Ziua Logo
  Nr. 4385 de luni, 10 noiembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Opinii

2008-11-10

Comentarii: 16, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

hej
2008-11-09 23:28:21

Inainte si duoa Obama

Daca ar veni presedinte in Romania un huniad ,atunci nu ne mai ramane decat sa ne scriem testamentul !

Razvratitul
2008-11-10 00:55:49

Cateva observatii:

1 - Obama nu este chiar negru,negru. Mutatis mutandis am putea avea si noi un presedinte pe jumatate sau pe sfert maghiar... Cu siguranta ar fi mai cult, mai manierat, mai putin plin de ura...
2 - Multi, foarte multi, aproape toate toapele folosesc in exces cuvantul motivatie cu inteles de motiv. Daca ii intrebi de ce, nu stiu sa raspunda si nici ce asemanari sunt dar nici ce diferente intre aceste cuvinte. Este ingrijorator ca aceasta moda ii prinde si pe unii de certa cultura care se lasa dusi de val.
3 - Aceeasi moda ii face pe unii sa-si lase "un fel de barba" desi cu fata curata ar fi chiar frumusei, ma rog, in masura in care le mai permite varsta (si spun asta fara sa-mi placa a "lucra barbatii pe la spate").

Atamild
2008-11-10 01:52:54

Inainte si dupa Obama - analistul lui peste, forumistul (a) hej, inca unul mai lipseste

Habar n-am ce a vrut sa spuna, cred ca nu a stiut ce a vorbit. A vrut poate sa spuna de huni?:-)? Nu este acelasi lucru, hunii au trecut numai prin tara voastra atunci si au fost popor liber, migrator, apoi nici nu au ramas la voi, ci s-au dus mai sus, in Europa spre apus. Sau s-a referit la alt popor migrator? Comparatia este oricum gresita. Asa cum nu exista comparatie nici cu strainii din alte tari, cu turcii din Germania de exemplu. Poporul de culoare a fost adus ca sclav in America, strainii vin la munca din alte tari de buna voie. Poporul de culare a fost adus ca sclav si tratat ca sclav, umilit, lovit, pana peste poate si nedreptatit. Si asa a fost inrait. Daca nu s-a supus a fost chiar aspru pedepsit, asa a fost cu sclavii negri in America. Un copil de culoare mai tarziu, chiar daca sclavagia a fost desfintata, nu a primit sanse egale cu cel alb; primul avand mult mai mult de luptat (pentru a se ridica in societate) decat al doilea si multe nedreptati de suportat. Poporul de culoare a trait in teama, a suferit nedreptati mai mult decat sufera un emigrant intr-o tara straina. Asa cum am mai spus, emigrantul a venit de buna voie si a primit chiar alte sanse decat a primit un cetatean american de culoare. Asa ca terminati cu ura asta impotriva lui Obama. Luati exemplu de la noua generatie, care nu face diferenta dintre alb sau negru. In zilele de azi America trebuie sa ramana America si pentru albi :) si pentru afro-americani. Schimbarea s-a produs, si fetita dintr-o familie de albi, nu o sa mai trebuiasca sa-si intrebe parintii daca are voie sau nu, sa se joace cu o fetita dintr-o familie de oameni de culoare.
Matilda

Mache
2008-11-10 03:31:42

Ebulitiune

Probabil ca dl. Pavel n-are de ce sa-si schimbe cursul de politica externa americana. Oricum simplul fapt ca isi pune problema ca el ar trebui schimbat pe motive de Obama naste mari semne de intrebare asupra calitatii acestui curs.

Politica externa americana a ultimei jumatati de secol nu s-a schimbat radical indiferent cine a populat Casa Alba. Ocupantul Case Albe a facut-o mai mult sau mai putin eficienta.

Ghita Bizonu'
2008-11-10 10:16:26

Obama sau Olaba ?!

Fisa prostului de la Coliba Varuita mai impune sa asculte si la telefonu ala care are doar receptor.
Fiindca in spatele lui Obama stau bosii . Marii bosi ai Amerlociei, aia care decid . marile afaceri (de unde naiba credeti ca a avut Husein atatia bani? A avut baracka si a castigat la loto?!). Pun pariu ca si urmasii pelerinilor (daca noi glumin ca " dupa 20 ianuarie 2009, toti americanii vor lucra la negru" puteau si aia sa glumeasca - hai sa punem un negru ca astia is obisnuiti sa asculte !!
Asa ca bisnita at usual cu sau fara Obama.
Problema este insa alta : ce este cu aceasta isterie proObama?! In ce masura este inffluentata de Soros (si exerienta lui in basescologie, Iusceoncologie si bakalosogie), este indusa si in ce masura corespunde unei aspiratii reale ?
Daca e si o aspiratei reala am dat-o-n bara !!
Si despre ce schimbare este vorba ....
Iar dta tov UASCRistu ar trebui sa-ti inveti studentii sa si gandeasca. Greu ca la UASCR se invata sa aclamaroi Conducsatorul (uuitand insa ca in mod oficial in Romania a fost un singur Conducator : Ion Antonescu .)
Si am doua adaugiri:
1) La ce a zis Frunda . Este o diferenta: negrii din America se considera americani 100 % . Nu vorbesc de Trianoane samd . Sunt americani si cu asta basta !!!

2) cica un negru la Casa Alba. Azi Obama va merge-n vizita la Casa Alba. Mi-e frica ca daca va trece pe langa Condie aceasta va suiera veninos catre Husein : Wonkey !! ca e mult mai deschis la culoare ca Rice . Si oricum mie mi se pare mai ciudat statul lui RIce decat alegerea lui Obama ( Condie de ani de zile este in fapt membra a familiei Bush - inclus George Seniror zis Gicu Securistu - fara a se putea determina gradul de rudenie ... Si Tufisii is aristocratie WASP din Noua Anglie . Deci Condie a fost cooptata ... intr-o familie care poa cu 90 de ani in urma nu angaja decat servitori albi ! )

Ghita Bizonu'
2008-11-10 10:17:11

Re:e cursu de UASCRI ist.

pe baza de Mult Iubite si Stimate

Ghita Bizonu'
2008-11-10 10:22:41

Re: totusi Tildo exista si unele "regrese"

De ex cu multi ani in urma , inaintea meciului dintre casisus Caly si Frazier antrenorul lu Frazier i-a interzis "relatiile" cu blondlele. Asa incat Frazier s-a mutat din casa ... Fiindca pre vremea aia orice negru bine situat isi "tragea" o blonda !!
Azi se pare ca is prost priviti de propria comunitate !!!

Seherezada
2008-11-10 14:32:31

Reagan a zis <One cannot argue with success !>, ...unii zic Obama, altii, Bizou, isi trag Olaba !

La 2008-11-10 10:16:26, Ghita Bizonu' a scris:

> Fiindca in spatele lui Obama stau bosii . Marii bosi ai Amerlociei,
> aia care decid marile afaceri ...
-------------
ce rost are aceasta fraza clicheeeeeee ???
ar fi existat vreun candidat pe lumea asta ... la care tu, marele Bizou, nu ai fi putut s-O emiti ???
crezi chiar ca presedintii pe lumea asta pot rasari tam-nesam, din spuma marilor dintr'o scoica ... precum Afrodita ???

Fiecare califica alegerea acestui presedinte USA dupa cum doreste, exista o gramada de posibilitati, ...
insa CERT este ca:

(1) Obama e primul presedinte Afro-American ... chestie de neconceput in America, ... si ca populatia minoritara a USA se simte extrem de mindra de acest aspect ...

(2) a fost Candidatul CEL mai BUN, din tot buchetul de candidati care s-a prezentat la alegerile USA 2008, a avut o campanie excelenta, s-a luptat si i-a invins si pe mai marii ai partidului Democrat si pe mai marii ai partidului Republican

(3) intreg poporul american a demonstrat LUMII intregi (insa asta nu ar fi nimic nou, a mai facut-o in momente cruciale) ...,
dar mai ales si-a demonstrat SIE INSUSI, ca in pofida prejudecatilor lor obisnuite, si in pofida lui INCONCEIVABLE chiar acum 6 luni de zile, ...
s-au depasit pe ei insusi si au votat cu curaj si suflet !!!

Acest ultim punct mai ales ... este foarte greu digerabil pentru anti-americani !!

Ghita Bizonu'
2008-11-10 15:31:55

Re: Seherezado

ce-mi este mie extrem de greu de inghiti este aceasta Obamolatrie.
"Mesia" ."Presedintele lumii" . Nu crez ca MS Veta 2 ar fi americanofoba insa is sigur ca are dubii ca Obama e si presu ei...
Ce dracu spera ca o sa faca Obama ?! IUn definitiv are urechile cam clapauge nu aripi de arhanghel !!!
Si invers aia care si siguri ca criza a fost declansata doar ca sa fie votat "salvaragiul" si-s siguri ca de cum depuen asta juramantu economia ca demara mai tare ca un Ferari de F1 ...
Ar mai fi de zis catesceva .... insa ce nu inteleg ce naiba se spera . Doar ca-i mulatru ? macar puteau gasi unu mai inchis la culoare !! Ca negru-negru in State numa daca e nascut in Africa .
Oricum la republicani e seceta mare. Cred ca tot Condie ar fi fost cea mai buna !!


La 2008-11-10 14:32:31, Seherezada a scris:

>> ce rost are aceasta fraza clicheeeeeee ???
> ar fi existat vreun candidat pe lumea asta ... la care tu, marele
> Bizou, nu ai fi putut s-O emiti ???
> crezi chiar ca presedintii pe lumea asta pot rasari tam-nesam, din
> spuma marilor dintr'o scoica ... precum Afrodita ???
>
> Fiecare califica alegerea acestui presedinte USA dupa cum doreste,
> exista o gramada de posibilitati, ...

> Acest ultim punct mai ales ... este foarte greu digerabil pentru
> anti-americani !!
>

Seherezada
2008-11-10 16:20:21

Re: Bizoane

La 2008-11-10 15:31:55, Ghita Bizonu' a scris:

> ce-mi este mie extrem de greu de inghiti este aceasta Obamolatrie.
> "Mesia" ."Presedintele lumii" . Nu crez ca MS Veta 2 ar fi
> americanofoba insa is sigur ca are dubii ca Obama e si presu ei...
> Ce dracu spera ca o sa faca Obama ?! IUn definitiv are urechile cam
> clapauge nu aripi de arhanghel !!!
---------------
bravos, ... dar asta nu are nimic a face cu omul insusi ... si cu meritul acestui eveniment ...

ca america isi adora STAR'urile asta este o chestie NU de esenta ci de un fel de kyky-flu-flu, care pe mine personal nu ma deranjeaza, ...
fiindca o euforie dupa 2 ani de zile, mi se pare normala ... si chiar sanatoasa;

in rest, Obama este doar un om, care va incerca sa puna suta la suta efort sa rezolve situatia in care e tzara lui, si lumea intreaga..
Asta ar fi fost valabil pentru oricare altul ...

Ce naiba ai ? ca doar esti baiat destept, scutura-te !!

Mos Grigore
2008-11-10 17:46:29

Obama nu problema principala....................

Tripleta Frank, Reid shi Pelosi..............e problema......Komunishti la PUTERE ce zice SHEHE? Un extremist preshedinte cu un Congress de Komunishti?

dorumare
2008-11-10 19:17:59

Re: Inainte si duoa Obama

La 2008-11-09 23:28:21, hej a scris:

> Daca ar veni presedinte in Romania un huniad ,atunci nu ne mai ramane
> decat sa ne scriem testamentul !
>
numai ADN-ul ne poate spune cam din ce neamuri ne tragem...

dorumare
2008-11-10 19:37:17

Re: Inainte si dupa Obama - analistul lui peste, forumistul (a) hej, inca unul mai lipseste

> hunii au trecut numai prin tara voastra atunci si au fost popor liber, migrator, apoi
> nici nu au ramas la voi, ci s-au dus mai sus, in Europa spre apus.
.....
intelegere gresita a evenimentelor de atunci... Hunii, ca si altii, e drept ca au trecut, dar au mai si stationat (Atilla este pe o moneda "rex Daciae") si nu trebuie uitat ca si in acele vremuri functiona 'recrutarea' benevola sau 'silita' pentru nevoile armatei, incepind de la feluriti mestesugari si pina la ingrijitori de animale sau chiar soldati si sistemele de aliante. Astfel se si explica cum au reusit sa aiba si sa controleze un regat asa de intins, sa puna probleme ambelor imperii romane si sa domine militar neamurile 'barbare', chiar si pe cele germanice. Odata cu campaniile lor militare si etniile din 'subordine' isi dadeau 'obolul', poate chiar mai greu decit nucleul hun. La fel au stat lucrurile cu toate neamurile care au trecut in sus si in jos peste teritoriul tarii noastre de dinainte de Burebista si pina la Stalin sau Obama. (mai multe pe http://cutiapandorei.blog.com)

Seherezada
2008-11-10 20:59:25

Re: Obama nu problema principala....................

La 2008-11-10 17:46:29, Mos Grigore a scris:

> Tripleta Frank, Reid shi Pelosi..............e
> problema......Komunishti la PUTERE ce zice SHEHE? Un extremist
> preshedinte cu un Congress de Komunishti?
> -------------
nu stiu de ce KOMUNISHTI vorbesti si nici de care preshedinte EXTREMIST ...
in rest ...,
nu poti stii care pe care, vechea tripleta sau noua echipa Obama ...,

Dar TU ???

ai zis si singur ca nu ti-au prea placut McCain si nici Sarita, ...
insa ai votat cu "the lesser evil" .... ADICA ???
de unde atita incredere ca e lesser evil, si mai ales in cine ai tu increderea asta ??
in robotul McCain ? in zaluda Palin ? ... sau in restul kknarilor care isi mai zic Partidul Republican, insa care i-au dat un shoot in cooor presedintelui republican G.Bush ???

Atamild
2008-11-10 21:14:01

Re: Obama nu problema principala....................

La 2008-11-10 20:59:25, Seherezada a scris:

> La 2008-11-10 17:46:29, Mos Grigore a scris:
>
> > Tripleta Frank, Reid shi Pelosi..............e
> > problema......Komunishti la PUTERE ce zice SHEHE? Un extremist
> > preshedinte cu un Congress de Komunishti?
> > -------------
> nu stiu de ce KOMUNISHTI vorbesti si nici de care preshedinte
> EXTREMIST ...
> in rest ...,
> nu poti stii care pe care, vechea tripleta sau noua echipa Obama ...,
>
> Dar TU ???
>
> ai zis si singur ca nu ti-au prea placut McCain si nici Sarita, ...
> insa ai votat cu "the lesser evil" .... ADICA ???
> de unde atita incredere ca e lesser evil, si mai ales in cine ai tu
> increderea asta ??
> in robotul McCain ? in zaluda Palin ? ... sau in restul kknarilor care
> isi mai zic Partidul Republican, insa care i-au dat un shoot in cooor
> presedintelui republican G.Bush ???
>
Asta fac drogurile din om, si sa nu-i recomande D lui Mos Grigore sa se uite intr- O oglinda?
Matilda

acta_derbedeica
2008-11-10 21:39:57

Ba frate, am scris un comentariu de mi-a luat vreo 45 de minute

M-am autentificat dar eroare, nu a aparut.


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Aventurile francmasoneriei pe pamanturile romanesti (3255 afisari)
 Vracii crizei mondiale (2876 afisari)
 Contraatac iranian la Obama (2378 afisari)
 Vom avea prima minicentrala nucleara (1632 afisari)
 Trianonul de la Floresti (1495 afisari)
 La 42 de ani, Cindy Crawford apare intr-un pictorial ce taie respiratia barbatilor (FOTO) (3732 afisari)
 Fotografii inedite cu OZN-urile ce au survolat Franta! (3673 afisari)
 Din dragoste, s-a trezit din coma dupa 30 de ani (3618 afisari)
 Topul celor mai spectaculoase fraude cu fonduri UE: Un italian si-a cumparat Ferrari, iar un spaniol si-a deschis un bordel (2554 afisari)
 Bush s-a dezinfectat dupa ce i-a strans mana lui Obama (2260 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00684 sec.