Ziua Logo
  Nr. 4252 de sambata, 7 iunie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Bistro

2008-06-07
Seherezada din din 1001 de Zile (...@yahoo.com, IP: 87.65.166...)
2008-06-08 20:21
si de mirosul de prajeala de salmon care lincezeste vreo citeva zile ...

cum scapati ??

parerea mea (...@yahoo.com, IP: 67.175.224...)
2008-06-08 21:01
Re: si de mirosul de prajeala de salmon care lincezeste vreo citeva zile ...

La 2008-06-08 20:21:43, Seherezada a scris:

> cum scapati ??

Pai nici nu vor a scape . Mai presara putin rozmarin pentru ca stimuleaza atat circulatia cat si simturile...

Asa zice Ionut Cezar, ca rozmarinul presarat , va actiona ca praful magic al Afroditei.
>

lil (...@yahoo.fr, IP: 89.83.127...)
2008-06-08 21:03
Re: si de mirosul de prajeala de salmon care lincezeste vreo citeva zile ...

La 2008-06-08 20:21:43, Seherezada a scris:

> cum scapati ??
>

Noi de exemplu mancand doar saumon fume.
Oricum prajit e gras (vorba lui Katty) iar la gust so and so (chestie de gusturi..)

Iar cel fume are avantajul de a te duce mai putin cu gandul la saumonul de cultura. Avantaj de multe ori purement psychologique.

OldPhil din tot acolo (...@yahoo.com, IP: 68.238.177...)
2008-06-08 21:22
Re: si de mirosul de prajeala de salmon care lincezeste vreo citeva zile .../ Sehi

La 2008-06-08 20:21:43, Seherezada a scris:
pai bre, pune si tu la gratar, afara si voila, nu mai pute-n casa. cu toate ca nu pute rau!

> cum scapati ??
>

Olga Khan din Phoenix, AZ, USA (...@yahoo.com, IP: 68.227.248...)
2008-06-08 21:41
Re: si de mirosul de prajeala de salmon care lincezeste vreo citeva zile ...

La 2008-06-08 20:21:43, Seherezada a scris:

> cum scapati ??
>


Ai auzit de aerisire sau ventilarea casei???
Se face prin a deschide toate geamurile si usile din casa se da drumul si la toate fan-urile ca avem in fiecare incapere una dar dam drumul si la A/C la o temperatura joasa si in 30 de minute s-a rezolvat treaba si cu mirosul ... daca ...
ai spalat si vasele in care a fost peste, ai aruncat gunoiul, ai spalat aragazul si hud-ul cu niste chimicale puternice, si ai pus in container inchis pestele ce a aramas de la masa.

Eu asa scap de acel miros neplacut, dar cand prajesc peste deja inainte deschid totul si scot bateria din Alarma de Foc sa nu vina si pompierii degeaba!
De asta nu prea ma aomor sa fac peste acasa, dar si chiftelele miroase la fel de neplacut, doar mirosul de snitel imi place dar tot n-am nevoie sa-mi miroase si hainele si parul. Se mai poate cimpara niste praf in cutii inalte care curata aerul si pun peste tot o cutie in colturile unde nu se prea vede. Tot firma de bicarbonat le produce doar parfumate in caz ca au animale de casa oamenii.

Seherezada din din 1001 de Zile (...@yahoo.com, IP: 87.65.166...)
2008-06-08 21:53
Re: si de mirosul de prajeala de salmon care lincezeste vreo citeva zile ...

La 2008-06-08 21:41:40, Olga Khan a scris:

> Ai auzit de aerisire sau ventilarea casei???
> Se face prin a deschide toate geamurile si usile din casa se da drumul
> si la toate fan-urile ca avem in fiecare incapere una dar dam drumul
> si la A/C la o temperatura joasa si in 30 de minute s-a rezolvat
> treaba si cu mirosul ... daca ...
> ai spalat si vasele in care a fost peste, ai aruncat gunoiul, ai
> spalat aragazul si hud-ul cu niste chimicale puternice, si ai pus in
> container inchis pestele ce a aramas de la masa.
>
> Eu asa scap de acel miros neplacut,
----------------------
merci, insa eu fiind parfumista, simt intens odoarele, si
vede-se treaba ca am o problema cu mirosul de somon prajit,
fiindca cu toate aerisirile si ventilatiile il simt o saptamina ... (pina uit ...)

de aia il gatesc rar ...
iar apoi folosesc o reteta babeasca :

(1) Combine 2 cups water, 1 cup vinegar and 1 tsp. whole cloves in a shallow, wide pan ...
(2) Simmer uncovered for 10 to 15 minutes.
(3) Repeat later if needed.

si beau sa uit ...

lil (...@yahoo.fr, IP: 89.83.127...)
2008-06-08 21:58
Re: si de mirosul de prajeala de salmon care lincezeste vreo citeva zile .../sau slanina

La 2008-06-08 21:53:22, Seherezada a scris:

> merci, insa eu fiind parfumista, simt intens odoarele, si
> vede-se treaba ca am o problema cu mirosul de somon prajit,
> fiindca cu toate aerisirile si ventilatiile il simt o saptamina ...
> (pina uit ...)
>
> de aia il gatesc rar ...
> iar apoi folosesc o reteta babeasca :
>
> (1) Combine 2 cups water, 1 cup vinegar and 1 tsp. whole cloves in a
> shallow, wide pan ...
> (2) Simmer uncovered for 10 to 15 minutes.
> (3) Repeat later if needed.
>
> si beau sa uit ...
>
>

Grasa , dar buna.

Olga Khan din Phoenix, AZ, USA (...@yahoo.com, IP: 68.227.248...)
2008-06-08 22:41
Re: si de mirosul de prajeala de salmon care lincezeste vreo citeva zile ...

La 2008-06-08 21:53:22, Seherezada a scris:

> (1) Combine 2 cups water, 1 cup vinegar and 1 tsp. whole cloves in a
> shallow, wide pan ...
> (2) Simmer uncovered for 10 to 15 minutes.
> (3) Repeat later if needed.
>

Sint si luminari care absorba sau schimba mirosurile din incaperi dar se foloseste si metoda babeasca da a aprinde chibrituri, doua-trei betze deodata
si-l tii in mana pana sint aproape sa se stinga. In wc-uri dara geam sau alta sursa de aerisire am vazut aceasta metoda la cineva in EUropa.


     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Bölöni ne face praf! (2453 afisari)
 Masoneria si Marea Unire (2093 afisari)
 Ucraina provoaca Romania in larg (1863 afisari)
 Alianta LSD (1832 afisari)
 Fata care vede prin oameni (1725 afisari)
 Charlize Theron il acuza pe Will Smith ca a palmuit-o intentionat (1689 afisari)
 Cutremurele cu o magnitudine de 7 grade pe scara Richter revin o data la 32 de ani (1454 afisari)
 Medvedev: SUA sunt la originea crizei financiare mondiale (1295 afisari)
 Carla Bruni a reusit sa le fure inimile francezilor (1209 afisari)
 Desi i se mai dadusera doar cateva luni de trait, Patrick Swayze incepe filmarile la un nou serial (1204 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00693 sec.