Ziua Logo
  Nr. 4228 de sambata, 10 mai 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2008-05-10

Comentarii: 55, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Alex.Pandrea
2008-05-09 21:49:42

Pentru cei care mint la comanda:lectia euro-alegerilor


Niste,hai sa le zicem forumisti,asa cum reiese din lectura forumului,plinini de emfaza si optimism comandat,traiesc acum intr-o veselie care nu se mai sfarseste crezand ca,Basescu ca cadea,PD-L la fel mai ales ca nu au doctrina in contrast cu doctrina cleptocrata pe care ei au perfectionat-o 20 de ani.
Acum nu stiu care partid are doctrina,altfel nu ar fi posibile migratia interpartinica care se face doar dupa speranta imbogatirii sau a ajungerii pe liste pentru un post cu imunitate.
Mai degraba m-as gandi la intelepciunea taranilor din satul meu care spuneau despre un concetatean mai brunet:mai Romica-ti arde satu! Nu-i nimic(aici era o expresie mai neaosa), ma mut in altul.

Cam asa se vorbea la mine in sat cand se intamplau lucruri similare cu ceea ce se petrece azi in viata politica romaneasca.
Cred ca nu poate fi o expresie mai plastica si care sa exprime nepasarea si alienarea oamenilor de clasa politica si de politica lor.

Cu un indice de saracie de 60%,cu oameni cu venituri de sub100 $ pe luna si sa te mai miri ca nu-i intereseaza politica este de fapt un cinism de tipul fostei regine a Frantei care raspundea ca daca nu este paine dece nu mananca poporul cozonac.

Cand te culci flamand,cand singura grija a ta este daca sa mai ai 2 cartofi pentru copii,cand pentru 3 copii ai doar o pereche de papuci cu care sa mearga la scoala si sa te mai miri ca nu au constiinta politica este de asemenea cea mai cinica gandire.

Dar culmea demagogiei si a vanitatii a aparut la oamenii politici care au condus si conduc tara,Dnii Iliescu,Nastase,Tariceanu,Oprescu etc care,nemaiauzit,fara o limita a cinismului,indemna oamenii,cetatenii,pe acesti saraci,sa mearga la vot si sa-i voteze pe ei,daca se poate si cu elan.

Este culmea cinismului si daca dl.Basescu vorbea de o decadere fara egal a clasei politice,cred ca acest exemplu este tot ce se mai putea aduce ca argument in aceasta privinta.
Si totusi in jur de 70% dintre electori nu s-au prezentat la vot la europarlamentare.
Dintre toate,scorul fostului PLD,partid aparut cu dor 9 luni inainte de alegeri ni se pare cel mai spectaculos castig un scor onorabil pentru reabilitarea liberalismul romanesc.
Astazi a aparut PD-L care uneste singurele partide democrate populare si liberale si care reprezinta realmente dreapta romaneasca.
Asa cum chinezii spuneau acum multe secole(prin Confucius) intr-o multime,intr-un grup,forta lui nu se masoara prin sumarea puterii indivizilor ci totdeauna puterea grupului va fi mai mare decat insumarea aritimetica,asa se va intampla cu PD-L care insumand valorile populare cu cele liberale va reusi sa reformeze clasa politica si Romania.
Asa se va intampla si cu PD-L spre benmeficiul unei reale democratii si politici de dreapta.

Pentru acest rezultat merita sa ramai in satul tau,iar daca mai adaugam cele 90% obtinut la referendumul pentru votul uninominal,totul pare totusi reconfortabil.

Ce lectii se vor trage din aceste situatii,cum se va mai putea guverna cu partide sau coalitii de 20% sau mai putin ramane o mare enigma.
De asemenea se va vedea daca PSD care cuprinde de fapt cel putin 2 partide intr-unul mai poate ramane in aceasta unitate artificiala(a grupului Iliescu si Geoana).

Gruparea reactionaro-comunista a dlui Iliescu nu accepta obstescul sfarsit care i se cuvine acum dupa mineriade si 15 ani de guvernare dezastruoasa in care pentru a nu se muri de foame au folosit metoda comunista a pomenilor(cum facea Ceausescu chiar pe 20 decembrie 1989).

Revitalizarea prin absorbtia sau alianta cu o grupare liberala(gruparea Norica-Antonescu) nu se va putea face decat in stilul Groza-Tatarascu.Comunistii nu au aliati ci doar,cum spunea Lenin,tovarasi vremelnici de drum,numiti si Papushkini.Iata ce a ajuns cei care se pretind urmasii Bratenilor,papuskinii unui politician comunnist pervers.

Cat despre partide ca PRM,PIN,PNG si mai ales cel al securistului Felix,cei care fac colectii ar putea sa se asigure de cateva sigle,steaguri etc pentru ca aceste formatiuni vor dispare in istorie si nu intr-un oarecare viitor ci din decembrie 2008,data cand se presupun ca se vor desfasura alegerile(daca Iliescu-Tariceanu nu le vor amana de dragul a inca 2-3 luni de putere).

Deci esecul la Europarlamentare nu a determinat nimic la vechile partide ale tranzitiei.
Ele nu mai au putere de inovatie,juntele lor de conducere s-au plafonat si nu cunosc decat arta cleptocratiei.
Iata dece suntem convinsi ca romanii vor vota,chiar si pe 1 iunie,pentru viitorul lor si vor trimite in istorie pe cei care au esuat timp de aproape 20 ani.

ionescu
2008-05-09 22:30:59

Basescu presedinte

Cred ca ROSCA GRESESTE FUNDAMENTAL

DIN SLEAHTA CONCURENTILOR POST COMUNISTI, fosti comunisti, securisti, spioni si excroci Basescu a reusit sa iasa in frunte si are cele mai mari sanse sa manipuleze din nou pe votantii romani care N-AU pe cine VOTA., afara de cazul ca se vor abtine dela vot si nu vor fi obligati sa se prezinte la vot.

CONCLUZIE:
BASESCU are toate sansele sa fie PRESEDINTE pentru o noua perioada.

Aladin
2008-05-09 22:45:00

Noaptea fumezi,

Maria ioana si ziua scrii ? Vrabia mihai viteazu. Penalule ! pentru manipularea bursei tot vei lua ceva vacanta la aer conditionat. Crezi ca daca se schimba vreun presh scapi ?? Rau te-a adus lacomia si prietenii rai .

gili
2008-05-09 22:49:55

He-he-heee ! Pai Romanica nu-i maica Rosia si nici Putinica asta nu-i Putin , n'asa ?

O repet ...
In prezent cetateanul Ba'secu Traian se constituie in cel mai mare pericol la adresa democratiei in Romania .
Si nu o spun de azi de ieri , am spus-o din capul locului de mai bine de trei anisori , inca inainte de a deveni presedinte , chit ca nu pot spune ca nu l-am preferat Bombonelului , n'asa ?
De alminteri nu am niciun motiv sa nu crez ca si Bombonelul ar fi procedat identic daca ar fi ocupat scaunul de la Cotroceni .
Am fost blestemati sa ne alegem cu unul dintre cei doi neispraviti si , ceea ce mi se pare mai grav , ne-am procopsit cu ala mai mare , n'asa ?

...
2008-05-09 23:03:45

Re: He-he-heee ! Pai Romanica nu-i maica Rosia si nici Putinica asta nu-i Putin , n'asa ?

Regimul Bombo se baza pe cumpararea tuturor, oameni politici, institutii, presa. Nemernicul de acum se bazeaza pe santaj si amenintare.

gili
2008-05-09 23:20:39

Re: He-he-heee ! Pai Romanica nu-i maica Rosia si nici Putinica asta nu-i Putin , n'asa ?

La 2008-05-09 23:03:45, ... a scris:

> Regimul Bombo se baza pe cumpararea tuturor, oameni politici,
> institutii, presa. Nemernicul de acum se bazeaza pe santaj si
> amenintare.
>
Sa-mi fie cu iertare ... Numai pe cei pe care nu-i poate cumpara ... In rest cumpara si Ba'secu la greu ... Ce , plateste el ?! Platim noi toti ...

Shadow
2008-05-09 23:21:48

Re: Pentru cei care mint la comanda:lectia euro-alegerilor pai minti de stingi nea nelu

> Acum nu stiu care partid are doctrina,altfel nu ar fi posibile
> migratia interpartinica care se face doar dupa speranta imbogatirii
> sau a ajungerii pe liste pentru un post cu imunitate.

Sigur nu al matale.

> Cu un indice de saracie de 60%,cu oameni cu venituri de sub100 $ pe
> luna si sa te mai miri ca nu-i intereseaza politica este de fapt un
> cinism de tipul fostei regine a Frantei care raspundea ca daca nu este
> paine dece nu mananca poporul cozonac.

De unde ai cules indicele ala de saracie? Hai poate ne "luminezi" minciunele.

> Dar culmea demagogiei si a vanitatii a aparut la oamenii politici care
> au condus si conduc tara,Dnii Iliescu,Nastase,Tariceanu,Oprescu etc
> care,nemaiauzit,fara o limita a cinismului,indemna
> oamenii,cetatenii,pe acesti saraci,sa mearga la vot si sa-i voteze pe
> ei,daca se poate si cu elan.

I-auzi a devenit "cinic" ca oamenii politici sa indemne alegatorii sa-i voteze. Asta cand "nu ne convine". In realitate e doar democratic. Nu ma astept la cunostinte despre "democratie" la pedelari.

> Este culmea cinismului si daca dl.Basescu vorbea de o decadere fara
> egal a clasei politice,cred ca acest exemplu este tot ce se mai putea
> aduce ca argument in aceasta privinta.
> Si totusi in jur de 70% dintre electori nu s-au prezentat la vot la
> europarlamentare.
> Dintre toate,scorul fostului PLD,partid aparut cu dor 9 luni inainte
> de alegeri ni se pare cel mai spectaculos castig un scor onorabil
> pentru reabilitarea liberalismul romanesc.

Poti sa te bucuri de scor la o prezenta de 30% atorata circului "tatucii" dtale de la 3 coceni.

> Astazi a aparut PD-L care uneste singurele partide democrate populare
> si liberale si care reprezinta realmente dreapta romaneasca.

Minciuna.
"Dreapta asta" este aceeasi cu stanga care-l sustinea pe iliescu chiar si la campaniile electorale. Probabil ca democratia vine din aripa "magureanu" a pd-ului.

> Asa cum chinezii spuneau acum multe secole(prin Confucius) intr-o
> multime,intr-un grup,forta lui nu se masoara prin sumarea puterii
> indivizilor ci totdeauna puterea grupului va fi mai mare decat
> insumarea aritimetica,asa se va intampla cu PD-L care insumand
> valorile populare cu cele liberale va reusi sa reformeze clasa
> politica si Romania.

Minciuna. Fara sa cunosti valori liberale si valori populare nu ai cum sa le "insumezi" decat demagogic. 2 la prefectura 2 la scoala de fete. Adaugand si totala lipsa de competenta pt reforma asa cum au prezentat-o in functiile detinute deja de cam toti membrii pedelari se ajunge si la vidul propagandisc al lui nea nelu.

> Asa se va intampla si cu PD-L spre benmeficiul unei reale democratii
> si politici de dreapta.

Ar fi un real beneficiu sa incepeti voi sa silabisiti ce e aia "dreapta". Pana la "politici" mai trebuie sa treaca timpul si sa mai studiati. La voi "dreapta" e clonata din internationala socialista versiunea nedemocrata.

> Pentru acest rezultat merita sa ramai in satul tau,iar daca mai
> adaugam cele 90% obtinut la referendumul pentru votul uninominal,totul
> pare totusi reconfortabil.

Alta minciuna cele 90% obtinute din mai putin de 30% cat s-au prezentat la europene. Asta dand masura aprecierii "circotecii prezidentiale".

> Ce lectii se vor trage din aceste situatii,cum se va mai putea guverna
> cu partide sau coalitii de 20% sau mai putin ramane o mare enigma.
> De asemenea se va vedea daca PSD care cuprinde de fapt cel putin 2
> partide intr-unul mai poate ramane in aceasta unitate artificiala(a
> grupului Iliescu si Geoana).

Ei lasa ca ii faceti voi "populari" ca sunteti de aceeasi "radacina". Nu asta ar fi problema. Tinta voastra este cea enuntata "pe sestache" de ilici" in anii de debut. Si la stanga si la dreapta "ai nostri". PDL-arii si bescul lucreaza bine la "programa" trasata de tovarasul secretar.

> Gruparea reactionaro-comunista a dlui Iliescu nu accepta obstescul
> sfarsit care i se cuvine acum dupa mineriade si 15 ani de guvernare
> dezastruoasa in care pentru a nu se muri de foame au folosit metoda
> comunista a pomenilor(cum facea Ceausescu chiar pe 20 decembrie
> 1989).

> Revitalizarea prin absorbtia sau alianta cu o grupare
> liberala(gruparea Norica-Antonescu) nu se va putea face decat in
> stilul Groza-Tatarascu.Comunistii nu au aliati ci doar,cum spunea
> Lenin,tovarasi vremelnici de drum,numiti si Papushkini.Iata ce a ajuns
> cei care se pretind urmasii Bratenilor,papuskinii unui politician
> comunnist pervers.

Nu ma indoiesc ca aia doi ar putea si maine sa intre in pdl daca "pupa mana pasei". Ti-am mai spus ca nu intelegi ce e aia papuschin.

> Cat despre partide ca PRM,PIN,PNG si mai ales cel al securistului
> Felix,cei care fac colectii ar putea sa se asigure de cateva
> sigle,steaguri etc pentru ca aceste formatiuni vor dispare in istorie
> si nu intr-un oarecare viitor ci din decembrie 2008,data cand se
> presupun ca se vor desfasura alegerile(daca Iliescu-Tariceanu nu le
> vor amana de dragul a inca 2-3 luni de putere).

La daramat si guverne si la tipat "hotul" cel mai competent dovedit este tovarasul basecu. omul nou multilateral dezvoltat.

> Deci esecul la Europarlamentare nu a determinat nimic la vechile
> partide ale tranzitiei.
> Ele nu mai au putere de inovatie,juntele lor de conducere s-au
> plafonat si nu cunosc decat arta cleptocratiei.
> Iata dece suntem convinsi ca romanii vor vota,chiar si pe 1
> iunie,pentru viitorul lor si vor trimite in istorie pe cei care au
> esuat timp de aproape 20 ani.

Care inovatii s-au mai facut la pdl? A am uitat te rog sa ma scuzi. Inovatia alegerilor interne cu procente care l-ar inverzi de ciuda pe ilici (97-100%), eliminarea din partid a orice nu accepta "dictatura" mai nou dinastica a prezidelului, etc. Viitor de "aur" Romania are cu asemenea partid prezidential si asemenea "emanatie" de pres.

...
2008-05-09 23:28:40

Re: He-he-heee ! Pai Romanica nu-i maica Rosia si nici Putinica asta nu-i Putin , n'asa ?

Nu prea cumpara, plateste datorii.
Baza e insa santajul si amenintarea. Nici n-ar avea cum altfel, caci el se vrea stapan absolut, toti sa stea drepti. De altfel, tipic securist. La Bombo era sistem clica, coruptie in hora. Asta nu inseamna ca nu erau si atunci amenintari, dar caracteristica e diferita.

Shadow
2008-05-09 23:34:24

Pacuras si de ieri si de azi

>Basescu poate fi criticat in multe feluri dar asta cu paralela cu Putin e pura >propaganda.

Uite o expicatie a lui srs care numai propaganda nu e in articolul de azi.

>Formulat in felul acesta e doar un element de recuzita propagandistica. Nu avem >cel mai mare pret la gaze.Avem cel mai mare pret la gazul din import.Da?
>Dar mai avem si gaz din prod interna, care e pana-n 70% si compenseaza.Inca.

Sa reformulez pt tine ca ma acuzi si pe mine de "propaganda" acuma :-). Avem cel mai mare pret la gaze pe relatia cu Rusia. Si da avem din fericire una din cele mai scazute "dependente" de gazul rus. Ni se impune insa din ce in ce mai tare (presiune) din UE sa marim dependenta asta.
Compenseaza si nu prea. Au grija "baietii destepti" sa rupa compensarea. Si e ceea ce se simte la nivel de populatie si de preturi de cos zilnic.


>Vom avea insa cel mai mare pret atunci cand se vor aplica angajamentele >luate la presiunile europene.Adica de a se alinia gazul din productia interna la >gazul din import.Asta inseamna crestere de 80%.Ei da, atunci vom avea cel >mai scump gaz ! Stii unde se va duce majorarea, care e profit pur?

>Va merge la distributiii.Adica la Eon si Gaz de France, fostele Distrigaz Nord si >Sud.

E fals. Va merge la producator in principal si la distributii apoi. Nu de alta ca altfel argumentul tau de la mesajele anterioare potrivit carora sa nu carecumva sa ne ia rusii producatorii nu si-ar mai gasi locul. Sa iti fie clar ca nici mie nu-mi convine controlul vreunei industrii strategice de "state terte". De aceea consider inca ca varianta unei "mari" societati de energie cu tot managementul de stat "adiacent" este unica noastra solutie.

Pacuraras
2008-05-09 23:55:05

Shadow...

Dupa cum vezi, nu pot sa-ti raspund.
Pe altadata.

Pacuraras
2008-05-10 00:07:59

Pe scurt

Iakab Alexa, director Romgaz - mort subit 30 martie ac.
Search google diagnostic + declaratii Iakab februarie ac.

Pacuraras
2008-05-10 00:12:38

Declaratie

Declaratie Iakab Alexa februarie ac:
"Declara?iile domnului X nu sunt noi si sunt de in?eles, pentru ca el vrea sa obtina niste perimetre care il intereseaza, dar nu poate sa cumpere Romgaz.Problema energiei este a tarii, nu a companiei."

Omul lui Basescu? Ce conteaza? E mort oportun.
Miza e uriasa.Petrol electricitate, gaze.

Pacuraras
2008-05-10 00:19:02

Citat

SRS "De aici demersurile, (presedintelui) extrem de insistente, cu accente chiar furibunde, avand drept tinta ocuparea unor pozitii cheie, prin interpusi, in domeniul resurselor energetice. Petrol, gaze, electricitate."

Adica Iakab a fost omul lui Basescu si s-a opus bucatzirii si vinderii Romgaz?
Ce conteaza?
Iakab a murit oportun, exact cand deranja mai mult.Pe cine? Ce declaratii s-au incrucisat in februarie pe tema Romgaz?

Pacuraras
2008-05-10 00:34:03

Adevarul crud si simplu

"Presedintele grupului Y, domnul X, considera ca atat producatorul national de gaz, Romgaz, cat si compania nationala de transport a gazelor naturale - Transgaz - ar trebui sa fie desfiintate, pentru ca nu sunt rentabile.
Romgaz este "o institutie impietrita si neprivatizabila, o intreprindere care traieste pe spinarea contribuabililor", a declarat ieri, la Sibiu, domnul X.

Iakab Alexa:"Legat de firmatia ca Romgaz este o paguba la care trebuie sa renuntam, i-as propune (domnului X) o analiza, sa vedem daca noi suntem paguba, sau al?ii.Momentan, probabil ca este bine sa castigam 100.000 de euro, doua milioane de euro sau 30 milioane de euro in plus, dar care sunt urmarile?"

Romgaz si Petrom sunt singurii producatori de gaz.
Iakab s-a opus instrainarii Romgaz.A murit oportun.

Danny
2008-05-10 00:58:37

Re: He-he-heee ! Pai Romanica nu-i maica Rosia si nici Putinica asta nu-i Putin , n'asa ?


> Am fost blestemati sa ne alegem cu unul dintre cei doi
> neispraviti si , ceea ce mi se pare mai grav , ne-am procopsit cu ala
> mai mare , n'asa ?

In schimb, noi cititorii acestui ziar, am fost blestemati sa fim bombardati cu peste 1200 de comentarii schizofrenice (toate pe aceeasi tema) ale altui neispravit.
Bravo vadime, ai facut o investitie buna. Din pacate inutila

bongos
2008-05-10 03:24:32

Re: Declaratie

Ai ramas la fel de diliman !
Cred ca si SRS-ul s-a luat dupa tine ca vaz ca face scenarii stiintifico-fantastice .
De ce nu te duci la un film c-o gagica ?


La 2008-05-10 00:12:38, Pacuraras a scris:

> Declaratie Iakab Alexa februarie ac:
> "Declara?iile domnului X nu sunt noi si sunt de in?eles, pentru ca el
> vrea sa obtina niste perimetre care il intereseaza, dar nu poate sa
> cumpere Romgaz.Problema energiei este a tarii, nu a companiei."
>
> Omul lui Basescu? Ce conteaza? E mort oportun.
> Miza e uriasa.Petrol electricitate, gaze.
>

gili
2008-05-10 06:29:12

Danny Boy ...

Prema dragule ie ca nu te pune nimeni daca cetesti jurnalul sa casti gura si la comentarele cetatenilor d'acilea in general si la ale mele in special , n'asa ?
A doua Dani Boi , ie ca ce te face sa crezi ca orice critica la adresa idolului matale tre sa fie musai pornita dinspre Vadimeliu Nebunelu , sau asa v-a predat la cursurile cele de mici prapagandisti ?
Si a treia dragule ie ca spre disperarea unora inca traim intr-o tara libera unde critica si dreptul la propriile opinii sunt acceptate ca si manifestare democratica .
Ori vezi talica , io taman asta incerc sa apar acilea si tot atrag atentia ... dreptul tau de a nu fi de acord cu mine .
In concluzie daca ai avea oarece minte , nu pre multa , citusi de putin acolo sa fie , ai pune mina sa aperi si tu dreptul meu de a nu fi de acord cu tine .
Nu de alta , dar altminteri o sa vina ziua cind nu o sa mai ai nici dreptul de a fi de acord cu tine insuti , n'asa ?

alamar
2008-05-10 08:02:35

Observatii ...

Scenei politice mioritice ai lipseste un partid de dreapta... PNL , nu are o agenda de dreapta ,ci in cel mai bun caz , o agenda de centru - populista..Cel care a distrus partidul PNL , nu este dl Basescu ,ci altcineva ( Dl Tariceanu , si agenda lui si a ministrilor sub cotrolul dlui )...Cum am spus in trecut , dl Presedinte Basescu nu este un geniu...ci dl Prim ministru Tariceanu , este mediocru (in plus a abandonat pricipiile doctrinei de Dreapta )...Dl Basescu si Partidele formate de dlui , nu face decat sa umple vidul creat de incompetenta, neprofesinalismul si debusolarea PNL....Romania , nu are un partid de Dreapta...Aderenti exista , lideri care sa-i conduca : NU...Asteptam Provincia...

ionion
2008-05-10 08:33:41

Pai de, daca ati publicat ce-ati publicat despre Gigel acu nici prishidiniti nu veti mai avea,

dar vin minerii....

ionion
2008-05-10 08:35:09

Tovarase mineritze si tovarashi mineri, se apropie ziua cea mare cand sub conducerea

tovarasului Ion Iliesc u veti prelua conducerea definitiv si pentru totdeauna in Romania.

ionion
2008-05-10 08:37:13

Stimabililor de la ZIUA :


astazi este ZIUA NATIONALA A ROMANIEI - sau s-a uitat deja.
Fripturelele papate de la Cotroceni au avut mare influenta la centrul de
uitare al crierasului Domniilor Voastre.

LENIO
2008-05-10 08:49:40

Re: Pentru cei care mint la comanda:lectia euro-alegerilor pai minti de stingi nea nelu

La 2008-05-09 23:21:48, Shadow a scris:

> > Acum nu stiu care partid are doctrina,altfel nu ar fi posibile
> > migratia interpartinica care se face doar dupa speranta imbogatirii
> > sau a ajungerii pe liste pentru un post cu imunitate.
>
> Sigur nu al matale.
>
> > Cu un indice de saracie de 60%,cu oameni cu venituri de sub100 $ pe
> > luna si sa te mai miri ca nu-i intereseaza politica este de fapt un
> > cinism de tipul fostei regine a Frantei care raspundea ca daca nu este
> > paine dece nu mananca poporul cozonac.
>
> De unde ai cules indicele ala de saracie? Hai poate ne "luminezi"
> minciunele.
>
> > Dar culmea demagogiei si a vanitatii a aparut la oamenii politici care
> > au condus si conduc tara,Dnii Iliescu,Nastase,Tariceanu,Oprescu etc
> > care,nemaiauzit,fara o limita a cinismului,indemna
> > oamenii,cetatenii,pe acesti saraci,sa mearga la vot si sa-i voteze pe
> > ei,daca se poate si cu elan.
>
> I-auzi a devenit "cinic" ca oamenii politici sa indemne alegatorii
> sa-i voteze. Asta cand "nu ne convine". In realitate e doar
> democratic. Nu ma astept la cunostinte despre "democratie" la
> pedelari.
>
> > Este culmea cinismului si daca dl.Basescu vorbea de o decadere fara
> > egal a clasei politice,cred ca acest exemplu este tot ce se mai putea
> > aduce ca argument in aceasta privinta.
> > Si totusi in jur de 70% dintre electori nu s-au prezentat la vot la
> > europarlamentare.
> > Dintre toate,scorul fostului PLD,partid aparut cu dor 9 luni inainte
> > de alegeri ni se pare cel mai spectaculos castig un scor onorabil
> > pentru reabilitarea liberalismul romanesc.
>
> Poti sa te bucuri de scor la o prezenta de 30% atorata circului
> "tatucii" dtale de la 3 coceni.
>
> > Astazi a aparut PD-L care uneste singurele partide democrate populare
> > si liberale si care reprezinta realmente dreapta romaneasca.
>
> Minciuna.
> "Dreapta asta" este aceeasi cu stanga care-l sustinea pe iliescu chiar
> si la campaniile electorale. Probabil ca democratia vine din aripa
> "magureanu" a pd-ului.
>
> > Asa cum chinezii spuneau acum multe secole(prin Confucius) intr-o
> > multime,intr-un grup,forta lui nu se masoara prin sumarea puterii
> > indivizilor ci totdeauna puterea grupului va fi mai mare decat
> > insumarea aritimetica,asa se va intampla cu PD-L care insumand
> > valorile populare cu cele liberale va reusi sa reformeze clasa
> > politica si Romania.
>
> Minciuna. Fara sa cunosti valori liberale si valori populare nu ai cum
> sa le "insumezi" decat demagogic. 2 la prefectura 2 la scoala de fete.
> Adaugand si totala lipsa de competenta pt reforma asa cum au
> prezentat-o in functiile detinute deja de cam toti membrii pedelari se
> ajunge si la vidul propagandisc al lui nea nelu.
>
> > Asa se va intampla si cu PD-L spre benmeficiul unei reale democratii
> > si politici de dreapta.
>
> Ar fi un real beneficiu sa incepeti voi sa silabisiti ce e aia
> "dreapta". Pana la "politici" mai trebuie sa treaca timpul si sa mai
> studiati. La voi "dreapta" e clonata din internationala socialista
> versiunea nedemocrata.
>
> > Pentru acest rezultat merita sa ramai in satul tau,iar daca mai
> > adaugam cele 90% obtinut la referendumul pentru votul uninominal,totul
> > pare totusi reconfortabil.
>
> Alta minciuna cele 90% obtinute din mai putin de 30% cat s-au
> prezentat la europene. Asta dand masura aprecierii "circotecii
> prezidentiale".
>
> > Ce lectii se vor trage din aceste situatii,cum se va mai putea guverna
> > cu partide sau coalitii de 20% sau mai putin ramane o mare enigma.
> > De asemenea se va vedea daca PSD care cuprinde de fapt cel putin 2
> > partide intr-unul mai poate ramane in aceasta unitate artificiala(a
> > grupului Iliescu si Geoana).
>
> Ei lasa ca ii faceti voi "populari" ca sunteti de aceeasi "radacina".
> Nu asta ar fi problema. Tinta voastra este cea enuntata "pe sestache"
> de ilici" in anii de debut. Si la stanga si la dreapta "ai nostri".
> PDL-arii si bescul lucreaza bine la "programa" trasata de tovarasul
> secretar.
>
> > Gruparea reactionaro-comunista a dlui Iliescu nu accepta obstescul
> > sfarsit care i se cuvine acum dupa mineriade si 15 ani de guvernare
> > dezastruoasa in care pentru a nu se muri de foame au folosit metoda
> > comunista a pomenilor(cum facea Ceausescu chiar pe 20 decembrie
> > 1989).
>
> > Revitalizarea prin absorbtia sau alianta cu o grupare
> > liberala(gruparea Norica-Antonescu) nu se va putea face decat in
> > stilul Groza-Tatarascu.Comunistii nu au aliati ci doar,cum spunea
> > Lenin,tovarasi vremelnici de drum,numiti si Papushkini.Iata ce a ajuns
> > cei care se pretind urmasii Bratenilor,papuskinii unui politician
> > comunnist pervers.
>
> Nu ma indoiesc ca aia doi ar putea si maine sa intre in pdl daca "pupa
> mana pasei". Ti-am mai spus ca nu intelegi ce e aia papuschin.
>
> > Cat despre partide ca PRM,PIN,PNG si mai ales cel al securistului
> > Felix,cei care fac colectii ar putea sa se asigure de cateva
> > sigle,steaguri etc pentru ca aceste formatiuni vor dispare in istorie
> > si nu intr-un oarecare viitor ci din decembrie 2008,data cand se
> > presupun ca se vor desfasura alegerile(daca Iliescu-Tariceanu nu le
> > vor amana de dragul a inca 2-3 luni de putere).
>
> La daramat si guverne si la tipat "hotul" cel mai competent dovedit
> este tovarasul basecu. omul nou multilateral dezvoltat.
>
> > Deci esecul la Europarlamentare nu a determinat nimic la vechile
> > partide ale tranzitiei.
> > Ele nu mai au putere de inovatie,juntele lor de conducere s-au
> > plafonat si nu cunosc decat arta cleptocratiei.
> > Iata dece suntem convinsi ca romanii vor vota,chiar si pe 1
> > iunie,pentru viitorul lor si vor trimite in istorie pe cei care au
> > esuat timp de aproape 20 ani.
>
> Care inovatii s-au mai facut la pdl? A am uitat te rog sa ma scuzi.
> Inovatia alegerilor interne cu procente care l-ar inverzi de ciuda pe
> ilici (97-100%), eliminarea din partid a orice nu accepta "dictatura"
> mai nou dinastica a prezidelului, etc. Viitor de "aur" Romania are cu
> asemenea partid prezidential si asemenea "emanatie" de pres.
>
Corect.Nimic de adaugat!Doar de subliniat: PNL. l-a facut presedinte pe
Basescu si implicit ,pe Tariceanu Prim Ministru! Lingai sa se uite in oglinda
cand cred ca ne dau lectii:le vina sa rada,sau sa planga?

crusho
2008-05-10 09:15:32

Asa e, iar acum cele mai multe afise si standuri electorale in Bucuresti sunt bashesciene (PD)

Asa e. In 2004 PNL era de 2 ori mai puternic decat PD, iar prin strategii complexe (politice, mediatice, administrative) a ajuns PD mai puternic decat PNL.
S-a mizat pe naivitatea majoritatatii romanilor, dar si acea majoritate s-a saturat de atat nesimtire, tupeu si tradare nationala bashesciana.
Peste tot in Bucuresti, la toate gurile de metrou, piete, intersectii vezi numai stabduri PD. Cum, de unde atatia bani? Cu banii nostri. Hoti dar nesimtiti. Bani din borduri, asfalt si alte surse care au legatura directa cu primariile.
Hotul striga hotii.
si ce s-a intamplat ... a ajuns Chiroul presedinte in tara orbilor?

alwis46
2008-05-10 09:16:13

Vai de mine !

Ca sa vezi ce-am ajuns !
Dupa o huzureala, o bulibaseala si o veselie de nedescris pe care le-am trait atata amar de vreme , hai sa zicem doar de la 1989 incoace, dintr-o data ne paste o drama.
Pai bine dom'le analist politic, matale unde ai trait pana acum ?
Abia acum vedeti matale negura aia care s-a asternut peste tara asta si oamenii ei, pana acum ati avut orbul gainilor ?
Eu zic s-o luam metodic de la frangerea oaselor si a bagarii in morminte a protestatarilor din Piata Universitatii, sa rememoram mineriadele, adevarate tentative de lovituri de stat in forta si sa punem in balanta evenimentele de astazi pe care domnia voastra le categorisiti drept dramatice de parca alea trecute de mine in revista ceva mai sus au fost acte de carnaval.
N-o fi Basescu individul asteptat sa scoata tara asta din cacat, dar nici sa-i aruncam in carca toate mizeriile nu putem face, guvernarea directa este apanajul cabinetului de ministri iar mizeria si saracia nu sunt rezultatul magariilor si vorbelor desucheate debitate de presedinte.
A propos, de parlamentul ala care voteaza legi pentru apararea infractorilor parlamentari si a ministrilor corupti nu scoateti un cuvant ?
Tot Basescu este vinovat si pentru mentalitatea de banditi a acestora si a modului cum se apara unii pe altii ?
Ura nu e cel mai bun sfetnic domnule SRS, va face sa scapati din vedere faptul ca Basescu pana la urma este cu mult mai putin puternic decat vreti sa creati Dvs. impresia, actiunea celor 322 demonstreaza asta.
De fapt, amenintarea unei noi actiuni tip 322 vad ca planeaza din nou, nu de alta, dar mentionarea pericolului suspendarii lui Basescu vad ca este vehiculata tot mai des si o regasesc chiar si in articolul de azi, ca de altfel si in celalalt de data trecuta.
Pana la urma poate ne spuneti ce se intampla de fapt, pentru ca asta numai batalie politica nu este, tot ceea ce se intampla seamana mai mult cu datul la gioale intre doua tabere de raufacatori care-si disputa zone de influenta.
A carei tabere sunteti purtatorul de cuvant ?

Mona G.
2008-05-10 09:20:34

SRS

Scriind acest articol si pe cel precedent nu faceti decat sa aratati disperarea partidului Dv. de suflet(si al patronului Dv)!Destramarea Aliantei DA se datoreaza exclusiv PNL-ului si lui Tariceanu,care numai pt. a ramane la "ciolan" s-a aliat cu Iliescu&.In rpivinta sustinerii parlamentare a lui Basescu-aveti dreptate!S-au unit toti momenclaturistii,turnatorii si coruptii impotriva lui.In privinta sustinerii populare-va inselati!In privinta mass-mediei,toate tonomatele-slugi ale unor capitalisti care s-au imbogatit prin coruptie si rapt,normal ca nu-l sustin!Cum sa-l sustina cand pune degetul pe rana si oglinda in fata?!

Dan Iasi
2008-05-10 10:36:52

complicat

si perdant argumentul.....kis.....keep it simple

LENIO
2008-05-10 11:46:52

Dl SRS propune o dezbatere,nu o aderare la un scenariu!

Provocvarea unei dezbateri,nu se insoteste neaparat cu strigaturi gen: SRS
contra B.T. sau asta e scenariu mironovian(pe Mironov care tine un mort in brate,era sa-l uite chiar BEM !)etc.
E clar ca ce se va intampla la Bucuresti,da nastere la noi variante de scenarii pe care comunistii le numeau:directii de dezvoltare!
Ca fiinta lasata de Dzeu pe pamant,nu as avea nimic cu B.T.mai ales ca l-am votat,dar crezand o treime din ce promitea.S-au intrebat pdl-isti de ce a iesit presedinte,de ce l-au votat liberalii?Ajungand unde si-a dorit, PRIN FUNCTIA
DARUITA,EL NUMEA.!..De aici chestia cu numitul lui Tariceanu!L-ar fi numit pe
Stolo,dar avea ,,boala "proaspata!Si se dezvaluia prea devreme..intriga!
Se scrie de unii pe forum PeNaLi. Pai sunt si aici de acestia,dar nu cei atacati
doar ca sunt lideri liberali si n-au intrat in capcana ..cu branza portocalie! Dar
adevaratii penali au plecat dincolo,de voie sau ..de santaj,obicei securist folosit
de bunicul PDl-ului.Cine e asta,adica bunicul PDl-ului?Unul care a avut un fiu PD-ul, ce s-a insotit mai intai cu Nutii-PNL si care si-a chemat mai apoi "liberalii" :Mona,Valerica,Teodor,Gicu Flutur,...Acestia au DEMONSTRAT ca nu aveau treaba cu doctrina liberala!Erau in misiune de demolare!Si nu le-a ajutat
DUMNEZEU sa cucereasca ROMANIA NAIVA,care a uitat destul de repede de o
dictatura personala.
Seamana cu ce s-a realizat joi 8-04-2008 la Rusi cu ce vor PUTINII nostri
neputinciosi?PUTIN !
In scenarii de acestea ,romani fara sprijin din afara sunt ..de gradinita!Ce fac ei,este ca o poveste cu ceva umoristic,de care ei rad primii si se prinde toata
lumea !HA-HA-HA-HA!
Nu este asa dlor liberali ca penaldilii sunt putini,dar isi schimba nashul..des?

sorge
2008-05-10 16:01:56

Iti raspund din spirit de casta masculina,

sa nu zici ca esti lasat singur la greu.
Incearca sa na mai maninci mult inainte de a scrie;senzatia de prea -plin te duce la depresie .
De ce nu incerci scenarii pozitive in care Tariceanu candideaza la presedentie si cistiga ?
Oricit de multe scenarii s ar scrie pe forum votantii fac tot ce stiu.

silviana
2008-05-10 16:21:39

basescu nu'si va da demisia,nu va fi nici suspendat,

ci'si va continua mandatul si va accepta sa fie presedintele tuturor romanilor,indiferent de nationalitate,intelegind ca nu merita sa crezi in iluzii,minciuni,in ceva neviabil,pe post de coada de topor si papagal al neocomunistilor autohtoni si de prin alte parti,ca jucator al unei carti dinainte pierdute,ca exponent al unui dinozaur in pragul sfirsitului,oricit s'ar zvircoli,oricit ar ameninta lumea,si a noastra,a romanilor,din fire oameni decenti,iubitori ai libertatii responsabile,respectuosi fata de legi,suferind cind sint nedrepte,abuzive,iresponsabile,fiindca totul se reduce la individ,ce vrea el sa fie,pentru cine,atunci cind detine o responsabilitate [de neo/comunisti numita putere a lor in interesul lor si atit],iar indivizii se vad care ce fac,ce,cum gindesc,ce vor,daca se bazeaza pe ei,constientizindu'si responsabilitatile ca oameni sau se bazeaza pe altii,manipulatori si manipulati in acelasi timp,ca marionete nocive,fiecare,la un momentdat,care pe unde sint,in ce partide,mai multi sau mai putini,cu atit mai mult cei din primplan,iar basescu poate sa nu se lase inselat,dus de val si sa se respecte in adevaratul sens al cuvintului,avind potential pe care ar trebui sa'l si constientizeze in profunzime,intr'o autoanaliza serioasa daca vrea,daca nu,se va vedea ca va pierde pentru ca romania este iubita de DZ.Si Adevarul Sau Cel Mare.

Golanul
2008-05-10 16:44:50

Constructie (i)logica

Cu scuzele de rigoare, acest articol parca este scris de un diletant. Incepe cu stabilirea adevarului: Basescu urmeaza modelul Putin, dupa care in fiecare argument ulterior arata ca rezultatul este diferit (deci Basescu NU urmeaza modelul Putin).

Autorul pare ca nu vede faptul ca Romania este o tara democratica, membra a UE, in timp ce Rusia este o dictatura. In Romania Constitutia si legile nu permit ceea ce a facut Putin in Rusia. Asa ca Basescu poate cel mult sa dea din gura, dar nu poate sa-si intemniteze dusmanii politici, sa intimideze presa si sa controleze armata, politia si serviciile secrete asa ca Putin. Tocmai de aceea nu putea nici sa-si propuna, nici sa atinga rezultatele lui Putin.

Nu in ultimul rind, UE nu va accepta in cadrul ei un regim dictatorial. Ce avantaje ar avea Basescu daca s-ar transforma in al doilea Lukasenco?

In final ma intreb daca autorul are putin simtul ridicolului. Din cauza urmatoarelor doua afirmatii:

1. Basescu nu a reusit sa intimideze ori sa captureze decat o parte a ceea ce inseamna jurnalism romanesc

Cu alte cuvinte, o parte din presa e cu presedintele, alta impotriva lui. Normal intr-o democratie. Nimeni nu captureaza pe nimeni.

2. Dar resursele lui Basescu raman uriase. Pentru ca, indiferent care va fi rezultatul in alegeri, el poate desemna un prim-ministru fidel.

Datoria presedintelui de a numi un prim ministru se transforma in <<resurse uriase>>. Dar pe actualul prim ministru <<fidel>> cine l-o fi numit? Si cum nu reuseste presedintele, cu resursele lui <<uriase>> sa se debaraseze de infidelul premier? Simplu, fiindca de fapt n-are nici o alta resursa decit datul din gura.

Comparatia intre Putin si Basescu (Romania si Rusia in general), este fortata, daca nu chiar indecenta. Oricit l-ar admira neispravitii pe Putin, fostul kaghebist este un dictator violent. Basescu, cel mult un personaj colorat.

Raquel
2008-05-10 17:58:34

Raquel
2008-05-10 18:02:25

Raquel
2008-05-10 18:15:01

Modelul lui Putin ?!

Ba-secu poate fi doar un epigon nevrednic al lui Putin, dar nici daca s-ar mai naste de o mie de ori nu se va ridica nici macar la nivelul gleznei rusului !
Sau al genunchiului broastei, cum spunea hatrul Creanga :
"Bashica, baiet mai mare si inaintat in invatatura pana la genunchiul broastei...."

Bunelu
2008-05-10 19:43:08

Manipulare securista

Manipulare pe fata; Iliescu si coteria securista conduce tara de fapt si vor sa ne faca sa credem ca Basescu are vreo putere. Articolul face parte din scenariu: Basescu dictator si suntem salvati de Iliescu.
Ne cred niste prosti. Or sa vada la vot cine suntem.

costy
2008-05-10 19:44:04

Lenio.


> Corect.Nimic de adaugat!

Eu as adauga ca umbra este inzecit mai mincinos decat dl Pandrea.
Bine cel putin umbra se distreaza la o pauza de cafea, cand are voie
sa intre pe forumul Z, altfel l-am confunda cu un propagandist din trupa
lui Ilici.
Multumesc Domunului ca nu are acces la scrisul istoriei patriei, altfel
am beneficia de o istorie scrisa in epoca de aur a impuscatului, fiindca rar
iti este dat sa te minta cineva cu adevarul, realitatea zilei in fata, mai urat
decat umbra.

Doar de subliniat: PNL. l-a facut
> presedinte pe
> Basescu si implicit ,pe Tariceanu Prim Ministru!


Ai uitat sa-ti argumentezi minciuna, care PNL l-a facut pe Basescu
presedinte si pe tariceanu pm!? pnl- patriciu, pnl- soborbanu, cel a
lui morega, chiuariu, odrasala ghiseilei vas....?

Si daca este adevarat ca pnl-ul l-a facut pe Basescu presedinte, cum se face
ca acest partdi buric al pamantului nu l-a putut demite in mai 2007, chiar cu
ajutorul partenerilor de coalitie:ilici, vadim, felix, bela si umilul?
Lingai sa se uite in
> oglinda
> cand cred ca ne dau lectii:le vina sa rada,sau sa planga?

"Lingai"!?, traiam cu impresia ca te tii departe de exemplarea gen sobru,
gili, uimbra, huhu si ca poti discuta civilizat mai ales cu dl Pandrea care
nu jigneste, nu lezeaza pe nimeni!?, sau vrei sa demonstrezi ca propaganda
imorala este "toti o apa si un pamant"?

...
2008-05-10 19:44:21

Re: Constructie (i)logica

Faptul ca nu poate, nu inseamna ca nu si-ar dori sa fie.
Iar faptul ca incearca prin toate mijloacele, dar nu reuseste pe deplin, nu inseamna ca nu face rau. Face la fel de mult rau climatului democratic si mersului spre normalitate ca Iliescu in anii 90. Comparatia dintre Basescu si Putin nu e deloc fortata, am convingerea ca Basescu ar fi chiar cu mult mai rau decat un Putin, nu se compara insa contextul si fortata este analiza lui SRS, ca de obicei, care se duce prea departe in imaginar. Basescu va cadea, esecul PDL fiind inevitabil.

PS. In Piata se striga: Iliescu pentru noi, este Ceausescu doi. Oricine ar putea spune ca acea comparatie era fortata. Si totusi, nu era.

costy
2008-05-10 19:58:53

Re: Constructie (i)logica

La 2008-05-10 19:44:21, ... a scris:

> Faptul ca nu poate, nu inseamna ca nu si-ar dori sa fie.
> Iar faptul ca incearca prin toate mijloacele, dar nu reuseste pe
> deplin, nu inseamna ca nu face rau.

Explica-ti, argumenteaza-ti afirmatia! Pune pe tapet "toate mijloacele"
si "raul" facut in ultimii 3 ani!


Face la fel de mult rau climatului
> democratic si mersului spre normalitate ca Iliescu in anii 90.

Absurd, fantezist sau mincinos! Arata-mi o mineriada, de exemplul,
petrecuta in timpul lui Iliescu II!??


> Comparatia dintre Basescu si Putin nu e deloc fortata, am convingerea
> ca Basescu ar fi chiar cu mult mai rau decat un Putin, nu se compara
> insa contextul si fortata este analiza lui SRS, ca de obicei, care se
> duce prea departe in imaginar.

Convingerea si a dlui SRS raman niste convingeri! Atat timp cat ele nu
pot fi transpuse in fapte si demonstrate...kk besa la Odesa!
Si eu am convingerea ca dlii SRS si Patriciu incearca cu orice ptretz sa-l
elimine pe Basescu pt. a putea scapa de dosarele penale!Basescu va cadea, esecul PDL fiind
> inevitabil.

O parere, insa ai uitat sa explici cine se va ridica de pe urma caderii
celor doua forte politice actuale?


>
> PS. In Piata se striga: Iliescu pentru noi, este Ceausescu doi.
> Oricine ar putea spune ca acea comparatie era fortata. Si totusi, nu
> era.

In virtutea celor strigate in PU, vii acum - la 18 ani distanta - si fortezi
absurdul cu Basescu pt. noi este Ilescu II!
Pot sa fac ceva pe convingerea ta, in cel mai rau caz pot sa te invit sa-ti
aduni colegii de suferinta si sa puneti de-o demonstratie...incercarea
moarte n-are.

costy
2008-05-10 20:06:45

Re: Manipulare securista

La 2008-05-10 19:43:08, Bunelu a scris:

> Manipulare pe fata; Iliescu si coteria securista conduce tara de fapt
> si vor sa ne faca sa credem ca Basescu are vreo putere. Articolul face
> parte din scenariu: Basescu dictator si suntem salvati de Iliescu.
> Ne cred niste prosti. Or sa vada la vot cine suntem.
>

Sa inteleg ca autorul ar fi avut, si mai are, de-a face cu Securitatea?
Eu nu cred ca acestui om corect, integru si moral, care-si face cu
dragoste meseria de jurnalist poate sa-i treaca prin cap asemenea
manipulare!?

alwis46
2008-05-10 20:27:13

Re: Manipulare securista

:))))) , Costy, punem noi glilimelele, da ? :)))))

La 2008-05-10 20:06:45, costy a scris:

> La 2008-05-10 19:43:08, Bunelu a scris:
>
> > Manipulare pe fata; Iliescu si coteria securista conduce tara de fapt
> > si vor sa ne faca sa credem ca Basescu are vreo putere. Articolul face
> > parte din scenariu: Basescu dictator si suntem salvati de Iliescu.
> > Ne cred niste prosti. Or sa vada la vot cine suntem.
> >
>
> Sa inteleg ca autorul ar fi avut, si mai are, de-a face cu
> Securitatea?
> Eu nu cred ca acestui om corect, integru si moral, care-si face cu
> dragoste meseria de jurnalist poate sa-i treaca prin cap asemenea
> manipulare!?
>

alwis46
2008-05-10 20:28:40

Re: Modelul lui Putin ?!

Pai nu nea Traian este de vina bre, reprosul asta sa-l faci autorului, lui i-a trecut prin cap atare comparatie.
Ce naiba, vezi cine a scris articolul....

La 2008-05-10 18:15:01, Raquel a scris:

> Ba-secu poate fi doar un epigon nevrednic al lui Putin, dar nici daca
> s-ar mai naste de o mie de ori nu se va ridica nici macar la nivelul
> gleznei rusului !
> Sau al genunchiului broastei, cum spunea hatrul Creanga :
> "Bashica, baiet mai mare si inaintat in invatatura pana la genunchiul
> broastei...."
>

LENIO
2008-05-10 20:39:54

Costy

Nu am facut nici-o nominalizare,tocmai pentru a nu atinge ,corzi sensibile,care nu jignesc persoane!Nu citesc A.P.,pentru ca imi ajung cunostintele mele ,la care se adauga informatii din alte domenii ,nu dupa forum!
Cata vreme " opera politica" nu este verificata,cei care lauda un tip pe functie inalta ,ce poate fi ,decat unul asemanator lui vadim ,vizavi de Ceausescu!
Patriciu a recunoscut si era normal,ca a sponsorizat atat PNL( deci nu neaparat,
alianta D.A. in intregime),dar si PSD -ul.E treaba lui!Nu intra in galeria celor pe care ii simpatizez,decat umbla cu PNLAT,PL93 .Nici nu-l consider liberal ,mai mult decat om de afaceri!
Nu stiu cine este< umbra >de care se face vorbire!
Daca alianta s-a realizat contra PSD,sigur ca s-a facut vorbire despre ce aduce fiecare in "mariaj"Sunt dovezi ca PD singur era de 2-3 ori(uni zic chiar de 5 ori) mai slab in sondaje.Cu cine s-ar fi putut alia PD-ul,sa iasa Basescu presedinte?Este clara aritmetica!E tot atat de adevarat,ca Stolo nu iesea,deci
totul se relua cu 4 ani PSD!Comportamentul de trufas purtat zilnic de Nastase,
l-a adus in prim plan pe Basescu,jovial si"popular",contra constipatul Nastase!
Dar amandoi comunisti,unul cu dosarul...necitet! In alianta urma ca seful PNL
sa fie P.M.!L-a pus Basescu,sau asta era intelegerea?Asta nu e minciuna e
adevarul logic al unei aliante:te ajutam sa ajungi presedinte,seful liberalilor
devine P.M. Unde e minciuna?
De ce nu l-a dat jos la referendum?Eu ca liberal,am judecat ca nu e bine pentru tara ,dar nu am votat la un referendum inutil!Poate si alti liberal la fel au gandit si chiar Tartceanu! Daca s-ar fi vrut asta ,se implnea.Asta o vom sti sigur
la anul.Pana atunci sa fie sanatos si sa-i vie mintea la cap.Din iarna se va infrunta cu PSD-ul la guvernare!Liberali cu un 19-20%,ioes de la guvernare,ca asa arata ..alternanta!Asa ca nu este rost de suparare,pentru ca eu sunt liberal
si alti de alte opinii.Nici minciuni nu spun caci se pot verifica procrntele si cu putina logica se vede cum s-au ajutat unii pe altii sa ajunga,sa aibe de ce se
certa!

costy
2008-05-10 21:00:16

Re: Manipulare securista

La 2008-05-10 20:27:13, alwis46 a scris:

> :))))) , Costy, punem noi glilimelele, da ? :)))))


Nu trebuie puse ghilimele, draga Alwis. Cine are, are si intelege, cine
nu are ...nu-l ajuta nici Dumnezeu!

>
> La 2008-05-10 20:06:45, costy a scris:
>
> > La 2008-05-10 19:43:08, Bunelu a scris:
> >
> > > Manipulare pe fata; Iliescu si coteria securista conduce tara de fapt
> > > si vor sa ne faca sa credem ca Basescu are vreo putere. Articolul face
> > > parte din scenariu: Basescu dictator si suntem salvati de Iliescu.
> > > Ne cred niste prosti. Or sa vada la vot cine suntem.
> > >
> >
> > Sa inteleg ca autorul ar fi avut, si mai are, de-a face cu
> > Securitatea?
> > Eu nu cred ca acestui om corect, integru si moral, care-si face cu
> > dragoste meseria de jurnalist poate sa-i treaca prin cap asemenea
> > manipulare!?
> >
>
>

costy
2008-05-10 21:22:37

Re: Costy/ Scuza-ma, insa a intrat Linda pe scena si vreau sa fiu alaturi de ea...iti raspund mai ..

....tarziu.
Uita-te pe RTL, daca il ai la indemana!La 2008-05-10 20:39:54, LENIO a scris:

> Nu am facut nici-o nominalizare,tocmai pentru a nu atinge ,corzi
> sensibile,care nu jignesc persoane!Nu citesc A.P.,pentru ca imi ajung
> cunostintele mele ,la care se adauga informatii din alte domenii ,nu
> dupa forum!
> Cata vreme " opera politica" nu este verificata,cei care lauda un
> tip pe functie inalta ,ce poate fi ,decat unul asemanator lui vadim
> ,vizavi de Ceausescu!
> Patriciu a recunoscut si era normal,ca a sponsorizat atat PNL( deci
> nu neaparat,
> alianta D.A. in intregime),dar si PSD -ul.E treaba lui!Nu intra in
> galeria celor pe care ii simpatizez,decat umbla cu PNLAT,PL93 .Nici
> nu-l consider liberal ,mai mult decat om de afaceri!
> Nu stiu cine este< umbra >de care se face vorbire!
> Daca alianta s-a realizat contra PSD,sigur ca s-a facut vorbire
> despre ce aduce fiecare in "mariaj"Sunt dovezi ca PD singur era de 2-3
> ori(uni zic chiar de 5 ori) mai slab in sondaje.Cu cine s-ar fi putut
> alia PD-ul,sa iasa Basescu presedinte?Este clara aritmetica!E tot atat
> de adevarat,ca Stolo nu iesea,deci
> totul se relua cu 4 ani PSD!Comportamentul de trufas purtat zilnic de
> Nastase,
> l-a adus in prim plan pe Basescu,jovial si"popular",contra constipatul
> Nastase!
> Dar amandoi comunisti,unul cu dosarul...necitet! In alianta urma ca
> seful PNL
> sa fie P.M.!L-a pus Basescu,sau asta era intelegerea?Asta nu e
> minciuna e
> adevarul logic al unei aliante:te ajutam sa ajungi presedinte,seful
> liberalilor
> devine P.M. Unde e minciuna?
> De ce nu l-a dat jos la referendum?Eu ca liberal,am judecat ca nu e
> bine pentru tara ,dar nu am votat la un referendum inutil!Poate si
> alti liberal la fel au gandit si chiar Tartceanu! Daca s-ar fi vrut
> asta ,se implnea.Asta o vom sti sigur
> la anul.Pana atunci sa fie sanatos si sa-i vie mintea la cap.Din iarna
> se va infrunta cu PSD-ul la guvernare!Liberali cu un 19-20%,ioes de la
> guvernare,ca asa arata ..alternanta!Asa ca nu este rost de
> suparare,pentru ca eu sunt liberal
> si alti de alte opinii.Nici minciuni nu spun caci se pot verifica
> procrntele si cu putina logica se vede cum s-au ajutat unii pe altii
> sa ajunga,sa aibe de ce se
> certa!
>

Radu Dragan
2008-05-10 21:34:01

bla, bla la limita...

nepotelul capacaun a pierdut la limita?
Ha, ha....
Norocul romaniei a fost ca nu a intrat pe mana
lui NA$ ta" $$$$eee..."
cu limita si fara limita
NENOROCUL ROMANIE SUNT cei 322 si mai ales sustinatorii oligarhilor
.....
costy
2008-05-11 00:16:30

Re: Costy/

La 2008-05-10 20:39:54, LENIO a scris:

> Nu am facut nici-o nominalizare,tocmai pentru a nu atinge ,corzi
> sensibile,care nu jignesc persoane!Nu citesc A.P.,pentru ca imi ajung
> cunostintele mele ,la care se adauga informatii din alte domenii ,nu
> dupa forum!

Nu citesti, insa te grabesti sa-l confirmi de mincinos.... interesant mod
de a-ti expune "cunostintele" pe taraba.

> Cata vreme " opera politica" nu este verificata,cei care lauda un
> tip pe functie inalta ,ce poate fi ,decat unul asemanator lui vadim
> ,vizavi de Ceausescu!

Nici mi e nu-mi plac laudele, cele adresate mie - din an in Paste -
ma pun in incurcatura, parandu-mi-se ca nu le merit, insa in cazul
de fata trebuie dat Cezarului ce-i apartine. Din pacate propaganda
reunita imorala ii sterge cu buretele realizarile si-i pune in carca
niste fantezii infantile pe care nu le cred nici copii de la gradinita
din Cornu.

> Patriciu a recunoscut si era normal,ca a sponsorizat atat PNL( deci
> nu neaparat,
> alianta D.A. in intregime),dar si PSD -ul.E treaba lui!Nu intra in
> galeria celor pe care ii simpatizez,decat umbla cu PNLAT,PL93 .Nici
> nu-l consider liberal ,mai mult decat om de afaceri!

Respect pt. omul de afaceri Patriciu, cu toate ca fara ajutorul Securitatii -
la partea cea buna a ei ma refer si nicidecum la securistii rai!!! - nu ar fi
avut sansa de a ajunge cel mai tare multimiliarda Euro din Romania.
Ca a sponsorizat partidul bolsevicilor, este problema sa, fiecare face cu
banuil sa-l ce-l trage inima, insa ar fi putut sa arunce in scarba cateva
milioane de lei la amaratii de taranei in vara lui 2004 la actiunea "dati un
leu pt. salvarea PNTCD"!

Toata greata fata de omul politic Patriciu, cale care facea propaganda pt.
nastase intre cele 2 scurtinuri de la ultimile alegeri si pt. actiunile sale
plitice ulterioare. In special pt. propaganda sa pt. o alianta PNL-PSD
care poate duce Romania in viitor tot acolo unde e.

Cam acelasi repulsie simt pt. el ca om, atunci cand s-a pus pe plans comanda politica a presedintelui Basescu, dupa ce - initial - ma fentase ca dosarul i se trage de la ILici si Talpes. Este un fel ca Iacubov care arata tarii catuseler,
spunand ca i le-a pus Basescu!

> Nu stiu cine este< umbra >de care se face vorbire!

De umbra Shadow este vprba, cel care-l "demonstra" pe AP drept minicinos,
si pe care te-ai grabit sa-l subscrii fara sa-l citesti pe dl Pandrea.


> Daca alianta s-a realizat contra PSD,sigur ca s-a facut vorbire
> despre ce aduce fiecare in "mariaj"Sunt dovezi ca PD singur era de 2-3
> ori(uni zic chiar de 5 ori) mai slab in sondaje.Cu cine s-ar fi putut
> alia PD-ul,sa iasa Basescu presedinte?Este clara aritmetica!E tot atat
> de adevarat,ca Stolo nu iesea,deci
> totul se relua cu 4 ani PSD!Comportamentul de trufas purtat zilnic de
> Nastase,
> l-a adus in prim plan pe Basescu,jovial si"popular",contra constipatul
> Nastase!
> Dar amandoi comunisti,unul cu dosarul...necitet! In alianta urma ca
> seful PNL
> sa fie P.M.!L-a pus Basescu,sau asta era intelegerea?Asta nu e
> minciuna e
> adevarul logic al unei aliante:te ajutam sa ajungi presedinte,seful
> liberalilor
> devine P.M. Unde e minciuna?

Umbra se refera la trecutul indepartat, folosind argumente de acum 15
ani, vezi "aripa magureanu", dta incepi discutia de la PNL-Tariceanu!
Incearca sa te informezi cum se va scrie istoria: cum a ajuns vicele
Calin presedinte plin, si cum a incalcat basescu Constitutia, impunand
tarii un PM de la un partid politic, Alianta DA, care pierduse alegerile!
O sa observi ca unul din punctele de sprijin al actului de demitere al presedinelui Basescu al lui felix, alias Voiculescu, continea aceasta
incalcare a Constitutiei, insa a fost anulat pt. a nu-i indeparta pe liberali
de la blat!!
basescu a facut o mare greseala numindu-l pe Tariceanu PM, greseala
care il ustura si acum la hemoroizi. La vremea respectiva ( si cateva luni
mai tarziu m-am bucurat enorm, fiinfca si eu mi-s un fel de liberal din
prima trupa a lui Campean'), insa acum regret enorm ca Basescu si-a
riscat functia pt. un Juda.


> De ce nu l-a dat jos la referendum?Eu ca liberal,am judecat ca nu e
> bine pentru tara ,dar nu am votat la un referendum inutil!Poate si
> alti liberal la fel au gandit si chiar Tartceanu! Daca s-ar fi vrut
> asta ,se implnea.Asta o vom sti sigur
> la anul.

Dle Coleg, liberalii - de "Tartaceanu nici nu mai pomenesc - "nu aveau ce
cauta cauta nici unsi cu ceara la acest referendum. Nu stiu daca poti sa
intelegi cat m-au scarbit pe mine acest PNL, imi este rusine de rusinea
mea, nu am visat nici in cele mai "groaznice cosmaruri"!


Pana atunci sa fie sanatos si sa-i vie mintea la cap.Din iarna
> se va infrunta cu PSD-ul la guvernare!Liberali cu un 19-20%,ioes de la
> guvernare,ca asa arata ..alternanta!Asa ca nu este rost de
> suparare,pentru ca eu sunt liberal
> si alti de alte opinii.Nici minciuni nu spun caci se pot verifica
> procrntele si cu putina logica se vede cum s-au ajutat unii pe altii
> sa ajunga,sa aibe de ce se
> certa!
>

Drept sa-ti spun am teama ca liberalii lui Tariceanu se vor deda si la
alte hotii de genul pomenelor electorale, modificarri de buletine de vot,
plimbat ghivece de flori in Parlament made ghisela olteanu etc, etc, etc.
Iti respect opinia de liberal, insa conducerea actuala - aici nu
este vorba numai de tariceanu - mi se pare antiliberala!
gandeste-te numai la refuzul anticipatelor in conditiile cand PNL
detinea un raport majoritar de 1.1,3 in aAlianta DA cotata in ultimii
ani cu aprox 50% din sufragii!!

LENIO
2008-05-11 10:33:51

Prin reducere la absurd,

In 2004, D.A.,avea in vedere ipoteza:Stolojan-presedinte,Basescu-premier.
In aceleasi conditii de dupa tur I ,alianta in minoritate.
Incepe racolarea PUR, si UDMR (care,ma indoiesc ca ar fi reusit in ipoteza asta!)
S-ar fi format guvernul si Stolo il numea premier pe Basescu,conform cu ce se stabilise anterior in alianta!Am subliniat ca s-au respectat acesti termeni,chiar daca era impotriva Constitutiei caci PUR si UDMR nu erau de PSD precum PNLsiPD ! Si PSD singuri nu erau majoritari! ca sa formeze singuri guvern.
Ipoteza este falsa,dar rationamentul este acelasi cu ce s-a petrecut in 2004/05!
Alegerile anticipate cu demisia premierului puteau avea mai multe urmari:
-majoritate pentru alianta ,dar dezlegarea de a-l mai numi premier pe Tariceanu (si probabil ca asta ..rasuflase din ceva surse)
- pierderea credibilitatii liberalilor,ca la putin timp dupa pornire la drum,se intorc la alegeri cu costurile respective;castig mare pentru PD si inversare de roluri in alianta!Deci oricum liberalii pierdeau si ca atare ,Tariceanu nu si-a tradat partidul!Probabil ,alianta daca alianta =Basescu+PD la acea ora!
Oricum,sunt multe lucruri de facut in tara si oligarhi sunt si in PNL, si in PDL,
si in PC si in PSD! Grav ca in PSD acestia au promisiuni desarte pentru
alegatorii lor saraci material,dar mai ales cu duhul,in timp ce liderii se capatuiesc cu toate neamurile!Politica de stanga faptic ,a facut mai mult liberalii,
atragandu-si critici ,unele adevarate ,dar si fortate pentru pensionarii bugetari
chiar duc o viata de privatiuni(medicamente,operatii ale batranetii,stomatologie necesara,taxe ,regim de prelungirea vietii...).Amaraciune adunat pentru nerealizari.Speranta tot in doctrina liberala ca va face ca omul truditor sa aibe cat mai mult dupa urma muncii lui!

Adrian v.D.
2008-05-11 10:41:33

Comparatii exagerate

Ma intreb daca si Rusia ,intr-un fel,parte din NATO si UE este.
Las la o parte factorul emotional(fiecare om are simpatiile lui).Dar daca citesti ceva total eronat,atunci iti spui parerea,in limita bunului simt.
Domnul SRS l-a definit pe Hodorkovski un liberal(!)Mass media germana ii defineste pe miliardarii rusi(la un popor care traieste in pragul saraciei!)drept oligarhi,inclusiv pe H..

Dar ce inseamna oligarh?
"Die Oligarchie bei Platon ist die gesetzlose Herrschaft der Reichen."(Platon ii defineste pe oligarhi drept bogatii care se situeaza deasupra legilor,carora nu le pasa de legile tarii.....Dar sa luam un miliardar rus,egal cine,care a facut o avere imensa in doar cativa ani.De ce nu,acest om devine peste noapte un <liberal>,si face totul ca averea onoroasa sa fie aparata(de Parlament,chiar de presedinte in Rusia!-cvasi,il apara liberalismul!)

Poate sa fie o explicatie plauzibila,sau avem de-a face cu oameni care au trait dintotdeauna in spiritul legilor si a liberalismului?!(sub Lenin,Stalin si Breshniev)

Ar mai fi de spus ca nu toti liberalii Romaniei(care in comparatie cu cei din URSS-Rusia au o oarecare continuitate)sunt (si se lasa)reprezentati de oligarhii autohtoni.Nu toti liberalii Romaniei au fost membri PCR sau activistii regimului criminal si ilegal,nu toti au <ciripit>pentru politia politica(si pot fi stransi cu usa!)).Acesti liberali adevarati vor schimba Romania in viitoarele decenii.Dar cei care vor salva Romania in viitor,nu pot fi decat cei dintr-un mare partid crestin si democrat,partid care la ora actuala nici nu exista!De ce nu se intreaba domnul SRS cine va salva Romania(a carei populatie scade)din fata valurilor de emigrari iminente spre Europa,inclusiv Romania?De cine depinde cine intra in tara,cand o persoana privata aduce dintr-o data 10 mii de muncitori din Bangladesh?!Acesti 10 mii isi vor aduce doar copiii si vor fi 100 mii.Intr-o generatie(generatie care este mai scurta decat la <europeni>) vor fi un milion de musulmani........Germanii stiu cel mai bine:din pacate pe musulmani nu poti sa-i integrezi,cu toti banii lumii.

PS
Eram convins ca cineva (mai rosu decat steagul pcr)se va revolta si va spune ca Putin ii este superior(!)presedintelui Romaniei.Ei bine,asteptarile mi-au fost rasplatite.......

omul oranj
2008-05-11 13:05:46

vrabia malai viseazaBietul domn SRS spera si spera din tot sufletul

ca Basescu sa fie suspendat sau sa renunte la inca un mandat.


Dar speranta lui nu va fi indeplinita, nici macar de al de SUS!

costy
2008-05-11 15:09:00

Re: Prin reducere la absurd,

La 2008-05-11 10:33:51, LENIO a scris:

> In 2004, D.A.,avea in vedere
> ipoteza:Stolojan-presedinte,Basescu-premier.
> In aceleasi conditii de dupa tur I ,alianta in minoritate.
> Incepe racolarea PUR, si UDMR (care,ma indoiesc ca ar fi reusit in
> ipoteza asta!)
> S-ar fi format guvernul si Stolo il numea premier pe Basescu,conform
> cu ce se stabilise anterior in alianta!Am subliniat ca s-au respectat
> acesti termeni,chiar daca era impotriva Constitutiei caci PUR si UDMR
> nu erau de PSD precum PNLsiPD ! Si PSD singuri nu erau majoritari! ca
> sa formeze singuri guvern.
> Ipoteza este falsa,dar rationamentul este acelasi cu ce s-a petrecut
> in 2004/05!
> Alegerile anticipate cu demisia premierului puteau avea mai multe
> urmari:
> -majoritate pentru alianta ,dar dezlegarea de a-l mai numi premier
> pe Tariceanu (si probabil ca asta ..rasuflase din ceva surse)

Te iei dupa zvonurile raspandite de "amicii" Aliantei DA ca Basescu isi
dorea - in cazul unei voctorii Alianta Da la eventualale anticipate - sa
numeasca alt PM, fara sa stii ce a fost la vremea aceia in capul
presedintelui tarii.
Acceptand ca ele ar fi fost adevarate si ca presedintele ar fi numit alt PM,
care - conform protocolului - trebuia sa fie liberal, nu inteleg de ce tinea
PNL urmas al Bratenilor cu dintii de un tariceanu modest, ajuns printr-o intamplare tragica sef si candidat la liberali, fara rezultate remarcabile in intarirea si consolidarea acestui partid!?
Ce era mai important: intarirea PNL, guvernarea tarii in normalitate sau
functia unui liberal!???


> - pierderea credibilitatii liberalilor,ca la putin timp dupa pornire
> la drum,se intorc la alegeri cu costurile respective;castig mare
> pentru PD si inversare de roluri in alianta!Deci oricum liberalii
> pierdeau si ca atare ,Tariceanu nu si-a tradat partidul!Probabil
> ,alianta daca alianta =Basescu+PD la acea ora!

Dle Coleg, in conditiile cand sondajele de opinie de atunci si din anii urmatori indicau o Alianta DA cotata in jurul a 50%, din care 60-65% ar fi revenit
liberalilor, dta vorbesti de pierderea credibilitatii acestora!!!!!?????
"Costurile respective" se puteau acoperi din costurile rusinii din mai 2007!
Imi place cum va zgarciti la tarate si aruncati faina pe garla, uitand ca nu
poti sa castigi daca nu investesti. Cat ar fi catigat Romania daca investea
ca alte tari democrate, vezi cazul Germaniei si Italiei, in alegeri anticipate
care ar fi creat premiza democratizarii reale a acestei?


> Oricum,sunt multe lucruri de facut in tara si oligarhi sunt si in
> PNL, si in PDL,
> si in PC si in PSD! Grav ca in PSD acestia au promisiuni desarte
> pentru
> alegatorii lor saraci material,dar mai ales cu duhul,in timp ce
> liderii se capatuiesc cu toate neamurile!Politica de stanga faptic ,a
> facut mai mult liberalii,
> atragandu-si critici ,unele adevarate ,dar si fortate pentru
> pensionarii bugetari
> chiar duc o viata de privatiuni(medicamente,operatii ale
> batranetii,stomatologie necesara,taxe ,regim de prelungirea
> vietii...).Amaraciune adunat pentru nerealizari.Speranta tot in
> doctrina liberala ca va face ca omul truditor sa aibe cat mai mult
> dupa urma muncii lui!
>

Ai dreptate, oligarhi sunt in toate partidele, insa - din pacate - nu esti in stare
sa vezi cai cei aciuati la PSD,PNL, PC, UDMR si PRM se implica pana la
gat in politica Romaniei, reusind sa franeze, chiar sa stopeze, procesul
de democratizare si reformare a Romaniei!

Paul din Ohio
2008-05-11 17:03:00

Re: Prin reducere la absurd, Uiti un lucru

In timpul campaniei, neuronii lui Stolojan au capotat. Daca imi aduc bine aminte el a fost nevoit sa stea un timp la "reabilitare". Prin urmare, Ba'secu a recurs la Tariceanu. Evenimentele ulterioare arata CLAR ca intentia lui Ba'secu a fost de a-l indeparta cat mai repede pe Tariceanu si a-l inocui cu reabilitatul Stolojan. Acesta era scenariul securitatii.La 2008-05-11 10:33:51, LENIO a scris:

> In 2004, D.A.,avea in vedere
> ipoteza:Stolojan-presedinte,Basescu-premier.
> In aceleasi conditii de dupa tur I ,alianta in minoritate.
> Incepe racolarea PUR, si UDMR (care,ma indoiesc ca ar fi reusit in
> ipoteza asta!)
> S-ar fi format guvernul si Stolo il numea premier pe Basescu,conform
> cu ce se stabilise anterior in alianta!Am subliniat ca s-au respectat
> acesti termeni,chiar daca era impotriva Constitutiei caci PUR si UDMR
> nu erau de PSD precum PNLsiPD ! Si PSD singuri nu erau majoritari! ca
> sa formeze singuri guvern.
> Ipoteza este falsa,dar rationamentul este acelasi cu ce s-a petrecut
> in 2004/05!
> Alegerile anticipate cu demisia premierului puteau avea mai multe
> urmari:
> -majoritate pentru alianta ,dar dezlegarea de a-l mai numi premier
> pe Tariceanu (si probabil ca asta ..rasuflase din ceva surse)
> - pierderea credibilitatii liberalilor,ca la putin timp dupa pornire
> la drum,se intorc la alegeri cu costurile respective;castig mare
> pentru PD si inversare de roluri in alianta!Deci oricum liberalii
> pierdeau si ca atare ,Tariceanu nu si-a tradat partidul!Probabil
> ,alianta daca alianta =Basescu+PD la acea ora!
> Oricum,sunt multe lucruri de facut in tara si oligarhi sunt si in
> PNL, si in PDL,
> si in PC si in PSD! Grav ca in PSD acestia au promisiuni desarte
> pentru
> alegatorii lor saraci material,dar mai ales cu duhul,in timp ce
> liderii se capatuiesc cu toate neamurile!Politica de stanga faptic ,a
> facut mai mult liberalii,
> atragandu-si critici ,unele adevarate ,dar si fortate pentru
> pensionarii bugetari
> chiar duc o viata de privatiuni(medicamente,operatii ale
> batranetii,stomatologie necesara,taxe ,regim de prelungirea
> vietii...).Amaraciune adunat pentru nerealizari.Speranta tot in
> doctrina liberala ca va face ca omul truditor sa aibe cat mai mult
> dupa urma muncii lui!
>

     Pagina  din 2      Pagina urmatoare

« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Loja zero la Ateneu (4788 afisari)
 Deznodamant dramatic (3301 afisari)
 Si bunicile noastre erau sexy (2354 afisari)
 Un nou vector in Orientul Mijlociu: amenintarea atomica (2072 afisari)
 Cetatea lui Vlad Tepes (1547 afisari)
 NASA trimite astronaut pe asteroidul care inainteaza spre Pamant (4382 afisari)
 Mars al minoritatilor sexuale la Chisinau, stopat de cetateni revoltati (1520 afisari)
 Cainii si romanii, interzisi intr-un magazin din Spania (1449 afisari)
 Traian Băsescu ii ataca pe cotracandidatii lui Vasile Blaga (1421 afisari)
 Sarah Jessica Parker a dovedit ca se poate: din ratusca cea urata a devenit lebada Hollywoodului (1367 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01212 sec.