Ziua Logo
  Nr. 4396 de sambata, 22 noiembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Social

2008-11-22

Comentarii: 5, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

knowbothsystems
2008-11-22 02:26:11

Ce salariu isi da RAMBA-dar PRIME isi da? Intrebarea, pentru toti SEFII-Radet

si- pe lunile de vara cind RADET zace in somn ?
Pe linga salariul Ramba pe lunile de iarna cind RADET cade in adormire.
La bloc Radet-ul LOCAL 'al lui Ramba- director general', a facut "aerisirea coloanelor --pe care Radet ar oferi "serviciul public "INCALZIRE CENTRALIZATA" platit-privat =de cetateni (CLIENTI) ---pe 19 Nov.. si doar dupa saptamini de anualele plinsete "nu avem caldura". Grasanul care a venit ...sa fisiie coloanele... stie insa ca "ei-Radet au "Contracte-de-Furnizare" cu Asociatiile de Locatari (pardon, voia sa spuna 'de Proprietari'-dar tratati si de RADET ca locatarii comunismului) ; si nu cu 'persoane private' care ii iau la intrebari--fara de raspuns, stiu eu din anii' 77 cind inghetam noaptea in apt-construit privat (in comunismul anti-privatului, prin imprumut la CEC si cu avans jos de 30 % din pret --ca la camatari, aici camatar- statul rosu, din 88 mii lei rosii = ~ 44 mii $...la care staul pusese GEAMURI de Al (aluminiu) ca sa transmita frigul de afara in interior-pe post de caldura RADET= atunci denumit altfel...aceeasi REALIZARE ca sub general director --RAMBA).
Dar PRIME si-a alocat Ramba? Cel putin pe' 2007 sa le stim.

Dar Salarii si Prime celorlalti sefi--de Centrala RADET (cei cu ;indicatiile de temperatura-presiune MINIME, catre teren-adica Radet Locale- adica cetateni= platitorii acestei GAURI NEGRE-rebotezata RADET in 'libertate de culoarea rosie doar, dar nu de metehne vechi.

Ca e gresit a spune...ce salariu, ce prime 'au primit'... acestia care "Isi aloca singuri" - dela afacerile statale numite "regii" (precum caminul studentesc fost 'din regie' acum blocuri).

O fac pentru ca ii lasam noi platitorii--care iubim "caldura centralizata ca un streang de gitul nostru". O vor face cit timp ii-o vom rabda ca pe comunism (cind 1/4 din noi toti aveau avantaje, ceilalti 3/4 munceau pentru avantajele lor-mici pina la cei din coada cozii rosii- ce primeau casa si slujba sigura-bine platita ( invers proportional cu educatia avuta).

Legal nu doar normal ar fi, la asa ineficienta de RADET, conducatorii sa fie pedepsiti pentru 'performanta'. Micsorate marile salarii, disparute primele. Ccum sa fii platiti bine de un sac gol, si din el sa-ti smulgi si bonus-uri ?! Sintem liberi sau tot in comunism? Tot!

Aceasta vaca-de-stat RADET de muls privat- de cei ce ne batjocoresc tomnal-anual de ne imbolnavim toti pina curge apa calda pe coloana veche, apoi ne iau banii lunar toata iarna, si-a asigurat si viitor-de-aur : ca sa-ti dai jos streangul RADET trebuie aprobarea streangului, plus a vecinilor-invatati de comunism sa se urasca intre ei pe varia motive 'ca la bloc', si care deci ti-ar da 'dezlegare, la caldura altfel decit a lor, pe lumea cealalta= unde toti aceeasi incalzire pe gratis.

Sintem prizonierii, sclavii, serbii, unei facaturi vechi-centralizate de care nu scapam decit prin REVOLTA GENERALA / Bucuresti. Facatura de care sefii ei tin cu dintii ca de Lana de Aur, oare degeaba? Facatura care costa lunar bugetul fiecaruia cit nu merita-conductele ei vechi pierzind 50% caldura apei trimise, pompele ei ineficiente pe inaltimea (blocurilor), sefii ei invatati doar in/ de comunism cum sa manipuleze nu sa serveasca cetateanul-platitor-CCLIENTUL fara de care RADET cu ei ar disparea de pe harta Buc.

Avem asa RADET, asa caldura pentru ca le permitem-NOI si cu banii dati-luati. Avem asa stat inca pentru ca NOI le permitem sa si-l mentina pe cel care LOR le convine-centralism, gogosi, ban public irosit (adica furat) si prostime mintita.

Avem ce meritam pentru ca in loc sa ne luptam toti, doar tatarim cite 2-3 si sintem gata sa aruncam cu pietre... in cel ce vrea sa luptam cu totii...ca ne iese din RIND si nee e frica de noi fara acea 'ordine si disciplina'-doar de comunism cerute ca sa se fi inaltat el sus pe culmi; repet- prin destele doar a 1/4 din romani, restul de 3/4 scalviti de acel sfert- nu 45 ci exact 63 ani pina acum.

Priviti, ascultati, cum raspunde-vorbeste public un Director General Radet. Eu vad, exact ca cel ce a venit-fortuit de bloc- sa scoata aerul din coloanele Radet de pina la usa noastra de apt. Asa vorbeste un eificient director general? Cce spune intii nu se leaga cu ce spune dupa, in aceeasi fraza! Asa ne duc cu presul, ametindu-ne la logica, adevaru de ar spune ar parea ei public ce sint-practic prin ce ne face Radet-ul lor.

Mai vreti romani? Mai dormiti inca, si aveti ! Constiinte anihilate vor!

knowbothsystems
2008-11-22 04:02:34

Ramba-pe sticla RealitateaTV in Oct- cind frig afara-calorifere reci :

Si Bucurestenii raciti in masa. Medical- se raceste usor la schimbarea de temperatura, toamna, adica exact cind RADET-face economie 'ca nu e frig destul'. Si plateste statul-dar din sacum Sanatate, nu al RADET-ului!

Ramba in Oct: "Nici nu trebuie mai multa caldura de 40 grade, acum" .

La 40 de grade-apa arzi copilul ! Poate Ramba nu stie?! Ca nu-si poate tine cotul in apa-40 grade, sau face dus, sau spala un vas. Sau erau 40 grade in cazanul-de unde Radet trimitea apa, la km-i, pe coloane degradate- sa fac bine schimb termic cu pamintul...ca sa nu ne frigem noi platitorii din blocuri cind pipaim caloriferele...'reci, la 40 grade!'

Din revolta ca un Director General ne minte public despre ce toti vedeam-simteam in apte, ca ne minte chiar pe toti-o capitala intreaga , de tara, am trimis un email DUR la toti-care tin viu acest streang centralizat-Radet, de gitul Buc :
la Radet, la primar(ia) general(a) Buc - sefa RADET, la MIRA-seful Administratiei Centrale si locale (ca de Administratie Publica tine si caldura-Serviciu Public oferit dar platit privat-de cetateni), si la Premier/ Guvern-Seful Sefului MIRA (adica al Ministrului MIRA) dar si al Primariei Generale = a Capitalei-prin Cancelaria Guvernului.

Sa stie si ei toti ce gindeste platitorul, nu doar noi platitorii ce gindesc ei toti oficiali (despre noi cetatenii- daca asta ne fac (ca platitori-clienti). In logica, Gindul precede Fapta! Niciodata invers! Deci ne freaca la Caldura ca asa Gindesc= Programeaza, cu noi!

In raspuns la email, Seful Radet-local a venit cu email-ul in PRINT primit (dela Radet-centru, sigur) la Asociatia de Bloc sa-i puna Stampila de Asociatie pe text !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu a primit! Nici un deget n-a miscat nici Radet-local, nici Asociatia, cind eu fara caldura, pina am invatat cum functioneaza Radet-inclusiv pe coloane si cum sa ma apar de el= pastrind caldura (prin imbunatatuiri in apt).
Statul de azi si-a creat structuri-de banc- doar alte structuri care ne tin pe noi cetatenii sechestrati 'centralizat'- structuri cu care Statul-ca Radet colaboreaza, pe deasupra noastra=cetatenii: Asociatia de bloc (de Chiriasi la stat, sau Proprietari, tot aia-pentru Stat-de-Azi); iar in primarii locale, facatura-Birou pentru (problemele, ar trebui) Asociatiile de Bloc (dar doar le mentine, protejind pe vechi-fosti in capul blocurilor, ce vor tot in capul blocului lor, numit fictiv Asociatie)

Radet-local-cerind stampila, arata ca eu cetatean nu contez- ca platesc RADET (zice el, pe Lista Asociatiei de bloc), crede ca eu apartin ca individ-cetatean, Asociatiei de Bloc, si la gindire, judecata. Asa gindeste Statul de azi-Radet parte din el. Exact ca inainte doar ca (Asociatia de) bloc(urile) erau in comunism dependente de alta denumire-la stat.

Peste zile de etapa-Stampila pe Print, am indraznit sa 'violez domeniul public-privat Radet local, sa le sugerez (dar nu s-a luat in calcul de logica Radet-local, exact ca la strazi-sub Videanu-intii borduri apoi ramate-gropi) ..ca sa vina Radet local - la fisiit coloanele de aer- dupa ce eu trebuie urgent-sa repar (in chiar ziua fisiitului) si robinetul-de la T-ul coloanei caldura baie (pus calitativ prost, si asa lasat, de 2 smecheri meseriasi-de la montare calorifer nou-intii cu tevi-pexal, apoi cu metalice) ; dar si sa schimb capul T-ului coloanei (acelea din Sb stibiu=antimoniu, vechi de 48 ani cit blocul) si el fisurat taman acum si stropind ca o stropitoare de mina. Nu l-a interesat pe Radet-local,,, "ei vin cind programeaza' au zis...Adica, in Nov. in loc de Oct-cum/cind trebuia/ daca RADET-central si local ar fi serviciu public onorind platitorii, cu angajati public-care isi fac slujba= odata pe an cel putin !

Acelasi sef -Radet Local, pe care nu l-a interesat 'ordinea operatiilor', isi apara Radet-Central...... m-a amenintat cu AMENDA....ca "insult Radet"...ca de unde stiu ca Radet nu face..., ca am martori ca Radet...? Am martori tot orasul Bucuresti, i-am raspus, si abia astept "AMENDA- ca eu platitor-Radet ma iau de RADET-inexistentul pentru mine"..... ca voi lua Problema-Radet, PUBLIC, in fata legii cetatean-contra stat, si pina la UE-Curte daca acasa nu e curte, nu e lege! Pentru ca tragedia Buc- este streangul Radet...care, vai, e sarac anual...dar sa stim si noi dece-cind noi platim lunar, majoritatea celor cu streang-Radet de git !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

La scurt timp dupa email-ul, si la zile dupa 'vizita" mea la Radet local- si pazit de 2 ciini rai contra-cetatenilor platitori-- apare acum GENERAL DIRECTOR Ramba- RADET, public, in presa, acum in Nov- ca in articol mai sus...deci in alta postura decit cea din Oct--cind calorifere reci dar "nici nu trebuia atunci mai multa caldura".

A-S-A NU SE MAI POATE! Vrem viata, si normala pe deasupra, inclusiv iarna-la caldura. Deci vrem stat de drept- inclusiv la Radet !

Vom avea cind vrem multi, nu doar "exceptiile care confirma regula" ca romanul rabda si tace- jugul rosu apoi vopsit curcubeu-de exact 63 ani, azi. Mai vreti? Taceti ca asta vrea jugul-si Radet si al Statului de drept-lipsa pentru majoritate-cetateni. Credeti ca in N-Bucuresti e lipsa caldura vreodata? Niciodata! Si nici nu se pling la Radet sa le dea caldura! Le da Radet de frica, prin Radet-locale. Doar cu prostimea-nestabi fac Radet-locale ce vor-- ca stapinii pe mosia-Bucuresti! Apoi da vina pe Guvern-ca nu-i da bani, sau pe CET ca nu-i da apa calda-rebut dela fabricat energie prin ars combustibil carbune si gaze..

Dar dece are RADET CONTUL Blocat? Nu ne-a spus Ramba, pe sticla TV- cind ne informeaza azi ca Radet...a platit si plateste...la apa calda.....lunar.
Intreb si eu, ca cetateanul (si platitor-Radet, in plus) : plateste RADET cu Contul Blocat? Deci cu bani-cash !? De la noi- furnizatii cu caldura ?.::))

Ion Caramache
2008-11-22 23:03:08

Re: Ce salariu isi da RAMBA-dar PRIME isi da? Intrebarea, pentru toti SEFII-Radet

La 2008-11-22 02:26:11, knowbothsystems a scris:

> si- pe lunile de vara cind RADET zace in somn ?
> Pe linga salariul Ramba pe lunile de iarna cind RADET cade in
> adormire.
> La bloc Radet-ul LOCAL 'al lui Ramba- director general', a facut
> "aerisirea coloanelor --pe care Radet ar oferi "serviciul public
> "INCALZIRE CENTRALIZATA" platit-privat =de cetateni (CLIENTI) ---pe
> 19 Nov.. si doar dupa saptamini de anualele plinsete "nu avem
> caldura". Grasanul care a venit ...sa fisiie coloanele... stie insa
> ca "ei-Radet au "Contracte-de-Furnizare" cu Asociatiile de Locatari
> (pardon, voia sa spuna 'de Proprietari'-dar tratati si de RADET ca
> locatarii comunismului) ; si nu cu 'persoane private' care ii iau la
> intrebari--fara de raspuns, stiu eu din anii' 77 cind inghetam
> noaptea in apt-construit privat (in comunismul anti-privatului, prin
> imprumut la CEC si cu avans jos de 30 % din pret --ca la camatari,
> aici camatar- statul rosu, din 88 mii lei rosii = ~ 44 mii $...la
> care staul pusese GEAMURI de Al (aluminiu) ca sa transmita frigul de
> afara in interior-pe post de caldura RADET= atunci denumit
> altfel...aceeasi REALIZARE ca sub general director --RAMBA).
> Dar PRIME si-a alocat Ramba? Cel putin pe' 2007 sa le stim.
>
> Dar Salarii si Prime celorlalti sefi--de Centrala RADET (cei cu
> ;indicatiile de temperatura-presiune MINIME, catre teren-adica Radet
> Locale- adica cetateni= platitorii acestei GAURI NEGRE-rebotezata
> RADET in 'libertate de culoarea rosie doar, dar nu de metehne vechi.
>
>
> Ca e gresit a spune...ce salariu, ce prime 'au primit'... acestia care
> "Isi aloca singuri" - dela afacerile statale numite "regii" (precum
> caminul studentesc fost 'din regie' acum blocuri).
>
> O fac pentru ca ii lasam noi platitorii--care iubim "caldura
> centralizata ca un streang de gitul nostru". O vor face cit timp ii-o
> vom rabda ca pe comunism (cind 1/4 din noi toti aveau avantaje,
> ceilalti 3/4 munceau pentru avantajele lor-mici pina la cei din coada
> cozii rosii- ce primeau casa si slujba sigura-bine platita ( invers
> proportional cu educatia avuta).
>
> Legal nu doar normal ar fi, la asa ineficienta de RADET, conducatorii
> sa fie pedepsiti pentru 'performanta'. Micsorate marile salarii,
> disparute primele. Ccum sa fii platiti bine de un sac gol, si din el
> sa-ti smulgi si bonus-uri ?! Sintem liberi sau tot in comunism? Tot!
>
> Aceasta vaca-de-stat RADET de muls privat- de cei ce ne batjocoresc
> tomnal-anual de ne imbolnavim toti pina curge apa calda pe coloana
> veche, apoi ne iau banii lunar toata iarna, si-a asigurat si
> viitor-de-aur : ca sa-ti dai jos streangul RADET trebuie aprobarea
> streangului, plus a vecinilor-invatati de comunism sa se urasca intre
> ei pe varia motive 'ca la bloc', si care deci ti-ar da 'dezlegare, la
> caldura altfel decit a lor, pe lumea cealalta= unde toti aceeasi
> incalzire pe gratis.
>
> Sintem prizonierii, sclavii, serbii, unei facaturi vechi-centralizate
> de care nu scapam decit prin REVOLTA GENERALA / Bucuresti. Facatura
> de care sefii ei tin cu dintii ca de Lana de Aur, oare degeaba?
> Facatura care costa lunar bugetul fiecaruia cit nu merita-conductele
> ei vechi pierzind 50% caldura apei trimise, pompele ei ineficiente pe
> inaltimea (blocurilor), sefii ei invatati doar in/ de comunism cum sa
> manipuleze nu sa serveasca cetateanul-platitor-CCLIENTUL fara de care
> RADET cu ei ar disparea de pe harta Buc.
>
> Avem asa RADET, asa caldura pentru ca le permitem-NOI si cu banii
> dati-luati. Avem asa stat inca pentru ca NOI le permitem sa si-l
> mentina pe cel care LOR le convine-centralism, gogosi, ban public
> irosit (adica furat) si prostime mintita.
>
> Avem ce meritam pentru ca in loc sa ne luptam toti, doar tatarim cite
> 2-3 si sintem gata sa aruncam cu pietre... in cel ce vrea sa luptam
> cu totii...ca ne iese din RIND si nee e frica de noi fara acea
> 'ordine si disciplina'-doar de comunism cerute ca sa se fi inaltat el
> sus pe culmi; repet- prin destele doar a 1/4 din romani, restul de 3/4
> scalviti de acel sfert- nu 45 ci exact 63 ani pina acum.
>
> Priviti, ascultati, cum raspunde-vorbeste public un Director General
> Radet. Eu vad, exact ca cel ce a venit-fortuit de bloc- sa scoata
> aerul din coloanele Radet de pina la usa noastra de apt. Asa
> vorbeste un eificient director general? Cce spune intii nu se leaga
> cu ce spune dupa, in aceeasi fraza! Asa ne duc cu presul, ametindu-ne
> la logica, adevaru de ar spune ar parea ei public ce sint-practic prin
> ce ne face Radet-ul lor.
>
> Mai vreti romani? Mai dormiti inca, si aveti ! Constiinte anihilate
> vor!
>
Nene,
in toata chestia asta ai uitat ca Ramba este suptalternul hirurgului Oparescu ales de bunavoie si nesiliti de nimeni romanii bukalezi care au crezut ca chirurgul se va tine de promisiune si vor avea caldura si apa calda.
Morala: nu va incredeti in promisiunile unui primar hirurg, ori viceversa hirurg primar.
Plan de masuri imediate: legati cu ata hirurgicala chinezeasca ouale si limba
mincinosului care v-a promis si sosete suspendate.

Ion Caramache
2008-11-23 06:23:18

Re: Ramba-pe sticla RealitateaTV in Oct- cind frig afara-calorifere reci :

La 2008-11-22 04:02:34, knowbothsystems a scris:

> Si Bucurestenii raciti in masa. Medical- se raceste usor la schimbarea
> de temperatura, toamna, adica exact cind RADET-face economie 'ca nu e
> frig destul'. Si plateste statul-dar din sacum Sanatate, nu al
> RADET-ului!
>
> Ramba in Oct: "Nici nu trebuie mai multa caldura de 40 grade, acum" .
>
>
> La 40 de grade-apa arzi copilul ! Poate Ramba nu stie?! Ca nu-si poate
> tine cotul in apa-40 grade, sau face dus, sau spala un vas. Sau erau
> 40 grade in cazanul-de unde Radet trimitea apa, la km-i, pe coloane
> degradate- sa fac bine schimb termic cu pamintul...ca sa nu ne frigem
> noi platitorii din blocuri cind pipaim caloriferele...'reci, la 40
> grade!'
>
> Din revolta ca un Director General ne minte public despre ce toti
> vedeam-simteam in apte, ca ne minte chiar pe toti-o capitala intreaga
> , de tara, am trimis un email DUR la toti-care tin viu acest streang
> centralizat-Radet, de gitul Buc :
> la Radet, la primar(ia) general(a) Buc - sefa RADET, la MIRA-seful
> Administratiei Centrale si locale (ca de Administratie Publica tine
> si caldura-Serviciu Public oferit dar platit privat-de cetateni), si
> la Premier/ Guvern-Seful Sefului MIRA (adica al Ministrului MIRA) dar
> si al Primariei Generale = a Capitalei-prin Cancelaria Guvernului.
>
> Sa stie si ei toti ce gindeste platitorul, nu doar noi platitorii ce
> gindesc ei toti oficiali (despre noi cetatenii- daca asta ne fac (ca
> platitori-clienti). In logica, Gindul precede Fapta! Niciodata
> invers! Deci ne freaca la Caldura ca asa Gindesc= Programeaza, cu
> noi!
>
> In raspuns la email, Seful Radet-local a venit cu email-ul in PRINT
> primit (dela Radet-centru, sigur) la Asociatia de Bloc sa-i puna
> Stampila de Asociatie pe text !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu a primit! Nici
> un deget n-a miscat nici Radet-local, nici Asociatia, cind eu fara
> caldura, pina am invatat cum functioneaza Radet-inclusiv pe coloane
> si cum sa ma apar de el= pastrind caldura (prin imbunatatuiri in
> apt).
> Statul de azi si-a creat structuri-de banc- doar alte structuri care
> ne tin pe noi cetatenii sechestrati 'centralizat'- structuri cu care
> Statul-ca Radet colaboreaza, pe deasupra noastra=cetatenii:
> Asociatia de bloc (de Chiriasi la stat, sau Proprietari, tot
> aia-pentru Stat-de-Azi); iar in primarii locale, facatura-Birou
> pentru (problemele, ar trebui) Asociatiile de Bloc (dar doar le
> mentine, protejind pe vechi-fosti in capul blocurilor, ce vor tot in
> capul blocului lor, numit fictiv Asociatie)
>
> Radet-local-cerind stampila, arata ca eu cetatean nu contez- ca
> platesc RADET (zice el, pe Lista Asociatiei de bloc), crede ca eu
> apartin ca individ-cetatean, Asociatiei de Bloc, si la gindire,
> judecata. Asa gindeste Statul de azi-Radet parte din el. Exact ca
> inainte doar ca (Asociatia de) bloc(urile) erau in comunism
> dependente de alta denumire-la stat.
>
> Peste zile de etapa-Stampila pe Print, am indraznit sa 'violez
> domeniul public-privat Radet local, sa le sugerez (dar nu s-a luat
> in calcul de logica Radet-local, exact ca la strazi-sub
> Videanu-intii borduri apoi ramate-gropi) ..ca sa vina Radet local -
> la fisiit coloanele de aer- dupa ce eu trebuie urgent-sa repar (in
> chiar ziua fisiitului) si robinetul-de la T-ul coloanei caldura baie
> (pus calitativ prost, si asa lasat, de 2 smecheri meseriasi-de la
> montare calorifer nou-intii cu tevi-pexal, apoi cu metalice) ; dar si
> sa schimb capul T-ului coloanei (acelea din Sb stibiu=antimoniu, vechi
> de 48 ani cit blocul) si el fisurat taman acum si stropind ca o
> stropitoare de mina. Nu l-a interesat pe Radet-local,,, "ei vin cind
> programeaza' au zis...Adica, in Nov. in loc de Oct-cum/cind trebuia/
> daca RADET-central si local ar fi serviciu public onorind platitorii,
> cu angajati public-care isi fac slujba= odata pe an cel putin !
>
> Acelasi sef -Radet Local, pe care nu l-a interesat 'ordinea
> operatiilor', isi apara Radet-Central...... m-a amenintat cu
> AMENDA....ca "insult Radet"...ca de unde stiu ca Radet nu face...,
> ca am martori ca Radet...? Am martori tot orasul Bucuresti, i-am
> raspus, si abia astept "AMENDA- ca eu platitor-Radet ma iau de
> RADET-inexistentul pentru mine"..... ca voi lua Problema-Radet,
> PUBLIC, in fata legii cetatean-contra stat, si pina la UE-Curte daca
> acasa nu e curte, nu e lege! Pentru ca tragedia Buc- este streangul
> Radet...care, vai, e sarac anual...dar sa stim si noi dece-cind noi
> platim lunar, majoritatea celor cu streang-Radet de git
> !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
>
> La scurt timp dupa email-ul, si la zile dupa 'vizita" mea la Radet
> local- si pazit de 2 ciini rai contra-cetatenilor platitori-- apare
> acum GENERAL DIRECTOR Ramba- RADET, public, in presa, acum in Nov- ca
> in articol mai sus...deci in alta postura decit cea din Oct--cind
> calorifere reci dar "nici nu trebuia atunci mai multa caldura".
>
> A-S-A NU SE MAI POATE! Vrem viata, si normala pe deasupra, inclusiv
> iarna-la caldura. Deci vrem stat de drept- inclusiv la Radet !
>
> Vom avea cind vrem multi, nu doar "exceptiile care confirma regula"
> ca romanul rabda si tace- jugul rosu apoi vopsit curcubeu-de exact 63
> ani, azi. Mai vreti? Taceti ca asta vrea jugul-si Radet si al
> Statului de drept-lipsa pentru majoritate-cetateni. Credeti ca in
> N-Bucuresti e lipsa caldura vreodata? Niciodata! Si nici nu se pling
> la Radet sa le dea caldura! Le da Radet de frica, prin Radet-locale.
> Doar cu prostimea-nestabi fac Radet-locale ce vor-- ca stapinii pe
> mosia-Bucuresti! Apoi da vina pe Guvern-ca nu-i da bani, sau pe CET
> ca nu-i da apa calda-rebut dela fabricat energie prin ars combustibil
> carbune si gaze..
>
> Dar dece are RADET CONTUL Blocat? Nu ne-a spus Ramba, pe sticla TV-
> cind ne informeaza azi ca Radet...a platit si plateste...la apa
> calda.....lunar.
> Intreb si eu, ca cetateanul (si platitor-Radet, in plus) : plateste
> RADET cu Contul Blocat? Deci cu bani-cash !? De la noi- furnizatii
> cu caldura ?.::))
>
>
Bukalezii l-au votat pe Oparescu care le da acum flituri inghetate de piftie rece., pardon, racituri de porc.

knowbothsystems
2008-11-23 16:19:51

RADET- Regie Autonoma..de cetateni/ ca si CSM, OPC, CG-consGen primarii,

Apel Unic-112, etc, etc,....absolut toate = Structuri Statale nou-nascute dar specifice statului mafiot = existente pe hirtie / inexistete pe terenul cetatenilor= in realitatea sociala/ daca NU OFERA Serviciul pUblic-la timp si eficient, NU REZOLVA problema reclamata de cetatenul-nep[latit sa o faca. . Numai Statul -tip Comunist si Mafiot... cere cetatenilor...sa Reclame... probleme...pe care Statul ar trebui sa fi facut/ rezolvat/ 'din oficiu'...doar ca dupa (reclamatie) structura noua a statului sa scrie-Stamp Letter si nu sa rezolve problema =sa o lase la fel, anual, decenial.

Daca RADET...nu e bine administrat de Ramba dir.gen.....chiar nu mai are Statul (pentru asta regie autonoma...de cetatenii platitori) alt Administrator (evident, Politic, ca altfel nu ne explicam tinerea lui pe scaun chiar cu lipici prins), ca sa puna Statul in capul RADET ? Am ramas..intreaga capitala ( 'europeana' (parca zice statul, ca este ea)...intr-un singur om - RAMBA, care dupa ce revolta tot orasul toamna- dupa ce toti platitorii sint gripati la sch. de temp-dela cald afara la frig in apte...RAMBA doar iese public, sa dea vina pe altii...(pe guvern, CET, cetateni neplatitori, etc, etc).
Dar niciodata pe sine- director general al unei masinarii care NU MERGE-in fiecare an, decit dupa un nou razboi intre Stat (asta regie (adica Ramba- prim responsabil, de aceea s-a inventat postul bine platit de dir.gen.),,,si Cetatenii strangulati la RADETul Statului (adica, al lui Ramba-orim angajat la stat, acolo).

Devina sintem noi=bucurestenii= ca ni se intimpla anual...pentru ca ii lasam sa repete, dela an la an, in loc O Revolta- in fata RADET Centru- ca vrem stop- astei masinarii care ne-a adus la exasperare de decenii, de peste juma-de secol, de exact 63 ani-rosii.


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Lumea in 2025 (3230 afisari)
 Exemplul ungar (2424 afisari)
 Partidul Securistilor Destepti (2420 afisari)
 Frumusete inecata in droguri si alcool (1652 afisari)
 Tariceanu incoltit de profesori (1446 afisari)
 Pamela Anderson, goală, la aniversarea lui Hugh Hefner (Video) (4601 afisari)
 Fost comandant de politie argentinian s-a impuscat in cap in timpul unui interviu (ATENTIE, IMAGINI SOCANTE !!!)  (3411 afisari)
 Are 250 de kilograme si pozeaza nud pentru ca se crede sexy! (VEZI FOTO) (3129 afisari)
 Economistul-sef al FMI, despre criza financiara: "Ce-i mai rau abia urmeaza" (2596 afisari)
 Din dragoste pentru o femeie, tenismena Martina Navratilova a destramat o familie! (2468 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01774 sec.