Ziua Logo
  Nr. 4352 de joi, 2 octombrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2008-10-02

Comentarii: 47, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Alex.Pandrea
2008-10-01 21:43:53

DECE ARE NEVOIE PRESEDINTELE DE O MAJORITATE?

DECE ARE NEVOIE PRESEDINTELE DE O MAJORITATE?
Se pune problema daca lunga perioada a tranzitiei poate lua sfarsit.Aceasta perioada care a produs o clasa politica execrabila,cotata de public pe ultimul loc nu mai poate face fata cerintelor unei Romaniii europene.
Cine mai crede ca un parlament cu o majoritate PSD-PNL va mai fi capabil sa faca Romania sa progreseze se inseala amarnic.
Capacitatea celor de tipul celor 322 de a inova,de a reforma sau de a conduce Romania spre Europa este epuizat.Acesti oameni,umpland salile DNA ne dovedeste ca tinta lor este pur materiala,este imbogatirea din banii publici.
Nu ar fi greu sa demonstram,enumerand tunurile,legile pentru infractori,pavaza imunitatii etc pentru a face aceasta demonstratie,dar nu acesta este scopul postarii noastre.
Dl.Presedinte Basescu este decis de a pune in aplicare o transformare radicala a Romaniei.
Romania tarata de o perioada de tranzitie fara de sfarsit,in care indivizii care compun diferite partide s-au folosit de politica pentru imbogatire necesita o alta politica.
Este vorba de o politica noua in care Tara sa treaca de la balmajeala tranzitiei la o politica europeana care sa aduca Romania in conclavul tarilor europene.
Ce doreste presedintele si PD-L se vede clar din programul politic al acestora:
1. Reforma sistemului politic
a.Clasa noastra politica din trecut si actuala nu indeplineste conditiile de onestitate si nu sunt impinse de idei mesianice sau de altruism social.Din contra clasa noastra politica apare ca o grupare mercantile in care interesele personale si chiar un adapost de imunitate in fata legilor primeaza.
Fara a spune ca in totalitate,totusi din clasa politica s-au tras coruptii(evident cei prinsi) care au facut politica pentru imbogatire,sociopati sau fanatici ai puterii cu orice pret,ramasite ale mentalitatilor comuniste si chiar securisti sadea(la TV dl.Turcu afirma ca 14 membri ai primului guvern dupa 1989 erau securisti).
b.Clasa politica nu este impinsa de ideologii,de doctrine politice,ba chiar nici nu stiu ce sunt acelea.Altfel nu s-ar explica traseimul politic,plonajarea de la un partid la alt partid care poate sa fie opusul politic al primului.Unii totalizeaza traseisme de 5-6 partide.
c.Insetati de putere,fanatiici mai degraba definiti de termenul aproape psihiatric de sociopati sau personalitati sociopate.
d.Indivizi care fie si-au platit posturile fie au posturi de parlamentari platite de un jupan oligarh si care deci nu face ce vrea el ci a celui care l-a trimis .
e.Bogati care doresc ca distractie o functie politica,sau care pur si simplu si-au facut partide personale,pentru ca dispun de bani si organe mass media(Vadim,Felix,Becali etc).
f.Unii emigranti care pretind ca pot sa-i invete democratia pe romani dupa ce ei au stat in Occident 20-30 de ani.
2. Extinderea reformei in sistemul de educatie,lucru inceput prin pactul de educatie propus de presedinte dar care trebuie continuat de politicieni responsabili.
3. Continuarea reformei in sistemul de sanatate publica prin reforma reala a sistemului,a modelului de boala si de institutie de tratament, reorganizarea invatamantului medical si nu reducerea reformei ca pana in present doar la cat mai multi bani.
4. Continuarea reformei in Justitie,lucru inceput de dna Macovei dar avortata si chiar contrareforma a dlui Chiuariu si a PNL
5. Sistemul de pensii si de protectie sociala este prost conceput si necesita o schimbare radicala de viziune,recunoasterea tuturor activitatilor si de asemenea terminarea cu grupurile privilegiate cu pensii astronomice,de la parlamentari la fostii activisti si nomenclaturisti comunisto-securisti
6. Dezvoltarea economiei si a mediului de afaceri in maniera liberala si dupa principiile economiei de piata cu eliminarea coruptilor fie ei oameni politici sau nu.
7. Cresterea capacitatii de absorbtie a fondurilor UE dupa o impotenta toptala a ministrilor guvernului Tariceanu-Iliescu.
8. Mediul inconjurator va trebui abordat dupa principii ecologice si nu ca metoda de favorizarea unor firme
9. Politica energetica trebuie proiectata dupa un plan de luinga durata
10. Politica externa trebuie facuta de profesionisti,cu principii clare.
11.Descentralizarea administratiei locale,debirocratizarea si luarea deciziilor la nivel local si nu ca pe timpul comunistilor cand pentru un bec trebuia ceruta aprobarea de la minister
Pentru toate aceste lucruri dl.Presedinte are nevoie de o majoritate parlamentara calificata. Iata deci,dece dl.Presedinte cere electoratului sa-i dea o majoritate parlamentara pentru ca aceasta tara sa poata fi condusa de o clasa politica responsabila.
Din pacate,azi,doar PD-L poate intruni aceste conditii.

Nashu
2008-10-01 21:47:53

Alegerile - inca o sansa ratata?

Bineinteles.
Vom da iarasi cu mucii in pasule?
Categoric.
Ne pricopsim cu panaramele astea inca un mandat?
Mai mult ca sigur.

Optimistul Brucan... 20 de ani...

unIonoarecare
2008-10-01 22:35:37

PSD si PNL, biscuiti Eugenia

Da, amandoua partidele navigheaza in jurul unei creme unsuroase si puturoase de demagogie si rea intentie la adresa tarii, iar asa zisii lor "lideri" sunt niste papagali penibili care se cred oameni politici de seama pentru ca, in lipsa de democratie reala, au reusit sa se mentina la suprafata ca rahatul in apa murdara a politicii pesediste.

Nici un efort real de modernizare, nici un efort de normalizare, numai scandal si vorbe goale, sustinute cu mult tam-tam la toate televiziunile de tonomati mercenari. Oare nu le e rusine sa stie ca vor ajunge amandoi la lada de gunoi a istoriei acestor timpuri tulburi, alaturi de patronul si indrumatorul lor ideologic, Ion Ilici zis si Iliescu!

Mi-a placut in mod deosebit chestia cu doamna jandarm Norica Nicolai care conducea plutonul de executie 322 care il voia inmormantat pe Dl. Basescu. Noroc ca matrozul nostru national nu e atat de usor de doborat!

O fiinta atat de penibila si veninoasa este azi emblema PNL!

Pacat de partidul liberal si liberalism, cu totul altceva era pe vremea Bratienilor...Asta e de fapt partidul creat de Bratianu - cartof!

....
2008-10-01 22:44:02

important

Important e ca Betivul si cu partidul lui de lepre nu vor pupa guvernare in veci.
Sa crape ficatii in limbisti.

Nicu Mihai Andrei
2008-10-01 23:44:02

PNL este partidul viitorului, PSD ramane un partid al trecutului fara proiecte pentru viitor

PSD are solutii pentru Romania de acum 10 ani. Este un partid al trecutului, care nu are proiecte pentru viitor.PSD este un partid de baroni care si-au facut averi pe spatele dumneavoastra.PNL a avut cea mai buna guvernare de dupa 89.

lil
2008-10-02 00:34:59

Nu prea stiu ce titlu sa pun

"DacA taikonautul din Dabuleni, Mircea Geoana, promite capsunarilor prime astronomice de reimpamantenire in tara "

Era ieri un reportaj despre spanioli care trimit "acasa "(cu prima ) pentru ca nu mai au locuri de munca... si despre Ecuador care a deschis un birou in Spania si-si reprimeste cetatenii acasa ( cu prima) pentru ca au prea multe locuri (goale) de munca.

Oricum stati linistit , n-o s-o dea ca n-a inteles" ideea" electoratul !:). Asa ca nu mai bateti apa in piua.

Altfel , mai important e titlul : "Taiko-naucul Geoana si ipocritul Tariceanu".
Adica bla-bla pe lucruri arhicunoscute ( de ce se aliaza politicienii romani) . Doar pentru a anunta cititorii ca Ziua si-a schimbat orientarea si ca ( adaug eu ) se intelege de ce a plecat Miruna.

Maiine un mic voiaj in Romania , sant curioasa pe cine o sa aud ca va citeste. In Bucuresti. O sa aduc vorba la o tona de mici .:)

Danny
2008-10-02 00:45:50

Re: PNL este partidul viitorului,

La 2008-10-01 23:44:02, Nicu Mihai Andrei a scris:

Daca o mai exita!

Danny
2008-10-02 00:51:19

Re: important

La 2008-10-01 22:44:02, .... a scris:

> Important e ca Betivul si cu partidul lui de lepre nu vor pupa
> guvernare in veci.
> Sa crape ficatii in limbisti.

Poate vrei sa spui: fantele de la arta modei si sleahta lui de lepre latratoare vor pupa guvernarea ce le-o pregateste psd-ul

Razvratitul
2008-10-02 02:09:16

Profesorii trebuiau sa ceara nu marirea salariului ci CORELAREA SALARIULUI CU SALARIUL

ALTOR CATEGORII BUGETARE incadrate cu licentiati ! Acum au obtinut 50% si maine toti ceilalti vor cere si obtine tot atata ! Si aceasta marire se va duce ca un fum...

Danny
2008-10-02 03:10:10

Re: Profesorii trebuiau sa ceara nu marirea salariului ci CORELAREA SALARIULUI CU SALARIUL

La 2008-10-02 02:09:16, Razvratitul a scris:

> ALTOR CATEGORII BUGETARE incadrate cu licentiati ! Acum au obtinut
> 50% si maine toti ceilalti vor cere si obtine tot atata ! Si aceasta
> marire se va duce ca un fum...

Nu ne spune noua asta. Spune-o iubitului tau T(ilh)ariceanu ca el administreaza tara la ordinele psd-ului

Viorica Ianc
2008-10-02 07:47:53

biscuiti Eugenia


noua ne plac, chiar daca numai uneori sunt de Timisoara. Mai gasim si de Tg-Jiu
si altii facuti de un turc de Constanta, sau Braila cu un alt gust !
Cum pot fi PNL si PSD cu un gust bun de Timisoara ? S-au copt prea mult si au
gust amar ! Pacat de crema si cacaua pierduta.

Ho Ciu Tzi
2008-10-02 08:38:45

Ziaristule comunist-pedelist vad ca nu cirii nici o vorbulita despre multele defecte ale pedelistilo

, ale pedelistilor tai iubiti!!!!!!!

Ho Ciu Tzi
2008-10-02 08:41:36

Re: important

La 2008-10-02 00:51:19, Danny a scris:

Aaaah, turbeaza de ciuda pedelistii-comunisti!!!


> La 2008-10-01 22:44:02, .... a scris:
>
> > Important e ca Betivul si cu partidul lui de lepre nu vor pupa
> > guvernare in veci.
> > Sa crape ficatii in limbisti.
>
> Poate vrei sa spui: fantele de la arta modei si sleahta lui de lepre
> latratoare vor pupa guvernarea ce le-o pregateste psd-ul
>
>

Catalin Tomescu
2008-10-02 08:42:26

De cand a trecut ziarul ziua in barca lui Basescu

Parca acest articol ar fi scris de Emil Boc. Sichiar asa credeam daca nu ar exista si o poza. Pai domnule Rene (de la renegat ?) era o sinucidere politica pentru orice partid care ar fi votat impotriva unei majorari de salarii pentru o anumita categorie din populatie....Ce si-a mai ras basescu in barba ca i-a pus pe cei din Guvern cu spatele la zid. Din pacate ne batem joc de tara asta si probabil ca in curand inflatia va musca din nou din economiile romanilor...
Pentru asta ne trebuie un partid liberal puternic care sa poata invinga fesenistii vopsiti cu diferite nume ....

Ho Ciu Tzi
2008-10-02 08:42:47

Re: Profesorii trebuiau sa ceara nu marirea salariului ci CORELAREA SALARIULUI CU SALARIUL

Securistule Dani, iesisi iarasi la atac pe Net???


La 2008-10-02 03:10:10, Danny a scris:

> La 2008-10-02 02:09:16, Razvratitul a scris:
>
> > ALTOR CATEGORII BUGETARE incadrate cu licentiati ! Acum au obtinut
> > 50% si maine toti ceilalti vor cere si obtine tot atata ! Si aceasta
> > marire se va duce ca un fum...
>
> Nu ne spune noua asta. Spune-o iubitului tau T(ilh)ariceanu ca el
> administreaza tara la ordinele psd-ului
>
>

Ho Ciu Tzi
2008-10-02 08:43:46

Re: De cand a trecut ziarul ziua in barca lui Basescu / De la 1Feb. 2008!

La 2008-10-02 08:42:26, Catalin Tomescu a scris:

> Parca acest articol ar fi scris de Emil Boc. Sichiar asa credeam daca
> nu ar exista si o poza. Pai domnule Rene (de la renegat ?) era o
> sinucidere politica pentru orice partid care ar fi votat impotriva
> unei majorari de salarii pentru o anumita categorie din
> populatie....Ce si-a mai ras basescu in barba ca i-a pus pe cei din
> Guvern cu spatele la zid. Din pacate ne batem joc de tara asta si
> probabil ca in curand inflatia va musca din nou din economiile
> romanilor...
> Pentru asta ne trebuie un partid liberal puternic care sa poata
> invinga fesenistii vopsiti cu diferite nume ....
>

Ho Ciu Tzi
2008-10-02 08:47:04

Re: Nu prea stiu ce titlu sa pun

Nu mai cumpara nimeni Ziua, e citita doar pe Net.


La 2008-10-02 00:34:59, lil a scris:

> "DacA taikonautul din Dabuleni, Mircea Geoana, promite capsunarilor
> prime astronomice de reimpamantenire in tara "
>
> Era ieri un reportaj despre spanioli care trimit "acasa "(cu prima )
> pentru ca nu mai au locuri de munca... si despre Ecuador care a
> deschis un birou in Spania si-si reprimeste cetatenii acasa ( cu
> prima) pentru ca au prea multe locuri (goale) de munca.
>
> Oricum stati linistit , n-o s-o dea ca n-a inteles" ideea" electoratul
> !:). Asa ca nu mai bateti apa in piua.
>
> Altfel , mai important e titlul : "Taiko-naucul Geoana si ipocritul
> Tariceanu".
> Adica bla-bla pe lucruri arhicunoscute ( de ce se aliaza
> politicienii romani) . Doar pentru a anunta cititorii ca Ziua si-a
> schimbat orientarea si ca ( adaug eu ) se intelege de ce a plecat
> Miruna.
>
> Maiine un mic voiaj in Romania , sant curioasa pe cine o sa aud ca va
> citeste. In Bucuresti. O sa aduc vorba la o tona de mici .:)
>

Ho Ciu Tzi
2008-10-02 08:48:16

Re: DECE ARE NEVOIE PRESEDINTELE DE O MAJORITATE? / Sictir, comunistule-pedelist!!!

La 2008-10-01 21:43:53, Alex.Pandrea a scris:

> DECE ARE NEVOIE PRESEDINTELE DE O MAJORITATE?
> Se pune problema daca lunga perioada a tranzitiei poate lua
> sfarsit.Aceasta perioada care a produs o clasa politica
> execrabila,cotata de public pe ultimul loc nu mai poate face fata
> cerintelor unei Romaniii europene.
> Cine mai crede ca un parlament cu o majoritate PSD-PNL va mai fi
> capabil sa faca Romania sa progreseze se inseala amarnic.
> Capacitatea celor de tipul celor 322 de a inova,de a reforma sau de a
> conduce Romania spre Europa este epuizat.Acesti oameni,umpland salile
> DNA ne dovedeste ca tinta lor este pur materiala,este imbogatirea din
> banii publici.
> Nu ar fi greu sa demonstram,enumerand tunurile,legile pentru
> infractori,pavaza imunitatii etc pentru a face aceasta
> demonstratie,dar nu acesta este scopul postarii noastre.
> Dl.Presedinte Basescu este decis de a pune in aplicare o transformare
> radicala a Romaniei.
> Romania tarata de o perioada de tranzitie fara de sfarsit,in care
> indivizii care compun diferite partide s-au folosit de politica
> pentru imbogatire necesita o alta politica.
> Este vorba de o politica noua in care Tara sa treaca de la balmajeala
> tranzitiei la o politica europeana care sa aduca Romania in conclavul
> tarilor europene.
> Ce doreste presedintele si PD-L se vede clar din programul politic al
> acestora:
> 1. Reforma sistemului politic
> a.Clasa noastra politica din trecut si actuala nu indeplineste
> conditiile de onestitate si nu sunt impinse de idei mesianice sau de
> altruism social.Din contra clasa noastra politica apare ca o grupare
> mercantile in care interesele personale si chiar un adapost de
> imunitate in fata legilor primeaza.
> Fara a spune ca in totalitate,totusi din clasa politica s-au tras
> coruptii(evident cei prinsi) care au facut politica pentru
> imbogatire,sociopati sau fanatici ai puterii cu orice pret,ramasite
> ale mentalitatilor comuniste si chiar securisti sadea(la TV dl.Turcu
> afirma ca 14 membri ai primului guvern dupa 1989 erau securisti).
> b.Clasa politica nu este impinsa de ideologii,de doctrine politice,ba
> chiar nici nu stiu ce sunt acelea.Altfel nu s-ar explica traseimul
> politic,plonajarea de la un partid la alt partid care poate sa fie
> opusul politic al primului.Unii totalizeaza traseisme de 5-6
> partide.
> c.Insetati de putere,fanatiici mai degraba definiti de termenul
> aproape psihiatric de sociopati sau personalitati sociopate.
> d.Indivizi care fie si-au platit posturile fie au posturi de
> parlamentari platite de un jupan oligarh si care deci nu face ce
> vrea el ci a celui care l-a trimis .
> e.Bogati care doresc ca distractie o functie politica,sau care pur si
> simplu si-au facut partide personale,pentru ca dispun de bani si
> organe mass media(Vadim,Felix,Becali etc).
> f.Unii emigranti care pretind ca pot sa-i invete democratia pe romani
> dupa ce ei au stat in Occident 20-30 de ani.
> 2. Extinderea reformei in sistemul de educatie,lucru inceput prin
> pactul de educatie propus de presedinte dar care trebuie continuat de
> politicieni responsabili.
> 3. Continuarea reformei in sistemul de sanatate publica prin reforma
> reala a sistemului,a modelului de boala si de institutie de
> tratament, reorganizarea invatamantului medical si nu reducerea
> reformei ca pana in present doar la cat mai multi bani.
> 4. Continuarea reformei in Justitie,lucru inceput de dna Macovei dar
> avortata si chiar contrareforma a dlui Chiuariu si a PNL
> 5. Sistemul de pensii si de protectie sociala este prost conceput si
> necesita o schimbare radicala de viziune,recunoasterea tuturor
> activitatilor si de asemenea terminarea cu grupurile privilegiate cu
> pensii astronomice,de la parlamentari la fostii activisti si
> nomenclaturisti comunisto-securisti
> 6. Dezvoltarea economiei si a mediului de afaceri in maniera liberala
> si dupa principiile economiei de piata cu eliminarea coruptilor fie
> ei oameni politici sau nu.
> 7. Cresterea capacitatii de absorbtie a fondurilor UE dupa o impotenta
> toptala a ministrilor guvernului Tariceanu-Iliescu.
> 8. Mediul inconjurator va trebui abordat dupa principii ecologice si
> nu ca metoda de favorizarea unor firme
> 9. Politica energetica trebuie proiectata dupa un plan de luinga
> durata
> 10. Politica externa trebuie facuta de profesionisti,cu principii
> clare.
> 11.Descentralizarea administratiei locale,debirocratizarea si luarea
> deciziilor la nivel local si nu ca pe timpul comunistilor cand pentru
> un bec trebuia ceruta aprobarea de la minister
> Pentru toate aceste lucruri dl.Presedinte are nevoie de o majoritate
> parlamentara calificata. Iata deci,dece dl.Presedinte cere
> electoratului sa-i dea o majoritate parlamentara pentru ca aceasta
> tara sa poata fi condusa de o clasa politica responsabila.
> Din pacate,azi,doar PD-L poate intruni aceste conditii.
>
>

moroianu
2008-10-02 09:48:07

Compunerea de articole la comanda este si ea o arta...


...presupunand stapanirea anumitor secrete de fabricatie. (Mimarea unei minime obiectivitati, absentza incrancenarii si a atacurilor furibunde dar contraproductive, etc)

Dl Rene Parsan mai are mult de invatat pana sa poata straluci in domeniu.

Alex.Pandrea
2008-10-02 10:02:42

Re: Sarmane Chinez:comunist-pedelist

La 2008-10-02 08:38:45, Ho Ciu Tzi a scris:

> , ale pedelistilor tai iubiti!!!!!!!
>
Cat de sarman esti Ho Ciu Tzi.

Ai tu o opinie sau stii doar 2 cuvinte:comunist si pedelist

Dece te amesteci tu in probleme asa de grele pentru tine.
Daca ai un handicap spune si te vom intelege

alwis46
2008-10-02 10:23:34

Re: Compunerea de articole la comanda este si ea o arta...

Sa ajunga la nivelul analist-editorialistului Sorin Rosca Stanescu a carei "echidistanta" anti-basesciana sarea in ochi ?
Nici un secret nene, iti dai drumul la condei si gata, iese otrava singura din pix sau din tastatura.
Exact ca indivizii care aici pe forum se dau acum de ceasul mortii ca de ce promulga Baselu legea maririi salariilor la profesori cu 50% dar care tot ei erau aia care guitau contra lui Basescu atunci cand ceruse sursa de finantare si nu promulgase data trecuta marirea pensiilor.
Uite, asta este un tip de echidistanta.
Te miri la Rene Parsan ?
Baga ochiul in ziarele care scriu contra lui Tariceanu, Cotidianul, EvZ si sa vezi si acolo otrava, asta e inca mic copil si are de invatat si de la SRS si de la ceilalti.La 2008-10-02 09:48:07, moroianu a scris:

>
> ...presupunand stapanirea anumitor secrete de fabricatie.
> (Mimarea unei minime obiectivitati, absentza incrancenarii si a
> atacurilor furibunde dar contraproductive, etc)
>
> Dl Rene Parsan mai are mult de invatat pana sa poata straluci in
> domeniu.
>

the
2008-10-02 10:58:24

Re: Nu prea stiu ce titlu sa pun

Nicu Pruna
2008-10-02 11:37:29

Re: DECE ARE NEVOIE PRESEDINTELE DE O MAJORITATE?

Eu pot sa accept ca avrtzi dreptate, dar cind vad pe ce oameni se bazeazaTraian Basescu, ma cuprinde frigul: Emil Boc este ca un activist PCR, iar cei mai destupatzi sunt niste borfasi (Blaga; Videanu; Berceanu; etc.).
Cit despre Stolojan, ma ingrozeste ideea ca ar putea ajunge prim-minstru !

La 2008-10-01 21:43:53, Alex.Pandrea a scris:

> DECE ARE NEVOIE PRESEDINTELE DE O MAJORITATE?

Mona G.
2008-10-02 11:47:53

Fratia hoteasca si demagogica PNL-PSD

Am impresia ca aceste doua partide stiu sigur ca nu vor veni la guvernare,asa ca hai sa dam salarii peste salarii si ,dupa alegeri,sa se descurce cei care vor guverna.Astia se gandesc doar cum sa mai prinda un loc caldut inca 4 ani,iar tara poate sa se duca de rapa!Despre exsecretara PCR,Norica nici nu mai am cuvinte sa mai scriu.Sper sa dispara din viitorul Parlament.

Arogantu'
2008-10-02 12:16:39

Re: Compunerea de articole la comanda este si ea o arta...

Nu stiu cum arata emisiunile OTV - dar, citind compunerea lui Parsan, imi imaginez cam asemenea texte pe-acolo.
Acuma, la drept vorbind, nu trebuie sa se mai mire nimeni ca - dupa ce forumul a fost invadat de tot felul de devoratori de articole cu Elodia - vine si Rene cu o compunere de otevist !
Spre lauda gazetei de perete ZIUA a sindicatului petrolistilor lui Luca !

La 2008-10-02 09:48:07, moroianu a scris:

>
> ...presupunand stapanirea anumitor secrete de fabricatie.
> (Mimarea unei minime obiectivitati, absentza incrancenarii si a
> atacurilor furibunde dar contraproductive, etc)
>
> Dl Rene Parsan mai are mult de invatat pana sa poata straluci in
> domeniu.
>

Arogantu'
2008-10-02 12:20:39

Re: Compunerea de articole la comanda este si ea o arta... - Guitasule Alwis,

tu nu ai nimic de guitat despre legea asta ?

Ca despre SRS nu mai era nevoie - eu unul stiu ca sari ca ars cind matrozu' este muscat de fund, indiferent de cine !

La 2008-10-02 10:23:34, alwis46 a scris:

> Sa ajunga la nivelul analist-editorialistului Sorin Rosca Stanescu a
> carei "echidistanta" anti-basesciana sarea in ochi ?
> Nici un secret nene, iti dai drumul la condei si gata, iese otrava
> singura din pix sau din tastatura.
> Exact ca indivizii care aici pe forum se dau acum de ceasul mortii ca
> de ce promulga Baselu legea maririi salariilor la profesori cu 50%
> dar care tot ei erau aia care guitau contra lui Basescu atunci cand
> ceruse sursa de finantare si nu promulgase data trecuta marirea
> pensiilor.
> Uite, asta este un tip de echidistanta.
> Te miri la Rene Parsan ?
> Baga ochiul in ziarele care scriu contra lui Tariceanu, Cotidianul,
> EvZ si sa vezi si acolo otrava, asta e inca mic copil si are de
> invatat si de la SRS si de la ceilalti.
>
>
>
> La 2008-10-02 09:48:07, moroianu a scris:
>
> >
> > ...presupunand stapanirea anumitor secrete de fabricatie.
> > (Mimarea unei minime obiectivitati, absentza incrancenarii si a
> > atacurilor furibunde dar contraproductive, etc)
> >
> > Dl Rene Parsan mai are mult de invatat pana sa poata straluci in
> > domeniu.
> >
>
>

Arogantu'
2008-10-02 12:23:06

Ce-i, mos Tagirtza, sinteti mai multi pe-acolo ?

Sau te gidili singur, folosind pluralul majestatii ?

Auzi la el - "te vom intelege" !

La 2008-10-02 10:02:42, Alex.Pandrea a scris:

> La 2008-10-02 08:38:45, Ho Ciu Tzi a scris:
>
> > , ale pedelistilor tai iubiti!!!!!!!
> >
> Cat de sarman esti Ho Ciu Tzi.
>
> Ai tu o opinie sau stii doar 2 cuvinte:comunist si pedelist
>
> Dece te amesteci tu in probleme asa de grele pentru tine.
> Daca ai un handicap spune si te vom intelege
>

alwis46
2008-10-02 12:47:11

Re: Compunerea de articole la comanda este si ea o arta... - Guitasule Alwis,

Ce sa am de guitat bulexe taica ?
Pai vrei sa fiu acuzat ca ma opun bunastarii poporului ?
Eu ba, eu care mi-a marit Tariceanu pensia de parca a dat din buzunaru' lu ma-sa ?
Nu asa grohaiati p-acilea ?
Du-te bai d-acilea !
Cat despre saritul in sus, voi sunteti o ciurda toti aia care parca sunteti muscati de streche atunci cand se ia cineva de grecoteiul vostru iubit.
Tocmai tu te-ai gasit sa-mi gasesti nod in paura ?
Zi-mi pana la urma cum devine cazul cu marirea asta a salariilor profilor, tot Baselu e de vina ?
Punem pariu ca daca asta nu promulga legea o sa sariti de cur in sus ca matelotu' se opune ca acestia sa aiba salarii decente ?
Ce dracu' ba, parca nu v-am citit mesajele cand cu pensionarii si cate injuraturi a luat de la voi.
Atunci ziceati altfel, acum v-ati rasucit la 180 de grade.
Ba, parca ati niste monede de risca asa va invartiti cu parerile...:)))) .
Ma mir ca nu i-ati pus in carca carmaciului de barcaz si criza de la Bursa noastra.

La 2008-10-02 12:20:39, Arogantu' a scris:

> tu nu ai nimic de guitat despre legea asta ?
>
> Ca despre SRS nu mai era nevoie - eu unul stiu ca sari ca ars cind
> matrozu' este muscat de fund, indiferent de cine !
>
> La 2008-10-02 10:23:34, alwis46 a scris:
>
> > Sa ajunga la nivelul analist-editorialistului Sorin Rosca Stanescu a
> > carei "echidistanta" anti-basesciana sarea in ochi ?
> > Nici un secret nene, iti dai drumul la condei si gata, iese otrava
> > singura din pix sau din tastatura.
> > Exact ca indivizii care aici pe forum se dau acum de ceasul mortii ca
> > de ce promulga Baselu legea maririi salariilor la profesori cu 50%
> > dar care tot ei erau aia care guitau contra lui Basescu atunci cand
> > ceruse sursa de finantare si nu promulgase data trecuta marirea
> > pensiilor.
> > Uite, asta este un tip de echidistanta.
> > Te miri la Rene Parsan ?
> > Baga ochiul in ziarele care scriu contra lui Tariceanu, Cotidianul,
> > EvZ si sa vezi si acolo otrava, asta e inca mic copil si are de
> > invatat si de la SRS si de la ceilalti.
> >
> >
> >
> > La 2008-10-02 09:48:07, moroianu a scris:
> >
> > >
> > > ...presupunand stapanirea anumitor secrete de fabricatie.
> > > (Mimarea unei minime obiectivitati, absentza incrancenarii si a
> > > atacurilor furibunde dar contraproductive, etc)
> > >
> > > Dl Rene Parsan mai are mult de invatat pana sa poata straluci in
> > > domeniu.
> > >
> >
> >
>
>

Hantzy
2008-10-02 13:42:32

Inainte de a pune si eu un Comment aici ...

... am rasfoit pe diagonala cateva articole dinainte de 2004. Tocmai pentru a nu fi cumva suspectat de subiectivism. Am gasit multe comentarii si editoriale acide si foarte acide la adresa guvernului de atunci, dar trasatura generala era documentarea, si mai putin, chiar aproape de loc munitia verbala.
Spre deosebire, acest editorial este practic scatologic. Roxana Iordache macar intindea ca pelteaua niste argumente, dar desi vehementa, isi pastra oarecum stapanirea de sine!

P.S. Ma intreb cum ar sari pro-pedelistii daca SRS ar scrie dupa acest tipic un comentariu impotriva carmaciului ipocrit?!

Hantzy
2008-10-02 13:50:38

Re: Ce-i, mos Tagirtza, sinteti mai multi pe-acolo ?

La 2008-10-02 12:23:06, Arogantu' a scris:

> Sau te gidili singur, folosind pluralul majestatii ?
>
> Auzi la el - "te vom intelege" !
>
>*****************
Lasa-l, bre Arogantule! Sunt singurele interventii "live", de care e in stare...
Macar Huhu e simpatic in statornicia sa lexicala!

Arogantu'
2008-10-02 14:09:42

Re: Compunerea de articole la comanda este si ea o arta... - "BA" Guitasule Alwis,

Am folosit verbul utilizat de tine - ce te agiti asa ?
Acum chiar ai inceput sa grohai, zau asa !
Pai de ce te plingi de pensie - te-a pus sa stai capra pentru asta ?

Ba'secu si-a primit ce merita - in treacat fie vorba, a fost prost bita ! Si i-a mai pus si pe pitziboci sa cinte-n cor cu el ! Basca matrozeii pe forumuri ...

A propos de bursa - pai daca e presedinte jucator, musai sa-i pun in circa si bursa !
Dar, daca ma gindesc mai bine, n-o s-o fac: el e jucator de bambilici !

La 2008-10-02 12:47:11, alwis46 a scris:

> Ce sa am de guitat bulexe taica ?
> Pai vrei sa fiu acuzat ca ma opun bunastarii poporului ?
> Eu ba, eu care mi-a marit Tariceanu pensia de parca a dat din
> buzunaru' lu ma-sa ?
> Nu asa grohaiati p-acilea ?
> Du-te bai d-acilea !
> Cat despre saritul in sus, voi sunteti o ciurda toti aia care parca
> sunteti muscati de streche atunci cand se ia cineva de grecoteiul
> vostru iubit.
> Tocmai tu te-ai gasit sa-mi gasesti nod in paura ?
> Zi-mi pana la urma cum devine cazul cu marirea asta a salariilor
> profilor, tot Baselu e de vina ?
> Punem pariu ca daca asta nu promulga legea o sa sariti de cur in sus
> ca matelotu' se opune ca acestia sa aiba salarii decente ?
> Ce dracu' ba, parca nu v-am citit mesajele cand cu pensionarii si cate
> injuraturi a luat de la voi.
> Atunci ziceati altfel, acum v-ati rasucit la 180 de grade.
> Ba, parca ati niste monede de risca asa va invartiti cu
> parerile...:)))) .
> Ma mir ca nu i-ati pus in carca carmaciului de barcaz si criza de la
> Bursa noastra.
>
> La 2008-10-02 12:20:39, Arogantu' a scris:
>
> > tu nu ai nimic de guitat despre legea asta ?
> >
> > Ca despre SRS nu mai era nevoie - eu unul stiu ca sari ca ars cind
> > matrozu' este muscat de fund, indiferent de cine !
> >
> > La 2008-10-02 10:23:34, alwis46 a scris:
> >
> > > Sa ajunga la nivelul analist-editorialistului Sorin Rosca Stanescu a
> > > carei "echidistanta" anti-basesciana sarea in ochi ?
> > > Nici un secret nene, iti dai drumul la condei si gata, iese otrava
> > > singura din pix sau din tastatura.
> > > Exact ca indivizii care aici pe forum se dau acum de ceasul mortii ca
> > > de ce promulga Baselu legea maririi salariilor la profesori cu 50%
> > > dar care tot ei erau aia care guitau contra lui Basescu atunci cand
> > > ceruse sursa de finantare si nu promulgase data trecuta marirea
> > > pensiilor.
> > > Uite, asta este un tip de echidistanta.
> > > Te miri la Rene Parsan ?
> > > Baga ochiul in ziarele care scriu contra lui Tariceanu, Cotidianul,
> > > EvZ si sa vezi si acolo otrava, asta e inca mic copil si are de
> > > invatat si de la SRS si de la ceilalti.
> > >
> > >
> > >
> > > La 2008-10-02 09:48:07, moroianu a scris:
> > >
> > > >
> > > > ...presupunand stapanirea anumitor secrete de fabricatie.
> > > > (Mimarea unei minime obiectivitati, absentza incrancenarii si a
> > > > atacurilor furibunde dar contraproductive, etc)
> > > >
> > > > Dl Rene Parsan mai are mult de invatat pana sa poata straluci in
> > > > domeniu.
> > > >
> > >
> > >
> >
> >
>
>

alwis46
2008-10-02 14:22:38

Re: Inainte de a pune si eu un Comment aici ...

Pai ar sari exact cum sar liberalii forumisti cand vine vorba de o spusa la adresa grecoteiului cu doua demisii irevocabile la activ dar neintrerupt in functie de patru ani cu sprijin pesedist in ultimii doi ani juma.
Te joci cu politichia asta ?
Neee, fiecare dintre astia se face frate si cu dracu' numai sa-si pastreze bucile in scaune.
Oricare dintre ei, fara osebire de partid sau ideologie, conteaza doar ce baga pe gura si ce trag pe sula...

La 2008-10-02 13:42:32, Hantzy a scris:

> ... am rasfoit pe diagonala cateva articole dinainte de 2004. Tocmai
> pentru a nu fi cumva suspectat de subiectivism. Am gasit multe
> comentarii si editoriale acide si foarte acide la adresa guvernului
> de atunci, dar trasatura generala era documentarea, si mai putin,
> chiar aproape de loc munitia verbala.
> Spre deosebire, acest editorial este practic scatologic. Roxana
> Iordache macar intindea ca pelteaua niste argumente, dar desi
> vehementa, isi pastra oarecum stapanirea de sine!
>
> P.S. Ma intreb cum ar sari pro-pedelistii daca SRS ar scrie dupa acest
> tipic un comentariu impotriva carmaciului ipocrit?!
>

Ho Ciu Tzi
2008-10-02 14:59:20

Re: Fratia hoteasca si demagogica PNL-PSD / Comunisto pedelisto, manipulatoareo, vad ca-ti continui

manipularea si diversiunea pe Net, FARA NICI O RUSINE!!!!!!!!La 2008-10-02 11:47:53, Mona G. a scris:

> Am impresia ca aceste doua partide stiu sigur ca nu vor veni la
> guvernare,asa ca hai sa dam salarii peste salarii si ,dupa alegeri,sa
> se descurce cei care vor guverna.Astia se gandesc doar cum sa mai
> prinda un loc caldut inca 4 ani,iar tara poate sa se duca de
> rapa!Despre exsecretara PCR,Norica nici nu mai am cuvinte sa mai
> scriu.Sper sa dispara din viitorul Parlament.
>

Arogantu'
2008-10-02 15:03:32

Re: Inainte de a pune si eu un Comment aici ...

Pai, Alwis, dupa cum zici - Tariceanu l-a batut si la demisii pe matroz !

Da' eu parca stiam ca era egalitate, 1 - 1 ...

La 2008-10-02 14:22:38, alwis46 a scris:

> Pai ar sari exact cum sar liberalii forumisti cand vine vorba de o
> spusa la adresa grecoteiului cu doua demisii irevocabile la activ dar
> neintrerupt in functie de patru ani cu sprijin pesedist in ultimii doi
> ani juma.
> Te joci cu politichia asta ?
> Neee, fiecare dintre astia se face frate si cu dracu' numai sa-si
> pastreze bucile in scaune.
> Oricare dintre ei, fara osebire de partid sau ideologie, conteaza doar
> ce baga pe gura si ce trag pe sula...
>
> La 2008-10-02 13:42:32, Hantzy a scris:
>
> > ... am rasfoit pe diagonala cateva articole dinainte de 2004. Tocmai
> > pentru a nu fi cumva suspectat de subiectivism. Am gasit multe
> > comentarii si editoriale acide si foarte acide la adresa guvernului
> > de atunci, dar trasatura generala era documentarea, si mai putin,
> > chiar aproape de loc munitia verbala.
> > Spre deosebire, acest editorial este practic scatologic. Roxana
> > Iordache macar intindea ca pelteaua niste argumente, dar desi
> > vehementa, isi pastra oarecum stapanirea de sine!
> >
> > P.S. Ma intreb cum ar sari pro-pedelistii daca SRS ar scrie dupa acest
> > tipic un comentariu impotriva carmaciului ipocrit?!
> >
>
>

Ghita Bizonu'
2008-10-02 15:03:54

Solutia dorita: Ein Bassesk, Ein DNA , Kantsch Parlament !!!

Scapam dracului de parlament (hoti, corupti, comuniti si imbuibati somnorosi) , de alegeri , facem economie de bani .....
Ce dracu ne mai trebuie ? Avem un Presedinte Legitin, ce ne mai trebe un parlament ilegitim?

Se pare ca in capul unora Conducatorul bantuie mai rau ca Katrina maritata cu Ike. SI asta e visu lor : un dos acolo sus sa aibe si ei un scop in viata

Ghita Bizonu'
2008-10-02 15:05:23

Re: pai ar fi o solutie : sa-i lasati pe ei la guvern

sa vedeti cum se descurca !
Sau aici e clenciu : PeDeLastii urla de foame !!!!

Ho Ciu Tzi
2008-10-02 15:06:32

Re: Compunerea de articole la comanda este si ea o arta... - "BA" Guitasule Alwis, / BRAVO Arogantu

La 2008-10-02 14:09:42, Arogantu' a scris:

> Am folosit verbul utilizat de tine - ce te agiti asa ?
> Acum chiar ai inceput sa grohai, zau asa !
> Pai de ce te plingi de pensie - te-a pus sa stai capra pentru asta ?
>
> Ba'secu si-a primit ce merita - in treacat fie vorba, a fost prost
> bita ! Si i-a mai pus si pe pitziboci sa cinte-n cor cu el ! Basca
> matrozeii pe forumuri ...
>
> A propos de bursa - pai daca e presedinte jucator, musai sa-i pun in
> circa si bursa !
> Dar, daca ma gindesc mai bine, n-o s-o fac: el e jucator de bambilici
> !
>
> La 2008-10-02 12:47:11, alwis46 a scris:
>
> > Ce sa am de guitat bulexe taica ?
> > Pai vrei sa fiu acuzat ca ma opun bunastarii poporului ?
> > Eu ba, eu care mi-a marit Tariceanu pensia de parca a dat din
> > buzunaru' lu ma-sa ?
> > Nu asa grohaiati p-acilea ?
> > Du-te bai d-acilea !
> > Cat despre saritul in sus, voi sunteti o ciurda toti aia care parca
> > sunteti muscati de streche atunci cand se ia cineva de grecoteiul
> > vostru iubit.
> > Tocmai tu te-ai gasit sa-mi gasesti nod in paura ?
> > Zi-mi pana la urma cum devine cazul cu marirea asta a salariilor
> > profilor, tot Baselu e de vina ?
> > Punem pariu ca daca asta nu promulga legea o sa sariti de cur in sus
> > ca matelotu' se opune ca acestia sa aiba salarii decente ?
> > Ce dracu' ba, parca nu v-am citit mesajele cand cu pensionarii si cate
> > injuraturi a luat de la voi.
> > Atunci ziceati altfel, acum v-ati rasucit la 180 de grade.
> > Ba, parca ati niste monede de risca asa va invartiti cu
> > parerile...:)))) .
> > Ma mir ca nu i-ati pus in carca carmaciului de barcaz si criza de la
> > Bursa noastra.
> >
> > La 2008-10-02 12:20:39, Arogantu' a scris:
> >
> > > tu nu ai nimic de guitat despre legea asta ?
> > >
> > > Ca despre SRS nu mai era nevoie - eu unul stiu ca sari ca ars cind
> > > matrozu' este muscat de fund, indiferent de cine !
> > >
> > > La 2008-10-02 10:23:34, alwis46 a scris:
> > >
> > > > Sa ajunga la nivelul analist-editorialistului Sorin Rosca Stanescu a
> > > > carei "echidistanta" anti-basesciana sarea in ochi ?
> > > > Nici un secret nene, iti dai drumul la condei si gata, iese otrava
> > > > singura din pix sau din tastatura.
> > > > Exact ca indivizii care aici pe forum se dau acum de ceasul mortii ca
> > > > de ce promulga Baselu legea maririi salariilor la profesori cu 50%
> > > > dar care tot ei erau aia care guitau contra lui Basescu atunci cand
> > > > ceruse sursa de finantare si nu promulgase data trecuta marirea
> > > > pensiilor.
> > > > Uite, asta este un tip de echidistanta.
> > > > Te miri la Rene Parsan ?
> > > > Baga ochiul in ziarele care scriu contra lui Tariceanu, Cotidianul,
> > > > EvZ si sa vezi si acolo otrava, asta e inca mic copil si are de
> > > > invatat si de la SRS si de la ceilalti.
> > > >
> > > >
> > > >
> > > > La 2008-10-02 09:48:07, moroianu a scris:
> > > >
> > > > >
> > > > > ...presupunand stapanirea anumitor secrete de fabricatie.
> > > > > (Mimarea unei minime obiectivitati, absentza incrancenarii si a
> > > > > atacurilor furibunde dar contraproductive, etc)
> > > > >
> > > > > Dl Rene Parsan mai are mult de invatat pana sa poata straluci in
> > > > > domeniu.
> > > > >
> > > >
> > > >
> > >
> > >
> >
> >
>
>

Arogantu'
2008-10-02 15:07:18

Re: Solutia dorita: Ein Bassesk, Ein DNA , Kantsch Parlament !!!

Pai bine Bizoane - sa uiti tu tocmai adunaturile populare din PU ?

Acuma - e drept ca au fost promise una pe trimestru si ca vreo Nutzica Cocos ar putea sa se intrebe "cite trimestre sint pa noapte ?", dar nu se face sa uiti asa frumusete de democratie ba'seaca ( era sa zic DEMAGOGIE ! ) ...

La 2008-10-02 15:03:54, Ghita Bizonu' a scris:

> Scapam dracului de parlament (hoti, corupti, comuniti si imbuibati
> somnorosi) , de alegeri , facem economie de bani .....
> Ce dracu ne mai trebuie ? Avem un Presedinte Legitin, ce ne mai trebe
> un parlament ilegitim?
>
> Se pare ca in capul unora Conducatorul bantuie mai rau ca Katrina
> maritata cu Ike. SI asta e visu lor : un dos acolo sus sa aibe si ei
> un scop in viata
>
>
>

Arogantu'
2008-10-02 15:14:22

Re: pai ar fi o solutie : sa-i lasati pe ei la guvern

Ai pus deshtu' pe buba !

Au terminat malaiu' si, colac peste pupaza, au mai pierdut si vaca grasa numita Primaria Generala a Capitalei !

Am ajuns sa nu mai pot dormi decit cu dopuri in urechi de-atitea urlete !

La 2008-10-02 15:05:23, Ghita Bizonu' a scris:

> sa vedeti cum se descurca !
> Sau aici e clenciu : PeDeLastii urla de foame !!!!
>

Ghita Bizonu'
2008-10-02 15:40:35

"Crema" Basescu , fin du fin, creme de la creme buna oricand - lu alwis

si ca ploua , si ca e seceta, sa impiedice alopecia , sa peintimpine cresterea parului si cand ninge si cand ploua......

Insa ce uita junele este amanuntul ca Ba'Securitatea sa cu mana sa isi facu manufactura.
Prima intai - nevinovat smulge lu Moliceanu promisunea de demisie. Si erau inundatii in Banat , Marea Banatului da important erau alegerile anticipate nu cum Sulfura mediului nu gestiona. Da motocicleanu gineste marginile si pas.
Marginea I a - isi da demisia Antcipate da pe alt algoritm, mai favorabil PD si dupa .... ?! ca mai e o margine la marginea asta: poate un Boc prim sinistru, un Blaga , oricum canci liberal.
Marginea 2a - isi da demisia. Nominalizat altcineva sa zicem Macovei, Videanu.. sau Boagiu. Si trece ca PSD si PC nu au chef de anticipate. Tariceanu devine Fraiereanu si PNL Prosti si NeLinistiti.
Asta de ce nu o zice nimeni ?!!

Apoi incpe "saparea" aliatului. Si propunerea de unificare iei un partid liberal adaugi un PeDerast socilasit amesteci si optii un Cretin Demagog .
la refuz se raspunde deschizand o linie de fractura in partid.

Apoi , cineva din anturaju pestinential de la 3 coceni face un denunt penal Atanasiu a furat aurul nibelungilor sau asa ceva. Imediat ancheta imediat suspendare. Se da cu NUP da ala ramane precum sicriul lu Maomet adica suspendat ad aeternitateam. Apai cu sistemu asta pot fi suspendati toti ministri liberali si inlocuiti ca unu l-a impuscat pe Kenedy , altu pe Burebista , altu a furat tezaurul lu Decebalus samd . facnad din necesitate virtute (asta e din Cantemir) se-nvartoseaza Moliceanu si-si merita numele si face ce Bampiru n-a gandit (si se putea gandi cand fu mazilit Vasile Gubernu) si-l suspenda !!! Si da afara si sinistrii pederasti.

Si acu e acu intrebarea : pai nu ar trebui sa se cante osanale lu Baselu ?! cal el cu personal aranja toNtul

I

Ghita Bizonu'
2008-10-02 15:42:32

Re: Basescu ce lpeste / nimic nimic ce dezlipeste/ mai atre ca Picatura !!!!

un inamic comun e cea mai tare reteta de aliere. Pana si Churchil s-a pupat cu Stalin.....

Arogantu'
2008-10-02 15:47:24

Re: Basescu ce lpeste / nimic nimic ce dezlipeste/ mai atre ca Picatura !!!!

Nu trebuia sa mai zici pe litere - am inteles din prima !

Ca pentru tantalai - oricum nu conteaza ...

La 2008-10-02 15:42:32, Ghita Bizonu' a scris:

> un inamic comun e cea mai tare reteta de aliere. Pana si Churchil s-a
> pupat cu Stalin.....
>

Hantzy
2008-10-02 15:57:07

Re: Inainte de a pune si eu un Comment aici ...

La 2008-10-02 14:22:38, alwis46 a scris:

> Pai ar sari exact cum sar liberalii forumisti cand vine vorba de o
> spusa la adresa grecoteiului cu doua demisii irevocabile la activ dar
> neintrerupt in functie de patru ani cu sprijin pesedist in ultimii doi
> ani juma.
***********************
Nu, tata! Sar exact jumatate cat mata cand vine vb de carmaciul iubit.

PS Zi-i si lui rene de doi ani juma, ca el stie de trei. a propos, eu stiu doar de unu juma! Cel putin atat era din aprilie pana in octombrie anul urmator, cand absolvii eu.

Socrate
2008-10-02 16:16:54

Ghitza...Re: Solutia dorita: Ein Bassesk, Ein DNA , Kantsch Parlament !!!

Ai descoperit secretul lui Polichinelle. Pai nu pentru asta militeaza presa "independenta", " societatea tzivila" si "intelectualii" de atat amar de ani ?

La 2008-10-02 15:03:54, Ghita Bizonu' a scris:

> Scapam dracului de parlament (hoti, corupti, comuniti si imbuibati
> somnorosi) , de alegeri , facem economie de bani .....
> Ce dracu ne mai trebuie ? Avem un Presedinte Legitin, ce ne mai trebe
> un parlament ilegitim?
>
> Se pare ca in capul unora Conducatorul bantuie mai rau ca Katrina
> maritata cu Ike. SI asta e visu lor : un dos acolo sus sa aibe si ei
> un scop in viata
>
>
>

Arogantu'
2008-10-02 16:38:43

Re: Ce-i, mos Tagirtza, sinteti mai multi pe-acolo ?

Pai, monser - in principiu l-as fi lasat in pace, dar ma deranjeaza sa vorbeasca in numele meu fara sa-i fi cerut eu asta !

La 2008-10-02 13:50:38, Hantzy a scris:

> La 2008-10-02 12:23:06, Arogantu' a scris:
>
> > Sau te gidili singur, folosind pluralul majestatii ?
> >
> > Auzi la el - "te vom intelege" !
> >
> >*****************
> Lasa-l, bre Arogantule! Sunt singurele interventii "live", de care e
> in stare...
> Macar Huhu e simpatic in statornicia sa lexicala!
>

Hantzy
2008-10-02 17:22:48

Inca un amanunt ...

CPT ar fi trebuit sa demisioneze doar ca sa scape "tara", pardon Cotroceniul, de solutia imorala. Atata tot!

Pai, intre timp s-a rezolvat!

Hantzy
2008-10-02 17:24:20

Re: Inainte de a pune si eu un Comment aici ...

La 2008-10-02 14:22:38, alwis46 a scris:

...
> Neee, fiecare dintre astia se face frate si cu dracu' numai sa-si
> pastreze bucile in scaune.
> Oricare dintre ei, fara osebire de partid sau ideologie, conteaza doar
> ce baga pe gura si ce trag pe sula...
>
****************
Mata sustii ca toti sunt la fel. Ei, uite ca eu am un exemplu ce te contrazice: PC, fost PUR, a renuntat de buna voie.
Insa cu sau fara PC, ce avantaj am fi avut sa fi demisionat Tariceanu?! Daca chiar toti sunt la fel?! doar n-o sa vina multimilionarul Videanu sau bisnitarul Blage la guvernare pentru salariul de sinistru. Nici tu nu crezi asta!
Sau te-ai saturat sa-i injuri pe actualii, si vrei sa-i injuri putin si pe altii?


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Spionii romani rup tacerea (3290 afisari)
 Serbia inventeaza poporul "vlah" (1940 afisari)
  Ipocrizia conduce Romania (1843 afisari)
 Top modele cu par pe fata (1776 afisari)
 Taiko-naucul Geoana si ipocritul Tariceanu (1188 afisari)
 Catherine Zeta-Jones, victima unei erori grosolane de machiaj! (2498 afisari)
 Mercenari moldoveni in armata Rusiei (2122 afisari)
 Ungurii au inceput sa urasca si grupuri etnice inexistente: pirezii (2023 afisari)
 Femeile din Arabia Saudita, obligate sa isi arate doar un singur ochi de sub val (1716 afisari)
 Sutiene pentru un fund apetisant! (1638 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01055 sec.