Ziua Logo
  Nr. 4096 de luni, 26 noiembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Anchete

2007-11-26

Comentarii: 3, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

coscaru
2007-11-26 13:32:00

total distorsionat .manipulare pe fata.

Samson (in spatele lui se afla Basescu) ordinul de perchezitie si circul facut acum 2 luni a fost declansat de omul numit de cine? de Basescu in CSM unul din Medgidia Caraiorgu(unul cu mustata alba) . asa ca mai usurel cu manipularea tov de la ziua.

Dumitrescu Ioan
2007-11-26 20:42:38

JUDECATORIA SINAIA FENOMENE PARANORMALE :DISPARE PAMANTUL IN ROMANIA

Nu nu este gluma in dosarul nr.1492/310/2006, doamna judecator Mitrache Ancuta a facut sa dispara pamantul si nu acolo vreo suta de metri ci peste 2000 m.p .
Desii expertul topometrist judiciar din dosarul de fata a intocmit corect masuratoarea si identificarea cu aparatura de specialitate ( teodolit ), lucrarea dansului prin care pozitioneaza parcelele de proprietate conform actelor proprietarilor, doamna judecator Mitrache Ancuta « ascunde terenul » si printr-o vrajitorie numita sentinta civila nr.1114/2007, data in dosar « volatilizeaza » o suprafata de teren de 2.188 m.p . In ritmul acesta este posibil ca doamna judecator sa faca sa dispara si Romania de pe harta globului ..
Astfel la fila 8, randul 5, a sentintei paranormale doamna judecator Mitrache Ancuta, spune despre expert ca : « acrediteaza ideea ca intre proprietatea lui Moldoveanu si proprietatea Popescu Frusina s-ar intercala un lot de teren ce ar fi ramas vanzatoarei Popescu Frusina, dupa vanzarea aratata « .
Domnul expert din dosar nu are nici o vina, caci dupa ce dansul masurase, identificase terenurile proprietate, apoi sosit in vizita pe teren si doamna Mitrache Ancuta care facand o vraja a facut sa dispara 2.188 m.p, asa ca la randul 6, al filei 8, dansa spune in legatura cu concluziile expertului : « aceasta concluzie este eronata si contrazisa evident prin chiar actul autentic cu care Popescu Frusina a vandut catre Ion Marin Vasii act din care nu rezulta sub nici o forma ca la nord vanzatoarea si-ar fi pastrat vreo suprafata de teren, vecinatatile locului instrainat fiind la nord cu lotul numitei Paraschiva Radu Manta « .
Evident nedumerit de « magia judecatoarei Mitrache Ancuta « , reiau pentru a mia oara calculele aritmetice :
De la Valea Naparului Mic, adica dinspre Nord exista patru proprietari : Petrinii cu 5000 m.p, urmeaza apoi Moldoveanu cu 1040 m.p, apoi Vasii cu 1000 m.p si Dumitrescu cu cei 2000 ramsi dupa « judecata dreapta de la instanta din Sinaia, suprafete ce insumate totalizeaza 9040 m.p .
Loturile lor fac parte din loturile 1, 2 si 3, primite in urma partajului voluntar din anul 1935, de pe urma defunctului strabunic al vanzatoarelor noastre Ion M Faclet, adica Paraschiva R Manta a primit prin partajul voluntar din 1935, lotul 1 adica o suprafata de teren de 7188 m.p, Popescu Frusina a primit lotul 2, adica 2020 m.p, Vasile Alexandrina lotul 3 tot 2020 m.p, suprafete ce insumate totalizeaza 11.228 m.p .
Adica in 1935 suprafata celor 3 loturi, era de 11.228 m.p si acum aceasi suprafata, la care s-au schimbat doar proprietarii, s-a « volatilizat si devine 9040, rezultand o « evaporare’ a pamantului cu 2.188 m.p .
Evident in topometrie sunt admise anumite erori, mai intelegeam zece chiar si o suta de metri, dar sa « dispara » 2000 m.p, este de domeniul fantasticului, al paranormalului, de cartea recordurilor erorilor judiciare .
Lasand tonul de gluma la o parte, este jenant si comentariile sunt de prisos …si deja s-a depasit orice limita a ilegalitatii furtului de proprietate in Romania .
Sunt convins ca in Italia, aceasta "eroare", judiciara ar fi declansat un Tsunami din partea controlului ierarhic juridic superior, dar in Romania, tara tuturor posibilitatilor, unde justitia doarme chiar si aceasta monstruoasa judecata, este ceva normal .
In orice tara civilizata, normala, acest anormal ( paranormal) judiciar ar fi scandalizat, numai in Romania nu .
Degeaba ne miram ca italienii s-au revoltat fata de o crima josnica a unui cetatean rom…, la noi ar fi fost trecuta cu vederea, caci face parte din normalul paranormal din Romania . Imi fac datoria fata de mine sa sesizez si CSM-ul, dar ……Ce Sa ne Mai miram ?
Am informat opinia publica interna si internationala, despre incalcarea grava a dreptului de proprietate, de mostenire, a dreptului de aparare in Romania, la nivelul Judecatoriei Sinaia .
Ca cetatean al Uniunii Europene solicit intemeiat respectarea drepturilor mele constitutionale, privind proprietatea si dreptul la aparare .
Nu voi accepta sa imi fie incalcate drepturile si cred ca principiul : " nimeni nu este mai presus de lege " . Incalcarea cestui principiu ar insemna instaurarea DICTATURII JUSTITIEI IN ROMANIA .

Dumitrescu Ioan
2007-11-26 20:44:28

ROMANIA CIORDEALA DEMOCRATICA

Dupa anul 1989, in Romania post decembrista a inceput un suflu nou, foamea democratiei si noi romanii ce am crezut in democratie, am inceput sa ne cerem drepturile : libera circulatie, libera exprimare, dreptul de proprietate, etc .
Concomitent « baietii desteptii « s-au pus pe treaba si cum in vidul de putere, de autoritate era loc de « ciordeala », s-au pus pe capatuiala .
Uite asa a inceput competitia « democrata «, in Romania, pentru vile, pentru masini scumpe si imbogatire fara scrupule, fara mama, fara tata, fara Dumnezeu.
Principiul cu « capra vecinului », a fost modificat cu « vila vecinului » .
Lacomia a generat ceea ce nea Basescu definea ca "sistem ticalosit" .
Practic dupa revolutie presedintele Basescu este singurul ce are curajul si exprime la modul simplist ideologia post decembrista a "baietilor destepti " .
Mentalitatea ticalosita a generat o gandire, o filozofie de viata cu accente monstruoase ce au deformat constiinta sociala .
La modul simplist sutul de buzunare, hotul ordinar nu mai are nici un respect fata de lege, fata de autoritati, riscul disolutiei autoritatilor fiind real .
Cum zicea un personaj de al meu Ciordel : « daca politistul ciordeste si eu am dreptul sa ciordesc « .
Inainte de revolutie mergeam la teatre, ascultam muzica clasica, acum ….este in topul preferintelor muzica manelelor si filozofia ciordelii .
Printre cetatenii romani emancipati in ciordeala : avocati, notari, judecatori, agenti imobiliari, experti, etc, a aparut o categorie noua de ciorditori reprezentata de taranul roman ciorditor .
Si cum oferta pe piata imobiliara a terenurilor este ispititoare, noua categorie a taranului roman ciorditor a inteles noua democratie ca o veritabila economie de piata si normal daca omul plateste, uzucapiune primeste .
Reteta este simpla si investitia merita .
Gasesti doua babe chioare care sa spuna ca au vazut, ca el taranul ciorditor a stapanit si folosit in deplina liniste timp de 30 ani acel teren « pohtit » de maria sa taranul ciorditor, ce este baiat « solvabil « ce da banul, plateste si uzucapiunea primeste .
Cum se face treaba si nu e degeaba, caci taranul ciorditor, sovabil plateste banul cinstit, avoactului misit ce are relatii la judecatorul « cinstit « .
Concret taranul ciorditor investeste circa trei sau cinci mii de euroi pentru una mie metri in zona montana si scoate profit de zece ori, caci pentru una mie metri la cinci zeci de euroi la mtru patrat, profitul este garantat si ciorditul garantat .
Firma Ciordeala SRL, este o firma serioasa cu echipa meseriasa .
Va da garantii certe nea Ciordescu Eugen, expert topometrist judiciar cu pregatire profesionala ireprosabila si relatii in domeniul Normelor Tehnice de Ciordeala Judiciara .
Dupa revolutia ciordeala, a urmat democratia ciordeala si economia ciordeala si ideologia ciordeala !
« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Proba caselor (3483 afisari)
 Oalele sparte (3438 afisari)
 Referendumul rupe PSD (2843 afisari)
 Reactiile liderilor politici dupa rezultatele exit poll (2469 afisari)
 A murit actorul Radu Panamarenco (2004 afisari)
 Parlamentarii europeni saluta votul romanilor si-l critica pe Basescu (1835 afisari)
 BEC: PD- 28,78%, PSD - 23,14%, PNL - 13,45% (1588 afisari)
 Cioroianu, Chiuariu si David, vizati de remaniere (1289 afisari)
 Teste de paternitate, pe rafturile farmaciilor (1250 afisari)
 Lista celor 35 de europarlamentari romani (1123 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00638 sec.