Ziua Logo
  Nr. 4217 de miercuri, 23 aprilie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2008-04-23

Comentarii: 79, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Alex.Pandrea
2008-04-22 22:16:02

Despre oligarhie cu dragoste


In Romania,in politica romaneasca a intrat deja in discursul politic termenul de baroni sau de oligarhi.
Este oare intr- adevar Romania o tara oligarhica,este oare politica in Romania dominata de oligarhi.
Personal as afirma doar ca noi inca nu am ajuns la acest funest nivel dar aceasta nu inseamna ca anumite semnale nu trebuesc luate in considerare.
Oligarhia reprezinta guvernarea statului de catre un grup, pervertita prin abuzul de putere. Oligarhia reprezinta o forma de guvernamant, in care cea mai mare, sau intreaga putere politica este detinuta de un mic segment al societatii, in general cel mai reprezentativ din punctul de vedere al puterii, exprimata fie prin bani, inrudire, putere militara, influenta politica. Cuvantul isi are radacinile in limba greaca si provine din 'oligo' - putini si 'arkhos' - a conduce.
In mod traditional, oligarhiile se perpetueaza prin intermediul catorva familii importante, ai caror copii sunt formati pentru a deveni mostenitorii acestei puteri. In contrast cu aristocratia, forma de guvernamant in care cei mai 'buni' detin puterea, oligarhia reprezinta adeseori o manifestare a puterii exprimata in mod nedemocratic, in care personaje cheie raman in umbra, preferand sa conduca din culise, de cele mai multe ori prin intermediul mijloacelor economice.
O societate poate deveni oligarhie intr-un anumit moment al evolutiei ei printr-un mecanism de acumulare graduala de mijloace economice in mod netransparent de catre un grup restrans de indivizi.
Oligarhia este acea forma de guvernamant in care puterea apartine celor putini,unei elite
Daca elita este vazuta prin prisma criteriilor economice atunci as spune ca avem de-a face cu un SISTEM OLIGARHIC. Daca criteriile sunt de alta natura atunci as spune ca avem de-a face cu o ideologie FASCISTA.
Dupa model rusesc, oligarhia nu poate fi gandita decat sistemic. Conectati la fonduri publice si la resursa energetica, Hodorkovski, Abramovici sau Berezovski au sprijinit puterea politica si au cautat sa controleze media. Oligarhia are tendinta de a-si crea structuri suprastatale si nu poate functiona in absenta unui control strict al justitiei. Ecuatia simpla a oligarhiei include in mod obligatoriu: infiltrarea politica, controlul media, accesul privilegiat la resurse energetice si imblanzirea justitiei. In Romania, doar Dinu Patriciu (PNL) si Dan Voiculescu (PC) se pot lauda ca se apropie de modelul oligarhic veritabil. Oligarhia lor pune in pericol statul de drept si ameninta mari principii democratice, pe cand presupusa oligarhie de la Palatul Victoria se limiteaza la afaceristi cu ambitii financiare relative, dar fara pretentii hegemonice. Nu stim, desigur, daca nu cumva se viseaza si ei oligarhi, insa astazi abia daca depasesc statutul de mici baroni locali.
In cursul anului 2004, transferul procesului de contestare publica, venita in perioada 2000-2003 cu precadere din exterior (parlamentari din Uniunea Europeana), s-a reorientat si a cuprins segmente largi ale populatiei din Romania. Cu cit statul oligarhic al PSD-ului capata trasaturile clasice ale unui regim mafiot, cu atit contestarea venita din partea societatii civile si a micului segment al presei ramase independente devenea din ce in ce mai puternica, in ciuda cenzurii mecanismul alegerilor parlamentare si prezidentiale a adus o surpriza de proportii: schimbarea guvernarii PSD. Instrumentul principal folosit de guvernul Nastase in instaurarea regimului semi-oligarhic din perioada 2000-2004 a fost politizarea justitiei pina la anularea oricarei pretentii de independenta a puterii judecatoresti. Privatizarile frauduloase, contractele obtinute fara nici un fel de licitatie, refuzurile anchetarii comiterii unor fapte de coruptie la cel mai inalt nivel, toate actele grave prin care s-au adus statului prejudicii financiare enorme au fost posibile in lipsa unei reale independente a justitiei fata de factorul politic. Pusa in fata acestei situatii fara precedent, Comisia Europeana a trebuit sa gaseasca o solutie inedita in ceea ce priveste incheierea negocierilor cu Romania.
Din pacate si PNL-aripa Tariceanu cocheteaza cu sistemul oligarhic desi doctrina liberala nu ar permite acest lucru.
Dar cum subliniaza dl.Boc si chiar Stolojan,dl.Tariceanu a tradat aproape tot ce se putea trada.A tradat doctrina liberala,a tradat aliatul cu care a format alianta invingatoare DA,a tradat pe Presedintele Basescu,cel care prin prestatia sa electorala a facut posibil ca dl.Tariceanu sa devina prim-ministru si PNL partid de guvernamant(acesta ne mai in aceasta situatie din 1934),si-a tradat electoratul liberal elevat.
Si toate aceste lucruri doar pentru un oligarh,pentru a se pune bine cu un sistem politic programat a fi oligarhic.
Da speram ca alegerile locale si parlamentare vor clarifica situatia politica din Romania prin schimbarea radicala a viitorului Parlament si guvern si o delimitare clara intre politic si economic.

neamtu tiganu
2008-04-22 22:40:33

Problema Bucurestiului...

Nici D-zeu din cer nu va putea rezolva problemele Bucurestiului.. asa ca indiferent ce primar iese va fi la fel de impotent ca oricare altu. Bucurestiu va deveni un oras adevarat atunci cind se va dezvolta provincia, cind va exista o infrastructura NATIONALA care sa lege prin autostrazi, cai ferate, linii aeriene toata suprafata Romaniei.

Concentrarea economica in Bucuresti in detrimetu altor regiuni va duce la sufocarea orasului. Un fel de model francez, Parisu si restu.

Nu asteptati prea mult de la primar, nu va putea face nimic, cu sau fara borduri... uitati-va la modelele din alte parti, pensionarii se retrag in zone ieftine si linistite, industria se-ntinde in zone cu legaturi optime, centrele universitare se formeaza de multe ori in juru oraselor mici si linistite singura solutie e sa se descongestioneze populatia bucuresteana.

zwilling carol
2008-04-22 22:58:45

Re: Problema Bucurestiului...

La 2008-04-22 22:40:33, neamtu tiganu a scris:

> Nici D-zeu din cer nu va putea rezolva problemele Bucurestiului.. asa
> ca indiferent ce primar iese va fi la fel de impotent ca oricare altu.
> Bucurestiu va deveni un oras adevarat atunci cind se va dezvolta
> provincia, cind va exista o infrastructura NATIONALA care sa lege prin
> autostrazi, cai ferate, linii aeriene toata suprafata Romaniei.
>
> Concentrarea economica in Bucuresti in detrimetu altor regiuni va duce
> la sufocarea orasului. Un fel de model francez, Parisu si restu.
>
> Nu asteptati prea mult de la primar, nu va putea face nimic, cu sau
> fara borduri... uitati-va la modelele din alte parti, pensionarii se
> retrag in zone ieftine si linistite, industria se-ntinde in zone cu
> legaturi optime, centrele universitare se formeaza de multe ori in
> juru oraselor mici si linistite singura solutie e sa se
> descongestioneze populatia bucuresteana.
>

Scrii frumos si just,dar cine te aude???
Fi sigur ca primarul nu e acum pe forum....:-))

Olga Khan
2008-04-22 23:16:00

Re: Problema Bucurestiului...

La 2008-04-22 22:40:33, neamtu tiganu a scris:

> Concentrarea economica in Bucuresti in detrimetu altor regiuni va duce
> la sufocarea orasului.

Deja n-ai aer in capitala si sufocarea se apropie!
Prin 1969 spuneam ce aer curat este pe strada mea!!! trotoarele erau spalate zilnic noaptea si chiar ne trezeam la miros de tei cand erau in floare!!!
La 200 de metri "turcul" prajea boabele de cafea .... iar melodia preferata era
Bon Jour Bucarest!!! (Videanu mergea in clasa a doua la Videle)

neamtu tiganu
2008-04-22 23:27:24

Re: Problema Bucurestiului...

La 2008-04-22 23:16:00, Olga Khan a scris:

> Deja n-ai aer in capitala si sufocarea se apropie!
------------------------
Ce nu pot io sa pricep e faptu ca pensionarii prefera sa se coaca in Bucuresti vara la 40 de grade si nu se retrag la tara. Economic vorbind Bucurestiu e f. scump. Multi pensionari sunt proprietari de apartamente care in ziua de azi au un pret f. ridicat, mi se pare la mintea cocosului sa-si vinda aceste cotete si sa-si ia undeva mai la aer curat ceva si chiar le-ar mai ramine ceva banisori. Exact ce voi face io cind voi iesi la pensie, voi parasi orasu si voi lua ceva f. ieftin undeva mai la tara..

Cum zicea sotu, daca unu dintre noi moare, io ma voi retrage la tara!

Olga Khan
2008-04-22 23:35:26

Re: Problema Bucurestiului...

La 2008-04-22 23:27:24, neamtu tiganu a scris:

> Cum zicea sotu, daca unu dintre noi moare, io ma voi retrage la tara!<


Aceasta forma de viata este prea noua pentru romani in general!!! si nu s-au adoptat inca la nimic modern din democratie.
Eu nici in vizita nu ma mai duc la Bucuresti ca in Ardeal ma simt excelent si
n-am timp destul sa ma satur de frumusetile locurilor!!!!!

zwilling carol
2008-04-22 23:45:18

Re: Problema Bucurestiului...

La 2008-04-22 23:35:26, Olga Khan a scris:

> La 2008-04-22 23:27:24, neamtu tiganu a scris:
>
> > Cum zicea sotu, daca unu dintre noi moare, io ma voi retrage la tara!<
>
>
> Aceasta forma de viata este prea noua pentru romani in general!!! si
> nu s-au adoptat inca la nimic modern din democratie.
> Eu nici in vizita nu ma mai duc la Bucuresti ca in Ardeal ma simt
> excelent si
> n-am timp destul sa ma satur de frumusetile locurilor!!!!!

Batranii Bucurestiului in Gara de Nord 2007(el 91 ea 88)in drum spre Arad

http://www.fotocommunity.de/pc/pc/mypics/539363/display/10084996

zwilling carol
2008-04-22 23:47:58

Re: Problema Bucurestiului...

La 2008-04-22 23:45:18, zwilling carol a scris:

> La 2008-04-22 23:35:26, Olga Khan a scris:
>
> > La 2008-04-22 23:27:24, neamtu tiganu a scris:
> >
> > > Cum zicea sotu, daca unu dintre noi moare, io ma voi retrage la tara!<
> >
> >
> > Aceasta forma de viata este prea noua pentru romani in general!!! si
> > nu s-au adoptat inca la nimic modern din democratie.
> > Eu nici in vizita nu ma mai duc la Bucuresti ca in Ardeal ma simt
> > excelent si
> > n-am timp destul sa ma satur de frumusetile locurilor!!!!!
>
> Batranii Bucurestiului in Gara de Nord 2007(el 91 ea 88)in drum spre
> Arad
>
> http://www.fotocommunity.de/pc/pc/mypics/539363/display/10084996
>

O placuta imagine a Bucurestiului de altadata...azi...vazuta de mine

http://www.fotocommunity.de/pc/pc/mypics/539363/display/10092720

Razvratitul
2008-04-23 00:27:37

Ah! Am uitat sa va salut....... cu dragoste...

Iertati-ma!

vida clara
2008-04-23 00:56:20

Ignorantza.

Individul uman,isi apara,de cand se naste si pana ce inchide ochii,ignorantza lui proprietate personala.Foarte greu,reuseste invatzatorul,iar mai apoi profesorul,sa-i lipeasca ceva de tichie.
Asa e facut el,omu,sa i sa para ca stie,mai inainte de a sti ce.

Hu Ciu Tzi
2008-04-23 03:05:08

Re: Problema Bucurestiului.../ Neamtule, multi bucuresteni au inceput sa-si vinda apartamentele si

isi construiesc case in satele apropiate de Buc, intre ei multi pensionari.

Multi e poate exagerat, dar destul de multi o fac deja.


La 2008-04-22 23:27:24, neamtu tiganu a scris:

> La 2008-04-22 23:16:00, Olga Khan a scris:
>
> > Deja n-ai aer in capitala si sufocarea se apropie!
> ------------------------
> Ce nu pot io sa pricep e faptu ca pensionarii prefera sa se coaca in
> Bucuresti vara la 40 de grade si nu se retrag la tara. Economic
> vorbind Bucurestiu e f. scump. Multi pensionari sunt proprietari de
> apartamente care in ziua de azi au un pret f. ridicat, mi se pare la
> mintea cocosului sa-si vinda aceste cotete si sa-si ia undeva mai la
> aer curat ceva si chiar le-ar mai ramine ceva banisori. Exact ce voi
> face io cind voi iesi la pensie, voi parasi orasu si voi lua ceva f.
> ieftin undeva mai la tara..
>
> Cum zicea sotu, daca unu dintre noi moare, io ma voi retrage la tara!
>

Aladin
2008-04-23 03:41:22

Daca asi mai locui in Bucuresti.

Probabil asi dori sa ma mut. Dar unde ?????
Structurile necesare unei vieti civilizate ;Apa curenta,canalizare incalzire
si chiar si electricitatea si cai de acces,lipsesc in multe zone unde gasesti liniste si mai putina poluare.

Olga Khan
2008-04-23 07:01:43

Re: Daca asi mai locui in Bucuresti.

La 2008-04-23 03:41:22, Aladin a scris:

> Probabil asi dori sa ma mut. Dar unde ?????
> Structurile necesare unei vieti civilizate ;Apa curenta,canalizare
> incalzire
> si chiar si electricitatea si cai de acces,lipsesc in multe zone unde
> gasesti liniste si mai putina poluare.
>


Eu vad Ardealul zona verde si Raiul din acea zona. Stiu ca bucurestenilor nu le place viata intre unguri si de asta insista la ingramadeala din capitala sa nu dispara viata de mahala. La Gheorgheni se poate trai foarte bine insa multi
n-ar considera schimbarea pentru comfort si liniste cu presupusul lux bucurestean ca sint teatre si opere, plimbari cu barca in Cismigiu si Herestrau, Snagov, acadele turcesti si masline grecesti, plus toata lumea vorbeste romaneste!!!
Arad si Timisoara, Cluj si Oradea si intre ei sint locuri minunate!!!

Olga Khan
2008-04-23 07:13:47

Re: Problema Bucurestiului...

La 2008-04-22 23:45:18, zwilling carol a scris:

> Batranii Bucurestiului in Gara de Nord 2007(el 91 ea 88)in drum spre Arad <

Cu doua flori nu se face primavara!!! stiai tu asta nu-i asa???

Pentru ca in ROmania sint multe orase fantoma sau aproape ar trebui sa incurajeze pensionarii sa se mute acolo ca pensia ar primi si acolo si ar fi mai placut si viata lor fara aglomeratie mare intr-o comunitate doar de pensionari cu activitati pe gustul lor. Si in Arizona sint comune strict pentru pensionari cu taxe mai mici si fara copiii sa le deranjeze sau sa le saprga geamurile cu minge!!!!
Coboara si cei din New York ca nu este iarna si frig aici, este defapt anticamera Rai-ului!!!! Sedona, un orasel spre Flagstaff este o minune, o frumusete rara intre munti inalti de culoare caramizie, terenuri de golf verzi, farmacii sa ai si plimbare de facut dupa medicamente si restaurante cate si de care vrei cu mancarica tocmai digerabila de organe sensibile, supe crema si zahar vata pe batz.

roy
2008-04-23 07:30:53

Re: Problema Bucurestiului...

Pe mine Bucurestiul m-a surprins in bine din punct de vedere arhitectonic. Multe case frumoase (nu vorbesc de cladiri gen blocurile de la Sala Palatului) si cu potential dupa ce vor fi reparate un pic.

In rest, Bucurestiul este o catastrofa infrastructurala: hartoape, circulatie grea, lipsa de parking (se parkeaza pana si in mijlocul intersectziilor), ghemuri imense de cabluri electrice si de telefon, pavaje cu pietre din care s-au dus pietrele (tocmai bune sa-tzi frangi piciorul), cladiri nelocuite in centru care arata ca dupa un bombardament...

Pentru noi, ca fosti locuitori sentimentali si vizitatori pe cateva zile, sa zicem ca mai merge, dar ce simt cei care traiesc acolo zi de zi?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
La 2008-04-22 22:40:33, neamtu tiganu a scris:

> Nici D-zeu din cer nu va putea rezolva problemele Bucurestiului.. asa
> ca indiferent ce primar iese va fi la fel de impotent ca oricare altu.
> Bucurestiu va deveni un oras adevarat atunci cind se va dezvolta
> provincia, cind va exista o infrastructura NATIONALA care sa lege prin
> autostrazi, cai ferate, linii aeriene toata suprafata Romaniei.
>
> Concentrarea economica in Bucuresti in detrimetu altor regiuni va duce
> la sufocarea orasului. Un fel de model francez, Parisu si restu.
>
> Nu asteptati prea mult de la primar, nu va putea face nimic, cu sau
> fara borduri... uitati-va la modelele din alte parti, pensionarii se
> retrag in zone ieftine si linistite, industria se-ntinde in zone cu
> legaturi optime, centrele universitare se formeaza de multe ori in
> juru oraselor mici si linistite singura solutie e sa se
> descongestioneze populatia bucuresteana.
>

alwis46
2008-04-23 08:34:56

Postare cu repetitie.

Am mai scris .
Nici Baronul Haussman, nici Pache Protopopescu si nici macar Bunul Dumnezeu nu mai poate face nimic in Bucuresti, cel putin din punct de vedere al fluidizarii traficului.
Primul, ca sa sistematizeze Parisul si sa traga vestitele bulevarde de azi a daramat celebrele Hale si a pus la pamant o sumedenie de casute.
Cel de-al doilea, ca sa sistematizeze Bucurestiul si sa traseze bulevardele existente astazi a trebuit sa culce la pamant o sumedenie de maghernite care purtau pomposul nume de case.
Bunul Dumnezeu nu mai poate face nimic. Nu pot fi daramate atatea blocuri in locul carora sa trasezi largi artere de circulatie asa cum a facut Pache.
Primarul general, oricare ar fi el, bun sau rau, din orice culoare sau coalitie politica nu mai are ce face. Intr-un Bucuresti care cuprinde in majoritate strazi de influenta turceasca, stramte si intortocheate, si pe care s-au ridicat blocurile de azi, nu prea mai ai ce face.
Bucurestiul de astazi, la aceleasi strazi de acum 19 ani are un plus de autoturisme de peste un milion de bucati fata de cele care existau la 1989.
Cred ca numarul de masini este egal cu acela al bucurestenilor.
Solutia ?
Nu exista.
Cei care vor veni primari vor trebui sa aiba in vedere conservarea situatiei actuale si vor trebui sa incerce sa reglementeze cumva aglomeratia existenta.
Oricare candidat care spune ca are el solutie sa rezolve problema aceasta nu face decat sa manance rahat, nu cu polonicul, cu cazanul.

Catalin Tomescu
2008-04-23 08:56:25

dupa 8 ani de conducere incompetenta...se vede dezastrul

Basescu in 4 ani si cu Videanu inca 4 nu au facut pentru Bucuresti nimic (sau poate au facut galagie,declaratii sforaitoare, acuze = intr-un cuvant manele)

Acesti manelisti vin acum sa propuna tot un manelist :pe militianul Blaga .
Este clar baietii de la drumuri sunt infometati de noi contracte de asfaltari si numai cu gasca de la PD le este bine !...dar nu si bucurestenilor

DanBruma
2008-04-23 09:41:21

Bucurestiul e al bucurestenilor, sa-l vanda baietii lui Constanda pe 2 lei noi

prea putin imi pasa.

Hu Ciu Tzi
2008-04-23 10:02:33

Bucurestiul e al bucurestenilor,sa-l vanda baietii lui (Constanda prietenul lui Videanu, si al PD-L)

La 2008-04-23 09:41:21, DanBruma a scris:

> prea putin imi pasa.
>

Hu Ciu Tzi
2008-04-23 10:03:28

Re: dupa 8 ani de conducere (PEDISTA) incompetenta...se vede dezastrul

La 2008-04-23 08:56:25, Catalin Tomescu a scris:

> Basescu in 4 ani si cu Videanu inca 4 nu au facut pentru Bucuresti
> nimic (sau poate au facut galagie,declaratii sforaitoare, acuze =
> intr-un cuvant manele)
>
> Acesti manelisti vin acum sa propuna tot un manelist :pe militianul
> Blaga .
> Este clar baietii de la drumuri sunt infometati de noi contracte de
> asfaltari si numai cu gasca de la PD le este bine !...dar nu si
> bucurestenilor
>

simiondan
2008-04-23 10:05:30

o veste buna care-i proasta!

nu numai bucurestiul are probleme de trafic. distanta de la intrarea in timisoara dinspre arad pana la iesirea inspre resita ( cam 10 km) o parcurgi la orele de varf de varf intr-o ora. cu masina . nu-i vorba de ore de varf. in tot timpul zilei - orele 8 -20.

nici alte orase mari nu stau nemaipomenit.
ce-i de facut? foarte multe. transport in comun modernizat, sosele de centura, sosele bune cu mai multe benzi prin orase , semaforizari inteligente, etc etc.
daca de astazi s-ar incepe un program intensiv de constructii si amenajari, cred ca avem nevoie de cel putin 10 ani.

problema bucurestiului este problema romaniei urbane.

Hu Ciu Tzi
2008-04-23 10:11:27

Re: Daca asi mai locui in Bucuresti. / Nem, nu acolo unde spui sint locurile cele mai frumoase,

to. Olga, in jurul Brasovului, Sibiului, in apropierea Devei, la Predeal, Busteni, Sinaia, Bucovina, Valea Oltului, Muntii Apuseni!

La 2008-04-23 07:01:43, Olga Khan a scris:

> La 2008-04-23 03:41:22, Aladin a scris:
>
> > Probabil asi dori sa ma mut. Dar unde ?????
> > Structurile necesare unei vieti civilizate ;Apa curenta,canalizare
> > incalzire
> > si chiar si electricitatea si cai de acces,lipsesc in multe zone unde
> > gasesti liniste si mai putina poluare.
> >
>
>
> Eu vad Ardealul zona verde si Raiul din acea zona. Stiu ca
> bucurestenilor nu le place viata intre unguri si de asta insista la
> ingramadeala din capitala sa nu dispara viata de mahala. La
> Gheorgheni se poate trai foarte bine insa multi
> n-ar considera schimbarea pentru comfort si liniste cu presupusul lux
> bucurestean ca sint teatre si opere, plimbari cu barca in Cismigiu si
> Herestrau, Snagov, acadele turcesti si masline grecesti, plus toata
> lumea vorbeste romaneste!!!
> Arad si Timisoara, Cluj si Oradea si intre ei sint locuri minunate!!!
>

simiondan
2008-04-23 10:15:06

Re: o veste buna care-i proasta! stress-ul traficului

se simte si cand postez. in loc sa uit cuvinte, le repet.

La 2008-04-23 10:05:30, simiondan a scris:

> nu numai bucurestiul are probleme de trafic. distanta de la intrarea
> in timisoara dinspre arad pana la iesirea inspre resita ( cam 10 km) o
> parcurgi la orele de varf de varf intr-o ora. cu masina . nu-i vorba
> de ore de varf. in tot timpul zilei - orele 8 -20.
>
> nici alte orase mari nu stau nemaipomenit.
> ce-i de facut? foarte multe. transport in comun modernizat, sosele de
> centura, sosele bune cu mai multe benzi prin orase , semaforizari
> inteligente, etc etc.
> daca de astazi s-ar incepe un program intensiv de constructii si
> amenajari, cred ca avem nevoie de cel putin 10 ani.
>
> problema bucurestiului este problema romaniei urbane.
>

Hu Ciu Tzi
2008-04-23 10:30:02

Re: Daca asi mai locui in Bucuresti. / Nem, nu acolo unde spui sint locurile cele mai frumoase,

Tov. Olga, zonele enumerate de mine mai jos, sint cele mai frumoase!!!!
Am vazut zone frumoase si in Harghita si Covasna da' acolo nu-nteleg limba care-i cea mai grea de-nvatat din Lume!a 2008-04-23 10:11:27, Hu Ciu Tzi a scris:

> to. Olga, in jurul Brasovului, Sibiului, in apropierea Devei, la
> Predeal, Busteni, Sinaia, Bucovina, Valea Oltului, Muntii Apuseni!
>
> La 2008-04-23 07:01:43, Olga Khan a scris:
>
> > La 2008-04-23 03:41:22, Aladin a scris:
> >
> > > Probabil asi dori sa ma mut. Dar unde ?????
> > > Structurile necesare unei vieti civilizate ;Apa curenta,canalizare
> > > incalzire
> > > si chiar si electricitatea si cai de acces,lipsesc in multe zone unde
> > > gasesti liniste si mai putina poluare.
> > >
> >
> >
> > Eu vad Ardealul zona verde si Raiul din acea zona. Stiu ca
> > bucurestenilor nu le place viata intre unguri si de asta insista la
> > ingramadeala din capitala sa nu dispara viata de mahala. La
> > Gheorgheni se poate trai foarte bine insa multi
> > n-ar considera schimbarea pentru comfort si liniste cu presupusul lux
> > bucurestean ca sint teatre si opere, plimbari cu barca in Cismigiu si
> > Herestrau, Snagov, acadele turcesti si masline grecesti, plus toata
> > lumea vorbeste romaneste!!!
> > Arad si Timisoara, Cluj si Oradea si intre ei sint locuri minunate!!!
> >
>
>

Hu Ciu Tzi
2008-04-23 10:34:29

Re: Problema Bucurestiului...

Io nu cred ce scri colea madam Olga, e prea de tot!


La 2008-04-23 07:13:47, Olga Khan a scris:

> La 2008-04-22 23:45:18, zwilling carol a scris:
>
> > Batranii Bucurestiului in Gara de Nord 2007(el 91 ea 88)in drum spre Arad <
>
> Cu doua flori nu se face primavara!!! stiai tu asta nu-i asa???
>
> Pentru ca in ROmania sint multe orase fantoma sau aproape ar trebui sa
> incurajeze pensionarii sa se mute acolo ca pensia ar primi si acolo si
> ar fi mai placut si viata lor fara aglomeratie mare intr-o comunitate
> doar de pensionari cu activitati pe gustul lor. Si in Arizona sint
> comune strict pentru pensionari cu taxe mai mici si fara copiii sa le
> deranjeze sau sa le saprga geamurile cu minge!!!!
> Coboara si cei din New York ca nu este iarna si frig aici, este defapt
> anticamera Rai-ului!!!! Sedona, un orasel spre Flagstaff este o
> minune, o frumusete rara intre munti inalti de culoare caramizie,
> terenuri de golf verzi, farmacii sa ai si plimbare de facut dupa
> medicamente si restaurante cate si de care vrei cu mancarica tocmai
> digerabila de organe sensibile, supe crema si zahar vata pe batz.
>
>
>

Alex.Pandrea
2008-04-23 11:27:14

Re: POLILOGHIE SAU VANZARE DE SALIVA


Nu exista o proba mai clara de demagogie sau a relei vointe decat sa spui ca cineva care a avut o functie de primar de exemplu nu a facut nimic sau a facut totul.Aceasta este o demagogie in care totul este bazat pe neadevar si ura.
Iata:Basescu in 4 ani si cu Videanu inca 4 nu au facut pentru Bucuresti nimic spune un tzucalar al minciunii.

Pentru ca demagogia si reaua intentie sa fie luata in seama si viitorul primar al Buicurestiului este manelist,militian,oameni care abia asteapta sa-si puna gastile in situatia de a fura
Daca o asemenea atitudine poate fi luata in consideratie este limpede ca sunt doar sonorizari searbade a dorintei unor oameni de proasta conditie.

Cum adica Basescu si Videanu nu au facut nimic cand santierile deschise de ei au impanzit Bucurestiul,peste tot ne impiedecam de viitoarele obiective in constructie.Pentru delatori acest lucru este nimic.
Dl.Blaga,dar si Oprescu,Orban si ceilalti candidati doresc sa continue ceea ce s-a inceput in Bucuresti si sa vina cu noi proiecte.
Electoratul va decide care va fi noul primar al Bucurestiului.

Ma gandesc ce suflet au acesti detractori,nu cred ca cineva i-ar plati pentru o asemenea lipsa de har de a face sa zicem propaganda.
Sunt pur si simplu niste oameni care isi scuipa rautatea si nu pot pune nimic constructiv in discursul lor de 3-4 randuri.
Ei sunt cei care nu citesc postari lungi pentru ca ametesc.

Bumerang
2008-04-23 11:47:44

cand ai fost ultima data in Bucuresti Dane?

Cred ca gresesti Dane.

Nu uita ca in Timisoara de abia de vre-un 1 an si ceva s-au inceput lucrarile la drumuri, ca pana atunci bani mergeau la bordurile lui Videanu. Traficul este incomparabil cu cel din Bucuresti. Si odata ce se vor incepe lucrarile la centura va fi ok

DanBruma
2008-04-23 12:24:51

Rezolva problema Orban, prietenul comerciantului sef al Romaniei, numitul Tariceanu Calin

Stiti, ala care face comert cu masini. Terfelitorul institutiilor romanesti.

DanBruma
2008-04-23 12:26:30

Re: Bucurestiul e al bucurestenilor,sa-l vanda baietii lui ... Ciuciule, habar nu ai de nuante

La 2008-04-23 10:02:33, Hu Ciu Tzi a scris:

> La 2008-04-23 09:41:21, DanBruma a scris:
>
> > prea putin imi pasa.
> >
>
>

Bumerang
2008-04-23 12:26:43

Re: Nem, nu acolo unde spui sint locurile cele mai frumoase, - Geografie pe scurt

La 2008-04-23 10:11:27, Hu Ciu Tzi a scris:

> to. Olga, in jurul Brasovului, Sibiului, in apropierea Devei, la
> Predeal, Busteni, Sinaia, Bucovina, Valea Oltului, Muntii Apuseni!
>

Brasov, Sibiu, Deva, Predeal, Muntii Apuseni (o parte) sunt in Ardeal! Asa pt cultura ta generala! Iar cand se vorbeste de Ardeal/Transilvania la modul general, de obiecei se includ Crisana si Maramuresul, desi geografic incorect.
Aici gasesti si raiul verde si civilizatie/infrastructura. Pe Valea Oltului mai greu....
Vezi aici si diferentele uriase intre Muntenia si Moldova pe de-o parte, si Transilvania si Banat pe de alta. Si anume o desfasurare relativ omogena economica si infrastructurala, cu mai multe zone economice traditionale in Transilvania si Banat , si nu o concetratie maxima aprope intr-un singur punct, Bucurestiul sau Iasiul, ca in Muntenia si Moldova.


Hu Ciu Tzi
2008-04-23 12:29:55

Vad ca ai luat locul lui Onesti si-i tragi tare cu diversiunea si manipularea pedelista, se apropie

alegerile, ia spune la cit a crescut procentajul vostru mincinos de la 40% la 99% PDL???La 2008-04-23 12:24:51, DanBruma a scris:

> Stiti, ala care face comert cu masini. Terfelitorul institutiilor
> romanesti.
>

simiondan
2008-04-23 12:31:44

Re: cand ai fost ultima data in Bucuresti Dane? recent , dar n-am circulat cu masina

te rog sa ma crezi ca asa stau lucrurile acum, pe acasa. da, s-au pornit multe lucrari in ultimul timp si este foarte posibil ca acest lucru sa fie cauza . suntem totusi departe de cum am dori si de cum mai vedem inspre vest.

sa-ti spun si ceva care ma amuza. cainii vagabonzi. nu sunt multi in timisoara, totusi ii intalnesti destul de des. ei, acesti maidanezi au invatat sa treaca strada
pe la trecerea de pietoni si pe verde! pur si simplu stau la semafor si trec odata cu pietonii.


La 2008-04-23 11:47:44, Bumerang a scris:

> Cred ca gresesti Dane.
>
> Nu uita ca in Timisoara de abia de vre-un 1 an si ceva s-au inceput
> lucrarile la drumuri, ca pana atunci bani mergeau la bordurile lui
> Videanu. Traficul este incomparabil cu cel din Bucuresti. Si odata ce
> se vor incepe lucrarile la centura va fi ok
>
>
>

Hu Ciu Tzi
2008-04-23 12:32:41

Ciuciule,habar nu ai de nuante / Bine ca ai tu habar de diversiunea si manipularea murdare pedeliste

si le practici cu inversunare!!!


La 2008-04-23 12:26:30, DanBruma a scris:

> La 2008-04-23 10:02:33, Hu Ciu Tzi a scris:
>
> > La 2008-04-23 09:41:21, DanBruma a scris:
> >
> > > prea putin imi pasa.
> > >
> >
> >
>
>

Hu Ciu Tzi
2008-04-23 12:36:39

Re: Nem, nu acolo unde spui sint locurile cele mai frumoase, - Geografie pe scurt / Bumerang,

Tot pentru cultura generala, stiam ca o parte din zonele enumerate de mine-s in Transilvania.


La 2008-04-23 12:26:43, Bumerang a scris:

> La 2008-04-23 10:11:27, Hu Ciu Tzi a scris:
>
> > to. Olga, in jurul Brasovului, Sibiului, in apropierea Devei, la
> > Predeal, Busteni, Sinaia, Bucovina, Valea Oltului, Muntii Apuseni!
> >
>
> Brasov, Sibiu, Deva, Predeal, Muntii Apuseni (o parte) sunt in Ardeal!
> Asa pt cultura ta generala! Iar cand se vorbeste de
> Ardeal/Transilvania la modul general, de obiecei se includ Crisana si
> Maramuresul, desi geografic incorect.
> Aici gasesti si raiul verde si civilizatie/infrastructura. Pe Valea
> Oltului mai greu....
> Vezi aici si diferentele uriase intre Muntenia si Moldova pe de-o
> parte, si Transilvania si Banat pe de alta. Si anume o desfasurare
> relativ omogena economica si infrastructurala, cu mai multe zone
> economice traditionale in Transilvania si Banat , si nu o concetratie
> maxima aprope intr-un singur punct, Bucurestiul sau Iasiul, ca in
> Muntenia si Moldova.
>
>
>
>

Bumerang
2008-04-23 12:40:31

Re: cand ai fost ultima data in Bucuresti Dane? recent , dar n-am circulat cu masina

Stiu cum este acasa! Vin de cel putin doua ori pe an la Timisoara. Chiar acum de Pastele Catolic am fost. Durmurile incep sa se termine. Eu nu am facut mai mult de 30 min din Girocului pana in Aradului, la 10:00h. E loc si de mai bine, recunosc, insa totusi incomparabil cu Bucurestiul!! Si infrastructura Timsoorii are baze, puse de mai demult, care acum se pot dezvolta. In Bucuresti nu ai baza. In afara de centrul vechi, totul a fost construit anapoda si dupa princiupiul as' ca merge, si ce ma intereseaza pe mine ce va fi in 10 ani!! Nu uita de mahalale fara canalizare etc. Sunt mahalale inTimiosra fara canalizare? Nu!
That's the diference! Csokolom! Auf WiedersehenLa 2008-04-23 12:31:44, simiondan a scris:

> te rog sa ma crezi ca asa stau lucrurile acum, pe acasa. da, s-au
> pornit multe lucrari in ultimul timp si este foarte posibil ca acest
> lucru sa fie cauza . suntem totusi departe de cum am dori si de cum
> mai vedem inspre vest.
>
> sa-ti spun si ceva care ma amuza. cainii vagabonzi. nu sunt multi in
> timisoara, totusi ii intalnesti destul de des. ei, acesti maidanezi au
> invatat sa treaca strada
> pe la trecerea de pietoni si pe verde! pur si simplu stau la semafor
> si trec odata cu pietonii.
>
>
> La 2008-04-23 11:47:44, Bumerang a scris:
>
> > Cred ca gresesti Dane.
> >
> > Nu uita ca in Timisoara de abia de vre-un 1 an si ceva s-au inceput
> > lucrarile la drumuri, ca pana atunci bani mergeau la bordurile lui
> > Videanu. Traficul este incomparabil cu cel din Bucuresti. Si odata ce
> > se vor incepe lucrarile la centura va fi ok
> >
> >
> >
>
>

DanBruma
2008-04-23 13:09:43

Re: Ciuciule, nu am ce sa-ti raspund pentru ca bati campii

La 2008-04-23 12:29:55, Hu Ciu Tzi a scris:

> alegerile, ia spune la cit a crescut procentajul vostru mincinos de la
> 40% la 99% PDL???
>
>
>
> La 2008-04-23 12:24:51, DanBruma a scris:
>
> > Stiti, ala care face comert cu masini. Terfelitorul institutiilor
> > romanesti.
> >
>
>

Arogantu'
2008-04-23 14:19:10

Mos Tagirtza - mai usor cu pianul pe scari, ca se varsa clapele !

Demagogie zici ?
Mare-i gradina lui Dumnezeu si multi pupinbaseci mai VIETUIESC in ea ...

Bumerang
2008-04-23 15:09:58

Re: POLILOGHIE SAU VANZARE DE SALIVA

D-le Pandrea,

cum bine ai observat, si a afirma ca un primar a facut totul este la fel de demagogic.
Dar hai sa vedem ce au facut primarii in ultimii 8 ani. Nu dpdv al investitiilor private, ci ca functionari locali!
Constructiile de care vorbesti mata, sunt in majoritatea covarsitoare private! Nu au nimic in comun cu infrastructura orasului! Asfaltarile in lant ale acelorasi strazi sunt clientelare.

Eu ma gandesc mai mult la indundatii, zapezi, trafic scapat de sub control, aglomeratie de cladiri noi pe fiecare cm patrat, distrugerea parcurilor, mahalale fara canalizare, apa si curent si lipsa unui program de constructii sociale. Adevaratele criterii de masura ale unei administratii locale! Rezultatul ? Faliment! Dpdv al cetateanului de rand, nu al celor de stare buna, cum zici mata! Acei cetateni carora nu le mai ramene decat ura, fata de un sistem incompetent, corupt si imbecil.

De obicei, cei care scriu/vorbesc mult, ori nu au perspicacitatea si vocabularul necesar de a comunica in esenta, ori doresc sa umfle un nimic, care sa para mare!


La 2008-04-23 11:27:14, Alex.Pandrea a scris:

>
> Nu exista o proba mai clara de demagogie sau a relei vointe decat sa
> spui ca cineva care a avut o functie de primar de exemplu nu a facut
> nimic sau a facut totul.Aceasta este o demagogie in care totul este
> bazat pe neadevar si ura.
> Iata:Basescu in 4 ani si cu Videanu inca 4 nu au facut pentru
> Bucuresti nimic spune un tzucalar al minciunii.
>
> Pentru ca demagogia si reaua intentie sa fie luata in seama si
> viitorul primar al Buicurestiului este manelist,militian,oameni care
> abia asteapta sa-si puna gastile in situatia de a fura
> Daca o asemenea atitudine poate fi luata in consideratie este limpede
> ca sunt doar sonorizari searbade a dorintei unor oameni de proasta
> conditie.
>
> Cum adica Basescu si Videanu nu au facut nimic cand santierile
> deschise de ei au impanzit Bucurestiul,peste tot ne impiedecam de
> viitoarele obiective in constructie.Pentru delatori acest lucru este
> nimic.
> Dl.Blaga,dar si Oprescu,Orban si ceilalti candidati doresc sa continue
> ceea ce s-a inceput in Bucuresti si sa vina cu noi proiecte.
> Electoratul va decide care va fi noul primar al Bucurestiului.
>
> Ma gandesc ce suflet au acesti detractori,nu cred ca cineva i-ar plati
> pentru o asemenea lipsa de har de a face sa zicem propaganda.
> Sunt pur si simplu niste oameni care isi scuipa rautatea si nu pot
> pune nimic constructiv in discursul lor de 3-4 randuri.
> Ei sunt cei care nu citesc postari lungi pentru ca ametesc.
>
>

DanBruma
2008-04-23 15:47:54

Re: Ciuciule,habar nu ai de nuante / Ciuciule, esti daltonist politic

La 2008-04-23 12:32:41, Hu Ciu Tzi a scris:

> si le practici cu inversunare!!!
>
>
> La 2008-04-23 12:26:30, DanBruma a scris:
>
> > La 2008-04-23 10:02:33, Hu Ciu Tzi a scris:
> >
> > > La 2008-04-23 09:41:21, DanBruma a scris:
> > >
> > > > prea putin imi pasa.
> > > >
> > >
> > >
> >
> >
>
>

katty1
2008-04-23 17:13:47

Problema Olgai Khan ...

La 2008-04-23 07:13:47, Olga Khan a scris:

> La 2008-04-22 23:45:18, zwilling carol a scris:
>
> > Batranii Bucurestiului in Gara de Nord 2007(el 91 ea 88)in drum spre Arad <
>
> Cu doua flori nu se face primavara!!! stiai tu asta nu-i asa???
>
> Pentru ca in ROmania sint multe orase fantoma sau aproape ar trebui sa
> incurajeze pensionarii sa se mute acolo ca pensia ar primi si acolo si
> ar fi mai placut si viata lor fara aglomeratie mare intr-o comunitate
> doar de pensionari cu activitati pe gustul lor. Si in Arizona sint
> comune strict pentru pensionari cu taxe mai mici si fara copiii sa le
> deranjeze sau sa le saprga geamurile cu minge!!!!
> Coboara si cei din New York ca nu este iarna si frig aici, este defapt
> anticamera Rai-ului!!!! Sedona, un orasel spre Flagstaff este o
> minune, o frumusete rara intre munti inalti de culoare caramizie,
> terenuri de golf verzi, farmacii sa ai si plimbare de facut dupa
> medicamente si restaurante cate si de care vrei cu mancarica tocmai
> digerabila de organe sensibile, supe crema si zahar vata pe batz.
>
>
>


De unde scoti tu ideile astea nastrusnice cu orase de pensionari? Oare dupa ce iesi la pensie nu mai ai nevoie de servicii: asistenta medicala, incalzire, alimente, magazine de desfacere, reparatii in casa, masini de transport? Cum ar putea trai pensionarii singuri fara aceste servicii de baza care sint realizate de oamenii activi? Tu gandesti ce scrii?

DanBruma
2008-04-23 18:00:03

Re: Problema Olgai Khan ...nu poate sa le faca pe amandoua deodata, adica

si sa scrie si sa si gandeasca.

La 2008-04-23 17:13:47, katty1 a scris:

> La 2008-04-23 07:13:47, Olga Khan a scris:
>
> > La 2008-04-22 23:45:18, zwilling carol a scris:
> >
> > > Batranii Bucurestiului in Gara de Nord 2007(el 91 ea 88)in drum spre Arad <
> >
> > Cu doua flori nu se face primavara!!! stiai tu asta nu-i asa???
> >
> > Pentru ca in ROmania sint multe orase fantoma sau aproape ar trebui sa
> > incurajeze pensionarii sa se mute acolo ca pensia ar primi si acolo si
> > ar fi mai placut si viata lor fara aglomeratie mare intr-o comunitate
> > doar de pensionari cu activitati pe gustul lor. Si in Arizona sint
> > comune strict pentru pensionari cu taxe mai mici si fara copiii sa le
> > deranjeze sau sa le saprga geamurile cu minge!!!!
> > Coboara si cei din New York ca nu este iarna si frig aici, este defapt
> > anticamera Rai-ului!!!! Sedona, un orasel spre Flagstaff este o
> > minune, o frumusete rara intre munti inalti de culoare caramizie,
> > terenuri de golf verzi, farmacii sa ai si plimbare de facut dupa
> > medicamente si restaurante cate si de care vrei cu mancarica tocmai
> > digerabila de organe sensibile, supe crema si zahar vata pe batz.
> >
> >
> >
>
>
> De unde scoti tu ideile astea nastrusnice cu orase de pensionari? Oare
> dupa ce iesi la pensie nu mai ai nevoie de servicii: asistenta
> medicala, incalzire, alimente, magazine de desfacere, reparatii in
> casa, masini de transport? Cum ar putea trai pensionarii singuri fara
> aceste servicii de baza care sint realizate de oamenii activi? Tu
> gandesti ce scrii?
>

zwilling carol
2008-04-23 18:01:26

Re: Problema Olgai Khan ...

La 2008-04-23 17:13:47, katty1 a scris:

> La 2008-04-23 07:13:47, Olga Khan a scris:
>
> > La 2008-04-22 23:45:18, zwilling carol a scris:
> >
> > > Batranii Bucurestiului in Gara de Nord 2007(el 91 ea 88)in drum spre Arad <
> >
> > Cu doua flori nu se face primavara!!! stiai tu asta nu-i asa???
> >
> > Pentru ca in ROmania sint multe orase fantoma sau aproape ar trebui sa
> > incurajeze pensionarii sa se mute acolo ca pensia ar primi si acolo si
> > ar fi mai placut si viata lor fara aglomeratie mare intr-o comunitate
> > doar de pensionari cu activitati pe gustul lor. Si in Arizona sint
> > comune strict pentru pensionari cu taxe mai mici si fara copiii sa le
> > deranjeze sau sa le saprga geamurile cu minge!!!!
> > Coboara si cei din New York ca nu este iarna si frig aici, este defapt
> > anticamera Rai-ului!!!! Sedona, un orasel spre Flagstaff este o
> > minune, o frumusete rara intre munti inalti de culoare caramizie,
> > terenuri de golf verzi, farmacii sa ai si plimbare de facut dupa
> > medicamente si restaurante cate si de care vrei cu mancarica tocmai
> > digerabila de organe sensibile, supe crema si zahar vata pe batz.
> >
> >
> >
>
>
> De unde scoti tu ideile astea nastrusnice cu orase de pensionari? Oare
> dupa ce iesi la pensie nu mai ai nevoie de servicii: asistenta
> medicala, incalzire, alimente, magazine de desfacere, reparatii in
> casa, masini de transport? Cum ar putea trai pensionarii singuri fara
> aceste servicii de baza care sint realizate de oamenii activi? Tu
> gandesti ce scrii?
>

Te-ai repezit ca o felina pe ea!
Citeste bine si ai sa intelegi,ideia e corecta si in State civilizate sistemul exista si e bine organizat,oferindule toate conditiile,la fel e si aici in Israel.

katty1
2008-04-23 18:23:14

Re: Problema Olgai Khan ...

La 2008-04-23 18:01:26, zwilling carol a scris:

> La 2008-04-23 17:13:47, katty1 a scris:
>
> > La 2008-04-23 07:13:47, Olga Khan a scris:
> >
> > > La 2008-04-22 23:45:18, zwilling carol a scris:
> > >
> > > > Batranii Bucurestiului in Gara de Nord 2007(el 91 ea 88)in drum spre Arad <
> > >
> > > Cu doua flori nu se face primavara!!! stiai tu asta nu-i asa???
> > >
> > > Pentru ca in ROmania sint multe orase fantoma sau aproape ar trebui sa
> > > incurajeze pensionarii sa se mute acolo ca pensia ar primi si acolo si
> > > ar fi mai placut si viata lor fara aglomeratie mare intr-o comunitate
> > > doar de pensionari cu activitati pe gustul lor. Si in Arizona sint
> > > comune strict pentru pensionari cu taxe mai mici si fara copiii sa le
> > > deranjeze sau sa le saprga geamurile cu minge!!!!
> > > Coboara si cei din New York ca nu este iarna si frig aici, este defapt
> > > anticamera Rai-ului!!!! Sedona, un orasel spre Flagstaff este o
> > > minune, o frumusete rara intre munti inalti de culoare caramizie,
> > > terenuri de golf verzi, farmacii sa ai si plimbare de facut dupa
> > > medicamente si restaurante cate si de care vrei cu mancarica tocmai
> > > digerabila de organe sensibile, supe crema si zahar vata pe batz.
> > >
> > >
> > >
> >
> >
> > De unde scoti tu ideile astea nastrusnice cu orase de pensionari? Oare
> > dupa ce iesi la pensie nu mai ai nevoie de servicii: asistenta
> > medicala, incalzire, alimente, magazine de desfacere, reparatii in
> > casa, masini de transport? Cum ar putea trai pensionarii singuri fara
> > aceste servicii de baza care sint realizate de oamenii activi? Tu
> > gandesti ce scrii?
> >
>
> Te-ai repezit ca o felina pe ea!
> Citeste bine si ai sa intelegi,ideia e corecta si in State civilizate
> sistemul exista si e bine organizat,oferindule toate conditiile,la fel
> e si aici in Israel.
>

Si daca e in USA si Israel trebuie neaparat sa fie si o idee buna pentru Romania?? Adevarul e ca pensionarii nu se simt deloc bine numai intre ei. Tocmai contactul permanent cu cei tineri le prelungeste viata, ii face sa se simta utili si le tine moralul. Habar nu ai dar te bagi in seama.

Hu Ciu Tzi
2008-04-23 18:33:54

nu am ce sa-ti raspund pentru ca.. / A spune adevarul inseamna a bate cimpii, pentru voi PD-L,n-asa?

La 2008-04-23 13:09:43, DanBruma a scris:

> La 2008-04-23 12:29:55, Hu Ciu Tzi a scris:
>
> > alegerile, ia spune la cit a crescut procentajul vostru mincinos de la
> > 40% la 99% PDL???
> >
> >
> >
> > La 2008-04-23 12:24:51, DanBruma a scris:
> >
> > > Stiti, ala care face comert cu masini. Terfelitorul institutiilor
> > > romanesti.
> > >
> >
> >
>
>

Hu Ciu Tzi
2008-04-23 18:38:38

Ciuciule, esti daltonist po.. / MA TEM FIULE BRUMA CA TU NU ESTI DOAR DALTONIST, TU ESTI ORB POLITIC

La 2008-04-23 15:47:54, DanBruma a scris:

> La 2008-04-23 12:32:41, Hu Ciu Tzi a scris:
>
> > si le practici cu inversunare!!!
> >
> >
> > La 2008-04-23 12:26:30, DanBruma a scris:
> >
> > > La 2008-04-23 10:02:33, Hu Ciu Tzi a scris:
> > >
> > > > La 2008-04-23 09:41:21, DanBruma a scris:
> > > >
> > > > > prea putin imi pasa.
> > > > >
> > > >
> > > >
> > >
> > >
> >
> >
>
>

Olga Khan
2008-04-23 19:33:03

Re: Problema Olgai Khan ... ??? tu ai probleme mai mari ca mine!

La 2008-04-23 17:13:47, katty1 a scris:

>> De unde scoti tu ideile astea nastrusnice cu orase de pensionari? Oare
> dupa ce iesi la pensie nu mai ai nevoie de servicii: asistenta
> medicala, incalzire, alimente, magazine de desfacere, reparatii in
> casa, masini de transport? Cum ar putea trai pensionarii singuri fara
> aceste servicii de baza care sint realizate de oamenii activi? Tu
> gandesti ce scrii?
>

Atit stii doar sa jignesti, comunisto!!!!!!! N-o sa iasa asta din tine nici in groapa!!!
Nu presupui ca am calatorit mai mult in lumea asta ca tine si multi altii si am vazut destule pana acum!!! A fi un oras de pensionari numai in capul unei fiinte care n-are creier poate sa fie o idee rea. Vad ca bati pasul pe loc, emigrarea nu te-a ajutat cu nimic, doar sa te lauzi cu ce ai gasit ieftin si frumos in magazine ce n-a mai vazut nimeni.

Olga Khan
2008-04-23 19:35:53

Re: Problema Olgai Khan ...nu poate sa le faca pe amandoua deodata, adica

La 2008-04-23 18:00:03, DanBruma a scris:

> si sa scrie si sa si gandeasca.


Foamea sau alcoolul ti-au spalat creierii, ca n-ai nici bruma de minte.

Shadow
2008-04-23 19:39:06

Re: Problema Olgai Khan ...Katty

Orase de pensionari exista peste tot in lume. Sunt orase cu locuinte medicalizate si cu o gramada de servicii pt pesnionari. Mai trebuie sa ai "bani" sa poti cumpara sau inchiria o locuinta intr-un astfel de spital. Te asigur ca "salvarea" ajunge mai repede decat in "marile capitale".

Olga Khan
2008-04-23 19:41:47

Re: Problema Olgai Khan ...

La 2008-04-23 18:23:14, katty1 a scris:

> Si daca e in USA si Israel trebuie neaparat sa fie si o idee buna
> pentru Romania?? Adevarul e ca pensionarii nu se simt deloc bine
> numai intre ei. Tocmai contactul permanent cu cei tineri le
> prelungeste viata, ii face sa se simta utili si le tine moralul. Habar
> nu ai dar te bagi in seama.
>
>
Esti o forma de viata joasa, te terfelesti in noroi, analfabeta ce esti!!!!!
Singura care habat n-are de actiunile ei esti TU !!!!!!
Chiar ca nu te-a invatat nimeni cum sa vorbesti si mai vrei sa spui ca pensionarii stau bine in compania acestori fiinte frustrate ca tine????
Pleaca mancand pamint sa nu te vada innebunind de singuratate, dai dovada de multa mitocanie ce exista in tine.

neamtu tiganu
2008-04-23 19:52:01

Katty.. gresesti..

     Pagina  din 2      Pagina urmatoare

« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Casatoriile cu rusoaice (3554 afisari)
 Ucraina pregatita de razboi (3106 afisari)
 Tainul UDMR (3073 afisari)
 Petrolul caspic va trece prin Romania (2161 afisari)
 Dezastrul Capitalei (1433 afisari)
 Interpretul locotenentului Colombo a ajuns sa umble razna pe strazi (3837 afisari)
 Vine era glaciara! (3827 afisari)
 Prunariu: Exista extraterestri, dar secretul este bine pastrat (3671 afisari)
 Drama in familia unui jandarm din Buzau: Mama injunghiata in inima, copilul strangulat si tatal cu gatul taiat (3130 afisari)
 Cum va fi vremea de Pašti (2497 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01048 sec.