Ziua Logo
  Nr. 4130 de sambata, 12 ianuarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-01-12

Comentarii: 324, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Alex.Pandrea
2008-01-11 22:04:56

In sfarsit lucrurile tind a se clarifica.

Asa zisul rasboi dintre palate incepe sa arate ceea ce de fapt este,diferenta intre a fi politician si de a te afla in treba practicand politicianismul.
Cu francheta sa caracteristica,Excelenta sa Presedintele Basescu avertizeaza ca in interesul Romaniei si a pozitiei sale in Europa el nu poate admite o personalitate politicianista cu mari tare profesionale si morale,o personalitate care isi bazeaza cariera pe politicianism ieftin,luand parte la campania perpetua a frustratilor din PNL-aripa oligarhica care isi inlocuesc lipsa de talent politic sau interesele meschine printr-o campanie fara de sfarsit de insultare si ofensa a Institutiei Prezidentiale.

Dl.Tariceanu se comporta arogant nevenind pentru discutii la Presedentie si, mai mult refuza a raspunde la telefnul prezidential,ca si cum interesele Romaniei nu pot trece de orgoliul sau nemasurat.A nu raspunde la un telefon al Presedintelui este o grava infractiune,dat fiind ca aceasta comunicare se foloseste adesea in situatii de urgenta chiar pentru securitatea nationala.
Cu doamna Norica Nicolae situatia este simpla.

Din cele expuse ,dumneaei determina condamnarea unui nevinovat si mai mult,cand cazul se elucideaza, modifica mandatul de arestare si introduce in inchisoare fara judecata pe cel vinova,pe mandatul celuilalt care doar este eliberat.
Chiar sistemul comunist nu ajungea la asemenea mistificari de a inchide fara judecata pe un individ,substituindu-l altuia.Cat priveste al doilea caz mentionat,ca fiind procuror, a spune ca nu ai cunoscut legea,lucru de care nu se poate prevala nici ultimul analfabet din Romania, situatia este dramatica iar renuntarea ei si iesirea din magistratura pare un regret tardiv.

De aici romanii vor asista la anormalitatea vietii politice din Romania.

Se poate ca Dna.Nicolae sa ajunga ministru.In fond cum se fac legi pentru infractori,se imbogateste ilegal,se voteaza de catre nepoata doamnei in Parlamentul tarii,doar pentru ca este nepoata de senator,ce mai conteaza pentru un regim oligarhic sa treaca peste morala si chiar peste lege si dna.Nicolae sa devina ministru.

Explicatiile date de dna Nicolae sunt puerile,la nivel de gradinita.
Crispata,ea explica acuzele grave, in doua cuvinte:pentru prima acuzatie nu este adevarata pentru ca nu a fost condamnata iar pentru a 2-a ca ea nu a incalcat legea.

Cat despre faptul ca Mapa profesionala ar fi fost alcatuita de securitate,este o minciuna sfruntata,aceasta era facuta de Serviciul de Cadre a Institutiei,securitatea facand dosare proprii care sunt azi la CNSAS.

Cred ca asemenea puerilitate face parte din psihologia oligarhica care isi permite a da orice explicatie,oricat de absurda si exorbitanta ar fi si nu ii intereseaza reactia celor din jur,pentru ca,vedeti dv,noi suntem la putere si putem face sau spune orice.

Ramane de admirat cerbicia Excelentei sale Presedintele si care cu toate pericolele de a-si opune intreaga clasa oligarhica,a spus-o clar,NU pentru numirea ca ministru a unei unelte oligarhice.

Aceasta pagina murdara din aria politicii romanesti trebuie sa ne trezeasca.Poporul trebuie sa decida daca actuala clasa politica mai poate continua dupa alegerile din 2008.

Oligarhii supraliciteaza scarba de politica sau nepriceperea cetateanului roman.
Vom vedea daca acest lucru mai este posibila dupa alegerile din 2008.

Sarmatic
2008-01-11 22:24:00

Chiar ca lucrururile se clarifica.

O corectie, Alex Pandrea. O excelenta se naste, nu se fabrica! Iar dintr-un bisnitar (nu-i o insulta, singur a recunoscut aceasta ocupatie ILEGALA, prin care a facut o avere frumusica inainte de '89), nu se poate fabrica un Domn, o Excelenta... Si totusi, sper sa fie mai clar pentru multa lume ca Basescu este legat organic de foasta securitate. Eu am muncit peste hotare si stiu cum mergeau lucrurile sub Ceausescu. Oamenii securitatii nu au disparut, nici nu se putea asta. Ei actioneaza si acum, iar din retea face parte si Basescu. Iar partidul lui seamana izbitor cu o familie mafiota, in care supunerea este oarba si totala, omerta este regula...

johnson
2008-01-11 22:58:45

Basescu si-a dat jos Masca

...a ramas chipul had al Securistului cadrist pus sa condamne si sa infiereze numele si cariera unei luberale,a aruncat-o proletariatului pentru a o sfasia dar oamenii s-au desteptat,el inca nu simte chestia asta si intr-o buna zi in 2009 il vor arunca pe el la groapa de gunoi...acolo n-are ce mai face cu Arhiva Securitatii

Calugarul Vasile
2008-01-11 23:25:38

Comunicatul Presedentiei = o diversiune

Daca esti fan Basescu , sigur ca il aplauzi.
Dacai insa ceva cunostinte de Drept procesual penal, atunci esti obligat sa accepti ca se face un fel de varza din care nu pricepi nimic. Nu e deloc clar daca ;
1.care e speta ( a fost vorba de un autor necunoscut identificat ulzterior, a fost vorba de o delapidare sau asemenea , unde se stie faptuitorul )
2.ce a spus nevinovatul in instanta ( daca a fost condamnat ) sau a fost numai in faza de arest;
3. cum l-a identificat militia ca faptuitor;
4. cum putea adevaratul vinovat sa fie judecat inainte de a fi arestat si anchetat ?
5. termenul e " arest " este(era) folosit la militie .Daca a fost arestat ce s-a intamplat dupa arestare ?
6. unde este falsul daca a completat un mandat de arest pe numele adevaratului vinovat ?
Daca Tariceanu cedeaza ,acum, e un mort. Garantat .

Calugarul Vasile
2008-01-11 23:29:48

Pentru Pandrea , alias Mos Tautu, alias..

Gata, acu sunteti demn sa primiti suta de lei pe ziua de azi ! Felicitari ! Se vede cine are stofa de propagandist !

gili
2008-01-11 23:46:27

Ai putintica rabdare sfintia ta ...


Chestia ie simpla ... cam asa :

Melitia a prins frun gainar ceva cu oarece ... si l-a bagat la beci .
Sa presupunem ca pe gainar il chema Traian N. Traian .
Norica noastra , la cererea melitianului care l-a prins elibereaza mandat de arestuire , cheama pe Traian N. Traian la ancheta , asta nu recunoaste , melitianul o tine pe a lui , Norica face si desface la dosar pentru a-l trimite pe presupusul faptuitor in judecata , n'asa ?
Intre timp melitia descopera ca a facut gresala , Norica il pune in libertate pe Traian N. Traian si la arest pe Traian B.Traian far sa mai completeze un nou mandat , ci doar sterge N si pune B .
Cam asta ie marea isprava de cea Traian Ba'secu ca o sa rupa inima tirgului dezvaluind-o , n'asa ?

PS

Intre Traian B. si Traian Ba'secu ie doar o intimplatoare asemanare de nume ... , da nu se stie pe viitor ..., n'asa ?
Ca poate asa aflam si noi cite parale a luat Traian B. pe flota ceea de a dat statului numa 16 dolari pe 16 vampoare cit otelul cela de la Intercontinental , n'asa ?

gili
2008-01-11 23:49:34

Suta de lei ? D'aia noii ? Adicatelea RONI cum ar veni ?

Pentru asa nazdravanii ?!
Nu crez . Poate cel mult de un pachet de Carpati ceva ...

CALUGARUL
2008-01-11 23:54:21

Basescu e baiat destept shi-l face surcele pe Tariceanu

Iata ce scrie in editorial :

<<Basescu a explicat ca, pentru a verifica criteriile prevazute de Decizia Curtii Constitutionale nr. 356/2007, a solicitat - pe 17 decembrie - Parchetului General punerea la dispozitie a mapei profesionale a doamnei Nicolai. Purtatorul de cuvant al Ministerului Public, Robert Cazanciuc, a confirmat ieri ca presedintele Romaniei a solicitat, in 20 decembrie 2007, Parchetului instantei supreme sa-i puna la dispozitie mapa profesionala a senatorului PNL Norica Nicolai (fosta Clinci), care in perioada 1983-1991 a fost procuror la Parchetul din Calarasi. >>

Asa ca, ce mai faceti gura, ba timpitilor ? Mai ales tu, Vasile ? Presedintele a gasit-o pe Norica incapabila si are tot dreptul sa-i refuze numirea. Si nu numai atit, le-a sugerat jagardelelor de penelishti s-o treaca pe Norica prin aprobarea parlamentului, ca acesta sa se discrediteze inca o data in fata tarii.

Ce tot latrati, maaa, trogloditilor ca Basescu face pe securistul ? Ati inebunit ? Basescu a cerut oficial o situatie, care, tot oficial i s-a intocmit de cei indrituiti prin lege a o face. Nu a facut-o prin intermediul sereiulu, nu a facut-o prin intermediul sepepistilor, sau mai stiu eu caror servicii, ci direct de la sursa, conform legii. Ce-aveti, maaaa ? Cind va aude omu' faceti spume ca guvernul e plin de incapabili. Na ! Basescu v-a demonstrat la toti ca Norica e o incapabila. La fel shi cu Cioroianu, Chiuaru, etc. Nu vedeti ce zapaciti sunteti ?

Ce vreti mai simplu decit atit ? Orice om de buna credinta, care zice ca mai are un cap pe umeri, nu paote sa nu-i dea tot creditul lui Basescu. dar, dupa cum bine stim, tzara e plina de rodici shi raquele, asa ca, vom mai auzi latraturi pe la periferii. Degeaba, totusi. Marinelu joaca tare shi ashchie dupa aschche va dobori pe acest martzafoi de prim ministru ! Jos Tariceanu ! Jos guvernul de incapabili shi shmanari !

Janeee, baga-o poiezie, vereeeeee !

gili
2008-01-12 00:06:42

Sa fie adevarat sfintia ta ...

Ca pe Norica asta ar fi luat-o gura pe dinainte si ar fi zis asa intr-un cadru mai intim , da ce si unde mai ie intim in ziua de azi .?!.. cum ziceam , Norica ar fi zis ca imediat ce o pune menistru o sa-l puie sub arest pe mascarici ?!
Ca , cea ca ar avea si oarece probe ... o fi dat de urma frunuia din vampoarele alea sferetisite , o fi riciit pe sub asfaltarili dela capitala , o fi scormonit prin parcurile de la Bordei te pomeni , n'asa ?
Adica cum ar veni , sa avem norocul sa vedem si noi corupti la beci ?
Mai sa fie !
Da nu crez io sa se lase asa cu una cu doua INCULPATUL , pardon , domnul prezident , n'asa ?

CALUGARUL
2008-01-12 00:11:14

Re: Sa fie adevarat sfintia ta ...

La 2008-01-12 00:06:42, gili a scris:

Da nu crez io sa se lase asa cu una cu doua INCULPATUL , pardon , domnul prezident , n'asa ?

_______


De enshpe ani au avutara cu totzii posibilitatea sa sfirseasca acest dosar dar de fiecare data s-au lasat pagubashi pentru ca nu au cum. Matrozu e curat ca lacrima. Bai, gilica, taica, apai tu chiar asa de fraier poti sa fii ? Adeca, daca Norica asta avea vreo proba ,,irefutabila" (mishto cuvint) ar fi asteptat sa o foloseasca numai daca ar fi fost numita ministru al justitiei ? Nu ar fi scos-o pe paita ca sa-l infunde pe Base ? Fugi, bre de-aici ! I-ar fi pasat-o lui Tari imediat si ar fi sarit cu totii cu coltii in gitul marinelului. Nu are nimic, vezi-ti de treaba ! Are numai riduri si un trecut nasol de incompetenta. Ata-ete !

spaiu'
2008-01-12 00:14:10

Re: Sa fie adevarat sfintia ta ...

La 2008-01-12 00:11:14, CALUGARUL a scris:

> La 2008-01-12 00:06:42, gili a scris:
>
> Da nu crez io sa se lase asa cu una cu doua INCULPATUL , pardon ,
> domnul prezident , n'asa ?
>
> _______
>
>
> De enshpe ani au avutara cu totzii posibilitatea sa sfirseasca acest
> dosar dar de fiecare data s-au lasat pagubashi pentru ca nu au cum.
> Matrozu e curat ca lacrima. Bai, gilica, taica, apai tu chiar asa de
> fraier poti sa fii ? Adeca, daca Norica asta avea vreo proba
> ,,irefutabila" (mishto cuvint) ar fi asteptat sa o foloseasca numai
> daca ar fi fost numita ministru al justitiei ? Nu ar fi scos-o pe
> paita ca sa-l infunde pe Base ? Fugi, bre de-aici ! I-ar fi pasat-o
> lui Tari imediat si ar fi sarit cu totii cu coltii in gitul
> marinelului. Nu are nimic, vezi-ti de treaba ! Are numai riduri si un
> trecut nasol de incompetenta. Ata-ete !
>
Auzi matale, parintele, vaz ca tare-ti mai plac fetele mari...si chele. da parca mai tare ti-ar place sa le pui patrahiru'n cap, n'asha?

CALUGARUL
2008-01-12 00:16:07

Re: Sa fie adevarat sfintia ta ...

La 2008-01-12 00:14:10, spaiu' a scris:

Auzi matale, parintele, vaz ca tare-ti mai plac fetele mari...si chele. da parca mai tare ti-ar place sa le pui patrahiru'n cap, n'asha?


_________De, bai baiete, daca ele vor ! Io n-am voie sa refuz. Pe nici una !

Fulga
2008-01-12 00:24:55

Lui Gili

Ma "inervezi" ca tot spui de "Flota"! "Ba'secu" tau, parca tin minte, a renuntat la imunitatea parlamentara pe timpul anchetei! De era vinovat, nu-l bagau la 'sdup" rudele matusii Tamara? Si tot din cate-mi amintesc eu, inaintea lui Basescu semnasera...Iliescu si nepotul "matusii"!
Ca Basescu, nu-i curat 100% este adevarat! Dar cine-i curat 100% din "politrucii" nostri?
Basescu, "legionarul" tau le-a spus clar ca sa se termine cu furturile si sa se treaca la treaba! Dar "domnii" nu l-au ascultat! Romania fiind o tara bogata, bineinteles ca se va continua cu furtul!
In privinta "gardienei" e clar! Nu merita!

gili
2008-01-12 00:26:47

Aha , asa cara vas zica . E , vezi sfintia ta fiind mai pregatit ... Io ma icurc cu probele astea

Ca vorba sfintiei tale , de unde dracu , Doamne iarta-ma , sa mai ai probe cind de shaispice baritai vampoarele s-au ales romanasii cu shaispice dolarei , n'asa ?
Da acuma tot ca te vaz mai iute la minte , cu iertaciune ca profit , poti sfintia ta sa ma lamuresti ca cum se face frate de a semnat pentru Tante Breton cum ii mai spun gurili cele rele doamnei Macovei , ca cum se face ca a semnat cind dinsa fuse data afara cu shuturi de la corpul magistratilor ?!
Sa fi uitat sa ceara la securitate dosarul domnul prezident , n'asa ?
E , mai uitasi dinsul , ca oameni suntem ...
Da in cazul domnului cela viteaz de la DNA , domnul cela de se face la tevereuri ca prinde la hoti da-i scapa pe toti , domnul Morar frate , care a bagat la beci pe unu de la pedeii de la Cluj si omul abia la CEDO cea ca ar fi scapat basma curata ... care basma curata domnul Morar nu ie , da iote ca a semnat , n'asa ?
Domnul presedinte vreau sa zic ... a semnat ...
Sa aibe pesemne doua stilouri ... Unu care semneaza cu pedeii si are cerneala si altul care semneaza cu peneleii si n-are cerneala , n'asa ?

gili
2008-01-12 00:36:05

Te nervozezi ? Atuncea casca ochii cind vrei sa vezi si nu casca gura ...


Ba'secu n-a renuntat la nicio imunitate si nu s-a pus la dispozitia niciunei anchete penale .
Ba'secu tau doar a anuntat ca daca este nvoie este gata sa renunte la imunitate si se pune la dispozitia anchetei ... Care ancheta nu a fost penala , ci a fost ancheta desfasurata de Comisia Parlamentului Romaniei pentru cazul FLOTA .
Comitia cu pricina , a inaintat actele de control parchetului , care parchet a inceput urmarirea penala impotriva a o suta de invinuiti printre care si Ba'secu al tau .
Cum ancheta a taraganat pina prin 2003-2004 cind Ba'secu a capatat calitatea de INCULPAT in procesul FLOTA , proces oprit a cerere pentru ca intre timp devenise presedinte .
Iar acum faptele s-au prescris, dinsul a ramas cu agoniseala si noi , io si tu printre altii inca 22 de milioane , putem imparti frateste cei 16 dolari pe care zice dinsul ca i-ar fi primit pe cele 16 baritai vampoarele , n'asa ?

Fulga
2008-01-12 00:37:23

Norica

Procuroare foarte slaba, condamna un om nevinovat! "Nestiind" legea, a aparat un cetatean strain! Traseista politica de prima clasa! Jurista lui "peshte", a pus-o pe nepoata sa voteze in locul unui coleg de partid! INFRACTIUNE, pe romaneste! Intervine -TRAFIC DE INFLUENTA - ca sa-si angajeze aceeasi nepoata la Directia penitenciarelor! Si se vrea "ministreasa" la Justitie! Pai de nu cunoaste legea, ce sa caute in fruntea Justitiei?
In alta ordine de idei, "motociclistul" , fiu vitreg al unui mason, grecotei la origine, n-o "inghite" pe Norica deoarece e "ciripitoare"! Patriciul insa, ii impune premierului s-o "numeasca" pe Norica la Justitie, ca doar el e seful Premierului Romaniei! Tariceanu insa, si-a "eliminat" doi rivali: Orban si Norica! Nefiind numita, Tariceanu ii poate da "flit" Noricai din partid!
Din pacate, din aceasta lupta pentru putere, perdanti sunt romanii de rand!

Paul din Ohio
2008-01-12 00:40:07

O parere

Doamna Nicolai sustine ca incidentul din 1987 este o minciuna sfruntata. Dansa susine ca celalalt incident (cel din 1991) nu era o actiune ilegala. Nu avem decat sa presupunem ca dansa are dreptate, pana la proba contrarie. Noi stim ca securitatea este maestra in a fabrica dosare (si mape) pentru adversari. Mai stim si ca procuratura SECURISTA (nu numai "politica") fabrica dosare la ordinul lui Ba'secu (cazul Atanasiu). In cazul Atanasiu, acest "dosar" a fost folosit la suspendarea ministrului. Dupa suspendare, justitia l-a gasit nevinovat.
Ba'securistii de pe forum ar face bine sa ia cunostinta de aceste ticalosii ale securitatii reprezentate de idolul lor.

gili
2008-01-12 00:45:58

Iar ai cascat gura ... Casca ochii ca sa poti vedea ...

La 2008-01-12 00:37:23, Fulga a scris:

> Procuroare foarte slaba, condamna un om nevinovat!

Procurorii nu condamna , procurorii fac anchete .
Judecatorii condamna .
Noricai i s-a prezentat un cetatean de catre mlitie si l- a anchetat. Cind a descoperit ca de fapt este altul decit faptuitorul ar fi trebuit sa anuleze mandatul de arestare si sa emita alt mandat pentru faptuitorul real.
Fiind pe acelasi nume a pastrat mandatul vechi .
Este ce-i drept o gresala , dar nu-i o infractiune . Pentru gresala in cauza a fost sanctionata la vremea respectiva .

paraipan
2008-01-12 00:59:37

Nea Gili, mai baiatule, .. ce-i cu tine?

La 2008-01-12 00:06:42, gili a scris:

> Ca pe Norica asta ar fi luat-o gura pe dinainte si ar fi zis asa
> intr-un cadru mai intim , da ce si unde mai ie intim in ziua de azi
> .?!.. cum ziceam , Norica ar fi zis ca imediat ce o pune menistru o
> sa-l puie sub arest pe mascarici ?!

Pai cind pui tu un PRESDINTE ALES DEMOCRATIC sub arest? Hm? Cind dai o LOVITURA DE STAT.
Vine Armata, il aresteaza si-l ascunde. Inchide Otopeniul, si intreg spatziul aerian, se inchid granitzele, blindatele ies la intersectzii unde primesc flori (dupa anotimp totusi) de la populatzia care pare a-i suporta (da' nu se stie), generalii dau o declaratzie ca se suspenda TEMPORAR activitatea partidelor politice (ceea ce n'ar fi rau), etc, etc.
Intr-un Stat de Drept, pina arestezi un Presedinte sub diverse acuzatzii, i se termina mandatu. In plus are imunitate.
Da' io totusi cred ca NN, cind a zis .. mascarici ... s-a referit la VC Tudor. Si voi atzi luat-o .. out of content. Precis asa trebuie ca e. Or ..

jan dinu
2008-01-12 01:07:21

NORICO :ce ti-a ieshit din gura ... eu te-alimentez ..o luna ...(..)..!

Citat din gura ei (Norica Niculai )..procuroarea..
>>Ma simt ca OM..(..?),ca femeie (..bisex )..si ca
OM politic anchetata de fosta securitate ...!<<

Tovarasha procuroare ,
Mi-ai facut o sarbatoare ..
Deabia azi te-am cunoscut ..
Ca esti lepra din trecut ...!

urmeaza ..ca sunt la masa de prinz ..calugare beau acum o Grasa !

jan dinu
2008-01-12 01:16:20

Re: O parere...intrebare : A fost --EA-- procuroare 1983-1989 -- ??

La 2008-01-12 00:40:07, Paul din Ohio a scris:

> Doamna Nicolai sustine ca incidentul din 1987 este o minciuna
> sfruntata. Dansa susine ca celalalt incident (cel din 1991) nu era o
> actiune ilegala. Nu avem decat sa presupunem ca dansa are dreptate,
> pana la proba contrarie. Noi stim ca securitatea este maestra in a
> fabrica dosare (si mape) pentru adversari. Mai stim si ca procuratura
> SECURISTA (nu numai "politica") fabrica dosare la ordinul lui Ba'secu
> (cazul Atanasiu). In cazul Atanasiu, acest "dosar" a fost folosit la
> suspendarea ministrului. Dupa suspendare, justitia l-a gasit
> nevinovat.
> Ba'securistii de pe forum ar face bine sa ia cunostinta de aceste
> ticalosii ale securitatii reprezentate de idolul lor.
>
=================================================
E bine ca esti aici ,altfel n-ashi pocni din bici !!
JD

gili
2008-01-12 01:25:12

A fost --EA-- procuroare 1983-1989 -- ?? Tante Breton Jenica ?

A fot ma , a fost . Cum dracu sa nu fie ?

jan dinu
2008-01-12 01:50:12

Re: A fost --EA-- procuroare 1983-1989 -- ?? Tante Breton Jenica ?

La 2008-01-12 01:25:12, gili a scris:

> A fot ma , a fost . Cum dracu sa nu fie ?
>
==============================================================
Pai vezi mai frate roman ca ne'intelegem !
PS Pentru toti banii din lume nu-mi vind constiintza ,dar tu ??
Ai auzit ori ai inteles mesajul cristic ..??
>>Afla adevarul si te va face liber << ??
mai ai shanse !
jd

jan dinu
2008-01-12 01:53:32

Re: A fost --EA-- procuroare 1983-1989 -- ?? Tante Breton Jenica ?

La 2008-01-12 01:50:12, jan dinu a scris:

> La 2008-01-12 01:25:12, gili a scris:
>
> > A fot ma , a fost . Cum dracu sa nu fie ?
> >
> ==============================================================
> Pai vezi mai frate roman ca ne'intelegem !
> PS Pentru toti banii din lume nu-mi vind constiintza ,dar tu ??
> Ai auzit ori ai inteles mesajul cristic ..??
> >>Afla adevarul si te va face liber << ??
> mai ai shanse !
> jd
>

cotrofelnitza
2008-01-12 02:14:08

Re: Suta de lei ? D'aia noii ? Adicatelea RONI cum ar veni ?

La 2008-01-11 23:49:34, gili a scris:

> Pentru asa nazdravanii ?!
> Nu crez . Poate cel mult de un pachet de Carpati ceva ...

Mai e Carpati ? Acu', cred, dac-as mai fuma un pachet,
mi-as lua asigurearea medicala ca nu mai am mult.
Da, mai apoi, aveau un parfum de inaltime,
si gagici misto . Pe o scala de la una la zece,
cota 1400 !...


>
>

cotrofelnitza
2008-01-12 02:39:37

Re: Basescu e baiat destept shi...care-i Clinciu' Calugare ?

La 2008-01-11 23:54:21, CALUGARUL a scris:

...Fat-Frumosu' din Lacrima al tau n-are nimic la dosar ?
No vax albina, nimic la nimic trage !
E doar aceiasi placa, Palatu' Pionierilor inpotriva palatului Victoriei,
cine-i cel mai mare leu , are cei mai multi roni...


> Iata ce scrie in editorial :
>
> <<Basescu a explicat ca, pentru a verifica criteriile prevazute de
> Decizia Curtii Constitutionale nr. 356/2007, a solicitat - pe 17
> decembrie - Parchetului General punerea la dispozitie a mapei
> profesionale a doamnei Nicolai. Purtatorul de cuvant al Ministerului
> Public, Robert Cazanciuc, a confirmat ieri ca presedintele Romaniei a
> solicitat, in 20 decembrie 2007, Parchetului instantei supreme sa-i
> puna la dispozitie mapa profesionala a senatorului PNL Norica Nicolai
> (fosta Clinci), care in perioada 1983-1991 a fost procuror la
> Parchetul din Calarasi. >>
>
> Asa ca, ce mai faceti gura, ba timpitilor ? Mai ales tu, Vasile ?
> Presedintele a gasit-o pe Norica incapabila si are tot dreptul sa-i
> refuze numirea. Si nu numai atit, le-a sugerat jagardelelor de
> penelishti s-o treaca pe Norica prin aprobarea parlamentului, ca
> acesta sa se discrediteze inca o data in fata tarii.
>
> Ce tot latrati, maaa, trogloditilor ca Basescu face pe securistul ?
> Ati inebunit ? Basescu a cerut oficial o situatie, care, tot oficial i
> s-a intocmit de cei indrituiti prin lege a o face. Nu a facut-o prin
> intermediul sereiulu, nu a facut-o prin intermediul sepepistilor, sau
> mai stiu eu caror servicii, ci direct de la sursa, conform legii.
> Ce-aveti, maaaa ? Cind va aude omu' faceti spume ca guvernul e plin de
> incapabili. Na ! Basescu v-a demonstrat la toti ca Norica e o
> incapabila. La fel shi cu Cioroianu, Chiuaru, etc. Nu vedeti ce
> zapaciti sunteti ?
>
> Ce vreti mai simplu decit atit ? Orice om de buna credinta, care zice
> ca mai are un cap pe umeri, nu paote sa nu-i dea tot creditul lui
> Basescu. dar, dupa cum bine stim, tzara e plina de rodici shi raquele,
> asa ca, vom mai auzi latraturi pe la periferii. Degeaba, totusi.
> Marinelu joaca tare shi ashchie dupa aschche va dobori pe acest
> martzafoi de prim ministru ! Jos Tariceanu ! Jos guvernul de
> incapabili shi shmanari !
>
> Janeee, baga-o poiezie, vereeeeee !
>

CALUGARUL
2008-01-12 03:24:05

Cotrofelule

La 2008-01-11 23:54:21, cotrofelnitza a scris:

...Fat-Frumosu' din Lacrima al tau n-are nimic la dosar ?
No vax albina, nimic la nimic trage !
E doar aceiasi placa, Palatu' Pionierilor inpotriva palatului Victoriei,
cine-i cel mai mare leu , are cei mai multi roni...


_________Cotro, il iubesc eu pe Base exact cit ii place ciinelui sa linga sare. Mi-e indeferent si madagascar. Ba, as putea sa spun ca in 2003 am fost singurul de pe aici care am prezis ca Basescu va fi o mare deceptie pentru cei care-l adulau. Numai ca, intre timp, romanii nu de pe aici si de pe dincolo nu stiu sa se comporte ca niste supusi care habar nu au ce se intimpla in spatele usilor inchise. Nici eu nu stiu, dar, in cazul de fata e prea pe fatza toata jigodeala si nu pot sa tac si sa nu vad ceea ce este atit de evident si chiar pentru epileptic.

Base e presedinte, dar e si politician, or in politica lupta nu cunoaste onoare, morala, mila, si adversarul trebuie eliminat, daca se poate, si din viata. Base nu este nici pe departe curat. Dar, cine este ? Dupa 89 Romania a reprezentat o pashune a nimanui plina cu de toate pentru toti. Au apucat cei care au fost mai dibaci in furtaciune. Acum au reusit sa-si bata joc de justitie si sa devina ,,factori promotori de progres" (fi-mi-ar scirba !).

In cazul de fata, Basescu i-a copt-o perfect lui Tariceanu, care nu a mizat decit pe un atuu > ajutorul presei pentru asha-zisa lehamite a romanului fata de razboiul celor doua palate, ceea ce nu este nici pe departe adevarat. Romanului ii place aceasta gilceava si asteapta deznodamintul ca intr-un meci Steaua-Rapid, in care amindoua echipele joaca la fel de prost.

buratino
2008-01-12 03:48:31

bre Gili, Re: Sa fie adevarat sfintia ta ...

matale te laudai mai antzartz ca esti matusalem p'aci pa forum, nima' fara state mai vechi nu poa' sa te contrazica :-) da' tare esti hazliu, bre. numa' un creier de meduza poa' sa posteze asemena enormitati.


La 2008-01-12 00:06:42, gili a scris:

> Ca pe Norica asta ar fi luat-o gura pe dinainte si ar fi zis asa
> intr-un cadru mai intim , da ce si unde mai ie intim in ziua de azi
> .?!.. cum ziceam , Norica ar fi zis ca imediat ce o pune menistru o
> sa-l puie sub arest pe mascarici ?!
> Ca , cea ca ar avea si oarece probe ... o fi dat de urma frunuia
> din vampoarele alea sferetisite , o fi riciit pe sub asfaltarili dela
> capitala , o fi scormonit prin parcurile de la Bordei te pomeni ,
> n'asa ?
> Adica cum ar veni , sa avem norocul sa vedem si noi corupti la
> beci ?
> Mai sa fie !
> Da nu crez io sa se lase asa cu una cu doua INCULPATUL , pardon ,
> domnul prezident , n'asa ?
>

buratino
2008-01-12 03:51:27

Re: Lui Gili

nea Gili, e vineri, bre; veni vikendu'. ia shi matale rapid o dusca ca vaz ca intrashi in delirium tremens. ti se pare ca se clatina peisaju', zici ca esti pe unu' din vampoarele de care tot pomenesti ca papgalu' lu' tanti Aglaia.


La 2008-01-12 00:24:55, Fulga a scris:

> Ma "inervezi" ca tot spui de "Flota"! "Ba'secu" tau, parca tin minte,
> a renuntat la imunitatea parlamentara pe timpul anchetei! De era
> vinovat, nu-l bagau la 'sdup" rudele matusii Tamara? Si tot din
> cate-mi amintesc eu, inaintea lui Basescu semnasera...Iliescu si
> nepotul "matusii"!
> Ca Basescu, nu-i curat 100% este adevarat! Dar cine-i curat 100% din
> "politrucii" nostri?
> Basescu, "legionarul" tau le-a spus clar ca sa se termine cu furturile
> si sa se treaca la treaba! Dar "domnii" nu l-au ascultat! Romania
> fiind o tara bogata, bineinteles ca se va continua cu furtul!
> In privinta "gardienei" e clar! Nu merita!
>

buratino
2008-01-12 03:55:53

Re: O parere

mai Paulica, daca faza din '87 fu minciuna sfruntata, poate s-apuca astia sc scobeasca in arhive dupa documentele respective. daca gasesc hirtoagele in cauza cu semnatura tov. Pauker, atunci ne lamurim care minte, nu? chestia din '91 cica nu fu ilegala, da' parca tot madama se scuza ca n-a stiut cum e cu legea shi d'aia sari peste ea. pai nu se cam bat cap in cap declaratiile matusii?


La 2008-01-12 00:40:07, Paul din Ohio a scris:

> Doamna Nicolai sustine ca incidentul din 1987 este o minciuna
> sfruntata. Dansa susine ca celalalt incident (cel din 1991) nu era o
> actiune ilegala. Nu avem decat sa presupunem ca dansa are dreptate,
> pana la proba contrarie. Noi stim ca securitatea este maestra in a
> fabrica dosare (si mape) pentru adversari. Mai stim si ca procuratura
> SECURISTA (nu numai "politica") fabrica dosare la ordinul lui Ba'secu
> (cazul Atanasiu). In cazul Atanasiu, acest "dosar" a fost folosit la
> suspendarea ministrului. Dupa suspendare, justitia l-a gasit
> nevinovat.
> Ba'securistii de pe forum ar face bine sa ia cunostinta de aceste
> ticalosii ale securitatii reprezentate de idolul lor.
>

buratino
2008-01-12 03:59:08

nea Gili Re: Norica

dupa cum combati, io crez ca esti var cu nepoata tovarasei Norica. las' ca ajunge matusa ta ministru shi-ti gaseste shi tie un loc caldutz unde sa tai verdeatza lu' cutzu cu salar barosan


La 2008-01-12 00:37:23, Fulga a scris:

> Procuroare foarte slaba, condamna un om nevinovat! "Nestiind" legea, a
> aparat un cetatean strain! Traseista politica de prima clasa! Jurista
> lui "peshte", a pus-o pe nepoata sa voteze in locul unui coleg de
> partid! INFRACTIUNE, pe romaneste! Intervine -TRAFIC DE INFLUENTA - ca
> sa-si angajeze aceeasi nepoata la Directia penitenciarelor! Si se vrea
> "ministreasa" la Justitie! Pai de nu cunoaste legea, ce sa caute in
> fruntea Justitiei?
> In alta ordine de idei, "motociclistul" , fiu vitreg al unui mason,
> grecotei la origine, n-o "inghite" pe Norica deoarece e "ciripitoare"!
> Patriciul insa, ii impune premierului s-o "numeasca" pe Norica la
> Justitie, ca doar el e seful Premierului Romaniei! Tariceanu insa,
> si-a "eliminat" doi rivali: Orban si Norica! Nefiind numita, Tariceanu
> ii poate da "flit" Noricai din partid!
> Din pacate, din aceasta lupta pentru putere, perdanti sunt romanii de
> rand!
>

buratino
2008-01-12 04:01:15

Re: Cotrofelule

mare adevar grait-ai, sfintia ta :-) amin.


La 2008-01-12 03:24:05, CALUGARUL a scris:

> La 2008-01-11 23:54:21, cotrofelnitza a scris:
>
> ...Fat-Frumosu' din Lacrima al tau n-are nimic la dosar ?
> No vax albina, nimic la nimic trage !
> E doar aceiasi placa, Palatu' Pionierilor inpotriva palatului
> Victoriei,
> cine-i cel mai mare leu , are cei mai multi roni...
>
>
> _________
>
>
>
> Cotro, il iubesc eu pe Base exact cit ii place ciinelui sa linga sare.
> Mi-e indeferent si madagascar. Ba, as putea sa spun ca in 2003 am fost
> singurul de pe aici care am prezis ca Basescu va fi o mare deceptie
> pentru cei care-l adulau. Numai ca, intre timp, romanii nu de pe aici
> si de pe dincolo nu stiu sa se comporte ca niste supusi care habar nu
> au ce se intimpla in spatele usilor inchise. Nici eu nu stiu, dar, in
> cazul de fata e prea pe fatza toata jigodeala si nu pot sa tac si sa
> nu vad ceea ce este atit de evident si chiar pentru epileptic.
>
> Base e presedinte, dar e si politician, or in politica lupta nu
> cunoaste onoare, morala, mila, si adversarul trebuie eliminat, daca se
> poate, si din viata. Base nu este nici pe departe curat. Dar, cine
> este ? Dupa 89 Romania a reprezentat o pashune a nimanui plina cu de
> toate pentru toti. Au apucat cei care au fost mai dibaci in
> furtaciune. Acum au reusit sa-si bata joc de justitie si sa devina
> ,,factori promotori de progres" (fi-mi-ar scirba !).
>
> In cazul de fata, Basescu i-a copt-o perfect lui Tariceanu, care nu a
> mizat decit pe un atuu > ajutorul presei pentru asha-zisa lehamite a
> romanului fata de razboiul celor doua palate, ceea ce nu este nici pe
> departe adevarat. Romanului ii place aceasta gilceava si asteapta
> deznodamintul ca intr-un meci Steaua-Rapid, in care amindoua echipele
> joaca la fel de prost.
>
>

CALUGARUL
2008-01-12 04:08:15

Re: Cotrofelule

Mai, burationo, pe unde te-ai tot umblat, baiatule, ca n-ai mai dat pe-aici. Te-am vazut prin vecini, dar ra, rar de tot. Am crezut c-a dat damblau peste tine si-ai devnit si tu oligarh cu mertzan la scara si amanta, cintareatza la Bamby !

FB
2008-01-12 04:32:27

Executia Noricai

este o executie demna de anii '50. In fapt ,Tariceanu este Prim -ministrul Romaniei.Are dreptul sa-si aleaga echipa cu care conduce tara.El poarta raspunderea. Si atunci care este problema?
Daca ne luam la bani marunti nu gasesti pe nimeni in Romania vorbesc nici un absolvent de drept ,trecut de 30 de ani ,care sa nu fi fost implicat intr-o forma sau alta in sistemul judiciar comunist.A condamnat pe cineva pe nedrept.
Posibil ,se intampla eori atata doar ca s-a facut dreptate.Da'dar n-a facut ce trebuia ,etc ,etc.Pana acum anu stiam aceste amanunte criminale din viata Noricai.Cine si cu ce interes furnizeaza Presedintelui informatii din dosarele personale ale oamenilor politici?
Nu o simpatizez pe d,na Nicolai ,dimpotriva am vazut cum a sarit din barca ce se scufunda a taranistilor ,in cea liberala.Dar asta nu inseamna ca pot aprecia metodele Presedintelui de a submina autoritatea sefului executivului.
Tara arde ,baba se piaptana.Romania e pe val in UE ,Nato ,urmeaza sedinta celor din urma ,iar onor guvernul nu poate numi un ministru la justitie.A cui este vina ?buratino
2008-01-12 04:36:57

Re: Cotrofelule

la un moment dat ma plictisisem de cenzura d'aci. scriam ceva acu shi aparea postarea peste o ora, daca aparea. vaz ca-shi revenira. sa videm cit tine minunea :-)
nu-i mai vazui pe mosh Gligorie shi nea tractor.


La 2008-01-12 04:08:15, CALUGARUL a scris:

> Mai, burationo, pe unde te-ai tot umblat, baiatule, ca n-ai mai dat
> pe-aici. Te-am vazut prin vecini, dar ra, rar de tot. Am crezut c-a
> dat damblau peste tine si-ai devnit si tu oligarh cu mertzan la scara
> si amanta, cintareatza la Bamby !
>

buratino
2008-01-12 04:41:27

Re: Executia Noricai

nea FB, matale nu prinseshi ideea. marinelu ceru dosaru' shi aia il livrara. nu e nimic iesit din comun. toti aia din justitie au un dosar care e disponibil la cerere.
unde ai vrea matale sa le consemneze greselile sau abaterile de la ... ? un fel de cartulie de munca, cazier sau cum iti place :-) calci strimb, se trece la raboj pt. posteritate. altfel te trezesti cu Mailat sef al politiei romane :-)))

La 2008-01-12 04:32:27, FB a scris:

> este o executie demna de anii '50. In fapt ,Tariceanu este Prim
> -ministrul Romaniei.Are dreptul sa-si aleaga echipa cu care conduce
> tara.El poarta raspunderea. Si atunci care este problema?
> Daca ne luam la bani marunti nu gasesti pe nimeni in Romania vorbesc
> nici un absolvent de drept ,trecut de 30 de ani ,care sa nu fi fost
> implicat intr-o forma sau alta in sistemul judiciar comunist.A
> condamnat pe cineva pe nedrept.
> Posibil ,se intampla eori atata doar ca s-a facut dreptate.Da'dar n-a
> facut ce trebuia ,etc ,etc.Pana acum anu stiam aceste amanunte
> criminale din viata Noricai.Cine si cu ce interes furnizeaza
> Presedintelui informatii din dosarele personale ale oamenilor
> politici?
> Nu o simpatizez pe d,na Nicolai ,dimpotriva am vazut cum a sarit din
> barca ce se scufunda a taranistilor ,in cea liberala.Dar asta nu
> inseamna ca pot aprecia metodele Presedintelui de a submina
> autoritatea sefului executivului.
> Tara arde ,baba se piaptana.Romania e pe val in UE ,Nato ,urmeaza
> sedinta celor din urma ,iar onor guvernul nu poate numi un ministru la
> justitie.A cui este vina ?
>
>
>
>
>

CALUGARUL
2008-01-12 05:12:54

Re: Executia Noricai

La 2008-01-12 04:32:27, FB a scris:

Cine si cu ce interes furnizeaza Presedintelui informatii din dosarele personale ale oamenilor politici?


__________


Tataie, de ce ai cap pe umeri ?, doar ca sa nu-ti plua in git ? Ceteste, bre, de mai multe ori editorialul daca nu esti in stare sa intelegi romaneste. Informatiile pe care le are Basescu sunt informatii cerute de el CSM-ului acest lucru facind parte din procesul normal, democratic, aprobat de constitutia Romaniei pentru numirea unui ministru! Dhaaaaa ! Basescu a fos tinformat PUBLIC de cei de la palatul de justitie care se ocupa cu acest lucru. Nu mai faceti clabuci cu securitatea, cu anii 50 si cu alte demente, bai, gushterilor ! Voi aveti creiere in cutiile alea craniene, sau paianjeni ?

CALUGARUL
2008-01-12 05:14:50

Re: Cotrofelule

La 2008-01-12 04:36:57, buratino a scris:

nu-i mai vazui pe mosh Gligorie shi nea tractor.


_________


Mosh Gligore nu mai are fitil iar tractorul tradeaza la Ev. Zilei ! Cind poate, ca in rest e la Cazinou 24 din 24. Intr-o zi o sa posteze din vreo cutie de carton de sub vreun pod.

FB
2008-01-12 05:21:35

Re: Executia Noricai

La 2008-01-12 05:12:54, CALUGARUL a scris:

> La 2008-01-12 04:32:27, FB a scris:
>
> Cine si cu ce interes furnizeaza Presedintelui informatii din dosarele
> personale ale oamenilor politici?
>
>
> __________
>
>
> Tataie, de ce ai cap pe umeri ?, doar ca sa nu-ti plua in git ?
> Ceteste, bre, de mai multe ori editorialul daca nu esti in stare sa
> intelegi romaneste. Informatiile pe care le are Basescu sunt
> informatii cerute de el CSM-ului acest lucru facind parte din procesul
> normal, democratic, aprobat de constitutia Romaniei pentru numirea
> unui ministru! Dhaaaaa ! Basescu a fos tinformat PUBLIC de cei de la
> palatul de justitie care se ocupa cu acest lucru. Nu mai faceti
> clabuci cu securitatea, cu anii 50 si cu alte demente, bai,
> gushterilor ! Voi aveti creiere in cutiile alea craniene, sau
> paianjeni ?
>
Ei uite noroc cu tine ca ne dumiresti.Nu mi se pare ca a gresit grav.Sau intentionat.N-a facut politie politica ,asta e important in rest din pacate sunt destule cazuri peste tot in lume in care nevinovati sunt acuzati pe nedrept.Iar daca se stia despe Norica acest amanunt de ce pana acum nu s-a spus nimica ?

Omul cu Picioare foarte Paroase
2008-01-12 05:37:07

.. Eh.. Norica Lewinsky - Guvernul giambasului Tariceanu, Patriciu bubosul si cei 322 de pitici...

...traim intr-o lume feerica si de visuri... (urate... bien surrr..)

CALUGARUL
2008-01-12 05:40:05

Re: .. Eh.. Norica Lewinsky - Guvernul giambasului Tariceanu, Patriciu bubosul si cei 322 de pitici...

La 2008-01-12 05:37:07, Omul cu Picioare foarte Paroase a scris:

.. Eh.. Norica Lewinsky - Guvernul giambasului Tariceanu, Patriciu bubosul si cei 322 de pitici...

...traim intr-o lume feerica si de visuri... (urate... bien surrr..)


_________


Nu-i bai, atita timp cit sta plapuma pe par !

Aelectrostivuitoritei
2008-01-12 06:52:14

Re: In sfarsit lucrurile tind a se clarifica.

La 2008-01-11 22:04:56, Alex.Pandrea a scris:

> Asa zisul rasboi dintre palate incepe sa arate ceea ce de fapt
> este,diferenta intre a fi politician si de a te afla in treba
> practicand politicianismul.
> Cu francheta sa caracteristica,Excelenta sa Presedintele Basescu
> avertizeaza ca in interesul Romaniei si a pozitiei sale in Europa el
> nu poate admite o personalitate politicianista cu mari tare
> profesionale si morale,o personalitate care isi bazeaza cariera pe
> politicianism ieftin,luand parte la campania perpetua a frustratilor
> din PNL-aripa oligarhica care isi inlocuesc lipsa de talent politic
> sau interesele meschine printr-o campanie fara de sfarsit de insultare
> si ofensa a Institutiei Prezidentiale.
>
> Dl.Tariceanu se comporta arogant nevenind pentru discutii la
> Presedentie si, mai mult refuza a raspunde la telefnul prezidential,ca
> si cum interesele Romaniei nu pot trece de orgoliul sau nemasurat.A nu
> raspunde la un telefon al Presedintelui este o grava infractiune,dat
> fiind ca aceasta comunicare se foloseste adesea in situatii de urgenta
> chiar pentru securitatea nationala.
> Cu doamna Norica Nicolae situatia este simpla.
>
> Din cele expuse ,dumneaei determina condamnarea unui nevinovat si mai
> mult,cand cazul se elucideaza, modifica mandatul de arestare si
> introduce in inchisoare fara judecata pe cel vinova,pe mandatul
> celuilalt care doar este eliberat.
> Chiar sistemul comunist nu ajungea la asemenea mistificari de a
> inchide fara judecata pe un individ,substituindu-l altuia.Cat priveste
> al doilea caz mentionat,ca fiind procuror, a spune ca nu ai cunoscut
> legea,lucru de care nu se poate prevala nici ultimul analfabet din
> Romania, situatia este dramatica iar renuntarea ei si iesirea din
> magistratura pare un regret tardiv.
>
> De aici romanii vor asista la anormalitatea vietii politice din
> Romania.
>
> Se poate ca Dna.Nicolae sa ajunga ministru.In fond cum se fac legi
> pentru infractori,se imbogateste ilegal,se voteaza de catre nepoata
> doamnei in Parlamentul tarii,doar pentru ca este nepoata de senator,ce
> mai conteaza pentru un regim oligarhic sa treaca peste morala si chiar
> peste lege si dna.Nicolae sa devina ministru.
>
> Explicatiile date de dna Nicolae sunt puerile,la nivel de gradinita.
> Crispata,ea explica acuzele grave, in doua cuvinte:pentru prima
> acuzatie nu este adevarata pentru ca nu a fost condamnata iar pentru a
> 2-a ca ea nu a incalcat legea.
>
> Cat despre faptul ca Mapa profesionala ar fi fost alcatuita de
> securitate,este o minciuna sfruntata,aceasta era facuta de Serviciul
> de Cadre a Institutiei,securitatea facand dosare proprii care sunt azi
> la CNSAS.
>
> Cred ca asemenea puerilitate face parte din psihologia oligarhica care
> isi permite a da orice explicatie,oricat de absurda si exorbitanta ar
> fi si nu ii intereseaza reactia celor din jur,pentru ca,vedeti dv,noi
> suntem la putere si putem face sau spune orice.
>
> Ramane de admirat cerbicia Excelentei sale Presedintele si care cu
> toate pericolele de a-si opune intreaga clasa oligarhica,a spus-o
> clar,NU pentru numirea ca ministru a unei unelte oligarhice.
>
> Aceasta pagina murdara din aria politicii romanesti trebuie sa ne
> trezeasca.Poporul trebuie sa decida daca actuala clasa politica mai
> poate continua dupa alegerile din 2008.
>
> Oligarhii supraliciteaza scarba de politica sau nepriceperea
> cetateanului roman.
> Vom vedea daca acest lucru mai este posibila dupa alegerile din 2008.
>
>
Excelenta, zici? Ptiu, drace...

doctorul
2008-01-12 07:12:25

interventia lui Severin

o vad ca singura de bun simt {cel putin pana acuma}.Ce-i cumplit,este ca ne facem in continuare de ras.Da,domnilor,ne rad si curcile !

Mache
2008-01-12 07:21:47

Re: O parere

Mon cher,

Hai sa nu comentam povestea din '87 care poate fi intr-adevar fabricata securitate.

Dar raman doua puncte foarte grave:
- Povestea din '91 in care M-me Nicolau a aparut la bara ca avocat (atentie, ea nu a negat faptul) si a pledat impotriva statului roman pentru care slujea ca procuror?!? S-ar putea intr-adevar ca in legislatia romaneasca a epocii sa se fi gasit o portita pentru asa ceva, dar moralmente o asemenea conduita e incopatibila cu ORICE fel de magistratura superioara... Iti imaginezi ce s-ar intampla la tine in Ohio daca un procuror districtual l-ar apara pe nu stiu ce amic de al lui ca avocat, la un proces impotriva statului? Baiatu' ala nu ar mai fi veci pururi magistrat si nici baroul n-ar mai vrea sa stie ca el exista...

- Povestea cu votul nepoatei e de asemenea impardonabila (si nu e fabricata pt. ca Mme Nicolau a recunoscut-o). Iti imaginezi ce balci s-ar fi produs daca un senator american ar fi procedat la fel - adica daca ar fi instigat/facilitat falsificarea votului in senat? Existenta lui politica s-ar fi incheiat imediat, iar orice aspiratie la o pozitie ministeriala ar fi fost de domeniul ridicolului...

Sa intelegem ca standardele in Romania ar trebui sa fie mai jos? Adica cum scapa unu' de la ocna, s-a si copt pentru o slujba de ministru?

La 2008-01-12 00:40:07, Paul din Ohio a scris:

> Doamna Nicolai sustine ca incidentul din 1987 este o minciuna
> sfruntata. Dansa susine ca celalalt incident (cel din 1991) nu era o
> actiune ilegala. Nu avem decat sa presupunem ca dansa are dreptate,
> pana la proba contrarie. Noi stim ca securitatea este maestra in a
> fabrica dosare (si mape) pentru adversari. Mai stim si ca procuratura
> SECURISTA (nu numai "politica") fabrica dosare la ordinul lui Ba'secu
> (cazul Atanasiu). In cazul Atanasiu, acest "dosar" a fost folosit la
> suspendarea ministrului. Dupa suspendare, justitia l-a gasit
> nevinovat.
> Ba'securistii de pe forum ar face bine sa ia cunostinta de aceste
> ticalosii ale securitatii reprezentate de idolul lor.
>

doctorul
2008-01-12 07:37:26

Pt.Calugarul

Vasile : Mos_Tautu cand apare,apare cu postari foarte lungi,indiferent daca are de spus ceva,sau nu.Nu se plictiseste,asta ma face sa cred ca are ceva folos din ce face.

paraipan
2008-01-12 07:52:04

Si ce zice Severin?

La 2008-01-12 07:12:25, doctorul a scris:

> o vad ca singura de bun simt {cel putin pana acuma}.Ce-i cumplit,este
> ca ne facem in continuare de ras.Da,domnilor,ne rad si curcile !
>

"Poate ar trebui sa ne uitam ce spune Constitutia si in legatura cu solutiile care trebuiesc aplicate atunci cand presedintele nu este in masura sa-si indeplineasca atributiile"

Pai sa se uite. Ca d'aia il platesc si mama si tata. Si ce-o sa gaseasca intr-o Constitutzie scrisa pe genuchi? O sa gaseasca ce vrea el. Ca aceasta Constitutzie a RO, e mai stupida chiar decit cartzuliile cu Harry Potter (daca se poate inchipui asa ceva) si lasa loc la interpretari cu ghiotura.

"constatam imposibilitatea presedintelui de a functiona si sa cerem celui care potrivit Constitutiei il inlocuieste in asemenea cazuri, presedintele Senatului"

Haida de Mon Cher! Intii explici dumneata / Severin de ce Presedintele ales al RO, NU POATE FUNCTZIONA. Cit depre Presedintele Senatului, sa-si vada de caltabosi, .... sorry .... votca.


"Norica nu se compara cu ministrii care au mai fost dupa 2004 si are toate atuurile pentru a face o treaba buna"

Prin aceasta fraza, Domnul Severin s-a mai descalificat again, .... again, .... and again. Aceasta candidata, n-are profilul unui Ministru de Justitie intr-o tzara Europeana. Eventual in Volta Superioara. Mali .... nu's sigur, ca au niste oameni graduatzi la ENA.

"cum arata si Vacaroiu si Severin, "afecteaza imaginea tarii".

Tz, Tz, Tz! Don&#8217;t worry, Domnule Doctor! Cine's Vacaroiu si Severin? Plumberi? Si unde? La ce companie lucreaza? Imaginea RO pe planeta Terra, nu exista. Si lucrul asta trebuie sa te bucure. Imaginea in UE e &#8230; e nasol, si tu stii asta.

"mesajul receptionat la Bruxelles in legatura cu acest scandal a fost unul dezastruos, de "instabilitate, cearta si hartuiala politica"

Corect! Si foarte bine. Sa vedem daca spagile grase date unde trebuie pe la cel Bruxelles, vor lasa din nou natziunea RO la mina unor .... gunoaie. Poate nu. Asta ar fi salvarea RO. Si sfirsitul lui Adrian Severin. Wouldn't be nice?

paraipan
2008-01-12 08:00:10

Re: In sfarsit lucrurile tind a se clarifica.

La 2008-01-12 06:52:14, Aelectrostivuitoritei a scris:

>> Excelenta, zici? Ptiu, drace...

Pai Mon Cher .. chestie de cherestea. Acu' daca ai UE Passport, nu inseamna ca .. cum sa-ti explic io .. ca sa intzelegi I mean .. Presedintele unui Stat nu'i presedinte de CAP. Exista niste cutume. You got it?

HAO CIU TZI
2008-01-12 08:02:10

Re: .. Eh.. Norica Lewinsky - Guvernul giambasului Tariceanu.../ Taci ba ca vorbesti prostii, ca de

obicei!

La 2008-01-12 05:37:07, Omul cu Picioare foarte Paroase a scris:

> ...traim intr-o lume feerica si de visuri... (urate... bien surrr..)
>

paraipan
2008-01-12 08:05:11

Sau poate se .. amuza pur si simplu

La 2008-01-12 07:37:26, doctorul a scris:

> Vasile : Mos_Tautu cand apare,apare cu postari foarte lungi,indiferent
> daca are de spus ceva,sau nu.Nu se plictiseste,asta ma face sa cred ca
> are ceva folos din ce face.
>
Asa cum fac io. P'aici pe linga Barrie, iarna, noptzile's lungi.

HAO CIU TZI
2008-01-12 08:09:32

Re: Executia Noricai / Bai, nu mai faceti clabuci cu securitatea ca-l jigniti pa slujitorul ei ''ca-

-calugarul''!

La 2008-01-12 05:12:54, CALUGARUL a scris:

> La 2008-01-12 04:32:27, FB a scris:
>
> Cine si cu ce interes furnizeaza Presedintelui informatii din dosarele
> personale ale oamenilor politici?
>
>
> __________
>
>
> Tataie, de ce ai cap pe umeri ?, doar ca sa nu-ti plua in git ?
> Ceteste, bre, de mai multe ori editorialul daca nu esti in stare sa
> intelegi romaneste. Informatiile pe care le are Basescu sunt
> informatii cerute de el CSM-ului acest lucru facind parte din procesul
> normal, democratic, aprobat de constitutia Romaniei pentru numirea
> unui ministru! Dhaaaaa ! Basescu a fos tinformat PUBLIC de cei de la
> palatul de justitie care se ocupa cu acest lucru. Nu mai faceti
> clabuci cu securitatea, cu anii 50 si cu alte demente, bai,
> gushterilor ! Voi aveti creiere in cutiile alea craniene, sau
> paianjeni ?
>

     Pagina  din 7      Pagina urmatoare

« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Istoria provinciei Kosovo (5443 afisari)
 E Basescu! Sau e Talpes? (4809 afisari)
 Psihologii serviciilor secrete (2818 afisari)
 Amenintari de la Chisinau (2580 afisari)
 Executia Noricai (2321 afisari)
 Regina Ana: Cred ca Elisabeta Rizea este o mare doamna (1867 afisari)
 CT Popescu: Daca ne uitam la ce se intampla in presa, poate ca demisia mea nu e atat de surprinzatoare (1571 afisari)
 Fumatori, vremea razbunarii! (1467 afisari)
 Marius Oprea ii raspunde lui Tismaneanu pe tema criticilor aduse Guvernului (1202 afisari)
 Incidentul naval din Stramtoarea Ormuz, provocat de o farsa? (1105 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01467 sec.