Ziua Logo
  Nr. 4017 de sambata, 25 august 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-08-25
Ion Caramache (...@aol.com, IP: 64.12.116...)
2007-08-25 16:12
Fratii corsicani


Nu are nici-o importanta faptul daca toata daravera este o diversiune a Guvernului de la Chisinau sau daca lucrurile sunt adevarate.
Ceea ce este important este faptul ca responsabilul principal pentru aceasta situatie este Ministerul Afacerilor Externe si Ministrul de externe Adrian Cioroianu. Mai mult, responsabil direct pentru aceasta situatie este si Primul ministru Tariceanu deoarece este superiorul ministrului Cioroianu si chiar el a asigurat pentru o perioada interimatul la Externe.
A arunca acum vina pe Presedintele Basescu este complet aiurea deoarece : unu) Basescu s-a opus din rasputeri numirii lui Cioroianu la Externe si doi) Basescu este complet dezinformat de catre ministrul de externe si ministerul calarit de logofatul trebilor din afara Adrian.
Avind in vedere faptul ca Razvan Mihai Ungureanu, precedentul ministru de externe, a fost silit sa demisioneze datorita faptului ca l-a dezinformat pe Prim ministrul Tariceanu, acelas lucru trebuie sa aiba loc si cu Adrian Cioroianu, prezentul ministru de externe.
Ar mai fi posibila si ipoteza unei diversiuni liberale care sa aiba scopul de a-l pune intr-o situatie penibila pe Basescu. Daca aceasta ipoteza este adevarata, atunci se repeta istoria colaborarii strinsa intre liberalii gutzisti si comunistii dejisti. Pe de alta parte, tinind cont ca comunistii sunt acum rebotezati pesedisti fost pedeserasti, si ca primul lor secretar odrasla de general cere demisia guvernului taricenist guitzist, nu este impluzibila nici ipoteza ca toata daravera sa fie aranjata de papusarul marionetelor Geoana prostanacul si Cioronin brutarul ghinarar KGB.

PS
Este totusi ironic faptul ca numele prezentului ministru de externe al Romaniei si numele presedintelui Republicii Moldova sunt aproape identice, si au acelasi inteles : Voronin inseamna Cioroi sau Cioroianu in limba rusa. Te pomenesti ca cei doi or fi frati corsicani.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Geopolitica, F.D. Roosevelt si Noua Ordine Mondiala (5452 afisari)
 Cele 10 forte care au facut pamantul plat (4317 afisari)
 Conjuratii de la Tescani (3356 afisari)
 80 de bice in piata publica (3169 afisari)
 Chisinaul scoate probe (2671 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00712 sec.