Ziua Logo
  Nr. 4149 de luni, 4 februarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2008-02-04

Comentarii: 44, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Alex.Pandrea
2008-02-03 22:00:16

RESTAURARE COMUNISTO-SECURISTA:PRINCIPIUL DOMINOULUI(CNSAS,ANI,CNA,CNCD,CNVM)


Cine crede ca decizia CCR de desfiintare a CNSAS este un accident se inseala amarnic.
Cine crede ca cei 322 formeaza un parlament al Romaniei democratice se inseala amarnic.
Cine crede ca regimul PNL-PSD(Tariceanu-Iliescu) este un accident se inseala amarnic.

Ne aflam in fata unei restauratii a Romaniei dupa gandirea communist-securista,adaptata la un sistem oligarchic,un sistem autocrat Asiatic,asa cum a fost si comunismul stalinist.
Iata esenta asa zisei motivatii a CCR de desfiintare a CNSAS:
1) pentru ca, potrivit Constitutiei, in subordinea Parlamentului nu se pot infiinta institutii;
2) deoarece instantele extraordinare sint interzise;
Dar in aceiasi situatie se afla si institutii democrate cum ar fi: Consiliul National al Audiovizualului (CNA), Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) si recent infiintata Agentie Nationala de Integritate (ANI), Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM), care se ocupa de reglementarea si supravegherea pietelor de capital.
Situatia este similara cu cea a deciziilor CNSAS: acestea pot fi atacate doar la Sectia civila a unei Curti de Apel, ceea ce inseamna ca ele fac parte din categoria sentintelor judecatoresti - un argument suplimentar pentru calitatea de -instanta extraordinara- a CNSAS
Acestea pot lua si ele, ca si CNSAS, decizii de natura juridica (care afecteaza dreptul la imagine sau, in cazul ANI, de confiscare a averii nejustificate dobindite de demnitari.
Ne aflam acuma in fata unui atac frontal asupra tuturor institutiilor create pentru a slabi coruptia din Romania si a ne scapa de un regim oligarchic.Vinovatia apartine partidelor politice oligarhice de la PNL la PSD.Membrii CCR au fost numiti de aceste partide(daca ar fi doar sa vorbim de judecatorul Predescu care a avut o atitudine politica reactionar-comunista inainte de a deveni membru CCR unde a fost numit de dl.iliescu).De altfel toti membrii CCR s-au antipronuntat ca reactionari atunci cand erau parlamentari PSD sau PNL iar acum isi transpun ideile vechi in practica ca membri a CCR.
Generalizarea saraciei,infometarea cronica,ne apar astazi ca actiuni deliberate ale sistemului comunist dar si a celui Liberalo-PSD-ist actual,ca metode pentru aservire a persoanei umane silita astfel,ca si in conditia carcerala,sa fie preocupata numai de existenta fizica.
Ca si in sistemul communist regimul oligarchic Tariceanu-Iliescu se folosesc de saracia si infometarea populatiei pentru a crea discordii sociale si pe acest fond sa instituie masuri totalitare si mijloace de imbogatire pentru oligarhia politica transpartinica.
Atacurile permanente asupra Institutiei Prezidentiale nu mai sunt suficiente pentru oligarhi din pentagonul negru,ca si demonizarea permanenta a celor care opun rezistenta fata de baronii si oligarhii constituiti intr-un sistem transpartinic(de la PNL la PSD,PC,UDMR si PRM).Nu este intamplator ca Antena 3 a lui Felix nici nu a introdus in programul ei mitingul societatilor civile din Piata Universitatii.
Demonizarea lui Traian Basescu a avut adesea efecte contrarii prin compromiterea lui Tariceanu si echipei sale oligarhioce ca si a lui Iliescu si partidului sau criptocomunist.
Schimbarea de tactica prin lovirea in institutii mult mai slabe dar care formeaza coloana vertebrala a noii politici initiate de Dl.Basescu si PD-L pare acuma mult mai convenabila reactiunii de stanga-dreapta.
Desfiintand institutiile ca cele enumerate mai sus sau, pur si simplu facandu-le nefunctionale,practic se desarmeaza societatea civila in fata oligarhiei care pe zi ce trece devine mai agresiva si mai reactionara.
In climatul de saracie,pomenile electorale Iliesco-Tariceniste apar ca ultimul asalt de manipulare a populatie.
Mai urmeaza furtul la vot,alianta pentagonului negru(PRM, PSD,PNL.PC,UDMR) toate pentru a prelua puterea politica si a anihila sau demite pe Presedintele Basescu.
Ramane de vazut daca sistemul democratic,atata cat exista la noi,societatea civila,ajutorul, UE si mai ales constiinta politica a romanilor care se vor exprima prin votul din 2008 vor putea sa schimbe si sa anihileze reactiunea oligarhica transpartinica.

cercetas
2008-02-03 22:29:47

Bravo, poporul nu se deda la proteste si iesit in piata in mod antiuman! Au fost verificate pozele

Au fost verificate pozele si nici un forumist mai de Doamne-ajuta n-a fost acolo sa faca dezordine civica cu amenintari teroristice anticonstitutionale antiumane de facut deosebire pe motive de preferinta politica.

Chiar eu m-am uitat bine de tot cu lupa si nimic nimicuta! Deci punctul mort de la Timisoara este opt si uitat, iar dupa ce mai trece timpul si mai moare din golani pe cale naturala, istoria o sa consemneze ca nici nu a fost nimic la 89 si nici mai inainte.

Hai sa dam mana cu mana cei cu inima romana si ce sa ne mai lasam atata impinsi la rascoala de acel strain Goma, nu draga cetatene, nu! Si cui nu-i place sa scrie la Parlament pe adresa "Parlamentul Romaniei - Grupul 322 de eroi".

Sorin Dragan
2008-02-03 23:47:35

Re: RESTAURARE COMUNISTO-SECURISTA:PRINCIPIUL DOMINOULUI(CNSAS,ANI,CNA,CNCD,CNVM)

La 2008-02-03 22:00:16, Alex.Pandrea a scris:

Bai mos Tautu cred ca ai probleme serioase la mansarda.

blackacidevil
2008-02-04 00:10:52

Qui prodest

Baselu' e primul interesat in blocarea studierii arhivelor securitatii.
Ia imaginati-vi-l dand cu subsemnatul la CNSAS. Toata aura de om cu principii, de Mecena al intelighentiei antibolsevice romanes-ar duce de rapa intr-o clipita.
Asa ca decizia CCR e in favoarea primului "anticomunist" al tarii".
Ma surprinde totusi lejeritatea cu care a reusit sa-i abureasca pe fragilii nostri intelectuali, pe reprezentantii ONG-urilor (care si-au trimis ieri cam cate 2 reprezentanti in medie in Piata Universitatii), Societatea civila si deontologii dau iar dovada de inconsecventa in opinii. Nu protesteaza la decizii usor solomonice ale CCR (vezi cazul Cioroianu), in schimb se inflameaza la decizia asta (care era logica, CNSAS-ul, nefiind organ de judecata) si acuza in stanga -dreapta haotic pa pe Tariceanu, ba pe Avocatul Poporului, ba pe cei 322...

cosor ion
2008-02-04 02:54:42

ce am asteptat de CC

verdictul daca Felix a facut sau nu politie politica,adica daca a fost colaborator.cum raspunde CC.desfinteaza cnsas,dar ma intreb Felix este vinovat in opinia acestei CC,sau nu?daca nu s-au putut pronunta si au recurs la acest tertip,Felix pentru mine ramine fostul securist care a facut politie politica la care f.bine ii putem aplica legea lustratiei,lege pe care tot parlamentul rosu o tergiverseaza pina ce CC o va gasi si pe aceasta neconstitutionala.deci m-am lamurit,in CC sunt numai haite foste comuniste imbracate in blana mielului,dar pina cind ii vom mai suporta?

vida clara
2008-02-04 04:18:11

Toata "jmecheria"e la 322.

Am mai apus-o,in diferite forme,dar de ce n-as mai spune-o.
Presedintele,este vocea aleasa de poporul roman,sa-l reprezinte.Timp de 5 ani,el este patronul.
Parlamentul,"sfatul batranilor tzarii,are parghii,legale,sa inlocuiasca cu un nou votat,un presedinte care ar fi considerat de inlocuit.
Dar,ca si stupul,tzara nu are voie sa stea nici o clipa fara "matca"ei.
Cei mai multzi dintre romani,chiar multzi "formatori de opinie",nu reusesc sa intzeleaga ca tzara,oricare dintre tzari,este o corabie,care nu are voie sa stea nici o clipa in deriva,ci ea,trebuie neincetat,sa avanseze.
Legand mainile capitanului,pt ca violul la bord sa poata continua,nu aduce,in fapt castig nici macar castigatorilor de moment.
Legand mainile capitanului de corabie,ne tragem de fapt singuri,scaunul de sub picioare.
Un parlament atins si macar de o boare de normal,nu avea voie sa-si permita luxul de a fi parlament al unei corabii cu capitan cu mainile legate.
Fiecare dintre cei 322,este partas in continuul viol,si ca partas,nu are cum sa-shi slabeasca pozitzia
Ei,violatorii,trebuie sa fie strans unitzi,pt ca orice slabire a stransoarei,s-ar putea sa-i mature de la bord.Nu este decat chestiune de timp,pt ca maturarea,tot va veni,
Oricat si-ar trage aer in piept,azi,maine,cand vor fi la apa,tot n-or sa le ajunga.
Om mai vorbi.

Sobru .
2008-02-04 04:21:49

Re: Toata "jmecheria"e la 322.

Tot la 322 ai ramas retardatule?

Arogantu'
2008-02-04 06:23:37

Re: Toata "jmecheria"e la 322 - Cu cit repeti mai mult - cu-atita esti mai cult ! ndc


La 2008-02-04 04:18:11, vida clara a scris:

> Am mai apus-o,in diferite forme,dar de ce n-as mai spune-o.
> Presedintele,este vocea aleasa de poporul roman,sa-l reprezinte.Timp
> de 5 ani,el este patronul.
> Parlamentul,"sfatul batranilor tzarii,are parghii,legale,sa
> inlocuiasca cu un nou votat,un presedinte care ar fi considerat de
> inlocuit.
> Dar,ca si stupul,tzara nu are voie sa stea nici o clipa fara
> "matca"ei.
> Cei mai multzi dintre romani,chiar multzi "formatori de opinie",nu
> reusesc sa intzeleaga ca tzara,oricare dintre tzari,este o
> corabie,care nu are voie sa stea nici o clipa in deriva,ci ea,trebuie
> neincetat,sa avanseze.
> Legand mainile capitanului,pt ca violul la bord sa poata continua,nu
> aduce,in fapt castig nici macar castigatorilor de moment.
> Legand mainile capitanului de corabie,ne tragem de fapt
> singuri,scaunul de sub picioare.
> Un parlament atins si macar de o boare de normal,nu avea voie sa-si
> permita luxul de a fi parlament al unei corabii cu capitan cu mainile
> legate.
> Fiecare dintre cei 322,este partas in continuul viol,si ca partas,nu
> are cum sa-shi slabeasca pozitzia
> Ei,violatorii,trebuie sa fie strans unitzi,pt ca orice slabire a
> stransoarei,s-ar putea sa-i mature de la bord.Nu este decat chestiune
> de timp,pt ca maturarea,tot va veni,
> Oricat si-ar trage aer in piept,azi,maine,cand vor fi la apa,tot n-or
> sa le ajunga.
> Om mai vorbi.
>

Aelectrostivuitoritei
2008-02-04 06:34:10

Re: RESTAURARE COMUNISTO-SECURISTA:PRINCIPIUL DOMINOULUI(CNSAS,ANI,CNA,CNCD,CNVM)

La 2008-02-03 22:00:16, Alex.Pandrea a scris:

>
> Cine crede ca decizia CCR de desfiintare a CNSAS este un accident se
> inseala amarnic.
> Cine crede ca cei 322 formeaza un parlament al Romaniei democratice se
> inseala amarnic.
> Cine crede ca regimul PNL-PSD(Tariceanu-Iliescu) este un accident se
> inseala amarnic.
>
> Ne aflam in fata unei restauratii a Romaniei dupa gandirea
> communist-securista,adaptata la un sistem oligarchic,un sistem
> autocrat Asiatic,asa cum a fost si comunismul stalinist.
> Iata esenta asa zisei motivatii a CCR de desfiintare a CNSAS:
> 1) pentru ca, potrivit Constitutiei, in subordinea Parlamentului nu
> se pot infiinta institutii;
> 2) deoarece instantele extraordinare sint interzise;
> Dar in aceiasi situatie se afla si institutii democrate cum ar fi:
> Consiliul National al Audiovizualului (CNA), Consiliul National pentru
> Combaterea Discriminarii (CNCD) si recent infiintata Agentie Nationala
> de Integritate (ANI), Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM),
> care se ocupa de reglementarea si supravegherea pietelor de capital.
> Situatia este similara cu cea a deciziilor CNSAS: acestea pot fi
> atacate doar la Sectia civila a unei Curti de Apel, ceea ce inseamna
> ca ele fac parte din categoria sentintelor judecatoresti - un argument
> suplimentar pentru calitatea de -instanta extraordinara- a CNSAS
> Acestea pot lua si ele, ca si CNSAS, decizii de natura juridica (care
> afecteaza dreptul la imagine sau, in cazul ANI, de confiscare a averii
> nejustificate dobindite de demnitari.
> Ne aflam acuma in fata unui atac frontal asupra tuturor institutiilor
> create pentru a slabi coruptia din Romania si a ne scapa de un regim
> oligarchic.Vinovatia apartine partidelor politice oligarhice de la PNL
> la PSD.Membrii CCR au fost numiti de aceste partide(daca ar fi doar sa
> vorbim de judecatorul Predescu care a avut o atitudine politica
> reactionar-comunista inainte de a deveni membru CCR unde a fost numit
> de dl.iliescu).De altfel toti membrii CCR s-au antipronuntat ca
> reactionari atunci cand erau parlamentari PSD sau PNL iar acum isi
> transpun ideile vechi in practica ca membri a CCR.
> Generalizarea saraciei,infometarea cronica,ne apar astazi ca actiuni
> deliberate ale sistemului comunist dar si a celui Liberalo-PSD-ist
> actual,ca metode pentru aservire a persoanei umane silita astfel,ca si
> in conditia carcerala,sa fie preocupata numai de existenta fizica.
> Ca si in sistemul communist regimul oligarchic Tariceanu-Iliescu se
> folosesc de saracia si infometarea populatiei pentru a crea discordii
> sociale si pe acest fond sa instituie masuri totalitare si mijloace de
> imbogatire pentru oligarhia politica transpartinica.
> Atacurile permanente asupra Institutiei Prezidentiale nu mai sunt
> suficiente pentru oligarhi din pentagonul negru,ca si demonizarea
> permanenta a celor care opun rezistenta fata de baronii si oligarhii
> constituiti intr-un sistem transpartinic(de la PNL la PSD,PC,UDMR si
> PRM).Nu este intamplator ca Antena 3 a lui Felix nici nu a introdus in
> programul ei mitingul societatilor civile din Piata Universitatii.
> Demonizarea lui Traian Basescu a avut adesea efecte contrarii prin
> compromiterea lui Tariceanu si echipei sale oligarhioce ca si a lui
> Iliescu si partidului sau criptocomunist.
> Schimbarea de tactica prin lovirea in institutii mult mai slabe dar
> care formeaza coloana vertebrala a noii politici initiate de
> Dl.Basescu si PD-L pare acuma mult mai convenabila reactiunii de
> stanga-dreapta.
> Desfiintand institutiile ca cele enumerate mai sus sau, pur si simplu
> facandu-le nefunctionale,practic se desarmeaza societatea civila in
> fata oligarhiei care pe zi ce trece devine mai agresiva si mai
> reactionara.
> In climatul de saracie,pomenile electorale Iliesco-Tariceniste apar ca
> ultimul asalt de manipulare a populatie.
> Mai urmeaza furtul la vot,alianta pentagonului negru(PRM,
> PSD,PNL.PC,UDMR) toate pentru a prelua puterea politica si a anihila
> sau demite pe Presedintele Basescu.
> Ramane de vazut daca sistemul democratic,atata cat exista la
> noi,societatea civila,ajutorul, UE si mai ales constiinta politica a
> romanilor care se vor exprima prin votul din 2008 vor putea sa schimbe
> si sa anihileze reactiunea oligarhica transpartinica.
>
>

Mai rar atatea tampenii la un loc, vASILE Davidescule, pensionar senil...

georgems
2008-02-04 06:34:39

Re: Bravo, poporul nu se deda la proteste si iesit in piata in mod antiuman! Au fost verificate pozele

La 2008-02-03 22:29:47, cercetas a scris:

> Au fost verificate pozele si nici un forumist mai de Doamne-ajuta n-a
> fost acolo sa faca dezordine civica cu amenintari teroristice
> anticonstitutionale antiumane de facut deosebire pe motive de
> preferinta politica.
>
> Chiar eu m-am uitat bine de tot cu lupa si nimic nimicuta! Deci
> punctul mort de la Timisoara este opt si uitat, iar dupa ce mai trece
> timpul si mai moare din golani pe cale naturala, istoria o sa
> consemneze ca nici nu a fost nimic la 89 si nici mai inainte.
>
> Hai sa dam mana cu mana cei cu inima romana si ce sa ne mai lasam
> atata impinsi la rascoala de acel strain Goma, nu draga cetatene, nu!
> Si cui nu-i place sa scrie la Parlament pe adresa "Parlamentul
> Romaniei - Grupul 322 de eroi".
>
Ce are ba ,diversionist -securist cercetas ,decizia CC cu parlamentu si cu cei ce au votat impotriva atmosferei instalate de matroz si promovate de botraturile comunistoide ? Ti-ai dreacului de comunisti hoti ce striga hotii ?? Sa te citez ca sa nu zica altcineva ca scot din burta;
''Au fost verificate pozele ''
''Chiar eu m-am uitat bine de tot cu lupa''
''sa ne mai lasam atata impinsi la rascoala de acel strain Goma,''

georgems
2008-02-04 06:44:14

Re: Toata "jmecheria"e la 322.

La 2008-02-04 04:18:11, vida clara a scris:

> Am mai apus-o,in diferite forme,dar de ce n-as mai spune-o.
> Presedintele,este vocea aleasa de poporul roman,sa-l reprezinte.Timp
> de 5 ani,el este patronul.
> Parlamentul,"sfatul batranilor tzarii,are parghii,legale,sa
> inlocuiasca cu un nou votat,un presedinte care ar fi considerat de
> inlocuit.
> Dar,ca si stupul,tzara nu are voie sa stea nici o clipa fara
> "matca"ei.
> Cei mai multzi dintre romani,chiar multzi "formatori de opinie",nu
> reusesc sa intzeleaga ca tzara,oricare dintre tzari,este o
> corabie,care nu are voie sa stea nici o clipa in deriva,ci ea,trebuie
> neincetat,sa avanseze.
> Legand mainile capitanului,pt ca violul la bord sa poata continua,nu
> aduce,in fapt castig nici macar castigatorilor de moment.
> Legand mainile capitanului de corabie,ne tragem de fapt
> singuri,scaunul de sub picioare.
> Un parlament atins si macar de o boare de normal,nu avea voie sa-si
> permita luxul de a fi parlament al unei corabii cu capitan cu mainile
> legate.
> Fiecare dintre cei 322,este partas in continuul viol,si ca partas,nu
> are cum sa-shi slabeasca pozitzia
> Ei,violatorii,trebuie sa fie strans unitzi,pt ca orice slabire a
> stransoarei,s-ar putea sa-i mature de la bord.Nu este decat chestiune
> de timp,pt ca maturarea,tot va veni,
> Oricat si-ar trage aer in piept,azi,maine,cand vor fi la apa,tot n-or
> sa le ajunga.
> Om mai vorbi.
>

Sigur ca da ,parlamentu e singura piedica in calea dictaturii securistoid-comuniste revansarde. Pana acum au tot suportat atacuri, ca securitatea lu ceasca a facut asa si asa , ca la revolutia au omorat oameni ,desi in mare parte 85% armata a ucis, etc ,si acu cu noua alianta matroz -securistii conservatori de prin justitie DNA, CC , ca nimeni nu a putut face curatenie in justitie deoarece ei sant independenti si inamovibili , stat in stat.Ei deci acum a venit momentul sa distruga tot ce sa injghebat prin partidele democratice cat de cat, e exact faza din ''Ferma animalelor'' cand porcul alb impreuna cu cainii crescuti si intariti ies la atac si instaureaza dictatura.

georgems
2008-02-04 06:48:06

Re: Toata "jmecheria"e la 322. rectificare porcul negru

La 2008-02-04 06:44:14, georgems a scris:

> La 2008-02-04 04:18:11, vida clara a scris:
>
> > Am mai apus-o,in diferite forme,dar de ce n-as mai spune-o.
> > Presedintele,este vocea aleasa de poporul roman,sa-l reprezinte.Timp
> > de 5 ani,el este patronul.
> > Parlamentul,"sfatul batranilor tzarii,are parghii,legale,sa
> > inlocuiasca cu un nou votat,un presedinte care ar fi considerat de
> > inlocuit.
> > Dar,ca si stupul,tzara nu are voie sa stea nici o clipa fara
> > "matca"ei.
> > Cei mai multzi dintre romani,chiar multzi "formatori de opinie",nu
> > reusesc sa intzeleaga ca tzara,oricare dintre tzari,este o
> > corabie,care nu are voie sa stea nici o clipa in deriva,ci ea,trebuie
> > neincetat,sa avanseze.
> > Legand mainile capitanului,pt ca violul la bord sa poata continua,nu
> > aduce,in fapt castig nici macar castigatorilor de moment.
> > Legand mainile capitanului de corabie,ne tragem de fapt
> > singuri,scaunul de sub picioare.
> > Un parlament atins si macar de o boare de normal,nu avea voie sa-si
> > permita luxul de a fi parlament al unei corabii cu capitan cu mainile
> > legate.
> > Fiecare dintre cei 322,este partas in continuul viol,si ca partas,nu
> > are cum sa-shi slabeasca pozitzia
> > Ei,violatorii,trebuie sa fie strans unitzi,pt ca orice slabire a
> > stransoarei,s-ar putea sa-i mature de la bord.Nu este decat chestiune
> > de timp,pt ca maturarea,tot va veni,
> > Oricat si-ar trage aer in piept,azi,maine,cand vor fi la apa,tot n-or
> > sa le ajunga.
> > Om mai vorbi.
> >
>
> Sigur ca da ,parlamentu e singura piedica in calea dictaturii
> securistoid-comuniste revansarde. Pana acum au tot suportat atacuri,
> ca securitatea lu ceasca a facut asa si asa , ca la revolutia au
> omorat oameni ,desi in mare parte 85% armata a ucis, etc ,si acu cu
> noua alianta matroz -securistii conservatori de prin justitie DNA, CC
> , ca nimeni nu a putut face curatenie in justitie deoarece ei sant
> independenti si inamovibili , stat in stat.Ei deci acum a venit
> momentul sa distruga tot ce sa injghebat prin partidele democratice
> cat de cat, e exact faza din ''Ferma animalelor'' cand porcul negru
> impreuna cu cainii crescuti si intariti ies la atac si instaureaza
> dictatura.
>

paraipan
2008-02-04 07:26:22

Mon Cher! Ca Base a fost Ofitzer acoperit la Anvers

La 2008-02-04 00:10:52, blackacidevil a scris:

> Baselu' e primul interesat in blocarea studierii arhivelor
> securitatii.
> Ia imaginati-vi-l dand cu subsemnatul la CNSAS. Toata aura de om cu
> principii, de Mecena al intelighentiei antibolsevice romanes-ar duce
> de rapa intr-o clipita.

asta e evident. Ca a facut politzie politica asta .... e greu de presupus. Nu de alta, da' la Anvers ori pe high seas, era migalos sa faci politzie politica. Si ca sa dormi foarte linistit, ca Base sint si urmatorii (las lista sa adaugatzi voi):

SECU RO ideologie - Grupul Trocadero (Adrian Nastase, Vasile Secares, Ioan Mircea Pascu, Mugur Isarescu, Eugen Dijmarescu, Pasti, Victor Babiuc, etc), L'as baga si pe Geoana tot aici, ca'i greu de incadrat.

SECU RO aripa masonica: Quintus, Amedeo Lazarescu, Paleologu, Cimpeanu, Plesu, Stolnici, Roman, Verestoy, Andrei Marga, ..
SECU RO directzia natzionalista: WC Tudor, Eugen Barbu, Ilie Merce, Coja, Paunescu Adrian, ....
SECU RO diectzia financiara: Stolojan, Voiculescu, Vacaroiu, Daianu, Isarescu (se overlap cu Trocarero, da' si cu masonii), ...
SECU RO justitzie: the sky is the .... limit u numai Stanoiu si CC-ul cu al sau flocoiash Ninos, ...
KGB-isti cu plete dalbe: Iliescu, Brucan, Militaru, Hrebengiuc, Melescanu, Celac cu toata famelia lui, Ioan Talpes, ....
KGB-istii "aripa tinara": Patriciu, Tericeanu-Popescul, Gusa, ..

Dezarhivarea dosarelor, va arata ca tot Parlamentul RO e compus fie din fosti / actuali Ofitzeri de Secu, fie membrii simpatizantzi (turnatori la greu, shantajabili).

Parlamentari care n'au fost Secu se numara pe degetele a doua miini: Ion Ratziu, Ion Diaconescu, Ulm Spineanu, Mircea Ciumara, .... Emil Constantinescu Prez., ..... cam pe sponci.

C'atzi avut uninominalul .. a bot de Callais, si v-azti @#$%^&* (cenzurat) pe el de Referendum.
Sa traitzi bine, ..... Monchericilor! Ca meritatzi!

paraipan
2008-02-04 07:38:27

Korekt Mon Cher!

La 2008-02-04 02:54:42, cosor ion a scris:

Faptul ca CNSAS a fost desfiintzat, nu insemna ca Voiculescu nu a fost (si inca mai este) este un securist @#$%^&* (cenzurat).

popescu aurel
2008-02-04 09:30:02

Exista si femei destepte (la ziarul Gindul), spre deosebire de Unteanu

van kiparos
2008-02-04 10:18:54

Nedumerire

Populatiei,in marea ei majoritate, ii este indiferena problema constitutionalitatii legii CNSAS.Lumea traieste f. greu! Ce il intereseaza pe omul simplu este cosul zilnic, restul e batalie politicianista intre ce care vor sa aiba si cashcavalul si cutzitul.

Arogantu'
2008-02-04 10:34:11

La Gandul - DEONTOLOGIA UMBLA CU CAPUL SPART. De Gabriela Stefan !

Ghita Bizonu'
2008-02-04 10:36:25

Re: ai uitat kaghebisti aripa dimacratica

trupa de intelctuali Gogu Radulescu ....
Si copii de kaghebisti , acyuali soricizati.
Si fosti utcersiti azi SARati.
La 2008-02-04 00:10:52, blackacidevil a scris:

> Baselu' e primul interesat in blocarea studierii arhivelor
> securitatii.
> Ia imaginati-vi-l dand cu subsemnatul la CNSAS. Toata aura de om cu
> principii, de Mecena al intelighentiei antibolsevice romanes-ar duce
> de rapa intr-o clipita.
> Asa ca decizia CCR e in favoarea primului "anticomunist" al tarii".
> Ma surprinde totusi lejeritatea cu care a reusit sa-i abureasca pe
> fragilii nostri intelectuali, pe reprezentantii ONG-urilor (care si-au
> trimis ieri cam cate 2 reprezentanti in medie in Piata Universitatii),
> Societatea civila si deontologii dau iar dovada de inconsecventa in
> opinii. Nu protesteaza la decizii usor solomonice ale CCR (vezi cazul
> Cioroianu), in schimb se inflameaza la decizia asta (care era logica,
> CNSAS-ul, nefiind organ de judecata) si acuza in stanga -dreapta
> haotic pa pe Tariceanu, ba pe Avocatul Poporului, ba pe cei 322...
>

Ghita Bizonu'
2008-02-04 10:44:35

Care organism fundamental ?!?! Betie de cuvinte

CNAS nu poate fi un organism fundamnetal.
Ptr ca la un moment dat functia sa va fi indeplinita . Vor cerceta arhiva si )poate_ vor face lista generala, apoi pe subliste : aia care au fost santajati, aia care au fost tiorturati, aia care ca sa li se ierte incalcarea legilor (ceva bisnita, poate o gagica care s-a hotarat sa se plnaga ca afost viol dupa ce nu a primit banii samd) , aia care au facut-o din placere, aia care au vrut sa se razbune (nu=mi lasi mie baratara de aur matusica ?! Mi-a luat gagica ?) sau din invifie (el de ce pleaca in delegataie in strainezia si io ?).

Si atunci CNAS dispare firesc. In mod normal junii care s-au angajat la 30 de ani la CNAS nu trebe sa spere ca ies la penzie de la CNAS.
Asa cum a disparut si comisaa Gnauck.

Numa ca vine laegrrile. Si apoi pmagerile ca asa si pe dincolo e paine alba ptr unii. Si uite d'aia lupta impotriva cica a securitatii. Niciodat insa impotriva securistilor "nostri" , a celor care au rude intr vanatori.


Ghita Bizonu'
2008-02-04 10:53:24

mai ati citit raportu ala TIsmaneanu! ?!

Mona G.
2008-02-04 11:19:44

CC(Comitetul Central?)

Foarte bun articolul!Ar trebui ca cineva(un jurist,ca doar nu o fi cel mai bun spalatorul de securisti si turnatori -Andon) sa studieze legea CC si sa gaseasca punctele neconstitutionale ale acesteia!Sa vedem ce va face atunci acest Comitet Central(CC)!Eventual,daca se poate si un proces la CEDO.Dl Pandrea are dreptate in tot ce a scris in comentariu!Iar voi,cei care vreti ca CNSAS sa ramana desfiintat exprimati-va in Jurnalul National al lui Felix-Mircea Voiculescu!In plus,mai existati?Nici timpul trecut,18 ani,nu v-a facut sa dispareti?

gili
2008-02-04 12:14:02

Cu regret trebuie sa va anunt doamna ,

Ca operatiunea la care indemnati , adica lurea la purecat a legii de functionare a curtii cele , a fost facuta de catre ticalosul de Taiceanu doamna , in urma cu fro doi anisori .
Tilharul doamna , a vrut nici mai mult nicimai putin decit sa schimbe legea de functionare a curti .
Lucrusorul asta a suparat foarte tare doamna pe domnul Ba'secu si ai dinsului fesenei pedei , care au sarit la gitul ticalsului de Tariceanu doamna .
Asa se face ca in ziua de astazi suntem procopsiti cu aceeasi onorabila curte , dupa chipul , asemanarea si vointa domnului Ba'secu doamna , slavit sa-i fie numele , n'asa ?
Ia intrebati la dumneavoastra la partid , la pedei cum stau lucrurile .
Sau mai bine nu , cava da afara doamna ...

Shadow
2008-02-04 12:21:59

Re: Toata "jmecheria"e la 322. hai nu ma innebuni

>Am mai apus-o,in diferite forme,dar de ce n-as mai spune-o.
>Presedintele,este vocea aleasa de poporul roman,sa-l reprezinte.Timp de 5 >ani,el este patronul.

De spus ai spus-o de demonstrat nu ai demonstrat-o niciodata. Nici nu aveai cum. Nu traim in absolutism ci speram sa traim in democratie. Rolurile si puterile nu apartin in nici un caz unui singur om sau unei singure institutii.

>Parlamentul,"sfatul batranilor tzarii,are parghii,legale,sa inlocuiasca cu un nou >votat,un presedinte care ar fi considerat de inlocuit.
>Dar,ca si stupul,tzara nu are voie sa stea nici o clipa fara "matca"ei.
>Cei mai multzi dintre romani,chiar multzi "formatori de opinie",nu reusesc sa >intzeleaga ca tzara,oricare dintre tzari,este o corabie,care nu are voie sa stea >nici o clipa in deriva,ci ea,trebuie neincetat,sa avanseze.

>Legand mainile capitanului,pt ca violul la bord sa poata continua,nu aduce,in >fapt castig nici macar castigatorilor de moment.
>Legand mainile capitanului de corabie,ne tragem de fapt singuri,scaunul de >sub picioare.

Eu zic ca e mult mai bine. Macar asa speram ca vasul, portul si lumea sa nu poata fi incendiate dupa competentele "patronului matale".

>Un parlament atins si macar de o boare de normal,nu avea voie sa-si permita >luxul de a fi parlament al unei corabii cu capitan cu mainile legate.
>Fiecare dintre cei 322,este partas in continuul viol,si ca partas,nu are cum >sa-shi slabeasca pozitzia
>Ei,violatorii,trebuie sa fie strans unitzi,pt ca orice slabire a stransoarei,s-ar >putea sa-i mature de la bord.Nu este decat chestiune de timp,pt ca >maturarea,tot va veni,
>Oricat si-ar trage aer in piept,azi,maine,cand vor fi la apa,tot n-or sa le ajunga.
>Om mai vorbi.

Asa este maturarea va veni dar o sa fie diferit decat cum te astepti dta. Voùm avea pe viitor competente extrem de clar impartite intre institutiilr constituante intr-uin stat de drept. Asa ca "capitanul" (cacofonie voita pt limbajul "scatofag prezidential"- am luat de la mos tagartza ideea) s-ar putea sa gaseasca in viitor ca mainile ii sunt si mai legate decat acum.

alwis46
2008-02-04 12:23:24

Re: La Gandul - DEONTOLOGIA UMBLA CU CAPUL SPART. De Gabriela Stefan !

Arogantu'
2008-02-04 12:27:07

Re: La Gandul - DEONTOLOGIA UMBLA CU CAPUL SPART. De Gabriela Stefan !

alwis46
2008-02-04 12:46:11

Re: Cu regret trebuie sa va anunt doamna ,

Pai schimbarea aia nu a fost decat OUG nr. 16/2006 care completa si modifica Legea nr.187/1999 in baza careia se infiintase si functiona CNSAS.
Respectica OUG a fost analizata de Comisia Juridica a Camerei Deputatilor, camera care are rolul hotarator in adoptarea unei legi.
Comisia aia a fost condusa de juristul Sergiu Andon si atunci nu i s-a gasit nici o buba.
In schimb, ca avocat al lui Dan Voiculescu, Sergiu Andon a atacat respectiva lege ca fiind neconstitutionala.
Nu fac decat sa va reamintesc istoria exacta cu privire la evenimentul acela de acum doi ani de care pomeniti.
Cu alte cuvinte, daca e sa ma distrez nitel, Tariceanu a dat in 2006 o OUG (astazi neconstitutionala) pe care Sergiu Andon a gasit-o ca fiind constitutionala si sa o avizeze favorabil pentru ca mai tarziu, dupa doi ani, avocatul Sergiu Andon sa atace legea respectiva ca fiind neconstitutionala iar CCR sa-i dea avocatului dreptate, infierand astfel prestatia mizerabila ca deputat jurist a aceluiasi Sergiu Andon si cumva sa-i dea nitel una peste bot celui care a initiat acea OUG si caruia ii ridicati osanale colea.
Am fost cumva prea alambicat ?
Usor cu termenii, nu vorbesc de alambicul pentru tuica sau "vizichi".
Sa inteleg ca il laudati pe Tariceanu pentru idiotenia aia de OUG gasita acum neconstitutionala ?

La 2008-02-04 12:14:02, gili a scris:

> Ca operatiunea la care indemnati , adica lurea la purecat a legii
> de functionare a curtii cele , a fost facuta de catre ticalosul de
> Taiceanu doamna , in urma cu fro doi anisori .
> Tilharul doamna , a vrut nici mai mult nicimai putin decit sa
> schimbe legea de functionare a curti .
> Lucrusorul asta a suparat foarte tare doamna pe domnul Ba'secu si
> ai dinsului fesenei pedei , care au sarit la gitul ticalsului de
> Tariceanu doamna .
> Asa se face ca in ziua de astazi suntem procopsiti cu aceeasi
> onorabila curte , dupa chipul , asemanarea si vointa domnului Ba'secu
> doamna , slavit sa-i fie numele , n'asa ?
> Ia intrebati la dumneavoastra la partid , la pedei cum stau
> lucrurile .
> Sau mai bine nu , cava da afara doamna ...
>

Ghita Bizonu'
2008-02-04 13:45:55

Jocuri de cuvinte .... atat tot

asta trransmitem.
Si ca noi - adica aia multimea care nu are ocazia sa va zica ce crede si voi aia care bateti apa in piua sa mancati unt pe paine - suntem PROSTI !!!
ca nu intelegm macar ce-i aia disolutie ...
da mi-te efectele putative ...
Fiindca deciziile alea, (desi cam pompos intitulate verdicte) oricum raman : Mona Musca e Dana . Carol Sebastian are angajament la Secu. Voiculescu a turnat.
Acu stie tot poporu ...
Care se intreaba unde-i doasru domnului presedinte ?
Apropos , ttot poporu stie ca npul dvoastra patron nu e chiar tocmai busuioc sa-l pui la icoana .... deci sa-r putea ca schimbarea de directie sa nu fi fost chiar una avuabila (un troc de henul du-ti trimit DNA ul si tu -mi pui Ziua la dispozitie !!!)

Arogantu'
2008-02-04 14:05:09

Re: Cu regret trebuie sa va anunt doamna ,

Alwis - cind iti spuneam ca bretonul a instaurat haosul in Justitie - tu-mi veneai cu osanale la adresa hipercompetentei bretonului !

Ia uite ce mare semneaza in josul notei de fundamentare:

http://www.guv.ro/notefundam/afis-nota.php?id=1941

La 2008-02-04 12:46:11, alwis46 a scris:

> Pai schimbarea aia nu a fost decat OUG nr. 16/2006 care completa si
> modifica Legea nr.187/1999 in baza careia se infiintase si functiona
> CNSAS.
> Respectica OUG a fost analizata de Comisia Juridica a Camerei
> Deputatilor, camera care are rolul hotarator in adoptarea unei legi.
> Comisia aia a fost condusa de juristul Sergiu Andon si atunci nu i s-a
> gasit nici o buba.
> In schimb, ca avocat al lui Dan Voiculescu, Sergiu Andon a atacat
> respectiva lege ca fiind neconstitutionala.
> Nu fac decat sa va reamintesc istoria exacta cu privire la evenimentul
> acela de acum doi ani de care pomeniti.
> Cu alte cuvinte, daca e sa ma distrez nitel, Tariceanu a dat in 2006 o
> OUG (astazi neconstitutionala) pe care Sergiu Andon a gasit-o ca fiind
> constitutionala si sa o avizeze favorabil pentru ca mai tarziu, dupa
> doi ani, avocatul Sergiu Andon sa atace legea respectiva ca fiind
> neconstitutionala iar CCR sa-i dea avocatului dreptate, infierand
> astfel prestatia mizerabila ca deputat jurist a aceluiasi Sergiu Andon
> si cumva sa-i dea nitel una peste bot celui care a initiat acea OUG si
> caruia ii ridicati osanale colea.
> Am fost cumva prea alambicat ?
> Usor cu termenii, nu vorbesc de alambicul pentru tuica sau "vizichi".
> Sa inteleg ca il laudati pe Tariceanu pentru idiotenia aia de OUG
> gasita acum neconstitutionala ?
>
> La 2008-02-04 12:14:02, gili a scris:
>
> > Ca operatiunea la care indemnati , adica lurea la purecat a legii
> > de functionare a curtii cele , a fost facuta de catre ticalosul de
> > Taiceanu doamna , in urma cu fro doi anisori .
> > Tilharul doamna , a vrut nici mai mult nicimai putin decit sa
> > schimbe legea de functionare a curti .
> > Lucrusorul asta a suparat foarte tare doamna pe domnul Ba'secu si
> > ai dinsului fesenei pedei , care au sarit la gitul ticalsului de
> > Tariceanu doamna .
> > Asa se face ca in ziua de astazi suntem procopsiti cu aceeasi
> > onorabila curte , dupa chipul , asemanarea si vointa domnului Ba'secu
> > doamna , slavit sa-i fie numele , n'asa ?
> > Ia intrebati la dumneavoastra la partid , la pedei cum stau
> > lucrurile .
> > Sau mai bine nu , cava da afara doamna ...
> >
>
>

Ghita Bizonu'
2008-02-04 14:42:38

Re: Madame ,

18 ani nu ne-au scapta de tovarasele pe linie ?!
Si in ce baza imi interziceti dvoastra proaspat aparuta aici sa -mi exprim parerile? In virtutea vechilor nostalgii de activista comunista ?!


La 2008-02-04 11:19:44, Mona G. a scris:

> Foarte bun articolul!Ar trebui ca cineva(un jurist,ca doar nu o fi cel
> mai bun spalatorul de securisti si turnatori -Andon) sa studieze legea
> CC si sa gaseasca punctele neconstitutionale ale acesteia!Sa vedem ce
> va face atunci acest Comitet Central(CC)!Eventual,daca se poate si un
> proces la CEDO.Dl Pandrea are dreptate in tot ce a scris in
> comentariu!Iar voi,cei care vreti ca CNSAS sa ramana desfiintat
> exprimati-va in Jurnalul National al lui Felix-Mircea Voiculescu!In
> plus,mai existati?Nici timpul trecut,18 ani,nu v-a facut sa dispareti?
>

Alex.Pandrea
2008-02-04 15:06:07

Re: Bizonule,mai ai frati acasa,

La 2008-02-04 13:45:55, Ghita Bizonu' a scris:

> Bizonule,mai ai frati acasa,

Asa se spunea la noi in sat cand cineva debita prostii.Si era si normal pentru ca prostii daca nu depasesc un anumit numar sunt simpatici,daca il depasesc nu mai sunt.Din acest motiv fratii sunt foarte importanti pentru ca ei raspandesc boala mai departe.

Acum la politica nu te pricepi,ca orice om de conditia ta ,stii 800 de cuvinte,majoritatea din dictionarul care a aparut la noi:dictionar de injuraturi.
In acest fel ti-ai ridicat nivelul.

Despre Excelenta sa dl.Presedinte trebuie sa vorbesti cu respect caci peste 20 ani nimeni nu va spune ca traiam pe vremea Bizonului dar vor spune,ehei eu l-am apucat pe dl.Basescu.

In rest esti de tot hazul,cu plata sau fara debitezi vorbe la nivelul dumnetale cultural.
Si ce era daca faceai cateva clase de liceu,mureai.

In fine dai inainte,ai devenit bufonul forumului si bufonii

Arogantu'
2008-02-04 15:15:18

Bizoane - te-ai dat la MIRLANIA SA, matrozu' ! Ai incurcat-o ! ndc


La 2008-02-04 15:06:07, Alex.Pandrea a scris:

Ghita Bizonu'
2008-02-04 15:24:02

Re: ba pandrea piate vrei sa zici umeziucinea sa vizichiuta

ca la asta se pare ca-i excelnt !!!
iar motivu ala de resppct ca peste 20 de ani isteria va zice , apai ma dasteptu satului sa stii ca atunci fu fi Excelenta sa tovaraseasca dl presedinte zis Ilici . Si ca-natintea lui fu tare Excelenta sa tovaraseasca Nicolo Balconetti, zis Pingelica, zis Boiusta nepotu lu Burebista zis si Mamos Voda cel Cumplit !!!
ca pe asta il stie intreaga lume ....
Argumente ..... zi-i Pnadrea si ...


La 2008-02-04 15:06:07, Alex.Pandrea a scris:

> La 2008-02-04 13:45:55, Ghita Bizonu' a scris:
>
> > Bizonule,mai ai frati acasa,
>
> Asa se spunea la noi in sat cand cineva debita prostii.Si era si
> normal pentru ca prostii daca nu depasesc un anumit numar sunt
> simpatici,daca il depasesc nu mai sunt.Din acest motiv fratii sunt
> foarte importanti pentru ca ei raspandesc boala mai departe.
>
> Acum la politica nu te pricepi,ca orice om de conditia ta ,stii 800 de
> cuvinte,majoritatea din dictionarul care a aparut la noi:dictionar de
> injuraturi.
> In acest fel ti-ai ridicat nivelul.
>
> Despre Excelenta sa dl.Presedinte trebuie sa vorbesti cu respect caci
> peste 20 ani nimeni nu va spune ca traiam pe vremea Bizonului dar vor
> spune,ehei eu l-am apucat pe dl.Basescu.
>
> In rest esti de tot hazul,cu plata sau fara debitezi vorbe la nivelul
> dumnetale cultural.
> Si ce era daca faceai cateva clase de liceu,mureai.
>
> In fine dai inainte,ai devenit bufonul forumului si bufonii
>
>

Shadow
2008-02-04 16:03:29

bei va ia mama "draqului"

Daca nu sunteti respectuosi cu excelenta sa tovarasu' "scatolog al satului". Peste ani de zile o sa se vorbeasca despre tovarasul basecu la trecut. Asta e sigur chit ca aveti chit ca nu aveti frati pe acasa.
Cata "minte" se gaseste printre sustinatorii lui pinalti de la Piatra Neamt mai rar.

gili
2008-02-04 16:35:01

Ma Alvita ma , Cum ma sa fii tu alambicat ?! Nu ma , nu ai fost alambicat ...


Acuma depanda ce faci cu alambicu cela , da in rest ... orsicitusi ...
Numa ca io zic de oaie ( adica ma referizez la atuncea cind Tariceanu pusese la colt CC si era cit pe ce sa-i schimbe legea de functionare si s-au opus baseii lui talica ) si talica o dai pe ... ploaie ( adica pe legea de fuctionare a CNSAS ) ceea ce ma rog , ar fi alta chestiune , n'asa ?
In concluzie , cum ziceam , alambicat nu ai fi , da poci io sa stiu ce ai facut cu licoarea din alambic de dai cu oistea ... ziua in amiaza mare ?!

avarfreson
2008-02-04 17:27:33

civilizatia presupune democratia, separatia puterilor in stat

parlamentul, guvernul si justitia

restul trebe pusi la respect ; daca nu e asta , atunci toti latra si e dezordine

Adrian v.D.
2008-02-04 18:44:19

Sunt destule "mesaje halucinante".../Bravo domnului Unteanu!

Cum vi se pare initiativa unora de a-l scoate pe presedintele Romaniei din Palat,printr-un referendum,dupa ce in urma cu doar cateva luni era ales de poporul roman?Ati mai auzit asa ceva?!
Cum vi se pare ca doamna Monica Macovei(indiferent cat a facut,ea era simbolul schimbarii,pentru "aiuritii din vest"(!))este inlocuita cu altcineva,exact cand toti din Vest credeau ca in sfarsit se va misca ceva si in Romania?
Sau cum vi se pare razboiul dus impotriva marilor intelectuali romani,chiar de catre <gazetari>romani,pe timp de pace...,fara a avea o noua dictatura instalata prin palate?Ei,daca vi se pare <normal>,atunci asta este.Si contrarevolutia este normala!

Adrian v.D.
2008-02-04 19:23:35

Gili,

nimic nu m-a surprins mai mult pe acest forum decat reactia de ieri a unui adevarat <taranist>,care are contact cu familia Coposu,care...,si care ieri a postat de bucurie ca societatea civila a strans doar doua sute de oameni,la Universitate.Insultele sau injuriile unora certati cu bunul simt(ca sa nu spun mai mult),citarea falsa a mea,incercarea de a deturna fie si o parere de-a mea,prin mijloace meschine,cu toate m-am obisnuit.Dar dela un taranist,sa aud ca se bucura daca societatea civila nu mai poate mobiliza oamenii ca inainte.....
La revedere!
Adrian
PS
Unii scriu azi in RL ca de aceea vine si Mercedes la Cluj,pentru ca PD-L,care face parte din PPE,este apropiat de partidul care este la putere in landul de unde vine Mercedes,inca de dupa razboi pana azi(CDU-ah,ce frumos suna!)

Shadow
2008-02-04 19:32:27

Re: Sunt destule "mesaje halucinante".../Bravo domnului Unteanu! vai vai

Cum de puteti avea asemenea "intiative"?

> Cum vi se pare initiativa unora de a-l scoate pe presedintele Romaniei
> din Palat,printr-un referendum,dupa ce in urma cu doar cateva luni era
> ales de poporul roman?Ati mai auzit asa ceva?!

Cf Constitutiei. Ca daca nu il bagau la referend era o miscare neconstitutionala. Parlamentul are drept de suspendare a presedintelui.

> Cum vi se pare ca doamna Monica Macovei(indiferent cat a facut,ea era
> simbolul schimbarii,pentru "aiuritii din vest"(!))este inlocuita cu
> altcineva,exact cand toti din Vest credeau ca in sfarsit se va misca
> ceva si in Romania?

Deci "simbolul" conteaza ca in rest "mizeria" poate ramane sub pres. Faptul ca macovei a avut o prestatie mai mult decat mediocra nu conteaza. Nu conteaza nici macar ca cineva care venea din "societatea in tzivil" sustinea pe fata perchezitii si intrare in datele persoanele fara decizie de la judecator. Conteaza ca nu a reusit nici macar sa informatizeze sistemul juridic(calculatoare a cumparat dar atat)? Ca trimitea legi in parlament care unele din ele nici nu treceau prin sedintele de guvern? Ca aducea apoi modificari la aceste legi (aflate deja in dezbatere) de oridinul zecilor de amendamente? Ca a permis prin legi date de dansa ca toti marii coprupti sa aibe "refacerea urmaririi penale" din motive de necinstitutionalitate a acestor legi?

> Sau cum vi se pare razboiul dus impotriva marilor intelectuali
> romani,chiar de catre <gazetari>romani,pe timp de pace...,fara a avea
> o noua dictatura instalata prin palate?Ei,daca vi se pare
> <normal>,atunci asta este.Si contrarevolutia este normala!

Asa cum ni se pare normal sa avem la CNSAS "mari intelectuali" care sa incerce si chiar sa reuseasca sa "piteasca" dosarele unor amici si care sa nu raspunda pt asta penal. De parca "intelectualitatea" te-ar face mai egal in fata legii. Si binenteles acesti intelectuali daca sunt criticati de unii "presari" e clar semn de "anormalitate". Sau sa avem la CNSAS o regula cum ca nu se primesc oameni care au fost membri de partid si aceasta regula sa fie incalcata atat din punct de vedere "partidic"(pila de partid) cat si din motive de "intelectuali" mai egali ca altii. Mai sa fie trebuie musai sa facem o contrarevolutie pt "intelectuali astia de cetate".

gili
2008-02-04 19:37:35

Adriene ...Poti sa fii o tira mai explicit si precis in ceea ce afirmi ?
Ce zici ca sa te fi facut sa ramii cu gura cascata ?

Shadow
2008-02-04 19:39:53

Re: Gili, Adrian

> nimic nu m-a surprins mai mult pe acest forum decat reactia de ieri a
> unui adevarat <taranist>,care are contact cu familia Coposu,care...,si
> care ieri a postat de bucurie ca societatea civila a strans doar doua
> sute de oameni,la Universitate.Insultele sau injuriile unora certati
> cu bunul simt(ca sa nu spun mai mult),citarea falsa a mea,incercarea
> de a deturna fie si o parere de-a mea,prin mijloace meschine,cu toate
> m-am obisnuit.Dar dela un taranist,sa aud ca se bucura daca societatea
> civila nu mai poate mobiliza oamenii ca inainte.....
> La revedere!
> Adrian
> PS
> Unii scriu azi in RL ca de aceea vine si Mercedes la Cluj,pentru ca
> PD-L,care face parte din PPE,este apropiat de partidul care este la
> putere in landul de unde vine Mercedes,inca de dupa razboi pana
> azi(CDU-ah,ce frumos suna!)

Asa cum si pe mine m-a deranjat "bucuria" unora(si dta printre ei) care aplaudau ca micul grup de la Universitate al lui EC nu a reusit sa acopere "circul basesciano-udreasco macovenian" de anul trecut de la Universitate.

Ca vorbim de mercedes.
Pana una alta cei care s-au opus de prima data "investitiei" Nokia si apoi infrastructurii de la Cluj de pe platforma in cauza sunt cei de la pd. Valeriu tabara a facut ca terenul pe care vroia Nokia sa construiasca sa nu poata fi "concesionat"(pana la urma li s-a aratat obrazul) iar PD ramura boc s-a batut din rasputeri ca aeroportul din cluj sa nu fie cumva marit(le-au trimis pana si DNA pe cap).

Este absolut normal ca Mercedes sa aleaga o locatie care sa aibe deja in dezvoltare(ca sigura) atat autostrada cat si aerportul. Ca inventeaza unii "pile populare" de la populari la adevarati comunisti cu state vechi(tovarasul jean marinesco) este doar hilar.

Shadow
2008-02-04 19:49:10

Re: Gili, Adrian si continuare

> Este absolut normal ca Mercedes sa aleaga o locatie care sa aibe deja
> in dezvoltare(ca sigura) atat autostrada cat si aerportul. Ca
> inventeaza unii "pile populare" de la populari la adevarati comunisti
> cu state vechi(tovarasul jean marinesco) este doar hilar.

Nu cumva si "neplata impozitului pe terenuri" e un stimulant mult mai puternic decat scenariul "pilelor de la nivel inalt" la care viseaza romanii, unii dintre ei plecati in occident de ani de zile(extrem de ciudat trebuie sa recunosc)?

Ion Ionescu de la Brad
2008-02-04 20:03:46

Felicitari, articol excelent

Poate mai trebuia un mic punct pe i/y, daca permiteti. Adica s-ar putea invoca si neconstitutionalitatea LEGII PRIVATIZARII. Cu ce pofta vom mai rade...Ha-ha-ha!!!

Arogantu'
2008-02-04 20:50:47

Re: Felicitari, articol excelent

Cred ca tot ce vei putea arbora va fi un biet rinjet de insatisfactie !
Crezi ca mai da rusul ALRO inapoi ? Sau CSR ? Sau COST ?
Vise, taica ...

La 2008-02-04 20:03:46, Ion Ionescu de la Brad a scris:

> Poate mai trebuia un mic punct pe i/y, daca permiteti. Adica s-ar
> putea invoca si neconstitutionalitatea LEGII PRIVATIZARII. Cu ce pofta
> vom mai rade...Ha-ha-ha!!!
>

gili
2008-02-04 21:01:04

Si ma rog frumos , de ce ar trebui sa dea inapoi ?!


Nu i-a dat domnului Ba'secu , sau lui draga Stolo , sau ma rog , lui Nastaselu ... dupa caz ..., n'asa ?
Noua poa sa ne dea cel mult pielea ... inapoi .
Si asta daca am fi baieti destepti , da cum nu suntem o sa le-o dam tot noi ... inapoi ... pielea , n'asa ?


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Moartea doamnei Oprisan (5860 afisari)
 Sindromul Golfului in Romania (2033 afisari)
 Suntem o tara de incompetenti (1826 afisari)
 Neconstitutionalitatea statului de drept (1539 afisari)
 Nastase: "N-am batut pe nimeni!" (1484 afisari)
 Flota pierduta a lui Hitler, decoperita in Marea Neagra (3104 afisari)
 Prima Doamna insarcinata, fosta Doamna ... maritata (1942 afisari)
 Rusia, gata sa recunoasca independenta Transnistriei, Osetiei si Abhaziei (1524 afisari)
 Rusia vrea sa deschida o misiune militara in Romania  (1521 afisari)
 Romanii bat toate recordurile: Jaful de 11 secunde (1300 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01003 sec.