Ziua Logo
  Nr. 4252 de sambata, 7 iunie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2008-06-07

Comentarii: 73, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Alex.Pandrea
2008-06-06 22:42:51

CINE LIMBA LUNGA ARE 5 ANI VA SAPA LA SAREIn actualul PNL, anesteziat de o asa zisa victorie in alegerile locale, au reaparut din nou activistii cu limba lunga.Dl.Antonescu ca reprezentant tipic al demagogiei si arivismului liberal a dat drumul subconstientului sau afirmand,ceea ce toata lumea stia ca gruparea Patriciu doreste sa guverneze cu PSD.
Orice logica formala,avand premizele doctrina si istoria PNL vin sa contrazica o asemenea pozitie.Totusi sistemul oligarh instituit de PSD din care s-au imbogatit transpartinic si dl.Patriciu legitimeaza asemenea piratare a liberalismului,transformandu-l in anexa social democratiei si inca ar fi bine daca aceasta social-democratie iliesciana nu ar fi chiar cripto-comunism.

Multi vad o mare contradictie intre liberalism si PNL-ism,in care liberalismul consta dintr-un corp amorf de principii,reunite la intamplare si folosite pentru aservirea economiei tarii grupurilor de interese din PSD si PNL.
O doctrina trebuie sa contina atat elementul istoric,o componenta explicativa si o pragmatica politica
Structura explicativa este hard core a oricarei ideologii sau doctrine politice ,aici fiind incluse cauzalitatile si semnificatiile dar acest lucru pare a nu fi asimilat de actualul PNL,iar simpla afirmare a trecutului glorios nu este suficient.
Dar cum sa pretinzi acest lucru fara o desbatere ideologica si a unui acord general in jurul unei ideologii structurate.Deci aduni un grup si ii ceri sa rezolve probleme concrete,dar in lipsa unui acord asupra principiilor(ideologiei).
Dizidentii,cei care nu au acceptat siluirea liberalismului de catre oligarhi au fost sinceri,lucru care a dus la o aderenta nesperat de mare a parlamentarilor liberali si a personalitatilor liberale cu cea mai mare notorietate publica,a peste 120.000 de membri PNL,in timp ce dl.Tariceanu si grupul sau au intrat in deruta si nu s-au putut desparti de masurile punitive,masurile de forta,prin aceasta evidentiind primitivismul acestui grup care nu este capabil sa promoveze nici democratia in partid,dar sa mai vorbim de Romania.
Politica PNL a dus la formarea unor veritabile centre de putere interesate de obtinerea de resurse prin ajungerea la guvernare,si acesta a fost unul dintre argumentele temeinice ale platformistilor liberali in contestatia oligarhiei PNL.
Formarea unor grupuri organizate,prin oferire de beneficii a stat la baza sistemului politic din Romania in ultimii 19 ani si combaterea acestui sistem formeaza miezul popularitatii PD-L si mai ales a partii liberale a partidului (Stolojan-Stoica),in ciuda sistemului demagogic desvoltat de oligarhii PNL.
In acest moment,care doar aparent pare o divizare a PNL,formare PD-L este doar o etapa, pentru ca actualul PNL a fost confiscat de grupul oligarh petro-liberal,etapa a doua urmand a fi o noua reunificare cu vechiul PNL,recuperand nu numai sigla si infrastructura,dar si adevaratul liberalism si eliminarea corpilor toxici oligarhi care paraziteaza azi liberalismul.

Am ascultat declaratia de intentie a dlui Antonescu si m-am minunat cum vinde el pielea ursului din padure.Chiar dl.Hrebenciuc a fost mult mai moderat si mai precaut privind aliantele pre si postelectorale.
PD-L nu este surprins de alianta contra naturii dintre PSD si PNL.Cunosteau demult tendintele oligarhiei de a folosi toate armele pentru a acapara puterea,de tipul evenimentelor din Stefanesti sau Vidra.
Dar asa cum au spus mai multi lideri PD-L si mai ales Presedintele Basescu,alianta PD-L cu alegatorii,cu intelectualitatea antioligarhica si alte forte democrate poate stopa,ceea ce deja exista,fenomenul 322 care doreste sa faca din tara,ceea ce au facut in ultimii 19 ani.

Daca poporul va vota pentru cei care au devalizat averea nationala,aceasta se va face in cunostinta de cauza.Acuma se stie ce poate face PSD si aripa oligarhica a PNL.

gili
2008-06-06 23:04:08

Pai daca Oprescu este amicul asasinului , Blaga este prefectul aceluiasi asasin ...

Iar Ba'secu , nici mai mult nici mai putin decit ministrul asasinului , n'asa ?
Cu totii niste neispraviti ...

gili
2008-06-06 23:11:50

Care vas zica nene Vasile , recomanzi calduros boborului sa-i voteze pe feseneii pedei ...

Ce-i drept nu stiu io cit de lunga au astia limba , da miinile le au al dracului de lungi , n'asa ?

Tudor190
2008-06-06 23:11:56

Iliescu=Basescu

Total de acord.
Si cind ma gindesc ca unii consuma atita energie pentru aceasi marie cu alta palarie...dar asta-i democratia nu-i asa.

Sincer as vrea sa iasa Oprescu sa vedem cite dedesupturi ale conducerilor anterioare vor iesii la suprafata. Anticipez: nici unul important.

lil
2008-06-07 00:14:09

Domnule ziarist

Scrieti dvs:
"Daca ii va atrage cineva atentia lui Basescu ca si el si partidul sau au o mare problema cu desolidarizarea de mineriada din iunie '90 si de co-autorul ei Petre Roman sunt curios daca va avea ipocrizia sa raspunda "Vai de mine, dar eu l-am debarcat pe Roman din PD!". De parca i-a luat locul ca sa-l pedepseasca pentru atrocitatile din 13-15 iunie."

Mais voyons...raspunsul l-a dat deja domnul Blaga la Stirea zilei (antena trei), parca ieri.
El ne-a informat ca in 2004 PD -ul(d-nul Basescu ) - a nu se citi pe franceza !-
l-a invitat pe d-nul Roman sa reintegreze partidul ...si ca a fost refuzat !

Deci nu numai ca nu se pune problema de repudiere ... ci chiar de invitatii refuzate de D-nul Roman.

E drept ca la vremea aia asemenea "amanunte " ori nu erau stiute , ori nu erau "importante "nici macar pentru electorat...

Asta e mai amar.

Ratacitul
2008-06-07 02:14:18

Io-te ca mos Pandelica mai scrie. Mai, mai sa-i ratez compozitia!

Io-te ca mos Pandelica mai scrie. Mai, mai sa-i ratez compozitia.

Da' sunt numai doua saptamani de cand am citit-o pe ultima, mai e pana sa treaca luna ca sa ma aventurez din nou pe cearceaful cu NIMIC. Banuiesc ca-i tot asa: Basescu si pedelicii buni, ceilalti rai. Plus ca tre' sa fie ingrijorat de soarta altora, cum ii sta bine omului....ingrijorat.

Ratacitul
2008-06-07 02:17:43

Re: Iliescu=Basescu (la rele!). La bune, Iliescu>>Basescu ! asa ca....

In afara de scandaluri, Basescu n-a construit nimic pentru societatea romaneasca.

La 2008-06-06 23:11:56, Tudor190 a scris:

> Total de acord.
> Si cind ma gindesc ca unii consuma atita energie pentru aceasi marie
> cu alta palarie...dar asta-i democratia nu-i asa.
>
> Sincer as vrea sa iasa Oprescu sa vedem cite dedesupturi ale
> conducerilor anterioare vor iesii la suprafata. Anticipez: nici unul
> important.
>

Paul din Ohio
2008-06-07 02:36:57

Amicii asasinilor

Inseamna toti securistii care au indoliat Romania. Inclusiv Silvian Ionescu, Dobre, Traian Basescu. si acolitii lor.
Faptul ca acum anumiti asasini se distanteaza de alti asasini nu trebuie sa insele pe nimeni.

Aladin
2008-06-07 06:48:15

Mai tudorica (nu ala de la rapid) ci 190.

Nu vrei dta si cu mine si cine mai doreste sa facem o noua proclamatie a la Timisoara una nouta 2008 unde sa cerem AUTOMAT eliminarea din politica a tuturor celor ce au detinut un carnet de partid ? sa nu-mi spui ca si tu (pcr-ist) ca-mi vine sa te cred. Deasemenea ca asa e corect si a celor ce au detinut functii in ; UTC si in sindicatele "curea de transmisie o hotararilor de partid ". Cu riscul ca vor fi si inocenti,in acesti detinatori de carnete, curatenia astfel obtinuta va fi apreciata si de existenta a acestor inocenti. Societatea romana astfel curatata ,dupa sa zicem 10 ani functionand normal, poate accepta si acei vechi vinovati, acestia nemaifiind preponderenti in a manipula puterea.
Salut pe oricine vrea sa-mi "fure" ideia si ii doresc succes !

inginerul
2008-06-07 07:15:19

Fals si gresit

Fals pentru ca tema 13-15 iunie 1990 este o gaselnita de moment a PD-L, din lipsa de alta mai buna. Dece nu si-au manifestat domnii Blaga si Basescu indignarea fata de acele evenimente nici anul trecut, nici acum 2 ani, nici acum n ani? Tocmai acum li s-a trezit indignarea? Aceasta tema de campanie nu va prinde la electorat pentru ca este falsa si fortata.
Gresit pentru ca, din punctul de vedere al electoratului, batalia nu se desfasoara nici intre Iliescu si Basescu, nici in interiorul FSN asa cum sustineti. Este mult mai simplu: pro sau contra lui Basescu! Cu tot ce decurge de aici....Si mai este doar o saptamana pana cand vom vedea rezultatul.
Pentru noi, votantii, oricum nu conteaza: toti sunt, de fapt, la fel!

Omul din Himalaya
2008-06-07 09:22:54

Re: Fals si gresit

S-ar putea sa ai dreptate si sa asistam, ca substrat ultim, la o reeditare a votului de demitere a lui Basescu. Sunt curios cum a evoluat scorul intre timp, cati dintre cei care au votat intr-unul din sensuri fara a fi foarte convinsi de optiunea lor regreta acum optiunea de atunci.

La 2008-06-07 07:15:19, inginerul a scris:

> Fals pentru ca tema 13-15 iunie 1990 este o gaselnita de moment a
> PD-L, din lipsa de alta mai buna. Dece nu si-au manifestat domnii
> Blaga si Basescu indignarea fata de acele evenimente nici anul trecut,
> nici acum 2 ani, nici acum n ani? Tocmai acum li s-a trezit
> indignarea? Aceasta tema de campanie nu va prinde la electorat pentru
> ca este falsa si fortata.
> Gresit pentru ca, din punctul de vedere al electoratului, batalia nu
> se desfasoara nici intre Iliescu si Basescu, nici in interiorul FSN
> asa cum sustineti. Este mult mai simplu: pro sau contra lui Basescu!
> Cu tot ce decurge de aici....Si mai este doar o saptamana pana cand
> vom vedea rezultatul.
> Pentru noi, votantii, oricum nu conteaza: toti sunt, de fapt, la fel!
>

costy
2008-06-07 11:17:41

Re: Care vas zica nene Vasile , recomanzi calduros boborului sa-i voteze pe feseneii pedei ...

La 2008-06-06 23:11:50, gili a scris:

> Ce-i drept nu stiu io cit de lunga au astia limba , da miinile le
> au al dracului de lungi , n'asa ?
>

Si ce recomanzi tu cu constiinciozitatea si acerbitatea unui activist pcr-ist,
nea "taranelul"?? Ca poporul sa voteze sa revina la minte sa cea dinainte si
sa-i voteze fesenei bolsevei ai tatucai Ilici.
Stiu ca-ti place sa progresezi ca melcul, insa o intoarcere la matca nu
inseamna progres...

Danny
2008-06-07 11:39:35

Re: Amicii asasinilor

La 2008-06-07 02:36:57, Paul din Ohio a scris:

> Inseamna toti securistii care au indoliat Romania. Inclusiv Silvian
> Ionescu, Dobre, Traian Basescu. si acolitii lor.
> Faptul ca acum anumiti asasini se distanteaza de alti asasini nu
> trebuie sa insele pe nimeni.

Trebuie sa fii idiot (sau mai rau) sa pui semnul egalitatii inttre un obscur reprezentant NAVROM la Anvers (zeci ca el erau in toate porturile mari) si criminalii de soi (rau) de mai sus

Camelian Propinatiu
2008-06-07 11:40:49

Fesenismu-i mult mai mare!

Ideologic, fesenismul de la Revolutie s-a divizat in aripa conservatoare Iliescu si aripa progresista Brucan, din aceasta din urma facand parte Petre Roman, Andrei Plesu si Traian Basescu, treptat adaugandu-se acestei sfere reformiste euroatlantic, dupa coltul de cotitura din 2 iunie 1997, profesionisti influenti ca Gabriel Liiceanu, Horia Roman Patapievici, Mircea Cartarescu, Nicolae Manolescu si Vladimir Tismaneanu, definibili azi ca basescieni, deorece ANTICOMUNIST era doar Corneliu Coposu.
Prin urmare, bucurestenii l-ar vota pe Blaga, dar ezita doar pentru ca ardeleanul nu si-a precizat intentiile privind mostenirea de imagine Videanu apropo de centrele comerciale ce ar dezintelectualiza ireversibil Piata Palatului Regal, riscandu-se mutarea Capitalei in conurbatia Giurgiu-Russe.

costy
2008-06-07 11:50:32

Flacaul lui vadim mai retinut: "Iliescu=Basescu"!...cel a lui Ilici sare ofensat: stai, neica, ca ..

...ca te-ai inselat, Basescu ne-a tinut in scandaluri - scandalul nastase,
scandalul mitrea, scandalul dip, scandalul ilic, scandalul iacubov, scandalul sechelariu etc, pana ne-au - partial - demolat!

Noroc cu fratii nostri de sufeinta, "liberali", care au schimbat politica
Bratieanu cu cea a lui Guta Tatarascu si ne-au salvat la timpul indicat,
exact cand se mai putea salva ceva din echipa care lupta pe branci pt.
societatea romaneasca!
La 2008-06-07 02:17:43, Ratacitul a scris:

> In afara de scandaluri, Basescu n-a construit nimic pentru societatea
> romaneasca.
>
> La 2008-06-06 23:11:56, Tudor190 a scris:
>
> > Total de acord.
> > Si cind ma gindesc ca unii consuma atita energie pentru aceasi marie
> > cu alta palarie...dar asta-i democratia nu-i asa.
> >
> > Sincer as vrea sa iasa Oprescu sa vedem cite dedesupturi ale
> > conducerilor anterioare vor iesii la suprafata. Anticipez: nici unul
> > important.
> >
>
>

Danny
2008-06-07 11:53:02

Semnul egalitatii

Este total necinstit sa pui semnul egalitatii intre fosti fsn-isti care s-au dezis cu mult timp in urma de tartorul cel mare si cel care tocmai si-a declarat atasamentul fata de acelasi tartor si faptele lui.
Oprescu nu are "ghinionul" sa fie "l'ami de l'assassin" ci VINA de a fi asa ceva.
Si o astfel de vina, in mod normal, se plateste, nu se recompeseaza.
Mai ales cind individul este aproape complet lipsit de calitati umane si morale

costy
2008-06-07 12:03:48

Aladin: Un raspuns de ieri, referitor la bacnota de 1000 marci care ti-a scapat din vedere !

La 2008-06-07 06:48:15, Aladin a scris:

> Nu vrei dta si cu mine si cine mai doreste sa facem o noua
> proclamatie a la Timisoara una nouta 2008 unde sa cerem AUTOMAT
> eliminarea din politica a tuturor celor ce au detinut un carnet de
> partid ? sa nu-mi spui ca si tu (pcr-ist) ca-mi vine sa te cred.
> Deasemenea ca asa e corect si a celor ce au detinut functii in ; UTC
> si in sindicatele "curea de transmisie o hotararilor de partid ". Cu
> riscul ca vor fi si inocenti,in acesti detinatori de carnete,
> curatenia astfel obtinuta va fi apreciata si de existenta a acestor
> inocenti. Societatea romana astfel curatata ,dupa sa zicem 10 ani
> functionand normal, poate accepta si acei vechi vinovati, acestia
> nemaifiind preponderenti in a manipula puterea.
> Salut pe oricine vrea sa-mi "fure" ideia si ii doresc succes !
>

Pune mana si te informeaza care erau bacnotele BRD pana la
aderarea acesteai la UE.

Socrate
2008-06-07 12:30:26

Oprescu asasin ? Re: Semnul egalitatii

Asta este ceva nou. Intrucat nu pot sa cred ca nu aveti si dovezi, nu inteleg de ce nu luati urgent legatura cu organele in drept, pentru incarcerarea de urgenta a periculosului asasin.
Va atrag atentia ca orice minut contteaza, daca nu va grabiti cu punerea catuselor, Oprescu va castiga detasat turul 2.
Puteti sa ne spuneti pe cine a asasinat ?

La 2008-06-07 11:53:02, Danny a scris:

> Este total necinstit sa pui semnul egalitatii intre fosti fsn-isti
> care s-au dezis cu mult timp in urma de tartorul cel mare si cel care
> tocmai si-a declarat atasamentul fata de acelasi tartor si faptele
> lui.
> Oprescu nu are "ghinionul" sa fie "l'ami de l'assassin" ci VINA de a
> fi asa ceva.
> Si o astfel de vina, in mod normal, se plateste, nu se recompeseaza.
> Mai ales cind individul este aproape complet lipsit de calitati umane
> si morale
>

LENIO
2008-06-07 14:29:40

Reeditare :duelul Nastase-Basescu!Acum Oprescu-Blaga !

Nesansa romanilor sa aleaga dintre doua rele!
Atuul lui Blaga :e mai cunoscator al problemelor din administratie!
Atuul lui Oprescu;nu e de la PDL! Aaaa e de la PSD. Pai origine comuna,trairi
de satisfactie in iunie 90 comune,participari intense comune.
Divortul,cu ocazia nasterii unui partid promis de Ilici:nu ne trebuie partide istorice!
Ne vom faramita noi! sI prilejul s-a ivit la aproape un an!Pretextul!L-a doborat minierii pe Petrica si l-a parasit pe Ilici cu..anumiti oameni de curaj!Si l-au mai
pacalit si pe Cunescu incercand prima intrare in Internationala Socialista cu UCD.
Si au intrat si la guvernarea CDR, unde baietii curajosi desprinsi din FSN i-au
terminat pe batranii taranisti.Venea randul PNL -ului!Ei v-ati amintit.Asta e acum ,
PNL-ul intre Scila si Caribda!Si unii se bucura pentru faptul ca PNL-ul a pierdut
Bucurestiul!Si aceeasi se vor intrista ca l-au pirdut si ei!Desi candidatul lor e mai..merituos!

costy
2008-06-07 14:54:12

Povestea "amicii asasinilor" este mult mai complexa, dle Moldoveanu....

...deoarece tara-i plina de amicii de-ai acestora, iar adversarii lor adevarati
scad pe zi ce trece, putand fi numarati - la ziua de azi - pe degete!

Amicii asasinilor prezentati de dvs, si pe care nu vi-i contest, insa va acuz de manipulare prin omisiune, se impart in dou grupe: grupa ramasa fidela si azi criminalilor bolsevici si grupa care a inteles cu scurgerea timpului greseala, si-au tras pe seama si s-au dezis de Satana.
La care mai adaug pe cei omisi de dvs: liberalii lupilor Patriciu si Tariceanu -
cei care se erijasera in sefii mieilor la vremea mineriadei din 90 si ne indemnau sa alungam haita de lupi ai lui Iliescu si care azi au devenit lupi
cu brevet si dorm in acelasi pat cu bolsevicii "get pe get"-, mica ceata galagioasa a dlui Constantinescu - cel caruia i-a lipsit inteligenta si curajul
de a taia in carne vie cu bristuriul anticipatelor la vremea cand CDR era pe val, si ramasitele fostului partid istoric taranist, ajuns la mana unora ca Milut!

Nimeni nu se inteaba insa cum de s-a ajuns in situatia de a alege din doi
candidati care ne sunt prezentati drept egal vinovati la mineriadele lui Ilici,
cu toate ca unul din ei si-a tras pe seama dupa primele si a fost nevoit sa
suporte consecintele urmatoarelor, pe ultima - cea a lui Ilici si Vadim din
89 - din postura de guvernanti!

Stau si ma crucesc in ce grad acut de lipsa de obiectivitate si corectitudine
s-a putut ajunge in Romania pe care am parasit-o in urma cu 18 ani
tocmai datorita mineriadei din iunie 1990!? Cum poate fi manipulat
adevarul si pus semnul egalitatii intre un fesenist care s-a rupt de FSN
si de actiunile criminale ale acestuia inca de la inceputul anilor 90, care
si-a adus contributia la infiintarea Aliantei DA, la aducerea ei si a dreptei la
guvernare, la reorientarea si modernizarea partidului sau pt. a fi acceptat
in familia partidelor de dreapta din UE si - nu in ultimul rand, ca ministru de interne - la aderarea Romaniei la UE cu un omul lui Iliescu care nu se dezice
nici macar acum de actele criminale ale amicului sau din viata trecuta si
cea viitoare, care ne rande in nas cu smecheriile lui tac-su ca general de
secutitate si cu hotiile sale ca "profesor" universitar, ca cel mai chiulangiu
senator al partidului bolsevic iliscienist, ca candidat independent
pe listele caruia s-a bulunzit sa semneze tot nou-nascutul inocent!??

Insa vinovatii principali de situatia in care s-a ajuns, ca Bucurestiul sa fie
pus in situatia de a alege intre doi amici ai criminalilor/asasinilor lui Ilici,
nu sunt bolsevicii in sine - care nu fac decat sa-si incerce inca o sansa de
a scapa nepedepsiti de lege si istorie, de a repune mana pe ciloanul
scapat in buna parte la guvernantii "liberali" ai lui tradiceanu - , ci "liberalii"
lui Juda, cei care si-au boicotat si sabotat propriul partid!

Refuzul Judei de a culpa la anticipatele lui Basescu de la inceputul lui
2005, in conditiile cand PNL detinea o majoritate confortabila de 1,3
in cadrul Aliantei DA cotata la vreme aceea cu peste 50% voturile
electoratului, in conditiile cand acesta avea in buzunar aprobarea colegilor
liberali parlamentari constituie o tradare mai grava decat tradarea lui
Guta Tatarescu...cel putin ala trada cu sula armetei rosii in coaste!!

Daca Tariceanu, alias Tradiceanu si Juda, nu si-ar fi tradat partidul, azi
Capitala ar fi avut un primar de dreapta, acesta ar fi fost ales cu o majoriate
confortabila atat el ca Primar general cat si la nr. consilieri necesari unei
activitati viitoare in slujba cetatenilor Capitalei!

Push Kin
2008-06-07 15:18:43

Re: Povestea "amicii asasinilor" este mult mai complexa, dle Moldoveanu.... ALLO, MOLDOVEANU???

La 2008-06-07 14:54:12, costy a scris:

> ...deoarece tara-i plina de amicii de-ai acestora, iar adversarii lor
> adevarati
> scad pe zi ce trece, putand fi numarati - la ziua de azi - pe
> degete!
>
> Amicii asasinilor prezentati de dvs, si pe care nu vi-i contest, insa
> va acuz de manipulare prin omisiune, se impart in dou grupe: grupa
> ramasa fidela si azi criminalilor bolsevici si grupa care a inteles cu
> scurgerea timpului greseala, si-au tras pe seama si s-au dezis de
> Satana.
> La care mai adaug pe cei omisi de dvs: liberalii lupilor Patriciu si
> Tariceanu -
> cei care se erijasera in sefii mieilor la vremea mineriadei din 90 si
> ne indemnau sa alungam haita de lupi ai lui Iliescu si care azi au
> devenit lupi
> cu brevet si dorm in acelasi pat cu bolsevicii "get pe get"-, mica
> ceata galagioasa a dlui Constantinescu - cel caruia i-a lipsit
> inteligenta si curajul
> de a taia in carne vie cu bristuriul anticipatelor la vremea cand CDR
> era pe val, si ramasitele fostului partid istoric taranist, ajuns la
> mana unora ca Milut!
>
> Nimeni nu se inteaba insa cum de s-a ajuns in situatia de a alege din
> doi
> candidati care ne sunt prezentati drept egal vinovati la mineriadele
> lui Ilici,
> cu toate ca unul din ei si-a tras pe seama dupa primele si a fost
> nevoit sa
> suporte consecintele urmatoarelor, pe ultima - cea a lui Ilici si
> Vadim din
> 89 - din postura de guvernanti!
>
> Stau si ma crucesc in ce grad acut de lipsa de obiectivitate si
> corectitudine
> s-a putut ajunge in Romania pe care am parasit-o in urma cu 18 ani
> tocmai datorita mineriadei din iunie 1990!? Cum poate fi manipulat
> adevarul si pus semnul egalitatii intre un fesenist care s-a rupt de
> FSN
> si de actiunile criminale ale acestuia inca de la inceputul anilor 90,
> care
> si-a adus contributia la infiintarea Aliantei DA, la aducerea ei si a
> dreptei la
> guvernare, la reorientarea si modernizarea partidului sau pt. a fi
> acceptat
> in familia partidelor de dreapta din UE si - nu in ultimul rand, ca
> ministru de interne - la aderarea Romaniei la UE cu un omul lui
> Iliescu care nu se dezice
> nici macar acum de actele criminale ale amicului sau din viata trecuta
> si
> cea viitoare, care ne rande in nas cu smecheriile lui tac-su ca
> general de
> secutitate si cu hotiile sale ca "profesor" universitar, ca cel mai
> chiulangiu
> senator al partidului bolsevic iliscienist, ca candidat independent
> pe listele caruia s-a bulunzit sa semneze tot nou-nascutul inocent!??
>
> Insa vinovatii principali de situatia in care s-a ajuns, ca
> Bucurestiul sa fie
> pus in situatia de a alege intre doi amici ai criminalilor/asasinilor
> lui Ilici,
> nu sunt bolsevicii in sine - care nu fac decat sa-si incerce inca o
> sansa de
> a scapa nepedepsiti de lege si istorie, de a repune mana pe ciloanul
>
> scapat in buna parte la guvernantii "liberali" ai lui tradiceanu - ,
> ci "liberalii"
> lui Juda, cei care si-au boicotat si sabotat propriul partid!
>
> Refuzul Judei de a culpa la anticipatele lui Basescu de la inceputul
> lui
> 2005, in conditiile cand PNL detinea o majoritate confortabila de 1,3
>
> in cadrul Aliantei DA cotata la vreme aceea cu peste 50% voturile
> electoratului, in conditiile cand acesta avea in buzunar aprobarea
> colegilor
> liberali parlamentari constituie o tradare mai grava decat tradarea
> lui
> Guta Tatarescu...cel putin ala trada cu sula armetei rosii in
> coaste!!
>
> Daca Tariceanu, alias Tradiceanu si Juda, nu si-ar fi tradat partidul,
> azi
> Capitala ar fi avut un primar de dreapta, acesta ar fi fost ales cu o
> majoriate
> confortabila atat el ca Primar general cat si la nr. consilieri
> necesari unei
> activitati viitoare in slujba cetatenilor Capitalei!

ALLO, MOLDOVEANU????
ALLO, ALLO!!!
CE DREAK, NU RASPUNDE.... NEGOIU? MOLDOVEANU, ALLO, RASPUNDETI!
NU RASPUNDE NIMENI, SI VOIAM SA-I SPUN CA I-A SCRIS COSTY ARTICOLU, SA FIE LINISTIT.
ALO?

silviana
2008-06-07 15:28:02

mult adevar si o singura minciuna,repetata cu obstinenta,

despre petre roman care ar fi adus minerii,culmea,sa aiba cine sa'i rastoarne guvernul,in conditiile in care,adevarul e ca cel mai atacat om politic,de la inceput, in toata perioada de propaganda fsn,a fost el,caruia i'au inventat si acel slogan suburban de sorginte securistocomunista,iliescu si toti fsn'istii,de el voiau sa scape,asa ca sa nu mire pe nimeni o reluare a unor astfel de atacuri abjecte fiindca cu cit e mai mare o valoare in politica,atacurile sint mai furibunde,iar amici ai asasinilor,se vede ca exista si in jurnalism,exemplificat de autorul acestui articol,deci pe miinile lui petre roman exista atita singe cit a existat si pe cele ale lui max banusi,2 valori reale pe care romania ar trebui sa le constientizeze,una a plecat,iar pe cealalta cine o acuza,face dovada apartenentei la impostura comunista,fsn'ista,securista,totalitara,impotriva democratizarii reale a romaniei,de astfel de indivizi au fost si mai sint inca inselati si mintiti oamenii.

Christiaan
2008-06-07 15:35:39

Oprescu asasin ? Re: Semnul egalitatii

La 2008-06-07 12:30:26, Socrate a scris:

> Asta este ceva nou. Intrucat nu pot sa cred ca nu aveti si dovezi, nu
> inteleg de ce nu luati urgent legatura cu organele in drept, pentru
> incarcerarea de urgenta a periculosului asasin.
> Va atrag atentia ca orice minut contteaza, daca nu va grabiti cu
> punerea catuselor, Oprescu va castiga detasat turul 2.
> Puteti sa ne spuneti pe cine a asasinat ?
>
> La 2008-06-07 11:53:02, Danny a scris:
>
> > Este total necinstit sa pui semnul egalitatii intre fosti fsn-isti
> > care s-au dezis cu mult timp in urma de tartorul cel mare si cel care
> > tocmai si-a declarat atasamentul fata de acelasi tartor si faptele
> > lui.
> > Oprescu nu are "ghinionul" sa fie "l'ami de l'assassin" ci VINA de a
> > fi asa ceva.
> > Si o astfel de vina, in mod normal, se plateste, nu se recompeseaza.
> > Mai ales cind individul este aproape complet lipsit de calitati umane
> > si morale
> >
>
>

Socrate taica,
vezi ca m-a sunat Xantipa si mi-a spus ca n-o mai iubesti. Cica ai facut o pasiune pentru unu Oprescu vasectomatu' !
Pai se poate?
Maine, poimaine aud ca iti place si Nastase!

Christiaan
2008-06-07 15:40:55

Re: Flacaul lui vadim mai retinut: "Iliescu=Basescu"!...cel a lui Ilici sare ofensat: stai, neica, c

Costy nu te-ai prins?
Tudor asta e Marcu, fratele mai mare al lui Vaccin!


La 2008-06-07 11:50:32, costy a scris:

> ...ca te-ai inselat, Basescu ne-a tinut in scandaluri - scandalul
> nastase,
> scandalul mitrea, scandalul dip, scandalul ilic, scandalul iacubov,
> scandalul sechelariu etc, pana ne-au - partial - demolat!
>
> Noroc cu fratii nostri de sufeinta, "liberali", care au schimbat
> politica
> Bratieanu cu cea a lui Guta Tatarascu si ne-au salvat la timpul
> indicat,
> exact cand se mai putea salva ceva din echipa care lupta pe branci pt.
>
> societatea romaneasca!
>
>
>
>
>
>
>
>
> La 2008-06-07 02:17:43, Ratacitul a scris:
>
> > In afara de scandaluri, Basescu n-a construit nimic pentru societatea
> > romaneasca.
> >
> > La 2008-06-06 23:11:56, Tudor190 a scris:
> >
> > > Total de acord.
> > > Si cind ma gindesc ca unii consuma atita energie pentru aceasi marie
> > > cu alta palarie...dar asta-i democratia nu-i asa.
> > >
> > > Sincer as vrea sa iasa Oprescu sa vedem cite dedesupturi ale
> > > conducerilor anterioare vor iesii la suprafata. Anticipez: nici unul
> > > important.
> > >
> >
> >
>
>
>

Christiaan
2008-06-07 15:43:03

Re: Pai daca Oprescu este amicul asasinului , Blaga este prefectul aceluiasi asasin ...

La 2008-06-06 23:04:08, gili a scris:

> Iar Ba'secu , nici mai mult nici mai putin decit ministrul
> asasinului , n'asa ?
> Cu totii niste neispraviti ...
>
Vergilica taica,
ai citat din seful Felix Voiculescu sau din colegul Ciuvica?

costy
2008-06-07 15:57:10

Re: Flacaul lui vadim mai retinut: "Iliescu=Basescu"!...cel a lui Ilici sare ofensat: stai, neica, c

La 2008-06-07 15:40:55, Christiaan a scris:

> Costy nu te-ai prins?
> Tudor asta e Marcu, fratele mai mare al lui Vaccin!

Sa le dea Domnul sanatate si viata lunga, poate va veni candva vremea
sa raspunda, cumva, in fata poporului pt. raul produs de familia lor acestei
tari napastuite.


>
> La 2008-06-07 11:50:32, costy a scris:
>
> > ...ca te-ai inselat, Basescu ne-a tinut in scandaluri - scandalul
> > nastase,
> > scandalul mitrea, scandalul dip, scandalul ilic, scandalul iacubov,
> > scandalul sechelariu etc, pana ne-au - partial - demolat!
> >
> > Noroc cu fratii nostri de sufeinta, "liberali", care au schimbat
> > politica
> > Bratieanu cu cea a lui Guta Tatarascu si ne-au salvat la timpul
> > indicat,
> > exact cand se mai putea salva ceva din echipa care lupta pe branci pt.
> >
> > societatea romaneasca!
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> > La 2008-06-07 02:17:43, Ratacitul a scris:
> >
> > > In afara de scandaluri, Basescu n-a construit nimic pentru societatea
> > > romaneasca.
> > >
> > > La 2008-06-06 23:11:56, Tudor190 a scris:
> > >
> > > > Total de acord.
> > > > Si cind ma gindesc ca unii consuma atita energie pentru aceasi marie
> > > > cu alta palarie...dar asta-i democratia nu-i asa.
> > > >
> > > > Sincer as vrea sa iasa Oprescu sa vedem cite dedesupturi ale
> > > > conducerilor anterioare vor iesii la suprafata. Anticipez: nici unul
> > > > important.
> > > >
> > >
> > >
> >
> >
> >
>
>

costy
2008-06-07 16:02:40

Re: Pai daca Oprescu este amicul asasinului , Blaga este prefectul aceluiasi asasin ...

La 2008-06-07 15:43:03, Christiaan a scris:

> La 2008-06-06 23:04:08, gili a scris:
>
> > Iar Ba'secu , nici mai mult nici mai putin decit ministrul
> > asasinului , n'asa ?
> > Cu totii niste neispraviti ...
> >
> Vergilica taica,
> ai citat din seful Felix Voiculescu sau din colegul Ciuvica?
>

Crezi ca el mai stie de unde citeaza?...la harababura din gagalicea sa!
S-apoi "taranistii" au nevoie acuta de parale - vezi pledoaria lui Verjila
al tau numita "Prieteni" -, asa ca el canta la mai multe tonomate, pune
banii la saltea si cand s-o ivi momentul prielnic , ii da o hutupa lui
Milut la canal .....si pune partidul istoric al Seniorului pe val!

Socrate
2008-06-07 16:31:47

Christiaan Oprescu asasin ? Re: Semnul egalitatii

Christiaan, se poate sa crezi femeile ? Xantipa e femeie, ergo...
Cu vasectomia, alta poveste. Se poate sa crezi un ins asasin, un felcer, un dr. Mengele, etc ? Minte. Nu-i vasectomat.
Insa este foarte periculos. Umbla cu mai multe bisturie la el si se lauda ca vrea sa opereze buboiul de la PG.
Eu insa merg neclintit pe mana lui Vanghelie. Daca Vanghelie spune ca nu-i bun, inseamna ca este foarte bun.
Nastase nu-mi place. nu mi-au placut niciodata cei carora le plac piticii de gradina chinezesti. Chestie de gust.


La 2008-06-07 15:35:39, Christiaan a scris:

> La 2008-06-07 12:30:26, Socrate a scris:
>
> > Asta este ceva nou. Intrucat nu pot sa cred ca nu aveti si dovezi, nu
> > inteleg de ce nu luati urgent legatura cu organele in drept, pentru
> > incarcerarea de urgenta a periculosului asasin.
> > Va atrag atentia ca orice minut contteaza, daca nu va grabiti cu
> > punerea catuselor, Oprescu va castiga detasat turul 2.
> > Puteti sa ne spuneti pe cine a asasinat ?
> >
> > La 2008-06-07 11:53:02, Danny a scris:
> >
> > > Este total necinstit sa pui semnul egalitatii intre fosti fsn-isti
> > > care s-au dezis cu mult timp in urma de tartorul cel mare si cel care
> > > tocmai si-a declarat atasamentul fata de acelasi tartor si faptele
> > > lui.
> > > Oprescu nu are "ghinionul" sa fie "l'ami de l'assassin" ci VINA de a
> > > fi asa ceva.
> > > Si o astfel de vina, in mod normal, se plateste, nu se recompeseaza.
> > > Mai ales cind individul este aproape complet lipsit de calitati umane
> > > si morale
> > >
> >
> >
>
> Socrate taica,
> vezi ca m-a sunat Xantipa si mi-a spus ca n-o mai iubesti. Cica ai
> facut o pasiune pentru unu Oprescu vasectomatu' !
> Pai se poate?
> Maine, poimaine aud ca iti place si Nastase!
>

Socrate
2008-06-07 16:36:15

Aici te contrazic Re: mult adevar si o singura minciuna,repetata cu obstinenta,

Stii ce scandau minerii, proaspat debaracti din tren in Gara de Nord, in drum spre Palarul Victoriei ? " Jos Iliescu " . I-am auzit cu urechile mele, nu am citit in presa.
Cum de i-o fi intors Iliescu, cu abilitatea sa caracteristica, nu stiu.

La 2008-06-07 15:28:02, silviana a scris:

> despre petre roman care ar fi adus minerii,culmea,sa aiba cine sa'i
> rastoarne guvernul,in conditiile in care,adevarul e ca cel mai atacat
> om politic,de la inceput, in toata perioada de propaganda fsn,a fost
> el,caruia i'au inventat si acel slogan suburban de sorginte
> securistocomunista,iliescu si toti fsn'istii,de el voiau sa scape,asa
> ca sa nu mire pe nimeni o reluare a unor astfel de atacuri abjecte
> fiindca cu cit e mai mare o valoare in politica,atacurile sint mai
> furibunde,iar amici ai asasinilor,se vede ca exista si in
> jurnalism,exemplificat de autorul acestui articol,deci pe miinile lui
> petre roman exista atita singe cit a existat si pe cele ale lui max
> banusi,2 valori reale pe care romania ar trebui sa le
> constientizeze,una a plecat,iar pe cealalta cine o acuza,face dovada
> apartenentei la impostura
> comunista,fsn'ista,securista,totalitara,impotriva democratizarii reale
> a romaniei,de astfel de indivizi au fost si mai sint inca inselati si
> mintiti oamenii.
>

. .
2008-06-07 18:43:31

Re: Povestea "amicii asasinilor" este mult mai complexa, dle Moldoveanu....

Handicapel mic, dreapta e numai PNL pe scena politica. Ai priceput?
Tariceanu a salvat partidul potaie, nu l-a tradat dandu-l pe mana securistului blestemat de la Cotroceni.

Radu Dragan
2008-06-07 18:51:28

Re: amicul complex .. al asasinilor

ce limbaj interesant folositi..!!!!!!!!!!!!!!!!
frustrare? ori doar ceva care va caracterizeaza perfect?

Christiaan
2008-06-07 19:31:22

Aici te contrazic Re: mult adevar si o singura minciuna,repetata cu obstinenta,

Draga Socrate,
Sunt multe lucruri ciudate la mineriada din sept.1991:
La orele 13 minerii se aflau in fata Palatului Victoria, asezati pe iarba, linistiti, asteptand discutii cu premierul Petre Roman. Am intrat printre ei cu o ziarista de la "LIBERATION" si am discutat pasnic.
Am plecat apoi la scoala (aveam doua ore.) Pe la 16, cand ma pregateam sa plec acasa, m-a chemat directorul sa ma intrebe ce se intampla la Piata Victoriei, cala radio spuneau ca este bataie intre mineri si fortele de ordine! Am plecat direct la Piata Victoriei, unde, impreuna cu prietenul meu, raposatul Radu Chesaru, ne-am urcat in blocul zis atunci TAROM la etajul 6, de unde am privit evenimentele. Sub noi, la etajul 5, erau reporterii Televiziunii Romane Libere. Din cate am inteles, in jurul orei 15.30, in timp ce se incerca un dialog cu Petre Roman, din sediul Guvernului s-a tras cu o grenada lacrimogena, acesta fiind momentul in care au inceput luptele dintre mineri si fortele de ordine. Petre Roman si apropiait ai lui au fost evacuati prin spatele Guvernului, sarind pe geam intr-o curte din spatele Palatului Victoria. In toata perioada mineriadei din 1991 fortele de ordine au facut risipa de gaze lacrimogene. In acea prima zi au fost ucisi de fortele de ordine doi tineri bucuresteni nevinovati: studentul Andrei Frumusanu si tanara Aurica Crainiceanu. Am inhalat atatea gaza lacrimogene, ca a doua zi am stat la pat si am vazut evenimentele de la Palatul Parlamentului din Dealul Mitropoliei, la televizor. Cei care i-au calmat pe minerii ce invadasera Dealul Mitropoliei au fost doi taranisti si un liberal. Poetul Ioan Alexandru, care i-a "exorcizat" cu crucea (cu care fusese si la revolutie), pe care a fixat-o cu o ranga in perete, apoi Ion Ratiu (amandoi trecuti intre timp la cele vesnice) si fostul meu profesor din liceu, dl.Sorin Bottez, care facuse 15 ani de puscarie politica pentru crezul liberal si care, de la tribuna Parlamentului le-a povestit cum a muncit in mina in timpul detentiei.
Despre venirea minerilor la congresul PNTCD exista mult folclor, dar cum a fost exact eu stiu pentru ca am fost acolo.
Cert este ca inainte de sosirea minerilor la Teatrul National, un grup de scutieri au tras cu grenade lacrimogene spre intrarea teatrului, fapt filmat de cameramanii televiziunii germane ZDF.
De asemenea, de la Palatul Cotroceni s-a tras cu gloante in masina in care se aflau Doina Cornea si Simina Mezincescu. Despre demiterea lui Petre Roman am aflat de la Rodica Ciobanu, jurnalista, pe vremea aceea la AZI, apoi la ADEVARUL si acum la GANDUL. Tin minte ca avea lacrimi in ochi de magaria lui Barladeanu, care anuntase un eveniment care nu avusese loc: demisia lui Petre Roman.
Vezi, dragule, sunt evenimente pe care le-am trait si pe care n-am cum sa le uit. Si am jurat ca nu voi vota niciodata cu Iliescu sau cu oameni apropiati lui.
Sper sa mai auzim si de bine!

La 2008-06-07 16:36:15, Socrate a scris:

> Stii ce scandau minerii, proaspat debaracti din tren in Gara de Nord,
> in drum spre Palarul Victoriei ? " Jos Iliescu " . I-am auzit cu
> urechile mele, nu am citit in presa.
> Cum de i-o fi intors Iliescu, cu abilitatea sa caracteristica, nu
> stiu.
>
> La 2008-06-07 15:28:02, silviana a scris:
>
> > despre petre roman care ar fi adus minerii,culmea,sa aiba cine sa'i
> > rastoarne guvernul,in conditiile in care,adevarul e ca cel mai atacat
> > om politic,de la inceput, in toata perioada de propaganda fsn,a fost
> > el,caruia i'au inventat si acel slogan suburban de sorginte
> > securistocomunista,iliescu si toti fsn'istii,de el voiau sa scape,asa
> > ca sa nu mire pe nimeni o reluare a unor astfel de atacuri abjecte
> > fiindca cu cit e mai mare o valoare in politica,atacurile sint mai
> > furibunde,iar amici ai asasinilor,se vede ca exista si in
> > jurnalism,exemplificat de autorul acestui articol,deci pe miinile lui
> > petre roman exista atita singe cit a existat si pe cele ale lui max
> > banusi,2 valori reale pe care romania ar trebui sa le
> > constientizeze,una a plecat,iar pe cealalta cine o acuza,face dovada
> > apartenentei la impostura
> > comunista,fsn'ista,securista,totalitara,impotriva democratizarii reale
> > a romaniei,de astfel de indivizi au fost si mai sint inca inselati si
> > mintiti oamenii.
> >
>
>

Christiaan
2008-06-07 19:35:59

Christiaan Oprescu asasin ? Re: Semnul egalitatii

Ma bucur ca ai si tu simtul umorului!
Sper sa mai auzim si de bine!

La 2008-06-07 16:31:47, Socrate a scris:

> Christiaan, se poate sa crezi femeile ? Xantipa e femeie, ergo...
> Cu vasectomia, alta poveste. Se poate sa crezi un ins asasin, un
> felcer, un dr. Mengele, etc ? Minte. Nu-i vasectomat.
> Insa este foarte periculos. Umbla cu mai multe bisturie la el si se
> lauda ca vrea sa opereze buboiul de la PG.
> Eu insa merg neclintit pe mana lui Vanghelie. Daca Vanghelie spune ca
> nu-i bun, inseamna ca este foarte bun.
> Nastase nu-mi place. nu mi-au placut niciodata cei carora le plac
> piticii de gradina chinezesti. Chestie de gust.
>
>
> La 2008-06-07 15:35:39, Christiaan a scris:
>
> > La 2008-06-07 12:30:26, Socrate a scris:
> >
> > > Asta este ceva nou. Intrucat nu pot sa cred ca nu aveti si dovezi, nu
> > > inteleg de ce nu luati urgent legatura cu organele in drept, pentru
> > > incarcerarea de urgenta a periculosului asasin.
> > > Va atrag atentia ca orice minut contteaza, daca nu va grabiti cu
> > > punerea catuselor, Oprescu va castiga detasat turul 2.
> > > Puteti sa ne spuneti pe cine a asasinat ?
> > >
> > > La 2008-06-07 11:53:02, Danny a scris:
> > >
> > > > Este total necinstit sa pui semnul egalitatii intre fosti fsn-isti
> > > > care s-au dezis cu mult timp in urma de tartorul cel mare si cel care
> > > > tocmai si-a declarat atasamentul fata de acelasi tartor si faptele
> > > > lui.
> > > > Oprescu nu are "ghinionul" sa fie "l'ami de l'assassin" ci VINA de a
> > > > fi asa ceva.
> > > > Si o astfel de vina, in mod normal, se plateste, nu se recompeseaza.
> > > > Mai ales cind individul este aproape complet lipsit de calitati umane
> > > > si morale
> > > >
> > >
> > >
> >
> > Socrate taica,
> > vezi ca m-a sunat Xantipa si mi-a spus ca n-o mai iubesti. Cica ai
> > facut o pasiune pentru unu Oprescu vasectomatu' !
> > Pai se poate?
> > Maine, poimaine aud ca iti place si Nastase!
> >
>
>

Adrian v.D.
2008-06-07 20:39:45

Re: Domnule puncte,

La 2008-06-07 18:43:31, . . a scris:

> Handicapel mic, dreapta e numai PNL pe scena politica. Ai priceput?
> Tariceanu a salvat partidul potaie, nu l-a tradat dandu-l pe mana
> securistului blestemat de la Cotroceni.
----------------
consider de datoria mea sa-ti atrag atentia asupra limbajului folosit de tine.Tu nu te afli intr-o lupta permanenta...Daca a insulta iti confera tie dreptul la suprematie pe forum,atunci ai reusit...Dar vai,daca mai ai si pretentii de la tine.


Ai dreptate,Tariceanu si-a salvat partidul,distrugand insa clar coalitia.Tariceanu si-a salvat partidul,nefiind de acord cu alegerile anticipate.(greseala fatala facuta si de prof.Constantinescu..cand putea sa-i scape pe liberali si taranisti de ceilalti..)Este adevarat,Tariceanu si-a salvat partidul,dar doar pentru ca se afla intr-o cardasie cu PSD(care este 90%fsn!)Multi fsn-isti sustin azi pe liberali,doar pentru a le mari <punctajul>.Sau chiar crezi ca in Romania sunt cu adevarat 20%liberali?!In ce tara mai sunt 20%liberali?!Nici macar in Marea Britanie,patria liberalismului,nu sunt 20%liberali(de data asta,adevarati)
Si-ti dau din nou dreptate in privinta asa-zisilor <de dreapta>,PD-L.Dar si aici nu faci diferentierea intre nucleul fsn si cei care si-au dat seamna de gravele greseli facute de fsn-isti si de aceea si-au facut un alt partid.Ii bagi pe toti intr-o oala.Mai multa sensibilitate!
>

Adrian v.D.
2008-06-07 21:05:20

Re: Povestea "amicii asasinilor" este mult mai complexa../ dle doua puncte....

La 2008-06-07 20:48:02, . . a scris:

> Coalitia a distrus-o Basescu bai habarnistule. El ataca propriul
> guvern incontinuu, asa cum facea si cu CDR, pentru a aduce puncte
> jigodiilor lui pediste pe spinarea aliatilor. Apoi, cine venea cu
> biletele, cu marsavii pe sub masa, cu acuze inventate(vezi cazurile
> Atanasiu Vosganian etc)? Ce dracu vrei sa-ti mai spun? E clar ca nu
> pricepi.
----------------------------
Tu te mai uiti in oglinda cand tipi si te joci cu tastatura?!
OK,daca pd distrugea CDR-ul(poate ai dreptate chiar)de ce Presedintele l-a numit premier pe fosila aia de R.Vasile(calul troian al fostilor comunisti) si nu a fost de acord cu alegerile anticipate?Tu chiar crezi ca ai inteles <formula unica a Universului>Sper sa nu ai ceva trasaturi paranoice.
2-Basescu nu a declarat niciodata ca e impotriva liberalilor,ci impotriva unor fosile comuniste!Tu chiar ai orbul gainii?(sa continui?)Presedintele i s-a casunat pe premier si pe cate un ministru fost securist.Poate sa fie rau,poate sa fie bine.Dar tu frate esti un absolutist!
Ma duc sa vad ultimele minute de fotbal,cu toate ca nu sunt un fan(microbist,auzi!)

PS
Tu chiar ai citit biografia lui Tariceanu si Melescanu,sau doar tipi aici?

>

georgems
2008-06-07 21:48:23

Re: Povestea "amicii asasinilor" este mult mai complexa../ dle doua puncte....

La 2008-06-07 21:05:20, Adrian v.D. a scris:

> La 2008-06-07 20:48:02, . . a scris:
>
> > Coalitia a distrus-o Basescu bai habarnistule. El ataca propriul
> > guvern incontinuu, asa cum facea si cu CDR, pentru a aduce puncte
> > jigodiilor lui pediste pe spinarea aliatilor. Apoi, cine venea cu
> > biletele, cu marsavii pe sub masa, cu acuze inventate(vezi cazurile
> > Atanasiu Vosganian etc)? Ce dracu vrei sa-ti mai spun? E clar ca nu
> > pricepi.
> ----------------------------
> Tu te mai uiti in oglinda cand tipi si te joci cu tastatura?!
> OK,daca pd distrugea CDR-ul(poate ai dreptate chiar)de ce Presedintele
> l-a numit premier pe fosila aia de R.Vasile(calul troian al fostilor
> comunisti) si nu a fost de acord cu alegerile anticipate?Tu chiar
> crezi ca ai inteles <formula unica a Universului>Sper sa nu ai ceva
> trasaturi paranoice.
> 2-Basescu nu a declarat niciodata ca e impotriva liberalilor,ci
> impotriva unor fosile comuniste!Tu chiar ai orbul gainii?(sa
> continui?)Presedintele i s-a casunat pe premier si pe cate un ministru
> fost securist.Poate sa fie rau,poate sa fie bine.Dar tu frate esti un
> absolutist!
> Ma duc sa vad ultimele minute de fotbal,cu toate ca nu sunt un
> fan(microbist,auzi!)
>
> PS
> Tu chiar ai citit biografia lui Tariceanu si Melescanu,sau doar tipi
> aici?
>
> >
>
>
Adriene tu chiar crezi ce zici ? Cica basescu ''nu a declarat niciodata ca e impotriva liberalilor "", ma baiatule tu te auzi ce zici, pai nu trebe sa declare asta ca vede si prostu satului si asta imediat dupa castigarea alegerilor si instalarea conform protocolului a primului ministru.

mihai R
2008-06-07 22:18:54

Stimate jurnalist....suntem in UE-AD 2008

Stimate domn...lasati mineriadele si loviturile de stat...M-am nascut, am fost educat si nu am invatat ! - am trait in acel sistem, dar va sfatuiesc sa trageti numai invataminte din el...Avem de ales pentru o CAPITALA Europeana, restul de profil FSN sau nu, ca unul este cu Base si altul Ilici...etc.etc. sunt apa chioara.

Lasati pe cei care vor sa traiasca - ca de nascut, crescut si locuit in Bucuresti pot dovedi cu CI- sa aleaga un Primar General, eventual pentru o schimbare.
Restul, vorba marelui Will...e tacere !

FB
2008-06-07 22:51:31

Mineriadele si ..Oprescu

Nu vad nici o legatura.Dar absolut niciuna.Pana una alta ,Blaga era parlamentar in '90 (repede a ajuns in Sfatul Tarii)din partea FSN.Deci din partidul care se face vinovat de mineriade.Plus Basescu facea parte din guvern.Nu l-am auzit pana acuma pe Basescu sa se desolidarizeze de aceste evenimente.Nici n-ar putea sa o faca.Intre timp ne-am dus cu totii la vot in 2000 sa-l votam pe ..Iliescu.Isarescu n-a fost bun.A ajuns in finala Vadim cu Iliescu.Atunci n-a venit nimeni cu pastile .Adica cu mineriade.Curios cum o seama isi aduc aminte de aceste evenimente (intr-adevar tulburatoare) doar cand interesele politice si electorale le-o cer.Apare si Asociatia victimelor ... care spune nici mai mult nici mai putin ca Oprescu et .co sunt criminali.Pana in acest an electoral 2008 nu am auzit nimica .Daca era ceva,transpira.
Nu tine cu smecherii.Venite de la Cotroceni.Normal ar fi schimbarea.Si din curiozitate.Sa vedem ceilalti cate minuni or fi facut timp de 8 ani.
Iar daca doctorul Oprescu poate imbunatatii sistemul sanitar bucurestean e ceva .Macar va ramane ceva dupa el.Indiferent daca nu face diferenta dintre raza si diametru.


Socrate
2008-06-07 22:56:08

Christiaan Aici te contrazic Re: mult adevar si o singura minciuna,repetata cu obstinenta,

Sunt multe lucruri ciudate, incepand cu 22 Decembrie 1989 si foarte multe lucruri ciudate privind toate mineriadele. Am sa-ti dau numai lucruri pe care le-am vazut. 13 iunie - Piata Universitatii - privind printre panourile politiei, am vazut un autobuz incendiat si care a facut bum. Nu era nimeni langa el. 13 iunie dupa masa - atac la Ministerul de Interne. Circa 150-200 de indivizi de nu prea buna conditie asediau Ministerul . Cladirea aceea mica de langa MI ardea, dinauntru se trageau focuri sporadice, nici urma de autoritati sau de taburi !!!!.
13 iunie seara. Asediu la televiziune, oprire emisie, etc. Fiindca nu mai credeam de mult in ce vad la TVRL, ma urc in masina si ma duc sa vad ce este pe acolo. Parchez masina pe o strada laterala, din prudenta, si ma duc sa vad ce este. Ce vad ? Nimeni langa TV, doar cativa pusti, TV luminata ca ziua cu proiectoare si un futun gros care varsa apa pe o fereastra, nimeni fiind dedesubt. M-am intors linistit acasa, cu senzatia de mult zgomot pentru nimic. A doua zi au aparut minerii. Orice se spune acum, marea majoritate a bucurestenilor au sustinut minerii.
Toata istoria este mai mult decat suspecta. Piata Universitatii se teminase la 20 mai, dupa alegeri, cand cei de acolo, inclusiv eu, au inteles ca sunt in minoritate. Ce a sustinut Piata, au fost semnaturile pe vestita proclamatie de la Timisoara, care cresteau ca voinicul din poveste si dadeau senzatia ca " noi suntem poporul ". Pana la sfarsit s-a vazut ca semnaturile erau un fas.
Iliescu si ai lui erau la putere, alesi democratic . Ce le-a trebuit mineriada ?
Mister,groaza si lapte batut.


La 2008-06-07 19:31:22, Christiaan a scris:

> Draga Socrate,
> Sunt multe lucruri ciudate la mineriada din sept.1991:
> La orele 13 minerii se aflau in fata Palatului Victoria, asezati pe
> iarba, linistiti, asteptand discutii cu premierul Petre Roman. Am
> intrat printre ei cu o ziarista de la "LIBERATION" si am discutat
> pasnic.
> Am plecat apoi la scoala (aveam doua ore.) Pe la 16, cand ma pregateam
> sa plec acasa, m-a chemat directorul sa ma intrebe ce se intampla la
> Piata Victoriei, cala radio spuneau ca este bataie intre mineri si
> fortele de ordine! Am plecat direct la Piata Victoriei, unde, impreuna
> cu prietenul meu, raposatul Radu Chesaru, ne-am urcat in blocul zis
> atunci TAROM la etajul 6, de unde am privit evenimentele. Sub noi, la
> etajul 5, erau reporterii Televiziunii Romane Libere. Din cate am
> inteles, in jurul orei 15.30, in timp ce se incerca un dialog cu Petre
> Roman, din sediul Guvernului s-a tras cu o grenada lacrimogena, acesta
> fiind momentul in care au inceput luptele dintre mineri si fortele de
> ordine. Petre Roman si apropiait ai lui au fost evacuati prin spatele
> Guvernului, sarind pe geam intr-o curte din spatele Palatului
> Victoria. In toata perioada mineriadei din 1991 fortele de ordine au
> facut risipa de gaze lacrimogene. In acea prima zi au fost ucisi de
> fortele de ordine doi tineri bucuresteni nevinovati: studentul Andrei
> Frumusanu si tanara Aurica Crainiceanu. Am inhalat atatea gaza
> lacrimogene, ca a doua zi am stat la pat si am vazut evenimentele de
> la Palatul Parlamentului din Dealul Mitropoliei, la televizor. Cei
> care i-au calmat pe minerii ce invadasera Dealul Mitropoliei au fost
> doi taranisti si un liberal. Poetul Ioan Alexandru, care i-a
> "exorcizat" cu crucea (cu care fusese si la revolutie), pe care a
> fixat-o cu o ranga in perete, apoi Ion Ratiu (amandoi trecuti intre
> timp la cele vesnice) si fostul meu profesor din liceu, dl.Sorin
> Bottez, care facuse 15 ani de puscarie politica pentru crezul liberal
> si care, de la tribuna Parlamentului le-a povestit cum a muncit in
> mina in timpul detentiei.
> Despre venirea minerilor la congresul PNTCD exista mult folclor, dar
> cum a fost exact eu stiu pentru ca am fost acolo.
> Cert este ca inainte de sosirea minerilor la Teatrul National, un grup
> de scutieri au tras cu grenade lacrimogene spre intrarea teatrului,
> fapt filmat de cameramanii televiziunii germane ZDF.
> De asemenea, de la Palatul Cotroceni s-a tras cu gloante in masina in
> care se aflau Doina Cornea si Simina Mezincescu. Despre demiterea lui
> Petre Roman am aflat de la Rodica Ciobanu, jurnalista, pe vremea aceea
> la AZI, apoi la ADEVARUL si acum la GANDUL. Tin minte ca avea lacrimi
> in ochi de magaria lui Barladeanu, care anuntase un eveniment care nu
> avusese loc: demisia lui Petre Roman.
> Vezi, dragule, sunt evenimente pe care le-am trait si pe care n-am cum
> sa le uit. Si am jurat ca nu voi vota niciodata cu Iliescu sau cu
> oameni apropiati lui.
> Sper sa mai auzim si de bine!
>
> La 2008-06-07 16:36:15, Socrate a scris:
>
> > Stii ce scandau minerii, proaspat debaracti din tren in Gara de Nord,
> > in drum spre Palarul Victoriei ? " Jos Iliescu " . I-am auzit cu
> > urechile mele, nu am citit in presa.
> > Cum de i-o fi intors Iliescu, cu abilitatea sa caracteristica, nu
> > stiu.
> >
> > La 2008-06-07 15:28:02, silviana a scris:
> >
> > > despre petre roman care ar fi adus minerii,culmea,sa aiba cine sa'i
> > > rastoarne guvernul,in conditiile in care,adevarul e ca cel mai atacat
> > > om politic,de la inceput, in toata perioada de propaganda fsn,a fost
> > > el,caruia i'au inventat si acel slogan suburban de sorginte
> > > securistocomunista,iliescu si toti fsn'istii,de el voiau sa scape,asa
> > > ca sa nu mire pe nimeni o reluare a unor astfel de atacuri abjecte
> > > fiindca cu cit e mai mare o valoare in politica,atacurile sint mai
> > > furibunde,iar amici ai asasinilor,se vede ca exista si in
> > > jurnalism,exemplificat de autorul acestui articol,deci pe miinile lui
> > > petre roman exista atita singe cit a existat si pe cele ale lui max
> > > banusi,2 valori reale pe care romania ar trebui sa le
> > > constientizeze,una a plecat,iar pe cealalta cine o acuza,face dovada
> > > apartenentei la impostura
> > > comunista,fsn'ista,securista,totalitara,impotriva democratizarii reale
> > > a romaniei,de astfel de indivizi au fost si mai sint inca inselati si
> > > mintiti oamenii.
> > >
> >
> >
>
>

FB
2008-06-07 23:08:09

Re: Povestea "amicii asasinilor" este mult mai complexa../ dle doua puncte....

La 2008-06-07 21:05:20, Adrian v.D. a scris:

> La 2008-06-07 20:48:02, . . a scris:
>
> > Coalitia a distrus-o Basescu bai habarnistule. El ataca propriul
> > guvern incontinuu, asa cum facea si cu CDR, pentru a aduce puncte
> > jigodiilor lui pediste pe spinarea aliatilor. Apoi, cine venea cu
> > biletele, cu marsavii pe sub masa, cu acuze inventate(vezi cazurile
> > Atanasiu Vosganian etc)? Ce dracu vrei sa-ti mai spun? E clar ca nu
> > pricepi.
> ----------------------------
> Tu te mai uiti in oglinda cand tipi si te joci cu tastatura?!
> OK,daca pd distrugea CDR-ul(poate ai dreptate chiar)de ce Presedintele
> l-a numit premier pe fosila aia de R.Vasile(calul troian al fostilor
> comunisti) si nu a fost de acord cu alegerile anticipate?Tu chiar
> crezi ca ai inteles <formula unica a Universului>Sper sa nu ai ceva
> trasaturi paranoice.
> 2-Basescu nu a declarat niciodata ca e impotriva liberalilor,ci
> impotriva unor fosile comuniste!Tu chiar ai orbul gainii?(sa
> continui?)Presedintele i s-a casunat pe premier si pe cate un ministru
> fost securist.Poate sa fie rau,poate sa fie bine.Dar tu frate esti un
> absolutist!
> Ma duc sa vad ultimele minute de fotbal,cu toate ca nu sunt un
> fan(microbist,auzi!)
>
> PS
> Tu chiar ai citit biografia lui Tariceanu si Melescanu,sau doar tipi
> aici?
>
> >
>
>
Bun Melescanu a fost securist.Ca Basescu.Insa mult mai diplomat decat el.
Dar despre Tariceanu ce am putea afla ? Daca ai citit biografia.Sa nu vii sa spui ca tatal adoptiv a facut nu stiu mai ce.
Pana una alta a reusit cresterea economica.Niciodata in ultimii 60 de ani Romania nu a mai avut o asemenea perioada.
Acolo in Germania nu va invata ce e aceea crestere economica ? Ca pe unii romani (din Romania ) nu-i intereseaza.Nemtii au reusit actualizarea pensiilor (semnalul cresterii economice ) dupa 10 ani de la incheierea razboiului.La romani a durat aproape dublu ,dar in sfarsit ,s-a facut.

costy
2008-06-08 00:06:06

FB: nu te-ai saturat, dle, sa pui asa de des placa cu crestertea economica in carca ...

La 2008-06-07 23:08:09, FB a scris:

> La 2008-06-07 21:05:20, Adrian v.D. a scris:
>
> > La 2008-06-07 20:48:02, . . a scris:
> >
> > > Coalitia a distrus-o Basescu bai habarnistule. El ataca propriul
> > > guvern incontinuu, asa cum facea si cu CDR, pentru a aduce puncte
> > > jigodiilor lui pediste pe spinarea aliatilor. Apoi, cine venea cu
> > > biletele, cu marsavii pe sub masa, cu acuze inventate(vezi cazurile
> > > Atanasiu Vosganian etc)? Ce dracu vrei sa-ti mai spun? E clar ca nu
> > > pricepi.
> > ----------------------------
> > Tu te mai uiti in oglinda cand tipi si te joci cu tastatura?!
> > OK,daca pd distrugea CDR-ul(poate ai dreptate chiar)de ce Presedintele
> > l-a numit premier pe fosila aia de R.Vasile(calul troian al fostilor
> > comunisti) si nu a fost de acord cu alegerile anticipate?Tu chiar
> > crezi ca ai inteles <formula unica a Universului>Sper sa nu ai ceva
> > trasaturi paranoice.
> > 2-Basescu nu a declarat niciodata ca e impotriva liberalilor,ci
> > impotriva unor fosile comuniste!Tu chiar ai orbul gainii?(sa
> > continui?)Presedintele i s-a casunat pe premier si pe cate un ministru
> > fost securist.Poate sa fie rau,poate sa fie bine.Dar tu frate esti un
> > absolutist!
> > Ma duc sa vad ultimele minute de fotbal,cu toate ca nu sunt un
> > fan(microbist,auzi!)
> >
> > PS
> > Tu chiar ai citit biografia lui Tariceanu si Melescanu,sau doar tipi
> > aici?
> >
> > >
> >
> >
> Bun Melescanu a fost securist.Ca Basescu.Insa mult mai diplomat decat
> el.
> Dar despre Tariceanu ce am putea afla ? Daca ai citit biografia.Sa nu
> vii sa spui ca tatal adoptiv a facut nu stiu mai ce.
> Pana una alta a reusit cresterea economica.Niciodata in ultimii 60 de
> ani Romania nu a mai avut o asemenea perioada.
> Acolo in Germania nu va invata ce e aceea crestere economica ? Ca pe
> unii romani (din Romania ) nu-i intereseaza.Nemtii au reusit
> actualizarea pensiilor (semnalul cresterii economice ) dupa 10 ani de
> la incheierea razboiului.La romani a durat aproape dublu ,dar in
> sfarsit ,s-a facut.
>


....in carca acestui pm care mai mult franeaza aceasta crestere?
Ti-am mai explicat de cateva ori ca aceasta crestere, ca o crestere
economica de 7-10% pe an este normala intr-o tara fosta counista
care devine aruncata pe partia economiei de piata.
Crestere, cam de aceesi intensitate, am avut parte si in ultimii ani din
guveranarea Nastase, iar ea se datoreaza - in cea > masura sectorului
constructiilor -, industrie care are o participare mai mare, aprox. 20%
la PIB, fata de toata industia tarii, care se situeaza undeva la 18,5%!
Iar principala sursa de finantare a constructiilor vine de romanii care
lucra peste hotare, din cele 4-6 miliarde Euro trimisi de acestia anual
acasa!

Iar daca cresterea pensiilor, masura populista intreprinsa de liberali
sub presiunea PSD-ului, nu tine cont de cresterea aeconomica, cum este
cazul Romaniei, si nu are acoperire bugetara.... o sa vezi ce se va intampla
in anul urmator, am deja mila de guvernantii care vor trebuie sa le
explice pensionarilor intarzierea sau neplata pensiilor marite cu mult peste
puterea bugetului tarii!


FB
2008-06-08 00:07:56

Portugalia-Turcia 2-0

Portughezii au fost mai pe faza ,mai periculosi.Turcii au dominat ,dar steril.Inceti ,cu pase telefonate.
Daca i-am bate pe italieni as fi multumit.Dupa cata mizerie ne-au facut ar fi ceva .Nu conteaza cu francezii ,pe olandezi i-am batut in calificari.Pe italieni, ala e meciul.

FB
2008-06-08 01:45:20

Re: FB: nu te-ai saturat, dle, sa pui asa de des placa cu crestertea economica in carca ...

La 2008-06-08 00:06:06, costy a scris:

> La 2008-06-07 23:08:09, FB a scris:
>
> > La 2008-06-07 21:05:20, Adrian v.D. a scris:
> >
> > > La 2008-06-07 20:48:02, . . a scris:
> > >
> > > > Coalitia a distrus-o Basescu bai habarnistule. El ataca propriul
> > > > guvern incontinuu, asa cum facea si cu CDR, pentru a aduce puncte
> > > > jigodiilor lui pediste pe spinarea aliatilor. Apoi, cine venea cu
> > > > biletele, cu marsavii pe sub masa, cu acuze inventate(vezi cazurile
> > > > Atanasiu Vosganian etc)? Ce dracu vrei sa-ti mai spun? E clar ca nu
> > > > pricepi.
> > > ----------------------------
> > > Tu te mai uiti in oglinda cand tipi si te joci cu tastatura?!
> > > OK,daca pd distrugea CDR-ul(poate ai dreptate chiar)de ce Presedintele
> > > l-a numit premier pe fosila aia de R.Vasile(calul troian al fostilor
> > > comunisti) si nu a fost de acord cu alegerile anticipate?Tu chiar
> > > crezi ca ai inteles <formula unica a Universului>Sper sa nu ai ceva
> > > trasaturi paranoice.
> > > 2-Basescu nu a declarat niciodata ca e impotriva liberalilor,ci
> > > impotriva unor fosile comuniste!Tu chiar ai orbul gainii?(sa
> > > continui?)Presedintele i s-a casunat pe premier si pe cate un ministru
> > > fost securist.Poate sa fie rau,poate sa fie bine.Dar tu frate esti un
> > > absolutist!
> > > Ma duc sa vad ultimele minute de fotbal,cu toate ca nu sunt un
> > > fan(microbist,auzi!)
> > >
> > > PS
> > > Tu chiar ai citit biografia lui Tariceanu si Melescanu,sau doar tipi
> > > aici?
> > >
> > > >
> > >
> > >
> > Bun Melescanu a fost securist.Ca Basescu.Insa mult mai diplomat decat
> > el.
> > Dar despre Tariceanu ce am putea afla ? Daca ai citit biografia.Sa nu
> > vii sa spui ca tatal adoptiv a facut nu stiu mai ce.
> > Pana una alta a reusit cresterea economica.Niciodata in ultimii 60 de
> > ani Romania nu a mai avut o asemenea perioada.
> > Acolo in Germania nu va invata ce e aceea crestere economica ? Ca pe
> > unii romani (din Romania ) nu-i intereseaza.Nemtii au reusit
> > actualizarea pensiilor (semnalul cresterii economice ) dupa 10 ani de
> > la incheierea razboiului.La romani a durat aproape dublu ,dar in
> > sfarsit ,s-a facut.
> >
>
>
> ....in carca acestui pm care mai mult franeaza aceasta crestere?
> Ti-am mai explicat de cateva ori ca aceasta crestere, ca o crestere
> economica de 7-10% pe an este normala intr-o tara fosta counista
> care devine aruncata pe partia economiei de piata.
> Crestere, cam de aceesi intensitate, am avut parte si in ultimii ani
> din
> guveranarea Nastase, iar ea se datoreaza - in cea > masura sectorului
>
> constructiilor -, industrie care are o participare mai mare, aprox.
> 20%
> la PIB, fata de toata industia tarii, care se situeaza undeva la
> 18,5%!
> Iar principala sursa de finantare a constructiilor vine de romanii
> care
> lucra peste hotare, din cele 4-6 miliarde Euro trimisi de acestia
> anual
> acasa!
>
> Iar daca cresterea pensiilor, masura populista intreprinsa de liberali
>
> sub presiunea PSD-ului, nu tine cont de cresterea aeconomica, cum este
>
> cazul Romaniei, si nu are acoperire bugetara.... o sa vezi ce se va
> intampla
> in anul urmator, am deja mila de guvernantii care vor trebuie sa le
> explice pensionarilor intarzierea sau neplata pensiilor marite cu mult
> peste
> puterea bugetului tarii!
>
>
Ma tu tii cu ursu' adica Basescu.Ti-a intrat in sange.Adica ele constructiile nu tin de economie ? Sau industria auto.Pe care e clar Tariceanu o favorizeaza.Dacia merge din succes in succes.Nu stiu care a fost cresterea economica pe vremea lui Nastase ,daca e adevarat ,merita sa guverneze alaturi de liberali (in ciuda lu'pretinu,to),dar acuma e bataia pestelui.Vezi ca ramane Germania fara Mercedes e vorba ca dechide o "filiera" in Romania.
Si daca romanii trimit bani acasa inseamna ca vor sa se intoarca .Au incredere .Nu ca tine ,un plangacios si un carcotas.
Cat despre pensii ,ati mai spus-o si anul trecut tu si inca vreo cativa .Ei bine Romania merge si mai bine decat anul trecut.In ciuda voastra.Iar la anu'cu liberalii in frunte (de ce nu aliati cu PSD)si mai bine.
Vezi ca mai e FMI ce spune ca Romania va cadea.Altii spun ca va urca pana prin 2019.Numa' sa nu ajunga PD-l la putere ca atunci e de rau.
>

Danny
2008-06-08 03:04:41

Re: Mineriadele si ..Oprescu

.A ajuns in finala Vadim cu Iliescu.Atunci n-a venit nimeni cu pastile .Adica cu mineriade.Curios cum o seama isi aduc aminte de aceste evenimente (intr-adevar tulburatoare) doar cand interesele politice si electorale le-o
cer.Apare si Asociatia victimelor ... care spune nici mai mult nici
mai putin ca Oprescu et .co sunt criminali.

Deci asta te doare bibicule! Ca in 2000 mineriadele nu au isit la suprafata si vadilimache a pierdut. De ce sa-i faci. Raul cel mai mic. Si Doina Cornea a inteles asta. Doar voi nu puteti intelege si nici uita.

Spui ca "dotorul" va putea imbunatati sistemul sanitar din Bucuresti. Baliverne. N-a fost in stare sa o faca in propriul spital cu psd-ul in spate, si o s-o faca singur in intregul Bucuresti?

Danny
2008-06-08 03:17:03

Ce le-a trebuit mineriada ?

Le-trebuit pentru cele citeva sute de "golani" din piata ce le submina credibilitatea si mai ales, zecile de mii de bucuresteni gata oricind sa revina, la prima scinteie.

Danny
2008-06-08 04:02:57

Oprescu asasin ?

Draga Socrate,
Scuza-ma ca am facut greseala sa utilizez cele doua cuvinte frantuzesti utilizate de altfel si de autorul articolului. L'ami de l'assassin in seamna nu asasin ci PRIETENUL ASASINULUI! Repet PRIETENUL ASASINULUI (poate tii minte) si nu doar asasin. Regret ca haita de latrai prm-isti au avut dificultati in a intelege aceste doua cuvinte.
Se pare ca vadilimache duce lipsa de oameni cu oarece cultura

FB
2008-06-08 05:10:26

Re: Amicii asasinilor

La 2008-06-07 11:39:35, Danny a scris:

> La 2008-06-07 02:36:57, Paul din Ohio a scris:
>
> > Inseamna toti securistii care au indoliat Romania. Inclusiv Silvian
> > Ionescu, Dobre, Traian Basescu. si acolitii lor.
> > Faptul ca acum anumiti asasini se distanteaza de alti asasini nu
> > trebuie sa insele pe nimeni.
>
> Trebuie sa fii idiot (sau mai rau) sa pui semnul egalitatii inttre un
> obscur reprezentant NAVROM la Anvers (zeci ca el erau in toate
> porturile mari) si criminalii de soi (rau) de mai sus
>
Obscur "reprezentant" ,adica securist .Parca eram pe vremea lui Ceausescu.
Daca nu i-a placut comunismul ,de ce n-a ramas atunci afara ? Era usor pentru el.Numai ca el a dus-o bine.N-a cunoscut foamea.Totusi trebuie sa recunosc ,Basescu este peste Iliescu.Nu asta e problema.Cu Basescu nu se poate face echipa.Aici e buba.Mai bine se aliaza liberalii cu oricine decat cu Basescu.Asta e pus pe rele.Si de aceea va pierde.


Ho Ciu Tzi
2008-06-08 09:17:46

Ziaristule uiti ceva esential cind spui ca Blaga si Basescu nu au fost implicati in mineriade, Dobre

e omul lui Basescu, prietenul lui bun, mina lui dreapta, un foarte important membru PD-L, prin el Basescu a fost implicat in mineriade!!!
Dobre, TRENURILE LUI DOBRE AU ADUS MINERII-N CAPITALA!!!
Dobre a concediat pe inginerul Manucu, de la CFR, care a oprit curentul electric, pentru a oprii trenurile cu mineri!!!

alwis46
2008-06-08 10:13:24

Re: Mineriadele si ..Oprescu

Dom' doctor Oprescu va fi pentru Bucuresti exact ca doctorul Ciomu pentru un pacient.
Blaga va fi pentru Bucuresti precum vamesii alungati de Iisus din templu.

Dilema mare, cu care talhar sa votezi ?

La 2008-06-07 22:51:31, FB a scris:

> Nu vad nici o legatura.Dar absolut niciuna.Pana una alta ,Blaga era
> parlamentar in '90 (repede a ajuns in Sfatul Tarii)din partea FSN.Deci
> din partidul care se face vinovat de mineriade.Plus Basescu facea
> parte din guvern.Nu l-am auzit pana acuma pe Basescu sa se
> desolidarizeze de aceste evenimente.Nici n-ar putea sa o faca.Intre
> timp ne-am dus cu totii la vot in 2000 sa-l votam pe
> ..Iliescu.Isarescu n-a fost bun.A ajuns in finala Vadim cu
> Iliescu.Atunci n-a venit nimeni cu pastile .Adica cu mineriade.Curios
> cum o seama isi aduc aminte de aceste evenimente (intr-adevar
> tulburatoare) doar cand interesele politice si electorale le-o
> cer.Apare si Asociatia victimelor ... care spune nici mai mult nici
> mai putin ca Oprescu et .co sunt criminali.Pana in acest an electoral
> 2008 nu am auzit nimica .Daca era ceva,transpira.
> Nu tine cu smecherii.Venite de la Cotroceni.Normal ar fi schimbarea.Si
> din curiozitate.Sa vedem ceilalti cate minuni or fi facut timp de 8
> ani.
> Iar daca doctorul Oprescu poate imbunatatii sistemul sanitar
> bucurestean e ceva .Macar va ramane ceva dupa el.Indiferent daca nu
> face diferenta dintre raza si diametru.
>
>
>
>

Arogantu'
2008-06-08 11:11:12

Re: CINE LIMBA LUNGA ARE 5 ANI VA SAPA LA SARE

Asta se va putea cind limba-ti va fi libera de fundul matrozului !

     Pagina  din 2      Pagina urmatoare

« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Bölöni ne face praf! (2453 afisari)
 Masoneria si Marea Unire (2093 afisari)
 Ucraina provoaca Romania in larg (1863 afisari)
 Alianta LSD (1832 afisari)
 Fata care vede prin oameni (1725 afisari)
 Charlize Theron il acuza pe Will Smith ca a palmuit-o intentionat (1689 afisari)
 Cutremurele cu o magnitudine de 7 grade pe scara Richter revin o data la 32 de ani (1454 afisari)
 Medvedev: SUA sunt la originea crizei financiare mondiale (1295 afisari)
 Carla Bruni a reusit sa le fure inimile francezilor (1209 afisari)
 Desi i se mai dadusera doar cateva luni de trait, Patrick Swayze incepe filmarile la un nou serial (1204 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01227 sec.