Ziua Logo
  Nr. 4130 de sambata, 12 ianuarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2008-01-12

Comentarii: 49, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Solitude
2008-01-11 22:05:51

E ardelean!

Haideti domnule Rosca sa fim sinceri cu noi insine si sa recunoastem ca numitul Vulpea :) este cel care se potriveste cel mai bine profilului de "profesor" descris de Cipi...

Dan Iasi
2008-01-11 22:29:12

who guard the guardians?

cu asta a zeflemit (in engleza!) Aristotel teoriile maestrului sau Plato....si de ce democratia americana este ne-platoniciana, vreau sa spun ca curentul de opinie intre semnatarii declaratiei de independenta era impotriva ideilor lui Plato

jan dinu
2008-01-11 23:38:05

NU mai zapacitzi poporul...

De-ashi fi un dictator ...
La acest sarman popor ...
Cu spada ashi lichida ...
---mafia -- din tzara mea ..!

JD

Calugarul Vasile
2008-01-11 23:38:05

E ala din Gardianul ! n.d.c

Cine altul ?!!

gili
2008-01-11 23:53:52

Auzi ma Jenica ...

Avind in vedere ca totusi nu esti , n-ai putea vericule sa faci altceva cu cosorul cela ?
Sa nu ma intrebi ce , nu poci sa-ti spui ca ma taie astia ...

jan dinu
2008-01-12 00:21:32

Perfecta anomalie nici Dumnezeu n-o stie !

In tzara controlata ...de-o secta prea ciudata ...!
Jd

niculina
2008-01-12 02:22:14

brigada antitero?

haisam-terorism-psd- ilici, niciun cuvant despre aceste conectii. brigada antitero dupa ce ca nu si-a facut temele in timp ar vrea acum sa paseze motanul in curtea cotrocenilor. autorul articolului iubeste atat de mult adevarul ca nu pregeta nici o secunda sa manipuleze in interes propriu orice se intampla in viata politica a Romaniei.

vida clara
2008-01-12 03:44:52

Dragul meu Hantzi

Noi ne-am mai dat cap in cap,dar ce scantei ar putea iesi din ciocnirea unui cap normal cu unul de guma?
Pt ca numai un cap de guma se apuca sa citeasca"filozofi"si filozofii,"indoielnice".Altfel,un cap majoritar de normal,gaseste un Aristotel in orice eVanghelie.
Mai vorbea si gili cu un amigo,mai zilele trecute(daca vrei,itzi scot eu "inregistrarea"),dar nu pomeneau nume,ca dracu-i negru.
Nu mai ajung pe aici,pt ca mai am si alte lucruri,mult mai bune,de facut.
Eu,vreau sa fac lumea mai buna,Hantzi,sa fie mai buna macar cu un om,atunci cand eu ma voi intoarce de unde am venit,si nu stau s-o fac in "micro"ci,in "macro",iar daca voi reusi,va fi o lume care sa atarne macar cu cateva grame mai usor,nu doar pe umarul meu,ci pe al oricarui muritor-nemuritor,inclusiv tu.
Cateva grame,poate ca la nivel individual,nu-i mult,dar daca inmultzesti cu 6 miliarde s-ar putea sa rezulte o "greutate"pe care sa nu o poata purta,un om "normal".
Chiar daca am zis ceva de cap de guma,eu nu-tzi subestimez capatzana,Hantzi.
Lumea asta,a intrat in blocaj,in momentul in care Isus,a demonstrat cu viatza lui,ca daca dai un deget,frate al tau,omul,itzi ia mana toata.
A demonstrat,ca daca te lasi violat,frate al tau,omul,o face,iar apoi,se jura ca nu fura.
Lupta,in viatza asta,se da intre cei ce au in ei "iubire""(adica,ofera conditzionand),si cei ce au in ei "dragoste"(adica,ofera neconditzionand).
Isus,a facut parte din a doua echipa,cea a celor ce sunt "nascutzi",nu facutzi"sa aiba in ei "dragoste".
Cum am mai spus,cei care-l "iubesc"pe Dumnezeu,ofera aceeasi iubire pe care o ofera vascul,stejarului,sau lipitoarea,corpului hrana ei.
Repet:Sa te feresti in cale,de om care da de pomana vazandu-l(stiindu-l) altcineva decat cel care da,si cel care primeste.
Hai ca ai noroc.Somnul,ma culca.
Cheia?E nevoie sa intzelegetzi ca Isus,nu si-a dorit sa fie o "stacheta"de nedepasit,ci ca e nevoie de cat mai multzi "saritori" la o asa inaltzime,adica,salvare a lumii,este ca oamenii care au in ei "morbul"dragostei(exclusa asocierea acestui cuvant cu cuvantul "sex")sa aiba lipsa de retzinere in a deveni ei insusi,Isusi.
Pe unul singur,"hienele" "i-l rastignesc"(cum ar face tariceanu,cu Base),dar daca se trezesc mai multzi,"hienele"isi baga coada intre picioare.
Nu exista nimic,baiete,care sa ma opreasca.Dar strategia,este a mea.
Daca nu mai vin pe aici,am eu alte,care merita efortul.Pa.

Omul cu Picioare foarte Paroase
2008-01-12 05:22:06

Mr. Rosca... DA DE CE NU-L INTREBI PERSONAL pe Nea Haisanescu.. Ca are Nr. de telefon de la redactie

publicat in josul paginii...si poti atasa fila audio la ce publici... Si precis daca-i dai mesajul - nevasta-sa care citeste ziarul - o sa-l traga de maneca...

ionion
2008-01-12 08:25:45

Hayssam este terorist, dar rolul de mesager pe care l-a jucat poate duce la rezolvarea ElBaradei,

care acuza pe baza unor probe de necontestat ca substantele radiocative vandute lui Ben-Ladin provin din Romania. Hayssam a avut principalul rol de a face legatura si de a expedia
aceste substante din Romania catre Al-Kaida.
In afara de acest lucru este clar ca Hayssam a fost ajutat de oamenii SRI la parasirea definitiva a Romaniei si deci daca o data a fost ajutat de ce nu ar fi fost ajutat si de mai mult ori ba chiar la expediarea substantelor atomice din Romania. Daca de la controlul Otopeni a scapat nu s-a poticnit in control pe aeroportul din Beirut unde este posibil sa treci "la negru" si o camila
daca ai ce sa dai si stii cui sa dai.
Numai o noua administratie daca ar avea abilitatea morala si intelectuala si un grad de raspundere ridicat ar avea forta de a dezvalui numele lucratorilor de la SRI care l-au ajutat
pe Hayssam la "mica" lui contrabanda si in afara de asta bineinteles numele lucratorilor care au sustras substantele radioactive pentru fabricarea bombelor atomice "murdare" .

ionion
2008-01-12 08:29:41

Sunt sigur absolut ca cel putin doua persoane care scriu pe acest Forum au avut si au de-aface cu

afacerea de instrainare a substantelor radiocative din Romania catre Al-Kaida si rolul lor este de a dezorienta controlul specialistilor din afara Romaniei care se ocupa de cercetarea acestui caz. Sub nici o forma nu poate fi vorba si de organe de ancheta romanesti pentruca acolo s-a asternut o liniste desavarsita in cazul dosarului Hayssam iar eschivarile care sunt trimise din partea Bucurestiului demonstreaza cest lucru fara echivoc.

alwis46
2008-01-12 09:45:14

Re: brigada antitero?

Pai pe vremuri autorul articolului a lucrat mana in mana cu organele pe filiera antitero araba asa ca ar putea sti mult mai multe decat scrie, iar ce scrie vad ca are doar o anumita directie.
Nu inteleg, daca tot e vorba de devoalat actiuni care pun in pericol siguranta nationala, de ce nu se sparge buboiul si nu se spune adevarul ci se umbla doar cu momele si soparlite.
Aceasta unidirectionalitate ar putea fi semnalul ca de fapt avem nebanuite ramificatii deranjante si pentru cercurile apropiate autorului.
Simpla banuiala, doar traim in tara scenaritei cronice endemice.


La 2008-01-12 02:22:14, niculina a scris:

> haisam-terorism-psd- ilici, niciun cuvant despre aceste conectii.
> brigada antitero dupa ce ca nu si-a facut temele in timp ar vrea acum
> sa paseze motanul in curtea cotrocenilor. autorul articolului iubeste
> atat de mult adevarul ca nu pregeta nici o secunda sa manipuleze in
> interes propriu orice se intampla in viata politica a Romaniei.
>

threyc04
2008-01-12 10:00:07

Puneti o singura intrebare...

Dle Rosca-Stanescu, puneti-va o intrebare simpla (si foarte veche in jurisprudenta):
-Cui a folosit criza ostaticilor ?
si veti afla cine a organizat-o.
Daca o sa raspundeti la aceasta intrebare, fara sa alambicati prea mult raspunsul, o sa aveti o revelatie urita, pe care eu am avut-o in vara lui 2005. Si va asigur ca o sa vi se ridice parul pe ceafa ! In acelasi timp va veti lamuri de ce merg lucrurile ciudat in Romania in ultimii 3 ani.

gili
2008-01-12 10:01:31

Apai Hantzy dragule ... iata Mielul ... plecat momentan sa se autosacrifice prin somn ...


... pentru mintuirea alora cu capete de guma care nu-l pot intelege .
Acuma ce-i drept la viata mea am dat de o gramada de Napulioni , Hitlerici , fro doi Ceausesti , unu cea ca ar fi isusi Sf. Ilie si umbla cu pocnitori , majoritatea pusi la pastrare sub cheie la Sapoca , da Isusi si inca sa umble liberi la calarit pe forumuri inca n-am vazut .
Curios ie ca zice ca n-ar fi singur , iote cea ca ar fi o ceata intreaga , sau ma rog un stol , da sa-l compari pe domnul Ba'secu cu Isus ... piei drace , mi se pare totusi cam mult , n'asa ?
Sa stii totusi ca mie mi-a luat o piatra de pe suflet de fro doua kile , doua kile si ceva ... Nu stiam de unde vine scrinteala , da acuma am priceput ...
Brava Vida , meri in pace dragle si du mesajul tau de dragoste ( far de sex cum bine zici ) , lumineaza unde ie intuneric , lustruieste chelia dragului Base , numa cu grija dragule ca daca pune asta mina pe talica n-ai cum sa scapi neviolat cum zici ca ai mai fi fost ...
In sfirsit de-o fi totusi sa se intimple ai grija sa nu faceti pui ... nu de alta , da sa nu exageram ... Asta ar mai lipsi sa mai apara inca unul acilea pe forum .Esti ma mult decit suficient , n'asa ?
Hai , pa !

gili
2008-01-12 10:21:53

CUI A FOLOSIT CRIZA OSTATICILOR ?


Na ca am pus-o ...
Evident ca raspunsul nu poate fi decit ... LUI BA'SECU , n'asa ?
Acuma daca ie sa ducem rationamentul mai departe cum zici , musai sa tragem de concluzia ca ... TOT EL A ORGANIZAT-O , n'asa ?
Criza , rapirea de a facut criza sau pe amindoua ?
EVIDENT CA PE AMINDOUA , n'asa ?
Da sa stii ca parul nu mi s-a ridicat ...
Nu intimplator il cunosteam si stiam ce-i poate capul cu mult inainte de a fi ales presedinte .
De , io am tot zis-o ca asta o sa ne puie in situatia dea-l regreta pe neispravitul de lici , n'asa ?

ionion
2008-01-12 12:42:06

In timpul actiunei "criezei ostatecilor" specialistii straini in cercetarea si prinderea celor care

fac comert la negru cu substante radioactive au descoperit elementul Al Kaida care a fost in stransa legatura cu indivizi care faceau "naveta" intre Orientul Apropiat si Bucuresti (Orientul European), insa datorita lancezirii actiunilor "pro forma" ale lucratorilor SRI din nou urma s-a pierdut. Cine a incurajat pierderea urmei : SRI, unde s-au scurs banii de la Al Kaida pentru platirea serviciilor ? La Beirut si ulterior la Damasc. Unde este Hayssam ? Nu in Honolulu NU ESTE ! In aceste contrabande si persoanele apropiate de familie au avut un cuvant de spus.

avarfreson
2008-01-12 13:42:51

ziaristdaca te vei gandi la un ziarist pe teatrul de lupta probabil zici "Adelin P." - n'oasa ?

astilalti ......

plecarea lu arapu care mulgea prin firme .... mare paguba'n ciuperci

Arogantu'
2008-01-12 15:08:21

E Basescu! Sau e Talpes?

E Ba'talpes !

AVP
2008-01-12 16:18:39

puschea pre limba, agitatory... ;)

mha, baietzas, "neispravitul de Ilici" nu este cumva ala cu care s-a aliat seful tau contra lu Base, precum si ala care l-a tradat pe sefu sau de dragu sefului tau, cand cu votarea guvernului tradatoriceanu 2...? ;) N-asa, sau ba...? ;)

Ori te poarta cum ti-i vba, ori vbeste cu ti-i portu... Asta lasand la o parte obrazu de maimutarior & gramatica, n-asa...? ;)

La 2008-01-12 10:21:53, gili a scris:

> De , io am tot zis-o ca asta o sa ne puie in situatia dea-l
> regreta pe neispravitul de lici , n'asa ?

gili
2008-01-12 16:27:30

Te-am mai intrebat si ... nu mi-ai dat raspuns ,


Cind si cum au reusit baietii sa te intoarca ?
Pacat de viata si suferintele tale , n 'asa ?
Hai , pa !

cornel.
2008-01-12 16:41:01

.

Frumos discurs, ca al oratorilor din vechea Roma. Acum ca valul s-a ridicat se poate vedea clar prin norul de fum ca e Talpes.

AVP
2008-01-12 16:59:31

Re: Te-am mai intrebat si ... nu mi-ai dat raspuns , //nici tu

Inainte de a pretinde de la mine un raspuns la niste intrebari lipsite nu doar de maturitate, dar si rautacioase, ar fi trabuit sa-mi raspunzi tu la intrebare, n-asa? Si totusi, pentru ca nu esti in fond un baiat rau, ci doar naiv, probabil, si care intelege partizanatul intr-un mod ordinar, ca un semplu membru de partid, iti raspund si la intrebarea aia cica grea, n-asa...? Ei bine, doar ratiunea si experientza mea, care nu sunt de ici-colea, n-asa? m-au inturnat catre baietii astia de-i injuri tu, care-i advocatesti pe alti alti baieti brebenei, muult mai rai decat ai mei, n-asa...?

Asa cum em egzplicat hat demult colea:

http://hypertexte-avp.blogspot.com/2005/11/copiii-iepocii-ieroii-civilizatori-ro.html

hai pa

La 2008-01-12 16:27:30, gili a scris:


> Cind si cum au reusit baietii sa te intoarca ?
> Pacat de viata si suferintele tale , n 'asa ?
> Hai , pa !

gili
2008-01-12 18:48:54

Multam de raspuns ...


Am inteles si mi-ai risipit si ultimele dubii dupa ce m-am aplecat spre cetirea recomandata .
Poate sa fie si o chestie data de constiinta si de ... cunostinta .
Oricum partea aia cu misia trasata lui Ba'secu ie cel putin haioasa , distractiva . Visezi cu ochii deschisi ...
Trebuie sa fii dotat cu multa , al dracului de multa imaginatie ca sa-ti poti inchipui ca neispravitul este ALESUL , MISIONARUL ...
Si tot la fel de multa naivitate , n'asa ?
Mai omule , esti prea hirsiit si trecut prin multe , chiar prin miinile lor ...
Te-am respectat si iubit pentru suferinta si pozitia ta , ma simteam onorat sa te am drept partener de dialog si as fi fost onorat s te cunosc personal .
Cu ceva vreme in urma chiar am vrut sa opresc o masina in tirg care avea numarul - AVP si sa intreb pe onorabilul sofer daca nu esti tu in persoana.
Cu surprindere vaz , cu mare surprindere si cu parere de rau ca in ultimul timp o cotesti ...
Pentru ca daca teoria ie cum ie , praftica ne omoara ...
Ca care sa fie alea FAPTELE Ba'secului din ultimii trei ani care sa-ti indreptateasca afirmatiile ?!
Praftica vericule arata exact contrariul a ceea ce afirmi tu , sau ma rog , crezi tu despe el .
Cit despre baietii astia care te-au alergat si acuma-i tii la piept ... ai grija , napirca incalzita la sin ... Ca de ... ce se naste din pisica , soareci maninca , n-asa ?

AVP
2008-01-12 20:09:52

Re: Multam de raspuns ...// sa cresti mare ;)

Care 'baieti', gilica ? Baietii tai (mele & co), sau ai mei (in frunte cu Base, pe care eu il sustin momentan si strictamente din motivele aratate in linkul de-l vazusi, asa cum de altfel o fac si cei mai de seama intelectuali Ro, aloo...) ? De ce baietii tai, care s-au aliat cu alti tovi si baieti grei/rai (Iliescu, Vadim, Felix, Marko-Verestoy & Co) ar fi mai breji decat ai mei...? Nu vezi ca esti in vadita eroare, bey... ? ;)

Repet ce-am spus la linku ala : io nu-mi mai fac iluzia ca vreo sfortza curata, imaculata, ori vreun arici pogonici dintre telectualii nostri cica mai voinici, breslasi calici de cariere mici, dar cu fashionabil sclipici, si nici chiar senioru ala dac-ar invia si-ar fi inconjurat de-aceiasi comilitoni famelici, ca sa nu mai pomenesc de nea Goma cu obsesiile-i doldora de fantasmatici priculici, deci nimenea, aloo, n-ar mai phootea sa faca cine stie ce rahat - in sensu bun, n-asa? - p-acilisha, decat tot a s t i a, care-au slujit Raul candva, chit ca unii fara sa vrea, si care astazi, vazand c-au scapat ca prin urechile acului dintr-o cumpana istorica pentru ei f. grea, ar trebui sa stea dreq in banca lor, reshpektive sa se retraga ale pleshnitza si cupola tovilor, ilicilor, butimanilor, bomboneilor, geonelilor, felicsilor, sovilor, hrebenciucilor, paturicilor si baietilor in rezervatia umbroasa a Manastirii Secu-lilor, aia manoasa, si sa-si consume pana la sfarsitu zilelor ( intr-o fericire cam rusinoasa, dar asta e situatia, n-asa?) pomana destinului cea puturoasa, insa crezi ca tovii si baietii facura asa...? Din contra, cei mai multi dintre ei nici de-ai ciumii nu se lasa, n-asa?, ci-ncorajati de faptu ca inca nu le-a reintrat mortu-n casa, fiindc-au avut grija sa-l rataceasca pe la Ghencea-civil subt iarba grasa, isi inchipuie ca abia acum a sosit era lor ticaloasa, crezand ca dupa ce-au hapait emolumentu SSMD (sau a Matusii mostenire pacatoasa, cum ar veni...;) tot ei vor suge si tzitza lu tante Ioropa cea laptoasa, fara sa bage de seama - caci asa e cand iti ia Dzeu mintile, inainte de a te pierde - ca barbatu lu tanti Ioropa asta, ascuns intr-un Tufish inca verde, doar se preface ca nu-i vede si le pregateste scatoalca pe-ndelete, dar implacabil, n-asa...? In loc sa stea cu ochii pe palma grea ce se-apropie deloc furioasa, dar inflexibila ca razbunarea unui pasha de tagma lor de moroi cu rinza groasa si sa-l ajute sa-i extraga mai repede - chiar pe ei, aloo...- din iepocalu Shit pe cel ce vrea sa curatze cat de cat 'sistemu ticaloshit' (si nu pentru c-ar avea de gand sa moara cu el de gat ori pentru ca odata n-a fost si el subt vremi, ca stravechiu' cronicar, ci fiindca e mai lucid si mai putin avar decat cinu-i deja f. reactionar, n-asa? si vrea sa-l conduca la limanu pensionar, macar, mai sacrificand azi un nemernic lorar, maine un scarbos sforar, poimaine un turnator mai mult sau mai putin ordinar si tot asa pana trece ceasu rau, iar libertarienii desfiinteaza - precum pedeapsa capitala abrogata de criptoteroristi la potou - si orisice bulau...), deci astia, ex-tovii si baietii tai in dement chor si orbi ca imparatu cartitzelor, pe insusi Salvatoru lor - Ba'secu, cum ii zici tu - il fluiera, il scuipa si-l abhor... :)

Exempli gratia, l-ati auzit voi pe Base cel afurisit, ins ager ca un shish la fierariile din Toledo otzelit, pe care tembelii, hapsanii si nebunii astia mai obraznici si ca un shacal lihnit nu l-ar fi meritat nici dac-ar fi fost mai nevinovati ca un Miel ranit, l-ati auzit sa zica macar o vorbulitza atunci cand in Raportu Tismaneanu, dupa ce s-a conchis asupra faptului de netagaduit ca Lagaru Iepocal a fost in integrum criminal, normal, si s-a propus ca penziile si alte privilegii ale criminalei kakistocratii, cum ar veni, sa fie nu taiate din ale statului visterii, ci aduse baremi la nivelu penziei mijlocii (penzie mai mare, aloo, de vreo 3-4 ori ca leafa-mi de hero antico, helas... ), ei bine, l-ati auzit sa-si aminteasca de chestia asta...?

Una peste alta si-n lipsa orishicarei alternative cat de cat reale p-acilisha (deci nu ca aia pe care ne-o propuse Varu Jan candva, iar azi pricepem ca doar turcu stia ce drakkula fu si cu alternativa asta, n-asa...?), io va spun ca n-avem alta solutie decat a-l astepta pe ist Papai ca sa dea naiba un pic cu matura prin grajdurile lu Augias C. Neculai, bagand gunoiu - macar de dragu next generation de didiloi - subt covoru unde timpurile noi ne-au gasit cu creacii goi, reshpektive alde noi pe post de amarati, dar rezistenti pitzigoi, normal, iar preste noi calu troian iepocal, cu madularu-i fatal...

La 2008-01-12 18:48:54, gili a scris:


> Ca care sa fie alea FAPTELE Ba'secului din ultimii trei ani care
> sa-ti indreptateasca afirmatiile ?!
> Praftica vericule arata exact contrariul a ceea ce afirmi tu , sau
> ma rog , crezi tu despe el .
> Cit despre baietii astia care te-au alergat si acuma-i tii la piept
> ... ai grija , napirca incalzita la sin ... Ca de ... ce se naste din
> pisica , soareci maninca , n-asa ?

bibi Ionescu
2008-01-12 20:13:42

ce conteaza pe cine a servit,

conteaza ca acest lacheu (Nea Ciprian) a semnat pactul cu SECURITATEA. Este clar ca lumina zilei ca Romania este condusa de SECURISTI mai vechi si mai noi. Unul dintre ei este sef la Cotroceni. Chiar daca nu il duce creierul sau mic, un lucru stie sa practice si anume diversiunea. A invatat acest lucru cu chiu cu vai la Baneasa. Pentru SECURITATE aceasta stiinta este suficienta ca sa poti conduce o tara ca Romania. Locuitorii ei sunt oricum in Comuna Primitiva, asa ca ce le trebuie un om mai destept. Pentru viitor Domnule Stanescu va rog deosebit de respectos sa munciti cit mai mult ca sa platiti TAXE LA STAT. SECURITATEA are nevoie de bani pentru pregatirea noului presedinte din 2013. Adica NASUL Traian Ungureanu, actual director al SIE. Nu uitati, NASUL a fost recomandat acolo de INTELECTUALII ROMANIEI. Le urez SUCCESS tuturor ROMANILOR care se straduiesc cit pot de bine sa inghita in continuare MINCIUNILE SECURITATII si sa se comformeze PLANURILOR LOR de capusarea averii nationale.

Sile this Millennium
2008-01-12 21:30:32

Omar Hayssam l-a servit pe Ceausescu ,l-a servit pe Iliescu si l-a servit pe Basescu !!!!!!!!!!!!!!

La Hotel Marriott*(Fathi Taher: I control 35% ) vor fi cazati oaspetii NATO in primavara lui 2008...Fathi Taher este un alt cetatean de origine araba care a avut o cariera asemanatoare cu a lui Omar Hayssam ,este un personaj la fel de controversat ca si TERORISTUL din TOATE TIMPURILE AL ROMANIEI ...l-am numit
pe Omar Hayssam CONDAMNAT LA 20 DE ANI DE DETEN?IE PENTRU TERORISM....

De ce fac acet paralelism ?

Pentru ca am o presimtire...

Dupa REUNIUNEA NATO din primavara prevad un alt ATAC MARSAV ASUPRA IMAGINII ROMANIEI tare ma tem ca prietenul Guzganului Rozaliu si al SECURISTILOR RECICLATI de domnul" PROFESOR" sa nu fie PERSONAJUL PRINCIPAL in viitorul scandal din "ETERNA si FASCINANTA ROMANIE"

P.S -Se va gasi si atunci un "Ciprian Nastasiu"...avem din belsiug pentru ca nu avem pct.8 Timisoara ,avem din abundenta pentru ca nu avem nici azi legea LUSTRATIEI avem ....si sant puternici si bogati pentru ca nu avem ANL...as putea sa va scriu in continuare de ce ii avem pe EI si MAFIA ROSIE dar stiti si dumneavostra pentru ca si noi santem vinovati :"CAPUL PLECAT SABIA NU-L TAIE " sabia o dam la NATO si capul il plecam in fata SECURISTILOR si NOMENCLATURISTILOR ...Ce ziceti ne meritam soarta?

Sile this Millennium
2008-01-12 21:39:33

Errata:Omar Hayssam l-a servit pe Ceausescu ,l-a servit pe Iliescu si l-a servit pe Basescu!

La Hotel Marriott*(Fathi Taher: I control 35% ) vor fi cazati oaspetii NATO in primavara lui 2008...Fathi Taher este un alt cetatean de origine araba care a avut o cariera asemanatoare cu a lui Omar Hayssam ,este un personaj la fel de controversat ca si TERORISTUL din TOATE TIMPURILE AL ROMANIEI ...l-am numit pe Omar Hayssam CONDAMNAT LA 20 DE ANI DE DETENTIE PENTRU TERORISM....

De ce fac acest paralelism ?

Pentru ca am o presimtire...

Dupa REUNIUNEA NATO din primavara prevad un alt ATAC MARSAV ASUPRA IMAGINII ROMANIEI tare ma tem ca prietenul Guzganului Rozaliu si al SECURISTILOR RECICLATI de domnul" PROFESOR" ,PERSONAJUL NOMINAT ,sa nu fie PERSONAJUL PRINCIPAL in viitorul scandal din "ETERNA si FASCINANTA ROMANIE"

P.S -Se va gasi si atunci un "Ciprian Nastasiu"...avem din belsug pentru ca nu avem pct.8 Timisoara ,avem din abundenta pentru ca nu avem legea LUSTRATIEI IN FORMA EI INITIALA avem ....si sant puternici si bogati pentru ca nu avem ANL IN FORMA LUI INITIALA ...as putea sa va scriu in continuare de ce ii avem pe EI si MAFIA ROSIE dar stiti si dumneavostra pentru ca si noi santem vinovati :"CAPUL PLECAT SABIA NU-L TAIE " sabia o dam la NATO si capul il plecam in fata SECURISTILOR si NOMENCLATURISTILOR ...CARE AU FOST MINISTRII IN TRATATUL DE LA VARSOVIA si AZI iata sunt MINISTRII NATO...
Ce ziceti ne meritam soarta?
TRAIM VREMURI INTERESANTE....

IonG
2008-01-12 22:45:30

Re: Multam de raspuns ...// sa cresti mare ;)

Baiete esti varza - stilul poetico-SF te tradeaza. N-ai inteles nimic din ce se intimpla, insa afisezi siguranta oricarui "naiv". Treaba e mult mai simpla - si MULT mai neagra. Sint toti impreuna, in frunte cu adoratul tau. Noroc ca mai sint oameni cu ratiune si cu speranta, ca daca ar fi sa ne lasam pe mina voastra, in doi-trei ani s-ar duce totul dracului.


La 2008-01-12 20:09:52, AVP a scris:

> Care 'baieti', gilica ? Baietii tai (mele & co), sau ai mei (in frunte
> cu Base, pe care eu il sustin momentan si strictamente din motivele
> aratate in linkul de-l vazusi, asa cum de altfel o fac si cei mai de
> seama intelectuali Ro, aloo...) ? De ce baietii tai, care s-au aliat
> cu alti tovi si baieti grei/rai (Iliescu, Vadim, Felix, Marko-Verestoy
> & Co) ar fi mai breji decat ai mei...? Nu vezi ca esti in vadita
> eroare, bey... ? ;)
>

AVP
2008-01-12 23:12:26

Re: Multam de raspuns ...// sa cresti mare ;)

Du-te bey si te-mplimba... De unde pisica penelopii dedusesi tu ca Base e adoratu meu ? Mai degraba cred ca e inimicu tau sau al clanului tau, n-asa? Hai, mana magareatza d-aciia...;) E claro ca nu vrei decat sa fii bagat in zeama.

La 2008-01-12 22:45:30, IonG a scris:

> Baiete esti varza - stilul poetico-SF te tradeaza. N-ai inteles nimic
> din ce se intimpla, insa afisezi siguranta oricarui "naiv". Treaba e
> mult mai simpla - si MULT mai neagra. Sint toti impreuna, in frunte cu
> adoratul tau. Noroc ca mai sint oameni cu ratiune si cu speranta, ca
> daca ar fi sa ne lasam pe mina voastra, in doi-trei ani s-ar duce
> totul dracului.
>
>
> La 2008-01-12 20:09:52, AVP a scris:
>
> > Care 'baieti', gilica ? Baietii tai (mele & co), sau ai mei (in frunte
> > cu Base, pe care eu il sustin momentan si strictamente din motivele
> > aratate in linkul de-l vazusi, asa cum de altfel o fac si cei mai de
> > seama intelectuali Ro, aloo...) ? De ce baietii tai, care s-au aliat
> > cu alti tovi si baieti grei/rai (Iliescu, Vadim, Felix, Marko-Verestoy
> > & Co) ar fi mai breji decat ai mei...? Nu vezi ca esti in vadita
> > eroare, bey... ? ;)
> >
>
>

gili
2008-01-13 00:01:05

Pacat Viorele , pacat ... Ai fi putut macar sa taci ... Ai pierdut insa prilejul oferit . Pacat ...


Multamirile la raspuns ti le-am adus ca omagiu , din respectul pe care-l am fata de toti cei care au avut de suferit in vreun fel de pe urma ciumii rosii si nici pe departe nu sunt izvorite din intelegerea raspunsului si a aceptarii celor continute in dinsul .
Am invatat de-a lungul timpului , cunoscind multi astfel de oameni , ca merita respectul nostru , respectul celor care mai putin am facut impotriva acestei pecingini aruncate in capul romanilor .
Inclusiv eu am avut de tras ponoase si asta far sa fi facut mare lucru , de fapt mult mai mult mi-au facut ei mie decit eu lor . Asta nu ca m-ar fi speriat , am fost totdeauna un rebel suficient de teribilist ca sa nu ma sperie nimic , dar la vremea aia eram cam necopt si nici nu prea stiam ce si cum as fi putut sa le fac . M-am zbatut doar sa scap din prinsoarea sistemului ca mai mult nu pricepeam si nici nu ma pricepeam , cum spuneam .
Sa revenim ...
Din respectul de-ti spuneam , ti-am scris cele de mai sus oferind unui om care a avut de tras pentru opiniile lui posibilitatea de a iesi onorabil din incurcatura in care s-a pus singur , dindu-si lui si incercind sa le dea si celorlalti , inventind pretexte pentru noua si radical deosebita pozitie care nu poate sa-i faca cinste .
Mi-e al dracului de greu sa discut in contre cu un om care a avut mult de suferit , dar care din motive care nu ma privesc s-a trezit intors si nu poate sau nu vrea , sau se face ca nu poate sa inteleaga situatia actuala din tara .
Pacat , mare pacat ... Ce ai fost si ce ai ajuns Viorele ... Mare pacat ...
Ma opresc aici din respectul de pomeneam oferindu-ti din nou posibilitatea sa taci . Ie cel mai bun lucru pe care-l poti face .
Dupa cum ai vazut , de atunci de cind , cu ceva vreme in urma mi-ai raspuns la o postare jignindu-ma , m-am ferit si am sa ma feresc in continuare sa raspund postarilor tale .
Am rugamintea sa faci si tu la fel .
Altfel trebuie sa intelegi ca totusi respectul meu nu e far de margini si fiecare pasare pe limba ei poate pieri , n'asa ?


gili
2008-01-13 00:15:07

Ca cum la zici matale Bibicule mai rar ..., n'asa ? Bravo !

Mai sa fie dracu al dracului ...
Iote sa stii ca nu mi-a trecut prin capsor sa -mi arunc privirea pina hat in 2013.
Apai sa stii ca ai dreptate Bibicule .
Ungureanu asta ie noua "legenda" care ni se fabrica spre a ne fi pusa sub nas.
Vezi , pe Ba'secu il mirosisem inca de cind era la primarie in plin proces de legendare ... ca vorba aia , romani vi se pregateste ceva !...da la asta nu m-am gidit luat cu chestiunili arzatoare de la ordinea zilei .
Bravo domnule , ai nas bun , al dracului de bun .
Da-mi voia sa te felicitez !

gili
2008-01-13 00:20:52

Doamne feri !


Puschea pe limba si scuipa-ti in sin .
Numa una d'asta ne-ar mai lipsi !
Ca in rest , asa cum bine zici le avem pe toate...

CID
2008-01-13 01:03:26

Re: Pacat Viorele , pacat ... Ai fi putut macar sa taci ... Ai pierdut insa prilejul oferit . Pacat ...

Ma gili, nu intotdeauna a suferi e un merit. Ba as spune ca de cele mai multe ori nu e. Apoi, cine isi scrie pe piept anticomunist nu inseamna ca e intotdeuna un democrat, un inteligent, sau ca nu poate fi un alt gen de mizerabil.

Bongosika
2008-01-13 04:09:31

Re: NU mai zapacitzi poporul...

Bey Quijote, ia-te de mina cu AVP-ul ca zau daca nu o sa faceti un duo pa cinste !
Cica si ala ar fi poiet !

La 2008-01-11 23:38:05, jan dinu a scris:

> De-ashi fi un dictator ...
> La acest sarman popor ...
> Cu spada ashi lichida ...
> ---mafia -- din tzara mea ..!
>
> JD
>

Bongosika
2008-01-13 04:21:33

agitatory... ;)

Iar ai fugit din cameshutza asa cu multe curelushe ?
treci ,ca-n trecut, de la unul la altul poate-poate te-o declara fo unu' dizident politic !
Da' tu stii cel mai bine ca nu meritzi asta eu insa te-as propune la gazeta de perete de la caminu' ala incultural de la Caracal !
Macar sa se fereasca lumea...


La 2008-01-12 16:18:39, AVP a scris:

> mha, baietzas, "neispravitul de Ilici" nu este cumva ala cu care s-a
> aliat seful tau contra lu Base, precum si ala care l-a tradat pe sefu
> sau de dragu sefului tau, cand cu votarea guvernului tradatoriceanu
> 2...? ;) N-asa, sau ba...? ;)
>
> Ori te poarta cum ti-i vba, ori vbeste cu ti-i portu... Asta lasand la
> o parte obrazu de maimutarior & gramatica, n-asa...? ;)
>
> La 2008-01-12 10:21:53, gili a scris:
>
> > De , io am tot zis-o ca asta o sa ne puie in situatia dea-l
> > regreta pe neispravitul de lici , n'asa ?
>
>
>

Bongosika
2008-01-13 04:48:13

Du-te bey si te plimba...

este rodul indelungilor scremeri intelectuale ale poietului national , mister Padina !
In blogul sau supranumit Bleoca, inspirata denumire, nu zic nu, intelectuala chiar, as putea zice, omul se vaita mai mult decit multi bolnavi adevarati de la urgenta .
Citiva ii si raspund chiar, sfatuindu-l prieteneste sa se-ngrijasca de sanatate sau sa adopte stilul SF.
Omul nostru e insa convins ca a fost si este cel mai mare dizident din sistemul solar.
Sigur, omu' nostru nu si-a dat inca seama ca sarbatorile au trecut si inca se mai plimba cu sorcova pe diferite ziare.
Un sfat. Nu-l suparati prea tare ca n-o sa mai intelegeti nimic din ceea ce scrie.
Caci el scrie... scrie mereu ,ca cineva i-a zis ca e scribete.
Culmea e ca el chiar crede asta .La 2008-01-12 23:12:26, AVP a scris:

> Du-te bey si te-mplimba... De unde pisica penelopii dedusesi tu ca
> Base e adoratu meu ? Mai degraba cred ca e inimicu tau sau al clanului
> tau, n-asa? Hai, mana magareatza d-aciia...;) E claro ca nu vrei decat
> sa fii bagat in zeama.
>
> La 2008-01-12 22:45:30, IonG a scris:
>
> > Baiete esti varza - stilul poetico-SF te tradeaza. N-ai inteles nimic
> > din ce se intimpla, insa afisezi siguranta oricarui "naiv". Treaba e
> > mult mai simpla - si MULT mai neagra. Sint toti impreuna, in frunte cu
> > adoratul tau. Noroc ca mai sint oameni cu ratiune si cu speranta, ca
> > daca ar fi sa ne lasam pe mina voastra, in doi-trei ani s-ar duce
> > totul dracului.
> >
> >
> > La 2008-01-12 20:09:52, AVP a scris:
> >
> > > Care 'baieti', gilica ? Baietii tai (mele & co), sau ai mei (in frunte
> > > cu Base, pe care eu il sustin momentan si strictamente din motivele
> > > aratate in linkul de-l vazusi, asa cum de altfel o fac si cei mai de
> > > seama intelectuali Ro, aloo...) ? De ce baietii tai, care s-au aliat
> > > cu alti tovi si baieti grei/rai (Iliescu, Vadim, Felix, Marko-Verestoy
> > > & Co) ar fi mai breji decat ai mei...? Nu vezi ca esti in vadita
> > > eroare, bey... ? ;)
> > >
> >
> >
>
>

Bongosika
2008-01-13 04:59:21

Re: Multam de raspuns ...// sa cresti mare ;)

De ce nu vrei sa te-apuci si tu d'o munca cinstita ?
Nu vezi ca vorbetzii nu mai E la moda ?


La 2008-01-12 20:09:52, AVP a scris:

> Care 'baieti', gilica ? Baietii tai (mele & co), sau ai mei (in frunte
> cu Base, pe care eu il sustin momentan si strictamente din motivele
> aratate in linkul de-l vazusi, asa cum de altfel o fac si cei mai de
> seama intelectuali Ro, aloo...) ? De ce baietii tai, care s-au aliat
> cu alti tovi si baieti grei/rai (Iliescu, Vadim, Felix, Marko-Verestoy
> & Co) ar fi mai breji decat ai mei...? Nu vezi ca esti in vadita
> eroare, bey... ? ;)
>
> Repet ce-am spus la linku ala : io nu-mi mai fac iluzia ca vreo
> sfortza curata, imaculata, ori vreun arici pogonici dintre telectualii
> nostri cica mai voinici, breslasi calici de cariere mici, dar cu
> fashionabil sclipici, si nici chiar senioru ala dac-ar invia si-ar fi
> inconjurat de-aceiasi comilitoni famelici, ca sa nu mai pomenesc de
> nea Goma cu obsesiile-i doldora de fantasmatici priculici, deci
> nimenea, aloo, n-ar mai phootea sa faca cine stie ce rahat - in sensu
> bun, n-asa? - p-acilisha, decat tot a s t i a, care-au slujit Raul
> candva, chit ca unii fara sa vrea, si care astazi, vazand c-au scapat
> ca prin urechile acului dintr-o cumpana istorica pentru ei f. grea, ar
> trebui sa stea dreq in banca lor, reshpektive sa se retraga ale
> pleshnitza si cupola tovilor, ilicilor, butimanilor, bomboneilor,
> geonelilor, felicsilor, sovilor, hrebenciucilor, paturicilor si
> baietilor in rezervatia umbroasa a Manastirii Secu-lilor, aia manoasa,
> si sa-si consume pana la sfarsitu zilelor ( intr-o fericire cam
> rusinoasa, dar asta e situatia, n-asa?) pomana destinului cea
> puturoasa, insa crezi ca tovii si baietii facura asa...? Din contra,
> cei mai multi dintre ei nici de-ai ciumii nu se lasa, n-asa?,
> ci-ncorajati de faptu ca inca nu le-a reintrat mortu-n casa, fiindc-au
> avut grija sa-l rataceasca pe la Ghencea-civil subt iarba grasa, isi
> inchipuie ca abia acum a sosit era lor ticaloasa, crezand ca dupa
> ce-au hapait emolumentu SSMD (sau a Matusii mostenire pacatoasa, cum
> ar veni...;) tot ei vor suge si tzitza lu tante Ioropa cea laptoasa,
> fara sa bage de seama - caci asa e cand iti ia Dzeu mintile, inainte
> de a te pierde - ca barbatu lu tanti Ioropa asta, ascuns intr-un
> Tufish inca verde, doar se preface ca nu-i vede si le pregateste
> scatoalca pe-ndelete, dar implacabil, n-asa...? In loc sa stea cu
> ochii pe palma grea ce se-apropie deloc furioasa, dar inflexibila ca
> razbunarea unui pasha de tagma lor de moroi cu rinza groasa si sa-l
> ajute sa-i extraga mai repede - chiar pe ei, aloo...- din iepocalu
> Shit pe cel ce vrea sa curatze cat de cat 'sistemu ticaloshit' (si nu
> pentru c-ar avea de gand sa moara cu el de gat ori pentru ca odata n-a
> fost si el subt vremi, ca stravechiu' cronicar, ci fiindca e mai lucid
> si mai putin avar decat cinu-i deja f. reactionar, n-asa? si vrea sa-l
> conduca la limanu pensionar, macar, mai sacrificand azi un nemernic
> lorar, maine un scarbos sforar, poimaine un turnator mai mult sau mai
> putin ordinar si tot asa pana trece ceasu rau, iar libertarienii
> desfiinteaza - precum pedeapsa capitala abrogata de criptoteroristi la
> potou - si orisice bulau...), deci astia, ex-tovii si baietii tai in
> dement chor si orbi ca imparatu cartitzelor, pe insusi Salvatoru lor -
> Ba'secu, cum ii zici tu - il fluiera, il scuipa si-l abhor... :)
>
> Exempli gratia, l-ati auzit voi pe Base cel afurisit, ins ager ca un
> shish la fierariile din Toledo otzelit, pe care tembelii, hapsanii si
> nebunii astia mai obraznici si ca un shacal lihnit nu l-ar fi meritat
> nici dac-ar fi fost mai nevinovati ca un Miel ranit, l-ati auzit sa
> zica macar o vorbulitza atunci cand in Raportu Tismaneanu, dupa ce s-a
> conchis asupra faptului de netagaduit ca Lagaru Iepocal a fost in
> integrum criminal, normal, si s-a propus ca penziile si alte
> privilegii ale criminalei kakistocratii, cum ar veni, sa fie nu taiate
> din ale statului visterii, ci aduse baremi la nivelu penziei mijlocii
> (penzie mai mare, aloo, de vreo 3-4 ori ca leafa-mi de hero antico,
> helas... ), ei bine, l-ati auzit sa-si aminteasca de chestia
> asta...?
>
> Una peste alta si-n lipsa orishicarei alternative cat de cat reale
> p-acilisha (deci nu ca aia pe care ne-o propuse Varu Jan candva, iar
> azi pricepem ca doar turcu stia ce drakkula fu si cu alternativa asta,
> n-asa...?), io va spun ca n-avem alta solutie decat a-l astepta pe ist
> Papai ca sa dea naiba un pic cu matura prin grajdurile lu Augias C.
> Neculai, bagand gunoiu - macar de dragu next generation de didiloi -
> subt covoru unde timpurile noi ne-au gasit cu creacii goi, reshpektive
> alde noi pe post de amarati, dar rezistenti pitzigoi, normal, iar
> preste noi calu troian iepocal, cu madularu-i fatal...
>
> La 2008-01-12 18:48:54, gili a scris:
>
>
> > Ca care sa fie alea FAPTELE Ba'secului din ultimii trei ani care
> > sa-ti indreptateasca afirmatiile ?!
> > Praftica vericule arata exact contrariul a ceea ce afirmi tu , sau
> > ma rog , crezi tu despe el .
> > Cit despre baietii astia care te-au alergat si acuma-i tii la piept
> > ... ai grija , napirca incalzita la sin ... Ca de ... ce se naste din
> > pisica , soareci maninca , n-asa ?
>
>
>

pt
2008-01-13 05:00:45

de ce basescu sau talpes....

...de ce nu ilici si poponel...sau mai nou nu ai voie sai critici pe psd-ei....ca va taie macaroana si adio putere...si vine zgomotul catuselor

pt
2008-01-13 07:14:26

Re: Sunt sigur absolut ca cel putin doua persoane care scriu pe acest Forum au avut si au de-aface c

La 2008-01-12 08:29:41, ionion a scris:

> afacerea de instrainare a substantelor radiocative din Romania catre
> Al-Kaida si rolul lor este de a dezorienta controlul specialistilor
> din afara Romaniei care se ocupa de cercetarea acestui caz. Sub nici o
> forma nu poate fi vorba si de organe de ancheta romanesti pentruca
> acolo s-a asternut o liniste desavarsita in cazul dosarului Hayssam
> iar eschivarile care sunt trimise din partea Bucurestiului
> demonstreaza cest lucru fara echivoc.
>
buna diminiata ioane...te-ai trezit din betie si ai postat repede ...dar ai gresit rubrica..adica ai confundat capra cu varza...dar asta nu conteaza important sa-ti primesti banii ...tot inainte tovasasi..

ionion
2008-01-13 07:58:11

Romania este o tara care are lagaturi cu terorismul si nu se poate avea incredere in aceasta tara

atata timp cat mafia bolsevica o conduce.
Trebuie discutata in mod foarte serios apartenenta pe mai departe a Romaniei la NATO in special si la EU in particular.

texanu
2008-01-13 09:52:39

Re: NU mai zapacitzi poporul...

La 2008-01-11 23:38:05, jan dinu a scris:

> De-ashi fi un dictator ...
> La acest sarman popor ...
> Cu spada ashi lichida ...
> ---mafia -- din tzara mea ..!
>
> JD
>
Mafia asta comunista nu se mai poate desfinta intelegi Jeane? taticul lor LENIN.....le-a spus sa aibe grije....ca BURGHEZIA COMUNISTA ESTE MAI PERICULOASA CA CE-A CAPITALISTA...ASTIA SUNT A LUI SATAN, EII NU STIU ALCEVA DECIT SA MINTA...SA FURE...SI SA OMOARE....SI SE OMOARA UNII PE ALTII SA PREIA CONDUCEREA....ASTIA ZIC CA SUNT ROMANII? NU AU NIMIC CU ROMANIA.....PENTRUCA IN SINGELE LOR ESTE INJECTAT COMUNISMU DELA MOSCOVA....SI CUM MAI POATE FI ROMAN? PE ASTIA NUMAI ISUS CIND O SA VINA....O SAI JUDECE...NU VEDETII? CA NICI BISERICA ORTODOXA NU POATE SA FACA NIMICA...PREA FERICITUL PATRIAH.....DUMNEZEU SA IL ODIHNEASCA,,,LA HALIT....CUM SA LUAT DE EII CU DOSARELE PREOTILOR.....GATA LA FACUT INGERAS.....

Adrian v.D.
2008-01-13 10:55:45

Asta se doreste?Regretarea unui Iliescu?

Asta sa fie misiunea acestor articole?
Cert este ca:
-Iliescu va fi condamnat de istorie precum a fost condamnat comunismul*
-situatia fostei securitati este o problema mai complexa decat cred cei multi.Nimic nu misca in tara asta fara voia lor!Actualul guvern,cu psd si prm impreuna,controleaza aproape tot ce misca in tara asta.
-asa cum au lasat <oamenii din umbra> lui ceasca si iliescu,asa a ramas pana in prezent.De aceea gheorghiu-dej,ceasca si iliescu sunt raul primordial!Urmatorii nu au decat sa joace dupa regulile impuse.Se schimba cate ceva,ne apropiem de Europa,dar cu pasi f. marunti si cu mainile legate....Ca asa vor <ei>.Pana si-or face plinul toti,pana vor dispare toti calaii si toti martorii.Ce este de <neinteles>?
-Iliescu si neamul lui de politruci au facut atat rau Romaniei(cetatenilor tarii)incat nimeni dupa el nu va mai putea repeta acele crime,nici macar intr-o mica masura.Cine incearca sa spuna ca prof.Constantinescu sau Basescu sunt tot la fel de rai precum iliescu,relativeaza ororile trecutului.Chiar daca si acestia au facut parte din sistem,nu ei au cladit sistemul criminal,ci unul precum Iliescu(fost secretar de partid in Moldova,ministru sub ceasca,hot de revolutie)

`*De ce va fi Iliescu condamnat doar de istorie?Dar cine sa-l condamne?Liberalii?Acesti oameni minunati calaresc masinile lor zburatoare(citeste: afacerile Romaniei)Cine nu stie,trebuie sa afle ca acesti oameni sunt cei mai vulnerabili in Romania.Serviciile secrete(aici nu sunt nici eu sigur,vorba lui SRS-e vorba de SRI sau de noii-ce lupte or fi si intre ei..) stapanesc meseria bine!
Unul dintre acesti fosti ostasi ai foste politie politica are tupeul sa-i raspunda lui AVP:cu alte cuvinte,<cine a suferit(pe timpul comunismului criminal si ilegal)e singur de vina si nu e nici o scofala,din contra.>(!)Cinismul calaului,care se si expune.(asa ca atentie,Gili,cine iti tine partea si la ce)

Catal1n
2008-01-13 11:07:01

Hayssam a fost sacrificat...

la cererea Mossadului care s-a si implicat in scoaterea lui din tara. probabil ca s-a incercat si pe vremea lui Iliescu in sa li s-a dat pas. Si atunci regizezi o rapire, bagi in ea tot felu de persoanje, atragi si tinta dupa care nu-ti ramane decat sa culegi roadele. Este o actiune tipica pentru serviciile speciale si nu numai dintr-o singura tara: CIA, SIE si Mossad si-au dat mana si au realizat un scenariu prost care poate fi zarit si din avion. De ce spun ca s-a incercat probabil si pe vremea lui ilici? pentru ca in mod surpinzator o avere nu o treci asa, de la hayssam la doctor decat daca esti ofiter acoperit ceea ce cu sigurnata hayssam este precum si dcotorul care a preluat-o. dar doctorul probabil e pe gustul mossadului. in final strans cu usa, si hayssam a fost nevoit sa colaboreze cu Mossad. E de preferat pentru un serviciu sa exploateze o sursa decat sa o elimine.

AVP
2008-01-13 12:41:55

Re: Asta se doreste?Regretarea unui Iliescu?

Ok, Adrian. E totusi reconfortant sa stii ca, intr-o lume de suflete moarte ori lipsite de orice nobletze, cineva se afla totusi de partea ta.

Dar cine e Bongosika ista, bre ? Citindu-i cateva postari anterioare, crezusem ca-i recunosc stilul, bucarandu-ma ca my friend Motanul a reinviat, in sfarsit... In urma postarilor de azi, nu pot insa sa cred ca este el. E imposibil. Motanul, pe langa ca era un tip f.destept - ceea ce e mai mult o intamplare, de care nimeni nu trebuie sa fie foarte mandru, la urma urmelor -, avea si un mare caracter. Ceea ce intr-adevar e o rarissima onoare pentru un rumanas de-al nostru, n-asa? Hai pa

La 2008-01-13 10:55:45, Adrian v.D. a scris:

> Asta sa fie misiunea acestor articole?
> Cert este ca:
> -Iliescu va fi condamnat de istorie precum a fost condamnat
> comunismul*
> -situatia fostei securitati este o problema mai complexa decat cred
> cei multi.Nimic nu misca in tara asta fara voia lor!Actualul guvern,cu
> psd si prm impreuna,controleaza aproape tot ce misca in tara asta.
> -asa cum au lasat <oamenii din umbra> lui ceasca si iliescu,asa a
> ramas pana in prezent.De aceea gheorghiu-dej,ceasca si iliescu sunt
> raul primordial!Urmatorii nu au decat sa joace dupa regulile impuse.Se
> schimba cate ceva,ne apropiem de Europa,dar cu pasi f. marunti si cu
> mainile legate....Ca asa vor <ei>.Pana si-or face plinul toti,pana vor
> dispare toti calaii si toti martorii.Ce este de <neinteles>?
> -Iliescu si neamul lui de politruci au facut atat rau
> Romaniei(cetatenilor tarii)incat nimeni dupa el nu va mai putea repeta
> acele crime,nici macar intr-o mica masura.Cine incearca sa spuna ca
> prof.Constantinescu sau Basescu sunt tot la fel de rai precum
> iliescu,relativeaza ororile trecutului.Chiar daca si acestia au facut
> parte din sistem,nu ei au cladit sistemul criminal,ci unul precum
> Iliescu(fost secretar de partid in Moldova,ministru sub ceasca,hot de
> revolutie)
>
> `*De ce va fi Iliescu condamnat doar de istorie?Dar cine sa-l
> condamne?Liberalii?Acesti oameni minunati calaresc masinile lor
> zburatoare(citeste: afacerile Romaniei)Cine nu stie,trebuie sa afle ca
> acesti oameni sunt cei mai vulnerabili in Romania.Serviciile
> secrete(aici nu sunt nici eu sigur,vorba lui SRS-e vorba de SRI sau de
> noii-ce lupte or fi si intre ei..) stapanesc meseria bine!
> Unul dintre acesti fosti ostasi ai foste politie politica are tupeul
> sa-i raspunda lui AVP:cu alte cuvinte,<cine a suferit(pe timpul
> comunismului criminal si ilegal)e singur de vina si nu e nici o
> scofala,din contra.>(!)Cinismul calaului,care se si expune.(asa ca
> atentie,Gili,cine iti tine partea si la ce)

gili
2008-01-13 14:21:45

Adriene ...

In primul rind vreau sa precizez ca ce am avut de spus lui Viorel , am spus , nu incap rastalmaciri , fiecare are dreptul sa inteleaga ce doreste , pe mine unul ma intereseaza doar ca el sa inteleaga si fara mijlocitori.
Regret doar ca discutia s-a facut intr-un spatiu public , as fi preferat sa fie dusa in privat , nu s-a putut altfel ...
Si de aceea nici nu doresc ca in ea sa se amestece si alte persoane , dar nu pot sa opresc lucrul asta .
Cei care s-au amestecat au propriile pareri si asta nu inseamna ca eu mi le si insusesc .
Totusi ma vad nevoit sa-ti retin atentia asupra lui CID , de fapt prietenul nostru mai vechi Sobru ...
Zau , se pot spune multe despre dinsul , ca ie mai din topor asa , ca le trinteste brute far sa cate la fineturi , ca are limba mai despicata si sloboda , ca are si un impuls antisemit , dar a spune ca este un "calau" bolsevic mi se pare al dracului de departe de realitate .
O dovedesc ravasele pe care de ani de zile le aseaza pe acest forum , n'asa ?
Mai apoi ... despre cine -mi tine partea si la ce ...
Acuma poci sa zic ca am si io cam la trei anisori vechime pe forumul aista , nici talica nu esti venit de ieri de azi , ne stim si cunoastem ce-i poate capul fiecaruia si ar fi trebuit sa ai la cunostinta ca nu ma aliez si nici n-am facut pact cu nimeni pentru sau da contra cuiva .
Am propriile mele pareri , sunt baiat mare si nu trebuie sa ma tie sau sa tiu pe careva de mina in a ma exprima despre un lucru sau altul , n'asa ?
A , ca unele idei de ale mele sunt impartasite si de altii sau ca eu impartasesc si ideile altora .. . Pai ce i-a dat cuiva Dumnezeu cheia de la Adevar ?
Ne dam si noi cu presupsul , avem puterea sau nu de a intelege mai bine sau mai putin bine evenimentele ... tot este bine ca iata , sutem interesati de ce si cum se petrece in tara aiasta a noastra .
Si musai daca avem pareri da contra sa nu ne si dusmanim pentru asta , n'asa ?
Bunaoara io am naravul sa iau in ris , peste picere cum se zice , pe ai de trintesc bazaconii p'acilea , sau ma rog pe cei pe care nu ma duce capul sa-i inteleg si sunt de acord sa procedeze si dinsii la fel , n'as ?
Ca doara unul din motivele pentru care suntem acilea afar de ala de a ne afla in treaba , ie sa ne mai si distram , sa ne ... sa ne mai ridem o tira , n'asa ?

PS

Cit despre raspunsul la intrearea ... cu misia articolelor ...
NU ARTICOLELE ADRIENE NE FAC SA-L REGRETAM PE NEISPRAVITUL DE ILICI , FAPTELE DOMNULUI BASESCU SUNT CELE CARE NE PUN IN SITUATIA DE A REGRETA NEISPRAVITUL DE ZICEAM .
Ca dovada poti lua si faptul ca io , care-l cunosc destul de bine pe ipochimen , am spus si o tot spun de inca acum trei anisori ca aici vom ajunge , n'asa ?
Acuma sa nu-mi spui ca m-am inteles cu Rosca asta inca de atunci ca sa-i tot traga la articole pina om ajunge sa-l regretam pe neispravit ...

CID
2008-01-13 14:24:03

Re: Asta se doreste?Regretarea unui Iliescu?

Aoleu ce destept esti adriene, impungi de destept ce esti. Ce ti-oi fi imaginand in sfertul ala de creier semifunctional, ca lovesti lumea la sentiment si cade pe spate. Crezi ca apesi pe butonul "Iliescu" si gata, mesajul e beton. Poate la cativa retardati care gandesc cu ficatii, sa functioneze.
Cat de dobitoc trebuie sa fii ca sa-l iubesti si sa-l sustii pe betivul securist de la Cotroceni, doar pentru ca nu-i place nici lui Ilici de el? Maaaare dobitoc!

Iar pentru compunere tot patru si pentru astazi.

ionion
2008-01-13 17:49:26

Ion Iliescu asasinul trage sforile si la Basescu si la Tariceanu dupa ce s-a intors de la Moscova ,

dupa intalnirea avuta cu Putin.
Lui Basescu a inceput sa-si fie frica de Ion Iliescu precum intrase in frisoane Emil Constantinescu iar Tariceanu i-a promis in mod solemn ca se retrage din politica si se va ocupa numai de afaceri.
Deci viitorul rosiatic al Romaniei este clar.

ionion
2008-01-13 17:50:49

Traian Basescu este si mai fricos decat Emil Constantinescu. Ajunge sa-i arati ciocanelul si incepe

sa tremure si zice "nu mai fac" .

everest_555
2008-01-13 19:59:55

Conteaza?

Nu vom afla niciodata nimic, zilele trec , presa scrie , multimea citeste si plateste. Restul este vorbarie.
Experimente facute pe popor, manipulare in masa.
Cine are sperante sa aiba in continuare, zbateti-va si luptati....oricum este zadarnic.


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Istoria provinciei Kosovo (5443 afisari)
 E Basescu! Sau e Talpes? (4809 afisari)
 Psihologii serviciilor secrete (2818 afisari)
 Amenintari de la Chisinau (2580 afisari)
 Executia Noricai (2321 afisari)
 Regina Ana: Cred ca Elisabeta Rizea este o mare doamna (1867 afisari)
 CT Popescu: Daca ne uitam la ce se intampla in presa, poate ca demisia mea nu e atat de surprinzatoare (1571 afisari)
 Fumatori, vremea razbunarii! (1467 afisari)
 Marius Oprea ii raspunde lui Tismaneanu pe tema criticilor aduse Guvernului (1202 afisari)
 Incidentul naval din Stramtoarea Ormuz, provocat de o farsa? (1105 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01083 sec.