Ziua Logo
  Nr. 4083 de sambata, 10 noiembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-11-10

Comentarii: 135, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Paul din Ohio
2007-11-09 22:37:50

Costica Argint

Dupa cate inteleg, Costica a scapat din Romania in Occident dupa o condamnare. Cei care aranjeaza detaliile vizitelor oficiale (in general securistii si "ajutoarele" lor ) i-au intins o cursa lui Cioroianu (si Tariceanu) aranjandu-i o intrevedere cu acesta. Asta dupa alegatiile potrivit carora Costica a primit un ordin din ROMANIA de a-l intampina pe Tariceanu cu ...oua stricate. In al doilea rand, Costica a obtinut azil politic in Italia. Aceste lucruri imi intaresc convingerea ca intre autoritatile italiene si KGB (incluzand in KGB si serviciile ba'securiste) exista o conlucrare frateasca demna de o cauza mai buna.

Dan Iasi
2007-11-09 23:24:25

BASE IN NORVEGIA

stiti prin cine a vindud base flota?

prin niste firme norvegiene

oare de asta s-a dus acolo?

Zenn
2007-11-09 23:30:40

Re: Costica Argint

Mai e Volga aia neagra parcata in fata casei? Ia arunca tu o privire printre blind-uri.

La 2007-11-09 22:37:50, Paul din Ohio a scris:

> Dupa cate inteleg, Costica a scapat din Romania in Occident dupa o
> condamnare. Cei care aranjeaza detaliile vizitelor oficiale (in
> general securistii si "ajutoarele" lor ) i-au intins o cursa lui
> Cioroianu (si Tariceanu) aranjandu-i o intrevedere cu acesta. Asta
> dupa alegatiile potrivit carora Costica a primit un ordin din ROMANIA
> de a-l intampina pe Tariceanu cu ...oua stricate. In al doilea rand,
> Costica a obtinut azil politic in Italia. Aceste lucruri imi intaresc
> convingerea ca intre autoritatile italiene si KGB (incluzand in KGB si
> serviciile ba'securiste) exista o conlucrare frateasca demna de o
> cauza mai buna.
>

Paul din Ohio
2007-11-09 23:34:01

Re: BASE IN NORVEGIA. Ai dreptate

A fost in vizita la COMPLICII lui in marea HOTIE a flotei romanesti.La 2007-11-09 23:24:25, Dan Iasi a scris:

> stiti prin cine a vindud base flota?
>
> prin niste firme norvegiene
>
> oare de asta s-a dus acolo?
>

gili
2007-11-09 23:55:12

Re: BASE IN NORVEGIA


S-o fi dus si dupa restantele la plata , dar il cuprinsese un dor asa nestavilit sa-si vaza omologul , "presedintele Norvegiei" ...
Si neispravita asta preda stiinte politice si a mai fost si sefa cancelariei prezidentiale .
La asa presedinte , asa consiliera , n'asa?
Da ce vina platim noi romanii sa ne priocopsim cu astfel de neispraviti ?!

neamtu tiganu
2007-11-10 00:00:25

Nu pot fi de acord cu aceasta insinuare

La 2007-11-09 23:24:25, Dan Iasi a scris:

> stiti prin cine a vindud base flota?
>
> prin niste firme norvegiene
>
> oare de asta s-a dus acolo?
>
---------------------------------
Nu pot fi de acord, nu e posibil ca Dom Prs. sa se fi dus acolo sa-si ia tainu... din comunicatele de presa internationale autoritatile norvegiene au fost f. impresionate de invatamintele Domnului Basescu. S-a accentuat importanta teoriei ca vara nu-i ca iarna, poporul norvegian fiind in decursu istoriei incercat de aceste nedreptati socio-geografo-politice, norvegienii au luat modelul romanesc si au inceput sa construiasca o Axa si pe termen lung vor chiar un Bazin al marii.

P.S Nici colaborarea economica nu a fost neglijata, Romania va importa gheata ca natiune favorizata, mai ales in timp de iarna si va exporta apa de ploaie.

Huhurianu
2007-11-10 00:14:22

Traiasca scumpa noastra patrie, ''Siberia'' Europei, multi ami traiasca, laaa multi ani!

Deeeh muica de!

Huhurianu
2007-11-10 00:16:13

Maaaa facu mama oltean maaaa.....

Oooooltean maaaa....

Roman Liber
2007-11-10 00:18:36

Miercuri seara la NRK2 (TV nationala canal 2)...

Nu s-a zis nimic de Ba-secu si vizita lui oficiala. Doar de un roman care a pacalit o casierita de la un magazin dandu-i o bancnota falsa ptr a fi schimbata cu una buna. Norvegienii sint oameni finuti. Concluzia: cum e turcu si pistolul. Prietenii stiu de ce.

PS Pirandele cersesc la colt de strada. Iar oamenii lui basecu sint inca plasati in functii bune la Klavenes, firma care ne-a usurat de ceva vapoare via securistii & comp.

Radu Dragan
2007-11-10 00:33:49

Cat va mai fii ministru Cioroianu?

Domnul Cioroanu e repetent?
Domnul Cioroianu e ceea ce este, un om cu orientare consomolisto-fascista.
Cioroianu s-a trezit spunand adevarul cand speram sa fi scapat si de comunism si de fascism.
Tot ce va spune Cioroianu de acum inainte e apa de plaie, iar faptul ca mai ocupa spatiul de pe fotoliul ministerial e un mare deserviciu adus romaniei, dar nu singurul.

LucaRO
2007-11-10 00:40:56

Ciao Romania ....ciao Europa!

Cam asa ne am adresa unei eprsoane dragi si scumpe di mai ales in simntul prietenesc, dar paote toate astea nu se paote spune de europa si nici atata despre roamnia; de ce?
Clasa POLITICA romana nu are o BUSOLA si mai ales oameni pregatiti. Daca, sau cand voi avea posibilitatea de a costitui eu un guvern, primul lucru pe care voi face va fi numirea ministrilor dupa COMPETENZA profesioanala si PRESTIGIU SOCIAL, nu unul care a lins farfuria partidului de apartenenta si sa fi primit in schimb felia promis de tort! E ceva inamisibil, e suficient sa ne gandim la IMPRUNDETELE afermati a "tovarasului" Cioraianul si mai ales la INCAPACITATEA de a DIALOGA in momente DIFICILE si in cere se cere o SOLUTIE CONCRETA. Deci ciao romania e un imperativ negativ care astazi ne permitem multi imigrati de departe.
Nu pe ultimul punct este situatia romanilor in Europa, a fost tratat foarte RAU palnul de ADERARE si CONDITILE - COTELE de productie in determinate sectoare a economiei romanesti. Peste putin Guvernul va lua masuri sa IMPEDICE dezvoltarea si performarea economiei romanesti, care inca nici nu a revenit la un nivel de piata, nu putem produce prea mult pentru ca apoi nu mai stim cum sa facem fata cu avansul din import, vezi sidelurigia in mod particular, romania a renuntat la mari cantitatei in schimb germania si francia inca fac razboi intre ele , noi ne am bucurat doar cu faptul de a nu MUNCI (tot comunist a ramas Guvernul si Istitutile Statului). Ar mai fi foarte multe de mentionat, dar spatiul este cocis. De aceia mi se pare un alt ciao europa negativ si imperativ: esti prea departe de noi si mai ales suntem prea inapoi si nostalgici de trecut, viitorul ne sperie.
Ar fi palcut ca Romania chair in momentul acesta sa gaseasca o pozitie comna cu privire la strategia combateri infractiunilor, fie in tara ca si in strainatate acolo unde este posibil sa intervine, sa fim PROTAGOSNITI de VALORI si apoi vom deveni, ceia ce in zilele astea se intampla, EXEMPLE bune sau de neurmat pe paln european, de aceia stiind ca Multi POLITICIENI din RO citesc acesta articol, rog din SUFELT sa AIBA CURAJ sa fie UNITI si sa PROMOVEZEI nu doar o imagine de tara si sa promoveze ceia ce poporul roman are in sufeltul sau. Ce face rau rau nou face rau si aproapelui nostru. De acea trebue sa ne comportam in mod MATUR si mai ales RESPONSABILI...nu mai vreau sa aud ca Rromi comit infranctiuni si nu Romani, e atata de ridicola aceasta scuza incat nu poate deloc sa fie pronuntata. Suntem romani si suntem responsabili de ceia ce se intampla la noi sau cu cetateni nostri, Deci Cioroenu....nu mai fii PURITAN JUDAN si fii OM care isi MURDARESTE MAINILE prin POVOHARA MUNCI si vei culege NUMAI FRUCTE MATURE si toti ne vor respecta! Curag "pustulita guralie"! Sa traieasca Romania!

Huhurianu
2007-11-10 00:43:05

Re: BASE IN NORVEGIA / Apropo fosta MARE FLOTA ROMANEI FACUTA INVIZIBILA DA BASE SI ALTII CA EL,

propun sa il numim pe Base si colegii... candidat la premiul Nobel pentru pace, acum e mai multa pace in porturi nu se mai aud acolo zgomotele facute de a patra flota din lume cea romaneasca, facuta invizibila da susnumitii!


La 2007-11-09 23:24:25, Dan Iasi a scris:

> stiti prin cine a vindud base flota?
>
> prin niste firme norvegiene
>
> oare de asta s-a dus acolo?
>

FB
2007-11-10 00:45:20

Totusi era vorba despre Cioroianu

Observ ,colegii de pe Forum au altecele de discutat.Evident iesirea lui Cioroianu este nedemna.De un ministru.Mai ales de externe.Adica de diplomatie. A mai facut si alte gafe. Si eu cred ca nu e cel mai cel pentru postul respectiv.Nu stiu de ce nu se gaseste un om ca lumea pentru postul respectiv.
Cat despre recomandarea centrului Wiesental ce parere are despre manifestatiile fasciste ,despre legile antidemocratice votate de Parlamentul italian ?

LucaRO
2007-11-10 00:48:36

Ma quale asilo politico?

Ma quale asilo politico? Domnul Costica Argin, pregiudicatul romaniei NU mai paote BENEFICIA de STATUTUL de REFUGIAT politic din momentul in care Tara noastra a intrat in spatiul European. Atributiea a DECAZUT de UFICIU!
Deci CURAJ si PREDATIL autoritatilor Statuli Roman, ar fi PRIMUL semn de COOPERARE SERIOASA intre IT si RO. Cred ca nu tebue sa asteptam un alt Mailat! De aceia rog autoritatile Statului RO sa iei legatura si sa duca la capat aplicarea pedeapsei care domnul in obiect are cu privinta a comunitati romaniesti victima comporntamentuli antisocial. Cu respect ..... CURAJ ... Argin, ar fi mai frumos sa te PREDAI si sa dai un semn de BUN SIMNT si repect de Stat si Romani mai ales, daca nu o vei face tu o sa fi costrins sa acepti soarta, de acuma totul e mai calr si simplu, e numai vorba de timp! Pa

Paul din Ohio
2007-11-10 01:29:49

Re: Ciao Romania ....ciao Europa! Da ce parere ai despre

tovarasii Fini, Prodi si Poltroni? Ce competente au ei?La 2007-11-10 00:40:56, LucaRO a scris:

> Cam asa ne am adresa unei eprsoane dragi si scumpe di mai ales in
> simntul prietenesc, dar paote toate astea nu se paote spune de europa
> si nici atata despre roamnia; de ce?
> Clasa POLITICA romana nu are o BUSOLA si mai ales oameni pregatiti.
> Daca, sau cand voi avea posibilitatea de a costitui eu un guvern,
> primul lucru pe care voi face va fi numirea ministrilor dupa
> COMPETENZA profesioanala si PRESTIGIU SOCIAL, nu unul care a lins
> farfuria partidului de apartenenta si sa fi primit in schimb felia
> promis de tort! E ceva inamisibil, e suficient sa ne gandim la
> IMPRUNDETELE afermati a "tovarasului" Cioraianul si mai ales la
> INCAPACITATEA de a DIALOGA in momente DIFICILE si in cere se cere o
> SOLUTIE CONCRETA. Deci ciao romania e un imperativ negativ care astazi
> ne permitem multi imigrati de departe.
> Nu pe ultimul punct este situatia romanilor in Europa, a fost tratat
> foarte RAU palnul de ADERARE si CONDITILE - COTELE de productie in
> determinate sectoare a economiei romanesti. Peste putin Guvernul va
> lua masuri sa IMPEDICE dezvoltarea si performarea economiei romanesti,
> care inca nici nu a revenit la un nivel de piata, nu putem produce
> prea mult pentru ca apoi nu mai stim cum sa facem fata cu avansul din
> import, vezi sidelurigia in mod particular, romania a renuntat la mari
> cantitatei in schimb germania si francia inca fac razboi intre ele ,
> noi ne am bucurat doar cu faptul de a nu MUNCI (tot comunist a ramas
> Guvernul si Istitutile Statului). Ar mai fi foarte multe de mentionat,
> dar spatiul este cocis. De aceia mi se pare un alt ciao europa
> negativ si imperativ: esti prea departe de noi si mai ales suntem prea
> inapoi si nostalgici de trecut, viitorul ne sperie.
> Ar fi palcut ca Romania chair in momentul acesta sa gaseasca o pozitie
> comna cu privire la strategia combateri infractiunilor, fie in tara ca
> si in strainatate acolo unde este posibil sa intervine, sa fim
> PROTAGOSNITI de VALORI si apoi vom deveni, ceia ce in zilele astea se
> intampla, EXEMPLE bune sau de neurmat pe paln european, de aceia
> stiind ca Multi POLITICIENI din RO citesc acesta articol, rog din
> SUFELT sa AIBA CURAJ sa fie UNITI si sa PROMOVEZEI nu doar o imagine
> de tara si sa promoveze ceia ce poporul roman are in sufeltul sau. Ce
> face rau rau nou face rau si aproapelui nostru. De acea trebue sa ne
> comportam in mod MATUR si mai ales RESPONSABILI...nu mai vreau sa aud
> ca Rromi comit infranctiuni si nu Romani, e atata de ridicola aceasta
> scuza incat nu poate deloc sa fie pronuntata. Suntem romani si suntem
> responsabili de ceia ce se intampla la noi sau cu cetateni nostri,
> Deci Cioroenu....nu mai fii PURITAN JUDAN si fii OM care isi
> MURDARESTE MAINILE prin POVOHARA MUNCI si vei culege NUMAI FRUCTE
> MATURE si toti ne vor respecta! Curag "pustulita guralie"! Sa
> traieasca Romania!
>

CID
2007-11-10 01:44:50

Cioroianu

Adus in PNL la spartul targului pe filiera Stolojan, papitoiul facea pe diplomatul mimand in numele liberalilor o absurda reconcilierea cu securistul de la Cotroceni. Slugoiul care intr-o emisiune tv il apara pe Antonescu precum avocatul lui Ceauseascu, n-a avut insa curajul sa-si urmeze idolul precum satra securista stolojenista. Lasul a ramas in partid.
Papagalul Tariceanu, dupa eliminarea altui slugoi, anostul Ungureanu de la externe, l-a numit pe Cioroianu crezand ca-l mai imblanzeste pe nebun, si ca mai linisteste din scandalul iscat atunci. Asa a ajuns Cioroianu la externe. Fraierul o fi invatat intre timp si cine e Basescu, cu care voia impacari, caci ticalosul l-a tratat cu flit fara regrete.
N-are nici un rost ca Tariceanu sa-l tina pe Cioroianu in functie. Poate doar ca sa nu tina cont de ce spun "centre" ca Vizental. Si am tras apa.

costy
2007-11-10 01:46:03

Re: BASE IN NORVEGIA. Ai dreptate

La 2007-11-09 23:34:01, Paul din Ohio a scris:

> A fost in vizita la COMPLICII lui in marea HOTIE a flotei romanesti.La
> 2007-11-09 23:24:25, Dan Iasi a scris:
>
> > stiti prin cine a vindud base flota?
> >
> > prin niste firme norvegiene
> >
> > oare de asta s-a dus acolo?
> >
>
>
------------------------------------------

Progaganda kagebista ne transmite prin voce lui Pual ca vinovat pt.
repetentia guvenului tatarascu II este vizita in Norvegia a hotului flotei!!
Propaganda se cheama in acest caz se cheama manipulare de tip
stalinist!

Va afisez mai jos lucrare de doctorat a dlui SRS din 27.01.2005, la
scurt timp dupa ce Basescu a facut cea mai mare greseala a vietii
sale de politician, impunand - impotriva Constitutiei - un tradator la
sefia guvernului Romaniei. Nu stiu daca kag-bistul din Ohia va fi in
statre sa citeasca si sa inteleaga lucrare directorului ZIua, insa o
incercare moarte n-are:

Editorial

sumar »

Scenarii la zi

Basescu, unul din paisprezece?

Sorin ROSCA STANESCU


Motto: Inainte de a deveni istorie si chiar de a se intampla, multe evenimente majore sunt pregatite in laborator

Traian Basescu are de ales. Fie se prezinta la proces, ca orice cetatean, in faimosul dosar "Flota", fie utilizeaza unul dintre prerogativele pe care le are in calitate de sef al statului si lasa sa treaca cinci ani pentru a se confrunta cu Justitia. Este nu numai interesant, ci si important sa luam in calcul ambele variante.

Este un dosar de o complexitate extraordinara. Pe vremea cand era primar general al Bucurestilor - aflat in duel direct cu Adrian Nastase, care anuntase, in prealabil, "ca-l va cauta la oua" - Traian Basescu a invitat, intr-o buna zi, presa acreditata la institutia pe care o conducea si, spre stupoarea generala, a pus pe masa dosarul. In uriasa sala de consiliu, dominata de o masa ovala pe masura, respectivele documente din dosarul "Flotei", in care, pe langa Basescu, mai sunt inculpate alte 79 de persoane, masurau metri intregi de "material probatoriu". Zeci de mii de pagini. Masa Consiliului Municipal era literalmente acoperita: dosar langa dosar, toate puse in picioare. Pentru ca afacerea Petromin a fost una dintre cele mai mari gauri date economiei romanesti. Un jaf de proportii care a distrus, practic, o flota nationala. Iar scandalul nu este de azi, de ieri, ci dureaza de 13 ani. In batalia lui cu Traian Basescu, Adrian Nastase a apasat atat pe declansator, cat si pe pedala de acceleratie, pentru ca fostul lider al PD, ajuns azi presedintele Romaniei, sa fie plasat in epicentrul cauzei. Si, atentie: daca probele sunt reale, atunci ne aflam in prezenta unui veritabil complot national, care a avut drept finalitate subminarea economiei. Un complot cu nu mai putin de 136 de "participanti", dintre care 80 au fost deferiti Justitiei. Iar, daca nu, atunci e doar un jalnic si extrem de costisitor razboi politic. Cercetarea acestei cauze a cunoscut, de-a lungul timpului, doua etape importante. Prima s-a consumat pana in 1996, cand, cel putin in ceea ce-l priveste pe Traian Basescu, ancheta nu a ajuns la nici un rezultat. Pur si simplu, nu s-a putut descoperi in nici un fel ca el s-ar fi facut vinovat de vanzarea flotei. Si asta in conditiile in care, in urma unor atacuri concertate, din directia partidului lui Iliescu si chiar a presei, Traian Basescu a fost singurul politician roman care, pentru a inlesni cercetarea penala, a renuntat, in mod voluntar, atat la statutul de parlamentar, care ii acorda imunitate, cat si la cel de fruntas al Partidului Democrat, care i-ar fi putut conferi o putere de natura sa-i impresioneze pe magistrati. Atunci, in 1995, Basescu a parasit Bucurestii si a plecat pur si simplu la Constanta, pastrandu-si doar calitatea de membru de partid. A anuntat in mod public ca face acest lucru pentru a se pune la dispozitia anchetatorilor si pentru a putea demonstra, fara nici un fel de dubiu, ca, in ciuda atacurilor indreptate impotriva lui, este nevinovat. Cam in aceeasi perioada, pot sa spun ca eu unul, in calitate de ziarist de investigatii, mi-am luat "doctoratul in Traian Basescu". Pentru ca am studiat, la Bucuresti si la Atena, prin mijloace jurnalistice, dosarul "Flota". Si am facut numeroase dezvaluiri. Cea mai importanta fiind legatura pe care am identificat-o si am dovedit-o intre fruntasii PDSR, cel mai important fiind chiar Ion Iliescu, si un grup de interese din Grecia, reprezentat formal de un armator pe nume Katounis - decedat ulterior in conditii misterioase - in spatele caruia se gasea generalul Grylakis, pe atunci seful Securitatii de la Atena. In paranteza fie spus, acesta din urma a fost intre timp prins, pentru ca a incalcat legea, facand politie politica, si impotriva lui au fost deschise mai multe dosare penale. Devenise prieten personal al presedintelui Ion Iliescu si membru de onoare al PDSR. Spatiul nu imi permite sa intru in amanunte. Cert este ca, impreuna cu colegii de la "Evenimentul Zilei" si de la "Romania Libera", am jucat un rol major in blocarea vanzarii frauduloase a ceea ce mai ramasese din flota strategica a Romaniei. Iar vanzarea o facea nu Basescu, ci guvernul de atunci, condus de Nicolae Vacaroiu, si presedintele de atunci, care era Ion Iliescu. Iar ce a fost salvat in 1993 s-a prapadit ulterior, navele fiind practic instrainate bucata cu bucata. Iar Basescu, retras la Constanta ca simplu cetatean, nu a putut fi gasit vinovat de catre un guvern ostil si de catre o procuratura ostila. Ceea ce i-a permis ca, in 1996, sa revina in forta in politica. Chiar la rugamintea unor prieteni, printre care ma numar.

Fie si numai succinta istorie prezentata mai sus, si Traian Basescu ar trebui sa aleaga varianta infruntarii fatise a Justitiei. Ar fi bine sa nu se prevaleze de imunitatea pe care i-a conferit-o populatia Romaniei atunci cand l-a ales presedinte si sa se duca in instanta, ca simplu cetatean. Si sa demonstreze ca dreptatea este de partea lui. Si ca uriasul dosar este o facatura politica. Daca cineva a vrut "sa-l caute la oua", el trebuie sa arate ca le are. Ceea ce inseamna ca nu mai trebuie sa fie unul dintre cei 14. Care nu s-au prezentat ieri.

costy
2007-11-10 01:54:27

Re: Costica Argint / Fals

La 2007-11-09 22:37:50, Paul din Ohio a scris:

> Dupa cate inteleg, Costica a scapat din Romania in Occident dupa o
> condamnare. Cei care aranjeaza detaliile vizitelor oficiale (in
> general securistii si "ajutoarele" lor ) i-au intins o cursa lui
> Cioroianu (si Tariceanu) aranjandu-i o intrevedere cu acesta. Asta
> dupa alegatiile potrivit carora Costica a primit un ordin din ROMANIA
> de a-l intampina pe Tariceanu cu ...oua stricate. In al doilea rand,
> Costica a obtinut azil politic in Italia. Aceste lucruri imi intaresc
> convingerea ca intre autoritatile italiene si KGB (incluzand in KGB si
> serviciile ba'securiste) exista o conlucrare frateasca demna de o
> cauza mai buna.
>


Decat sa te arunci ca inecatul cu speculatii de doi bani, mai bine ai pune
mana pe informatiile zilei si le-ai studia ca lumea. Nici nu trebuie sa te
intrebuintezi prea mult, declaratiile lui tariceanu de dupa intalnirea
amicala cu partenerii roma, din Roma, te vor lamuri...butean!

lil
2007-11-10 01:57:25

Re: BASE IN NORVEGIA / Dan

La 2007-11-09 23:24:25, Dan Iasi a scris:

> stiti prin cine a vindud base flota?
>
> prin niste firme norvegiene
>
> oare de asta s-a dus acolo?
>

He he...mai lasa norvegienii in pace. Ar fi culmea sa-i confunzi cu cloaca de politica romaneasca.

ps: i-am tot rugat sa urmareasca vizita alesului vostru dar se pare ca n-a aparut nici cel mai mic randulet in presa de la Oslo..:)

Huhurianu
2007-11-10 03:07:45

Re: Cioroianu / :))))))))), nu ai tras apa bine, mai trage-o o data!

La 2007-11-10 01:44:50, CID a scris:

> Adus in PNL la spartul targului pe filiera Stolojan, papitoiul facea
> pe diplomatul mimand in numele liberalilor o absurda reconcilierea cu
> securistul de la Cotroceni. Slugoiul care intr-o emisiune tv il apara
> pe Antonescu precum avocatul lui Ceauseascu, n-a avut insa curajul
> sa-si urmeze idolul precum satra securista stolojenista. Lasul a ramas
> in partid.
> Papagalul Tariceanu, dupa eliminarea altui slugoi, anostul Ungureanu
> de la externe, l-a numit pe Cioroianu crezand ca-l mai imblanzeste pe
> nebun, si ca mai linisteste din scandalul iscat atunci. Asa a ajuns
> Cioroianu la externe. Fraierul o fi invatat intre timp si cine e
> Basescu, cu care voia impacari, caci ticalosul l-a tratat cu flit fara
> regrete.
> N-are nici un rost ca Tariceanu sa-l tina pe Cioroianu in functie.
> Poate doar ca sa nu tina cont de ce spun "centre" ca Vizental. Si am
> tras apa.
>

Paul din Ohio
2007-11-10 04:09:01

Re: BASE IN NORVEGIA. Ai dreptate. Probabil ca SRS nu stia toate faptele lui Ba'secu

Ia citeste tu:
http://armagedon-basescu.tripod.com/

Vei vedea printre altele ca norvegienii au cumparat pe nimic mai multe vapoare dandu-i si " companiei" al carei director era Basecu (Petroklav-Bahamas) un mizilic de $500.000 cu care el a cumparat mai tarziu doua case cu banii jos si apoi dandu-i si o licenta lui Ba'secu.. Vei vedea ca acea companie norvegiana a colaborat cu Baltiisky Zavod din Rusia .
Au existat "colaborari" ale securistilor romani (incluzandu-l pe Ba'secu) cu seful securistilor greci care mai tarziu a fost condamnat in Grecia pentru... politie politica (in favoarea cui oare?).
Dar fii fara grija: nici unul dintre cei 80 de mafioti si tradatori nu va fi condamnat. Si nici Klavenes-Norvegia (ale carei hotii nu se pot compara cu gainariile tiganilor din Italia)
La 2007-11-10 01:46:03, costy a scris:

> La 2007-11-09 23:34:01, Paul din Ohio a scris:
>
> > A fost in vizita la COMPLICII lui in marea HOTIE a flotei romanesti.La
> > 2007-11-09 23:24:25, Dan Iasi a scris:
> >
> > > stiti prin cine a vindud base flota?
> > >
> > > prin niste firme norvegiene
> > >
> > > oare de asta s-a dus acolo?
> > >
> >
> >
>
> ------------------------------------------
>
> Progaganda kagebista ne transmite prin voce lui Pual ca vinovat pt.
> repetentia guvenului tatarascu II este vizita in Norvegia a hotului
> flotei!!
> Propaganda se cheama in acest caz se cheama manipulare de tip
> stalinist!
>
> Va afisez mai jos lucrare de doctorat a dlui SRS din 27.01.2005, la
> scurt timp dupa ce Basescu a facut cea mai mare greseala a vietii
> sale de politician, impunand - impotriva Constitutiei - un tradator la
>
> sefia guvernului Romaniei. Nu stiu daca kag-bistul din Ohia va fi in
> statre sa citeasca si sa inteleaga lucrare directorului ZIua, insa o
> incercare moarte n-are:
>
>

Omul cu Picioare foarte Paroase
2007-11-10 04:25:55

Alo.. Nu e nimeni acolo sa-l convinga pe Tariceanu si Guvernul lui sa manance ciuperci ? Ca daca nu

.. vrea - ar trebui sa-i ajutam... Cel putin, Cioroianu - se mira si el CUM se face ca e, ce e... NU PRICEPE... A pus-o pe o vecina sa-i ghiceasca'n cafea CE o sa mai fie... ca e si el curios.. deh...

frinaru
2007-11-10 05:37:02

Re: Cioroianu

La 2007-11-10 01:44:50, CID a scris:



> N-are nici un rost ca Tariceanu sa-l tina pe Cioroianu in functie.
> Poate doar ca sa nu tina cont de ce spun "centre" ca Vizental. Si am
> tras apa.
>
Cred ca trebuie s-o lasi deschisa permanent.

Arogantu'
2007-11-10 05:41:37

georgems
2007-11-10 05:57:59

Re: Costica Argint / Fals

La 2007-11-10 01:54:27, costy a scris:

> La 2007-11-09 22:37:50, Paul din Ohio a scris:
>
> > Dupa cate inteleg, Costica a scapat din Romania in Occident dupa o
> > condamnare. Cei care aranjeaza detaliile vizitelor oficiale (in
> > general securistii si "ajutoarele" lor ) i-au intins o cursa lui
> > Cioroianu (si Tariceanu) aranjandu-i o intrevedere cu acesta. Asta
> > dupa alegatiile potrivit carora Costica a primit un ordin din ROMANIA
> > de a-l intampina pe Tariceanu cu ...oua stricate. In al doilea rand,
> > Costica a obtinut azil politic in Italia. Aceste lucruri imi intaresc
> > convingerea ca intre autoritatile italiene si KGB (incluzand in KGB si
> > serviciile ba'securiste) exista o conlucrare frateasca demna de o
> > cauza mai buna.
> >
>
>
> Decat sa te arunci ca inecatul cu speculatii de doi bani, mai bine ai
> pune
> mana pe informatiile zilei si le-ai studia ca lumea. Nici nu trebuie
> sa te
> intrebuintezi prea mult, declaratiile lui tariceanu de dupa intalnirea
>
> amicala cu partenerii roma, din Roma, te vor lamuri...butean!
>
Fals e aici pe forum costy butean (adica ca o bute),ha,ha,ha si hi,hi,hi,

ionion
2007-11-10 07:33:07

Comunistii si-au incheiat cu succes opera desavarsita de distrugere a Romaniei.

Va felicit dragi tovarasi pentru abnegatia de care ati dat dovada in lupta de

Adrian v.D.
2007-11-10 08:42:54

Re: Cioroianu/Cidului

La 2007-11-10 01:44:50, CID a scris:

> Adus in PNL la spartul targului pe filiera Stolojan, papitoiul facea
> pe diplomatul mimand in numele liberalilor o absurda reconcilierea cu
> securistul de la Cotroceni. Slugoiul care intr-o emisiune tv il apara
> pe Antonescu precum avocatul lui Ceauseascu, n-a avut insa curajul
> sa-si urmeze idolul precum satra securista stolojenista. Lasul a ramas
> in partid.
> Papagalul Tariceanu, dupa eliminarea altui slugoi, anostul Ungureanu
> de la externe, l-a numit pe Cioroianu crezand ca-l mai imblanzeste pe
> nebun, si ca mai linisteste din scandalul iscat atunci. Asa a ajuns
> Cioroianu la externe. Fraierul o fi invatat intre timp si cine e
> Basescu, cu care voia impacari, caci ticalosul l-a tratat cu flit fara
> regrete.
> N-are nici un rost ca Tariceanu sa-l tina pe Cioroianu in functie.
> Poate doar ca sa nu tina cont de ce spun "centre" ca Vizental. Si am
> tras apa.
---------------------------------
Cidule,ieri nu ai fost in stare sa faci distinctia intre parti din postarea mea care aveau o tenta ironica si cele care exprimau<disperarea de a fi roman>.Exact ironia ai luat-o drept chintesenta mesajului.Nu-i nimic,pentru ca sunt obisnuit cu <lupta de clasa>(ce <bine pregatiti> erati voi pe timpul lui Ceasca!-v. si azi unul de teapa lui Severin sau Iliescu!)Mi-am zis ca nu se merita sa-ti raspund la <argumentatiile>tale,totusi,curiozitatea ma determina sa-ti pun o "Gretchenfrage"*,chiar daca te superi:tu cu cine votezi?Exista liberali sinceri care chiar te cred unul de-al lor.Vai,ce eroare!
Adrian
*intrebari <sensibile>
>

Adrian v.D.
2007-11-10 09:02:17

Adrian v.D.
2007-11-10 09:20:32

Re: Comunistii si-au incheiat cu succes opera desavarsita de distrugere a Romaniei.

La 2007-11-10 07:33:07, ionion a scris:

> Va felicit dragi tovarasi pentru abnegatia de care ati dat dovada in
> lupta de
---------------------------
>.........clasa.
Bravo Ioane,acum vii de-acasa.Mai rau,tot aceeasi indivizi au distrus diaspora,au distrus orice unitate a romanilor de pretutindeni.Exista undeva in Germania un cerc cultural romanesc.Si tot il aud pe unul ca-i da cu imperialismul american,cu <metehnele>vestului.(omul n-are nici o vina.El scrie carti,dar e imbibat de propaganda comunista.-ca doar elita a murit la Canal!)Nu m-am mai dus,dupa cum nu ma duceam nici la sedintele comunistilor,atunci cand invitau si necomunisti.Pentru ca imi era greata.
Adrian

CID
2007-11-10 09:48:22

Re: Cioroianu/Cidului

Vedeule ce-ai vrut sa ma intrebi de fapt?
Cat despre "voi pe timpul lui Ceasca", esti ca de obicei pe dinafara. Eu nu fac parte din generatia matale, crescuta si formata in comunism.

alwis46
2007-11-10 09:52:01

Ce mai vuiet, ce mai freamat...

...se iscase dupa ce comandantul de cursa lunga a facut-o tiganca imputita pe domnisoara reporter.
Nu putini erau aceia care-i cereau capul pe tava impricinatului asa cum Salomeea vroia si ea un cap pe tava.
Vuia forumul de indignare, duduiau editorialele de la Ziua de acuzatii de rasism.
Acum cu zisele lui Cioroianu la adresa tiganilor privind deportarea acestora in lagare din desert parca e liniste, nu tu un editorial plin de indignare (unde sunteti doamna Roxana Iordache ca tot de tigani e vorba) nu tu atitudini pline de indignare, aproape nimic, ici-colo o zicere mai mult sau mai putin cu miez.
Pai bai frati romani, eu va spuneam ca e bine ca sa vedem greselile indiferent de partea care le comite dar vad ca partizanatul si ura sunt mai puternice decat recunoasterea vinovatiei celor care gresesc atunci cand cei care o comit fac parte din culoarea politica preferata.
Nu-mi ramane sa constat decat ca este o crima sa te adresezi cuiva cu tiganca imputita dar este absolut firesc sa ceri deportarea in desert a unei intregi etnii.
De dragul de a fi Gica-contra in relatia cu Basescu, premierul nostru il tine in brate pe noul ideolog al deportarilor in masa, vorbesc de Cioroianu, si-l scuza pe acesta ca a vorbit sub imperiul emotiilor.
Pai atunci nu trebuie sa ne mai miram ca Tribunul are emuli, doar si el preconiza umplerea stadioanelor, dupa modelul chinezesc, cu infractori si
mitralierea acestora.
Cioroianu este mai bland, s-a gandit la solutia folosita de personalitatea pe care o acuza cu putin timp in urma, o Transnistrie, dar una undeva in Africa.

moga
2007-11-10 10:32:39

Cioroianu

Nu sunt fana Cioroianu,dar toata povestea este cusuta cu ata alba,i s-au facut tot felul de gafe intentionate,de oamenii lui Base ca sa-l denigreze definitiv,toata aceasta problema este campanie electorala pentru un singur om,mizerie totala.Cum vreti ca politicienii nostri sa se ocupe de problemele importante ale tarii cand ei nu dorm facand planuri cum sa-si mai dea cu ciocane in cap unul altuia.

moga
2007-11-10 10:37:49

re

Ai foarte mare dreptate se vede foarte clar ca toata povestea este intentionata,mana vampirului,nu are somn si liniste pana nu-i termina pe toti din Guvern cu ajutorul serviciilor,in loc sa se ocupe de Tarisoara aceasta care va disparea cat de curand.Sunt indignata de tot ce se intampla si scarbita in acelasi timp.

alwis46
2007-11-10 11:22:49

Re: Cioroianu

Cum ziceti doamna ?
Ce poveste e cusuta cu ata alba ?
A vorbit altcineva, nu Cioroianu este ala care s-a pronuntat pentru deportarea in desert a tiganilor ?
Cel mult putem vorbi de o facatura in cazul Argint dar in nici un caz in ceea ce priveste lagarele alea tiganesti din desertul egiptean sau in cazul inactivitatii totale a acestui ministru fata de noua lege italiana cu expulzarile.
Nu mor de dragul tiganilor, am atatea cuie inpotriva a ceea ce fac majoritatea dintre ei incat mi-ar trebui o padure pentru a face scanduri in care sa le bat, dar la nivelul unui guvern asemenea declaratii nu se fac iar cel care le face trebuia sa-si dea demisia sau sa fie demis.
Si inca o problema.
Inflamarea societatii civile, a guvernului liberal,a diverselor partide politice, a multor sefi de partid si a numerosi gazetari a fost maxima in cazul "tiganca imputita" dar de data asta parca nu s-a intamplat aproape nimic desi acum este vorba de o etnie intreaga nu de o singura persoana.
Unde este organizatia aia care l-a dat in judecata pe traian Basescu si de ce nu i-a facut reclamatie la tribunal si lui Cioroianu ?
Daca este sa se faca dreptate, atunci sa fie facuta exact ca in cazul lui Basescu intr-un proces de aceiasi factura si Cioroianu sa fie si el condamnat iar alaturi de el si Tariceanu care i-a gasit circumstante atenuante si i-a luat apararea .
Cel care consimte la asemenea actiuni, deportarile in masa, trebuie sa plateasca si el.


La 2007-11-10 10:32:39, moga a scris:

> Nu sunt fana Cioroianu,dar toata povestea este cusuta cu ata alba,i
> s-au facut tot felul de gafe intentionate,de oamenii lui Base ca sa-l
> denigreze definitiv,toata aceasta problema este campanie electorala
> pentru un singur om,mizerie totala.Cum vreti ca politicienii nostri sa
> se ocupe de problemele importante ale tarii cand ei nu dorm facand
> planuri cum sa-si mai dea cu ciocane in cap unul altuia.
>

Arogantu'
2007-11-10 12:02:09

Arogantu'
2007-11-10 12:20:28

Huhurianu
2007-11-10 12:33:50

Re: Cioroianu / Corect.

La 2007-11-10 10:32:39, moga a scris:

> Nu sunt fana Cioroianu,dar toata povestea este cusuta cu ata alba,i
> s-au facut tot felul de gafe intentionate,de oamenii lui Base ca sa-l
> denigreze definitiv,toata aceasta problema este campanie electorala
> pentru un singur om,mizerie totala.Cum vreti ca politicienii nostri sa
> se ocupe de problemele importante ale tarii cand ei nu dorm facand
> planuri cum sa-si mai dea cu ciocane in cap unul altuia.
>

Huhurianu
2007-11-10 12:37:44

Arogantu'
2007-11-10 13:13:17

Huhurianu
2007-11-10 13:14:32

Arogantu'
2007-11-10 13:17:24

Re: Cioroianu - Alwis

Huhurianu
2007-11-10 13:17:41

Bre, unde disparu baba Ali pedistul inrait, ca magarul in ceata?

A primit o misiune mai importanta, fu avansat in grad?

Arogantu'
2007-11-10 13:27:12

Re: Bre, unde disparu baba Ali pedistul inrait, ca magarul in ceata?

Arogantu'
2007-11-10 13:35:01

Huhurianu
2007-11-10 13:54:51

Re: Bre, unde disparu baba Ali pedistul inrait, ca magarul in ceata? / Sarmanu!

costy
2007-11-10 14:23:41

Probabil ca SRS nu stia toate faptele lui Ba'secu/ Paul

La 2007-11-10 04:09:01, Paul din Ohio a scris:

> Ia citeste tu:
> http://armagedon-basescu.tripod.com/
>
> Vei vedea printre altele ca norvegienii au cumparat pe nimic mai multe
> vapoare dandu-i si " companiei" al carei director era Basecu
> (Petroklav-Bahamas) un mizilic de $500.000 cu care el a cumparat mai
> tarziu doua case cu banii jos si apoi dandu-i si o licenta lui
> Ba'secu.. Vei vedea ca acea companie norvegiana a colaborat cu
> Baltiisky Zavod din Rusia .
> Au existat "colaborari" ale securistilor romani (incluzandu-l pe
> Ba'secu) cu seful securistilor greci care mai tarziu a fost condamnat
> in Grecia pentru... politie politica (in favoarea cui oare?).
> Dar fii fara grija: nici unul dintre cei 80 de mafioti si tradatori nu
> va fi condamnat. Si nici Klavenes-Norvegia (ale carei hotii nu se pot
> compara cu gainariile tiganilor din Italia)


===========================


Probabil ca Ziua acelor ani si celelalte ziare care incercau sa faca lumina
in cazul Basescu se inseala, nestiind toate faptele lui Ba'secu, insa cu
diversiuni gretoase ale kaghebistilor tai, care - spre deosebire de
ciuvica, vadim tudor, felix, scinteia lui patriciu etc - nu au macar curajul
sa-si semneze "dovezile", nu ai nici o sansa in fata securistului costy.

Iti inteleg deznadejdea si disperarea (fiindca numai un disperat poate
face trimitere la asemenea facatura - pe care nu-mi pierd timpul s-o citesc)
in fata esecurilor in lantz de a-i "extermina" Romaniei presedintele
si a lasa sarmana tara la cheremul gastii imorale reunita in incinta
patrulaterul negru cu bolsevicii lui Ilici la sefia acesteia, insa mai aveti
mult de muncit. Iar munca vostra, "dragi" kaghebisti trebuie imbunatatita,
cu facaturi de pe http://armagedon-basescu.tripod.com/ va va prinde
pastele cailor muncind!!







> La 2007-11-10 01:46:03, costy a scris:
>
> > La 2007-11-09 23:34:01, Paul din Ohio a scris:
> >
> > > A fost in vizita la COMPLICII lui in marea HOTIE a flotei romanesti.La
> > > 2007-11-09 23:24:25, Dan Iasi a scris:
> > >
> > > > stiti prin cine a vindud base flota?
> > > >
> > > > prin niste firme norvegiene
> > > >
> > > > oare de asta s-a dus acolo?
> > > >
> > >
> > >
> >
> > ------------------------------------------
> >
> > Progaganda kagebista ne transmite prin voce lui Pual ca vinovat pt.
> > repetentia guvenului tatarascu II este vizita in Norvegia a hotului
> > flotei!!
> > Propaganda se cheama in acest caz se cheama manipulare de tip
> > stalinist!
> >
> > Va afisez mai jos lucrare de doctorat a dlui SRS din 27.01.2005, la
> > scurt timp dupa ce Basescu a facut cea mai mare greseala a vietii
> > sale de politician, impunand - impotriva Constitutiei - un tradator la
> >
> > sefia guvernului Romaniei. Nu stiu daca kag-bistul din Ohia va fi in
> > statre sa citeasca si sa inteleaga lucrare directorului ZIua, insa o
> > incercare moarte n-are:
> >
> >
>

TonyBlair
2007-11-10 14:41:48

Re: Bre, unde disparu baba Ali pedistul inrait, ca magarul in ceata?

Tu si Arrogantu': :-) "I used to suffer from schizophrenia, but now we're OK"

La 2007-11-10 13:17:41, Huhurianu a scris:
> A primit o misiune mai importanta, fu avansat in grad?
>

Arogantu'
2007-11-10 14:59:49

Un Agricultor
2007-11-10 15:02:31

C-asa-i romanu'

Cand boii sai tot dau cu oistea in gard. De vina este armasarul pur sange din curtea vecinului. Asa si patricoliberalii. Fusera trei doamne si toti trei o apa si-un pamant (Tariceanu, Cioroianu si David), Cioroianu ii da dreptate Basescului ce bine e ca prostia nu doare, iar domniile lor isi vad (sic! de fapt sun orbiti de ura) de talibanism. Huhurati-va dragilor! Cand Basescu a vorbit cu sotia sa despre tiganca imputita forumul era in flacari. Cand Cioroianu se manifesta ca un fascist si face gafa dupa gafa forumul tuna si fulgera tot impotriva Basescului. Si cand te gandesti ca trebuie sa il mai suportati presedinte inca vreo 7 ani!

Huhurianu
2007-11-10 15:26:14

Re: Bre, unde disparu baba Ali pedistul inrait, ca magarul in ceata? / Tony Blair, intuitia mea nu

m-a inselat, ai suferit de schizofrenie, zici nu acum, da asa este nu acum si niciodata in viitor, NU UITA ADEVARUL ASTA, NICIODATA ACUM SI NICI IN VIITOR!!!


Deci La 2007-11-10 14:41:48, TonyBlair a scris:

> Tu si Arrogantu': :-) "I used to suffer from schizophrenia, but now
> we're OK"
>
> La 2007-11-10 13:17:41, Huhurianu a scris:
> > A primit o misiune mai importanta, fu avansat in grad?
> >
>
>

     Pagina  din 3      Pagina urmatoare

« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Repetentul Cioroianu (2607 afisari)
 Romani Criss cheama la anarhie in Bucuresti (2536 afisari)
 "Schisma" nationalista este definitiva (2513 afisari)
 Fals la Tantum (2338 afisari)
 Ministrii Interpol (2334 afisari)
 Dezastru ecologic in Marea Neagra (768 afisari)
 Bogdan Chireac a demisionat de la ziarul "Gandul" (734 afisari)
 Roman impuscat in Italia (576 afisari)
 Trei ani de la moartea lui Yasser Arafat (167 afisari)
 Presedintele pakistanez desfiinteaza Parlamentul (104 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02053 sec.