Ziua Logo
  Nr. 4396 de sambata, 22 noiembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2008-11-22

Comentarii: 24, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Alex.Pandrea
2008-11-21 21:55:12

Pai nu te poti alia cu tradatorii

Cine are vocatia tradarii nu se mai lecueste.

Sa presupunem ca ceea ce autorul articolului s-ar petrece,scenariul ar fi urmatorul.
Trei-patru luni lucrurile ar fi doar o mica apoi mai mare tensiune.Tariceanu l-ar provova pe Basescu,l-ar insulta si iar ar spune ca el guverneaza bine.
In toiul conflictului Antonescu,godpodina Norica ar cere eliminarea PD-L de la guvernare si cu incitarea si sprijiniul PSD ar guverna ca minoritari.
S-ar repeta tradarea din 2007.
PSD i-ar santaja 4 ani,si ar spune ca dintre 2 rele prefera pe liberali.

Daca cineva din PD-L ar gandi doar ca Tariceanu sa fie prim minstru inseamna ca nu este om politic.
Vocatia tradarii si incompetenta nu au leac!

Vocatia tradarii si arogantei la dl.Tariceanu nu mai are leac.

gili
2008-11-21 22:55:36

He-he-heeee ! Daca nu le-a ajuns liberalilor ce au patit pina acuma ...

Mai ie loc inca , n'asa ?
Cea ca ie geniu al de invata din gresalele altora .
Ie baiet mintos , destept cum ar veni , al de invata din gresalele proprii .
Da ie de-a dreptul dobitoc al de nu pricepe nici din propria gresala , n'asa ?
Acuma , cert este ca Excelenta Sa este in corzi si-si vede tot mai departe si micutz visul de a pupa al doilea mandat la Cotroceni .
E , daca a meritat Parisul o liturghie , sa nu merite Cotroceniul o ... aleantza ?!
O aleantza repetir la DA vreau sa zic . Fie si cu Tariceanu premier in repetire .
Ba'secu este capabil sa-i ofere scaunul de la Palatul Victoria daca asta , Tariceanu o sa si-l sustina la prezidentiale .
Sa se vaza in scaun la Cotroceni si dupa aia ...
Dupa aia de nu i-o place lui Tariceanu ce o sa pata sa nu-mi ziceti ...Gilica .
Sacul de box care a fost pina acuma ie nimic pe linga ce va sa fie ...
Totusi daca liberalii sunt cu capul pe umeri si mai si au ceva in dinsul , o sa faca tot ce pot pentru a forta pe Ba'secu sa faca o aleantza cu ... cu pesedicii , iar dinsii ... la opozitie .
Astfel se descuie pentru dinsii destul de larg poarta Palatului Cotroceni la viitoarele alegeri prezidentiale si apoi posibilitatea de a cistiga alegerile parlementare viitoare .
Lucrusorul aista ar aduce pentru prima oara Romanica in situatia de a avea un guvern la care pentru prima oara din '45 , sa nu paricipe liftele bolsevico-feseniste ... Adeca nici pedeii , nici pesedeii ...
Zau ca merita incercat , n'asa ?

.Sobru.
2008-11-21 23:13:21

Re: He-he-heeee ! Daca nu le-a ajuns liberalilor ce au patit pina acuma ...

Doar daca au innebunit.

Ar fi posibil totusi cu cateva conditii, sa ramana intr-adevar tot Tariceanu prim-ministru, la justitie Norica, la armata Atanasiu, sa-l dea afara pe Morar de la DNA, sa schimbe si procurorul general, apoi, peste doi ani, sa scoata PDL de la guvernare in suturi si sa guverneze minoritar pana la sfarsitul mandatului. Pana la urma a functionat si betivul s-a zvarcolit degeaba. Ce zici?

PS Iti dai seama ca nimeni nu poate pune baza pe vreo promisiune a betivului, asa ca toate negocierile cu PDL sint egale cu zero.

eugen2000
2008-11-22 01:57:26

Exista mult mai multe (shi mai bune)variante de premier

De ce nu Dl. Tariceanu:
1. Guvernul facut de el avea pe: Adomnitzei, Chiuariu...etc.
2. A dat afara pe Blaga, Macovei,Ungureanu...etc
3. Spune-mi cu cine te insotzeshti ca sa itzi spun cine eshti. Prieten bun cu Patriciu (Patapievici este .....etc), Fenechiu etc

Numai punctul 1 este de ajuns ca sa il discretiteze ca prim ministru.


MarianS01
2008-11-22 02:16:01

Re: Pai nu te poti alia cu tradatorii

La 2008-11-21 21:55:12, Alex.Pandrea a scris:

> Cine are vocatia tradarii nu se mai lecueste.

Ai dreptate.

> Sa presupunem ca ceea ce autorul articolului s-ar petrece,scenariul ar
> fi urmatorul.
> Trei-patru luni lucrurile ar fi doar o mica apoi mai mare
> tensiune.Tariceanu l-ar provova pe Basescu,l-ar insulta si iar ar
> spune ca el guverneaza bine.

Cine a fost supranumit de presa "Moliceanu" si de ce? Oare nu cumva Tariceanu pentru ca peste un an jumate n-a raspuns atacurilor golanesti ale "presedintelui jucator"?

Mare ticolos poti fi cand pui pe seama lui Tariceanu exact comportamentul lui Basescu!

> In toiul conflictului Antonescu,godpodina Norica ar cere eliminarea
> PD-L de la guvernare si cu incitarea si sprijiniul PSD ar guverna ca
> minoritari.

Oare ministrii care in sedinta de guvern sunt de acord cu hotararile luate iar dupa ce pleaca de la sedinta incep sa critice guvernul mai pot ramane in guvern? Ce prim-ministru suporta atata ticalosie?

Oare ministrii care parasesc partidul care i-a adus la guvernare mai pot ramane in guvern? Este cazul ministrilor fosti PNL si evadati la "platformisti".

knowbothsystems
2008-11-22 06:37:04

Care Dreapta-pdl ? Care capital-politic-Basescu? Orascu este platit?!

Pdl e de dreapta cint eu de stinga (si n-am fst nici cind unic-pcr exista)! pdl-prin vorba si fapta- e de stinga!
Numai o stinga putea rinji si rupe la Dreapta ( in tara, pnl), 4 ani, apoi minti-au fost eliminati dela guvernare. Li s-a dat de ales, nu eliminare!

Sa afle acum pdl- cind li s=a dat de ales, de Tariceanu, tara era aproape de razboi civil. Daca n-o facea Tariceanu, o faceam noi romanii, ca sa iesim din criza morala in care pd-l afundase tara toata, jubilind cu Basescu. In timp ce energiile tarii, toate, risipite pe scandalurile lor- nemerituoasii de guvern si tara!

Care capital politic-Basescu? Cei care in 2004 ii ofereau doar adjective negative fizice acum il injura, il vor jos. Tinerii il considera "cel mai rau dintre toti politici de acum'. Oamenii simpli dela tara "ala face doar scandal'. Bucurestenii 'sa nu auda de fostul primar general care dupa 4 ani de-facut doar Scandal =ca nu avea pd-maj.consilieri-CG; a cerut apoi 'dati si CG ca sa faca'; iar dupa ce a primit, si-a luat rapid talpasita la jilt mai mare- de palat regal- pentru care step a furat si votul romanilor de dreapta-si a celor care nu sint neaparat pnlisti, prin alta minciuna de ultima clipa inainte de vot " Stolo subit bolnav".

Dupa ce Stolo pus de ei 2-strategic, in fruntea pnl, dar in realitate drept CAL TROIAN din care armata lor sa decapiteze pnl-din interiorul lui;

Dupa ce ei 2 Basescu si Stolo- isi pusesera de alianta DA, punind ramasag- capul pnl =distrugerea si acestei Drepte, prin aceeasi metoda ca lui PNT-alianta, tocit guvernarea apoi lasat singur responsabil, ei fugind spre iarba politica verde;

Apoi, unul facut bolnav subit, celalalt a indraznit sa iasa public si sa anunte minciuna lor- era de fapt parte din planul lor - ca pentru DA sa fie ales Basescu pres. de tara, si Stolo-premier....

Dar mintind ca se facu subit bolnav, Basescu nu putu sa-l scoata apoi sanatos rapid, sa-l puna premier. Asa a fost pus Tariceanu-pentru pnl-din DA.

Ambii sperau apoi, Tariceanu le face jocul - renunta, cind cei 2 vor, sa fie pus Stolo.
N-a tinut schema! Si bine pentru romani si tara. Noi n-am vrut!

Deci, mai usor Mr. Orascu cu "capital politic-Basescu" acum iubit cit Ceausescu- se vrea si mai mult de aceea face exact ce facea Ceausescu. EXACT !

Basescu nu va mai fi ales, cum n-ar mai fi fost ales nici un republican peste ocean--- adica, din furie nationala, rasplata pentru fapte !

A primit destul Basescu, dela poporul roman, pe cit merita! Ar deveni un DICTATOR daca reales. Este deja la FAPTE. Mai vrea-legiferat prin Constitutie Prezidentiala-dorita de pdl, de aceea.
Si atunci, ne ducem toti= tara, de rapa, condusi de marinar Basescu in furtuni nationale doar si profituri politice siesi.. pina ii creste fiica 'acceptata politic. "nu e gata acum pentru parlament' indrazneste si fita asta ca tata sau, dupa ce "pusa de tati in politica, mami a vrut-o in moda' spune public.Va fi aleasa cind vom crapa toti care gindimt!

Mare demagog, Basescu. Umbla cu Logan-Dacia, exemplu de 'romanesc'? Pina acum a dat un exemplu sef-de tara- SCANDAL. Cu o floare-Logan piedica la criza asteptata---de care sapatamani in urma nu stia nimic cind voia salarii crescute--- nu se mai face primavara-Basescu in tara! I-a trecut timpul politic !

Ex-primar Basescu sa dea inapoi romanilor si casa din Mihaileanu-luata pe banuti , dela romani= dela stat ! Sa fie data-acoperis tinerilor care au copii si nu-si pot lua. Tinerilor...dela care asteapta Basescu vot....pe care vrea sa-i subjuge Basescu, crezind ca pe tineri ii mai poate duce, de acum incolo. Acum stie, pe romanii maturi nu-i mai duce a treia oara-prin minciuna electorala.

Pariez, Basescu nu va mai fi ales.
Nu am mai auzit un roman care sa spuna--sint interesat ce spun(e) ; ci spunind usurat 'inchid, nu vreau sa-i mai vad, necum sa-i mai aud, ma duc la vot doar sa ii tai, sa nu votze ei ilegal pe locul meu".
A pierdut Basescu-vasul Romania, l-a tinut doar in furtuni basesti, netras in port---cum se lauda odata public lui Tariceanu : " uita ca el a fost amrinar, ii place sa traga vasul la mal".

Acum noi romanii il poftim -prin vot 2008 si 2009 - pe Basescu et co- sa se dea jos, sa elibereze vasul-Romania, ca noi romanii vrem alt comandant- mai in stare sa conduca o tara pe uscat!

knowbothsystems
2008-11-22 06:48:37

Re: Pai nu te poti alia cu tradatorii: Cine mai esti si tu Pandrea-Activistul

La 2008-11-21 21:55:12, Alex.Pandrea a scris:

> Cine are vocatia tradarii nu se mai lecueste.
>
> Sa presupunem ca ceea ce autorul articolului s-ar petrece,scenariul ar
> fi urmatorul.
> Trei-patru luni lucrurile ar fi doar o mica apoi mai mare
> tensiune.Tariceanu l-ar provova pe Basescu,l-ar insulta si iar ar
> spune ca el guverneaza bine.
> In toiul conflictului Antonescu,godpodina Norica ar cere eliminarea
> PD-L de la guvernare si cu incitarea si sprijiniul PSD ar guverna ca
> minoritari.
> S-ar repeta tradarea din 2007.
> PSD i-ar santaja 4 ani,si ar spune ca dintre 2 rele prefera pe
> liberali.
>
> Daca cineva din PD-L ar gandi doar ca Tariceanu sa fie prim minstru
> inseamna ca nu este om politic.
> Vocatia tradarii si incompetenta nu au leac!
>
> Vocatia tradarii si arogantei la dl.Tariceanu nu mai are leac.
>
Dece minti, mintiti cu totii-pdl si Basescu. Sperati ca romanii, bucurestenii n-au memorie? Memoria colectiva e cea mai dura: cea mai mare, cea mai adinca, pentru ca e a multora afectati. In caz, o capitala si o tara.

Tradatori-ai DA au fost pd-dovada a devenit pdl, e sint Stolo si Basescu-punaindu-si ei de DA- securea sa taie capul PNL din interilor, e mincinosul Stolo-subit bolnav, ca sa fie ales Basescu-pentru DA si cu votul de dreapta nu doar al celor pnl (eu sint de dreapta dar nu-s pnl-ist, de aceea iti spun sigur--pdl nu e de dreapta prin fapte-vorbele-i sint minciuni de stinga).

Tradatori sint cine striga tradatori dupa ce au tradat.
Dupa ce au adus tara in prag de razboi civil.
Tariceanu nu i-a tradat, i-a rabdat pina le-a dat DE ALES-ori-ori. N-o facea Tariceanu, o faceam noi tara- nu mai suportam tratamentul neloial tarii facut de pd.devenit pdl si de Basescu-ajuns rapid Imparatul G in fata tarii.

Tradator este Pandrea care vrea sa induca minciuna pd "i-a dat afara din guvern'-drept adevar. Greata publica faceti cu atitea minciuni in timp dce fixati sinteti doar pe rele tarii, rele guvernarii, anticipate pe banii romanilor, guvern jos cint tara vrea guvernata. Niste rosi-albastri mincinosi! Da, noi vrem pnl ca aduce progres natie. Pe voi va vrem jos de pe tron, jos din politica, jos din institutiile tarii , pe unde ati trecut le-ati minjit alti 18 ani.

knowbothsystems
2008-11-22 07:02:45

Re: Exista mult mai multe (shi mai bune)variante de premier: RE: BASESCU

La 2008-11-22 01:57:26, eugen2000 a scris:

> De ce nu Dl. Tariceanu:
> 1. Guvernul facut de el avea pe: Adomnitzei, Chiuariu...etc.
> 2. A dat afara pe Blaga, Macovei,Ungureanu...etc
> 3. Spune-mi cu cine te insotzeshti ca sa itzi spun cine eshti.
> Prieten bun cu Patriciu (Patapievici este .....etc), Fenechiu etc
>
> Numai punctul 1 este de ajuns ca sa il discretiteze ca prim ministru.

Eugen2000: pe cind il discreditezi definitiv pe seful statului-pe merit personal? Dar pe Videanu-primar? Dar pe Basescu-ex-primar-facut acelasi scandal? Dar pe Boc-doar face poc, turuie ce Basescu vrea?! Dar pe mincinosul Stolo-subit bolnav. Ne va lua 4 ani ce vrea asta sa sisiie 4 ani, cu Basescu de mina, pentru interesele lor, contra intereselor romanilor.

Zi o realizarea a astora, doar una, doar a unui adin ei! Ca Basescu e de 18 ani in politica tarii, sustinut de (SERVICII?) prea a sarit ca broscoiul pe pietre in apa, ajungind in functia suprema gatind doar specialitatea sa-SCANDALUL public.
NU MAI TINE! La romani !Nu mai tin gogosile vostre!
"cel mai rau dintre ei' spun tinerii despre Basescu.
Cel mai rau dintre gasti politice, spunem romanii maturi despre gasca-pd/ devenita pdl, a lui Basesci-Stolo=partenerii DA planuita pentru decapitat -pnl din interior.

Vreti Culoarul Dreapta? Nu vi-l dam, noi romanii! Ca la fomatare-de pcr- sinteti de stinga sia sa veti pieri din politica tarii. Iar Basescu nu va mai fi ales si daca merge cu Logan pina la vot-2009. Acum stim-e in stare de orice ca sa fure votul dusilor de nas, nu are scrupule....Tariceanu are!

Conan___the___Barbarian
2008-11-22 23:59:20

Si deodata Stolojan nu mai este tradatorul, devine DOMNUL, SINGURA COALITIE VIABILA

Nene, PD-L -ul ala NU-I AL LUI Stolo (cum sugerezi cu larghetze) cu alea 3-4 % ale lui de penelisti, cavaleria lui Ieremia fugita de la Ion-Voda-Tariceanu la Sultanul Salvamar Magnificul & Vizirul Boc.

Iar le dregi precum Zbigniew Brejinsky in Afgfhanistan: evreul grijuliu pt soarta ... moscheelor musulmane ale Pashtunilor :-)) Sa ne uitam in Arhiva cum l-ati dat pe razatoare ca pe hrean pe Stolo la Ziua, cand acesta a sters-o de la PNL?

CU CINE SA FACA PNL COALITIE? asta suna a Hillary care-i propunea aluia de pe primul loc ... postul de Vicepresedinte :-)

Cu cine face PD-L-ul coalitie, poate vrei sa zici.

Conan___the___Barbarian
2008-11-23 00:03:56

Re: Pai nu te poti alia cu tradatorii: Cine mai esti si tu Pandrea-Activistul

Iar gogoase d'astea bushi(s)te.
lohmenatu = Tigra Mihailescu= Mos_Tautu= Alex.Pandrea =Radu Florian =knowbothsystems
86.107.248.0 - 86.107.255.255, SC Ambra SRL,Ozana 11,Piatra Neamt, Neamt, Romania

La 2008-11-22 06:48:37, knowbothsystems a scris: vrajeli de dreptaci-de-opereta

Si Anglia are falitii ei, n'asa nea Catzavencule?

Danny
2008-11-23 07:43:54

Re: Si deodata Stolojan nu mai este tradatorul, devine DOMNUL, SINGURA COALITIE VIABILA

<<<< cavaleria lui Ieremia fugita de la Ion-Voda-Tariceanu >>>>>

Voda tariceanu (?!?) Te umfla risul !
Poate voda repetentul !

Danny
2008-11-23 07:47:05

Re: Care Dreapta-pdl ? Care capital-politic-Basescu? Orascu este platit?!

knowbothsystems ??

Aiurea! Cunosti numai unul: ala bazat pe petro-ruble.

Danny
2008-11-23 07:53:55

knowbothsystems

Vreti Culoarul Dreapta? Nu vi-l dam, noi romanii .......>>>>>

Care voi romanii ? 15% ?
Slugile rusilor platite cu petro-ruble ?

Atamild
2008-11-23 09:10:05

Deci am retinut eu bine data si

Data nu-i chiar rea, o data, la care multi dintre romanii ce vor alege impacheteaza Cadourile de Craciun!
Matilda

alwis46
2008-11-23 10:35:52

Alianta PNL-PD ? Dar de ce nu PNL-PSD ?

Conform declaratiilor facute miercuri seara intr-o emisiune televizata la Antena 3, Tariceanu vrea sa ramana premier prin castigarea alegerilor de catre PNL.

"Acum sunt premier in functie si doresc sa raman premier in continuare prin castigarea alegerilor. Eu sunt insa obligat sa raspund unor preocupari, unor ingrijorari ale populatiei si vreau sa dam posibilitatea romanilor sa nu stea sa astepte rezultatul alegerilor, ci sa vada ca cineva se gandeste si actioneaza in favoarea lor" .

http://www.presaonline.com/stiri/politica/tariceanu-vrea-sa-ramana-prim-ministru-si-dupa-scrutinul-de-pe-30-noiembrie-437028.html

Pe de alta parte, in aceiasi emisiune, domnul Tariceanu a mai afirmat ca PNL nu are vocatia unui partid de opozitie si ca acest partid trebuia sa ramana la guvernare pentru ca politica se face dion teren si nu din tribuna.
Tot domnia sa a mai afirmat, in aceiasi emisiune, ca va solicita postul de premier in cadrul unor negocieri pentru guvernare cu alt partid chiar daca partidul sau va avea statut de minoritar in comparatie cu celalalt partid.
Ce ascunde de fapt declaratia premierului ?
Nimic altceva decat faptul ca acest partid se vede factorul principal al unei viitoare aliante guvernamentale.
Rezultatele previzibile ale votului din 30 noiembrie vor aseza urmatoarele aprtide pe primele trei locuri : PSD, PDL, PNL.
Cum o alianta PSD-PDL este putin probabila, raman in calcul doua variante in care PNL isi are locul sau : PNL-PSD sau PNL-PDL.
Conditionarea ramanerii sale ca premier in aceste doua variante sugereaza de fapt un mic santaj politic din partea domnului Tariceanu atata vreme cat nici un partid din cele trei nu-si va apropia majoritatea care sa-i permita sa faca un cabinet monocolor iar actualul premier este constient de valoarea procentajelor obtinute de partidul domniei sale in cadrul unor eventuale negocieri pentru guvernare.
Ramane de vazut daca celalalt partid cu care va purta discutii va fi de acord ca domnul Tariceanu sa fie desemnat ca premier in cadrul viitoarei aliante de guvernare.
Pana la urma, desemnarea premierului se va face conform normelor constitutionale, persoana respectiva, in cazul inexistentei unui partid cu majoritatea absoluta fiind desemnata din randurile unui partid parlamentar si nu neaparat din cel al randurilor unei coalitii pentru ca in Constitutie nu se vorbeste absolut deloc de coalitie ci doar de partid.
Sa nu uitam totusi ca in 2004 desemnarea premierului s-a facut din randurile unei coalitii minoritare si nu din randurile coalitiei care castigase atunci alegerile iar domnul Tariceanu, atunci, nu a protestat deloc asa cum a zis ca are de gand sa o faca daca acest lucru se va intampla si acum.

Alex.Pandrea
2008-11-23 10:37:43

Re: Cine mai esti si tu Pandrea:un cetatean cu drept de vot

La 2008-11-23 00:03:56, Conan___the___Barbarian a scris:

> Iar gogoase d'astea bushi(s)te.
> lohmenatu = Tigra Mihailescu= Mos_Tautu= Alex.Pandrea =Radu Florian
> =knowbothsystems
> 86.107.248.0 - 86.107.255.255, SC Ambra SRL,Ozana 11,Piatra Neamt,
> Neamt, Romania

Nu o fa pe desteptul ca nu ai identificat nici orasul si nici severul.Nici nu am auzit de ambra.
Se pare ca este o societare comerciala(din internet m-am informat) iar in Piatra-Neamt am trecut doar in interes de serviciu si pot confirma ca este un exemplu al politicii PD-L(aici este dl.Stefan-Pinalti primar).S-a facut telegondola,partie moderna de ski etc etc.

Cat despre activisti,trebue sa definesti termenii.Daca este vorba de unii devotati pentru partidul lor nu se potriveste.
Activizti platiti gasiti la PNL,inclusiv la batai si rupt afise daca ai urmarit presa vizuala,la PSD care dau porci si distribue ca Vanghelie ajutoare cu sigla OSD desi sunt date de stat.

Asa ca ori orienteaza-te ori dai inainte ca logoreicii din PNL la care minciua a devenit o maniera de atrai.
Sau poate te transfera la rupt afisele lui Gigi.

Alex.Pandrea
2008-11-23 10:44:44

Re: Alianta PNL-PD ? Dar de ce nu PNL-PSD ?

La 2008-11-23 10:35:52, alwis46 a scris:

Sigur,de ignoranta nu se moare,asa ca poti trai pana la adanci batranete.

Pai PSD doreste cresterea rolului statului si distrugerea statului sau transformarea sa in capitalism de stat,stii ca ala cand s-au devalizat bancile.
In PSD trebue sa fii sluj in fata lui Iliescu,fost membru al CC al PCR si omul cu lovitura de stat,cu mineriadele.Acolo tariceanu il gaseste si pe Roman si alti paralei comunisti.

Deci,liberali,daca vreti socialism aliati-va cu PSD.
pentru patriciu-tariceanu este de inteles.Sub PSD s-au inbogatit.

dar pentru Romania,mai ales in situatie de criza.

tariceanu este dispus.El daca ii da un ciolan vinde partidul oricui sau face ce zice oligarhul.

daca nici acuma nu ai inteles inseamna ca esti programat de oligarh sa distrugi PNL.

alwis46
2008-11-23 11:40:57

Re: He-he-heeee ! Daca nu le-a ajuns liberalilor ce au patit pina acuma ...

PNL in opozitie zici talica ?
Uite ca te contrazice dom' Tariceanu, domnia sa declarand urmatoarele intr-o emisiune TV la Antena 3 :

"PNL nu este un partid cu voca?ie de partid de opozi?ie. Politica nu se face din tribun?, ci de pe teren".

Si fiindca tot spusesi ceva de cele patite de liberali, poate iti reamintesti si de declaratiile lui Crin Antonescu si ale lui Ludovic Orban care spuneau ca vad mai degraba o coalitie cu PDL decat cu alt partid tocmai pentru ca, il citez pe Orban, "in aceasta formatiune sunt oameni mai apropiati de viziunea de guvernare a liberalilor", ca sa nu mai spun ca Antonescu a spus si el ca personal mai degraba prefera o guvernare alaturi de PDL.

Baga matale deci o critica la adresa acestor doi liberali de frunte care uite ce fac, nu tin deloc cont de parerile dumitale.La 2008-11-21 22:55:36, gili a scris:

> Mai ie loc inca , n'asa ?
> Cea ca ie geniu al de invata din gresalele altora .
> Ie baiet mintos , destept cum ar veni , al de invata din
> gresalele proprii .
> Da ie de-a dreptul dobitoc al de nu pricepe nici din propria
> gresala , n'asa ?
> Acuma , cert este ca Excelenta Sa este in corzi si-si vede tot
> mai departe si micutz visul de a pupa al doilea mandat la Cotroceni
> .
> E , daca a meritat Parisul o liturghie , sa nu merite Cotroceniul
> o ... aleantza ?!
> O aleantza repetir la DA vreau sa zic . Fie si cu Tariceanu
> premier in repetire .
> Ba'secu este capabil sa-i ofere scaunul de la Palatul Victoria
> daca asta , Tariceanu o sa si-l sustina la prezidentiale .
> Sa se vaza in scaun la Cotroceni si dupa aia ...
> Dupa aia de nu i-o place lui Tariceanu ce o sa pata sa nu-mi
> ziceti ...Gilica .
> Sacul de box care a fost pina acuma ie nimic pe linga ce va sa
> fie ...
> Totusi daca liberalii sunt cu capul pe umeri si mai si au ceva in
> dinsul , o sa faca tot ce pot pentru a forta pe Ba'secu sa faca o
> aleantza cu ... cu pesedicii , iar dinsii ... la opozitie .
> Astfel se descuie pentru dinsii destul de larg poarta Palatului
> Cotroceni la viitoarele alegeri prezidentiale si apoi posibilitatea
> de a cistiga alegerile parlementare viitoare .
> Lucrusorul aista ar aduce pentru prima oara Romanica in situatia
> de a avea un guvern la care pentru prima oara din '45 , sa nu paricipe
> liftele bolsevico-feseniste ... Adeca nici pedeii , nici pesedeii ...
> Zau ca merita incercat , n'asa ?
>

Mona G.
2008-11-23 12:41:00

Alianta DA

Daca Tradiceanu nu trada(inclusiv votul dat de mine) ar fi castigat acum detasat iar acel murdar PSD ramanea inca 4 ani in opozitie!Si mai cred ca in spatele manechinului de APACA au fost altii care l-au impins cu putere spre PSD (visul lui Patriciu si Iliescu).In orice caz,in Tradiceanu nu poti avea incredere!Si nici in cei din guvernul lui sau din Parlament care au fost de acord cu izgonirea PD dela guvernare!Dar,mai cred si ca mai sunt si oameni cinstiti si curati(nemanjiti de petrodolari) in PNL;acestia ar trebui sa se impuna si nu unul ca acel murdarel Crin,ca acea traseista Norica,ca nepotelul kghebistei-Bogdanel!Doar asa s-ar mai putea avea incredere in PNL.

MarianS01
2008-11-23 16:17:21

Re: Care Dreapta-pdl ? Care capital-politic-Basescu? Orascu este platit?!

La 2008-11-23 07:47:05, Danny a scris:

> knowbothsystems ??
>
> Aiurea! Cunosti numai unul: ala bazat pe petro-ruble.
>

Stie ce spune muhaiaua Cotrocenilor. Petro-rublele lui Basescu si Stolojan - vezi afacerea ALRO Slatina i-or fi zonait in punga.

gili
2008-11-23 16:33:26

Mai Alvita , io nu "bag critici" ... Io-mi dau cu presupusul ... Parerea mea , n'asa ?

Despre partea mea poa sa faca ce poftesc ... Cum si cit ii duce capul .
Ca apoi ..., capul face , capul trage , n'asa ?
Daca-s atit de natarai ca sa nu priceapa , treaba dinsilor ...
Totusi io crez ca Orban si Antonescu asta se afla si dinsii in treaba si arunca cu netzel fum sa ia vederea prostimii cum ar veni ... Acuma ca ie campanie merge ...
Grav o sa fie daca o sa si puie la praftica ce zic ...
In azul asta se va dovedi ca-s dusi rau cu pluta . Sau ma rog , sunt masochisti nu liberali , n'asa ?
Si apoi , vezi talica io aciulea nu-s ca sa critic orice dusman al liberalilor si sa-i ridic pe acestia in slavi orice ar face ... Ti-am mai spus-o ...
Aciulea ma aflu in primul si in primul rind ... in treaba , ca tot romanul , n'asa ?... Si in al doilea rind ... In al doilea rind i-mi dau si io cu presupusul . Adica iarasi ma aflu in treaba si mai virtos ... Si abia in al treilea rind ca sa ma distrez si io o leaca ca tot omul , n'asa ?

gili
2008-11-23 16:49:44

Care vas zica doamna Musca Tariceanu asta ie un tradator ordiar ...

Banui ca atunci cind faceti vorbire despre tradare va referiti la faptul ca Tradiceanu asta nu s-a spinzurat cu propria mina , nu si-a spinzurat si colegii din PNL si nu a scris pe testament ca-l lasa mostenire Excelentei Sale domnului Ba'secu , n'asa ?
Si bineinteles ca de o pilda dumneavoastra , daca v-ar cere Excelenta Sa sa legati o funie de lustra din sufragerie , sa treceti in testament casa pe numele dinsului , dupa care sa va suiti pe un scaunel , sa viriti capul in latul funiei si sa impingeti apoi cu piciorul scaunelul sunteti gata sa o faceti oricind , n'asa ?
Acelasi tratament sunteti capabila sa-l aplicati si familiei spre multumirea Excelentei Sale ... Si bineinteles sa nu va acuze stiu io ce natarau de ... tredare .
Ei bine doamna atita spirit de sacrificiu inca nu am intilnit ... Drept pentru care da-ti voie sa va urez ... Succesuri depline !...

MarianS01
2008-11-23 17:16:59

Re: Cine mai esti si tu Pandrea? Un comunist deghizat.

La 2008-11-23 10:37, Alex.Pandrea a scris:

>La 2008-11-23 00:03:56, Conan___the___Barbarian a scris:
>
>> Iar gogoase d'astea bushi(s)te.
>> lohmenatu = Tigra Mihailescu= Mos_Tautu= Alex.Pandrea =Radu Florian
>> =knowbothsystems
>> 86.107.248.0 - 86.107.255.255, SC Ambra SRL,Ozana 11,Piatra Neamt,
>> Neamt, Romania

> Nu o fa pe desteptul ca nu ai identificat nici orasul si nici severul.Nici
> nu am auzit de ambra.
>
> Se pare ca este o societare comerciala(din internet m-am informat) iar in
> Piatra-Neamt am trecut doar in interes de serviciu ...

Nici nu ma mira. Este detinatorul IP-lui de la care trimeteai mesaje cand erai la Piatra Neamt.
Acum trimiti mesaje de pe un IP alocat RDS-lui in Bucuresti. Si cum RDS are mai mult de-o gramada de abonati, multi cu IP dinamic, ramai la categoria no-name.

Sub numele de Radu Florian trimit mesaje pe diverse forumuri mai multi useri. Caracteristica lor este apararea comunismului sub forme deghizate. Multi adepti ai comunismului sustin ca PSD "a intinat valorile comunismului" (parafrazand pe Iliescu). In cazul lui Alex.Pandrea = Radu Florian trebuie sa-i recunosc abilitatea de-a fi recunoscut sub masca PDL adevarul: sunt comunistii deghizati.

Nu-mi inchipui ca, de dincolo de mormant, politologul comunist Radu Florian scrie pe forumuri .

> Cat despre activisti,trebue sa definesti termenii.Daca este vorba de unii
> devotati pentru partidul lor nu se potriveste.
> Activizti platiti gasiti la PNL,inclusiv la batai si rupt afise daca ai urmarit presa
> vizuala,la PSD care dau porci si distribue ca Vanghelie ajutoare cu sigla OSD
> desi sunt date de stat.

Incontestabil activistii comunisti au fost cei mai zelosi. Au avut cele mai puternice convingeri si au mers cu zelul pana la negarea dreotului la viata a romanilor.

Faptul ca erau stipendiati ai Moscovei, inclusiv cu bani rezultati din vanzarea tezaurului lasat in pastrare la Moscova in timpul primului razboi mondial este marginal. Esential este ca ar fi luat bani si de la dracu doar pentru a-si pune in opera capacitatea distructiva.

> Asa ca ori orienteaza-te ori dai inainte ca logoreicii din PNL la care minciua a
> devenit o maniera de atrai.

Hotul stiga "Hotii". Vezi ca minciuna sta cu PDL la masa.

> Sau poate te transfera la rupt afisele lui Gigi.

Cine se aseamana se aduna: PDL, PNG si PRM.

PS
Esti cumva specimenul din clipurile de pe youtube?
http://www.youtube.com/watch?v=dv6esht_w4w
http://www.youtube.com/watch?v=6u25hhojJkg

Dezaprob clipurile replica:
http://www.youtube.com/watch?v=dn70Ld0zg8A
http://www.youtube.com/watch?v=R_wadHvWaEoD ANTON
2008-11-23 21:03:11

MAI ORESCULE

PAI PNL-UL A FOST ALIAT INTII CU PD-UL SI , DUPA DESTRAMAREA ALIANTEI DA , S-A ALIAT CU PSD-UL . CAM BATI CIMPII, CACI TARICEANU ESTE SEFUL PNL-ULUI , INSA STOLO NU ESTE SEFUL PD-L-ULUI !!! GHICI , CINE ESTE SEFUL PD-L-ULUI ??? DACA STII, ITI DAU CEVA...


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Lumea in 2025 (3230 afisari)
 Exemplul ungar (2424 afisari)
 Partidul Securistilor Destepti (2420 afisari)
 Frumusete inecata in droguri si alcool (1652 afisari)
 Tariceanu incoltit de profesori (1446 afisari)
 Pamela Anderson, goală, la aniversarea lui Hugh Hefner (Video) (4601 afisari)
 Fost comandant de politie argentinian s-a impuscat in cap in timpul unui interviu (ATENTIE, IMAGINI SOCANTE !!!)  (3411 afisari)
 Are 250 de kilograme si pozeaza nud pentru ca se crede sexy! (VEZI FOTO) (3129 afisari)
 Economistul-sef al FMI, despre criza financiara: "Ce-i mai rau abia urmeaza" (2596 afisari)
 Din dragoste pentru o femeie, tenismena Martina Navratilova a destramat o familie! (2468 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00864 sec.