Ziua Logo
  Nr. 4106 de sambata, 8 decembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2007-12-08
Victor Iosif din USA (...@comcast.net, IP: 24.19.169...)
2007-12-08 22:16
Nu mai au munitie

Aflati in degringolada, aparatorii Canaliei Perfecte, recurg la argumentele cele mai bizare. Laudatorul de Tatuc, Aladin cel Vajnic, loveste de data asta in fostul presedinte ca reprezentant al altui partid national. Tot ce e national, le pute dumnealor. Mai departe el indeamna sa-l lasam pe cel numit in prima propozitie "sa-i bage pe toti la puscaire". De-aia am luptat pentru economie de piata, ca sa ajungem ca un tatuc sa mitralieze sau ma rog sa bage la puscarie pe toti? Nu trebuie sa existe un system independent care face drepatea? A auzit el de separatiea puterilor in stat? Cred ca a auzit, dar in dispretul lui fata de popor, vrea sa ameteasca gloatele de mioritici.
Partea hilara este ca acum apoape doua decenii, unul din intelectualii lui Basescu ne facea teoria “tatucului”, mai bine zis a respingerii ideii de tatuc al natiunii. Astazi respectivul este un magnat pe care nici nu avem voie sa-l numim oligarh communist. Cum a pus individual mana pe “Editura Politica”, imperiul Editura Politica, prin 30 de ore de munca cinistita din cele 24 disponibile in fiecare zi? Si, … continua sa faca bani pe spinarea statului intr- veselie. De exemplu una din “product-rile” lui este acea screiere derizorie mosita de proteje-I regimului Canaliei, scirere de condamnare a regimului “ilegal si criminal”. “Criminal”? Da, dar nu si ilegal. A fost foarte legal acel regim, intalnirea mai marilor planetei din Crimeea i-a dat legalitate. Nimieni, n-a plecat nici macar de-a busilea sa vina sa vaneze regimul criminal. Inseamna ca a fost legal. Ministrul de externe al acelui stat criminal (pe bune, criminal) a fost presedinte al Adunarii General al ONU. Si, altelea alea, manifestari de recunoastere al caracterului legal al regimului, prin recunoasterea reprezentantilor lui. As putea si sa adauga in gluma, indrazneste cineva sa ne arda sau sa ne anuleze diplomele de studii fiindca au fost emise in regimul criminal?
Deci, de oligarhul Gabi Liiceanu ar trebui sa fie bagat primul ca e mai aproape si e cunoscut. Pe cine a bagat taucul la parnaie. Singurul partener politic cu care se baga in seama, este oligarh bun, sau rau? Cred ca este bun, fiindca se intalnec la crasma. Si se mai simt si bine, atat de bine ca a urcat baut la volan. Totusi, a bagat pe cineva la puscarie? Din nou, are el dreptul asta? El, vopistorul de cioara. Sa incerrci sa confisti intregul spectru politic, iti trebuie obraznicie nu gluma


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Focarul Kosovo (5976 afisari)
 Bucurestiul lui Videanu (3356 afisari)
 Cazul Serbia - ghinionul natiunilor mici (3059 afisari)
 Trupe rock maghiare cer Ardealul inapoi (2614 afisari)
 SUA impun in mod nazist solutii pentru Kosovo (2523 afisari)
 Leonardo da Vinci e posibil sa fi fost arab (2342 afisari)
 Fotografii cu profetul Mahomed in postura de homosexual, expuse in Olanda (1514 afisari)
 Angelina Jolie, cel mai sexy star de la Hollywood (1404 afisari)
 Miliardarii rusi Abramovici si Deripaska incearca sa preia Google  (1268 afisari)
 Decanul Baroului Bucuresti, Cristian Iordanescu, a incetat din viata  (1262 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00693 sec.