Ziua Logo
  Nr. 4143 de luni, 28 ianuarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Anchete

2008-01-28

Comentarii: 8, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Erick frederick
2008-01-28 01:03:51

Reff: daune la un Anticommunist

In urma acestui articol vom vedea ca statul Romin care se declara democrat ca a abolit Orinduirea Comminista inca mai are ceva in esenta in acest guvern plin de ''plosnite'' ale trecutei orinduiri , dece oare nu se face in Rominia un nou guvern cu noi ministri mai educati si mai intelepti decit cei pe care iii avem azi care sunt niste INCOPETENTI pe toata linia mai bine zis niste ''deseuri '' ale fostei plagi communiste , mai oameni buni chiar asa de idioti ati ajuns ca sa nu mai aveti si voi o putere de descernamint de aalege ce este bun , daca ati facut acea REVOLUTIE pentru ce ati facuto decit asa ca sa inlocuiti niste magari la conducere , ori orinduirea comunista va prostit mintile pe inca 50 de ani , oare azi in toata lumea asta lumea a ainceput chiar sa se indobitoceasca mai rau ca animalele , pacat ,in acest sens cred ca este bine venita o bomba atomica .

elena radu
2008-01-28 01:47:28

referitor de sistemul sanitar

m-am operat in anul 1991 de polip pe coardele vocale la doctor MOCANU de la spitalul militar central , este un adevarat OM . Pe nimeni din salon nu am auzit spunand ca cere ceva. In schim peste ceva vreme dupa anul 2000 m-am operat de aceia;i boala pe cealalta parte , pentru care m-a operat chiar seful de acolo ;i nu am fost pregatita cu cat mi-a cerut si m-a tinut cu anestezia pe masa pana cand a venit fiica mea dea acasa cu banii, si intr-un final m-a operat aproape pe viu, acesta merita IMPUSCAT PENTRU NEOMENIA DE CARE DA DOVADA. .Ar trebui cand pleaca acasa din garda sau ce face acolo sa fie perchezionat ,cred ca i=ar curge bani si din fund.

Omul cu Picioare foarte Paroase
2008-01-28 03:58:01

Vezi - acu' inteleg cand se lua decizia - de oameni "cu minte la cap" sa-i puna pe alde Tugui - la

..Balaceanca... Masochisti dom'le... auzi, sa se auto-atanasieze - cu mana celor mai buni fii ai poporului...


2008-01-28 05:09:04

O atitudine mai mult decit bizara! (

Oare ticalosii si fariseii de ieri continua sa mai existe chiar si acum, dupa atita vreme? Oare diavolul chiar a luat mintile celor actuamente responsabili? Oare nu realizeaza aceste capete "incoronate", ca prin atitudinea lor neghioaba se fac si ei partasi la crima? Vor numai sa trezeasca doar ura si dispret?

De dorit ar fi intocmirea unei liste, respectiv cu cei care se opun despagubirii,(indiferent de institutie sau pozitie si dupa caz, aplicat un tratament identic cu cel primit cindva de Capitanul Ilie Tugui.

Nemultumirea fata de anexarea Basarabiei si a Nordului Bucovinei la URSS ar trebui sa afecteze pe orice roman de buna credinta. Din nefericire insa traiul "caldut" e PREFERABIL idealurilor pentru care inaintasii nostri s-au jertfit ...TICALOSILOR! - Meritati toti judecati si condamnati,pentru lipsa totala de respect si mai ales patriotism de care d-ati dovada.

Atamild
2008-01-28 07:23:14

Re: referitor la sistemul sanitar :(

Am fost miscata de ce a povestit elena radu.Ufff, asa ceva daca este adevarat, este cumplit si inuman! Am avut intodeauna respect pentru acei oameni care au ales meseria de medic, oameni care se dedica binelui altora, acestia sunt, da, adevarati doctori. Insa cei corupti, si nu ma refer la cei care accepta o mica atentie si poate se bucura de ea.., nu la asta. Ma refer la cei care asteapta ploconul, care nu numai ca primesc spaga, ci nici nu lucreaza fara ea, pai astia nu sunt oameni si nici nu merita sa se numeasca medici.


haiduc
2008-01-28 09:18:04

E o rusine pentru neamul romanesc

Tradatorul de Pacepa a primit despagubiri de peste 3 mil dolari si primeste in continuare o pensie grasa de mii de dolari, cand poate e mort deja. Eroii acestei tari, care si-au dat viata si au suferit in inchisori, sufera in continuare din cauza acestor comunisti care inca mai bantuie in viata noastra. Domnule Basescu, ati plans in fata suferintei altui popor, popor care a adus comunismul pe capul nostru si le-ti mai pormis si despagubiri de 4 miliarde de euro. Iar romanii nostri care au murit si suferit nu pot primi nimic? Sunteti un antiroman, dar roata se invarte iar intr-o zi veti plati pentru ceea ce faceti.

hefaistos
2008-01-28 21:04:34

Re:re E o rusine pentru neamul romanesc

La 2008-01-28 09:18:04, haiduc a scris:

> Tradatorul de Pacepa a primit despagubiri de peste 3 mil dolari si
> primeste in continuare o pensie grasa de mii de dolari, cand poate e
> mort deja. Eroii acestei tari, care si-au dat viata si au suferit in
> inchisori, sufera in continuare din cauza acestor comunisti care inca
> mai bantuie in viata noastra. Domnule Basescu, ati plans in fata
> suferintei altui popor, popor care a adus comunismul pe capul nostru
> si le-ti mai pormis si despagubiri de 4 miliarde de euro. Iar romanii
> nostri care au murit si suferit nu pot primi nimic? Sunteti un
> antiroman, dar roata se invarte iar intr-o zi veti plati pentru ceea
> ce faceti.
> Aveti perfecta dreptate. Foarte multi dintre ofiterii romani care au participat
la frontul din Rasarit , reveniti in patrie au format adevarate detasamente de rezistenta anticomuniste care au luptat in munti ,pina prin anii 1960. Acestia sunt adevaratii nostri eroi despre care nici cartile de istorie de astazi nu spun mare lucru .Acestia sunt martirii care s-au sacrificat pentru un viitor mai bun al Romaniei si care sunt "rasplatiti" de catre actualul stat roman dupa cum se vede.

Atamild
2008-01-28 21:45:24

lui haiduc si hefaistos

Am citit de putin timp un articol care nu-mi iese din minte, documente trimise de Pacepa alcatuiesc articolul din revista Lumea, '' Armata invizibila a lui Ceausescu''
Acum eu sunt un om de rand, fara habar, dar tocmai din aceasta cauza citind rinduri dezvaluind (spun metaforic), incepe sa-mi fie teama (fara metaforic). Nu stiu daca ma intelegeti,
Matilda


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Modul de recuperare a taxei auto (6781 afisari)
 Soparla ucigasa (4557 afisari)
 Reteta Basescu (2841 afisari)
 Petrolul, Marea Neagra si Romania (2355 afisari)
 Basescu pe Insula Serpilor? (2215 afisari)
 Deputatii ii pregatesc lui Basescu inchisoare pentru inalta tradare (3881 afisari)
 Udrea, "lovita" de Nastase cu Constitutia (1965 afisari)
 MApN nu are dovezi ca Ceausestii au fost inmormantati in Cimitirul Ghencea (1537 afisari)
 Mama lui Basescu: "Ma rog ca Ioana si Elena sa aiba noroc in dragoste!" (1074 afisari)
 Jessica Biel i-a dat papucii lui Justin Timberlake (1067 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00591 sec.