Ziua Logo
  Nr. 4258 de sambata, 14 iunie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2008-06-14

Comentarii: 13, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Alex.Pandrea
2008-06-13 22:36:18

DIALOG CU UN TANAR

tzara
2008-06-14 08:08:43

decerebrare voita si planificata

Undeva totusi, va inselati...Faptul ca institutiile statului nu "reactioneaza" este urmarea directa a ideologiei conform careia activitatile private si banul sunt singurele care dikteaza . faptul ca o companie isi pune geanta pe o statuie esprima, ca sa zic asa, victoria banului asupra statului democratic. Cetatea capituleaza in fata comersantilor ; progresul e perceput doar in n termeni de profit ...Astfel jertfa eroica a pompierilor din valiza ar fi astazi catalogata de naiva, idelaista si , in fond, neimportanta, de catre vajnicii nostri propagandisti- PR-ii !!!
jenant!

terris
2008-06-14 09:15:35

avem un presedinte

pentru primari pdl, pentru eroii neamului nu avem!!

Gogu
2008-06-14 09:51:13

Re: avem un presedinte

vrei sa vina presedintele sa-ti faca shi curat in scara blocului? sau sa-ti stearga prafu' de pe televizor?

La 2008-06-14 09:15:35, terris a scris:

> pentru primari pdl, pentru eroii neamului nu avem!!
>

Gogu
2008-06-14 09:52:18

Re: decerebrare voita si planificata

victoria shpagii asupra bunului simtz.

La 2008-06-14 08:08:43, tzara a scris:

> Undeva totusi, va inselati...Faptul ca institutiile statului nu
> "reactioneaza" este urmarea directa a ideologiei conform careia
> activitatile private si banul sunt singurele care dikteaza . faptul
> ca o companie isi pune geanta pe o statuie esprima, ca sa zic asa,
> victoria banului asupra statului democratic. Cetatea capituleaza in
> fata comersantilor ; progresul e perceput doar in n termeni de profit
> ...Astfel jertfa eroica a pompierilor din valiza ar fi astazi
> catalogata de naiva, idelaista si , in fond, neimportanta, de catre
> vajnicii nostri propagandisti- PR-ii !!!
> jenant!
>

Gogu
2008-06-14 09:56:44

mda... Re: DIALOG CU UN TANAR

Alex.Pandrea
2008-06-14 10:15:16

mda... Re: DIALOG CU UN TANAR

La 2008-06-14 09:56:44, Gogu a scris:

Cred(ca recomandare) ca cine vrea sa posteze pe aceasta tema poate lua intrebarile tanarului nostalgic comunist si sa raspunda el cum, am facut-o eu.
Am avea un evantai de opinii si ar fi intr-adevar un exercitiu de democratie.

moldoveanu
2008-06-14 10:41:48

Memoria tepei

Nu, Bucurestiul nu devine un oras fara memorie.
Intre multele "modernitati" postdecembriste, se afla si una care ne tine memoria treaza: obeliscul minunat din fata fostei cladiri a CC-ului.
Memoria bucurestianului va ramane treaza, atat timp cat obeliscul respectiv ne va aduce aminte de evenimentele tragice din decembrie 1989 (si nu numai), prin ceea ce sugereaza atat de clar: teapa primita drept democratie.
Asta ramane. Memoria tepei.
In rest, s-auzim numai de bine!

silviana
2008-06-14 16:25:23

si romania cerebrala cum ar reactiona?!,

mihai viteazul si stefan cel mare indemnindu'i sa nu uite ca turcii,ungurii,rusii si alte minoritati sint fostii invadatori,sint dusmanii eterni,ca moldova e a moldovenilor,ca romania e a romanilor,toti ceilalti raminind dusmanii lor in tot ce inseamna prezent,viitor,inclusiv in educatie,in reforma pentru progres,schimbare a unei mentalitati de tip comunistopatrihotic,pcr,pile-relatii-cunostinte cu care a fost de/ce?!rebrata romania?!?!?!,reeducata pcr'ist,cu ceausescu descendent direct din domnitori?!?!,reluindu'se propaganda cu acelasi avint neopatriotic ipocrit?!,concluzie:nici domnitorii n'au nevoie de avocati,nici pompierii,iar pcr'istii din intitutii degeaba scot din cufere neopcr'isme patrihotice din trecut,nu pot impiedica progresul,computerul fiind anti p-c-r si de viitor pentru romania.

Anca2008
2008-06-14 19:37:33

Monumentele nationale se protejeaza prin lege

Ion Ionescu de la Brad
2008-06-15 00:11:17

Pai, dragutule, decerebrarea o folosesti si mataluta din plin in povestile despre greco-catolici

Mergeti la DOSARELE .. lui Papura Voda si vedeti cum aparati memoria colectiva. Atacurile aiuritoare impotriva unor stari vechi, impuse cu forta, dar care au generat efecte extraordinar de benefice pentru neamul romanesc -cand acesta era sub dominatia FANARIOTA, elitele vorbeau greceste, iar poporul nu avea scoli - Gh.Lazar a venit din Ardeal, din Avrig, cunoscut pe mapamond ca satul criminalui Mailat (nostima intoarcere a istoriei, nu !! - iar ritualul bisericesc atat de mandru ortodox era dominat de SLAVONISME - ei bine numai apararea memoriei colective nu este. Dar este o politica ticaloasa fata de cititori ca sa-i faceti a inghiti provocarile, minciunile si efectele nocive ale unor astfel de atitudini profund anti-romanesti. Fata de ce faceti dvs. cu istoria si memoria colectiva saga statuilor e apa de ploaie , ca sa va acopere pacatele cele mari si grele.

tzara
2008-06-15 07:04:27

Re: si romania cerebrala cum ar reactiona?!,

Draga Silviana, amesteci nishte chestii care nu au legatura unele cu altele. Ce-are a face computreul cu valiza? Eu traiesc in SUA si pot sa te asigura ca aici simbolurile identitare sunt foarte pretuite de catre cetateni, autoritati si companii. O companie serioasa si care doreste sa fie prospera face actiuni de caritate si se "marketeaza' cu masura. In Europa e si mai si ! Deci nu te inflama impotriva "comunishtilor" ca ei sunt tocmai in firmele de marketing si PR (ai observat cit de comunistoid si vetust suna la noi toate reklamele ? )Mai observa, draga mea si ca toate campaniile de deznationalizare , de scadere a self-esteem si de demonizare a romaniei si de asimilare a ei cu un alt tip de societate, provin, istoric, dinspre maestrii manipularii si mind-control, care se afla situati geografic mai la est .
Nimeni nu impiedica pe nimeni sa se "marketeze" , problema e cum o faci.
Din punctul meu de vedere compania de poshete a gresit fundamental, si anume prin prost gust! E de un prost gust monumental sa -ti agatzi poshetitza pe staui shi apoi sa pozezi in victima "comunishtilor si inapoiatzilor de romani"
Vai, fatoooo!

Livius Chilian
2008-06-15 13:01:42

Re: DIALOG CU UN TANAR

Pifanii Jewnglishtanezi(in imperiul militaro-mediopato-satanic "American", dicteaza doua etnii: zsidaneasca si englezeasca, restul, Goyimii si Catzeii - citat din Churchill -, fiind folositi pe rol de carne de tun in propaganda hitleristica pentru perpetuarea neomului kapitalist, autocleptocratul inveninat, inveterat al moralei si umanismului - amintindu'ne de proverbul romanesc cu 'furatul caciulii') si glontul kalashnikovului pus in mainile ucigase de catre...bobor, oriunde sunt transbordati, produc demoncratie, narcomanie si violocratie; Nebunistanul(fosta Romania) fiind ultima victima a ofensivei 'mancurtiste' Jewnglishtaneze. Diferenta dintre Vietnamul decimat de pifanii scosi din case de nebuni si inchisori si trimisi sa demoncratizeze, este ca OMUL Vietnamez a luptat, pana la victorie, impotriva hidrei Jewnglishtaneze. Nebunistanezul contemporan, in schimb, lupta impotriva sa insusi, dorindu'si, morbid, DECEREBRAREA si dezumanizarea totale, spre surpiza tembela a insusi...demoncratizatorului; umbra hominida ce nu'si ascunde mirarea in fata autocanibalului Nebunistanez(fost Roman).

Nu sunt surprins de "judecata" mancurtului ce pangareste un nume important al culturii Romane. Pifanul decerebrat Jewnglishtanez impune globalismul, ceea ce inseamna Cleptocratie Corporatista. Democratia inseamna puterea poporului. Propagandistul hitleristic de fata, este un narcoman al ratiunii si moralei Omului - le'a...tras pe nas, asa cum pifanul trage pe nas cocaina pentru a'si intari convingerile demoncratizatoare.

La 2008-06-13 22:36:18, Alex.Pandrea a scris:

> DIALOG CU UN TANAR


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Planul lui Iliescu pentru Oprescu (3295 afisari)
 "Martorul" Iliescu a ordonat, Armata a tras (2892 afisari)
 A doua suspendare (2739 afisari)
 Ratacirea ierarhilor (1936 afisari)
 MAE o ia in brate pe ambasadoarea Pastarnac (1587 afisari)
 Natasha face striptease la televizor pentru victoria tricolorilor in fata Olandei (12929 afisari)
 Majordomul Paul Burell face o dezvăluire șocantă: Am făcut sex cu Prințesa Diana (8662 afisari)
 In Brasov a fost descoperita o cetate dacica, a doua ca marime dupa Sarmizegetusa (2489 afisari)
 O britanica si-a omorat cinci soti pentru a le incasa asigurarea de viata (2410 afisari)
 Creatie uluitoare cu ferofluide (2279 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00713 sec.