Ziua Logo
  Nr. 4017 de sambata, 25 august 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-08-25

Comentarii: 5, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

tzara
2007-08-25 08:14:02

situatia nu este izolata ...

In entuziasmul nostru de a construi capitalismul multilateral dezvoltat, o multime de 'afaceri' prospera pentru ca sunt sustinute din umbra; se dreneaza fonduri publice pentru interesul unor privati; se reduce accesul la servicii al cetatenilor; se capusaza institutii publice ; se racoleaza "manageri" si functionari publici cu rang inalt sau mediu, direct implicati in afaceri, ca sa falimenteze institutiile concurente.
ma si mir ca nu v-ati prins pina acum...

Liviu2002j
2007-08-25 13:17:48

Nici nu are cum sa fie izolata !

Este chiar generalizata !!! Iar multi dintre noi, oamenii de rand, ne-am prins demult cum stau treburile dar nu avem ce face ... Pe langa gloata care nu a inteles si nu intelege niciodata nimic fiind manipulata la greu si lasata dinadins (si probabil si cu ceva cheltuieli tot din banii lor si ai nostri) in aceasta nestiinta, mai avem de luptat si cu "baietii destepti" care la adapostul voturilor "celor multi" (al "oamenilor muncii" !) fac legea. Cel mai mult ma deranjeaza "uimitii" care apar in ultima vreme si care intr-un mod absolut ipocrit, la adapostul calitatii de "formator de opinie", "analizeaza", se "uimesc" de ce aud si "inteleg" in sfarsit ! "Descopera" si ei acum ca lumea este frustrata ("enorm" !!!), ca este inraita fiind adusa la disperare ... "Descopera" de asemenea tot felul de matrapazlacuri pe care le fac gastile care s-au format tocmai cu acordul lor. Si acum cand nu mai au nimic de ros de pe unde rodeau scot capul si arunca tot felul de ipocrizii. Mult prea tarziu ...

doctorul
2007-08-25 16:44:13

Afaceri la ONCOLOGIE

Felicitari,Fratilor !

soricelul_de_sistem
2007-08-25 21:45:03

Copita dupa copita

Asta primeste de ani buni sistemul de sanatate publica. Va dau un alt exemplu : legea pensiilor in sanatate ; un mare pas inapoi ; pastrarea vechilor generatii si deci conservarea vechilor structuri cu oameni de « caracter » -fara sa generalizez- dispusi sa participe la hora. Astfel generatiile tinere de medici sint obligate sa-si caute locuri de munca prin tari straine chiar daca nu toti si-ar fi dorit acest lucru.
Ce faceti cu pensionarea elefantilor din sistemul sanitar, d-le ministru?De ce ati marit virsta de pensionare, incalcind prevederile Legii pensiilor. Ori poate sinteti convins ca oamenii "Iepocii de aur" trebuie conservati cit mai mult timp pina vor pleaca toti tinerii medici din tara ?Ori poate mentinind acesti oameni se conserva si secretul anumitor practici « comerciale » si aducatoare de profit a gestiunii medicamentelor, a fondurilor si a anumitor servicii. Daca vin generatii noi, lucrurile se schimba, mai « transpira » informatii compromitatoare sau -domne fereste- astia mici nu vreau sa « puna botul ». Mergem cu vechea garda si odraslele lor, pentru-ca astia le stiu pe toate !!!

gigione
2007-08-26 20:25:31

Ehe, venitzi la Craiova la marele spital judetean!

Sa vedetzi acolo ce prapad face "doamna" Calangiu, mare liberaleasa, amanta fosta, paote actuala a frumosului Cioroian si etc etc.


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Geopolitica, F.D. Roosevelt si Noua Ordine Mondiala (5452 afisari)
 Cele 10 forte care au facut pamantul plat (4317 afisari)
 Conjuratii de la Tescani (3356 afisari)
 80 de bice in piata publica (3169 afisari)
 Chisinaul scoate probe (2671 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00627 sec.