Ziua Logo
  Nr. 4154 de sambata, 9 februarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Dosare ultrasecrete

2008-02-09

Comentarii: 12, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Viorica Ianc
2008-02-09 05:55:54

Kosovo


..sangele pur...iliro-turcoman-albanez...
mai exista si ...shiptari. Astia sunt un fel de tzigani.
De ce nu se unesc cu Albania ? Din cele trei parti de sange care este mai pur ?

Alea trei milioane de catolici , ce sunt ? Croati, sloveni, daca sarbii sunt
ortodocsi ?

MariuStoica
2008-02-09 06:14:18

Kosovo....maine HarCov - asa zisul Trei Scaune - "Tinutul Secuiesc"

"In teritoriul romanesc ocupat de minoritarii unguri, romanii sunt tratati ca intrusi si tratamentul care li se aplica este pe masura.

Lideri ai UDMR nu admit amestecul rasial cu "natiunea partener", fiind cunoscuta pozitia critica a lui Katona Adam, reprezentantul platformei UDMR crestin-democrata, intitulata Initiativa Maghiara, sustinuta si de Tokes, care a sugerat ca maghiarii care manjesc rasa amestecandu-se cu romanii ar fi tradatori.

In urma scandalului iscat, UDMR-ului i-au trebuit sase ore pentru a hotari, in sedinta Consiliului Reprezentantilor din februarie 1996, textul unei delimitari fata de afirmatiile lui Katona. Delimitare formala, nici vorba de excludere si in plus din sondaje rezulta ca Katona este unul dintre liderii populari ai UDMR.

Cu privire la casatoriile mixte, Tokes a declarat:
"Cu temerile pentru natiune ale lui Katona Adam toata lumea este de acord, chiar si cei ce critica vehement manifestarile lui... trebuie sa ne ingrijoreze... acea politica artificiala de asimilare in urma careia a crescut, spre exemplu, numarul casatoriilor mixte"
(Magropress, nr. 67, pag 32., august 1996).

Se poate intelege ca liderii UDMR agreeaza un program autarhic, de izolare, omogenizare biologica si indiguire a minoritatii maghiare, din grija de a nu fi asimilata de majoritate.
Cu toate acestea, conceptia maghiarilor despre dansii este atat de inalta incat apare cu totul nejustificata aceasta temere:
"o comunitate poate sa decida ca se asimileaza de bunavoie intr-o alta comunitate, daca aceasta simbolizeaza un nivel, un stil de viata superior. Intr-unul inferior, niciodata. Iata de ce maghiarimea nu poate fi asimilata" (Magropress, nr.52, pag. 32 - 1996).

Deci superioritatea si motivatia comandamentului mentinerii puritatii etnice au si rezon cultural.

Ideea comunitatii superioare, fauritoare de civilizatie in "bazinul carpatic", samavolnic tinuta sub tutela, apare constant in presa de limba maghiara:
"Din 16 decembrie 1989 in Transilvania si Partium a incetat orice motiv legal pentru ca noi sa fim tinuti sub tutela...
Inaintasii nostrii au trait in aceste tinuturi din 896 pana in 1920 ca natiuni autonome. Ca urmare a investitiilor lor pe aceste meleaguri, in Ardeal si in Partium au luat fiinta sate, orase, a inflorit agricultura, industria, comertul...
este legitima pretentia comunitatii etnice maghiare din Ardeal si Partium sa i se restituie statutul de drept, dobandit de-a lungul istoriei...
Noi, maghiarii din Ardeal si Partium, avem documente scrise care dovedesc ca timp de 1000 de ani pe aceste teritorii am fost natiune, acesta este statutul nostru de drept".
(Erdely Magyarsag, 8, 1991)


Pe acest concept, de natiune dezvoltata separat, in afara societatii romanesti, si-a intemeiat UDMR-ul ideea ca Romania nu este stat national, ci o societate plurinationala in care grupul etnic maghiar reprezinta o societate distincta cu drept de organizare propriu si autonom fata de institutiile statului.

Mai mult, dupa cum reiese din autodefinirea ca subiect politic, atribut propriu statelor, UDMR ravneste, calitatea de autoritate statala autonoma, rezultatul purtand titlul de secesiune si implicand redesenarea frontierei interne.

Ghita Bizonu'
2008-02-09 09:10:10

Re: Kosovo uf ....

In fosta RSFI erau 3 milioane de catolici. Catolicii erau sloveni si croati.
Ce nu se vrea a se stii este ca unica diferenta intre croati si sarbi este religia si alfabetu (unii chirilic, altii lattin. De ce dracu n-a bagat Tito alfabetu latin ptr toti nu stiu. Poate asa ca unn motiv in plus de separatie)
Idem ptr "bosniaci" termenul care a inlocit "nationalitatea musulmana" . In Bosnia musulmanii vorbesc si ei sarbo-croata dar religia ii dieferntiaza (sunt de fapt fosti bogumili , care au fost persecutai si de catolici si de prtodocsi. in final dupa cucerirea turca au trecut la islam). Si mai erau musulmani si albanezii.
Conflicul dintre Croatia, Serbia si Bosnia a fost unul de tip relihios , nu democratie contra dictatura . Conflsict religios sprijint (daca nu si aprins ) de afara.---------------
In 1991, in timpul ultimelor zile de viata ale republicilor iugoslave, studii sociologice indicau ca exista aproximativ 3 milioane de catolici practicanti, 1,5 musulmani si 1,2 milioane de sarbi ortodocsi. Pe de alta parte, oficiali religiosi din tara sustin ca erau 7,3 milioane catolici, 3,8 milioane musulmani si 10 milioane ortodocsi. Recensamantul din 1981 insuma populatia Iugoslaviei la 22,4 milioane, sarbii fiind grupul cel mai numeros - 8,1 milioaneLa 2008-02-09 05:55:54, Viorica Ianc a scris:

>
> ..sangele pur...iliro-turcoman-albanez...
> mai exista si ...shiptari. Astia sunt un fel de tzigani.
> De ce nu se unesc cu Albania ? Din cele trei parti de sange care este
> mai pur ?
>
> Alea trei milioane de catolici , ce sunt ? Croati, sloveni, daca
> sarbii sunt
> ortodocsi ?
>
>

Ghita Bizonu'
2008-02-09 11:10:19

Ipoteza conspirationista

Este usor curios cum al Quaeda s-a bucurat de "neatentia" organelor specializate daca nu cumva si de colaborarea lor ...
In plus este dubioasa neatentia care a dus la traficul cu arme ptr UCK - lasa ca si ptr musulmanii bosniaci .
Mai tineti minte conflictu civilizatiilor ? Mie mi sa- parut ca este o insailare menita sa justifice niste intelegeri nu chiar cusher (scuze dargi mozaici e un imprumut cultural oricat nu i-ar place lu' amy cu Y ) care reimpartea lumea pe criteriul religiilor si nu'sh cum amesteca iudaismul cu crestinismul iar crestini erau doar aia cu flioque ca ortodocsuii erau altii si toti cica doreau la Moscova (desi noi ... suntem sa zicem cel putin reticenti fata de Moscova). Da' oricum ne-au bagat in straita Kremlinului fara sa ne intrebe .
SI ca urmare , asa pe nepusa masa ne trezim si cu conflicte religioase demne occidentul sec XVI-XVII ,, exact intr-o zona in care conflictele aveau alte motivatii ....
Nu-i curios.
Apai am io una bucata de idee : cineva (naiba stie cine) s-a gandit , printre altele , sa faca o mica substitutie intre Palestina si Balcani.
Profitand de unii extremisti locali - precum profundu democrat Ilya Itegbegovici care a avutceva necazuri pre zisa sa cum ca in Bosnia personale lipsite de moralitate (adica nemusulmani) nu ar trebui sa fie in presa - si de nemultumiri materiale au incurajat secesiunea chit ca bubuialala locala a atras si nebunii de prin alte parti (inclus Algeria) prolejuind amestcu multor cretini fundamentalisti . SI circu s-a intins in Kosovo , unde este o cestiune pur etnica . Uite asa am reusit s-o facem de oaie (toti aia din OSCE ) si sa dam dracului dreptu international (ca largul sprijin moral al unei anumite stangi post 68 iste care behaia fericita ).
DAR , toata jmecheria asta gretoasa da gres . Fiindca desi ideologiile au un mare rol in conflicte (mai ales cele religioase) sustinad moralul combatantilor (lupti si mori ptr Dumnezeu sau progres ) nu prea influenteaza directia conflictului. Intotdeauna primeaza interesele mai ... terestre iar ideologia le da motivatia. Sau altfel zis ideologia se pliaza interesului* ! Ca altfel o schimbam !!!
Ori , substituia Palestina contra Balcani da gres. Fiindca nu este un conflict religios, ci unul etnic vazand intererse teritoriale. Problema este intre Israel si vecinii sai arabi ( avea mare dreptate pasrsuutistu' Ariel cand ii injura pe iordanieni , ca si iorddanienii au anxat din Palestina !!). Ma rog, religia cum am zis este buna sa sustina moralu' da nu creeaza ea insasi conflictu'.
De aici : riscam sa avem un focar in Balcani - si sa nu-i confundam pe albanezi , europeni si munteni , cu maratonistii egipteni, Or fi de religie comuna, da' au pareri diferite despre maraton (albanezii prefera sa fuga dupa dusman, iar egiptenii de dusman).
Insa , dincolo ... lucrurile se incurca. Iranu (care a primit arme din Isarael sa reziste Iracului) se ratoieste la Israel . Cercul risca sa se largeasca prin implicarea religiei : in loc ca Israelul sa aiba probleme doar cu vecinii se poate gasi in discutii neprincipiale si cu altii. Nemaratonisti - ex afgani (munteni duri ) pakistanezi samd.
Substituia incercata nu da rezultate. Insa extinde aria conflictuala.


* uite alta cioaca , veche, veche mititica. Cruciadele. Sa nu cadeti in greseala marxizanta sa acuzati pe cruciati ca erau impinsi de interese meschine (minus venetienii a caror interese erau majore, nu meschine!!!) . Erau profund credinciosi si luptau ptr mantuirea sufletului. Si papa dorea sincer "eliberarea" Sf Mormant. Si regii crestini doreau sincer sa-si spele pacatele (betii, omoruri, nenumarate metrese plus violurile intamplatoare ) luptand ptr o cauza sfanta. Dar Cruciadele au fost in I ul rand un bun prilej de a sscapa de trupele senioriale implicate in nesfarsite batatlii locale ! Au plecat seniorii cu trupele lor, au mai plecat si sarantocii excedentari si ... ei bine s-a facut un pic de pace prin Europa !! (adica se bateau doar regii si ducii , nu si multitudinea de seniori locali mai baroni). Ca asta a fost spaima anului 1000 si d'aia in Vest nu in est (bellus omnium)
Sau islamu'. A luat sabia sa-i aduca pe necredinciosi pe calea cea buna . Dar deloc intamplator nu s-au dus peste idolatrii din Africa ci peste crestini - pai de unde aveai mai mult de jefuit ? Din Siria sau Vandalia ori din Africa ?! Unde te puteai stabili in conditii luxoase ?! Asta nu inseamna ca credinta lor nu era sincera ! Numa ca se adapta ....
Sau tot acolo. Si s-au format 2 state : India si Pakistanu care cuprindea Pakistanu de Vest si cel Oriental. Cica unite de Islam. Si pana la urma aia din vest au omorat pe capete in este de-a intervenit India si s-a format Bangladeshu. Adica inca odat religia s-a pliat necesitatilor (aoleo maica ! ca si marele Ruy de Bivar el Cid Campeador nu odata a avut aliati musulmani , fie impotriva unui sultan fie impotriva unui rege catolic ! scht ! mucles ca nu-i frumops !)
Sau America lupta sincer ptr democratie. Da' nu-n Haiti. Nici Guatemala. neama profitu.

flery99
2008-02-09 21:50:41

Pentru Mos Grigore

Mos Grigore din Chicago ai citit articolul ? Cu cine scrie ca este casatorit Rubin ?

fericire
2008-02-09 22:15:12

Re: Ipoteza conspirationista

La 2008-02-09 11:10:19, Ghita Bizonu' a scris:

> Este usor curios cum al Quaeda s-a bucurat de "neatentia" organelor
> specializate daca nu cumva si de colaborarea lor ...
> In plus este dubioasa neatentia care a dus la traficul cu arme ptr UCK
> - lasa ca si ptr musulmanii bosniaci .
> Mai tineti minte conflictu civilizatiilor ? Mie mi sa- parut ca este o
> insailare menita sa justifice niste intelegeri nu chiar cusher (scuze
> dargi mozaici e un imprumut cultural oricat nu i-ar place lu' amy cu Y
> ) care reimpartea lumea pe criteriul religiilor si nu'sh cum amesteca
> iudaismul cu crestinismul iar crestini erau doar aia cu flioque ca
> ortodocsuii erau altii si toti cica doreau la Moscova (desi noi ...
> suntem sa zicem cel putin reticenti fata de Moscova). Da' oricum ne-au
> bagat in straita Kremlinului fara sa ne intrebe .
> SI ca urmare , asa pe nepusa masa ne trezim si cu conflicte religioase
> demne occidentul sec XVI-XVII ,, exact intr-o zona in care conflictele
> aveau alte motivatii ....
> Nu-i curios.
> Apai am io una bucata de idee : cineva (naiba stie cine) s-a gandit ,
> printre altele , sa faca o mica substitutie intre Palestina si
> Balcani.
> Profitand de unii extremisti locali - precum profundu democrat Ilya
> Itegbegovici care a avutceva necazuri pre zisa sa cum ca in Bosnia
> personale lipsite de moralitate (adica nemusulmani) nu ar trebui sa
> fie in presa - si de nemultumiri materiale au incurajat secesiunea
> chit ca bubuialala locala a atras si nebunii de prin alte parti
> (inclus Algeria) prolejuind amestcu multor cretini fundamentalisti .
> SI circu s-a intins in Kosovo , unde este o cestiune pur etnica . Uite
> asa am reusit s-o facem de oaie (toti aia din OSCE ) si sa dam
> dracului dreptu international (ca largul sprijin moral al unei anumite
> stangi post 68 iste care behaia fericita ).
> DAR , toata jmecheria asta gretoasa da gres . Fiindca desi ideologiile
> au un mare rol in conflicte (mai ales cele religioase) sustinad
> moralul combatantilor (lupti si mori ptr Dumnezeu sau progres ) nu
> prea influenteaza directia conflictului. Intotdeauna primeaza
> interesele mai ... terestre iar ideologia le da motivatia. Sau altfel
> zis ideologia se pliaza interesului* ! Ca altfel o schimbam !!!
> Ori , substituia Palestina contra Balcani da gres. Fiindca nu este un
> conflict religios, ci unul etnic vazand intererse teritoriale.
> Problema este intre Israel si vecinii sai arabi ( avea mare dreptate
> pasrsuutistu' Ariel cand ii injura pe iordanieni , ca si iorddanienii
> au anxat din Palestina !!). Ma rog, religia cum am zis este buna sa
> sustina moralu' da nu creeaza ea insasi conflictu'.
> De aici : riscam sa avem un focar in Balcani - si sa nu-i confundam pe
> albanezi , europeni si munteni , cu maratonistii egipteni, Or fi de
> religie comuna, da' au pareri diferite despre maraton (albanezii
> prefera sa fuga dupa dusman, iar egiptenii de dusman).
> Insa , dincolo ... lucrurile se incurca. Iranu (care a primit arme din
> Isarael sa reziste Iracului) se ratoieste la Israel . Cercul risca sa
> se largeasca prin implicarea religiei : in loc ca Israelul sa aiba
> probleme doar cu vecinii se poate gasi in discutii neprincipiale si cu
> altii. Nemaratonisti - ex afgani (munteni duri ) pakistanezi samd.
> Substituia incercata nu da rezultate. Insa extinde aria conflictuala.
>
>
> * uite alta cioaca , veche, veche mititica. Cruciadele. Sa nu cadeti
> in greseala marxizanta sa acuzati pe cruciati ca erau impinsi de
> interese meschine (minus venetienii a caror interese erau majore, nu
> meschine!!!) . Erau profund credinciosi si luptau ptr mantuirea
> sufletului. Si papa dorea sincer "eliberarea" Sf Mormant. Si regii
> crestini doreau sincer sa-si spele pacatele (betii, omoruri,
> nenumarate metrese plus violurile intamplatoare ) luptand ptr o cauza
> sfanta. Dar Cruciadele au fost in I ul rand un bun prilej de a sscapa
> de trupele senioriale implicate in nesfarsite batatlii locale ! Au
> plecat seniorii cu trupele lor, au mai plecat si sarantocii
> excedentari si ... ei bine s-a facut un pic de pace prin Europa !!
> (adica se bateau doar regii si ducii , nu si multitudinea de seniori
> locali mai baroni). Ca asta a fost spaima anului 1000 si d'aia in
> Vest nu in est (bellus omnium)
> Sau islamu'. A luat sabia sa-i aduca pe necredinciosi pe calea cea
> buna . Dar deloc intamplator nu s-au dus peste idolatrii din Africa ci
> peste crestini - pai de unde aveai mai mult de jefuit ? Din Siria sau
> Vandalia ori din Africa ?! Unde te puteai stabili in conditii luxoase
> ?! Asta nu inseamna ca credinta lor nu era sincera ! Numa ca se
> adapta ....
> Sau tot acolo. Si s-au format 2 state : India si Pakistanu care
> cuprindea Pakistanu de Vest si cel Oriental. Cica unite de Islam. Si
> pana la urma aia din vest au omorat pe capete in este de-a intervenit
> India si s-a format Bangladeshu. Adica inca odat religia s-a pliat
> necesitatilor (aoleo maica ! ca si marele Ruy de Bivar el Cid
> Campeador nu odata a avut aliati musulmani , fie impotriva unui sultan
> fie impotriva unui rege catolic ! scht ! mucles ca nu-i frumops !)
> Sau America lupta sincer ptr democratie. Da' nu-n Haiti. Nici
> Guatemala. neama profitu.
>
>nenorcirea vine de la Vatican. De vre-o 60 de ani s-au alaturat arabiilori ca sa le faca traznai ovreilori,dar ca si cu nemtii-care erau atei- le-a scapat din mana,iar simpatia lui de arabi a prins si i-au desvoltat iar acum cu ajutorul petrolului au devenit prea prepotenti.Sper ca tara noastra nu se va lasa amagita si nu va vota contra Serbiei.Amin.F.

Lefter.Popescu
2008-02-10 03:20:58

Frumos copiat

Bravo

MariuStoica
2008-02-10 08:03:14

Si mai "frumos copiat" din presa maghiara

MariuStoica
2008-02-10 08:08:12

"Ne asteapta vremuri prevestitoare de nenorociri."

MariuStoica
2008-02-10 08:11:12

Modelul Kosovo si "ruperea frontierei interioare a Romanei"

amy
2008-02-10 11:11:37

Re: Ipoteza conspirationista

te consideri tare destept si atotstiutor!
eu n-am atacat nu romania si nici balcani dar nici religia1daca tu esti religios este treaba ta!fi sanatos!dar nu-mi place si convine sa ma ataci sub nici o forma!
altceva,se spune kasher si nu cum tu scri,prefacandu te cunoscator a limbi ivrit!
nici in geografie ca si n istorie ai cunostiinte superficiale.asta vad toti cei care citesc si invata...
daca vorbesti si faci greseli in leg cu europa este ok.sunt destui sa te corecteze.deci daca ti bagi botul in oala care nu ti fierbe ar fi bine sa inveti putina istorie,geografie...> Este usor curios cum al Quaeda s-a bucurat de "neatentia" organelor
> specializate daca nu cumva si de colaborarea lor ...
> In plus este dubioasa neatentia care a dus la traficul cu arme ptr UCK
> - lasa ca si ptr musulmanii bosniaci .
> Mai tineti minte conflictu civilizatiilor ? Mie mi sa- parut ca este o
> insailare menita sa justifice niste intelegeri nu chiar cusher (scuze
> dargi mozaici e un imprumut cultural oricat nu i-ar place lu' amy cu Y
> ) care reimpartea lumea pe criteriul religiilor si nu'sh cum amesteca
> iudaismul cu crestinismul iar crestini erau doar aia cu flioque ca
> ortodocsuii erau altii si toti cica doreau la Moscova (desi noi ...
> suntem sa zicem cel putin reticenti fata de Moscova). Da' oricum ne-au
> bagat in straita Kremlinului fara sa ne intrebe .
> SI ca urmare , asa pe nepusa masa ne trezim si cu conflicte religioase
> demne occidentul sec XVI-XVII ,, exact intr-o zona in care conflictele
> aveau alte motivatii ....
> Nu-i curios.
> Apai am io una bucata de idee : cineva (naiba stie cine) s-a gandit ,
> printre altele , sa faca o mica substitutie intre Palestina si
> Balcani.
> Profitand de unii extremisti locali - precum profundu democrat Ilya
> Itegbegovici care a avutceva necazuri pre zisa sa cum ca in Bosnia
> personale lipsite de moralitate (adica nemusulmani) nu ar trebui sa
> fie in presa - si de nemultumiri materiale au incurajat secesiunea
> chit ca bubuialala locala a atras si nebunii de prin alte parti
> (inclus Algeria) prolejuind amestcu multor cretini fundamentalisti .
> SI circu s-a intins in Kosovo , unde este o cestiune pur etnica . Uite
> asa am reusit s-o facem de oaie (toti aia din OSCE ) si sa dam
> dracului dreptu international (ca largul sprijin moral al unei anumite
> stangi post 68 iste care behaia fericita ).
> DAR , toata jmecheria asta gretoasa da gres . Fiindca desi ideologiile
> au un mare rol in conflicte (mai ales cele religioase) sustinad
> moralul combatantilor (lupti si mori ptr Dumnezeu sau progres ) nu
> prea influenteaza directia conflictului. Intotdeauna primeaza
> interesele mai ... terestre iar ideologia le da motivatia. Sau altfel
> zis ideologia se pliaza interesului* ! Ca altfel o schimbam !!!
> Ori , substituia Palestina contra Balcani da gres. Fiindca nu este un
> conflict religios, ci unul etnic vazand intererse teritoriale.
> Problema este intre Israel si vecinii sai arabi ( avea mare dreptate
> pasrsuutistu' Ariel cand ii injura pe iordanieni , ca si iorddanienii
> au anxat din Palestina !!). Ma rog, religia cum am zis este buna sa
> sustina moralu' da nu creeaza ea insasi conflictu'.
> De aici : riscam sa avem un focar in Balcani - si sa nu-i confundam pe
> albanezi , europeni si munteni , cu maratonistii egipteni, Or fi de
> religie comuna, da' au pareri diferite despre maraton (albanezii
> prefera sa fuga dupa dusman, iar egiptenii de dusman).
> Insa , dincolo ... lucrurile se incurca. Iranu (care a primit arme din
> Isarael sa reziste Iracului) se ratoieste la Israel . Cercul risca sa
> se largeasca prin implicarea religiei : in loc ca Israelul sa aiba
> probleme doar cu vecinii se poate gasi in discutii neprincipiale si cu
> altii. Nemaratonisti - ex afgani (munteni duri ) pakistanezi samd.
> Substituia incercata nu da rezultate. Insa extinde aria conflictuala.
>
>
> * uite alta cioaca , veche, veche mititica. Cruciadele. Sa nu cadeti
> in greseala marxizanta sa acuzati pe cruciati ca erau impinsi de
> interese meschine (minus venetienii a caror interese erau majore, nu
> meschine!!!) . Erau profund credinciosi si luptau ptr mantuirea
> sufletului. Si papa dorea sincer "eliberarea" Sf Mormant. Si regii
> crestini doreau sincer sa-si spele pacatele (betii, omoruri,
> nenumarate metrese plus violurile intamplatoare ) luptand ptr o cauza
> sfanta. Dar Cruciadele au fost in I ul rand un bun prilej de a sscapa
> de trupele senioriale implicate in nesfarsite batatlii locale ! Au
> plecat seniorii cu trupele lor, au mai plecat si sarantocii
> excedentari si ... ei bine s-a facut un pic de pace prin Europa !!
> (adica se bateau doar regii si ducii , nu si multitudinea de seniori
> locali mai baroni). Ca asta a fost spaima anului 1000 si d'aia in
> Vest nu in est (bellus omnium)
> Sau islamu'. A luat sabia sa-i aduca pe necredinciosi pe calea cea
> buna . Dar deloc intamplator nu s-au dus peste idolatrii din Africa ci
> peste crestini - pai de unde aveai mai mult de jefuit ? Din Siria sau
> Vandalia ori din Africa ?! Unde te puteai stabili in conditii luxoase
> ?! Asta nu inseamna ca credinta lor nu era sincera ! Numa ca se
> adapta ....
> Sau tot acolo. Si s-au format 2 state : India si Pakistanu care
> cuprindea Pakistanu de Vest si cel Oriental. Cica unite de Islam. Si
> pana la urma aia din vest au omorat pe capete in este de-a intervenit
> India si s-a format Bangladeshu. Adica inca odat religia s-a pliat
> necesitatilor (aoleo maica ! ca si marele Ruy de Bivar el Cid
> Campeador nu odata a avut aliati musulmani , fie impotriva unui sultan
> fie impotriva unui rege catolic ! scht ! mucles ca nu-i frumops !)
> Sau America lupta sincer ptr democratie. Da' nu-n Haiti. Nici
> Guatemala. neama profitu.
>
>

Harkonen
2008-02-10 21:00:09

Leftere, apropos de "copiat", n-ai vrea sa stai mai bine

unde ti-e locul, intre copertile conului Caragiale?


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Stapanii preturilor (3604 afisari)
 Cursa secreta SUA-Rusia pentru armele climatice (3369 afisari)
 Curtea sub asediu (3345 afisari)
 Miracol intr-un acvariu din Ungaria (2778 afisari)
 "Rusia va trebui sa aleaga tinte in Europa" (2777 afisari)
 Tragedia personala a unui controlor de trafic, la originea accidentului de la Otopeni (3004 afisari)
 Obama ar putea fi asasinat daca va fi ales presedintele Statelor Unite (2317 afisari)
 "Nevasta" lui Emil Constantinescu a primit mandat de arestare preventiva (1945 afisari)
 Avioane militare ruse deasupra Japoniei (1644 afisari)
 Barbatii in varsta fac copii mai sanatosi decat tatii adolescenti (1438 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00800 sec.