Olga Khan din Phoenix, AZ, USA (...@yahoo.com, IP: 68.227.248...) 2008-06-08 00:57 |
Pastrav cu Tarhon
| |
| |
| |
b.d. din israel (...@yahoo.com, IP: 85.64.3...) 2008-06-08 15:04 |
Re: Pastrav cu Tarhon
| |
| |
| |
HERUT din Piata Romana 1989 (...@yahoo.com, IP: 70.230.169...) 2008-06-08 15:13 |
Re: Pastrav cu Tarhon
| |
La 2008-06-08 15:04:43, b.d. a scris:
Daca vrei sa pastrezi frigiderul curat, fara nici un miros de aliment,
in loc de Bicarbonat de Sodiu, pune pe unul din rafturi, (eu pun pe cel
de sus, intr-un coltz, sa nu deranjeze), cateva felii de lamaie pe o
farfurioara mica.
Le schimbi cand s-au uscat complet, cu altele proaspete...
_____________
Dar o reteta de preparat pestele, ceva, n-aveti ? Sunt curios sa stiu cum se prepara pestele la Halifax. | |
| |
Shadow din Franta (...@yahoo.com, IP: 82.237.55...) 2008-06-08 21:40 |
Re: Pastrav cu Tarhon hai bd zi de o stiuca umpluta ca sti ca ti-am mai cerut :-)
| |
> Daca vrei sa pastrezi frigiderul curat, fara nici un miros de
> aliment,
> in loc de Bicarbonat de Sodiu, pune pe unul din rafturi, (eu pun pe
> cel
> de sus, intr-un coltz, sa nu deranjeze), cateva felii de lamaie pe o
> farfurioara mica.
> Le schimbi cand s-au uscat complet, cu altele proaspete...
Caut inca reteta evreiasca pt bunatatea asta de stiuca. Numai din copilarie mi-a ramas si gustul si mirosul.
Mosule poti sa te bagi ca te stiu talentat. Deci o stiuca umpluta copii. Hai care baga reteta? | |
| |
« Comentariu anterior Ultimul comentariu »
« Toate comentariile
Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.
|