Ziua Logo
  Nr. 4015 de joi, 23 august 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2007-08-23

Comentarii: 4, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Razvratitul
2007-08-23 01:37:27

D-le,cu umilinta si sfiiciune va intreb : Oare sistemele educationale americane ii

pregatesc pe copii pentru munca,viata,competitie acerba sau ca sa fie doar viitori filosofi care sa discute doar despre subtilitati absconse? Va intreb pentru ca nu am pretentia sa ma pricep la toate celea asa cum se vede chiar din lista alaturata articolului de mai sus (teologie,politica externa,practici esoterice unele cu aplicatii tantrice,arhitectura,monumente, arta, medicina si cate si mai cate) .Si inca :un om nu trebuie sa se poata adapta usor la diferite situatii si sa se poata integra in comunitatea in care nimereste? Eu credeam ca un om capata autonomie in primul rand daca se incadreaza usor si repede in societate, ARE CAPACITATI diverse care il ajuta de la castigarea painii de toate zilele pana la comunicarea si relatia cu cei din jur. A,da, lipseste ceva : La fiecare meserie pentru care este cineva pregatit sa se stabilesca o lista cat mai completa de cunostinte,deprinderi, intr-un cuvant CAPACITATI necesare pentru a o putea practica. Asta la nivel centrtal,asa cum Oficiul pentru Protectia Consumatorului ar trebui sa stabileasca o lista de caracteristici si calitati minime pentru fiecare produs. Mai departe,scoala si alti factori educativi stabilesc programe,metode pentru indeplinirea cerintelor,avand toata libertatea in acest sens iar evaluarea se va face numai dupa rezultate. Ma tem ca daca in proiect ar fi fost inclus ceea ce incriminati ca lipseste si nu era ceea ce incriminati ca exista ati fi scris exact invers! De,nu-i proiectul lui Ba-secu.

silviana
2007-08-23 07:13:51

proiectul penal al antivalorilor legii invatamintului

este explicat de psd prin tv.,de prm prin radio,fiind aportul lor,cu ingrediente liberale,prezidentiale,pnt'iste,png'iste,in materie de asemanari politice in domeniul educatiei.in scurt timp,romania va fi tara de unde sa pleci,nemaiuitindu'te in urma daca indivizi aterizati in guvern nu au nici o tangenta cu functia de raspundere pe care o ocupa,pusi intentionat parca,pentru a caracteriza orice partid o adunatura de iresponsabili,interesati doar de propriile afaceri si mai bine sa nu mai existe???cine ii alege,cine ii conduce,cine le dicteaza?cineva e in plus in aceasta tara,se pare ca oamenii!!!,la fel cum,cineva lipseste din aceasta tara,tot oamenii!!!

invechit
2007-08-23 09:16:20

nea Gabriel m-ai speriat

dar mi-am revenit la ultima fraza. Esti ca filmele americane. Se termina in asa fel incat sa poata continua. Citeam articolul si o tot dadeai inainte cu tot felul de probleme uitand aparent de problema care te alarmeaza. Ma gandeam eu, poate Gabriel sa uite de religie. Mi-am revenit la ultima fraza, unde ne reamintesti ca de fapt articolul este introducere pentru ce va urma. Nu se putea ca ai dvs. prieteni din ONG-urile care se cred societate civila si societate atee, sa va lase asa fara un mic razboi. Asteptam articolul in care veti combate cu idei personale, cu idei de-a lui Cernea, cu idei de-a lui Moise conform cauzei marxiste pe care o sustineti cu inflacarare, cum de si-a permis onor ministerul sa introduca cuvantul RELIGIE intr-o lege asa importanta. Pai voi tot latrati de atatia ani pe toate canalele media cat de rea este religia si astia din minister nici nu va baga in seama. Asta-i culmea cumilor.

O zi buna in continuare

Razvratitul
2007-08-23 21:41:20

Re: proiectul penal..... : Interesant cum nestiutorii de carte se dau savanti

si se apuca sa critice in domenii total necunoscute ! Pentru rezultate mai bune ,le propun acestora sa deschida gramatica (inclusiv ortoigrafia) dictionarele si alte carti.


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Inseloteria nationala (3314 afisari)
 Misterul mastii mortuare a lui Napoleon (3082 afisari)
 Razboiul care tot bate la usa (II) (2597 afisari)
 Grigore Cartianu fata cu reactiunea (2334 afisari)
 Gigi Becali: "Eu comand la Steaua!" (2210 afisari)
 "Paris Match" i-a facut liposuctie virtuala lui Sarkozy (439 afisari)
 Filmul lui Cristian Mungiu merge la Oscar (255 afisari)
 Nadia Comaneci catre Gheorghe Hagi: "Sa puna piciorul in prag" (238 afisari)
 Iranul a pregatit americanilor ''bomba inteligenta'' (195 afisari)
 ''Moartea alba'' vine cu submarinul (177 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00636 sec.