Ziua Logo
  Nr. 4056 de miercuri, 10 octombrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-10-10

Comentarii: 4, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

John.Valjean
2007-10-10 01:34:32

Pe cine mai intereseaza cum a murit ala?

Bine ca s-a dus de tot, securistul.

smardoi
2007-10-10 04:55:25

Re: Pe cine mai intereseaza cum a murit ala?

....si mai esti si fudul!

La 2007-10-10 01:34:32, John.Valjean a scris:

> Bine ca s-a dus de tot, securistul.
>

georgems
2007-10-10 07:51:08

Ancheta asupra mortii lui Teoctist a ajuns la INML

Da oare unde o fi ajuns Teoctist, in rai sa in iad ???

Preoteasa
2007-10-10 13:07:21

Ce convenabil momentul in care a "murit" Teoctist, Traficul de Influenta, Salariile Bor; LEU si PEN1. majoritatea bisericilor tin cont de faza de Luna Plina, cand se stie ca nu se fac interventii chirurgicale mai alea cardiacilor si varstnicilor.
2. Din punct de vedere astrologic si astronomic, era stiut ca exact acel moment ales era total contraindicat unei interventii chirurgicale mai ales la o persoana in etate!
3. Ce convenabil: de a nu mai aparea la Sibiu, la Intalnirea…..

4. Se stie ca cea mai mare coruptie provine din BOR, pe care ii platim de la buget cu bani grei. Daca salariile lor sant platite de la bugetul statului, de ce au tovarasii episcope rang de ministru? De ce sant scutiti de taxe si impozite? Pensionarii sa primeasca pensii mari

CEA MAI MICA PENSIE PE TARA trebuie sa fie = cu salariul unui EPISCOP si/sau MITROPOLIT ! Acestia se infrupta de la cutia "milei" si a traficului de influenta! Ei nu platesc chirie, taxe si impozite, dar mai suportam si reparatiile lacasurilor de cult de la buget.

5. De ce nu tinem cont de caracatita coruptiei si a traficului de influenta si a presiunilor facute de aceasta biserica farisee, prefacuta, putreda, care nu respecta omul si sufletul omului ci precum o CAPUSA lacoma, suge si suge, scuipand venin.
6. Dumnezeu este UNUL, peste tot si pentru toti: indifferent cum ne nastem si unde ne nastem, indifferent de apartenenta la o religie sau nu, RESPECTUL pentru VIATA este cel care sta la baza a tot ceea ce este si, tocmai acest Respect lipseste cu desavarsire din sanul BOR-ului ipocrit.
7. Ati calculat/investigat / publicat ,domnilor jurnalisti – daca va permit patronii -- cate clanuri de preoti sant din aceeasi familie cu peste 30 de preoti de mir si calugari ?
Daca adunam si fratii, verisorii, prietenii si acolitii, putem sa realizam de ce politicienii nu apara poporul, si dau avantaje peste ajantaje acestei caracatite periculoase si dezgustatoare—BOR!

8. SIMNOLISTICA LEU-lui nostru, ce frumos era inainte Leutul nostrum drag: galben, insorit--- acum are 3 cruci pe el, ca una nu ii ajungea. Ati studiat bancnota de 1 leu? Va mai mirati ca noua, ca si popor nu ne merge bine !?
O cruce (1) nu era indeajuns? Trei (3) cruci? Bineinteles 3 cruci pentru afluenta scarboasa a UNEI DOGME POPESTI, hulpava si putreda.

9. A incercat cineva care nu are "pile" sau proptele politicieni si are o pensioara de intre 300 si 500 lei/luna sa intre la un camin "ortodox"de batrani suportat cu bani grei de la bugetele locale si /sau cu FONDURI COMUNITARE si cu terenuri si spatii verzi furate de la noi, Cetatenii Romani? Ha! Ha! Fara venit de 1.100 lei/luna nici nu se discuta, basca cadouri mita la stareti/starete!...., preoti si conducatori "incaftaniti" cu simboluri dogmatice – adica decise de ei—iarasi nu de Dumnezeu Unicul. Nu avem nevoie de intermediar, care sa se bucure de necazurile si nevoile si neputintele noastre. Asa cum o mama poate sa isi boteze singura copilul, asa ne putem ruga si singuri, direct >> relatia cu Dumnezeu fiind una personala a fiecaruia dintre noi!

10. Pretrindem ca aparatul bugetar e supra incarcat dar nu sant bani pentru pensionari? In schimb tovarasii episcop si mitripoliti ortodocsi ( adica drepti ???) ai BOR-ului s-au imnultit mai rau decat ciupercile dupa ploate, fiecare cu sleahta lui personala de consilieri, secretari si secretarute, neamuri si relatii, masini si calatorii, manastiri si biserici personale, ca de sant incaftaniti si capul?! Incoronat si "ridicat" trebuie "servit" si alintat ndupa pohte!

11.

Domnilor ziaristi care va pretindeti jurnalisti competenti si "evoluati" conform trendului actual, expandati-va cu adevarat Viziunea si Inima Acum si Aideti sa facem ceva pentru a inceta in Romania aceasta mare teroare a Bor-ului ipocrit care suge si suge seva acestui popor dezbinat, care nu sties a se respecte fiindca este manipulate tocmai de un asemenea putregai…

Bineinteles ca si celelalte culte "recunoscute" primesc aceleasi salarii, ca asta este.
Daca Noi, Cetatenii Romani trebuie sa suportam birocratia fanarioto-comunisto-pesedisto-pedisto-penelisto-securisto a celor 3 cruci pe LEU, atunci,
1.sa plateasca si ei taxe pe case/masini/afaceri
2.sa aiba cel mai mare salariu cat cea mai mica pensie / venit social pe economie – deorece ei oricum au venit extra din a)supararea b) credinta oamenilor c) se folosesc de fiecare dintre noi cu mare ipocriziea d) primesc, cer, pretind si iau cu japca de la oameni si de la cutia milei, imbuibandu-si familiile lor si clanurile lor ;
XYZ Insala oamenii si ii spoliaza - in favoarea lor personala, a rudelor sau mai ales a tiitoarelor lor -- de drepturi, de case, de terenuri cu ajutorul procurorilor/judecatorilor corupti pe care ii "spovedesc"
TREZITI-VA DRAGI ROMANI


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Asasinarea lui JFK - varianta Pacepa (5129 afisari)
 Basescu, alt esec (3831 afisari)
 Spioni de ultima generatie (3493 afisari)
 Jos vaginele, sus nebunii! (3073 afisari)
 Reteaua Bordei (2240 afisari)
 TVR a difuzat inregistrarea video cu Remes si Muresan (469 afisari)
 Razboiul vizelor dintre Moldova si Romania, in atentia organizatiilor internationale (424 afisari)
 Ucraina baga si electricitate pe Insula Serpilor (400 afisari)
 Viteze mai mari pe drumurile patriei (262 afisari)
 Intalnirea dintre Sarkozy si Putin, intre subiecte sensibile si destindere (242 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00611 sec.