Ziua Logo
  Nr. 4146 de joi, 31 ianuarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Magazin

2008-01-31

Comentarii: 12, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

briel
2008-01-30 22:30:29

Cine ar fi crezut ca cititi postarile lui JMJ?

Si totusi, se pare ca v-a trezit interesul.
Cand adevaruri sunt amestecate cu minciuna,
cine le mai poate deosebi?

Sf. Serafim de Sarov a "vazut" si el o perioada
scurta in care Rusia va avea o mare stralucire.
Apoi urmeaza intunericul.

Arcturus
2008-01-30 23:16:15

http://skepdic.com/cayce.html

Pacat ca nu mai traieste acum, ca il angaja Vadim ...

Zenn
2008-01-31 00:12:33

Asta a fost in clasa cu Albert Pike.

In aceeasi banca...

JMJ
2008-01-31 01:26:39

Re: http://skepdic.com/cayce.html

La 2008-01-30 23:16:15, Arcturus a scris:

> Pacat ca nu mai traieste acum, ca il angaja Vadim ...
>
L-au angajat altii mai bogati inainte pentru a afla raspunsuri direct din Cartea Vietii, iar pe altii i-a facut milionari prin invataturile de la Search for God groups si prin interpretarea viselor lor.
Asa au construit Spitalul si Biblioteca de la Virginia Beach - de unde s-au inspirat atatia doctori, scriitori, filozofi si oameni de stiinta.
Imi pare nespus de bine ca Ziua a publicat art despre lecturile lui. Asta pt ca aici gasim spiritualitate si stiinta, totul explicat exact cum vine de la Dumnezeu. El fiind in transa - si nu adormit - a dictat toate informatiile fara sa modifice in vre-un fel.
Dupa mine Cayce a fost un sfant intrucat a primit harurile de la Sf. Fecioara cand i-a aparut de doua ori dupa ce citise Biblia la 13 ani de 12 ori. Si dupa aia o citea in intregime in fiecare an. El a fost totdeauna pt unirea religiilor si cred ca daca s-ar fi facut o apropiere intre el si Biserica Catolica ar fi influentat lumea mult in bine si ar fi putut fi evitate razboaiele.
Avem mare nevoie de indrumarile lui ca si de cele din Aparitiile Maicii Domnului pt ca situatia e deja avansata privind calamitatile si astea sunt consecinta actiunilor oamenilor si varsarii de sange prin violente si razboaie.
S-ar parea ca schimbarea polilor se produce la cca 26.000 de ani asa ca nu ne raman decat cursurile intensive de religie pt a fi ridicati de Iisus la cer la a doua sa Venire. Sau poate ca totusi ar putea fi evitate sau diminuate cataclismele avand in vedere recomandarile insistente ale Fecioarei Maria in mai multe aparitii.

Aladin
2008-01-31 03:46:52

Sfant ,pentru ca a citit biblia de 12 ori ?

JMJ crezi ca poti sa adormi ? poate ne spui ceva interesant.

Lefter.Popescu
2008-01-31 04:31:38

Re: Asta a fost in clasa cu Albert Pike.

Greu este sa "prezica" ... ce puneau la cale amicii lui din Masonerie...
Daca bagi niste LSD in Nastase-6 case, afli viitorul pe 20 de ani de-acu'nainte ;-)

La 2008-01-31 00:12:33, Zenn a scris:
> In aceeasi banca...

JMJ
2008-01-31 04:54:32

Re: Sfant ,pentru ca a citit biblia de 12 ori ?

La 2008-01-31 03:46:52, Aladin a scris:

> JMJ crezi ca poti sa adormi ? poate ne spui ceva interesant.
>
Hai ca-i buna! Cum sa nu pot s-adorm? M-am intrebat mai intai, abia apoi realizand ca vrei sa zici sa "adorm" precum Cayce.
Uite de-asta cred ca era un sfant pt ca numai cei care au avut o aparitie divina au putut cadea in transa - adica sa nu simti nimic. L-au intepat niste doctori, i-au pus lumina in ochi, l-au si crestat pe piele, dar nu a sangerat atunci ci numai dupa ce s-a trezit. Asa erau si copiii carora le-a aparut Sf. Fecioara. Si sf. Petru a cazut in transa, duap cum scrie in Faptele Apostolilor. Acesta este cel mai exact mod de a lua informatiile divine.
Afara de asta mai exista locutions - cand Sf. Spirit iti spune ceva; e ca o voce interioara. Dumnezeu ne indruma si printr-un anumit gen de vise. Am avut si din astea - unul chair acum doua nopti si cred ca are legatura cu schimbarile climaterice. As avea multe de zis dar nu e loc si poate multi nici nu cred.
Iar Vadim putea sa-si fi angajat pe cineva care sa fi interpretat in lumina lecturilor lui Cayce, a profetiilor Maicii Domnului si profetiile Biblice, iar nu vrajitorii woodoo. Cu astea nu se ajunge nicaieri.
Dupa cativa ani de citit lecturi de-ale lui, articole si carti despre ele, ma tot minunam si-mi ziceam ca ce bine ar fi sa mai existe acum cineva la fel. Dar si in aceste lecturi, ca si in Biblie, Iisus ne spune ca oricine poate face la fel daca cunoaste invataturile si le aplica in viata. Mai ales cand te pui in serviciul oamenilor, cautand sa le transmiti si lor aceste invataturi, ti se va deschide mintea si vei intelege de fiecare data mai mult cu conditia sa crezi cu adevarat in ele.

georgems
2008-01-31 07:10:15

E clar

Viitorul luminos al omenirii in Rusia sta.Ziarul ziua e pierdut si-a schimbat total atitudinea trebuie sa ne reorientam.

Romeo2004
2008-01-31 10:04:30

Vrajitoarea Vanga, vrajitorul Cayce

Atamild
2008-01-31 14:07:35

Re: Vrajitoarea Vanga, vrajitorul Cayce

JMJ
2008-01-31 20:34:09

Re: E clar

La 2008-01-31 07:10:15, georgems a scris:

> Viitorul luminos al omenirii in Rusia sta.Ziarul ziua e pierdut si-a
> schimbat total atitudinea trebuie sa ne reorientam.
>

Viitorul luminos al omenirii sta in credinta in Dumnezeu. Asa se opreste roata istoriei, destinului si a timpului. Raman la ideea mea ca roata se va schimba la 28 feb. 2008 prin credinta caci va apare "Crucea pe cerul de Est", cum a profetit si Jeanne Dixon, si cum Iisus i-a zis sorei Faustina Kowalska in 1931, ca va veni mai intai ca Rege Milostiv, va apare Crucifixul pe cer iar din ranile Lui vor tasni raze de lumina ce vor opri totul pe pamant si fiecare va sti ca Iisus exista. Numai daca nici dupa asta unii nu se vor schimba, atunci va veni pedeapsa Tatalui, si, dupa cum spun acele predictii ar putea ca lumea sa ia sfarsit si sa se petreaca marele Cutremur prevazut si in Biblie, cand New Yorkul se va imparti in trei iar orasele lumii distruse.
Deci distrugerile de la wTC au constituit Avertismentul profetit de Sf.Fecioara la Garabandal (1961-65). Si ea a vorbit de sfarsitul Timpului dar nu sfarsitul lumii.
Dimineata mi-am notat niste idei pt a le scrie mai tarziu, si cand am dat drumul la televizor tocmai avea loc debate al candidatilor republicani la presedentie; erau niste coincidente fantastice intre ce scrisesem si ce discutau ei.
Scriam ca prin '79 -80, un grup de 10-11 dealers de la BRCE au tinut prin castigurile lor ca Romania sa nu intre in colaps financiar. Asta pt ca nimeni nu indraznea sa intre la Ceausescu sa-i spuna care-i situatia si sa ia masuri.
Eu, acum, cu un grup de 12 persoane cu credinta am putea face mult mai mult. Daca sunt si mai multi sa aduca slava si marire lui Dumnezeu dupa orele de program, ar face tara sa fie "capul si nu coada; sa dea bani cu imprumut si nu sa impumute" - dupa cum promite Dumnezeu celor ce-L iubesc.
Am mai scris de finul nostru ca i-am dat telefon in 1996 cand aflandu-ma in Romania m-am imbolnavit si avand mare urgenta de doctor, i-am dat telefon, i-ar el se mira cum de nu stiu ca tocmai se pregatea sa mearga la un debate pt a fi ales dintre mai multi candidati la presedentie. M-am scuzat si m-a ajutat Dumnezeu sa rezolv, dar el a pierdut pt ca nestiind de parabola bunului samaritean nu-si ajuta nici prietenii, d-apai cetatenii tarii.
Desi era in mare pozitie nu ne-a ajutat nici sa ne recuperam apartamentul platit cu greu in vechiul regim, desi pe altii i-a ajutat in procese bine platite.
De-aia mai tarziu am postat un comentariu la un articol ce vorbea despre el, in care aminteam de vorba chinezului ca nu-i e teama atunci cand e jos, ci atunci cand e sus pt ca nu stie cat de jos va cadea. Desi nu i-am dorit, ci chair m-am rugat pt el, s-a intamplat ca a cazut cativa ani mai tarziu. s-a intamplat insa ca chair atunci a cazut o nava cosmica din cauza caderii unor placi de racire, de langa nu stiu care roata.
Nu prea am priceput atunci de ce, dar era vorba de roata destinului si ne amintea ca roata timpului se va opri - deci privea intreaga omenire si nu numai relatia mea cu finul ce uitase de unde s-a ridicat si cum sa se mentina sus.
Prin credinta si ajutandu-ne semenii ne mentinem sus ca natie si ca indivizi, si in acelasi timp facem sa se opreasca roata destinului si timpului.
Discutau adineauri candidatii republicani cum sa opreasca problemele econ omice si financiare ale tarii. Fiecare enumera masurile ce le-ar lua, dar toate erau de ordin material, nu vorbeau nimic de ordin spiritual.
De-altfel chair multora din New Age el place Cayce pt ca vorbeste de meditatie, numai ca n-au citit lectura ceruta pt fiul sau in care ii spunea sa faca meditatie luandusi-L ca ideal si aparator pe Iisus, intrucat altfel ar putea fi posedat de spirite rele. Satan si spiritele lui asteapta numai oameni ce nu-L accepta pe Iisus pt ca sa puan stapanire pe ei. Acestia urmeaza invataturiel yoga si cauta sa se ridice pt a-i domina pe altii, si nu pt a face ca Dumnezeu sa conduca pe pamant. De-aia in Apocalipsa amintese de cei cu semnul bestiei pe frunte si care nu permit celorlalti sa-si faca afacerile lor pt mentinerea vietii.
In final Iisus ii va ridica la cer pe cei 144.000 - primele fructe fiind cei ce si-au pastrat puritatea si nu s-au dus cu femei - apoi si restul credinciosilor vor intra in Noul Ierusalim, asa cum au intrat si Noe cu familia lui in Arca.

georgems
2008-01-31 20:41:57

Re: E clar

La 2008-01-31 20:34:09, JMJ a scris:

> La 2008-01-31 07:10:15, georgems a scris:
>
> > Viitorul luminos al omenirii in Rusia sta.Ziarul ziua e pierdut si-a
> > schimbat total atitudinea trebuie sa ne reorientam.
> >
>
> Viitorul luminos al omenirii sta in credinta in Dumnezeu. Asa se
> opreste roata istoriei, destinului si a timpului. Raman la ideea mea
> ca roata se va schimba la 28 feb. 2008 prin credinta caci va apare
> "Crucea pe cerul de Est", cum a profetit si Jeanne Dixon, si cum Iisus
> i-a zis sorei Faustina Kowalska in 1931, ca va veni mai intai ca Rege
> Milostiv, va apare Crucifixul pe cer iar din ranile Lui vor tasni raze
> de lumina ce vor opri totul pe pamant si fiecare va sti ca Iisus
> exista. Numai daca nici dupa asta unii nu se vor schimba, atunci va
> veni pedeapsa Tatalui, si, dupa cum spun acele predictii ar putea ca
> lumea sa ia sfarsit si sa se petreaca marele Cutremur prevazut si in
> Biblie, cand New Yorkul se va imparti in trei iar orasele lumii
> distruse.
> Deci distrugerile de la wTC au constituit Avertismentul profetit de
> Sf.Fecioara la Garabandal (1961-65). Si ea a vorbit de sfarsitul
> Timpului dar nu sfarsitul lumii.
> Dimineata mi-am notat niste idei pt a le scrie mai tarziu, si cand am
> dat drumul la televizor tocmai avea loc debate al candidatilor
> republicani la presedentie; erau niste coincidente fantastice intre ce
> scrisesem si ce discutau ei.
> Scriam ca prin '79 -80, un grup de 10-11 dealers de la BRCE au tinut
> prin castigurile lor ca Romania sa nu intre in colaps financiar. Asta
> pt ca nimeni nu indraznea sa intre la Ceausescu sa-i spuna care-i
> situatia si sa ia masuri.
> Eu, acum, cu un grup de 12 persoane cu credinta am putea face mult mai
> mult. Daca sunt si mai multi sa aduca slava si marire lui Dumnezeu
> dupa orele de program, ar face tara sa fie "capul si nu coada; sa dea
> bani cu imprumut si nu sa impumute" - dupa cum promite Dumnezeu celor
> ce-L iubesc.
> Am mai scris de finul nostru ca i-am dat telefon in 1996 cand
> aflandu-ma in Romania m-am imbolnavit si avand mare urgenta de doctor,
> i-am dat telefon, i-ar el se mira cum de nu stiu ca tocmai se pregatea
> sa mearga la un debate pt a fi ales dintre mai multi candidati la
> presedentie. M-am scuzat si m-a ajutat Dumnezeu sa rezolv, dar el a
> pierdut pt ca nestiind de parabola bunului samaritean nu-si ajuta nici
> prietenii, d-apai cetatenii tarii.
> Desi era in mare pozitie nu ne-a ajutat nici sa ne recuperam
> apartamentul platit cu greu in vechiul regim, desi pe altii i-a ajutat
> in procese bine platite.
> De-aia mai tarziu am postat un comentariu la un articol ce vorbea
> despre el, in care aminteam de vorba chinezului ca nu-i e teama atunci
> cand e jos, ci atunci cand e sus pt ca nu stie cat de jos va cadea.
> Desi nu i-am dorit, ci chair m-am rugat pt el, s-a intamplat ca a
> cazut cativa ani mai tarziu. s-a intamplat insa ca chair atunci a
> cazut o nava cosmica din cauza caderii unor placi de racire, de langa
> nu stiu care roata.
> Nu prea am priceput atunci de ce, dar era vorba de roata destinului si
> ne amintea ca roata timpului se va opri - deci privea intreaga omenire
> si nu numai relatia mea cu finul ce uitase de unde s-a ridicat si cum
> sa se mentina sus.
> Prin credinta si ajutandu-ne semenii ne mentinem sus ca natie si ca
> indivizi, si in acelasi timp facem sa se opreasca roata destinului si
> timpului.
> Discutau adineauri candidatii republicani cum sa opreasca problemele
> econ omice si financiare ale tarii. Fiecare enumera masurile ce le-ar
> lua, dar toate erau de ordin material, nu vorbeau nimic de ordin
> spiritual.
> De-altfel chair multora din New Age el place Cayce pt ca vorbeste de
> meditatie, numai ca n-au citit lectura ceruta pt fiul sau in care ii
> spunea sa faca meditatie luandusi-L ca ideal si aparator pe Iisus,
> intrucat altfel ar putea fi posedat de spirite rele. Satan si
> spiritele lui asteapta numai oameni ce nu-L accepta pe Iisus pt ca sa
> puan stapanire pe ei. Acestia urmeaza invataturiel yoga si cauta sa se
> ridice pt a-i domina pe altii, si nu pt a face ca Dumnezeu sa conduca
> pe pamant. De-aia in Apocalipsa amintese de cei cu semnul bestiei pe
> frunte si care nu permit celorlalti sa-si faca afacerile lor pt
> mentinerea vietii.
> In final Iisus ii va ridica la cer pe cei 144.000 - primele fructe
> fiind cei ce si-au pastrat puritatea si nu s-au dus cu femei - apoi si
> restul credinciosilor vor intra in Noul Ierusalim, asa cum au intrat
> si Noe cu familia lui in Arca.
>
bai ''frate'' eu am zis la mishto numa, vad ca tu o iei in serios.


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Profetiile lui Edgar Cayce (8676 afisari)
 Voodoo Vadim (4562 afisari)
 Expresia "mama si tata" interzisa in Marea Britanie (4172 afisari)
 Noua clasa politica a lui Traian Basescu (1601 afisari)
 A murit Vintila Corbul (1303 afisari)
 Stramosul omului cu ochi albastri a trait la malul Marii Negre (4159 afisari)
 Biserica Ortodoxa Romana, atacata de bisericile "surori" (2735 afisari)
 Salomon si Rossignol se muta in Romania (1896 afisari)
 Un om de afaceri a castigat premiul cel mare la Loto (1616 afisari)
 Osama ben Laden face ordine pe strazile din Bogota (1464 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00689 sec.