Ziua Logo
  Nr. 4396 de sambata, 22 noiembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2008-11-22

Comentarii: 61, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Alex.Pandrea
2008-11-21 21:42:04

LUPTE INTERNE IN PNL

LUPTE INTERNE IN PNL
Se pare ca din motive electorale PSD va sprijini Motiunea de Cenzura a PD-L,pentru a nu da acestuia beneficiul unui castig de imagine.Acest lucru a facut ca luni(azi) sa aiba loc o noua sedinta a conducerii PSD si grupurilor parlamentare in care se poate decide cenzurarea guvernului Tariceanu si votarea motiunii PD-L.
In PNL s-a dat startul la lupta pentru functiile de conducere din partid, atit in interiorul formatiunii politice, cit in afara acesteia, in zona disidentilor. Analistii vorbesc de o posibila declansare a procesului de succesiune in cadrul PNL, in eventualitatea in care Calin Popescu Tariceanu va fi trintit din functia de prim-ministru. Cei care au ridicat pistolul in aer ca sa dea startul la scindare au fost dupaTheodor Stolojan si Valeriu Stoica,chiar prietenii sai Dl.Antonescu,gospodina Norica si chiar Orban.
Mai mult sau mai putin public,ei au indicat, fara nici o rezerva, vinovatul pentru situatia in care ar fi ajuns PNL-ul, si anume presedintele partidului si echipa din jurul sau.
Pe de alta parte, ideea unei fuziuni sau colaborari cu aripa liberala din PD-L devine acum tot mai probabila,mai ales din perspectiva ca acest partid sa preia conducerea tarii si lupta anti-PSD.
Pentru aceasta acest grup disident a inceput sa sape la temelia partidului, adica la filialele din judete, si chiar in Bucuresti
In cazul in care Calin Popescu Tariceanu nu va putea sa-si duca mandatul de prim-ministru pina la capat,sau dupa alegeri,daca procentajul va fi 10-12% cei mai vizibili lideri liberali ar putea sa-si puna problema preluarii conducerii.
Se vehiculeaza numeroase nume pentru viitorul presedinte PNL(am vorbit deja de Antonescu,Orban si chiar gospodina Norica
Surse citate de diversi analisti politici ne arata ca de fapt pericolul cel mai mare vine de la dl.Patriciu care de fapt a manipulat si manipuleaza PNL.Daca el nu va fi multumit de prestatia dlui Tariceanu,si nu este,schimbarea dlui Tariceanu este ca si sigura,pretendentii de mai sus fiind de fapt oamenii dlui Patriciu.
Purtatorul de cuvint al PNL, Varujan Vosganian declara ca aceasta ar putea fi o veritabila motiune de cenzura impotriva guvernului. Intrebarea care se pune este cind si cum va pleca premierul Tariceanu.
Tariceanu,subliniaza dl.Stoica va demisiona sau va fi fortat sa demisioneze in curand.
Se pare ca problema este pe larg discutata in diferite filiale judetiene si mai ales in acelea in care fostii lideri PNL mai demult dar si recent au trecut la PD-L,multi dintre ei candidand azi pe listele PD-L.
Insasi dl.Stolojan,pe nevazute are intalniri in diferite zone din tara sau este pur si simplu abordat de diferiti lideri locali PNL pentru a vedea care ar fi soarta lor in cazul ca vor sprijini sau se vor alatura PD-L.
Liberalii din teritoriu sunt in cea mai mare dilema a vietii lor,ori cu liberalii ori cu PD-L.
In partid domenste inca acea teroare,ca pe timpul platformistilor,mai ales amenintarile cu excluderea,lucru afirmat de dl.Vosganiana.
Dupa cum afirma dl.SEBASTIAN LAZAROIU: LUPII TINERI DIN PNL AR PUTEA DA STARTUL LA SUCCESIUNE

Tot Sebastian Lazaroiu, directorul Curs, se numara printre cei care sustin ca dizidenta inceputa de dl. Stolojan ar avea sanse mari sa se impuna daca PNL va avea un scor mic in alegeri.
Se subliniaza insa atmosfera unei crize de succesiune,lupii tineri,ambitiosi simt gustul puterii si posibilitatea de a lua puterea,exact cum aripa tanara a dlui Tariceanu a facut cu vechiul PNL.
In opinia lui Lazaroiu, lupii tineri din Partidul National Liberal sint si cei mai vizibili membri din acest moment. Asa ar fi grupul dlui Olteanu,Crin Antonescu,Ludovic Orban si chiar Adrian Cioroianu,si spune Lazaroiu, ceea ce ar insemna ca toti acesti tineri liberali identificati de el ar putea sa-si doreasca functia de presedinte al partidului in cazul in care Tariceanu nu va putea sa-si duca la bun sfirsit mandatul de prim-ministru.
Exista insa mai multe scenarii care ar putea sa-l determine pe Tariceanu sa plece, intr-un fel sau altul, de la conducerea PNL si un lucru este cert: pe scena politica romaneasca, de acum incolo, orice este posibil .
Mediocritatea conducerii guvernului,minciunile ca economia dudue si performanta ne situeaza pe locul 7 in Europa au pus capac minciunii cand Romania a fost declarata in stare de criza iar bugetul,cel pretins fara fund pentru aliatii politici, nu mai poate sustine cresterea de salariu de 50% impusa de prietenul si sustinatorul guvernarii dlui,Tariceanu,adica PSD.

ianculescu lucian
2008-11-21 22:01:34

PICATURA CHINEZEASCA

PAREREA MEA ESTE CA ESTE FOARTE MULTA NECUNOASTERE DIN PARTEA POPULATIEI SI INFORMAREA CETATENILOR DESPRE ADEVARATA FATA A '' CLASEI POLITICE '' CARE CONDUCE ROMANIA DE 18 ANI TREBUIE FACUTA PERMANENT CA PICATURA CHINEZEASCA !!! COMUNISMUL A INSEMNAT MINCIUNA ,DIVERSIUNE ,DEZINFORMARE , INTOXICARE ,MANIPULARE ,TEROARE SI ACELEASI METODE SUNT FOLOSITE DE 18 ANI PINA IN PREZENT DE NOMENCLATURA SECURISTO-COMUNISTA ORGANIZATA IN PSD,PNL,PD-L, PC,PNTCD,PRM,UDMR, ETC DUPA LOVITURA DE STAT DIN 1989 !! TASTATI PE GOOGLE '' MANIFESTARI ANTI-ROMANESTI ALE EVREILOR SIONISTI .ROMANIA ,TINTA SIONISTA DIN 9 SEPTEMBRIE 2007 !! LECTURA PLACUTA !

gili
2008-11-21 22:35:36

Mai nene Vasile ...

Stefan Caliga
2008-11-21 22:41:06

Surprizele nu sunt excluse

Rezultatele scrutinului s-ar putea sa surprinda pe multi.
De aceasta data fiecare vot va conta.

MarianS01
2008-11-21 23:44:08

Re: LUPTE INTERNE IN PNL

La 2008-11-21 21:42:04, Alex.Pandrea a scris:

> LUPTE INTERNE IN PNL

Hello, de doi ani tot canti prohodul PNL si tot degeaba. Nu mor cai cand vor cainii. Fie ei, cainii, cat de hamesiti or fi.

> Se pare ca din motive electorale PSD va sprijini Motiunea de Cenzura a
> PD-L,pentru a nu da acestuia beneficiul unui castig de imagine.Acest
> lucru a facut ca luni(azi) sa aiba loc o noua sedinta a conducerii
> PSD si grupurilor parlamentare in care se poate decide cenzurarea
> guvernului Tariceanu si votarea motiunii PD-L.

"Desteptule", asta ai postat-o acum doua saptamani si deja s-a dovedit c-ai dato-n bara. PSD, dupa cum bine stii a boicotat votarea stupidei motiuni PDL.

...

De aici in jos este cu copy/paste a unui material pe care l-ai mai scris de vreo zece ori dupa ce Stolojan a fost scos din PNL ca o masea stricata.

> In PNL s-a dat startul la lupta pentru functiile de conducere din
> partid, atit in interiorul formatiunii politice, cit in afara
> acesteia, in zona disidentilor.

Al dracului start, se tot da de doi ani si ... tot nu se lupta nimeni.

> Analistii vorbesc de o posibila
> declansare a procesului de succesiune in cadrul PNL, in
> eventualitatea in care Calin Popescu Tariceanu va fi trintit din
> functia de prim-ministru.

Mare prost trebuie sa fii ca sa mai vorbesti de trantirea lui Tariceanu atunci cand mai sunt zece zile pana la expirarea mandatului. Dar, cum ai folosit, fara minte,copy/paste ...

> Cei care au ridicat pistolul in aer ca sa
> dea startul la scindare au fost dupaTheodor Stolojan si Valeriu
> Stoica,chiar prietenii sai Dl.Antonescu,gospodina Norica si chiar
> Orban.

Inteleg ca Basescu dorea scindarea PNL , a si reusit, luindu-si slugile pe care le avea printre PNL-isti, dar asta a fost acum doi ani. Si vezi ca nici Antonescu, nici Norica si nici Orban nu s-au aruncat in bratele lui Zeus; dimpotriva, toti trei au avut relatii mult mai incordate cu bulibasa de la Cotroceni.

> Mai mult sau mai putin public,ei au indicat, fara nici o rezerva,
> vinovatul pentru situatia in care ar fi ajuns PNL-ul, si anume
> presedintele partidului si echipa din jurul sau.

Ideile astea idioate puteai sa ti le pastrezi. Cei doi ani de cand le tot repeti le-au dovedit netemeinicia. Ele puteau parea viabile in 2006, cand PD le promova in scopul scindarii PNL, dar de atunci pana astazi a trecut timpul si ele s-au dovedit a fi false.

> Pe de alta parte, ideea unei fuziuni sau colaborari cu aripa liberala
> din PD-L devine acum tot mai probabila,mai ales din perspectiva ca
> acest partid sa preia conducerea tarii si lupta anti-PSD.

Lupta fratricida intre PDL si PSD este de fatada, asa cum a declarat Geoana chiar azi "Traian Basescu trimite emisari la partide, inclusiv la noi, PSD, castigator la alegeri, si spune: "Chiar si sa intrati voi piua a doua intr-un guvern PD-L si va dam cativa ministri" si sa nu sustinem un candidat propriu la presedintie si sa punem unul de fatada."

> Pentru aceasta acest grup disident a inceput sa sape la temelia
> partidului, adica la filialele din judete, si chiar in Bucuresti

Oho, stai linistit, au trecut doi ani de cand scriai asta; ciracii lui Stolojan l-au urmat inca de atunci si PNL nici nu s-a resimtit. Rezultatele la vot si in sondaje n-au scazut. Si cu cei care au plecat si fara ei rezultatele au fost aceleasi.

> In cazul in care Calin Popescu Tariceanu nu va putea sa-si duca
> mandatul de prim-ministru pina la capat,sau dupa alegeri,daca
> procentajul va fi 10-12% cei mai vizibili lideri liberali ar putea
> sa-si puna problema preluarii conducerii.

Ce vorbesti de dus mandat pana la capat, atunci cand mai sunt zece zile de madat? Te-ai tampit de tot!

> Se vehiculeaza numeroase nume pentru viitorul presedinte PNL(am vorbit
> deja de Antonescu,Orban si chiar gospodina Norica

Ce lipsa de inspiratie! In doi ani n-ai gasit macar alti posibili presedinti?

> Surse citate de diversi analisti politici ne arata ...

Sursele inventate de invocatii analisti politici s-au dovedit prostii.

> Tariceanu,subliniaza dl.Stoica va demisiona sau va fi fortat sa
> demisioneze in curand.

Asa spunea Stoica acum doi ani. De atunci tot asta spune? Asa-i cand fara discernamant preiei un text de acum doi ani. Dovedesti, in prostia ta, ca Stoica n-a avut dreptate.

> Dupa cum afirma dl.SEBASTIAN LAZAROIU: LUPII TINERI DIN PNL AR PUTEA
> DA STARTUL LA SUCCESIUNE
> Tot Sebastian Lazaroiu, directorul Curs, se numara printre cei care
> sustin ca dizidenta inceputa de dl. Stolojan ar avea sanse mari sa se
> impuna daca PNL va avea un scor mic in alegeri.

Numai ca Sebasastian Lazaroiu nu mai este director CURS ci ditamai consilier presidential de vreun an si jumatate.
El vorbea atunci de alegerile euro-parlamentare si analiza lui s-a dovedit a fi interesat, data fiind legatura lui cu Basescu, si neintemeiata.

...

Ultimul paragraf este adaugat peste textele mai vechi.

> Mediocritatea conducerii guvernului,

Idiotii pot considerea orice nu-s capabili sa inteleaga drept mediocritate. Nu conteaza parerea ta.

> ... minciunile ca economia dudue si

Vezi ca si Zeus a spus in mai multe ori ca avem o importanta crestere economica (a dat chiar cifre care dovedesc asta).

> ... performanta ne situeaza pe locul 7 in Europa

Vezi ca amesteci lucrurile. Performata cresterii economice ne plaseaza pe locul I in Europa, nu pe 7.
Atingerea de catre Romania a locului 7 ca putere economica in Europa a fost enuntata ca deziderat de catre PNL, nu ca un fapt realizat.
Dar, ce zic eu, pentru idioti este acelasi lucru.

> ... au pus capac minciunii
> cand Romania a fost declarata in stare de criza

Tampitel tata, cine a declarat starea de criza? Vezi ca te trage Zeus de urechi. Sa spui asta tocmai can el colinda tara si spune ca nu sunte in criza?

> iar bugetul,cel
> pretins fara fund pentru aliatii politici, nu mai poate sustine
> cresterea de salariu de 50%

Ca bugetul este fara fund au considerat populistii si demagogii. Guvernul s-a opus tocmai tratarii cu iresponsabilitate a bugetului, ca sac fara fund.

> ... impusa de prietenul si sustinatorul
> guvernarii dlui,Tariceanu,adica PSD.

Sa inteleg ca deja PDL se dezice de majorarea salariilor profesorilor cu 50%? Vezi ca amendamentul scandalos a fost semnat alaturi de PSD si de catre PDL (nu si de catre PNL).
Ai uitat deja de cea mai penibila motiune de cenzura, cea promovata de PDL sub numele "Educatia ramane. Guvernul pleaca"?

MarianS01
2008-11-21 23:53:42

Re: Surprizele nu sunt excluse

La 2008-11-21 22:41:06, Stefan Caliga a scris:

> Rezultatele scrutinului s-ar putea sa surprinda pe multi.
> De aceasta data fiecare vot va conta.
>

Si eu cred asta. Nici un sondaj nu tine seama de aspectul uninominal al votului. Asta ar cere un esantion mult mai mare pe fiecare colegiu in parte.

Sondajele prezinta situatia globala, pentru vot eminamente politic, ceea ce nu este cazul.

Danny
2008-11-22 01:45:40

Re: LUPTE INTERNE IN PNL

Nashu
2008-11-22 01:48:10

asa o fi, Cataline, da' cin' sa te-asculte

Numa' Al-de-Sus stie cum e posibil ca pesedeaua sa mai ia 30% din optiunile electoratului in 2008.. Si uite ca se poate, tovarasi!
Pana si indivizi care evident gandesc (uite la Gili), afirma ca pericolul nr. 1 e Basescu... ca si cand acu' 3 ani cand combatea contra pesedelei era altfel.
Nimic nu s-a schimbat la cancerul pesedist - doar tumoarea e ceva mai mare.
Votati-i, puisori, pe pesedei, si scapati de scandal. Va fi liniste, sa poata sa-si continue opera alde Bombonel nestingherit, impreuna cu restul jigodiilor iliesco-feseniste.
Ura si la gara.

MarianS01
2008-11-22 02:55:06

Pentru Muhaiaua Cotrocenilor, Danny

Nu te-a luat Presedintele prin tara?
Ma asteptam sa-si ia muhaiaua cu el.
Doar el se lauda ca prin porturi mergea la prostituate.
Sa fi imbatranit intratat incat sa nu mai aiba nevoie de muhaia?

ionescu
2008-11-22 07:08:49

Romani nu votati ciolanistii comunisti si securisti!

De fapt, toate Partidele mint de doua ori:
. Si cand au spus ca n-au fost la guvernare, din 1989 incoace, pentru a nu-si asuma dezastrul ce sta sa izbucneasca,
. Si cand arunca pe toti stalpii promisiuni desprinse din planul cincinal de pe vremea comunistului Ion Iliescu.
Romanilor trebuie sa le fi ajuns cate minciuni li se indeasa pe toate antenele, prin toate orasele PE CARE LE VIZITEAZA oamenii rosii.

Tot ce trebuie sa faca fiecare roman care merge la vot peste o saptamana este sa-si aduca aminte ca oamenii rosii care le cer acum votul sunt cei pe vremea carora au dus-o foarte prost. Sa se uite intai la candidat si mai apoi la partid. Sa nu uite ca majoritatea candidatilor sunt exponentii cei mai de seama ai criptocomunistilor si ai securistilor care ne sfideaza in fiecare zi"

Morala:

"ROMANI NU MAi VOTATI CU CIOLANISTII, securisti si comunisti!"

gili
2008-11-22 07:18:06

Nasicule ... Buba vine ...

De la domnul nostru Prezident , de la Excelenta Sa , de la domnul Traian Ba'secu .
Pe vremea CDR-ului tot dinsul a intors de la groapa istoriei sleatha pesedicilor , iarasi acuma , in ultimii 4 anisori tot dinsului tre sa-i multumim pentru acest lucrusor ...
Care vas zica io v-am spus ca imediat ce o sa se vaza in scaunul cela de la Cotroceni tinta predilecta a disului o sa fie alta decit aceea din campania electorala , cind striga jos pesedeii ..., vor fi taman aleatii , peneleii , n'asa ?
Zi de zi , ceas de ceas , minutzel de minutzel de cum s-a suit in scaun , alta trebusoara decit alergatul aleatilor nu avut excelenta Sa ... Si talica te miri Nasicule ca iote-i acuma mai vioi ca oricind si gata sa preia poterea ?
Asta Nasicule pentru ca intre pesedici si pedici , sau ma rog pedelici mai pe noi , exista legaturi puternice pe care numai chiorii facuti nu vor sa le vaza , de fapt sunt o apa si un pamint ... urmasi si continuatori ai sistemului securisto-comunist . Si Nastase si Ba'secu slujesc la acelasi stapin si sunt frati buni Nasicule ...

knowbothsystems
2008-11-22 07:31:16

tov Varzaru: in varza facuta l-ai uitat pe Partidul Securistilotr-pdl

Ei sint jumatatile fsn = initialul fdsn al luiIliescu-seful fostilor rosi-albastri care voiau puterea si dupa'89.

PDl-acum aliat cu secu-PRM si inghitind PNR pe cind pd, iar acum gasca fostuli sef-servicii inscaunat consilier- prezidential de Basescu

Adevaratul adversar al pdl este fratele lui fsn-ist geaman-psd.

Spune drept, cit te plateste pdl sa debitezi ce scrii in articol?! Pacat ca esti tinar! Ce tara vrei, daca ce omiti doresti?

knowbothsystems
2008-11-22 07:44:56

Re: LUPTE INTERNE IN PNL de Pandrea: Nu il citeste NIMENI, il asigur

La 2008-11-21 21:42:04, Alex.Pandrea a scris:

> LUPTE INTERNE IN PNL

Chiar crede pandrea ca un Activist atit e vizibil ca sine, mai e citit ?
Se inseama amarnic.

Mie polologhia Pandrea imi aminteste de Invatamintul Politic. ...cind trebuia sa vorbesc si eu, nu puteam decit despre profesie care se innoda cu Inv. Politic, ca politica in texturile lui Pandrea-bietul.

Totdeauna m-am intrebat-- ce caracter de individ trebuie sa aiba activistul? Vor fi avind vreun Principiu Personal ? Nu cred! Le-ar veni in conflict cu cegogosi vrea platitorul sa ii scrie. Pandrea ar fi fost bun sa scrie Invatamaint Politic... asta daca pd-l era inainte de' 89, dar aceiasi, ar fi facut-o Pandrea cu brio. Dar n-ar fi fost citit nici atunci.
Asa ca, sariti peste capra-Pandrea ca e absolut sinistru ce/cum scrie.

knowbothsystems
2008-11-22 07:56:55

Re: Romani nu votati ciolanistii comunisti si securisti!: RE: Rosii si Portocalii .

La 2008-11-22 07:08:49, ionescu a scris:

> De fapt, toate Partidele mint de doua ori:
> . Si cand au spus ca n-au fost la guvernare, din 1989 incoace, pentru
> a nu-si asuma dezastrul ce sta sa izbucneasca,
> . Si cand arunca pe toti stalpii promisiuni desprinse din planul
> cincinal de pe vremea comunistului Ion Iliescu.
> Romanilor trebuie sa le fi ajuns cate minciuni li se indeasa pe toate
> antenele, prin toate orasele PE CARE LE VIZITEAZA oamenii rosii.
>
> Tot ce trebuie sa faca fiecare roman care merge la vot peste o
> saptamana este sa-si aduca aminte ca oamenii rosii care le cer acum
> votul sunt cei pe vremea carora au dus-o foarte prost. Sa se uite
> intai la candidat si mai apoi la partid. Sa nu uite ca majoritatea
> candidatilor sunt exponentii cei mai de seama ai criptocomunistilor
> si ai securistilor care ne sfideaza in fiecare zi"
>
> Morala:
>
> "ROMANI NU MAi VOTATI CU CIOLANISTII, securisti si comunisti!"

Acum, Rosii si Portocalii, ca s-au rupt in 2 jumatati- in initial fsn/ din Initia fdsn/ frontul-minciunii pus pe tapet de Iliescu-dindu-se dizident ceausesc dar de fapt voia sa-i ia locul proptit de esaloanele de sub cele ceausesti===pe care chiar Iliescu le-a invitat la pensie imediat dupa 'lovitura de stat data de Ilici @ pcr-secu.

gili
2008-11-22 08:35:32

PD-L ininte de '89 ? A fost , da ...

Da ii zicea PCR , n'asa ?

Marius Adrian Porojnicu
2008-11-22 08:36:42

Ia sa vedem

Care-i partidu' ala al securistilor ? Pai,....unul din aspectele definitorii, ar fi "pumnul in gura presei",nu ? Daca v-ati saturat de atata "galagie" jurnalistica, votati PSD, nu ? Eu prefer galagia,conflictul de idei, si.....sa citesc jurnalul si {daca-i cazu'} sa injur guvernu'.....

Un Agricultor
2008-11-22 08:47:06

Re: PD-L ininte de '89 ? A fost , da ...

La 2008-11-22 08:35:32, gili a scris:

> Da ii zicea PCR , n'asa ?
>
Ma Gilica minte mica, arunca-ti privirea la PNL si PSD. Acolo ii gasesti pe toti, dar absolut toti fostii peceristi de frunte, reprezentati fie de ei insisi, ex. taita Iliescu, fie de fii, fiice gineri , nepoti sau nepoate: Oprescu, Geoana, Bogdan Olteanu, Petre Roman, Adrian Nastase, fratii Orban si toti ceilalti. Cat despre securisi si turnatori, priveste doar cu coada ochiului la un Ionescu Quintus, Ghise si majoritatea penelistilor din frunte.

gili
2008-11-22 08:56:00

Acuma fermierule dreptu-i ca la pedelicii astia ...

Dai mai mult peste securisti , n'asa ?

decebal campeanu
2008-11-22 10:18:02

PSD

psd un partid plin de bogatasi ,de securisti si de borfasi...

Arogantu'
2008-11-22 10:22:05

Re: Ia sa vedem

Marius - judeci superficial si ... partial ! Nu neaparat partinitor ...
"Pumnul" lui Nastase era format din contracte grase de publicitate - dar asta nu i-a impiedicat pe cei de la Antene difuzeze show-rile "Divertis", nici ZIUA sa loveasca din toate pozitiile in PSD si sforarii de capatai.
Pina la intrarea sub fusta Ringier - si EVZ se putea citi, chiar si RealitateaTV era digerabil !


La 2008-11-22 08:36:42, Marius Adrian Porojnicu a scris:

> Care-i partidu' ala al securistilor ? Pai,....unul din aspectele
> definitorii, ar fi "pumnul in gura presei",nu ? Daca v-ati saturat de
> atata "galagie" jurnalistica, votati PSD, nu ? Eu prefer
> galagia,conflictul de idei, si.....sa citesc jurnalul si {daca-i
> cazu'} sa injur guvernu'.....
>

Arogantu'
2008-11-22 10:24:28

Re: PSD

Esti amabil sa citezi un singur nume de securist cunoscut ?
Sa nu-mi spui de Ristea Priboi - ca nici nu mai stiu cum arata !

La 2008-11-22 10:18:02, decebal campeanu a scris:

> psd un partid plin de bogatasi ,de securisti si de borfasi...
>

Nashu
2008-11-22 13:11:17

Re: asa o fi, Cataline, da' cin' sa te-asculte

La 2008-11-22 01:48:10, Nashu a scris:

> Numa' Al-de-Sus stie cum e posibil ca pesedeaua sa mai ia 30% din
> optiunile electoratului in 2008.. Si uite ca se poate, tovarasi!
> Pana si indivizi care evident gandesc (uite la Gili), afirma ca
> pericolul nr. 1 e Basescu... ca si cand acu' 3 ani cand combatea
> contra pesedelei era altfel.
> Nimic nu s-a schimbat la cancerul pesedist - doar tumoarea e ceva mai
> mare.
> Votati-i, puisori, pe pesedei, si scapati de scandal. Va fi liniste,
> sa poata sa-si continue opera alde Bombonel nestingherit, impreuna cu
> restul jigodiilor iliesco-feseniste.
> Ura si la gara.
>
Vergile,
Ca intre doi preteni vechi: ce spui tu e fix pix.
Daca ierea asha, Basescu nu putea sta pe scaun de limba lu Ilici.
Faptu' ca spumele cele mai rozalii apar la buza zabaloasa a titanului pesedisto-comunisto-bolsevic, tie, si mie, si altora - trebe sa le spuna ceva... ca nu spre pesede se inreapta dumnealui prezidentu', ci totalmente dimpotriva. Hai ba Gili, si tu vezi asta, ca prost nu esti, moshule.
Io nu zic ca in principiu n-ai dreptate, dar esti defazat cu pi-pe-doi. Vine si vremea la ce vrei tu.
Pana una alta, naparca n-a crapat. Daca Base nu i-o da, nimeni nu i-o da (Tari al tau a sta capra la pesedea, bine-miersi).
Uita-te-n oglinda, pupa-te-as pe portofel, si zi sa mori tu ca sa se scape tara asta de leprele pesediste nu e important.
Si mai zi-i ca Base e cu ei si Tari nu e.
Si daca n-ai clipit si n-ai rosit, bafta si noroc sa ai, ca-ti trebe cat incape, moshule.

gili
2008-11-22 13:32:10

Nasicule ma faci sa ... sa ma riz ... Sa ma riz pina ma stric , zau asa ..., n'asa ?

Base sa-i dea la cap lui nenica !... Lui Iliescu ?!
Ha-ha-ha-haaaa !...
Asta-i cel mai tare banc din '89 incoace .
Pai cine l-a inviat pe nenica Ilici pe timpul CDR ? Nu scandalurile facute de Base ?
La inceputul lui 2005 nenica iarasi se afla in situatia de a-si da obstescul sfirsit ..., ma rog , politic , n'asa ?
Si cine s-a pus pe scandaluri ca sa poata nenica si pesedeii lui deveni "albitru" vorba pedelicului Pinalti ?
Cine a doua zi de cum s-a vazut la Cotroceni a uitat de neisprvitii fesenei pesedei si s-a pus cu toptanul pe capul "aliatilor" vezi Doamne ?
Pai nu ie ala de-i zici tu Base si io Ba'secu ?
Si asta vrei tu sa-l termine pe nenica , n'asa ?!
A , sa-l termine ca sa-i ia dinsul locul si sa faca la fel ca asta ... Asa poate , da io crez ca nu de asta avem nevoie la momentul asta ...
Pai ce isprava am facut daca in anul de gratie 2008 , membri in NATO si UE , ajungem sa inlocuim pe neispravitul de Ilci cu si mai neispravitul de Ba'secu ?!

Nashu
2008-11-22 13:46:23

Re: tov Varzaru: in varza facuta l-ai uitat pe Partidul Securistilotr-pdl

La 2008-11-22 07:31:16, knowbothsystems a scris:

> Ei sint jumatatile fsn = initialul fdsn al luiIliescu-seful fostilor
> rosi-albastri care voiau puterea si dupa'89.
>
> PDl-acum aliat cu secu-PRM si inghitind PNR pe cind pd, iar acum gasca
> fostuli sef-servicii inscaunat consilier- prezidential de Basescu
>
> Adevaratul adversar al pdl este fratele lui fsn-ist geaman-psd.
>
> Spune drept, cit te plateste pdl sa debitezi ce scrii in articol?!
> Pacat ca esti tinar! Ce tara vrei, daca ce omiti doresti?
>
Tu taticu', care le stii pe ambele doua sisteme: stii tu de ce e Iliescu asa de pornit impotriva lu' Basescu?
De ce barosanii au inceput sa fie chemati la iesplicatii dupa ce PD/PDL a ajuns sa "call the shots", si n-au mai fost dupa ce paiatza pesedelei i-a poftit afara de la Guvern?

Nashu
2008-11-22 14:16:07

Re: Nasicule ma faci sa ... sa ma riz ... Sa ma riz pina ma stric , zau asa ..., n'asa ?

La 2008-11-22 13:32:10, gili a scris:

> Base sa-i dea la cap lui nenica !... Lui Iliescu ?!
> Ha-ha-ha-haaaa !...
> Asta-i cel mai tare banc din '89 incoace .
> Pai cine l-a inviat pe nenica Ilici pe timpul CDR ? Nu
> scandalurile facute de Base ?
> La inceputul lui 2005 nenica iarasi se afla in situatia de a-si
> da obstescul sfirsit ..., ma rog , politic , n'asa ?
> Si cine s-a pus pe scandaluri ca sa poata nenica si pesedeii lui
> deveni "albitru" vorba pedelicului Pinalti ?
> Cine a doua zi de cum s-a vazut la Cotroceni a uitat de
> neisprvitii fesenei pesedei si s-a pus cu toptanul pe capul
> "aliatilor" vezi Doamne ?
> Pai nu ie ala de-i zici tu Base si io Ba'secu ?
> Si asta vrei tu sa-l termine pe nenica , n'asa ?!
> A , sa-l termine ca sa-i ia dinsul locul si sa faca la fel ca
> asta ... Asa poate , da io crez ca nu de asta avem nevoie la momentul
> asta ...
> Pai ce isprava am facut daca in anul de gratie 2008 , membri in
> NATO si UE , ajungem sa inlocuim pe neispravitul de Ilci cu si mai
> neispravitul de Ba'secu ?!
>
Vergile,
Te stiu de mult si stiu ca prost nu esti. Ce spui tu este pura abureala sau "spin" cum zice aia.
Ne contrazicem aici in public si nu da bine intre preteni vechi...

"Pai cine l-a inviat pe nenica Ilici pe timpul CDR ? Nu scandalurile facute de Base ?"
Stii si tu ca Ilici era la timona bine-meci pe vremea lu' ai tai (PNT-CD). Ca aia se ascundeau, da nimeni nu-i cauta, ca pe Ceasca in ilegalism numai denota ce "pe faza" erau.

"La inceputul lui 2005 nenica iarasi se afla in situatia de a-si da obstescul sfirsit ..., ma rog , politic , n'asa ?
Si cine s-a pus pe scandaluri ca sa poata nenica si pesedeii lui deveni "albitru" vorba pedelicului Pinalti ?"
Fii tu linistit (da' asta stie si pisoiul meu), nenica iese din viata politica odata cu ultimul oftat. N-a fost niciodata acolo unde zici. Inca...

"Cine a doua zi de cum s-a vazut la Cotroceni a uitat de neisprvitii fesenei pesedei si s-a pus cu toptanul pe capul "aliatilor" vezi Doamne ?"
Cum de s-au trezit jigodiile cu invitatii la "chefuri" la care nu credeau ca vor fi invitati vreodata? Cum a bagat Monica Macovei mana in ei de s-a trezit pe bara in scurt timp? Cine s-a dat cu vandutzii, Gili tata? Base? Tari? Ei?...

"Pai nu ie ala de-i zici tu Base si io Ba'secu ?
Si asta vrei tu sa-l termine pe nenica , n'asa ?!"
Io? Nu. Intreaba-l pe neica de Base, vezi ce zice.

"A , sa-l termine ca sa-i ia dinsul locul si sa faca la fel ca asta ... Asa poate , da io crez ca nu de asta avem nevoie la momentul asta ..."
DA' DE CE AVEM NEVOIE, GILI? ILUMINEAZA-NE CU OPTIUNEA TA, rugate-as.

Pai ce isprava am facut daca in anul de gratie 2008 , membri in NATO si UE , ajungem sa inlocuim pe neispravitul de Ilci cu si mai neispravitul de Ba'secu ?!"
L-am inlocuit deja - poate ai remarcat... Viitoarea ocazie e la anu', aia e 2009.

Mi-e greu sa cred ca nu pricepi ce-ti spun io... incep sa am suspiciuni si asta e rau - intre preteni care se respecta...

gili
2008-11-22 14:53:46

Scuze Cristinele ...

Nu am stiut cu cine schimb ravase ..., ca nu m-as fi aflat in treaba .
Mie unuia mi-este peste mina sa inteleg " taranisti " convertiti la "crestin democratia " pedelicilor lui Ba'secu .
Numai bine !...

Nashu
2008-11-22 15:45:44

Re: Scuze Cristinele ...

La 2008-11-22 14:53:46, gili a scris:

> Nu am stiut cu cine schimb ravase ..., ca nu m-as fi aflat in
> treaba .
> Mie unuia mi-este peste mina sa inteleg " taranisti " convertiti
> la "crestin democratia " pedelicilor lui Ba'secu .
> Numai bine !...
>
Dai 'napoi... nu e prima data.
La cat de tare-ti zbiara trompeta, ar fi de asteptat sa ai ceva de zis.
Nu stiu ce lampi ti se aprind, Vergile, da io nu prea stiu cine e Cristinel si taranist n-am fost decat in spirit si simtiri, cum era orice Roman cu dragoste de Dumnezeu si respect pentru Senior. Ca dupa ce s-a prapadit el... alta poveste.
Tu nu esti ala care sa ai argumente si sa le tii la tine. Daca alegi sa taci, inseamna ca n-ai nimic de zis. Bine.
Daca eviti discutii principiale si participi numai la coruri de latraturi si dat la gioale, bring back Olive si Raquel la care faci (sau faceai) fata... nu-ti bate capul cu mine.

gili
2008-11-22 16:07:21

Nu , nu dau inapoi ... Numa ca discutam in doua planuri ... paralele ...

Si nu ne putem intersecta pentru a pune fata in fata argumente pro sau contra ...
In aceasta situatie discutia este inutila , fara rost si nu va avea niciun rezultat .

Nashu
2008-11-22 16:17:31

Re: Nu , nu dau inapoi ... Numa ca discutam in doua planuri ... paralele ...

La 2008-11-22 16:07:21, gili a scris:

> Si nu ne putem intersecta pentru a pune fata in fata argumente
> pro sau contra ...
> In aceasta situatie discutia este inutila , fara rost si nu va
> avea niciun rezultat .
>
Abureli, Vergile...
Eviti - nu e nici un univers paralel prin preajma.
Eviti sa treci la subiectul "pentru" - ti-e prea drag "contra".
OK - zi asa, da n-o mai aburi cu planurile paralele.
Apropo: cine e Cristinel?

gili
2008-11-22 16:26:55

Burebista ... Ie bun numele ?

Arogantule , acuma io inteleg ... ca nici io nu-iam la burta pe pedelicii ceia , da Decebal asta are perfecta dreptate cind afirma ... ce afirma , n'asa ?
Drept-ui ca si la pedelici asisderea ... borfasi si securei mai multi , ca bogatani mai multi la pesedei ...

gili
2008-11-22 16:36:28

Re: Burebista ... Ie bun numele ? Revin cu corectiile de rigoare ...Arogantule , acuma io inteleg ... ca nici io nu-i am la burta pe
pedelicii ceia , da Decebal asta are perfecta dreptate cind afirma
... ce afirma , n'asa ?
Dreptu-i ca si la pedelici asisderea ... borfasi si securei mai
multi , ca bogatani mai multi la pesedei ...


Danny
2008-11-22 16:56:10

Articolul are dreptate

Cu toata supararea suporterilor comunisti articolul are dreptate. Ori psd-ul a facut si a dres (nu a propus, ci A FACUT) deci a avut controlul (geoana s-a si laudat cu asta) si deci trebuie sa-si asume responsabilitatea pentru toate catastrofele din ultimul an si jumatate, ori N-A FACUT si atunci toate afirmatiile electorale sint minciuni ordinare !
Scurt, clar, si concis!

Marius Adrian Porojnicu
2008-11-22 17:13:08

Re: Ia sa vedem

Uite : pe realitatea tv este acum Virgil Magureanu si spune lucrurilor pe nume ! A spus si ca Iliescu s-a suparat ca s-a gasit si asta acum sa-si publice cartea si sa faca trimiteri la el !
Sant convins ca-ti amintesti ca Adrian Nastase era atunci certat cu zambaretzu.....Da,eram atunci pe forumul de la EV. .... Ti minte ca eram cenzurati daca atingeam vre-un subiect fierbinte ? Nu,nu ca acum,.....

La 2008-11-22 10:22:05, Arogantu' a scris:

> Marius - judeci superficial si ... partial ! Nu neaparat partinitor
> ...
> "Pumnul" lui Nastase era format din contracte grase de publicitate -
> dar asta nu i-a impiedicat pe cei de la Antene difuzeze show-rile
> "Divertis", nici ZIUA sa loveasca din toate pozitiile in PSD si
> sforarii de capatai.
> Pina la intrarea sub fusta Ringier - si EVZ se putea citi, chiar si
> RealitateaTV era digerabil !
>
>
> La 2008-11-22 08:36:42, Marius Adrian Porojnicu a scris:
>
> > Care-i partidu' ala al securistilor ? Pai,....unul din aspectele
> > definitorii, ar fi "pumnul in gura presei",nu ? Daca v-ati saturat de
> > atata "galagie" jurnalistica, votati PSD, nu ? Eu prefer
> > galagia,conflictul de idei, si.....sa citesc jurnalul si {daca-i
> > cazu'} sa injur guvernu'.....
> >
>
>

Danny
2008-11-22 17:21:46

Re: tov Varzaru: in varza facuta l-ai uitat pe Partidul Securistilotr-pdl

La 2008-11-22 07:31:16, knowbothsystems a scris:

> Ei sint jumatatile fsn = initialul fdsn al luiIliescu-seful fostilor
> rosi-albastri care voiau puterea si dupa'89.
>
> PDl-acum aliat cu secu-PRM si inghitind PNR pe cind pd, iar acum gasca
> fostuli sef-servicii inscaunat consilier- prezidential de Basescu
>
> Adevaratul adversar al pdl este fratele lui fsn-ist geaman-psd.
>
> Spune drept, cit te plateste pdl sa debitezi ce scrii in articol?!
> Pacat ca esti tinar! Ce tara vrei, daca ce omiti doresti?

S-a umplut Blogul de semidocti care nu numai fac sugestii, dar au si inceput sa ordone ziaristilor ce si cum sa scrie. Ziaristii scriu comform convingerilor lor, or in cel mai rau caz, ce le cere conducerea ziarului conform liniei adoptate de ziar.
Nu vine orice neica nimeni sa zica: asta mie nu-mi place, scrie ce vreau eu !
Nu-i obliga nimeni sa citeasca acest ziar, daca are alte convingeri, platite sau nu, are alte alegeri posibile. Aberatiile lor insultatoare la adresa bunului simt si al educatiei nu provoaca decit sila. Drum bun !

Adrian v.D.
2008-11-22 19:13:36

Daca ar fi doar cei de la psd....ar fi simplu sa enunti un adevar politic in Romania

Dar Romania inca nu a devenit o tara bogata in UE,iar stanga(sinistra,focul pe ea!-a nu se confunda cu stanga europeana de azi)va culege inca multe voturi de la nemultumiti si napastuiti care inca mai cred intr-un stat salvator....Nu le spune nimeni adevarul?!

De profitat vor profita cei de la pds si pd-l si familiile lor(ca si <greii>din alte partide)Ca de obicei.Suvenirul lasat de urss pe meleagurile mioritice sunt chiar celulele stangii romanesti nascute pe tancurile rusesti,care si azi exista si creaza <modele>in caz de <criza>.De unde si <fuga>pd-l-istilor spre <dreapta>.Cat de sincera?!

Dar acum va fi si mai complicat:planurile nomenkaturii pcr si fostei securitati ar fi baliverne de adormit copiii daca nu ar fi cuprins,pe langa pnt si ..distrugerea pnl.Probabil ca s-a si intamplat,candva in trecut,in surdina,din moment ce tot citesti de apropierea pnl de rusia(chiar si via Kazakhstan),de o demisie rasunatoare a lui Iliesiu,de coalitia <rusinoasa>cu psd in parlament,despre care liberalii (nici cei cerebrali si educati)nu scot o vorba-explicatii ar fi multe:banul si puterea au inlocuit orice doctrina liberala sau de morala.Ar mai fi <migratia>alesilor unui partid spre alt partid,ca totul sa semene a ghiveci balcanic,totul fiind pe placul nereformatilor de la psd!Nimic nu mai conteaza,iar in ape tulburi,cei mai buni pescari au fost mereu comunistii,socialistii......

Eu am fost un critic vehement a celor infiltrati la pnt,printre care varful de lance r. vasile.Observ ca nici un liberal nu se straduie sa apere moralitatea unor fruntasi din pnl,sau sa-i critice pe altii(fostul ministru al externelor,sau invatamantului..)In schimb tariceanu si altii critica tocmai occidentul,care i-a salvat din spatiul de influenta rusesc....Aici nu este vorba de <sfaturi>pe care poti sa le iei drept o insulta,ci de legi si competente pe care statul roman a promis sa si le insuseasca!Si aici se incearca un fel de ghiveci romanesc,o tochitura nationalista prin care cu greu poti vedea ce doresc de fapt acesti nereformati din ue.Totul este mai complex decat sa ne oprim asupra adunaturilor bolsevice de la psd.

Cioban O.S.S.E.R.
2008-11-22 19:36:24

Crearea Aliantei Mondiale a Cetatenilor Romani Nereprezentati (01

Romanii Lumii

Estimarea populatiei de origine romana sau de etnie romana pe mapamond indica o cifra de aproximativ treizeci si doua de milioane de persoane .
Din acesta cifra de treizeci si doua de milioane , persoanele de etnie romana se ridica la unsprezece milioane si constituie in mare parte ansamblul de populatii aflat la hotarele sanctuarului national ciuntit de vitregii si tradarile ciocoilor .
Spiritul apartenentei la valorile moral spirituale ale neamului a ramas nealterat de scurgerea timpului si vitregia sortii .
Ma intreb ? prin ce miracol au reusit sa pastreze spiritul identitatii de apartenenta impotriva evidentei , onorind eroii si traditiile neamului , ducind o lupta inegala , tradati in sperante , umiliti de ignoranta , abandonati in voia sortii .
Reperul lor este patria mama , vatra stramosilor , credinta in idealul national .
Este onorata la adevarata valoare credinta compatriotilor nostri in idealul national ?
Datoria noastra este de a crea premisele necesare implinirii aspiratiilor compatriotilor nostri de pretutindeni .
Diaspora defineste ansamblul de cetateni de origine romana situati in exteriorul frontierelor divizindu-se in doua entitati distincte :
Exilul constituie ansamblul de cetateni de origine romana ce au fost constrinsi la emigrare in secolul trecut ( estimati la jumatate de million de persoane , descendentii inclusiv ( chiar daca nu sint repertoriati ( declarati) ca cetateni romani ).
Migratia constituie ansamblul de cetateni ce au emigrat masiv dupa &#8216;89, subgrupati in sub-diviziuni distincte( a)Migratie Definitiva ,b) Migratie Temporara ),cifrindu-se la aproximativ sase milioane de persoane .
Diaspora se ridica la aproximativ sase milioane de cetateni majori .
Populatia totala a sanctuarului national incluzind si migratia se ridica la 21 716 835 cetateni in 2007 din care 17 968 014 reprezenta persoanele cu drept de vot .
Analiza indica ca douasprezece milioane de cetateni cu drept de vot au posibilitatea teoretica sa&#8211;si exercite acest drept , practic dupa abtinere cifra scade la aproximativ opt milioane de alegatori .
Deci 35 % din electoratul cu drept de vot legitimeaza clasa politica , ce va fi adusa sa reprezinte interesele a peste treizeci de milioane de romani .
Este in masura acest brav electorat care se exprima sa aiba posibilitatea de a alege pe cei mai cinstiti , demni si credinciosi fii ai patriei ?
Cunoaste acest electorat mecanismele subtile ale aranjamentelor si regulilor de baza ale societatii si statului ?
Cunoaste drepturile si indatoririle unui ales , este de acord cu ele ?
Cine sint acesti cetateni , ce pot sa faca pentru a reinoi clasa politica ?
Au puterea de a discerna aparentele inselatoare de adevaratele intentii ale alesilor ?
Este manipulat electoratul ce se exprima , sau nu ?
Este tinut in ignoranta premeditat sau este constant instruit de catre mijloacele de propaganda ?
Regulile fundamentale sint indeplinite ?
Ce facem noi cei care am plecat din diverse considerente , ignoram situatia , luam aere de parveniti criticind cu superficialitate fara a oferi solutii , fara a ne implica ?
Ne identificam prin cine , prin ce , sintem capabili sa onoram sacrificiile inaintasilor nostri ?
Indraznim sa credem in viitor intr-o societate noua recladita pe valori , cinste , onoare , credinta , daca da atunci speranta exista si nimic nu este pierdut nu ramine decit sa ne apucam de treaba .
Speranta semifica credinta !
Ne implicam cind , cum , unde ? Intii trebuie sa invatam sa ne respectam , sa credem in cauza noastra .

Complexul de interese politico-economice neocomuniste ce sa perenizat de-a lungul anilor a ajuns la apogeul hegemoniei autoidentificindu-se cu statul de drept .
Casta dominanta a creat o structura regenerativa care-i permite sa utilizeze resursele umane interne intr-un circuit inchis , asigurindu-si stabilitatea si supravetuirea ca rasa de elita dupa criterii de apartenenta impuse .
Casta , elita dominanta este dependenta de resursa nationala ( umana , naturala , economica ) pentru a exista si a se regenera .
De acceea prin diverse metode si procedee de influentare si stimulare a masei impune initiativa prin actiuni dirijate cu un scop anume , pastrarea controlului .
Pentru a defini ocupantii citadelei voi folosi termenul de Ciocoi , lasind la atitudinea dv sa determinati care sint ciocoii buni si care sint cei rai .
Impunerea initiativei semifica saturarea masei prin procedee specifice urmind o strategie coerenta , de divizare a potentialelor revendicari colective determinaind aparitia fenomenelor de dependenta fata de sistem .
Citadela reprezinta un simbol , pe care , ciocoii l-au uzurpat , ea a fost supusa unor tentative de reinoire ( izgonirea ciocoilor ) insa actiunile nu s-au finalizat din diferite motive pe care le cunoastem toti sau credem ca le cunoastem .
Se ofera trei optiuni teoretice posibile :
a)Asteptam ( ?) posibil ca ciocoii sa decida abolirea iobagiei creind noi reguli de dreptate strimba , arogind cu emfaza ipocrita generozitatea de care au dat dovada .
b)Acceptam aceasta dominare nu consideram ca este necesara o schimbare , dorim sa faca cineva ceva dar nu vrem sa ne implicam , ne simtim mici si neputinciosi , raminem in contemplare vegetativa ( suntem cea ce suntem si nu putem indrazni sa fim altfel ).
c)Consideram ca este o ocara la adresa poporului aceasta situatie , simtim ca este de datoria noastra si necesar sa intervenim , dar cum ?
Optiunea c) , o consider onorabila din punctul meu de vedere .

Arogantu'
2008-11-22 19:38:06

Re: Ia sa vedem

Partiduletul lui Magureanu - PNR - s-a varsat demult in PD, asa ca nu pricep de ce entuziasmezi asa de ce spune / face sarpele cu ochelari ...
N-are vreo relevanta ca era sau nu certat - eu ti-am spus care era "pumnul in gura presei" folosit de Nastase.
Pina la schimbarea EVZ - chiar il cumparam, alaturi de ZIUA.

La 2008-11-22 17:13:08, Marius Adrian Porojnicu a scris:

> Uite : pe realitatea tv este acum Virgil Magureanu si spune lucrurilor
> pe nume ! A spus si ca Iliescu s-a suparat ca s-a gasit si asta acum
> sa-si publice cartea si sa faca trimiteri la el !
> Sant convins ca-ti amintesti ca Adrian Nastase era atunci certat
> cu zambaretzu.....Da,eram atunci pe forumul de la EV. .... Ti minte
> ca eram cenzurati daca atingeam vre-un subiect fierbinte ? Nu,nu ca
> acum,.....
>
> La 2008-11-22 10:22:05, Arogantu' a scris:
>
> > Marius - judeci superficial si ... partial ! Nu neaparat partinitor
> > ...
> > "Pumnul" lui Nastase era format din contracte grase de publicitate -
> > dar asta nu i-a impiedicat pe cei de la Antene difuzeze show-rile
> > "Divertis", nici ZIUA sa loveasca din toate pozitiile in PSD si
> > sforarii de capatai.
> > Pina la intrarea sub fusta Ringier - si EVZ se putea citi, chiar si
> > RealitateaTV era digerabil !
> >
> >
> > La 2008-11-22 08:36:42, Marius Adrian Porojnicu a scris:
> >
> > > Care-i partidu' ala al securistilor ? Pai,....unul din aspectele
> > > definitorii, ar fi "pumnul in gura presei",nu ? Daca v-ati saturat de
> > > atata "galagie" jurnalistica, votati PSD, nu ? Eu prefer
> > > galagia,conflictul de idei, si.....sa citesc jurnalul si {daca-i
> > > cazu'} sa injur guvernu'.....
> > >
> >
> >
>
>

Cioban O.S.S.E.R.
2008-11-22 19:38:11

Crearea Aliantei Mondiale a Cetatenilor Romani Nereprezentati (02

Romanii Lumii
d)Ne indreptam cu pasi grabiti spre ultimul moment prielnic care poate permite recistigarea citadelei si a sanctuarului , depinde de fiecare dintre noi daca vom fi prezenti la acest moment de cotitura a istoriei si in ce spirit vom fi prezenti.
Organizati si hotariti sa recistigam demnitatea si mindria de a fi romani oriunde si oricind sau doar spectatori contemplativi .

Identificarea unui curent politic sau al unei cauze proclamata de catre o personalitate sau un partid politic este absolut nula .
Autosuficienta este ridicata la o cota ce atinge paroxismul , totul graviteaza in jurul unor certitudini , noi vom fi , noi vom face , ce denota o ruptura completa de realitatea intrinseca a unei societati , a unui stat .
Discutiile sterile fara fond , discursurile placide ale unor personalitati politice evoca doar o singura constanta arbitrara , noi sintem , nu exista altii , reasigurindu-se astfel ca au fost vazuti si ca si-au marcat teritoriul .
In acest moment o parte importanta a electoratului nu se poate identifica cu o formatiune politica autohtona .
Tehnica de saturare a spatiului cu zeci de formatiuni politice de toate orientarile , ce au fost alterate cu persoane provenite din cadrele inferioare (C.I(aa1)) ale fostului partid unic , constituie o metoda clasica de a diviza unitatea de idei .
Media este mijlocul de influentare si divizare a masei prin banalizare sau ignorarea cu desavirsire a aspectelor esentiale .
Electoratul captiv (E.C(aa2)) al formatiunilor existente se ridica la aprox. cinci milioane de persoane , trei milioane de persoane care nu se identifica cu formatiunile politice exprima votul ca o datorie civica (D.C(aa3)) spre o formatiune sau alta , alegerea este determinata de identificarea unei personalitati (I.P.(aa4))ce iese in evidenta .
Participarea la vot si rezultatele de la alegerile locale din iunie a.c. reflecta realitatea , sau nu !?
Analiza este subiectiva prin faptul ca tematica este revendicativa .

Prezenta la vot la alegerile locale din 01 iunie 2008 constituie o referinta concreta indicind reasezarea electoratului si tendintele .
Electoratul intern inscris pe liste se cifra la 15 426 369 electori .
Prezenta la vot a fost de 7 813 456 electori , respectiv 50,65 % din totalul electoratului inscris la alegerile locale (excluzind exilul si diaspora ).
Comparativ cu 18 296 459 electori inscrisi pe 25 nov 2007 la europarlamentare si referendumul pentru votul uninominal pur , rezulta un ecart important de 2 863 276 electori ce nu au fost inscrisi (posibil o eroare a B.E.C.ului, probabil diaspora ,posibil ca nu mai exista ( !)) .
Scaderea participarii la vot indica simptomele societatii ce dezavueaza clasa politica prin abtinere ( 7 612 913 persoane din electorii interni s-au abtinut iar 2 863 276 sint in exteriorul frontierelor sau nu figureaza ).
Aceasta configuratie indica ca 10 476 189 de cetateni 58.85 % din totalul electoratului intern si extern (aprox 17 800 000 ) nu s-au exprimat din diferite considerente sau nu se identifica cu actualele structuri ale puterii ce urmeaza un plan stabilit de rotatie a cadrelor intru-un circuit inchis .
Procentul real obtinut ( !?!) al acestor patru formatiuni este cu mult mai mic , luind in calcul aspecte de fond ce par (sint) evidente voi argumenta :
La locale se constata prin cifrele avansate ca s-a luat in calcul doar electoratul intern , dar exista o neconcordanta de principiu majora in ceea ce priveste electoratul aflat in afara hotarelor ce a fost exclus premeditat ( prin legea 35) de la exercitarea dreptului de vot in exterior .
Procentele celor patru partide raportate la totalul electoratului , fara a lua in calcul cifra oficiala de cetateni ( aprox . 400 000 emigrati oficial) , este urmatorul :
P.D.-L 2 217 509 voturi obtinute , reprezentind 28,38% din totalul exprimat , 14,37 % din electoratul inscris sau 12.45 % din electoratul real .
P.S.D. 2 205 531 voturi obtinute , reprezentind 28.22% din totalul exprimat , 14,29 % din electoratul inscris sau 12.39 % din electoratul real .
P.N.L. 1 457 270 voturi obtinute , reprezentind 18, 65% din totalul exprimat , 9,44% din electoratul inscris sau 8,18 % din electoratul real .
U.D.M.R. 419 028 voturi obtinute , reprezentind 5,26% din totalul exprimat , 2.71% din electoratul inscris sau 2, 35% din electoratul real .
Totalul obtinut de aceste patru partide se ridica la 6 299 338 voturi , respectiv 80,62% din totalul voturilor exprimate ( 7 813 456 alegatori)sau 40,83% din alegatorii inscrisi pe liste ( 15 426 369 alegatori ) .
Raportat la totalul electoratului ( mai putin cei aprox 400 000 emigrati oficiali) care se ridica la aprox 17 800 000 electori se obtine un procent de 35,38% .
Argumentez :
Legea votului uninominal a fost elaborata , studiata , retusata , aranjata si adoptata in plenul camerei prin vot , stipulind ca diaspora va avea reprezentanti ( doi senatori si patru deputati ).
Faptul ca doar cetatenii cu domiciliul in strainatate pot vota constituie o discriminare la adresa cetatenilor ce se afla in exterior si un afront grav adus democratiei .
La alegerile locale ecartul de aproape trei milioane de cetateni nefigurind pe liste , semifica ca exista o diaspora ( cifra minima ) ce nu mai poate fi ignorata .
Pachetele de legi ce au fost adoptate indica faptul ca s-a lucrat mult la gasirea unei solutii temporare care sa linisteasca spiritele incinse revendicative , echipe de analisti au studiat tendintele si au planificat o diversiune de proportii cu scopul de a amina inevitabilul .

Cioban O.S.S.E.R.
2008-11-22 19:39:19

Crearea Aliantei Mondiale a Cetatenilor Romani Nereprezentati (03

Romanii Lumii
Diversiunea cu reprezentanti ( alesi ) ai diasporei a fost perceputa de cetateni ca o recunoastere de facto a unei realitati , un semn ca sint luati in considerare .
Clasa politica si alti actori nevazuti ai scenei au obtinut un avantaj imediat prin cadoul otravit pe care l-au servit opiniei publice , au preluat initiativa pierduta la sfirsitul anului 2006 .
Constatarea este ca clasa politica reprezentativa nu are capacitatea prin persoanele care o compun sa elaboreze o tactica subtila de asemenea proportii , undeva exista o organizatie nevazuta care are capacitatea de a analiza , elabora si planifica in detaliu urmatoarele miscari .
Rezultatul acestei operatiuni multiple a permis indeplinirea scopului propus , aminarea momentului de rascruce si supravetuirea ca casta dominanta cit se poate .
aa1)C.I (cadrele inferioareale fostului partid unic )
Constituie resursa umana fiabila necunoscuta opiniei publice cu virsta intre 47 si 67 de ani ( 28 si 48 de ani in &#8217;89 ) estimata la aproximativ trei sute de mii de persoane .
aa2)E.C.( electoratul captiv)
Defineste masa de alegatori care se identifica unui partid din diferite considerente , ideologie de clasa , doctrina , avantaje pecuniare , simpatie , din convingere sau ignoranta .
Identificarea electoratului captiv scoate in evidenta faptul ca acesti alegatori apartin claselor sociale modeste si medii in proportie de 90% , segmentelor de virsta cuprinse intre 40-75 de ani in proportie de 85 %.
Este informat acest electorat , cunoaste aspectele de fond sau le ignora ?
aa3)D.C.(datorie civica)
Defineste cetatenii ce nu se identifica unui partid dar voteaza din datorie civica , sint informati , inteleg si cunosc partial mecanismele subtile ale alegerilor .
Incearca sa influenteze prin votul lor o formatiune sau alta dupa anumite criterii arbitrare , apartin claselor sociale medii si superioare si segmentului de virsta cuprins intre 30-80 de ani .
Ce e de facut ? Suntem milioane de cetateni imprastiati pe tot mapamondul , vrem sau nu vrem suntem pribegi , radacinile noastre sunt in patrie pe cale de a fi distruse , ne reperzinta cine , clasa socio-politica formata din persoane din vechea garda comunista si esalonul doi neo-comunist ce au uzurpat in numele democratiei statul de drept .
Suntem teoretic o forta colosala , imensa , dar ce folos daca nu suntem in stare sa gasim modalitatea de a pune capat miseliei .
Exista o singura solutie , sa punem umarul toti cei care ne simtim in stare si sa cream o organizare politica a diasporei , mai exact instrumentele necesare pentru a ne schimba actuala orinduire . Structurile neo-comuniste domina pentru ca nu exista nici o forta politica care sa le conteste hegemonia , sa revendice si sa asume in numele a milioane de cetateni schimbarea .


gaina
2008-11-22 20:21:27

PSD

Cel mai bun articol pe care l-am citit in ultimul timp !

gaina
2008-11-22 20:23:54

votare

Este o mare mizerie in politica romaneasca.

gili
2008-11-22 20:28:12

Aferim Ciobane ! Le zici bine ... Teoretic ... Da , ne omoara praftica vericule ...

Fata de ce ai scris aciulea io-s de acord total si pozitiv pe deasupra .
O singura obectziune am , daca-mi permiti te rog frumos ...
Ciocoii ...
Cum sa punem ciocoii astia noi si la buni si la rai ?!
Ciocoii ..., prin definitie ciocoii este ... rai , n'asa ?
Ca de multi ... este multi si daca este doi , dar ... cu sutele de mii ...
Acuma , lasind gluma la o parte , da-mi voie sa-ti string fie si virtual mina si sa-ti urez succes .
Daca ar gindi ca tine macar citeva mii dintre exilatii nostri ...
Dumenezeu sa-ti deie sanatate si putere sa duci la bun sfirsit sarcina pe care doresti sa ti-o asumi .

PS

Sa nu-ti fie cu suparare ca nu ma bag , io-s daciulea din Romanica , da sa stii ca daca ai vreodata nevoie de unul care sa injure si sa mascareasca la bolsevici ... Al tau sunt , apeleaza cu toata increderea ...
Gilica

gaina
2008-11-22 20:30:41

Re: votare

La 2008-11-22 20:23:54, gaina a scris:

> Este o mare mizerie in politica romaneasca.
> Foarte bun articolul d-lui Varzaru !

Cioban O.S.S.E.R.
2008-11-22 20:59:24

Re: Crearea Aliantei Mondiale a Cetatenilor Romani Nereprezentati (03

La 2008-11-22 19:39:19, Cioban O.S.S.E.R. a scris:

> Romanii Lumii
> Diversiunea cu reprezentanti ( alesi ) ai diasporei a fost
> perceputa de cetateni ca o recunoastere de facto a unei
> realitati , un semn ca sint luati in considerare .
> Clasa politica si alti actori nevazuti ai scenei au obtinut un
> avantaj imediat prin cadoul otravit pe care l-au servit
> opiniei publice , au preluat initiativa pierduta la sfirsitul
> anului 2006 .
> Constatarea este ca clasa politica reprezentativa nu are
> capacitatea prin persoanele care o compun sa elaboreze o
> tactica subtila de asemenea proportii , undeva exista o
> organizatie nevazuta care are capacitatea de a analiza ,
> elabora si planifica in detaliu urmatoarele miscari .
> Rezultatul acestei operatiuni multiple a permis indeplinirea
> scopului propus , aminarea momentului de rascruce si
> supravetuirea ca casta dominanta cit se poate .
> aa1)C.I (cadrele inferioareale fostului partid unic )
> Constituie resursa umana fiabila necunoscuta opiniei publice cu
> virsta intre 47 si 67 de ani ( 28 si 48 de ani in &#8217;89
> ) estimata la aproximativ trei sute de mii de persoane .
> aa2)E.C.( electoratul captiv)
> Defineste masa de alegatori care se identifica unui partid din
> diferite considerente , ideologie de clasa , doctrina ,
> avantaje pecuniare , simpatie , din convingere sau ignoranta .
> Identificarea electoratului captiv scoate in evidenta faptul ca
> acesti alegatori apartin claselor sociale modeste si medii in
> proportie de 90% , segmentelor de virsta cuprinse intre 40-75 de
> ani in proportie de 85 %.
> Este informat acest electorat , cunoaste aspectele de fond
> sau le ignora ?
> aa3)D.C.(datorie civica)
> Defineste cetatenii ce nu se identifica unui partid dar
> voteaza din datorie civica , sint informati , inteleg si
> cunosc partial mecanismele subtile ale alegerilor .
> Incearca sa influenteze prin votul lor o formatiune sau alta
> dupa anumite criterii arbitrare , apartin claselor sociale
> medii si superioare si segmentului de virsta cuprins intre
> 30-80 de ani .
> Ce e de facut ? Suntem milioane de cetateni imprastiati pe
> tot mapamondul , vrem sau nu vrem suntem pribegi , radacinile
> noastre sunt in patrie pe cale de a fi distruse , ne
> reperzinta cine , clasa socio-politica formata din persoane din
> vechea garda comunista si esalonul doi neo-comunist ce au
> uzurpat in numele democratiei statul de drept .
> Suntem teoretic o forta colosala , imensa , dar ce folos daca nu
> suntem in stare sa gasim modalitatea de a pune capat
> miseliei .
> Exista o singura solutie , sa punem umarul toti cei care ne
> simtim in stare si sa cream o organizare politica a
> diasporei , mai exact instrumentele necesare pentru a ne
> schimba actuala orinduire . Structurile neo-comuniste domina
> pentru ca nu exista nici o forta politica care sa le
> conteste hegemonia , sa revendice si sa asume in numele a
> milioane de cetateni schimbarea .
>
>
>
>

Cioban O.S.S.E.R.
2008-11-22 21:05:27

Salve domnule... gili...

Poate aveti placerea sa mergeti sa analizati situatia :
http://www.toronto.ro/viewtopic.php?t=102217
Cu stima , Cioban O.S.S.E.R.

gili
2008-11-22 21:17:54

Cu respect ...

La 2008-11-22 21:05:27, Cioban O.S.S.E.R. a scris:

> Poate aveti placerea sa mergeti sa analizati situatia :
> http://www.toronto.ro/viewtopic.php?t=102217
> Cu stima , Cioban O.S.S.E.R.
>
Onorabile , ma gasesti la gildagili2006@yahoo.com

marin2
2008-11-22 22:33:10

PSD- PCR

Ma bucur ca se spune lucrurilor pe nume, psd-ul nu doar s-a aliat cu PC-ul dar a absorbit si partidul lui Paunescu si cred ca in viitor va absorbi si elemente de la Vadim, cand partidul acestuia va esua sa intre in viitorul parlament. Pacat ca poporul nu a pedepsit psd-ul in sondaje cat trebuia. Uitati-va la judetele unde psd-ul sta la putere din 89, saracia este mai mare. Geoana sa ne arate care a fost beneficiul acelor judete , ca i-au guvernat cei din psd?

George Vasile
2008-11-23 06:37:50

'Ziua" face campanie electorala contracandidatelor PSD?

Obiectivitatea di deontologia profesionala ar trebui sa fie caracteristicile unui ziar national ! Nu e cazul cu articolul de fata , scris in stilul anului 1990 ! Pacat !

Danny
2008-11-23 06:58:32

Re: 'Ziua" face campanie electorala contracandidatelor PSD?

La 2008-11-23 06:37:50, George Vasile a scris:

> Obiectivitatea di deontologia profesionala ar trebui sa fie
> caracteristicile unui ziar national ! Nu e cazul cu articolul de
> fata , scris in stilul anului 1990 ! Pacat !

Nu-ti place, nu citesti !

Danny
2008-11-23 07:32:08

MarianS01

<<<<<Nu te-a luat Presedintele prin tara?>>>>

Nu ma luat puisor prostovan,
Intii ca sint prea departe, si biletul costa scump, si al doilea, trebuie sa stea si cineva pe aici si sa plezneasca peste bot jigodiile obraznice ca tine, slugoii "geniului" repetent, platite cu petro-ruble

     Pagina  din 2      Pagina urmatoare

« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Lumea in 2025 (3230 afisari)
 Exemplul ungar (2424 afisari)
 Partidul Securistilor Destepti (2420 afisari)
 Frumusete inecata in droguri si alcool (1652 afisari)
 Tariceanu incoltit de profesori (1446 afisari)
 Pamela Anderson, goală, la aniversarea lui Hugh Hefner (Video) (4601 afisari)
 Fost comandant de politie argentinian s-a impuscat in cap in timpul unui interviu (ATENTIE, IMAGINI SOCANTE !!!)  (3411 afisari)
 Are 250 de kilograme si pozeaza nud pentru ca se crede sexy! (VEZI FOTO) (3129 afisari)
 Economistul-sef al FMI, despre criza financiara: "Ce-i mai rau abia urmeaza" (2596 afisari)
 Din dragoste pentru o femeie, tenismena Martina Navratilova a destramat o familie! (2468 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01200 sec.