariu anterior     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Lumea in 2025 (3230 afisari)
 Exemplul ungar (2424 afisari)
 Partidul Securistilor Destepti (2420 afisari)
 Frumusete inecata in droguri si alcool (1652 afisari)
 Tariceanu incoltit de profesori (1446 afisari)
 Pamela Anderson, goală, la aniversarea lui Hugh Hefner (Video) (4601 afisari)
 Fost comandant de politie argentinian s-a impuscat in cap in timpul unui interviu (ATENTIE, IMAGINI SOCANTE !!!)  (3411 afisari)
 Are 250 de kilograme si pozeaza nud pentru ca se crede sexy! (VEZI FOTO) (3129 afisari)
 Economistul-sef al FMI, despre criza financiara: "Ce-i mai rau abia urmeaza" (2596 afisari)
 Din dragoste pentru o femeie, tenismena Martina Navratilova a destramat o familie! (2468 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00704 sec.