Ziua Logo
  Nr. 4017 de sambata, 25 august 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Procesul comunismului

2007-08-25
Ion Caramache (...@aol.com, IP: 205.188.117...)
2007-08-26 19:08
Va multumesc pentru atentie

Un forumist mi-a recomandat sa citesc acest articol.
imi permit sa fac comentariile de mai jos.

<<< La prima vedere, pare cel putin ciudata ipoteza ca marea finanta internationala ar fi nutrit vreo simpatie pentru Moscova comunista. Si totusi, este deja bine documentat faptul ca revolutia bolsevica fusese generos sponsorizata din Occident. >>> Vladimir Alexe

Este mai mult decit cunoscut faptul ca revolutia bolsevica a fost finantata de Germania si mai putin de Austro-Ungaria- tari care se aflau in razboi cu Rusia. Bolsevicii promiteau iesirea Rusiei din razboi, si Germania ar fi trebuit sa fie idioata sa nu se foloseasca de acest prilej care ar fi scapat-o de lupta pe doua fronturi. In definitiv, debandada trupelor rusesti dezorganizate de catre bolsevici cu banii nemtilor, a fost si una din cauzele pentru care Romania a fost obligata in martie 1918 sa semneze pacea de la Buftea.

<<< In felul acesta se puneau bazele unui conflict de proportii uriase, al treilea razboi mondial, Razboiul Rece, care a izbucnit in 1946, si a durat pana in 1991, la destramarea Uniunii Sovietice. Caracterizat de confruntarea ideologica binecunoscuta si, mai ales, de celebra "cursa a inarmarilor". Finantata generos cu banii Wall Street-ului. Care, desigur, si-a recuperat investitia, cu un profit frumusel. >>> Vladimir Alexe

1) Razboiul rece a izbucnit deoarece Stalin a introdus regimuri comuniste ori procomuniste in tarile ocupate de armatele sovietice. Mai mult, a declansat razboiul civil din Grecia si a dorit sa ocupe Turcia.
2) Cursa inarmarilor NU a fost <<<. Finantata generos cu banii Wall Street-ului.>>> Cursa inarmarilor a fost finantata de catre poporul American prin impozitele pe care acesta la-a platit.

<<< Acestia urmau sa discute cu Stalin anumite aspecte ale "problemei evreiesti", mai ales propunerea-capcana a liderului de la Kremlin de a ceda Peninsula Crimeea (cu o clima asemanatoare insoritei Californii) pentru constituirea unui stat evreu independent. Propunere retrasa de Stalin dupa terminarea razboiului si inlocuita cu formarea Republicii Sovietice Socialiste Autonome Evreiesti cu capitala la Birobidjan, la granita cu China, in plin desert, unde urmau sa fie deportati toti evreii din URSS. >>> Vladimir Alexe

<<< Republica Sovietica Socialista Autonoma Evreiasca>>> nu a fost republica autonoma, ci Regiunea Autonoma Evreiasca. Aceasta regiune a fost stabilita oficial in anul 1934 si nu dupa terminarea celui de-al doilea razboi mondial.
In aceasta regiune autonoma, limba idis era limba oficiala, iar teritoriul acestei regiuni a fost declarata de Stalin drept Centrul culturii evreiesti din URSS.

<<< Papusarii "Mesei rotunde"

"Scrisoarea catre Zabrousky" are un precedent si acesta este interesant de amintit. In 1916, consilierul personal al presedintelui Woodrow Wilson - Edward Mandell House, un personaj notoriu in ofensiva Noii Ordini Mondiale si a "revolutiei" bolsevice din Rusia - a reunit aproape 100 de istorici si analisti politici in cadrul societatii "Round Table"("Masa Rotunda"), din Statele Unite, devenita ulterior "Council on Foreign Relations", pentru a oferi un plan pentru Europa postbelica si "Liga Natiunilor".
In cadrul acestui "Round Table" american, s-au redactat cele 14 puncte ale presedintelui Wilson, care au stat la baza "Tratatului de la Versailles", incheiat la 28 iunie 1919. >>> Vladimir Alexe

Deci Romania mare a luat fiinta datorita <<< Papusarilor <<< Mesei rotunde>>> >>>, adica a marilor bancheri internationali !!!!!! Este bine cunoscut faptul ca unirea Ardealului, Bucovinei si Basarabiei cu tara s-au bazat tocmai pe cele 14 puncte wilsoniene.
Ar mai fi de adaugat faptul ca, in plin razboi rece, pe teritoriul Romaniei ocupat si controlat de armata sovietica, au fost antrenate si instruite formatiuni militare cu sionisti din Romania. Scopul acestora era de a lupta in Palestina aflata atunci sub mandat britanic impotriva Angliei si aliatilor ei arabi.
Mai mult, in 1948, tot in timpul razboiului rece dintre SUA si URSS, ambele tari, presedintele Truman si Stalin au recunoscut aproape simultan independenta statului Israel. Si, asa ca fapt divers, nucleul aviatiei israeliene a fost format din avioane Messerschmidt construite in Cehoslovacia aflata sub ocupatie sovietica si livrate catre Israel dupa ce acestea au fost platite in dolarii strinsi de la organizatiile sioniste din SUA.

Va multumesc pentru atentie.


     « Comentariu anterior

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Geopolitica, F.D. Roosevelt si Noua Ordine Mondiala (5452 afisari)
 Cele 10 forte care au facut pamantul plat (4317 afisari)
 Conjuratii de la Tescani (3356 afisari)
 80 de bice in piata publica (3169 afisari)
 Chisinaul scoate probe (2671 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00917 sec.