Ziua Logo
  Nr. 4017 de sambata, 25 august 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Anchete

2007-08-25

Comentarii: 1, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

lyly
2007-08-25 13:32:35

Petitia trimisa d-lui ministru Cristian David (cazul Mihalcea )

Violenta stradala exista de foarte mult timp in Romania , dar numai ca in ultimul timp aceste acte de violenta au luat proportii .
Cum sa nu se intample asa ceva pe strazile Romaniei ,daca Politia nu i-a masuri dure legale impotriva celor care comit astfel de infractiuni !
Multi dintre acesti batausi de strada isi permit sa faca astfel de fapte ilegale , datorita faptului ca au bani si relatii . Si cu aceste doua lucruri agresori devin victime ,iar victimele -agresori .
Cunoastem acest mod de rezilovare unor astfel de probleme ,deoarece familia mea a fost implicata intr-un asemenea incident stradal , in 11-12-2004 .
Cazul Mihalcea l-am adus la cunostinta tuturor institutiilor superioare ale statului roman ,inclusiv d-lui ministru Cristian David, dar toate petitiile noastre au fost trimse in teritoriu de care apartinem si aici totul s-a musamalizat .
Pana in prezent nimeni din aceasta tara nu a dorit AFLAREA ADEVARULUI acestui caz , care are la baza , violenta stradala si nenumarate fapte ilegale si acte de coruptie ,savarsite de multi oamenii legii din Politie si din Justitie .
Se prefera minciuna si se accepta ilegalitatile savarsite de cei trei infractori ,care ne-au batut pe strada ,fara a ne cunoaste si fara a-i provoca in vreun fel , numai pentru a nu le leza imaginea oamenilor legii ,care au anchetat si judecat cazul Mihalcea din Petrosani .
Rog pe romanii din aceasta tara sa acceseze forumul Directiei Generale Anticoruptie ( DGA )si sa ia la cunostinta cum a fost si este anchetat acest caz de catre Politia din Petrosani .
Sa se stie ca in aceasta tara oamenii simpli ,fara bani si fara relatii au fost si sunt umilinti si batjocoriti in cele mai crunte moduri de catre oamenii legii .
Am decis sa dezvalui aceste ilegalitati ,deoarece familia Mihalcea detine ADEVARUL ,iar oamenii legii folosidu-se de putere pe care o detin ,vor sa imi condamne fiul la inchisoare ,pentru o fapta pe care nu a comis-o .
Nu imi este frica ,ca pot pati ceva , vreau adevarul acestui caz si pentru acest adevar sunt in stare de orice sacrificiu .
In ce tara traim romani , de nu ni se mai respecta drepturile omului si unde legea o face banul si relatiile ?
Cui sa-i mai cerem ajutorul in aceasta tara ?
CINE RESPECTA ADEVARUL SI URASTE MINCIUNA IN ACEASTA TARA , PENTRU CA AVEM NEVOIE DE ACEA PERSOANA SAU ACEA INSTITUTIE , PENTRU A SCOATE ADEVARUL LA SUPRAFATA ?
Cu sinceritate Mihalcea Catalina din Petrosani

http://forum.mai-dga.ro/viewtopic.php?t=4&postdays=0&postorder=asc&start=15« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Geopolitica, F.D. Roosevelt si Noua Ordine Mondiala (5452 afisari)
 Cele 10 forte care au facut pamantul plat (4317 afisari)
 Conjuratii de la Tescani (3356 afisari)
 80 de bice in piata publica (3169 afisari)
 Chisinaul scoate probe (2671 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02077 sec.